|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz.II
hej dziewczyny
jakos od rana strasznie boli mnie glowa, nie wiem czemu ![]() i mam ochote sobie dzisiaj cos kupic, nawet jakąs małą pierdołkę ;P ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- a do tego dzisiaj skalpel nr 7
|
|
#2342 | |
|
Raczkowanie
|
charlie charlie o masz Naomi na avatarze
![]() Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=O3c4d...eature=related taka energia, że może nawet dzisiaj killera wytrzaskam
|
|
|
|
|
#2343 |
|
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNY WSZYSTKIM WAM GRATULUJĘ !!!!
....ale ja mam ochotę dzisiaj wsyztskich pozabijać !!!!!! Nie dość, ze z samego rana dostałam @ i bolał mnie brzuch, do tego głowa, zakwasy po Tiff, to mój Tż obudził mnie o 7.50 bo miał mnie zabrać do miasta bo pożyczyłam samochód siostrze . Zadzwonił i mówił, żebym się zbierała < był na magazyniee, jeździ w transporcie> mamy godzinę 11.30 a go nie ma. miałam jechac od kuzynki i kolezance oddac pena bo pilnie potrzebuje i skonczyły mi się fundusze na telefonie a on nie łasak do mnie zadzwonić. normalnie zabije go jak przyjedzie przysięgam!!!!!!!!!! Przepraszam, musiałam to z siebie wyrzucić..
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawo ![]() Ja dzisiaj wlazlam na wage i jest wiecej Musze wprowadzic zmiany w diecie... Jade dzisiaj po pracy na zakupy, bo w lodowce echo. MIalam isc na rolki po pracy, ale zapomnialam telefonu i tak mnie to wqrzylo, ze nie mam endomondi, ze chyba odpuszcze Ale za to moze killer ![]() Na razie siedze w pracy bez sniadania... ![]() Co do tej Miley - wyglada fajnie. Tez mialam do niedawca taka fryzure, ale teraz zapuszczam wlosy i trafia mnie
|
|
#2345 |
|
Raczkowanie
|
Dzień Dobry wszystkim
![]() melduję, że skalpel został wykonany z samego rana 4 raz za mną
Rozpoczęłam walkę o swoje ciało 3 sierpnia 2012 r. Skalpel - 19x Turbo - 1x Boczki z Tiff -14x MelB: brzuch - 5x, ramiona - 1x Skakanka - 175 minut Twister -160 minut Rower stacjonarny - 315 minut waga 60 kg - zbijam do 55 ![]() Cellulit - zabić ![]() |
|
|
|
#2346 | ||
|
Rozeznanie
|
Miłych zakupów !
---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
Sssss... mężczyźni. Rozumie bulwersa. xD Dasz rade, wez wałek, albo patelke, żeby tak... tradycyjnie było. ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
A melduję, że peirwszy od środy skalpel wykonany, Mel B na nogi i Tiff na boczki. Teraz jade na zakupki rowerem, żeby więcej ruszać i będzie idealnie. ![]() Miłego dnia dziewczynki. Dam znać jak wrócę i zrobię zakupy- DIETETYCZNIEJSZE.![]() A! I jeszcze żeby umilić sobie dzień, biegnę do rossmana kupic rozjaśniacz i jeszcze bardziej wyblonduję moje dredy ![]() A słuchajcie, mam pytanko, znacie może jakieś dobre balsamy bronzujące? Bo ide na impreze, a nogi... troszkę za białe, więc chciałabym coś takiego kupić, może macie zdanie o czymś takim?
169cm 11.11r. -74kg 21.04.12r. - 69kg 18.08.12r. - 65kg 26.06.14r. -zaczynamy od nowa z 78,4kg ![]() 78,4kg -77kg -76kg -75kg -74,1kg -73- 72kg -71kg -70kg -69kg-68kg -67kg -66kg -65kg 26.07.14r - 72kg 26.08.14r - 68kg Edytowane przez Pindzin Czas edycji: 2012-08-13 o 11:49 |
||
|
|
|
#2347 |
|
Rozeznanie
|
polecam taki zel brazujacy "samoopalacz zmywalny" z rimmela jest reelacyjny nakladam na reke ten zel i do tego odrobine balsamu moze byc ujedrniajacy 2 w 1 wtedy mamy, i nakladam na nogi wyglada bosko, nogi brazowiutkie nie brudzi ubrania po chwili jest wchloniety, wieczorem prysznic i zmywamy wszystko nie ma plam jak po samoopalaczu
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...y-i-ciala.html tu mozesz poczytac o tym produkcie Edytowane przez elunia_r Czas edycji: 2012-08-13 o 11:55 |
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem nie pasuje jej . wczesniej lepiej wygadala
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Czasem się trzeba przyzwyczaić. Jest młoda niech eksperymentuje. Znudzi jej się to sobie doczepi i będzie miała po problemie. Jest bogata więc może sobie pozwolić na to szaleństwo.
