|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
wklejam brzusio i ......cyce
bo sama oniemiałam jak je dziś w lustrze zobaczyłam dziewczyny ja całe życie nosiłam miseczke A/B teraz D ![]() ja chcę już zawsze być w ciąży serio, przy pierwszym tak nie miałam, piersi był bez zmian, tylko jak kończyłam karmić i mi się mleko zastało to takie miałam obłęd- uwielbiam swoje cycki
|
|
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do cyców, to ja mam podobne teraz, ale nie urosły mi jeszcze zbyt dużo, także oczekuję na armagedon stanikowy... Jeszcze się mieszczę w moje stare biustonosze, ale nie potrwa to długo, bo mi wyłażą górą.
|
|
|
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uuuu brzuszek duży ale cycki! ja chyba mam już B
|
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczny
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Pochwal sie swoim
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli chodzi o ruchy to ja też zaczynam wyczuwać regularność, na początku czułam 2-3 razy dziennie a teraz już obserwuje częściej i coraz więcej kopniaków w nocy potrafię się obudzić ![]() a co do komplementów to dziękuję dziewczyny nie wiem o co chodzi bo tz bez przerwy mnie komplementuje ja generalnie zawsze podobałam się facetom a teraz mam wrazenie ze wszyscy patrza tylko na moj brzuch i ze moj tz oglada sie za zgrabnymi laskami |
|
|
|
|
#338 | |
|
Zadomowienie
|
Hej
Dziś we Wrocku nie ma takiego upału jak wczoraj jest trochę duszno ale słonko skryło się za chmurkami taka pogoda mi odpowiada Widzę że rozmawiacie o swoich ukochanych babciach a także wózkach. Jeśli chodzi o moją babcie znałam tylko jedną zmarła trzy lata temu zabrakło jej pół roku do świętowania setnych urodzin. Dwie pozostałe babcie ( tata miał dwie mamy) zmarły jeszcze przed moim urodzeniem i tak samo było z dziadkami. Wózka jeszcze nie mam wybranego ale planuje zakup 3 w 1 zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Wczoraj byliśmy ze znajomymi na grillu, mój mąż do tej pory to odsypia ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
i brzusio już taki widoczny
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- wrzucałąm tyle co ale jak chcesz to proszę bardzo
|
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))Kobietki, mam pytanko, gdzie ja znaleźć kto ile napisał wiadomości w wątku ??... nie mam pojęcia
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-08-05 o 12:36 |
|
|
|
|
#341 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)Cytat:
Cytat:
Nie wiem, czy spotkało mnie w życiu coś tak uroczego jak oglądanie swojego dziecka jak fika we mnieCytat:
Cytat:
![]() Ale fakt-teraz to mam biust Aż sama się sobie lubię przyglądać |
|||||
|
|
|
#342 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jaki piekny brzusiooo o cyckach nie wspominam bo zżera mnie zazdrość ![]() ja zawsze miałam takie pełne A a teraz mam pełne B ale przy Twoich to dalej mam cytrynki ![]() pięknie wyglądasz naprawde !! A faceci pewnie się patrzą bo jesteś sexi mama ![]() Djerba Twój brzusio tez już fajniutki Ja własnie wstałam odsypiając wesele, ale oczywiście obudziło mnie siku o 7 ![]() Jeszcze mój tż korzystając c zmojej nieobecnośći zaprosił dwóch kumpli na piwo potem poszli w miasto a potem o 3 45 zaś wrócili, poszli do drugiego pokoju i w sumie nie byli jakoś głośno... ale należało mu się, wczoraj wysprzątał cały dom na błysk!! W ogóle na weselu bardzo fajnie z siebie jako fotografa jstem mniej zadowolona.... ale to juz inny temat. Pani młoda moja koleżanka miała taka zwykłą prosta sukienke z takim ornamentem koronkowym na plecach odsłaniajacym całe plecy
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobietki
![]() ale miałam wczoraj noc...... Dziewczyny myślałam, że się przekręcę słuchajcie, zapaliłam światło, żeby znowu wziąć zestaw, dodałam jeszcze luteinę i nagle jak mnie ścisnęło, to nie byłam w stanie z klęczek się wyprostować, żeby to światło zgasić!!! Wyłam i wyłam, na szczęście znalazłam jakąś pozycję w miarę, zasnęłam i obudziłam się, to jestem tak obolała na jajnikach, że koszmar...... Na chwilę obecną czuję tylko delikatne mrowienie, ale jest ok...... Wczoraj dużo się schylałam, pozamiatałam podłogę, wstawiłam pranie i prawdopodobnie dlatego.... Na szczęście plamienia nie ma....... Jestem wykończona, masakra........ Djerba, Marsi, jestem zakochana w waszych brzucholkach, aż zazdroszczę!!! Mój przy waszych to hmm..... Czasem nawet nie widać, że ciąża cycki też mi nie rosną, tzn minimalnie, nie tak jak u Marsi kochana nie rozumiem, czemu czujesz się w ciąży źle, pięknie wyglądasz! ![]() Szaja podałaś linka do notki, przeczytałam wczoraj i te polskie wózki bardzo w stylu Roan, śliczne są
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
LadyWhisper, biedactwo...
