|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł
|
|||
| Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. |
|
1 | 1,72% |
| Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. |
|
2 | 3,45% |
| Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! |
|
1 | 1,72% |
| Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki |
|
0 | 0% |
| Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie |
|
0 | 0% |
| Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci |
|
8 | 13,79% |
| wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy |
|
2 | 3,45% |
| pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci |
|
5 | 8,62% |
| roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram |
|
14 | 24,14% |
| wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje |
|
2 | 3,45% |
| Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... |
|
1 | 1,72% |
| Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 |
|
1 | 1,72% |
| Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. |
|
17 | 29,31% |
| Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy |
|
4 | 6,90% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego I gratki dla Hani za chodzenie ![]() Cytat:
żeby się udało z tym stypendium Cytat:
Zdrowka ![]() Cytat:
A tej z recepcji nie kojarze
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
dziewczyny młody dalej ma biegunkę
na chwile się ciut uspokaja i potem znowu jazda, już nie wiem co mu podać bo na lekach jest i nic nie działa
|
|
|
|
#2943 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
coś mi ostatnio czasu brakuje, całe dnie zagonione..Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() fajny kierunek Cytat:
![]() dla Sarki! teraz już ruszy błyskawicznie chodzi Ci o przepis na samo ciasto kruche? Jeśli tak, to ja robię najprostsze, z proporcji 3:2:1 - 3 części mąki, 2 części tłuszczu, 1 część cukru, na każe 15 dag mąki jedno żółtko. Zawsze wychodzi Cytat:
Wygadaj się, mam nadzieję że choć troszkę to pomoże ![]() Cytat:
co to za paskudztwo się przyplątało? Teraz troszkę o nas, wybaczcie ![]() Zaczęliśmy wreszcie załatwiać papiery do budowy Trochę to pewnie potrwa, ale grunt że ruszyło...Adaś się nachodzić nie może, teraz już pewnie zasuwa po całym domu, i odpycha ręce jeśli ktokolwiek chce się zbliżyć żeby go asekurować ![]() No i odstawiliśmy UU. Szkoda mi troszkę, ale podjęliśmy już dawno tą decyzję, czekaliśmy na urlop TŻa, bo teraz on usypia małego. Myślałam że będzie gorzej Pewnie karmiłabym dalej, ale niestety, widzę że nasze starania nie przynoszą rezultatu więc może to pomoże...A w ogóle odkąd TŻ jest na urlopie, to Adaś jest taki tatusiowy, że szkoda mówić Tata to, tata tamto, najchętniej nie opuszczałby go na krok. Jak zniknie z oczu, to zaraz "TATA!" Mama jest mniej ważna Przynosi mu książkę, pokazuje żeby tata czytał, bawić się z tatą, ubierać z tatą... Ale wiecie co? Zupełnie nie jest mi przykro, bardzo się cieszę, mam wrażenie że mały chce sobie odbić tą częstą nieobecność TŻa. Mówienie - Adaś też nie mówi jakoś wiele. Mama, tata, tatuś, dadek, da, tam, i trochę dźwiękonaśladowczych wyrazów, czasem wyrwie mu się "da mi" (daj mi) i tyle właściwie.
|
|
|
#2944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale była tu przeprowadzona rozmowa, że podobno masa cukrowa się rozpuszcza i nikt nie był pewien,więc napisałam że to na bank się rozpuści ![]() Cytat:
Dama w nim wygodnie siedzi i uwielbia jazdę na rowerze ![]() Gratuluję chodzenia damy ![]() I życzę dużo wszystkiego to co najlepsze i zdrowia ![]() Patik ![]() Dziubek a jakie leki dostał? Moja miała tak wt,śr,czw,pt luźne stolce ok 3-4 na dobę to myślałam że to wirus, w sob rano pokazała się krew w stolcu i od sob leżałyśmy w Szpitalu w pon wyszłyśmy i w sumie do pt jeszcze miała luźne stolce,długo jej się kupa normowała.. |
||
|
|
|
#2945 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() haj lajf jednym słowem Cytat:
to tyle mnie tu na dziś do jutra dziewuszki - pa
|
|
|
#2946 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Ale jaja
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale prezentacja to był taki skrót najważniejszych rzeczy w pracy mgr. Na około 10-15min mówienia spokojnie. Robiliśmy to w power poincie - wypunktowane to co ważne, a rozwijasz Ty opowiadając o swojej pracy. To jest właściwie formalność, bo komisja przecież będzie znała Twoją pracę. Cytat:
2. Hamaxy są do 22kg, czyli 3-4 lata. Później już dzieciaki świetnie same jeżdżą na rowerach ![]() Ja niezmiennie polecam jazdę we trójkę. My wróciliśmy z kolejnej przejażdżki godzinę temu ![]() No i dzięki rowerom młody jest na powietrzu, a my mamy trochę ruchu. Przy czym zawsze po godzinie jazdy staramy się młodego wyjąć na huśtawki, czy trawkę w parku żeby się rozprostował No ostatecznie wyszło 750zł Fajnie, że Adaś w tatę wpatrzony I jak Wam poszło odstawienie? Dużo karmiłaś? I jak Wam idzie usypianie? Jak Adaś usypiał, gdy jeszcze karmiłaś? My nadal cycujemy, a ostatnio młody nawet częściej się domaga
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
A pro-po zwierząt.
