Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-08, 11:28   #3541
ImmortalLover
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

O jejku, cześć

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-08, 21:02   #3542
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Ania09121983 Pokaż wiadomość

znowu jestem na antybiotyku;/ to juz drugi w tym miesiacu - angina. znacie jakies leki osłonowe? słyszałam ze przy dłuzszym stosowaniu antybiotyków moga sie pojawic grzybice wrrr ;| jak sobie w takiej sytuacji radzic?
Zdrówka
Na antybiotyki - wszelkie osłonowe, lakcid i inne takie. Oraz dużo jogurtów, ale to w hurtowych ilościach, bo jeden czy dwa małe dziennie nie wystarczy.
Do tego zasada jest taka, że mleczne potrawy jeść w dwie godziny po zażyciu leku. Nigdy zaraz przed i zaraz po. Mleko zakłóca wchłanianie antybiotyku. Te dwie godziny potrzebne są na przyswojenie leku i jednocześnie nie są zbyt długim czasem do odbudowy flory poprzez zażycie probiotyków.
Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
No właśnie nie wiem, bo to grunwaldowe
Nawet nie pamiętam co w nim jest, chociaż babka mi mówiła
Tylko tego uczucia ściągnięcia od razu po umyciu nie lubię, ale po nałożeniu kremu już jest ok.
Mi tam to ściągnięcie nie przeszkadza, wręcz lubię, bo czuć, jak działa krem
Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
A tak 'a propos szukania - weszłam wczoraj do Sephory. Chciałam się w nowy komplet marchewki zaopatrzyć . Matko kochana, to że do Rossmanna przyjmują personel na nasadzie : która bardziej nieprzyjemna dla klienta - to już odczułam, ale w tej Sephorze to jeszcze gorzej . Zmuszona byłam jedną z takich pannic do pionu ustawić . I po raz drugi : matko kochana, stoi marchewka, ale już o pojemności bodajże 475 ml i w cenie za taką pojemność - 69,oo zł. A na stronie europejskich sklepów internetowych 5,99 / 6,99 € . I nawet seria dla dzieci jest .
O matko jedyna Znowu cenę podnieśli. To się chyba bardziej opłaca kupować na ebayu, nawet z kosztami przesyłki. A jak te Allegrowe? Nie sprawdziły się? Możesz porównać składy?

A na przyszłość dawaj mi znać przed zakupem. Co jakiś czas mają promocję -20 albo -25% na wszystko lub marki wyłączne. Zawsze to oszczędność. Albo zrób u nich kartę VIP. Daje prawa do zniżek i informują o tym sms'em

Cytat:
Rodzeństwo zapowiada się jeszcze gorzej . Szczególnie dziewczyna .
A co za ziółko z niej rośnie ?
Cytat:
Po tej taczce już się zawzięłam na amen .
I bardzo dobrze
Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
dzien dobry
No proszę kogo widzę
A właśnie niedawno o Tobie myślałam
Pisz, co u Ciebie

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-08, 21:58   #3543
Ania09121983
Zadomowienie

Cytat:

Ty się nie grzybicy bój, a problemów żołądkowo-wątrobowych . Nie pomogę, staram się antybiotyków nie używać .

To znaczy ? Jak zniszczone ? Na olej farbowałaś ?

jakos problemów "brzusznych" jeszcze nie miałam. ale usłyszałam gdzies ze o sprawy kobiece trzeba tez wyjatkowo zadbac w tym czasie.

co do farbowania...włosy zrobiły sie sztywne i matowe...jednym słowem zmeczone okrutnie. nie farbowałam nigdy na olej jakos nie jestem przekonana
Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Zdrówka
Na antybiotyki - wszelkie osłonowe, lakcid i inne takie. Oraz dużo jogurtów, ale to w hurtowych ilościach, bo jeden czy dwa małe dziennie nie wystarczy.
Do tego zasada jest taka, że mleczne potrawy jeść w dwie godziny po zażyciu leku. Nigdy zaraz przed i zaraz po. Mleko zakłóca wchłanianie antybiotyku. Te dwie godziny potrzebne są na przyswojenie leku i jednocześnie nie są zbyt długim czasem do odbudowy flory poprzez zażycie probiotyków.
o jaaaa ja bede dalej s.... jak widziec po jogurtach;/