Masz przekichane z tymi bólami, współczuję Ci strasznie... No ale stosuj się do zaleceń lekarza, dzidzia jest przecież najważniejsza, na pewno będzie wszystko dobrze - może faktycznie powinnaś tylko "leżeć i pachnieć"? Jeśli to ma pomóc, to czemu nie? Marsi, ja też się dziwię - dlaczego się nie czujesz sexy? Jestem pewna, że Twój TŻ nie może się na Ciebie napatrzeć, a Tobie się tylko wydaje, że się ogląda za innymi - taki hormonalny odchył. Jesteś zgrabniutka, masz fajny biuścik, a brzuszek jest sexy!
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-08-05 o 12:58 |
|
|
|
#345 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam po 1,5 dnia przerwy ledwo was nadraiam ale brakuje mi czasu na forum jakos ostatnio czas mi strasznie ucieka
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
http://dino.sklep.pl/nowy/jedo-barta...s-p-13093.html tyle ze modle z 2010 ale ona narzekała na spacerówke wiec gondole bierzemy na zime w sumie nie wiadomo ile razy wyjde na spacer jaka bedzie zima a na wiosne kupimy juz fajniejsza spacerówke Cytat:
co do ruchów to strasznie sie boje łapie doły bo to już 19 tydzień a ja nic nie czuje ok 14 tyg wydawało mi sie ze poczułam a teraz nic byłam w 17 tyg na usg i maluch kopal nogami jak szalony myslałam ze poczuje niedługo zaczynam sie powaznie martwic a wizyta dopiero 22 sierpnia Cytat:
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Lady- Ty jesteś jak dziecko, normalnie nic tylko przełożyć przez kolano i Cię sprać
![]() nie nauczyłaś się,że leżeć to leżeć a nie podłogi sprzątać..... ech dziewczynko.......... odpoczywaj, nie denerwuj się i proszę Cię,błagam oszczędzaj się gosia- też mam spory brzuszek, śliczny i jaki synio wielki ![]() jeszcze raz dziękuję za komplementy aż się zawstydziłam
|
|
|
|
#347 |
|
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/3w1-wozek-x-lander...519553423.html
tu jest 3w1. wklejalam juz raz linka ale nikt nie zauwazyl mojej wypowiedzi ![]() Marsi mi sie nie chce wierzyc, ze Twoj dzidzius jest 6 ni starszy, a brzusia masz o wiele wiekszego ... dzis poprosze TZ zeby mi cyknal fote ..
