Rimmel Sun Shimmer Instant Tan Make Up for Face and Body Wash Off (Zmywalny samoopalacz do twarzy i ciała)

• 17 stycznia 2017 o 11:21
    Nie
    Niestety, to co o nim pisze producent, to same bzdury, może ładnie pachnie i fajnie podkreśla już opaloną skórę ale jeśli chodzi o samoopalacz, to u mnie robił on straszne plamy, mimo że starałam się równomiernie rozprowadzić, tak samo nieprawdą jest, że nie brudzi ubrań, bo brudzi i to strasznie, jedyne co ma fajne to zapach, który jest naprawdę ładny.
  • 19 września 2015 o 16:57
    Rimmela poniosło
    Zacznę od plusów : - fajny kolor i świecenie skóry . No i na tym koniec.... Minusy: -trzeba szybko rozsmarować gdyż inaczej zostają nierówne plamy - większość brokatu zostaje na dłoniach niż na miejscach gdzie samoopalacz został wsmarowany - bardzo ciężki do rozsmarowania na kolanach czy łokciach a nawet przy kostkach. Nakładałam małą ilośc a i tak miałam wrażenie ,że te miejsca wyglądają jak brud Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 duża tubka
  • 31 maja 2014 o 23:42
    najgorszy kosmetyk jaki miałam
    Nawet nie wiem jak go opisać. Nie dość że kolor żółto-pomarańczowy (wygląda się tak jakby miało się za chwile zwymiotować) to jeszcze okropny zapach, na dodatek zapycha. Nie wiem co strzeliło mi do głowy, że go kupiłam, nie zdarza mi się wyrzucać kosmetyków ale ten wyrzuciłam Używam tego produktu od: pare aplikacji Ilość zużytych opakowań: pare użyć pierwszego i ostatniego
  • 19 października 2013 o 16:00
    Żółtek
    Zakupiłam produkt po przeczytaniu pozytywnych opinii na Wizażu, co nikogo pewnie nie dziwi ;) chciałam trochę przyciemnić moją z natury bladą twarz... Do koszyka wpadł light matte ponieważ innego akurat nie było w Rossmannie. I nie wiem skąd te wszystkie poizytywne opinie, a może to ja coś źle zrobiłam? nie mam pojęcia... Moja twarz miała żółty kolor i chociaż próbowałam dać mu jeszcze szansę, sprawdzałam w różnym świetle...zawsze było to samo :P jedynym plusem jest to, że można ten niewypał od razu zmyć z twarzy ;) Używam tego produktu od: dwa razy Ilość zużytych opakowań: jedno niecałe
  • 10 lipca 2013 o 9:11
    jak na razie mój faworyt
    Posiadam bronzer medium shimmer - karnacje mam bardzo jasną i opalam się na czerwono co jest dla mnie trochę uciążliwe, dlatego uwielbiam testować przeróżne produkty nadające skórze brązową opaleniznę, stosuje je przez cały rok. Zakupiłam swoją tubkę przy okazji większych zakupów kosmetycznych na allegro, początkowo przeraził mnie ten ciemnobrązowy kolor, ale zaryzykowałam i wymieszałam troszkę z balsamem do ciała który dobrze się wchłania po czym zaaplikowałam go na nogi, wtedy naprawdę łatwo się rozprowadza i można go dokładnie wetrzeć w skórę. Efekt powalający, jeszcze żaden samoopalacz nie dał mi tak pięknego przede wszystkim naturalnego efektu zdrowej opalenizny, nie matowej (czego nie lubie) ale subtelnie rozświetlonej skóry, wgl. mnie drobinek nie widać. Bardzo glamour. Jestem z niego zadowolona, używam go na nogi dość często od 3 lat i jeszcze nie zużyłam do końca, jest więc bardzo wydajny. Jeśli chodzi o trwałość to jak najbardziej jest bardzo trwały, wytrzymuje nawet w upalny dzień, do puki się go nie zmyje. Mankamentem jest niestety to że ciężko po aplikacji domyć wnętrze dłoni, a przy użyciu rękawiczek aplikacja nie jest już taka ładna i wygodna. Pomimo to gorąco polecam, bo kosmetyk jest na prawdę świetny i grzech nie spróbować jeśli ktoś lubi takie specyfiki;) Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 1 duże opakowanie w trakcie używania