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-08, 22:12   #3544
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
A tak 'a propos szukania - weszłam wczoraj do Sephory. Chciałam się w nowy komplet marchewki zaopatrzyć . Matko kochana, to że do Rossmanna przyjmują personel na nasadzie : która bardziej nieprzyjemna dla klienta - to już odczułam, ale w tej Sephorze to jeszcze gorzej . Zmuszona byłam jedną z takich pannic do pionu ustawić . I po raz drugi : matko kochana, stoi marchewka, ale już o pojemności bodajże 475 ml i w cenie za taką pojemność - 69,oo zł. A na stronie europejskich sklepów internetowych 5,99 / 6,99 € . I nawet seria dla dzieci jest .
U mnie w Douglasie też są takie panny
Wkurza mnie strasznie taki sposób oszukiwania klientów, cena zostaje bez zmian, że niby oni tacy dobrzy są i nie robią podwyżek, a tymczasem zmniejszają pojemność
Nigdy nie zapomnę jak dawno dawno temu były podróbki (drogich wtedy) Snickiersów, Rekord chyba się nazywały. I po jakimś czasie zrobili dokładnie to samo, kiedy wszystko drożało cena batoników się nie zmieniła, tylko waga była mniejsza

Cytat:
Rodzeństwo zapowiada się jeszcze gorzej . Szczególnie dziewczyna .
Nie wiem dlaczego, ale często się zdarza, że dziewczyny są gorsze

Cytat:
Po tej taczce już się zawzięłam na amen .
I tak trzymać

Cytat:
Nie pytaj, nie wiem. Muszą być zachowane jakieś specjalne parametry, tło i ustawienie . To jest opisane nawet na stronie Ambasady . Użyte są takie specjalistyczne określenia, że nie jestem w stanie przetłumaczyć. Telefonowałam do warszawskiego fotografa . Chciałam oddać słuchawkę tutejszemu i żeby ten ze stolicy mu wytłumaczył o co chodzi . Nie zgodził się . Powiedział, że przez telefon nie powie, bo wszystko zależy od wielkości głowy. I tak po sześciu godzinach w autobusie zdjęcie będę sobie robić
To Ty nie zrobiłaś wczoraj tego zdjęcia? Nie wiem, chyba sobie ubzdurałam, że Ty wczoraj pojechałaś do Warszawy, żeby wszystko pozałatwiać, a nawet byłam pewna, że to wczoraj
W ogóle ostatnio mam jakieś problemy z koncentracją, ciężko mi się skupić w pracy i popełniam głupie błędy, gubię dokumenty, zapominam o różnych rzeczach... Niedawno wróciłam z urlopu, a już jestem zmęczona i mam uczucie jakbym potrzebowała kilku wolnych dni.

Cytat:
No przecież kisić ogórki należy z koprem.
No tak, wiem, tylko kisić je będzie moja mama
Ale fakt, przydałoby się nauczyć

Cytat:
dzien dobry
O kurcze! Kogo ja widzę
Opowiadaj co u Ciebie? Pewnie trochę się działo przez ten czas jak Cię nie było.
Zdziwiona, że jeszcze żyjemy?

Cytat:
Mi tam to ściągnięcie nie przeszkadza, wręcz lubię, bo czuć, jak działa krem
O tym nie pomyślałam

Cytat:
jakos problemów "brzusznych" jeszcze nie miałam. ale usłyszałam gdzies ze o sprawy kobiece trzeba tez wyjatkowo zadbac w tym czasie.
Kasi chyba chodzi o to, że antybiotyki rozwalają żołądek i wątrobę.

Cytat:
nie farbowałam nigdy na olej jakos nie jestem przekonana
Spróbuj I słuchaj Kasi, ona wie co mówi
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-09, 02:34   #3545
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Napisane przez elganja
Serdecznie dziękuję za odpowiedzi i linki. Będę teraz czytać
Nie ma za co . Jakby co - pytaj .

Cytat:
dzien dobry

Cytat:
A jak te Allegrowe? Nie sprawdziły się? Możesz porównać składy?
Używam tych z Allegro. Niby wypadania zwiększonego nie ma, ale mam cały czas wrażenie, że to nie to . Za sprawdzenie składów zabieram się od dawna, ale to litania jak stąd do Krakowa. Jak napisałam - wypadania nie ma, to i czytać mi się nie chce. Tym bardziej, że mikroskopijne literki .

Cytat:
Napisane przez Estelle
A na przyszłość dawaj mi znać przed zakupem. Co jakiś czas mają promocję -20 albo -25% na wszystko lub marki wyłączne.
Ja zawsze potrzebuję. Więc jakbyś wpadła na promocję, to wiesz ...

Cytat:
Napisane przez Estelle
Albo zrób u nich kartę VIP. Daje prawa do zniżek i informują o tym sms'em
Mam tam jakąś kartę i od czasu do czasu przysyłali mi kody zniżkowe. Ale z wrodzonego lenistwa nie chciało mi się do Gdańska jechać .
Już dłuższy czas nie przysłali. Pewnie karta ważność straciła .

