|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() No to dobranoc, śpiochy! Kolorowych! grzecznie tam!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2552 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
No, w końcu
Cytat:
Aaaa to oczywiście, trzeba dbać o brata żeby dobrze trafił To wklej zdjęcie, chętnie poogladamy ![]() Śpij dobrze Żeleczko
Edytowane przez LosingMyWay Czas edycji: 2012-08-16 o 22:48 |
|
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() mało spotykane haha ![]() ![]() ![]() Wzajemnie Dżagulo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- hahhha oki będzie grzecznie ![]() ![]() buziaki ![]()
|
|
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
No nie myśl, że zawsze będzie na zdrowie
![]() wzajemnie! ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2557 |
|
Zadomowienie
|
Heroine nawet bym nie chciała, żeby zawsze było na zdrowie, bo bym była szersza niż dłuższa
![]() Żelka no to czekamy ![]() Uciekam spać już dziewuszki paaa
|
|
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam, że coś kombinujesz!
nie ma piwa, sklepy zamknięte spać! Kolorowych!!!! ![]() Ja też już zmykam, bo się trochę zasiedziałam a to już po 23 oczywiście jutro będę ledwo żywa jak zwykle Śpijcie smacznie i zdrowo ![]() ![]() kolorowych koszmarkóóóófffff No i pięknie proszę o kliki ![]() ![]() i dziękuję za już oddane ![]() Bajjjjj! ![]() ![]()
|
|
|
|
#2560 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta matka mojej koleżanki nigdy w życiu nie pracowała i cały czas siedzi w domu a nawet nie pójdzie na zebranie do przedszkola które ma naprzeciwko swojego domu! brak słów normalnie..... ciągle tylko narzeka że ją wszystko boli od leżenia cały dzień ją boli moim zdaniem...no i młoda też nie jest ale mogła sobie nie robić dzieciaka w wieku 42 lat.... Twój brat kocha Cie i traktuje jak mame - to naturalne skoro Ty go wychowałaś. Szkoda że nie możecie być i mieszkać razem ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
ooo no to masz szczęscie no i kobieta też inaczej traktuje auto niż facet Kilku moich znajomych miało audi i ciągle im się psuły. Najlepsze było jak kolega kupił sobie w Niemczech audi praktycznie nowe, bardzo mało i krótko używane no i jechał nim do Polski i nie dojechał hehe w połowie drogi skrzynia biegów mu się rozpierdzieliła 3 miesiące temu siostrzeniec mojego męża kupił sobie audi i już włożył w nią 3 tysiące za naprawy.... wystawił ją na sprzedaż bo ma dość. Ale ogólnie AUDI ładne samochody są szczególnie te nowe modele - śliczne w kolorze białym robią wrażenie ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- na kaca????? OMG ! ![]() Cytat:
Teraz masz za kare i po co było tyle pić? hahaha waritako Ty wracaj szybko do zdrówka i nie pij więcej tyle Losing ładne spodnie ale ładniejsze są Twoje nogi i że to rozmiar 38 to pewnie rozmiarówka popierdzielona jest! więc się nie martw Lisa no faktycznie nie poważny ten Twój EX..... no ale w sumie po co chcesz go oglądać? chyba lepiej jak go nie widzisz co? widać że dzieciak z niego więc szkoda abyś marnowała swój cenny czas na takiego kretyna. Najważniejsze że odzyskałaś swoje rzeczy! ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:53 ---------- Cytat:
