|
|
#4231 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIII
Cytat:
wiem, że nie powinnam, ale tak po prostu mam i nie potrafię inaczej... Zdaję sobie sprawę, że inaczej jest jak związek trwa latami i się rozpada, tzn jest o wiele ciężej, ale przyznam Wam, że mi też nie jest łatwo ![]() ja zawsze wszystko bardzo przeżywam i analizuje itd. Próbuje pracować nad sobą, żeby tak nie było, ale jakoś ciężko mi to wychodzi
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Każda z nas zasługuje na faceta, który będzie nas doceniał i szanował, w którym znajdziemy oparcie, takiego który w złych chwilach wesprze a nie ucieknie jak najdalej od problemu.
|
|
|
|
#4233 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4234 |
|
Zadomowienie
|
Zrobiłam z siebie żałosną idiotkę
|
#4235 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#4236 | |
|
Raczkowanie
|
Pewnie odezwala się
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4237 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W sobotę byłam na dyskotece i jak jakiś facet chciał mnie poderwać to mnie odrzucało od niego. ehh.. myślałam, że już mogę z innymi, ale jak widać jak dla mnie to jeszcze za wcześnie. A mój były pewnie kogoś już ma i dlatego się nie odzywa Ale w piątek jadę na urlop, nad polskie morze z rodzinką mam zamiar wypoczywać i dobrze się bawić ![]() może to mi pomoże zapomnieć
|
|
|
#4238 |
|
Zadomowienie
|
No dokładnie, odezwałam się
hahaha, jestem głupia głupia głupia
|
#4239 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Mnie też odrzuca od facetów i nawet nie zwracam na nich uwagi. Czuję się bardzo wypalona. Udanego wyjazdu ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4240 |
|
Raczkowanie
|
ehhh... Kochane, kiedy my w końcu zmądrzejemy
|
|
#4241 |
|
Zadomowienie
|
już to robię...
oj ile jeszcze głupstw muszę popełnić żeby się doprowadzić do porządku?......
|
#4242 |
|
Raczkowanie
|
Neffik Wiele
![]() Musisz dojść do takiego momentu, że bedziesz czuła czy odezwiesz się czy nie to nic nie zmieni. Ja teraz chodzę smutna, mało się uśmiecham. Nic mnie nie cieszy ale też nikt mi nie kazał pokochac go. Szkoda , że tak łatwo nie jest przestać czuć. |
|
|
|
#4243 |
|
BAN stały
|
mi wystarczyło że poczytałam masę historii facetów którzy pisali że byłe laski tak im się narzucały że
Edytowane przez bulbulka Czas edycji: 2012-09-23 o 16:15 |
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie musiałam nic czytać, bo z poprzednim to ja zerwałam, a on mimo mojego ciągłego zapewniania, że na pewno już nie będziemy razem i tak wydzwaniał i pisał- to było strasznie męczące. Fakt, że często pisał po północy, pisał, że jak do niego nie wrócę to się zabije i takie tam. Na żadnego smsa nie odpisałam, ani nie odebrałam jak dzwonił. Miałam już zmienić nr tel, żeby przestał mnie nękać- trwało to prawie pół roku. Ale z nim było coś nie tak...
|
|
|
|
#4245 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
|
#4246 | |
|
Raczkowanie
|
Uważam właśnie takie nękanie smsami i telefonami za żenujące.
Starałam się nigdy tego nie robić, może odzywałam się do byłych z raz czy góra dwa razy. Trzeba po prostu przeczekać ten ciężki okres, aż przyjdzie dzień, że nie będziemy w ogóle o tym myśleć żeby się do nich odezwać ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
Nie żałuje ani jednej chwili z nim spędzonej, mimo że nie było do końca tak jak chciałam. Mieliśmy zupełnie inne podejście do życia ![]() Rozstaliśmy się w dobrych stosunkach, a mimo to i tak nadal troszkę boli...