Cytat:
Napisane przez Estelle
A co za ziółko z niej rośnie ?
Ma niecałe 6 lat, a taka pyskata {do obcych}, że mnie samą parokrotnie zadziwiła. Poszła w ubiegłym roku do szkoły {5-cio latek} i już od pierwszego dnia panią nauczycielkę skutecznie do pionu ustawiła.
A najmłodszemu - trzylatkowi o zniewalającym uśmiechu, cwaniactwo z oczu wyziera na potęgę . Jerzy Kalibabka o błękitnych ślepiach rośnie, jak nic .

Cytat:
usłyszałam gdzies ze o sprawy kobiece trzeba tez wyjatkowo zadbac w tym czasie.
O ile się nie mylę, antybiotyki zabijają dobrą florę bakteryjną i wyjaławiają organizm. Jest on bezbronny na złe bakterie.

Cytat:
Napisane przez Ania09121983
o jaaaa ja bede dalej s.... jak widziec po jogurtach;/
To na bazarze kup prawdziwe mleko i postaw na zsiadłe . Też dobre. Ja nie toleruję laktozy, ale zsiadłe mleko przyswajam.

Cytat:
To Ty nie zrobiłaś wczoraj tego zdjęcia?

Po bilety na autobus w Gdańsku byłam . SMS-a z pozdrowieniami nie dostałaś ?
Do Warszawy we wtorek jadę .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Kasi chyba chodzi o to, że antybiotyki rozwalają żołądek i wątrobę.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Spróbuj I słuchaj Kasi, ona wie co mówi
Się uśmiałam !

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-09, 15:28   #3546
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle ostatnio mam jakieś problemy z koncentracją, ciężko mi się skupić w pracy i popełniam głupie błędy, gubię dokumenty, zapominam o różnych rzeczach... Niedawno wróciłam z urlopu, a już jestem zmęczona i mam uczucie jakbym potrzebowała kilku wolnych dni.

O kurcze! Kogo ja widzę
Opowiadaj co u Ciebie? Pewnie trochę się działo przez ten czas jak Cię nie było.
Zdziwiona, że jeszcze żyjemy?
jakiś plażing byl czy w domu odpoczywalas?

no zdziwiona bardzo, myślałam ze mamuty juz wygineły

co u mnie...w sumie to nic szczegolnego studia zaliczone, przez wakacje pracuje, zeby rzekomo miec za co żyć w czasie studiow, ale wiem ze to nie wypali bo pewnie wszystko wydam Pierwsza wyplata (co prawda mala byla, ale zawsze cos) cała poszła i nie wiem kiedy i jak oczywiscie Poza tym schudlam (wreszcie) , włosy te same co były, zmądrzeć nie zmadrzałam raczej

no a z gorszych wiadomości to nie mam już psiaka od miesiaca

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-09, 15:36   #3547
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Poza tym schudlam (wreszcie) , włosy te same co były, zmądrzeć nie zmadrzałam raczej

Jaki pocisk

O a co robiłaś,że schudłaś? Bo mnie sie znowu włączyło zajadanie stresów i większość spodni jest za mała:< Oj szkoda psiaka

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2012-08-09, 16:29   #3548
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Mam tam jakąś kartę i od czasu do czasu przysyłali mi kody zniżkowe. Ale z wrodzonego lenistwa nie chciało mi się do Gdańska jechać .
Ja też dostałam kiedyś kartę do Douglasa i ani razu nie użyłam, leży gdzieś w domu, nawet nie wiem gdzie

Cytat:
Po bilety na autobus w Gdańsku byłam . SMS-a z pozdrowieniami nie dostałaś ?
Do Warszawy we wtorek jadę .
Dostałam
Ale nie wiedzieć czemu pomerdało mi się, bo jak pisałaś, że we wtorek to myślałam, że w ten co był

Cytat:
W domu, leniłam się i psychicznie odpoczywałam Tylko standardowo pod Grunwaldem byłam.

Cytat:
Ja Ci zaraz dam mamuty

Cytat:
Poza tym schudlam (wreszcie)
Z kości na ości?