Edytowane przez aska27adopcje Czas edycji: 2012-08-05 o 13:06 |
|
|
|
#348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj musiałam spać w innym pokoju bo mój małż albo mnie kopnął albo uderzył łokciem ciągle mnie szturchał i rozpychał na łóżku Dlatego zabrałam podusie i poszłam spać do drugiego pokoju
ślub 28.04.2012 Wojciech 22.02.2013 ![]() http://s7.suwaczek.com/201302221561.png Bartuś ![]() 28.01.2015 Edytowane przez Lubcia Czas edycji: 2012-08-05 o 13:16 |
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pochwale sie swojm olbrzymem 2 dni temu plus bonus siadłam wczoraj i przeglądałam ciuszki od szfagierki 4 siaty sorry za bajzel Tż mi takiego psikusa zrobił i zdjecie cyknoł
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie bardzo szybko wywaliło ale muszę też pamiętać ze mam 9 cm mięśniaka- to tak jak bym dwójke dzieci miała w środku idę jeść rosołek- tesciowa kupila swieze miesko, ale powiem Wam ze po dzisiejszej akcji mi sie z lekka odechcialo a na drugie tz mnie bierze do knajpy bo mi się chinszczyzny chce
|
|
|
|
|
#351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem wiem...... Ale małż ma dzisiaj urodziny i chciałam choć trochę ogarnąć to, czego on nie widzi...... Już będę leżeć plackiem....... ![]() Cytat:
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie sie chwalicie to i ja się pochwale...jednak to zalezy tez co sie ubierze bo goły brzuch troche inaczej niz w czyms obcisłym....
W ogóle wczoraj na tym weselu była taka para o chyba wszystkie możliwe kursy tanca skonczyli no i szlam kolo nich a oni jak tancza to niewiadomo w ktora strone nagle sie obroca bo tak strasznie dynamicznie tanczyli, i mnie ta babka tak w brzuch walneła, no ale nic mnie nie boli ani nic, ale troche sie pomartwiłam jednak.... Lady wszystkiego najlepszego dla małża a tobie to chyba klapsa w dupke! Zreszta kurcze eh... ja to bym nie mogła tak ciągle leżeć chociaż wstać przejść się gdzieś, życze Ci żebyś już niedługo mogła normalnie funkcjonować ![]() pokaże wam jeszcze linka do tej fotobudki co na weselu była, normalnie chyba też sobie taką zamówie ![]() http://fun2you.pl/jak-to-dziala/
|
#353 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#354 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja się boję, że to już zaraz na dniach się zacznie produkcja kilogramów co do jedzenia..to jem wciąż tyle samo, a czasami nawet i nie mam ochoty na kolacje..więc nie jem za dwoje może uda mi się tyle samo przytyć co w poprzedniej.---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
a cyce mmmmmm ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
![]() a masz jakąś większą fotkę? ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
a co brzusia...to on tak z dnia na dzień wybił poczekaj niedługo u Ciebie będzie taki duuuży ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
myślałam, że to mniejsze jest
|
||||||
|
|
|
#355 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
taki sam burdel mam w małym pokoju- szwagierka rzeczy zwiozła a mi się nie chce tego przewalić![]() Cytat:
Cytat:
![]() Fotobuska super sprawa Ten X-lander cenę ma konkretną
|
|||
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Bo w takiej sukience najlepiej widać :P
Lady pisała o tym kichaniu, ja też ciągle ! a nie ejstem alergiczką ani nic, ciekawe czym to spowodowane jest... no też sobie zamówie taka fotobudke na moje wesele
|
#357 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Testy Pappa nie dają żadnej pewności, dalej można sobie żyć w niepewności, a amniopunkcja daje 100% pewności.
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzusio super- i widzę,że masz bliznę od kolczyka, ja mam niestety to samo Djerba- Twoje cyce i tak są dla mnie nr 1 nie wiem jak to się stało,że jestem pierwsza w statystyce, muszę zamknąć jadaczkę i mniej przesiadywać przy kompie- co jest nawet możliwe bo chyba chcę z powrotem pracować ![]() poza tym mój TZ się denerwuje i widzi,że "znowu się wkręciłam" a ja niestety mam za sobą odwyk internetowy, przez któego omal męża nie straciłam bo chciał rozwodu
|
|
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
prosze bardzo, mówisz i masz
|
#360 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

ślub 28.04.2012
))

bo ja ciągle i ciągle, a przeziębiona nie jestem......
wiem wiem...... Ale małż ma dzisiaj urodziny i chciałam choć trochę ogarnąć to, czego on nie widzi...... Już będę leżeć plackiem.......
może uda mi się tyle samo przytyć co w poprzedniej.