|
|
|
#4247 |
|
Raczkowanie
|
Jest kolosna różnica przy zerwaniu samemu a zostać porzuconym. Osoba zostaje z tym uczuciem sama, ktoś cię otrąca. Nie ma porówniania. Poza tym jeśli ktoraś z was zrywa a potem ma nekać faceta np sms ? to nie logiczne. Same odeszłycie więc ...On się nie odzywa bo nie chce sie kumplować.
|
|
|
|
#4248 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() więc ja bardziej czuję się jak porzucona niż jak zrywająca...
|
|
|
#4249 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jednak slowa padły od ciebie nie od niego. Zaryzykowałaś i ..... Mnie zostawił on. Wiem, że faceci często doprowadzają do takiej sytuacji aby kobieta sama zerwała bo im głupio. Chcą aby ona sama odeszła a oni mają czyste ręce. |
|
|
|
|
#4250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4251 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mimo tego i tak za nim tresknie i tak... Juz coraz mniej, ale jednak....
|
|
|
#4252 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się czasem sama dziwie, że "nie ogarnięte" laski "chodzące paskudy" " kłótliwe zołzowate jędze" mają takie "ciacha", super kochanych facetow, sa zareczone, niektore mezatki, a my ktorym nam nic nie brakuje trafiamy na "tępe pały" ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Napisałaś? ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
Może mi to pomoże ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
)---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
tego jest duży +
|
|||||||||
|
|
|
#4253 |
|
Raczkowanie
|
Kornelciaczek
no był on za młody... Na początku starał się udawać starszego i tak zachowywać, ale potem jak już mnie rozkochał to zaczął wracać do normalnego zachowania, czyli koledzy, koledzy i jeszcze raz koledzy. Widziałam, że czasem starał się żeby pokazać, że mu zależy, ale po chwili wszystko wracało do normalności. Potem chyba już nawet przestał się starać. Już nie raz to pisałam, że wiedziałam iż na związek nie ma za bardzo przyszłości ,ale ja się po prostu zakochałam i brnęłam w to bezsensu. Mnie przeważnie to faceci zostawiali i wiem, że to bardzo boli. Teraz jest inaczej, ale i tak jakoś moje serduszko nie czuje się najlepiej. Najnormalniej na świecie tęsknie za nim, a w takim dniu jak dziś to już bardzo
|
|
#4254 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- kiedyś na pewno ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- idę na rolki
|
|
#4255 |
|
Zadomowienie
|
Kornelciaczek
Odebrałam, chociaż jeszcze pięć minut przed jego telefonem obiecałam sobie "jak będzie dzwonił, to go olej. nie odzywał się dzień wcześniej, dwa dni temu rzucił głupi tekst o tym, że się troszkę stęsknił, walić go. niech się trochę nagimnastykuje.", ale jak usłyszałam dzwięk dzwonka to automatycznie odebrałam. Gadaliśmy z kwadrans o totalnych pierdołach. Chciałabym mieć teraz jakąś pracę, bo widzę jak bardzo pomagają mi codzienne zajęcia. Cały zeszły tydzień miałam co robić i było ok, w poniedziałek i wczoraj miałam dużo do zrobienia w rodzinnym domu (zaprawy i inne takie sprawy ogrodowe ), ale dzisiaj wstałam i wiedziałam, że to będzie beznadziejny i nudny dzień. Wszyscy znajomi pracują albo są na wakacjach, a i tak większość z nich jest poza moim aktualnym miejscem pobytu. No, ale chciałam napisać o czymś innym. Bo analizują i rozkminiam coś bardzo, bardzo mocno, tak mocno, że już nie mam sił. Otóż, eks powiedział mi o tej "powakacyjnej próbie", że będzie ona na pewno, że przysięga i że mnie nie skrzywdzi. Później jeszcze raz się upewniłam, że wszystko jest "aktualne" plus napisałam mu, że cieszę się, że aktualnie nie będziemy mieć przez pewien czas ze sobą kontaktu, nie będziemy się widywać i ja nie będę go odwiedzała. Oczywiście wcale tego nie chciałam, ale miałam świadomość, że musi tak być, by on mógł zatęsknić. On nic na to nie napisał, zmieniliśmy temat. I właśnie od tego momentu on zrobił się taki "nijaki" Jak ze sobą piszemy to bardzo sztywno, jak gadamy przez telefon to o pierdołach, a nie o nas. Jak wypaliłam z tym głupim pytaniem, czy tęskni, to tak samo - odpowiedział, ale już do tego nie wracaliśmy. Jest w tych rozmowach coś bardzo irytującego. Jako że nie wiem jak się zachowywać, to zachowuję się tak jak on - niby słucham, niby nie, hihi, haha, no, ok, narazie. I zastanawiam się, czy 1) mam czego chciałam (czyli on spełnia moje życzenie odnośnie braku kontaktu) 2) odpoczywa ode mnie i sprawdza co poczuje nie mając mnie obok 3) mix tych dwóch rzeczy. Wiecie co? Po prostu boję się, że on dojdzie do wniosku, że nie ejst mu tak źle beze mnie i zmieni zdanie. Tak bardzo się tego boję, ale wiem, ze nie mogę go o nic pytać, bo mogę wszystko zepsuć.