Cytat:
Przykro mi

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
O a co robiłaś,że schudłaś? Bo mnie sie znowu włączyło zajadanie stresów i większość spodni jest za mała:<
Mnie się picie piwa włączyło
Stary 2012-08-09, 16:45   #3549
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki pocisk

O a co robiłaś,że schudłaś? Bo mnie sie znowu włączyło zajadanie stresów i większość spodni jest za mała:< Oj szkoda psiaka
czerwona herbata 3 razy dziennie pilam i ostatnio ograniczylam jedzenie zeby tak nie jesc juz jak wieprzek i mniej pije alko, bo w ciagu roku to strasznie duzo pilam, bo a to impreza, a to piwko po zajeciach itd, a teraz w wakacje to nie mam czasu zabardzo

i pewnie tak schudlam, ze mi poprostu wody ubylo z organizmu przez ta herbate ale dobre i to

Cytat:
Ja też dostałam kiedyś kartę do Douglasa i ani razu nie użyłam, leży gdzieś w domu, nawet nie wiem gdzie

Dostałam
Ale nie wiedzieć czemu pomerdało mi się, bo jak pisałaś, że we wtorek to myślałam, że w ten co był

W domu, leniłam się i psychicznie odpoczywałam Tylko standardowo pod Grunwaldem byłam.

Ja Ci zaraz dam mamuty

Z kości na ości?

Przykro mi

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

z ości na wiór

Stary 2012-08-09, 18:43   #3550
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Od tygodnia imprezuję

Cytat:
i pewnie tak schudlam, ze mi poprostu wody ubylo z organizmu przez ta herbate ale dobre i to
Właśnie chciałam zacząć ją pić,ale zapominam kupić

Stary 2012-08-09, 21:03   #3551
'Estelle'

Cytat:
To Ty nie zrobiłaś wczoraj tego zdjęcia? Nie wiem, chyba sobie ubzdurałam, że Ty wczoraj pojechałaś do Warszawy, żeby wszystko pozałatwiać, a nawet byłam pewna, że to wczoraj
Moja koncentracja już od dawna leży i kwiczy Potrafię w ciągu 5 sekund zapomnieć, gdzie coś odłożyłam a potem szukam przez 5 minut . Koszmar. Najgorsze, że to nie są nawet małe rzeczy, a ja ich nie widzę. Masakra.

I też mi się wydawało, że Kasia już po wszystkim

Cytat:
O tym nie pomyślałam
A ja za to lubię te wszystkie podsuszające czyścidełka. Potem skóra tak fajnie się rozpręża pod wpływem toniku i kremu
Cytat:
Używam tych z Allegro. Niby wypadania zwiększonego nie ma, ale mam cały czas wrażenie, że to nie to . Za sprawdzenie składów zabieram się od dawna, ale to litania jak stąd do Krakowa. Jak napisałam - wypadania nie ma, to i czytać mi się nie chce. Tym bardziej, że mikroskopijne literki .
Czyli nie są takie złe
Cytat:
Ja zawsze potrzebuję. Więc jakbyś wpadła na promocję, to wiesz ...
Średnio raz na dwa miesiące dostaję takiego sms'a, napiszę Ci na wątku, to mi powiesz, czy kupować
Cytat:
Z tą kartą przysyłają kupon -10% po czterokrotnych zakupach, ale nie warto z niego korzystać, tylko poczekać na te promocje Dni VIP. Czasem jeszcze bywa -25%, albo 4-ty produkt za 1 zł, ale to trzeba trafić.

Cytat:
Ma niecałe 6 lat, a taka pyskata {do obcych}, że mnie samą parokrotnie zadziwiła. Poszła w ubiegłym roku do szkoły {5-cio latek} i już od pierwszego dnia panią nauczycielkę skutecznie do pionu ustawiła.
A najmłodszemu - trzylatkowi o zniewalającym uśmiechu, cwaniactwo z oczu wyziera na potęgę . Jerzy Kalibabka o błękitnych ślepiach rośnie, jak nic .

Cytat:
Plażing

Cytat:

Cytat:
Bardzo mi przykro

Zaglądaj do nas częściej.
Wiesz może, co u Mirelki?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-09, 21:50   #3552
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Od tygodnia imprezuję

dobrze korzystaj z wakacji

Cytat:
Zaglądaj do nas częściej.
Bede, bede

Wlasnie o to samo mialam pytac skrobne jej zaraz jakas wiadomosc na fejsiku

Stary 2012-08-10, 02:05   #3553
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:

Cytat:
Napisane przez niby nic
Biedaku ...

Cytat:

Rzeczywiście mogło się pomerdać .

Cytat:
Czerwonej herbaty nie można zbyt dużo pić. Maksymalnie cztery dziennie. Tak mi pani w sklepie z herbatami powiedziała. Ja nie piję, bo paskudna w smaku .