Moja je uwielbia. Bała się krowy takiej prawdziwej, ale teraz na okrągło mówi "muuu" Widziała kozy,które ją polizały i nie chciała od nich odejść. Kury z małymi kurczakami to wg szał ciał, każdą chciała dotknąć. Konika też lubi,ma na biegunach swojego a prawdziwego też widziała. Kot mamy przybłędę która damie nic nie robi a dama ją uwielbia. Psa jak widzi to tylko palcem pokazuje i yy yy WIe gdzie są ptaszki... aaa i BIEDRONKI , jak widzi sklep Biedronka to zaraz pokazuje na Biedronkę - te logo przy sklepach albo w sklepie te wiszące ![]() więc ma moje geny Brumek nawet rzuciłam propozycją, aby kupić sobie kaczuszki, ale mnie wyśmiali i raczej zacznę rozmowę na temat szczeniaka kundelka |
|
|
|
#2948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nauczy się kiedyś przecież Cytat:
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Co jest dobre na redukcje celulitu ?
![]() i na jędrne piersi ? |
|
|
|
#2950 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziekujemy kochane - ja za życzenia a Hanka za gratulacje i brawa. no i za wszystkie rady co do Hamaxa. decyzja podjęta-kupujemy |
|||||
|
|
|
#2951 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pije? Zupełnie nie wiem, co Ci poradzić, Dziubeczku... Cytat:
Kupiłam kiedyś z ciekawości, użyłam kilka razy, ale jakoś to do mnie - mimo szczerych chęci - nie przemówiło ![]() Cytat:
Jeśli już to jeździlibyśmy tylko we dwójkę - ja i Tymuś. A szczerze mówiąc, jakoś nie widzę tego. Zmusiłabym się pewnie parę razy, a potem by mi się nie chciało.A tak z ciekawości - co ile karmisz Julka? Tzn. piersią? Cytat:
Ale szczeniak tez może być ![]() Ja też kocham zwierzęta, ale Tymek dopiero od kilku tygodni zaczyna się nimi interesować. Przy czym najciekawsze są koty i ... gołębie ![]() Cytat:
Fajnie, że Adaś się tatą nacieszy ![]() I bardzo się cieszę, że odstawienie poszło tak gładko, bo czasem to bywa traumatyczne przeżycie. Dla obu stron Ale mnie zaskoczyłaś, bo ani słowem się wcześniej nie zdradziłaś, że masz takie plany A ile razy teraz pod koniec go jeszcze karmiłaś w ciągu dnia? Czy może tylko na wieczór?Czyli sezon intensywnych starań uważamy za otwarty, tak? ![]() Cytat:
![]() - dobrze, że przechodzi ![]() - widzę, że Was też ciągnie do imprezy w plenerze. Nas (mnie) też Jakies fajne miejsce, skoro mają swoje mini zoo. A to jedzenie zamówisz tam czy nie?A ja dalej nie wiem, co z urodzinami i powoli zaczyna mnie trafiać szlag Już dawno teściowie prosili, żeby wyprawić je u nich na działce. I choć nie miałam zbytniej ochoty, to się zgodziłam. Miało być tak, że oni dają teran, a ja i moja mama głównie szykujemy. Teraz teściwoa miała tę operację, no i sytuacja trochę się zmieniła. Tzn. nawet nie wiem, czy się zmieniła, bo oni milczą. Ja nie chcę pytać, męczę o to męża, a on to zapomni, to zły moment itp itd Marzył mi się grill i taka impreza w ogrodzi i z tego względu ta działka byłaby ok. Ale ja bym wolała tę naszą działkę (tzn. mojej rodziny) Tylko, że chciałam być taka dobra i spełnić zachciankę teściów A teraz nic nie wiem...Nakręciłam się pisząc to i zaraz go zmuszę, żeby zadzwonił albo chociaż maila do nich napisał i wyjaśnił na czym stoimy
|
|
#2952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
enterol, smecte, debridat, dicoflor, u nas to dziwne jest bo w trakcie naszego wirusa zdarzało się kilka w dzień (4-6 biegunek) a teraz 2 doba przerwy, ciut lepsza kupka i następna znów jazda nie wiem sama co todzis zadzwonilismy do naszej (prywatnej) pediatry i powiedziała zeby bezwzględnie odstawić mleko albo podawać bezlaktozowe i tak też robimy od dzisiejszej kolacji, czy to da efekt zobaczymy dziekuję za odp Cytat:
no wraca własnie jak bumerang dziś młodego myliśmy i przebieraliśmy ubikacji w UP |
||
|
|
|
#2953 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Logopeda troszeczke bada, tzn dotyka buzie, ale to dosłownie 2 minuty i głównie pyta o kolejne etapy rozwoju. Kiedy turlanie, siedanie, raczkowanie.... Pyta sie w jakim dokładnie wieku dziecko wypowiadało kolejne sylaby. Ja na tej rozmowei czułam sie jak kompletny dureń bo na każde pytanie odpowiedałam nie pamiętam (później na kolejne wizyty notowałam sobie z datami kolejne sylaby). W ogóle pierwsze pytanie logopedy: co dziecko mówi? ja mało z krzesła nie spadłam (Sara miała ze 4 miesiące) a jej chodziło o całe te gaworzenie, guganie i resztę chińskiej mowy. Psycholog ten sam wywiad co logo. (o sprawności typu turlanie, raczkownie itp też się pyta), a później ma takie zabaweczki i robi dziecko ćwiczenia. Upudzcza klucze i patrzy czy dziecko szuka wzrokiem, pokazuje jak wrzuca do kubeczka coś i czy dziecko to powtórzy, daje coś do rączki i sprawdza uchwyt, takie tam zabawo-ćwiczenia. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie Was też Nie wie ktoś jak wydłużyć dobę? toskaKrk, brumek, hurtem odpowiem ![]() Ostatnio karmiłam wieczór - po kąpieli, i w nocy jeśli się obudził. W dzień sporadycznie, 1-2 razy po kilka minut. Tosiu, zasypiał przy piersi (niestety), bo po kąpieli jadł i zawsze przy tym zasnął. Odstawienie poszło nieźle, myślałam że będzie gorzej. Pierwszy wieczór był niefajny bo się upłakał, ale tłumaczyłam sobie że jak pójdę, to wszystko na nic. A dziś jest trzeci wieczór - TŻ wsadził go do łóżeczka, mały przytulił swojego ulubionego misia i momentalnie zasnął. Oby tak dalej. Sama w szoku jestem ![]() Brumek, można powiedzieć że otwarty - muszę korzystać póki TŻ jest w domu Choć do tej pory nic nie wyszło to pewnie nie będzie łatwo..
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2012-08-09 o 22:50 |
|
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
dobry duszek
|
|
|
|
#2956 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje, że pytasz
jutro idziemy znowu do lekarza, mam nadzieje że zdejmą mu szwy..choć dzisiaj widać było że go bolal i "rwało" mu w tej ranie..Cytat:
![]() Chętnie:d ale jeszcze nie teraz.. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() albo np organizuja dzien oszczedzania, dzieciaki dostaja prezenty itd fajna sprawaCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie mam pojęcia co moze pomoc...Pieleszko kochana wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() Właśnie skonczylam sprzatac mieszkanie i ide spac bo nic mi sie nie chce
|
||||||
|
|
|
#2957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Aha, czyli w dzień mleko mieliście w zasadzie tylko sporadycznie, tak? Nie żeby się najadł jakoś porządnie? W każdym razie gratuluję sukcesu i buziak dla Ciebie za to, co przeżywałaś (jak sądzę) tego pierwszego wieczoru, kiedy on tam płakał... Ona jest boska Taki duszek mógłby mi się przyśnić
|
|
#2958 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Miejsce na rocżek fajne a jeśli chodzi o jedzenie to mięsko i ryby przygotują na miejscu, a ja dstarcze torta, jakieś babeczki, przekąski pieczywo itd A wysłaliście już maila? Co planujesz Brumciu przygotować ?