Lepiej by jej było jakby miała swój kolor. Ten blond jest za jasny. Pewnie nie chce być już słodką małą dziewczynką. Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2012-08-13 o 12:13 |
|
|
|
#2350 |
|
Zadomowienie
|
Chociaż mi sie nie chce to biore sie za skalpel nr 5
|
#2351 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chociaz prawda, bedzie chciala miec dlugie, to bedzie miala i po klopocie ;D---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- w ogole ostatnio kupilam sobie ten tusz: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra.html&next=1 iiii poprostu nie wierze, takich rzes to ja nigdy nie mialam, naprawde
|
|
|
#2352 |
|
Raczkowanie
|
Witam po weekendowej przerwie od ćwiczeń i forum
![]() dziś zabieram się za 10 skalpel po tym Tiffany to mnie tak plecy bolały na weekendzie, a w piątek robiłam;/Pindzin-> ja polecam rajstopy w spray,u Sally Hansen
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też ostatnio próbuje tanich tuszów. Idzie do mnie z allegro https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...l-mascara.html zobaczymy jak się sprawdzi
|
|
|
|
#2354 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
|
|
#2355 |
|
Zadomowienie
|
23 skalpel i 26 Tiffany na boczki zrobiona
! No i wkręciłam moją mamę, ćwiczy razem ze mną tyle, że w innym pokoju ^^
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję 12. killera. O dziwo kondycyjnie na kardio dalabym rade w 100%, ale dziś uda mnie tak bolały, że musiałam maszerować momentami.... Chcialabym juz to robić całe bez oszukiwania...
|
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
rudziutka dziękówa
![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2358 |
|
Raczkowanie
|
Wow, gratuluję dziewczyny! Ja też już bym chciala widzieć u siebie spadki
diety jakiejś scislej nie trzymam, staram się jesc racjonalnie, co 3-4 godziny, mało tłustego, smażonego itd, za to dużo owoców, warzyw; zaczynam ograniczać sól, węglowodany, słodycze - ale też nie chcę sie bardzo katować, bo potem jak ktoś pisał, będzie efekt odwrotny do zakładanego... Mam nadzieję że zauważe jakieś różnice. Za pół godziny zaczynam skalpel i chcę zaczać dokłądać boczki z Tiffany. Słuchajcie, ile powinno się zjesc po cwiczeniach? Wczoraj ugotowałam kilka jajek na zapas, jedno wystarczy? A może lepiej jajecznice z dwóch?
|
|
|
|
#2359 |
|
Zadomowienie
|
Po pracy spróbuje zrobić killera. jakis miesiac temu raz zrobiłam ale w połowie padlam
|
#2360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spokojnie z 2 sobie zrób ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2361 |
|
Raczkowanie
|
dzovana, dzieki
![]() kurde u mnie od rana leje - pogoda listopadowa, porażka jakaś! asia1010 ja się nawet nie czaję na killera, mysle ze jeszcze conajmniej z 10 (a dziś robie 4.) skalpeli muszę zrobić zanim się za niego wezmę D
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2363 |
|
Rozeznanie
|
Hej wszystkim!
Jak obiecywałam zaczęłam dziś ćwiczyc. Na pierwszy ogień poszedl Killer. I zrobiłam całego, aczkolwiek momentami maszerowalam, robiłam ćwiczenia trochę wolniej i w lżejszej formie. Myślę, że jak na pierwszy raz to całkiem nieźle mi poszło. Pot mi sie po cyckach lal, ale nie odpuściłam. Przy podskokach zahaczyłam o żyrandol, ale obyło się bez szkód w ludziach i sprzęcie ![]() Trochę mnie Ewa sponiewierała, ale jestem zadowolona, lubię taki stan zmęczenia.
Król Julian: I właśnie wtedy zrozumiałem, że muszę się skupić na tym, co w anegdocie zwanej życiem jest najważniejsze - na sobie. Ćwiczę od 13.08 Skalpel/Killer/Turbo - 9/19/2 Brzuszki/pompki - 18400/205 Tiff.waist - 16 HH - 387 min Mel B na pośl. - 17 Agrafka - 165 min |
|
|
|
#2364 |
|
Raczkowanie
|
kwiatek17, to świetnie Ci poszło
![]() ja na pocątku nie wierzyłam w te "endorfiny" ale faktycznie po ćwiczeniach czuję się bardzo dobrze Lubię je robić wieczorem - potem prysznic i świetnie mi się zasypia jak robię rano/w dzień to potem faktycznie mam jakiś dobry humor i takie poczucie jaka to nie jestem fajna że znów się udało
|
|
|
|
#2365 | |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
Cytat:
w najgrubszym miejscu też mierzyłam spadło z 53 na 51 i od dawna żadnych zmian
|
|
|
#2366 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Król Julian: I właśnie wtedy zrozumiałem, że muszę się skupić na tym, co w anegdocie zwanej życiem jest najważniejsze - na sobie. Ćwiczę od 13.08 Skalpel/Killer/Turbo - 9/19/2 Brzuszki/pompki - 18400/205 Tiff.waist - 16 HH - 387 min Mel B na pośl. - 17 Agrafka - 165 min |
|
|
|
|
#2367 |
|
Rozeznanie
|
U mnie na szczęście nie pada i oby nie padało,bo wieczorkiem bieganie.
![]() Lecz pogoda jest podejrzana od rana.. niebo za ładnie nie wygląda.
|
|
#2368 |
|
Raczkowanie
|
U mnie nie pada, ale duszno... Coś wisi w powietrzu
|
#2369 |
|
Raczkowanie
|
W takim razie miłego sprzątania życzę
tymczasem zmykam bo słyszę już w głowie głos Ewki: siostro, skalpel! ))
|
|
|
|
#2370 |
|
Konto usunięte
|
odpuściłam ostatnio Ewkę, bo @ przyszła. Dzisiaj lub od jutra kolejny tygodniowy plan do wykonania
![]() miłego dnia ! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

jakos od rana strasznie boli mnie glowa, nie wiem czemu 

Ja zaraz Mel B odpalam
na kilka sekund nawet naszych siatkarzy pokazali
Ale za to moze killer