Cytat:
I też mi się wydawało, że Kasia już po wszystkim
Wszystko jeszcze przede mną . Przerażenie i trzęsiawka coraz większe. Osiągnęły już prawie punkt zenitu .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Czyli nie są takie złe
Złe - nie. Inne. I te poprzednie lepsze były. Tak mi się przynajmniej wydaje .
Aga, a jak u Ciebie ?

Cytat:
Napisane przez Estelle
Średnio raz na dwa miesiące dostaję takiego sms'a, napiszę Ci na wątku, to mi powiesz, czy kupować
Będę wdzięczna. Mam zapas na dwa, trzy miesiące.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Ano właśnie .

Miłego dnia
Stary 2012-08-10, 12:50   #3554
'Estelle'

Cytat:
Wlasnie o to samo mialam pytac skrobne jej zaraz jakas wiadomosc na fejsiku
I co tam odpowiedziała?
Odkąd popsuł sie jej komp to już do nas nie zagląda
Bloga opuściła.
Cytat:
Wszystko jeszcze przede mną . Przerażenie i trzęsiawka coraz większe. Osiągnęły już prawie punkt zenitu .

Będzie dobrze. Dasz radę
Cytat:
Będę wdzięczna. Mam zapas na dwa, trzy miesiące.
To jak się pojawi promo, to dam znac i kupię

Stary 2012-08-10, 14:22   #3555
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Czerwonej herbaty nie można zbyt dużo pić. Maksymalnie cztery dziennie. Tak mi pani w sklepie z herbatami powiedziała. Ja nie piję, bo paskudna w smaku .

ja pilam po 3 dziennie i sobie wyplukalam magnez ze mi łapy zaczely drętwieć troche
ale zaczelam łykać od jakiegoś czasu i w sumie przeszlo, ale przerwy i tak bede robic, tak jak powinno sie robić z ziolami do picia np

Cytat:
I co tam odpowiedziała?
Odkąd popsuł sie jej komp to już do nas nie zagląda
Bloga opuściła.

Będzie dobrze. Dasz radę

napisala ze porzucila wizaz i bloga na rzecz zycia prywatnego i ze wczesniej pracowala, teraz odpoczywa i narazie na studia sie nie wybiera. I kazała Was pozdrowic

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-10, 16:15   #3556
ImmortalLover
Zakorzenienie

Dzięki za pozdrowienia

Co do czerwonej herbaty to właśnie czytałam,że nie można jej pić za dużo,ale,że wypłukuje magnez to już nie Mnie właśnie go brakuje i staram się ograniczyć kawę i alkohol(z tym już gorzej)+przede wszytskim stres

Pierwszy raz w życiu robiłam dziś kompot Ciekawe,co jutro rodzice powiedzą jak wrócą

Stary 2012-08-10, 17:34   #3557
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za pozdrowienia

Co do czerwonej herbaty to właśnie czytałam,że nie można jej pić za dużo,ale,że wypłukuje magnez to już nie Mnie właśnie go brakuje i staram się ograniczyć kawę i alkohol(z tym już gorzej)+przede wszytskim stres

Pierwszy raz w życiu robiłam dziś kompot Ciekawe,co jutro rodzice powiedzą jak wrócą
wypłukuje chyba bardziej niz zielona/czarna herbata, bo ja tylko po czerwonej cos takiego zauwazylam, a kawy przeciez duzo nie pije

czym sie tak stresujesz?

Stary 2012-08-10, 22:02   #3558
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Moja koncentracja już od dawna leży i kwiczy Potrafię w ciągu 5 sekund zapomnieć, gdzie coś odłożyłam a potem szukam przez 5 minut . Koszmar. Najgorsze, że to nie są nawet małe rzeczy, a ja ich nie widzę. Masakra.
Weź mi nic nie mów, mam to samo i muszę się ogarnąć, bo po prostu zginę, zwłaszcza w robocie

Cytat:
Ja czerwonej też nie lubię, zalatuje mi rybą

Cytat:
Będzie dobrze. Musi być

Cytat:
Aga, a jak u Ciebie ?
Po szamponie skóra mnie swędziała (ale jak pamiętasz mnie po wszystkim swędzi), za to odżywkę wspominam całkiem miło

Cytat:
ja pilam po 3 dziennie i sobie wyplukalam magnez ze mi łapy zaczely drętwieć troche
ale zaczelam łykać od jakiegoś czasu i w sumie przeszlo, ale przerwy i tak bede robic, tak jak powinno sie robić z ziolami do picia np
Ja z kolei żłopię codziennie kawę i też zaczynam odczuwać brak magnezu

Cytat:
napisala ze porzucila wizaz i bloga na rzecz zycia prywatnego i ze wczesniej pracowala, teraz odpoczywa i narazie na studia sie nie wybiera. I kazała Was pozdrowic
Ja tam na życie prywatne nie narzekam, chociaż wizażu nie porzuciłam

Powiem Wam, że po środzie mam takie zakwasy w udach, że ledwo chodzę. Już po środzie mnie bolały, a po wczoraj to już masakra, chodzę jak pokraka.
Stary 2012-08-10, 22:31   #3559
'Estelle'

Cytat:
No to niech się chociaż zamelduje, że żyje i ciut nam o tym prywatnym życiu opowie Hmmm ?

