|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz.II
O MATKO
![]() Ja dziś pierwszy raz usłyszałam o Ewie , od koleżanki. Rezultaty przed/po na facebooku są NIESAMOWITE. Nie sądziłam, że to możliwe po 1- 2 miesiącach. Ale ćwiczenia są wyczerpujące. Mowa o Killerze oczywiście. Ja dałam radę ze 20 min i byłam zlana potem. Ale te 20 min to też niezbyt dokładne i ilość powtórzeń na pewno mniejsza. Nie dawałam rady tempa utrzymać Potem odpoczęłam i chciałam zobaczyć Skalpel... Tu już jest spoko, 40 min upływa bardzo szybko i zrobiłam prawie wszystko, myślę, że po kilku razach już będzie ok.Ale chyba powinnam praktykować Killera, bo chcę pozbyć boczków i brzucha- czyli jak wszystkie I wewnętrzna strona ud..Na pewno nie będę mogła robić ćwiczeń codziennie, ale myślę, że co 2 dzień też będzie ok, tylko na efekty trzeba będzie dłużej poczekać ![]() Jutro się zmierzę i obcykam Liczę też na wasze wsparcie!
|
|
|
|
#1652 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo mi to dobrze zrobiło, że tak wyczerpująco odpowiedziałaś! dziś już idę spać, bo w sobotę bardzo rano wyjeżdżam na tygodniowe bardzo zasłużone wakacje, a jak wrócę to będę działać! z zastosowaniem Twoich rad
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
to co ja cwicze???
myslałam,ze te z pdf to te same co z kwietniowej płyty...o ja naiwna....
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
podobno te z pdf są podobne do killera czyli lipcowej płyty :P
|
|
|
|
#1656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozwalilas mnie na lopatki
|
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
wysłałąm Ci pw
Stace-
|
#1659 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1660 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
Od dzisiaj dołączam do grona ćwiczących ![]() Już wiem, że część ćwiczeń odpadnie, bo mam problemy z kolanami, więc półprzysiady odpadają . Z pozostałymi ćwiczeniami jakoś będzie Moim celem jest pozbyć się boczków - już raz się udało dzięki a6w, ale znowu sobie pofolgowałam i część wróciła
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się pochwalę że kupiłam sobie dziś dwa nowe sweterki i jestem zachwycona bo od boku mam płaski brzuch a nie efekt balona czy ciąży. Pięknie to wygląda.
|
|
|
|
#1662 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
|
|
|
|
#1664 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
Skalpel też spala. Killer jest po prostu bardziej kondycyjny.
Skalpel wydobywa z naszego ciała to co najlepsze W październiku na studiach wszyscy będą się mną zachwycać jak tak dalej pójdzie
|
|
|
|
#1666 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Dziewczyny, to są te ćwiczenia na boczki, o których piszecie ? http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ |
|
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
To te ćwiczenia
|
|
|
|
#1668 |
|
Zadomowienie
|
ok, machnęłam dzisiaj tego 7 skalpela, ale dla odmiany ten dzisiejszy nie szedł mi jakoś szczególnie dobrze i przyjemnie, od razu po nim dorzuciłam jeszcze Tiff na boczki, bo już nie mogę na nie patrzeć, jak wczoraj zrobiłam te dokładne zdjęcia i zobaczyłam jakie paskudne mam te boczyska, tak teraz co chwilę na nie patrzę w lustrze, nie wiem po co
![]() okropnie się czuję, widzę tylko wielki brzuchol i okropne boczki grrr, chyba jakiś zły dzień, tyle dobrze, że chociaż nie tracę mobilizacji, idę pokręcić pół godziny hula-hopem i kładę się spać, byle mi się tylko nie przyśniły te boczyska ogromne p.s: czytałam, że wcześniej pisałyście o herbatach i któraś z Was pytała, gdzie można zakupić yerba matę, na pewno widziałam ją w Delimie, myślę, że w Almie też powinna być, więc jeśli macie te sklepy w mieście, to możecie tam zajrzeć ja mojej kawy na yerbę nie zamienię, bo zwyczajnie za bardzo kocham kawę
|
|
|
|
#1669 |
|
Rozeznanie
|
dobranoc dziewczyny
aktywnego dnia wam jutro zycze ![]() ![]()
|
|
#1670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najważniejsze, że wszystko masz, ja też musiałam z poprzedniego komputera zrzucać zakładki, bo mam tendencję do tego, że bardzo dużo stron ląduje w zakładkach i nie ogarnęłabym ich na pamięć ![]() Co do waszych wcześniejszych postow to również jestem maniaczką herbat, ale kiedy przeczytałam o wędzonej o smaku boczku to wybaczcie, ale aż mi się podniosło.. Dzisiaj z ćwiczeniami kiepsko, tylko Mel B na brzuch. Jutro odwalę skalpel |
|
|
|
|
#1671 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Ja również zaczęłam dziś ćwiczenia z Ewą Dziś zrobiłam skalpel, nie wiedząc w zasadzie co wybrać. Górę mam szczupłą, brzuch płaski (przyda się tylko trochę "umięśnić"), ale za to boki ud/biodra i pupa wymagają intensywnych ćwiczeń. Która część będzie dla mnie lepsza? Nie mam jak na razie siły na dwie na raz także muszę się zdecydować na jedną, ewentualnie ćwiczyć na zmianę co drugi dzień. Pomóżcie proszę
|
|
|
|
#1672 | ||
|
Zakorzenienie
|
ShaniQua nie wygłupiaj sie z tym opuszczaniem nas! Nie wolno!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale melduję dzisiejszy ruch: - 45 min na rolkach (tylko! bo zaczelo padac )- skalpel - Tiff na boczki - 8 min abs 'done' na dzisiaj ![]() Co do Killera vs. Skalpela, zauważyłam, że Skalpel ładnie wysmukla ciało. Killer faktycznie działa super na kondycję. Od kiedy zaczyłam walczyć z killerem, przy skalpelu juz sie tak nie mecze Owszem czuje jeszcze przy niektorych cwiczeniach, ze to jeszcze nie to Ale juz nie sapie jak głupia skalpel sprawia mi wieksza przyjemnosc Widze postep w kondycji, co mnie niezmiernie cieszy. ![]() Ide spac kobitki, do jutra!!
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
pokręciłam 40 minut hula hopem, jutro wracam do Ewki
|
|
|
|
#1675 |
|
Przyczajenie
|
Heja dziewczyny
robię na zmianę jednego dnia Killera, drugiego Skalpel. Na koncie mam: 5xKiller, 5x Skalpel . Motywujecie mnie do dalszych ćwiczeń i chyba tylko dzięki Waszym wpisom zdołałam ostatnio zacisnąć zęby i się nie poddawac. Postanowiłam się wziąć za siebie żeby w następne wakacje błyszczeć w bikini W ogole ostatnio stwierdziłam patrząc w lustro że straaasznie sie zapusciłam . Wagę mam w normie jednak ciało jest galaretowate i mało jędrne...no i te rozstępy ale to juz inna sprawa, chociaz i tak mam koncepcje na pozbycie sie ich ( a co jak remontować swoje ciało to na całego- w listopadzie zamierzam sie wybrac na ich laserowe usuwanie zobaczymy co z tego wyjdzie . Mam nadzieję że wytrwam i moj zapał nie okaze sie słomiany. W ogole ja mam tak ze najlepiej cwiczy mi sie w nocy- własnie jestem po Killerze, w dzien jakos nie moge sie zebrac....![]() Po dziesięciu dniach ćwiczeń mam wrażenie że moja skóra jest bardziej napięta, pośladki się uniosły i uda są jakby ciut umięśnione nawet no pomijając ich wewnętrzną część , która jest u mnie maaasakryczna... Niestety nie zmierzyłam się, gdy zaczynałam ćwiczenia, zrobiłam to przedwczoraj dopiero i przedstawia się to tak: Wzrost: 167cm Waga: 58,5kg Łydka: 33 Udo:55 Biodra: 95 Talia:70 Brzuch w najszerszym miejscu(boczki):82 Pod biustem:75 Biust:86 Ramię: 26 Moim koszmarem są uda, zaraz po nich brzuch
|
|
|
|
#1676 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję za miłe słowa
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Która już po ćwiczeniach?
![]() Ja w pracy, mam dużo roboty, więc dzisiaj oszczednie w pisaniu proszę i więcej ruchu
|
#1678 |
|
Raczkowanie
|
hej! zamierzam od dzisiaj zebrać się do kupy i zacząć ćwiczyć ! Moją zmorą są uda...
wzrost 160 cm waga 52.5 talia 66cm pępek 79 cm pas 90cm udo 55cm ściągnęłam jakieś dwa treningi Ewki łącznie mają ok 40 min.i głównie opierają się na wymodelowaniu mięśni ud i pośladków... ale jakie to, to nie wiem, wy już pewnie znacie każdy ![]()
Y no importa cuánto te esfuerces nunca se sentirá de la misma manera .. Ya no tiene que sentir tres metros sobre el cielo ... `~ 58 - 51 - 48 Edytowane przez shuumi Czas edycji: 2012-08-10 o 09:25 |
|
|
|
#1679 |
|
Zadomowienie
|
Cześć drogie panie
![]() Zastanawiam się co mogę dzisiaj zjeść na śniadanie - po prostu nie mam żadnego pomysłu ![]() Dzisiaj w planach boczki z Tiffany, coś z Mel B i rzecz jasna Ewka, ale nie wiem czy killer czy skalpel. O, i jeszcze wieczorem na rolki idę |
|
|
|
#1680 |
|
Raczkowanie
|
Proponuję omleta z pomidorem, szczypiorkiem, szynką drobiową i przyprawą ziołową :love:
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

Potem odpoczęłam i chciałam zobaczyć Skalpel... Tu już jest spoko, 40 min upływa bardzo szybko i zrobiłam prawie wszystko, myślę, że po kilku razach już będzie ok.
I wewnętrzna strona ud..

. Z pozostałymi ćwiczeniami jakoś będzie 

W październiku na studiach wszyscy będą się mną zachwycać jak tak dalej pójdzie 

. Wagę mam w normie jednak ciało jest galaretowate i mało jędrne...no i te rozstępy ale to juz inna sprawa, chociaz i tak mam koncepcje na pozbycie sie ich ( a co jak remontować swoje ciało to na całego- w listopadzie zamierzam sie wybrac na ich laserowe usuwanie zobaczymy co z tego wyjdzie
aż poczułam się jak świnia