|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35865210]http://img29.imageshack.us/img29/6802/schowek1ev.png to działa
[/QUOTE]Ale cudo ![]() Hope, Ty chcialas, zebym Ci podeslala ksiazke od Marsi? Wyslij mi adres na pw to dzisiaj postaram sie wyslac ![]() Laurka czyli co, nie ma sensu zmieniac okularow, skoro to sie zmieni znowu po porodzie? Czasem to juz jest tak wkurzajace, nie widze nr programu w tv i zamazuja mi sie litery na komoie :-\
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
20 tydz zaczynamy Hej Kobietki!! Ale jestem zmęczona, w sobote z moim tż o godzinie 11 rano stwierdziliśmy że jednak jedziemy na 18nastkę do Torunia, 4h drogi, oczywiście ja wszystko jak zwykle w biegu...dobrze ze spakowałam całą torbę ciuchów a i ale się objadłam ciasta................... ......... ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- TO ja to ja ! zgłaszam się na PW!:d
|
|
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczymy jaki ja będę miała po femibionie. Jutro idę na morfologię i mocz. W czwartek wizyta.
Pierwszy kontakt: 04.02.09 Poznaliśmy się: 14.02.09 Jesteśmy razem: 22.03.09 Zaręczyny: 16.10.10 Data zaślubin: 02.06.2012 ![]() Ola 11.12.2012 Wojtek 14.10.2015 Edytowane przez ninagg Czas edycji: 2012-08-13 o 14:47 |
|
|
|
|
#1744 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja zaczynałam z wagą 45 kg i długo nic nie mogłam przytyć, zresztą często o tym pisałam, że kiepsko to u mnie choć apetyt mam spory cały czas. Teraz (20tydzień) moja waga waha się pomiędzy 48 a 49, więc chyba nie jest źle. Mam nadzieję, że do następnej wizyty (28.08)uda się do 50 t ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja oczywiście lubię porządek w swoim otoczeniu i staram się go utrzymywać, ale czas dla siebie i forum musi być Na mnie czeka sterta prasowania, ale jak na nią patrzę, to się nie mogę zabrać, także na razie musi odleżeć swoje![]() Cytat:
Ja dziś bez rewelacji, jakoś tak weny nie mam. Zrobiłam zupę pomidorową, a na drugie kluski śląskie z podsmażonym boczkiem, cebulką, masełkiem i do tego sałatka z pomidorów. Właśnie nie dawno zjadłam. Mam jeszcze zamrożone pierogi, które kiedyś tam robiłam, więc może je zjem na kolację ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
W końcu odżywiam się dobrze.
|
|
#1745 |
|
Wtajemniczenie
|
Sterta prasowania i zmywania zrobiona
![]() Porządki w szafie też... ale się załamałam , układałam moje spodnie i spódnice i okazało się że z wielu rzeczy pasuje mi tylko 1 para spodni a reszty nie wcisne nawet na tyłek nie mówiąć już o dopięciu Kiecki też za ciasne, dobrze że mam kilka sukienek które jeszcze jakoś włażą, jeszcze 2 pary legginsów ale mają taką gumę że mnie cisną w bebeszek . Nie sądziłam że tak szybko nie będę miała się w co ubrać |
|
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogóle, to czemu się jeszcze nigdy nie pokazałaś w klubie? Dawaj fotę, ale już! I wszystkie inne dziewoje z klubu, ujawniać twarze! ![]() Obiad zrobiony, tzn dochodzi , zamiast musu zrobiłam ciasto bananowe, teraz czekam na TŻa.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-08-13 o 14:59 |
|
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze lubiłam miksować jedzenie, ale teraz to mnie chyba poniosło
![]() śledzik w sosie śmietanowym zagryziony biała czekoladą ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1748 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Black dzisiaj zrobie w krotkich wlosach zdjecie bo tak to ze slubu zdjecia widzialyscie
![]() Onaella szok, sledzia bym nie tknela, z biala czekolada to juz w ogole
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zjadłam rosołek wczorajszy od mamy, a później pewnie pierogi z zamrażarki wyciągnę i zjem
![]() ![]() ![]() A teraz wcinam jeszcze winogron. U mnie zimno i pada buu I w tv nic nie ma ....ehhh W bluzki się mieszczę, ale spodnie to już tylko ciążowe. Zwykłe mnie cisną w brzuszek :P Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2012-08-13 o 15:07 |
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi TŻ przyniósł na obiad pierogi ruskie ale jakoś mi nie podeszły głowa mnie od rana boli i kurcze czekam na szpilkach na ta wizytę, bo się denerwuje czy dzidzię zobaczę i poznam, czy mi nie zrobi USG, wtedy to się wkurze. Jeszcze mi teściowa teraz mówi, że może mi nie zrobić USG bo nie zawsze chcą robić, bo dzidziola to denerwuje i sprawia mu dyskomfort
Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2012-08-13 o 15:10 |
|
|
|
|
#1753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze w pierwszym trymestrze nosiłam spodnie ciążowe, bo w swoje już się nie wchodziłam. Są dla brzuszka bardzo wygodne.
|
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Jadzisiaj dodam jak zrobie w krotkich wlosach bo ze slubu zdjecia widzialyscie;-)
Musze isc sie wykapac a nie moge sie oderwac od forum ![]() I poszukac mialam czegos do ubrania na jutrzejszy panienski ale jakos nie mm weny :'(
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Bluzeczek to mam dużo długich. Kupiłam jeszcze dwie na na targu takie zwykle nie ciążowe długie i rozmiar większe. Te ciążowe to kupę kasy kosztują a lepiej maluszkowi coś kupić.
|
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
W tym starym klubie nie widzę Twoich zdjęć
, a na maila mało kto wchodzi chyba. Ten nowy klub jest jak najbardziej aktualny. ILLUSION, paszło. Zaakceptuj.Ja też już pochowałam niektóre rzeczy do innej szafy, zostawiłam ze spodni tylko 2 pary - ciążowe, których jeszcze nie nosiłam i takie stare, elastyczne z Tally Weijl. Odłożyłam też kilka bluzek, a w 2 marynarkach nie mogę się już zapiąć, także wesoło.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-08-13 o 15:16 |
|
|
|
#1758 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
i zima to i tak duża kurtka musiałam nawet kilka par majtek kupić bo niestety wszystkie mnie gniotły i brzuch bolał poszło mi to 6 kg w uda, tyłek niestety też trochę, piersi i brzuch już spory ![]() na obiad ciągle jemy pierogi bo zrobiłam kiedyś ponad 80 szt i zamroziłam paczuszki a teraz jak nie chce mi się gotować to wyciągam i z głowy
|
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam taki syf w szafie, ze kompletnie nie chce mi sie niczego segregowac......
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam zwykła bluzkę za 20 zł rozmiar większą, a tak to mieszczę się we wszystkie te co mam. A jeśli chodzi o swetry to nie wiem, też zwykłe będę kupować, tylko ciut większe. Zresztą one i tak się na brzuchu same naciągną, mam nadzieję Cytat:
i jak mam lenia to wyciągam i jemy pierożki :P
Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2012-08-13 o 15:25 |
||
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A taka byłam zadowolona z dłuzszych bokserek, które zamówiłam w ilościach wręcz hurtowych na Allegro ok 2 lata temu w różnych kolorach (czarna, szara, grafitowa, błękitna, granatowa, zielona, różowa, fuksjowa, cappuccino, czerwona, pomarańczowa), ale właśnie od niedawna większość z nich jest za ciasna w cycach (na brzuchu są jeszcze luźnawe) Wczoraj chciałam ubrań koszulę w fioletową kratę, którą bardzo lubię i co? Oczywiście w biuście się nie zapnę. TŻ miał ubaw
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-08-13 o 15:31 |
|
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nigdzie nie mogę dostać zwykłych, bawełnianych (takich wiecie, w jakieś kfiotki czy coś najnormalniejsze w świecie)
|
|
#1766 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ostatnio tyle ważyłam w liceum Cytat:
I teraz już widzę znowu stopniowy spadek, a od początku ciąży staram się zwiększać w diecie produkty z dużą zawartością żelaza.
|
||
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też już noszę ciążowe, bo wszystkie inne w brzuch cisną. Leneczka26 witam i 3mam kciuki za Ciebie i dzidziusia. Pospałam trochę, bo źle się dalej czuję. W domu też syf, pełno kudłów psiaka.Chyba idę dalej nynać, może prześpię to złe samopoczucie. |
|
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko ja kupuje w carrefourze, ostatnio byly za 4zl super bawelniane w kolorowe paseczki
![]() Chyba ide szukac tej bluzki na panienski..... ciesze sie z tego wyjscia a jeszcze nie wiem, czy bede mogla isc :sciana: ale w koncu jacys inni ludzie ;-) wiecie, tak sie przyzwyczailam do kontaktu z klientami w sklepie ze normalnie az mi brakuje niektorych upierdliwych ludzi;-)
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

[/QUOTE]

oczywiście w karcie mi gin pewnie wpisze 19
20 tydz zaczynamy 

po tygodniu okazało się, że wszystko oki i wyszłam, na usg stwierdzili, że ciąża malutka... w 7 t.c. wszystko było wspaniale, w 11 okazało się, że mam bliźniaki ale jeden obumarł
nie wiem, czy ja nie czuję, że coś już jest wystarczająco słone, czy co