No i że wizaż porzuciła? Nie wierzę
Cytat:
No, to zależy jaki kompot
Cytat:
Weź mi nic nie mów, mam to samo i muszę się ogarnąć, bo po prostu zginę, zwłaszcza w robocie

Ja tam na życie prywatne nie narzekam, chociaż wizażu nie porzuciłam

Powiem Wam, że po środzie mam takie zakwasy w udach, że ledwo chodzę. Już po środzie mnie bolały, a po wczoraj to już masakra, chodzę jak pokraka.
Co do zapominania - muszę przywiązywać uwagę, do tego co robię, np. zapamiętywać, że zamykam drzwi od domu lub wyłączam z prądu żelazko... bo potem bywa ciężko
Dwa razy nie zwróciłam uwagi i nie wyjęłam kluczyka ze stacyjki skutera , na szczęście się odnalazł

No właśnie, mogłaby zajrzeć choć na chwilkę, tęsknimy

Ale za to jakie mięśnie będziesz miała wyrzeźbione
Nie to co moje flaczki
Oj przydałby mi się trening...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-11, 01:33   #3560
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:

Cytat:
Nie przesadzaj z tą herbatą, bo skurcze straszliwe będą Cię nawiedzać. Wierzaj mi - to żadna przyjemność.

Cytat:
Napisane przez niby nic
napisala ze porzucila wizaz i bloga na rzecz zycia prywatnego
Toż Ona i w wizażowych czasach bujne życie towarzysko - prywatne miała

Cytat:
wypłukuje chyba bardziej niz zielona/czarna herbata

Cytat:
Ja czerwonej też nie lubię, zalatuje mi rybą

A mnie wodorostami {coś od ryby} i zgniłą trawą .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Będzie dobrze. Musi być

Dodali mi wczoraj nowy powód do zmartwienia i nerwów : w Warszawie takie korki, że się zakopię taksówką i nie zdążę . Mam już to w głębokim poważaniu {nieprawda }. Najwyżej - pojadę drugi raz . Ot co !

Cytat:

Jak się rodzice otrząsną z amoku po tym kompocie, to dopiero jej biksy spuszczą .

A wiecie kto mi się przypomniał ?! Lanessa . Nie wiem czy dobrze pamiętam. Ta z Norwegii czy też Danii . Swego czasu blog prowadziła . Rzuciła się Wam w oczy ?

Miłego dnia
Stary 2012-08-11, 12:33   #3561
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
wypłukuje chyba bardziej niz zielona/czarna herbata, bo ja tylko po czerwonej cos takiego zauwazylam, a kawy przeciez duzo nie pije

czym sie tak stresujesz?
Ja właśnie codziennie Ale przestaje

Mam problemy z instruktorem od prawka, poza tym trochę 'miłosne'

Cytat:

Co do zapominania - muszę przywiązywać uwagę, do tego co robię, np. zapamiętywać, że zamykam drzwi od domu lub wyłączam z prądu żelazko... bo potem bywa ciężko
O takim nie pomyślałam, hmmm A tak serio to gruszkowo-jabłkowy i rodzicom smakuje Chciałam jeszcze jako niespodziankę zrobić sałatkę,ale niestety nie zdążyłam do końca

O matko, nawet nie mów Nigdy w sumie nie miałam takim myśli,czy na pewno zamknęłam drzwi/balkon,ale jak teraz byłam sama to się nad tym zastawiałam

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Ach i zapomniałam- znacie może pyłek kwiatowy? Mama kupiła i od dziś mam zamiar jeść

Stary 2012-08-11, 20:18   #3562
'Estelle'

Cytat:
To jeszcze napisz ile sztuk
Cytat:

Dodali mi wczoraj nowy powód do zmartwienia i nerwów : w Warszawie takie korki, że się zakopię taksówką i nie zdążę . Mam już to w głębokim poważaniu {nieprawda }. Najwyżej - pojadę drugi raz . Ot co !