|
|
#2959 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
że co? że jak? nie wierze ![]() Cytat:
Edytowane przez Stronczek27 Czas edycji: 2012-08-10 o 00:07 |
|||||
|
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Wysłaliśmy, ale przed chwilą, więc na odpowiedź pewnie jeszcze trochę poczekamy
![]() Pomysłów konkretnych jeszcze nie mam, ale z grubsza ma być grillowo, więc kilka rodzajów mięska (karkówka, udka, może i skrzydełka, kaszanka ), surówki jakieś, chleb z grilla, na pewno ugotujemy też jakieś warzywka sezonowe typu fasolka, kalafior, brokuły. No i ciasta, ciasta, ciasta Ale jakie to jeszcze nie myślałam. A Ty tort pieczesz czy zamawiasz gdzieś? Cytat:
Choć wszelkie imprezy u nich kosztują mnie dużo nerwów, o oni sa strasznie niezorganizowani, zawsze spóźnieni, i tak wszystko wooooolnoooo robią A ja odwrotnie - torpeda - i trudno mi to wytrzymać ![]() A praleczka jaka, pokaż?
|
|
#2961 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a pralka jedna z tanszych bo to wlasciciel placil ale i tak lepsza od tej co mialam do tej pory http://www.electroworld.pl/produkt/i...FYzbfAodoyQAGg Marinko (bede pierwsza
) wszystkiego najlepszego z okazji urodzin STO LAT!!!!Edytowane przez Stronczek27 Czas edycji: 2012-08-10 o 00:43 |
|
|
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie, w dzień to bardziej było na deser, niż jako główny posiłek dzięki nie powiem, ciężko, jak dziecko tak płacze, ale TŻ stanął na wysokości zadania teliczku, dzięki UU całkiem nieźle, szybko się przyzwyczaiły ![]() Planujecie się zupełnie odstawić? Marinko, wszystkiego najlepszego!!!!
|
|
|
#2963 |
|
Wtajemniczenie
|
Marinko wszystkiego najlepszego!!!!100 lat dziubku jak szymek dzisiaj???mam nadzieje, że zmiana mleka mu pomoże, bo już tak długo się bidulek męczy.. aniu zazdroszczę tej konsekwencji w odtawianiu. ja bym już chciała, ale ciągle coś. a to mąż ma dużo pracy i wieczorem nie mogę liczyć na niego, a to wyjazd do szpitala na badania i nie chcę stresować Hanki i w sumie nie ma jak się za to zabrać... Hanka jeszcze intensywnie pije po moim powrocie z pracy i wieczorem przed spaniem. im bardziej zmęczona tym większy ryk, jak nie chce dac jej cyca... coś u nas chyba będzie ciężko...Wam się należą no i owocnych starań ![]() tak w ogóle to dzień dobry
|
|
|
|
#2964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpadaj do mnie z Emi ![]() Julka też ma fazę na wszelkie zwierzątka ![]() Cytat:
![]() za owocne i bezproblemowe odstawienie.edit: myśle że Wasze nieskuteczne jak dotąd staranka były skutkiem karmienia, wysoki poziom hormonów odpowiedzialnych za karmienie - prolaktyny - hamuje wydzielanie hormonu FSH i luteinizującego (LH) i blokuje owulację - organizm jest rozregulowany - i myślę że potrzeba będzie kilku tygodni po zakończeniu karmienia żeby wszystko wróciło do normy - i myślę że po tym czasie nie będziecie mieć żadnego problemu z zajściem - powodzenia i owocnych i przyjemnych staranek Marinko kochana - najlepsze życzenia i spełnienia marzeń ![]() dzień dobry
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2012-08-10 o 08:40 |
||
|
|
|
#2965 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dzisiaj?Cytat:
U Nas też TYLKO tata się liczy ![]() za odstawienie i trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie![]() Cytat:
A z tym hamaxem chyba musisz grzecznie odmówić i zaproponować cos innego na to konto, bo po co Ci on skoro i tak nie będziesz jeździła rowerem... JULKA, HANIA za chodzenieMARINKA WSZYSTKIEGO co najlepsze dla Ciebie Nasza wątkowa laseczko Witam piątkowo i to w OSTATNI DZIEŃ MOJEJ PRACY( przed oczywiście dłuższą nieobecnością) Wczoraj byłam na badaniach-glukoza... i zemdlalam po pierwszym pobraniu krwi(po1h), nie mogłam do siebie dojść ze 40min.-już chcieli kardiologa wołać ciśnienie miałam 70/50, ale jakoś powoli powoli doszłam do siebie... A to poskutkowało tym, że cukier na czczo miałam 85, a po wypiciu glukozy 86, dopiero po kolejnej godzinie 110. Ale lekarz powiedział, że wyniki są super(mówiłam o omdlęciu) tylko muszę częściej jeść, a mniejsze porcyjki- zawsze jakiś batonik mieć. Poza tym w moczu wyszły bakterie-ale to mały pikuś-dostałam leki i o zgrozo globulki A teraz o Mateuszu Jest śliczny-lekarz przełączył na 3d, czy 4 niewiem jak to jest i było widać PIĘKNĄ buzię(mam zdjęcia- napewno będą w rodzinnym albumie Te problemy żołądkowe, to normalne podobno, małe wylewiki na stopie koło kostek też, więc po prostu już stara jestem ![]() Potem szybko pojechałam do endokrynologa i kolejny miód na moje uszy- ,,żeby tak każda ciąża przebiegała, to nie byłoby żadnych problemów" ![]() Wieczorem skoczyliśmy całą rodzinką na działkę-P. skrobał ryby(teść nałapał), Tofik z Julka szaleli, a ja doglądałam potem zerwałam pomidory, paprykę, cukinię i zawieźliśmy trochę mojej ,,koleżance" z pracy-tak trochę na pożegnanie.Dzisiaj na pożegnanie kupiłam dla każdego po pączku ![]() Kiedyś Was już pytałam, ale muszę jeszcze raz, bo temat odżył A mianowicie jakie polecacie laptopy? Rodzice chcą mi kupić( apropo przyjeżdżają już za tydzień
|
|||
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Marinko 100 lat!!!
|
#2967 |
|
Zadomowienie
|
Brumek Patryk też jest miłośnikiem zjeżdżalni. Huśtawki go nudzą, w piasku trochę posiedzi, ale najważniejsza zjeżdżalnia, tyle że mój kręgosłup gorzej to znosi
![]() Marina wg mnie ta lekarka trochę przesadza z tym chodzeniem Igora. Ale ćwiczenia na pewno mu nie zaszkodzą (on naprawdę waży 14 kg? Patryk jeszcze do 10 nie dobił) Aania dla Adasia! Szybko się chłopak rozwija i wg mnie wcale tak mało nie mówi![]() U nas też jest ciągły szał na tatę, choć widzi go codziennie, choć ja też jestem mile widziana w tym gronie Babcia ostatnio powiedziała: "popatrz, jak tatuś jest, to nawet babcia jest nieważna"![]() Nie wyobrażam sobie na razie odstawienia Małego od UU, więc nie dziwię się, że Ci było ciężko. Ale może faktycznie jakieś wyjście przy waszych starankach. Ja nadal bez @. Jest jeszcze ktoś taki? Zaneta Patryk tez uwielbia wszystkie zwierzęta, czasem mam wrażenie, że im jest ono większe, tym fajniejsze Do krów też zapałał wielką miłością i mówi na nie "buuu"![]() Agawoo Amelka ma jeszcze czas na siedzenie. Spokojnie nawet do 9 miesięcy. Pieleszka (trochę spóźnione), Marinka sto lat! Wszystkiego najlepszego! Oliweczka za wszystkie wizyty! Rośnie Ci super chłopak!---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Brumek a jak u Was plany z powiększeniem rodziny? Przepraszam, że pytam. |
|
|
|
#2968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i Oliweczko tylko pogratulować takich super wiadomości
|
|
|
|
|
#2969 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Bey
Humor do doopy w sumie. Brak pracy, brak kasy, i brak alimentów na koncie Ale za to dzisiaj mamy mały zlot w Lublinie, będę ja brunetka i patik ) No i dzieciakii
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

ale ponoć dużo nie płakała, a siniak niewielki..

żeby się udało z tym stypendium
Zrobił już dzisiaj 3 rzadkie kupki
Zdrowka 

Wygadaj się, mam nadzieję że choć troszkę to pomoże 

zębole

Zakończone: 2

Ale jakie to jeszcze nie myślałam.
ciśnienie miałam 70/50, ale jakoś powoli powoli doszłam do siebie... A to poskutkowało tym, że cukier na czczo miałam 85, a po wypiciu glukozy 86, dopiero po kolejnej godzinie 110. Ale lekarz powiedział, że wyniki są super(mówiłam o omdlęciu) tylko muszę częściej jeść, a mniejsze porcyjki- zawsze jakiś batonik mieć. Poza tym w moczu wyszły bakterie-ale to mały pikuś-dostałam leki i o zgrozo globulki