|
#4256 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie da się wyrzucic z głowy faceta który był częścią mojego życia rok. Spotykaliśmy się codziennie, wszystko razem, wspólni znajomi, wyjazdy, nawet hobby... Sama siebie nie rozumiem dlaczego jestem pomimo tego co zrobił tak przywiązana do niego. Mam dobrą pracę, studiuję, mam dużo znajomych, powodzenie.. Nie żebym była nieskromna i się przechwalała.. Po prostu staram się dojść do tego, dlaczego ze mnie taka przylepa do kogoś kto mnie zranił.. Cytat:
nastolatką nie jestem, a zachowujemy się jak gnojki
|
|
#4257 |
|
Raczkowanie
|
Tyle czasu nie płakałam a dziś miałam jakiś atak płaczu
|
|
|
|
#4258 |
|
Wtajemniczenie
|
W jaki sposób dał Ci to do zrozumienia?
|
|
|
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, od paru dni podczytuję wątek, bo jestem bardzo świeżo po zerwaniu.
Mam nadzieję, że wybaczycie szczerość, ale naprawdę mnie przerażacie. Czy niektóre z Was zamiast myśleć o byłych facetach pomyślały o sobie? Co zrobić żeby popracować nad szacunkiem do siebie? |
|
|
|
#4260 |
|
Raczkowanie
|
On chciał, się ze mną spotkać aby powiedzieć mi co postanowił jeśli chodzi o nas. Ja chciałam przez tel ale on uparł się. Spotkaliśmy się, przywitał mnie buziakiem w usta ale nie namiętnym w usta. Powiedział, że analizował swoje związki i wszystkie rozpadły się przez niego. Trzymał dystans bał się, że ktoś go zrani. Zapytałam się czemu ze mną zerwał itd. Nie potrafił podać powodu dla mnie zwyczajnie zwiał. Rozmawialiśmy i powiedział, że chce się otworzyć, nie chce już żyć za tym murem. Dodałam, mu że on mnie zranił, opuścił głowę.... Powiedziałam mu, że tylko można cokolwiek odbudować na zasadzie wzajemnej szczerości itd, Powiedziałam, że oczekuje częstszych spotkań a nie tak jak było do tej pory. Powiedział, że to zrozumiałe. Dodałam parę rzeczy ....... Między innymi to, że nie będe wypytywać go co robił przez ten rok mnie też nich nie wypytuje. Liczy się tu i teraz. Zapytałam sie czemu ja, a on dodał, że było nam dobrze razem ...... Pożegnałam go namiętnym pocałunkiem na dobranoc. Ciężko mi napisać to co odczuwałam na tym spotkaniu ale na pewno nie padło słowo nie chce, nie ma sensu itd. albo jestem idiotka i nie zrozumiałam co do mnie powiedział
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

Może mi to pomoże