Niedobrze... to może pokmiń, jak tu metrem najbliżej dojechać najpierw. Albo i spacerem. Jest jeszcze trochę czasu, popatrz na mapy i skalkuluj, czy da radę piechotą.

Cytat:

Jak się rodzice otrząsną z amoku po tym kompocie, to dopiero jej biksy spuszczą .

Cytat:
A wiecie kto mi się przypomniał ?! Lanessa . Nie wiem czy dobrze pamiętam. Ta z Norwegii czy też Danii . Swego czasu blog prowadziła . Rzuciła się Wam w oczy ?

Miłego dnia
OJ, nie rzuciła. Obiecywała przy ostatniej okazji, że będzie częściej i dalej lipa.
Cytat:
Mam problemy z instruktorem od prawka, poza tym trochę 'miłosne'
No i co nam nic nie piszesz???
Nadawaj ze szczegółami
Cytat:

Ach i zapomniałam- znacie może pyłek kwiatowy? Mama kupiła i od dziś mam zamiar jeść
Nie znam. Na co to?

Drzemnęłam się wieczorem i jestem nie do życia , właśnie wstałam i czuję się jak zombie.

Stary 2012-08-12, 01:12   #3563
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
poza tym trochę 'miłosne'
Dawaj ! Opowiadaj !

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
A co to jest ? "pyłek kwiatowy" ... To Ty pszczoła robotnica jesteś ?

Cytat:
To jeszcze napisz ile sztuk
Nie wiem. Dasz znać kiedy "przecena", a ja zorientuję się w moich finansowych możliwościach .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Albo i spacerem. Jest jeszcze trochę czasu, popatrz na mapy i skalkuluj, czy da radę piechotą.
Przeszukałam, popytałam na wszystkie możliwe strony . Metrem nie pojadę, bo nie wiem gdzie wysiąść i jeszcze w Krakowie wyląduję
Rozważam to "na piechotę" od fotografa do punktu docelowego. Jak się zorientowałam to około pół godziny szybkim krokiem . Zobaczę na miejscu .

Wy mnie powiedzcie - lato już się skończyło ? U mnie w nocy jedynie dziewięć stopni. Nawet koty z wrzaskiem do domu uciekają.

Miłego dnia
Stary 2012-08-12, 02:22   #3564
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Miłego dnia
Dnia? Chyba nocy
Ja właśnie z imprezy wróciłam - impreza tematyczna z muzyką lat 90-tych, zarówno rockowe jak i dyskotekowe kawałki (Mallorca, Bailando itd ), nawet potańczyłam i poskakałam sobie
Stary 2012-08-12, 02:40   #3565
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie z imprezy wróciłam
Ty się nic, a nic Boga nie boisz ! Stateczna matrona ... Ale - zazdroszczę .
Idź odsypiać harce i swawole .
Stary 2012-08-12, 04:49   #3566
Heroldin
Zakorzenienie

Asiu, Koralu Złoty - opowiedz coś o tych dobrociach z Orientany. Zauważyłam u Ciebie na blogu, że cosik miałaś. Mnie zainteresował krem z aloesem.
Skład INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Fucose, Hyaluronic Acid, NMF, Tocopherol, Plant Glycerin, Allantolin.
Stary 2012-08-12, 05:26   #3567
Ania09121983
Zadomowienie

nie mogę spać;/ ehh
wczoraj byłam na zakupach..bardzo udanych. kupiłam w rossmanie krem nabłyszczający do nóg za 5,99 połozyłam dwie warstwy i jakoś szału nie było no chyba że w słoncu cos by sie pojawiło błyszczącego.
Nabyłam też nowe spodnie legginsy (bardziej getry z kieszonkami) i chyba wziełam za małe bo nawet cellulit sie odbija a że sa niebieskie to wszystko widać;/ męczy mnie to więc ide jutro je zamienie

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-12, 08:29   #3568
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
No i co nam nic nie piszesz???
Nadawaj ze szczegółami

Nie znam. Na co to?
Nie pisałam tu nic? W wielkim skrócie okłamał mnie co do terminu prawka, nie obdbierał telefonów przezd 2 tyg, nadal się nie odezwał, dopiero siostra dodzwoniła się do niego i okazało się,że egzamin mam 11 września(teoria+praktyka) .

http://www.pasieka.rostkowski.info/pylek.html
Cytat:
Dawaj ! Opowiadaj !

