|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz.II
Cytat:
![]() Ale jak podliczę ile tego w ciągu dnia jest, to ciągle mało mi wychodzi ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Ćwiczenia z agrafką:
Król Julian: I właśnie wtedy zrozumiałem, że muszę się skupić na tym, co w anegdocie zwanej życiem jest najważniejsze - na sobie. Ćwiczę od 13.08 Skalpel/Killer/Turbo - 9/19/2 Brzuszki/pompki - 18400/205 Tiff.waist - 16 HH - 387 min Mel B na pośl. - 17 Agrafka - 165 min |
||
|
|
|
#2822 |
|
Rozeznanie
|
Ja kiedyś wodę wpychałam w siebie na siłę,aby pić jej jak najwięcej i już mi nawyk pozostał,że mniej niż 1,5 l nie wypiję.Gdy były upały to prawie 3 l piłam.
Ktoś prosił o przepis na muffinki z nutellą.Robiłam je według przepisu z tego bloga i wyszły pyszne. Póki co większość moich ciast itp.była wykonana na podstawie owego bloga i wszystko wychodzi wyśmienite.Black forest cake,sernik na spodzie brownies mmm,pyszności.![]() http://www.mojewypieki.com/przepis/babeczki-z-nutella
|
|
#2823 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
DziekiZnam ten blog! Robilam z niego karpatke (najlepsza jaką kiedykolwiek jadłam), ciasteczka walentynkowe, makowiec, i jakieś ciasto z owocami. Zawsze mi wszystko wychodziło pyszne! Dzięki jeszcze raz!
Król Julian: I właśnie wtedy zrozumiałem, że muszę się skupić na tym, co w anegdocie zwanej życiem jest najważniejsze - na sobie. Ćwiczę od 13.08 Skalpel/Killer/Turbo - 9/19/2 Brzuszki/pompki - 18400/205 Tiff.waist - 16 HH - 387 min Mel B na pośl. - 17 Agrafka - 165 min |
|
|
|
|
#2824 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam z rana!!!
Dziękuję bardzo za gorące powitanie!!! ![]() Cytat:
Cytat:
Jem dużo owocow, otrębów, pije 2l wody, ale jak wpadnę w ciąg słodyczy tak nie potrafię przestać. Już myślałam żeby normalnie iść z tym do psychologa bo to mi już pod chorobe jakąś podpadało. Dziecko płakało, a ja musiałam najpierw wszamać wszystko co było w domu(nawet cały słoik dżemuCzekam aż Mała pójdzie spać i zaczynam ćwiczyć z MelB. O matko!!! Pierwszy raz będę ćwiczyła w domu z jakimś filmikiem, sama nie wiem jak się za to zabrać!!! ![]() Od miesiąca mam osobistą trenerkę, ale raczej z niej zrezygnuje. Zobaczę jak pójdą mi dzisiaj ćwiczenia. Szkoda mi kasy i myślę, że sama też dam radę ![]() ---------- Dopisano o 06:09 ---------- Poprzedni post napisano o 06:06 ---------- Kupiłam sobie wczoraj Dziennik diety.Szczuplej dzień po dniu. Hehe moze to mnie też zmotywuje
|
||
|
|
|
#2825 | |
|
BAN stały
|
przyznaje że wczoraj nie ćwiczyłam ani na rowerze nie jeździłam, miałam tyle na głowie załatwiania jeszcze dętka w rowerze poszła ale dziś już relax i będą ćwiczenia ![]() aa weszłam dziś na wage i 1kg mniej niź tydzień temu Cytat:
|
|
|
|
|
#2826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ewunia, witam serdecznie! Jak raz się tu pojawiłaś, to nie pozwolimy Ci zniknąć. A do ćwiczeń w domu nie trzeba się przygotowywać: przebieraj się w dres i na podłoge!
|
||
|
|
|
#2827 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Jako, że drugi tydzień zaplanowanych przeze mnie ćwiczeń z Jillian wykonuje mi się zbyt lekko postanowiłam, że dorzucę sobie dzisiaj Ewkę
|
|
#2828 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej. Znowu będziecie musiały ze mną wytrzymywać. Mam dzisiaj tyle energii, że mogę lecieć na podbój kosmosu
Biegaj! To świetne zajęcie. Pozwala sie odprężyć i przemyśleć co nie co ![]() Cytat:
. Mnie by się o tej porze nie chciało. Cytat:
Edytowane przez cytrynkowymotyl Czas edycji: 2012-08-15 o 08:37 |
||
|
|
|
#2829 |
|
Zadomowienie
|
No i jestem po
![]() Robiłam dzisiaj Mel B Cardio, brzuch, abs, pośladki i nogi. Oczywiście nie dawałam rady z jej tempem, ale to pewnie dlatego, że to pierwszy raz i nie wiedziałam czego się spodziewać. Jak mała nie da mi dzisiaj w kość to wieczorem powtórze ćwiczenia. Nie moge sie doczekać na płytkę Ewy, az zamówie sobie na allegro jeszcze skalpel. Jeśli chodzi o diete to po dwóch dniach nie podjadania, nie kładzenia sobie podwójnych porcji czuję sie świetnie. Brzuszek wygląda super!!! Kurde, ale chodzi mi jeszcze po głowie to, że ciagle głodna jestem, że cos bym zjadła itp. ale nie dam sie!!! Zero podjadania!!! Zero słodyczy!!! Oj tak dziewczyny, jak juz raz tu zawitałam to szybko nie zniknę
|
|
|
|
#2830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2831 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wita, witaj Dopiero 9, a Ty już taka wytrenowana ? :O Godne podziwu, na prawdę Dasz radę z dietą, na pewno ! Z czasem organizm się przestawi na mniejsze porcje i nie będziesz czuła mocno potrzeby podjadania- trochę czasu i samozaparcia; wiem z autopsji Trzymam kciuki!
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2833 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczynki melduje sie ze jestem juz po sniadaniu i teraz pare minut na ulozenie go w brzuszku i zabieram sie za kolejny skalpel i tiff
witam wszystkie nowe dziewczyny cwiczace, mamusie i wszystkie zmotywowane do cwioczen o lepsze samopoczucie i wyglad |
|
|
|
#2834 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny.. przejechali mi psa przed chwilą..
|
|
|
|
#2835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W takim razie pozostaje mi tylko ![]() Zobaczysz, że wszystko się jakoś ułoży |
|
|
|
|
#2836 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przepraszam za słowa, ale znam ten bol. Mi kota rok temu. Wypłacz się, idz pobiegaj, to Cie odpręży. ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- A tak , u mnie słabo. Czuję, że straciłam motywacje, bo waga stoi od miesięcy, Ja ćwicze staram sie i nic to nie daje. Chyba już nigdy nie schudne, bo nie wiem co zrobić. Nie jesc i nie cwiczyc, jesc i cwiczyc, nie jesc i cwiczyc, nie wiem co jest okej. Bo jak staram sie ograniczać i duzo ćwicze, to waga rośnie, a nie może, bo do 60kg muszę spać, bo tata za dużo pali, a ten zaklad. I tak moje samopoczuje jest słabe. No ale, co... Zastanawiam się, czy nie ćwiczyć intensywnie co 2 dni. Wtedy mięśnie mają dzień na regneracje i może ruszy to wszystko, hm? Czy to nie ma sensu i robic codziennie skalpel i jakieś tam dodatkowe ćwiczonka, jak robie? Doradzcie mi, bo smutek. ![]() I już nie będę jeść dużo, będę znowu liczyć, żeby było te 1200-1400kcal. I ruszy waga, nie? No i motylek dzisiaj zamawiam, bo wewnętrza strona ud wygląda źle. Galaretka Dr. Oetkera się chowa. Am... I jeszcze mu smutno, bo yellow_shoes ma ciężki dzień, a Ja miłośnik zwierząt płaczę razem z nia. Ok, ide na śniadanko i skalpel.
169cm 11.11r. -74kg 21.04.12r. - 69kg 18.08.12r. - 65kg 26.06.14r. -zaczynamy od nowa z 78,4kg ![]() 78,4kg -77kg -76kg -75kg -74,1kg -73- 72kg -71kg -70kg -69kg-68kg -67kg -66kg -65kg 26.07.14r - 72kg 26.08.14r - 68kg |
|
|
|
|
#2837 |
|
Zadomowienie
|
yellow przykro mi
też to kiedyś przeżyłam.. celowe w dodatku było..Ja dzisiaj dostałam @ i co z moim skalpelem? Wiecie co.. pokochałam asequrelle ...
|
#2838 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczy czerwone jak cegła. Ale muszę się ogarnąć, bo na wesele dziś idę. A tu oczy spuchnięte. Więc chyba dużo pudru mi będzie potrzebne. Kochana, może jest Ci ciężko schudnąć z jakiejś konkretnej przyczyny? Bo gdzieś też słyszałam o takich przypadkach. Nie wiem czy przez toksyny czy przez coś.. |
|
|
|
|
#2839 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny! mialam dzisiaj rano wstac i zrobic skalpela.....nie dalam rady sie dobudzić ;P a teraz lece do kuchni robic salatki. Raczej dzisiaj nie bede miala mozliwosci jak wykonac cwiczenia, ale za to jutro nadrobie
I to dwukrotnie
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej koteczki
zjadłam wczoraj wieczorem dwa ciastka i mam dzisiaj wyrzuty i po co po co po co sie pytam yellow |
|
|
|
#2841 |
|
Raczkowanie
|
Dzień Dobry
![]() Skalpel zrobiony i to 6 , śniadanie zjedzone, pora na kawę Zapraszam
Rozpoczęłam walkę o swoje ciało 3 sierpnia 2012 r. Skalpel - 19x Turbo - 1x Boczki z Tiff -14x MelB: brzuch - 5x, ramiona - 1x Skakanka - 175 minut Twister -160 minut Rower stacjonarny - 315 minut waga 60 kg - zbijam do 55 ![]() Cellulit - zabić ![]() |
|
|
|
#2842 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2843 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, tak pędzicie z tymi wiadomościami, toż ja w subskrypcjach miałam pierwszy wątek, a tu już drugi i to tyle stron.
![]() Chciałam się Was zapytać czy któraś z Was jeździ na rolkach i doradziłaby mi w jakie zainwestować, bo nie znam się na tym, a chciałabym jakieś porządne kupić ? ![]() U mnie dzisiaj pełna mobilizacja ( 30 minut biegu w lesie i trening brzucha za mną) , bo po długotrwałych wysiłkach na wadze w końcu pojawiła się 5 z przodu yellow_shoes Straszne.. bardzo Ci współczuje
Edytowane przez martulka19 Czas edycji: 2012-08-15 o 10:25 |
|
|
|
#2844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2845 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie poddawaj się, uda Ci się dojść do wymarzonej sylwetki, nie trać wiary, trzymam kciuki !
180, 107->60 completed walka o piękne włosy ![]() ćwiczę ! Edytowane przez delightful_ Czas edycji: 2012-08-15 o 10:27 |
|
|
|
|
#2847 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozpoczęłam walkę o swoje ciało 3 sierpnia 2012 r. Skalpel - 19x Turbo - 1x Boczki z Tiff -14x MelB: brzuch - 5x, ramiona - 1x Skakanka - 175 minut Twister -160 minut Rower stacjonarny - 315 minut waga 60 kg - zbijam do 55 ![]() Cellulit - zabić ![]() |
|
|
|
|
#2848 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Słoneczka! Mimo, że nigdy nie widziałam Was na żywo, wiem, że tutaj mogę wygadać się z każdym problemem..
To dla mnie naprawdę ogromne wsparcie!
|
|
|
|
#2849 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#2850 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc może u Ciebie to też stanowi problem ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

Nie wiem "kiedy" miałabym wciągnać te 1,5-2L 

Jem dużo owocow, otrębów, pije 2l wody, ale jak wpadnę w ciąg słodyczy tak nie potrafię przestać. Już myślałam żeby normalnie iść z tym do psychologa bo to mi już pod chorobe jakąś podpadało. Dziecko płakało, a ja musiałam najpierw wszamać wszystko co było w domu(nawet cały słoik dżemu

. Mnie by się o tej porze nie chciało. 
Dopiero 9, a Ty już taka wytrenowana ? :O Godne podziwu, na prawdę 

i po co po co po co sie pytam

Nie poddawaj się, uda Ci się dojść do wymarzonej sylwetki, nie trać wiary, trzymam kciuki