ale to normalka kochana, to jest właśnie efekt jojo. Najpierw się głodzisz (bo tak można nazwać twoje poprzednie jedzenie, zwłaszcza na woodstoku) a potem rzucasz się na jedzenie i tak właśnie waga potrafi wzrosnąć. Organizm odzwyczaił się od takiej ilości jedzenia, metabolizm jest bardzo wolny więc jak zaczynasz wrzucać w siebie kilogramy jedzenia to wszystko się odkłada/magazynuje bo organizm nie nadąża tego spalać i próbuje zabezpieczyć się na kolejne głodówki. Także na prawdę trzeba uważać i się kontrolować. yhyy... a kiedy się pogodziliście? dawno? hehehe Ty tak samo potrafisz referaty nam tu pisać :P nie raz czytałam Twoje posty po 20 minut :P i też piłam kawkę przy tym hehe no ale dobrze że tyle piszemy dzięki temu nasz wątek nigdy nie umrze!!! a my wiemy co u której się dzieje w życiu
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehe no bo on jest przesłodkim rozrabiaką a jest taki mądry skubany że sama nie mogę uwierzyć w to co on robi czasami! Oczywiście komputer ma już cały opanowany... włączy i wyłączy prawidłowo, wejdzie sobie w neta, znajdzie gry dla dzieci i gra! i to dobrze gra! Włączy sobie skypa, zadzwoni do babci, pogada z nią, potem ładnie wszystko wyłączy i idzie układać klocki lub bawić się, albo bierze mój telefon który dla 3-latka nie jest łatwy w obsłudze bo jest cały dotykowy no i włacza sobie aparat i łazi po domu i zdjęcia robi. Potrafi włączyć sobie też muzyczkę i wśród 100 piosenek znaleźć tą ukochaną czyli Enej - Skrzydlate ręce i tańczy z telefonem na środku pokoju i śpiewa! cały tekst piosenki zna już na pamięć straszna mądrala z niego On lubi się przytulać i całować więc wesoło byś z nim miała postaram się kiedyś nagrać go na komórkę i wrzucę Wam jakiś filmik no i dziękuję za komplementy o moim szkrabie fajnie jak będzie miał powodzenie byle by same laski za nim latały bo chcę mieć śliczną synową
|
|
#2562 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śpimy w salonie bo tu jest dużo miejsca, mamy tu TV i Kolin śpi obok w łóżeczku. Na dużym łóżku spać jeszcze nie umie bo tak się w nocy kręci że spada na podłogę. W swoim kojcu jest bezpieczny przynajmniej Cytat:
u mnie tutaj masakra... mam otwarte okno na oścież i nic... zero jakiegoś chłodu na prawdę źle się śpi w taką duchotę najlepsze jest to że tu są takie upały a żadnych burz nie ma.... deszcze bardzo rzadko pada. Ja tu burze tylko raz widziałam i to taka słaba była :/ ponoć wiosną są częściej burze i deszcz pada, latem nie. Cytat:
szczerze? jak dla mnie są zbyt mało opływowe ja lubię sportowo-kosmiczne "zadziorne" takie no ale oczywiście każdy lubi co innego ten jest prześliczny choć i tak wolę BMW no ale te audi jest w moim ulubionym stylu :http://www.audi-blog.pl/wp-content/u...2012/04/r8.jpg Mi mercedesy się podobają?? coś Ci się pochrzaniło ![]() ja bmw love : http://1.bp.blogspot.com/-c9vG0Olcel...00177625_l.jpg Noo wujek musi pewnie dbać o swoje autko skoro nic mi się nie psuje no ale oczywiście nie wszystkie się psują choć kiedyś czytałam pewien artykuł na wp.pl wktórym było wymienionych 10 marek samochód które się najczęściej psują i audi chyba na 2 miejscu było ale nie pamiętam dokładnie. Poszukam ten artykuł jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Cytat:
rano post od Heroine : " o losie znowu zaspałam, jestem ledwo żywa i piję z 5 kawę" ![]() ja się zastanawiam jak ja będę od 10 września na ten kurs wstawała nie mam pojęcia i już się boję..... to będzie straszne i po co mi to??
|
|
#2563 |
|
Zadomowienie
|
tiriririrri to znow ja
![]() bede Was odwiedzac rzadziej, bo mam egzamin zaraz na poczatku wrzesnia, a kodeksu jak nie otworzylam, tak "se" leży smetnie na półce Wiec musze sie za to wziac.ale obiecuje raz dziennie sie meldowac ![]() Dzis u mnie z dieta byłoby ok, gdyby nieto, że mama przyniosła ze sklepu chleb tostowy a do tego mojego ulubionego łososia i ser mimolette. Zanim zdazylam pomyslec już wyciagałam toster. A ja wiadomo, jak tosty, to i masełkiem musza byc posmarowane... ![]() heroine, like_a_woman, dziekuję ale po dzisiajeszym szaleństwie to ja nie wiem co bedzie Chce już wrocic do krk na rok akademicki, tam przynajmniej nie moge szalec z kasą a o za tym idzie kalkuluje to co jem. No i oczywiscie zamiast jakisch pysznosci tłustych wpiep.rzam kurczoka ![]() plus wydaje mi się, że to woda mi zeszła, bo wizualnie dalej jestem niezadowolona bardzo z siebie... jak zwykle uda, uda i jeszcze raz uda, chyba mi spadło trochę z brzucha, wiec mam jeszcze wieksze wciecie w talii, ale uda to sie nie ruszyły. No nic, 30 sierpnia planuję mierzenie, zobaczymy. Grunt to się nie zniechęcać :roll eyes:zooska, no wlasnie dzisiaj strzeliłam pierwsze 8 min abs rano Wiec mozesz dolaczyc To dolaczaaaj od jutra do mnie! ![]() btw. tak przegladałam posty i ktoś wyżej pisał, że heroine znow rano napisze ze jest na 5 kawie i niewyspana, hahaha ![]()
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
a teraz co u mnie
ale tak w skrócie tylko żeby nie było wypracowania na pół strony Dziś obiadu nie robiłam! mąż zadzwonił że jak wróci to pójdziemy gdzieś na miasto więc nie gotowałam nic. Poszliśmy do takiej restauracjo-pizzerii o nazwie La Cubanita. Zamówiliśmy sobie obiad : schabowy z sosem pieczarkowym i pieczarkami do tego frytki i surówka.Do picia wzięłam koktajl o nazwie Red Kiss bezalkoholowy oczywiście z czerwonych owoców jezuuu jaki on był pyszny! no boski normalnie! obiad też wciągnęłam cały i mało nie pękłam jestem nażarta jak świnia i idę spać :/ straszny grzech... wiem :/ a tak w ogóle to od wczoraj boli mnie brzuch na dole.. jak w okres:/ jakieś plamienia mam też i cycki mnie pobolewają :/ dziwne, no bo biorę już 3 opakowanie antyków i jestem prawie w połowie opakowania. Mam nadzieję że przejdzie.... nie chce zrezygnować z tabletek bo to taki komfort psychiczny że masakra i w dodatku mama przysłała mi dzisiaj 6 opakowań tych tabletek! a brzuch boli i to dosyć mocno :/ może jutro będzie lepiej....idę spać... gorąco mi i nie wiem czy zasnę :/ do jutra buziaki
|
#2565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dooobry
![]() Cytat:
ale ledwo żywa jestem to fakt ) Haha, ja wtedy też będę się śmiać ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2566 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo kiedyś mnie to na pewno czeka Cytat:
ja wolę te bardziej ze świata ludzi ale to audi co wstawiłaś super jakby ktoś mi dał to bym nie pogardziła, sasasasa ![]() Cytat:
chodziło mi o bmw! Ty chyba lubisz białe auta, co? ja kocham czarne! Cytat:
jak jest w Polsce to samochód stoi pod blokiem
|
||||
|
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha :P czasem trzeba się najeść ![]() oby przeszedł ten ból brzucha
|
|
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, juz zapomnialam, kiedy ostatnio tu bylam
chyba w zeszlym tygodniu. Norwegia byla boska po ostatnim tygodniu waga jak bumerang wrocila do 61,5 - 61,9. Chyba moj organizm sie do takiej przyzwyczail za bardzo .Od poniedzialku ruszam pelna para, chcialam wyprobowac taki program treningowy, ''szczuple uda w 30 dni'' sie nazywa. Obejmuje szybkie spacery 6 dni w tygodniu, rozne cwiczenia na uda do wykonywania codziennie i dieta w okolicach 1600 kalorii, bez wykluczania jakichkolwiek potraw czy skladnikow, tylko trzeba jesc mniej i liczyc kalorie. Zobaczymy, czy dam rade latac na nozkach do pracy .Dzis mam wolne - i cala kupe roboty. Sprzatanie i pranie, zakupy, malowanie wlosow, oczyszczanie cery, paznokcie itp. Wszedzie zaleglosci . Pije kawe, zjadlam na sniadanie ciemnego pieczywa z marmolada z mango i szklanke smoothie jagodowej. Milego dnia, pieknoty. |
|
|
|
#2569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
paulownia no jesteś!
za Twój plan no i czekam na zdjęcia! ![]() Cindy, ale czemu ma być w złą? myśl pozytywnie! Bo zmiany jakie Cię czekają są korzystne
|
|
|
|
#2571 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
![]() A co do przytulania, chciałabym chciałabyyym, chciała ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
|
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak milo.To dlatego, ze ostatni tydzien byl zwariowany w robocie. Wlasnie zajadam owsianke z jagodami. Pychota . Do zdjec usiade, na razie robie porzadek w plikach mp3 - potrzebuje sobie odswiezyc repertuar muzyczny do sluchania.
|
|
|
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Wiecie co? Jak ja nienawidzę swojej pracy! Masakrycznie po prostu. Mam dwie dyrektorki. Pracuję w dwóch miejscach na 1/4 etatu i 1/2 etatu. Moje godziny pracy wahają się pomiędzy 7-14. Teraz generalnie mam lajt w jednej pracy i dlatego do was piszę o tej porze, bo nie ma jednej dyrektorki. Druga wczoraj wróciła z urlopu i na wstępie, zanim zdążyłam się rozebrać już 10000 rzeczy do zrobienia! Ale tak nie lubię tych dyrektorek, że masakra. Jedna jest taka, że może od rana do wieczora siedzieć w pracy, wszystkiego musi "przypilnować", my z koleżankami to się boimy, że ma podsłuch w sekretariacie, bo jakimś trafem dzieją się podejrzane rzeczy. Taka wielka dyrektorka z niej uzależniona od pracy. Ona potrafi w weekendy dzwonić że coś tam muszę zrobić. Druga dyrektorka potrafi gadać "słoneczko" itd a za chwilę jej coś odwala i się czepia (niezrównoważona jest). I taka władcza. Nie można wyjść z inicjatywą, bo musi być tak jak ona chcę. Codziennie idąc do pracy zastanawiam się, a może wziąć l4, a może urlop itd. Teraz jeszcze jest w miarę, bo ich jako tako nie ma. Ale tamta wróciła i już mam dość W ogóle praca sekretarki to jest porażka. Jak lubisz jak ktoś cię wykorzystuje i robi z ciebie śmiecia polecam, w drabince jesteś o stopień wyżej niż sprzątaczki, zarabiasz prawie tyle samo. Jeśli ktoś nie ma ambicji to polecam. Ja na szczęście mam. Zapuytacie czemu się nie zwolniłam, bo nie było żadnej innej pracy a za coś trzeba było żyć i opłacać studia. Do szkoły (jako nauczycielka) się nie dostałam, bo nie ma miejsc i co się poradzi? Nic. Trzeba było tak żyć :/ teraz na szczęście wyjeżdżam, będę zarabiała ponad 2 razy więcej niż tu. Język dokształcę. Mam nadzieję, że jak za rok wrócę to już będę miała pracę w szkole. Choćby pół etatu. 10 godzin pracy tygodniowo, a zarobek taki jak teraz mam przy 6 godzinach dziennie. Masakra. Do tego jeszcze więcej korków bym miała i lekko 2 tys, lub 3 bym wyciągała. Plany planami, a życie je zweryfikuje. Dobra muszę spadać do drugiej roboty.
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2012-08-17 o 09:37 |
|
|
|
|
#2574 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=LosingMyWay;3594038 7]No dla mnie to są ciemne, widocznie przekłamuje
dziekuje Like_a_women dziękuje Powiedz co zrobilaś, nam możesz ![]() No Wam tak,ale na forum ktoś inny tez może czytać ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- [QUOTE=monika01011986;3594 2320]kochana ale to inna sytuacja bo Twoja mama pracowała więc musiałaś jej pomóc wychować twojego brata. Ta matka mojej koleżanki nigdy w życiu nie pracowała i cały czas siedzi w domu a nawet nie pójdzie na zebranie do przedszkola które ma naprzeciwko swojego domu! brak słów normalnie..... ciągle tylko narzeka że ją wszystko boli od leżenia cały dzień ją boli moim zdaniem...no i młoda też nie jest ale mogła sobie nie robić dzieciaka w wieku 42 lat.... Twój brat kocha Cie i traktuje jak mame - to naturalne skoro Ty go wychowałaś. Szkoda że nie możecie być i mieszkać razem ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- ooo no to masz szczęscie no i kobieta też inaczej traktuje auto niż facet Kilku moich znajomych miało audi i ciągle im się psuły. Najlepsze było jak kolega kupił sobie w Niemczech audi praktycznie nowe, bardzo mało i krótko używane no i jechał nim do Polski i nie dojechał hehe w połowie drogi skrzynia biegów mu się rozpierdzieliła 3 miesiące temu siostrzeniec mojego męża kupił sobie audi i już włożył w nią 3 tysiące za naprawy.... wystawił ją na sprzedaż bo ma dość. Ale ogólnie AUDI ładne samochody są szczególnie te nowe modele - śliczne w kolorze białym robią wrażenie [COLOR="Silver"]No dokładnie-masz rację...Bo My kobiety wszystko zawsze robimy lepiej ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- No dokładnie ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Ale mam zakwasy
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Monia Wiem, że na woodstocku była głodówka, ale jak z niego wróciłam to sie ładnie trzymałam, a na wsi mnie tak wzięło. Bo to wszystko takie dobre było, ciocia nakładała itd... To jadłam
Ech...ale wczoraj już ok było, także do przodu mam nadzieję!Z Tż jest w miare dobrze, a pogodziliśmy się dzień przed moim wyjazdem na wieś, czyli 10.08, ale to pogodziliśmy się na wieczór, a on musiał iśc do pracy na nockę, czyli pobyliśmy ze sobą może z 2 godziny i on uciekł, a na następny dzień wstał po 13, bo po nocce to do 3 w nocy spędziliśmy czas razem, a potem wyjechałam i wróciłam w środę po22, to poszłam spać. A wczoraj nawet miło było. Dzisiaj już jest prbl, ale mam nadzieję go szybko rozwiązać.Aj, nie przejmuj się takim obiadem Nie zamówiłaś nic tłustego czy niezdrowego, więc tragedii nie ma, a raz na jakiś czas można zjeść coś takiego w restauracji i nic się nie stanie. W dodatku Ty taka chudzina jesteś, że Tobie to NA PEWNO nie zaszkodzi ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Paulownia No to super, że się wyjazd udał! ![]() Teraz tylko foty dajesz i będziemy w pełni zadowolone ![]() mhm...a co to za cudo, o którym mówisz? Na te uda? Da się to skądś ściągnąć;>?. To wracaj ze mną na dobre tory odżywiania ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
Za ćwiczenia!!! Hm...może jakieś lekkie ćwiczenia na dzisiaj sobie zrób;> Szkoda przestawać i marnować pracę 3 dni ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Lecę zrobić sobie śniadanko Była już na czczo woda z cytryną i miodem. Teraz otręby,małe jabłko, jogurt owocowy, kawka ![]() Zaparzę sobie siemię lniane z miodem tak, jak to robi Lisa. Zobaczymy...
|
|
#2576 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Coś nie mogę się wyspać ostatnio, cały czas jakaś zryta chodzę Pije sobie wode z cytrynką i zaraz coś na śniadanie trzeba wymyślić Monia dziękuje bardzo A 38 w pasie też nie są przesadnie luźne. Myślę, że jakbym ubrała 40 to by w pasie były idealne A to audi r8 które wkleiłaś to po prostu cuuudo ale zapewne nigdy takiego nie bedę miała ![]() Heroine Dzień dobry Jak widzę tą godzinę 5:55 u Ciebie przy poście to aż mi się coś dzieje Ja się wtedy na drugi boczek przewracałam ![]() Ide w przyszłym tygodniu do gina, trzeba posprawdzać czy wszystko ok, bo nie wiem czy pamiętacie, ale od 3 cykli mam straszne bóle brzucha przy okresie, a zawsze przechodziłam łagodnie no i troszkę się shizuje No i cytologie też trzeba zrobić, bo już mi rok minie od ostatniej ![]() Idę jakies śniadanko wyczarować
|
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po śniadanku
Wrzuciłam troszkę czokapików do otrębów, co by smaczniejsze było![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
Zobaczysz, że to rutynowe badanie będzie, a na ból brzucha pewnie jakies tabsy dostaniesz
|
|
#2578 |
|
Zadomowienie
|
Już po śniadaniu- nie potrafię sobie odmówić miski czekoladowych płatków z mlekiem :P Trudno. Ważne, że się tym dobrze najadam
Cieszę się, że jeszcze trwa sezon na owoce- jako przekąskę mam teraz gruszki. Niby w dużych ilościach też tuczą, ale lepiej to niż coś słodkiego ;p Zaraz ruszam tyłek i wielkie sprzątanie pokoju- mogę to zaliczyć jako ćwiczenia? :P |
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej helol!! Wstalam juz po sniadaniu (jajecznica z 2 jaj na masle) kromka chleba z serkiem topionym i pomidorem ) i kawce
Biore sie za sprzatanie. Ale mam syf w domu. W salonie mozna na meblach(ciemne mamy) pisac. No i przy okazji cos pozytecznego. Poruszam sie troche Milego dzionka dziewuszki, boshe.. ale urlop szybko mija we wtorek juz do pracy ide![]()
|
|
|
|
#2580 |
|
Zadomowienie
|
Helloł........... Ja nie wpisuje wczorajszego menu,bo jeszcze mnie tutaj zbanują
ale przynajmniej dziś czuje się lekko To na dziś-jajecznica na teflonie (2 białka+1 żółtko) z papryką + Maca z filetem i sałatą.
-mleko 1.5% gruszka -makaron sojowy (1szkl.) mięso z indora szkl.kefiru -jabłko -150g.twarogu chudego pomidor Poza tym dzisiaj też będę ćwiczyć
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.

grzecznie tam! 
dobrej nocy!
paaa 

a to już po 23
jak zwykle 

i nawet do szkoły do Polski nie chce chodzić tylko być tu ze Mna ! bo mama nie ma czasu dla Niego
od leżenia cały dzień ją boli moim zdaniem...no i młoda też nie jest ale mogła sobie nie robić dzieciaka w wieku 42 lat.... 

na kaca????? OMG ! 

nie mam pojęcia i już się boję..... to będzie straszne 
ale ledwo żywa jestem to fakt
) 

za Twój plan
No tez troszke popisalas

A 38 w pasie też nie są przesadnie luźne. Myślę, że jakbym ubrała 40 to by w pasie były idealne
ale zapewne nigdy takiego nie bedę miała