Wy mnie powiedzcie - lato już się skończyło ? U mnie w nocy jedynie dziewięć stopni. Nawet koty z wrzaskiem do domu uciekają.
Nie chcę tego tutaj publicznie pisać,bo czuję się obserwowana

Chyba się skończyło

Cytat:
Dnia? Chyba nocy
Ja właśnie z imprezy wróciłam - impreza tematyczna z muzyką lat 90-tych, zarówno rockowe jak i dyskotekowe kawałki (Mallorca, Bailando itd ), nawet potańczyłam i poskakałam sobie
Ooo widzę,że dzisiaj w nocy większość z nas nie spała w okolicach 2-3 Szkoda,że ja się nawet nie mogę normalnie wyspać

Stary 2012-08-12, 19:51   #3569
'Estelle'

Cytat:
Nie wiem. Dasz znać kiedy "przecena", a ja zorientuję się w moich finansowych możliwościach .

Miłego dnia
Ok, dam znać, jak mi smsa przyślą

U mnie też zimno, ale podobno od wtorku ma być lepiej
Ojciec pojechał na wczasy w góry a tam zero stopni w nocy
Przypomniały mi się wyjazdy za szczenięcych lat, zimne noce w namiotach, dwie pary skarpet się zakładało, getry i dresy, a raniutko full letnia pogoda
Cytat:
Dnia? Chyba nocy
Git impreza musiała być , lubię takie klimaty nie to co teraz, umpa umpa ymc ymc.
Bailando grali na weselu brejdaka, szał normalnie
Cytat:
Asiu, Koralu Złoty - opowiedz coś o tych dobrociach z Orientany. Zauważyłam u Ciebie na blogu, że cosik miałaś. Mnie zainteresował krem z aloesem.
Skład INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Fucose, Hyaluronic Acid, NMF, Tocopherol, Plant Glycerin, Allantolin.
Nie testowałam jeszcze
Musi na swoją kolej poczekać. Ale aloesowa jest do rozbiórki we wrześniu.

Natomiast z tego co czytam, to dziewczyny skarżą się na zapychanie. Najmniej zapychająca jest chyba papaja.
A Ty na aloes nie jesteś uwrażliwiona?

Poza tym mam podejrzenia, że ten piękny skład niestety nie odzwierciedla w 100% zawartości. Zero konserwantów- a kremy mają po 3 lata ważności, barwników - a mają fajne, czyste kolorki. Wszystkie wyprodukowane tego samego dnia [ważne do listopada 2013] w... Chinach

Kremy oczkowe fajnie nawilżają, ale u mnie się wałkują. I tyle moich doświadczeń w temacie.
Można spróbować małą ilość i potestować.

Mi bardzo spodobała się azjatycka pielęgnacja. Nawet naturalne kosmetyki tak dobrze na mnie nie działają. Od kiedy się przerzuciłam na koreańskie, moja gęba wygląda coraz lepiej i lepiej
Cytat:
nie mogę spać;/ ehh
wczoraj byłam na zakupach..bardzo udanych. kupiłam w rossmanie krem nabłyszczający do nóg za 5,99 połozyłam dwie warstwy i jakoś szału nie było no chyba że w słoncu cos by sie pojawiło błyszczącego.
Bardzo lubię balsam Daxa poopalaniu ze złocistym pyłem. Pięknie opalizuje, a drobiny są dyskretne.

Może mgiełka nabłyszczająca Miffy z Rossmanna? Takie fajne maleństwo
Cytat:
Nie pisałam tu nic? W wielkim skrócie okłamał mnie co do terminu prawka, nie obdbierał telefonów przezd 2 tyg, nadal się nie odezwał, dopiero siostra dodzwoniła się do niego i okazało się,że egzamin mam 11 września(teoria+praktyka) .

http://www.pasieka.rostkowski.info/pylek.html
Nie chcę tego tutaj publicznie pisać,bo czuję się obserwowana
Co za palant

Czadowy ten pyłek normalnie nic tylko brać
Może kiedyś się na niego skuszę

Stary 2012-08-12, 20:40   #3570
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też zimno, ale podobno od wtorku ma być lepiej
Ojciec pojechał na wczasy w góry a tam zero stopni w nocy
Przypomniały mi się wyjazdy za szczenięcych lat, zimne noce w namiotach, dwie pary skarpet się zakładało, getry i dresy, a raniutko full letnia pogoda

Czadowy ten pyłek normalnie nic tylko brać
Może kiedyś się na niego skuszę
Oby to się spełniło
Nigdy nie spałam w namiocie, chyba bym umarła ze strachu przed pająkami i innym robactwem

Dziś pierwszy raz wzięłam, smaku nie poczułam=mogę barć A jak jeszcze będą efekty to w ogóle odjazd

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości