Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-23, 09:49   #3031
dzaga1989
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cześć Juno - chyba się nie znamy
Czemu Juno? Mi od razu kojarzy się film z Ellen Page, który swoją drogą bardzo lubię
Dziękuję za narobienie smaka na naleśniki Haha
Noo to jest najgorsze jak jest pełna lodówka, a Ty możesz zjeść co najwyżej wieśniaka albo jakąś pierdołę po której i tak nie ma większej satysfakcji

A zapomniałam Wam napisać że w sobotę albo w niedzielę byłam na pizzy Pizza bez fajerwerków, jadłam lepsze i wiem że już do tej pizzerii nie wrócimy, ale zeżarłam 3 kawałki "trzydziestki". I dziś też chyba jakąś mini ucztę przyrządzę na cześć ukończenia projektu, który męczę od 2h - ach ten Wizaż
Stary 2012-08-23, 10:23   #3032
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Cześć Juno - chyba się nie znamy
Czemu Juno? Mi od razu kojarzy się film z Ellen Page, który swoją drogą bardzo lubię
Dziękuję za narobienie smaka na naleśniki Haha
Noo to jest najgorsze jak jest pełna lodówka, a Ty możesz zjeść co najwyżej wieśniaka albo jakąś pierdołę po której i tak nie ma większej satysfakcji

A zapomniałam Wam napisać że w sobotę albo w niedzielę byłam na pizzy Pizza bez fajerwerków, jadłam lepsze i wiem że już do tej pizzerii nie wrócimy, ale zeżarłam 3 kawałki "trzydziestki". I dziś też chyba jakąś mini ucztę przyrządzę na cześć ukończenia projektu, który męczę od 2h - ach ten Wizaż
Znamy, ale witałam się z wami pierwszy raz pod innym nickiem, ale hasło mi nie działa więc musiałam stare konto uruchomić. A Juno właśnie z tego filmu świetny jest miałam na niego faze 3 lata temu. A Ellen Page też uwielbiam teraz nowy film "Zakochani w Rzymie" Woodyego Allena z jej udziałem wychodzi obowiązkowo muszę obejrzeć. Świetny był też film "Pułapka"

No i jest 56 kg/171 tylko 2kg do wagi idealnej

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Juno123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 10:25   #3033
czbasia
Zakorzenienie

Helol wogole!! JA z dieta do doopy dlatego nawet nei mam ochoty sie wypowiadac tutaj.. Wczoraj na wieczor po obiedzie zjadlam rogala z toffi i paczka. Mama przywiozla jeszcze cieple z piekarni. No nie potrafilam sie powstrzymacPrze d okresem jestem. Jutro albo w sobote mam dostac. No ale zeby 2 buly zjesc.. Jedno okrelenie mi sie cisnie na usta: masakrrraa!!! Milego dziewuszki
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 10:47   #3034
LosingMyWay
Zadomowienie

Dzień dobry
Byłam u gina, wszystko w porządku z moim układem rozrodczym A moje chamskie bóle brzucha to najprawdopodobniej kolka jelitowa i zapewne na tle nerwowym super. No ale mam jakieś leki i zobaczymy co z tym dalej Byłam pewna ze to macica, bo mam tak kilka razy w tygodniu, ze złapie mnie skurcz, boli 3 minuty tak ze się ruszyć nie mogę i przestaje. Lekarz mi powiedzial ze to wlasnie bardzo podobny ból do skurczy porodowych, no to już mam próbkę

Milena śliczna fryzurka na prawde, bardzo mi się podoba

Dzaga hej podziwiam Cie strasznie to Twoje samozaparcie jest niesamowite
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 10:50   #3035
Ladywithweapon
Zadomowienie

Dziewczynki ja zawsze przed okresem strasznie lubię jeść, a po nie mam ochoty na nic i wszystko wraca do normy ;p

Juno ja uwielbiam ten film ;p I w ogóle ta aktorka jest super ;p A ten film co śmiga na rolkach? Zapomniałam tytułu, ale jest świetny ;p

Czbasia na szczęscie nie lubie toffi A na pączka itd. nie mam coś ochoty ;p Ale ciasto z owocami to czemu nie ;p

Myślałam, że spokojnie posiedzę, a tutaj do 13 mam wyjechać do miasta, a tutaj jeszcze 10km i sprzątanko ;p idę się uwijać ;p

Ś:jajecznica z 2jajek,mała miska sałatki z pomidorów+cebula+trochę śmietany (tatuś robił:P),2kromki ciemnego chleba posmarowanego masłem z szynką i serem żółtym, kakao

Muszę się najeść :P Wychodzi na to, że przed wyjściem jak będę miała ochotę to zjem obiad, a w butelce zabiorę owocowy koktajl ;p
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 11:29   #3036
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
no to miłego treningu życzę!!!
Ech...co prawda trening był miły, ale na koniec kobitka powiedziała, że to był jej ostatni trening i odchodzi z tego klubu rozwijać się dalej A na jej zastępstwo przychodzi babka, która jest okropna, nie potrafi wgl prowadzić zajęć, ona zniechęca do ćwiczeń, a nie zachęca:/ Jest tak apatyczna, brak energii... ech

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Zoska no właśnie tez mnie to wkurza tym bardziej, że pracuje się tam codziennie do 7:30 w weekendy trochę krócej, to żeby chociaż na chwilkę zajrzeć na neta, a tu doopa przez takich downów mam jeszcze cichą nadzieję, że szef poda hasło, bo teraz jadą prawie sami starsi ludzie, tylko my z Tż tacy młodzi, w zeszłym roku tylko my laptopa mieliśmy, teraz pewnie też, to dla nas mógłby podać to hasło.
No...mam nadzieję, że tak będzie. Rozumiem, że się przejechał na tamtych ludziach, ale może dla was zrobi wyjątek...

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Juno123 Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam jak idziemy na zakupy to mam w lodówce same
pyszności a nic nie mogę zjeść. A mój Tż naleśniczki z nutellą, tościki, czekoladki, a to czipsiki sobie przegryza w tym momencie mam 3 paczki na półce eheee.....

Najgorsze jest to, że dzisiaj przyjeżdżają rodzice Tż i napewno jego mama przywiezie same pyszności Aaaa!!
Ojj tak...tragedia. U mnie to samo, Tż wyciągnie jakiegos krokieta, czy cuś, a ja sałatę i pomidora
Mój wraca dzisiaj od swoich rodziców, a oni zawsze daja nam taaaaaka pakę jak dla 3 świata XD

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Czbasia A daj spokój, moja dieta też leży i kwiczy W ogóle nie umiem się opanować na wieczór, caly dzień wzorowo, nie za mało nie za dużo, no perfect, nawet czasem grzeszki wpadną A wieczorem, tj.po 18 taaaaaaaaakie ssanie mi się wlącza wczoraj dałam popis:
-3 tosty z podwójną porcją sera, keczupu
-miseczka zupy warzywnej
-miska popcornu
-kilka łyżek kakao

no czaisz?!

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Losing O tyle dobrze, że to nic poważnego A takie małe rozchwianie jak kolka jelitowa raz dwa się wyleczy!

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Ś:jajecznica z 2jajek,mała miska sałatki z pomidorów+cebula+trochę śmietany (tatuś robił:P),2kromki ciemnego chleba posmarowanego masłem z szynką i serem żółtym, kakao

Muszę się najeść :P Wychodzi na to, że przed wyjściem jak będę miała ochotę to zjem obiad, a w butelce zabiorę owocowy koktajl ;p
No i dobry pomysł z tym koktajlem Następnym razem, zamiast śmietany weź podłóż jogurt naturalny tacie

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Byłam na Anty Cellulit od 9 do 10, fajne rozciąganie nam pod koniec zajęć zrobiła! Naprawdę czuć, że mięśnie się naciągnęły

właśnie wciągnęłam IIśń:
mały banan pokrojony i zmieszany z maślanką naturalną i 2 łyżkami musli

Akurat, potreningowy się nada. A teraz przed kompem siedzę i popijam tę maślankę, mam taką ochotę jakoś na nią. No ale już koniec bo na wieczór ma być, tu już o,5 litra nie ma Idę po zieloną herbatę

Na obiad zrobię to burito bo Tż w końcu wróci Od wtorku go nie widziałam i się stęskniłam

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

W ogóle....stanęłam na wadze po zajęciach a tam magiczna cyfra 63,6 kg

No matko...jak tak można ja się pytam?!?!?
Ja rozumiem, że strój i buty ważą, że po śniadaniu i bez wizyty w toalecie ale....63,6...pooooowaaaa ażnieeee?!?!?!?!

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Ja chcę, chcę, chcę toooo
http://kwejk.pl/obrazek/1374414/lakier.html

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2012-08-23 o 11:24
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 11:38   #3037
LosingMyWay
Zadomowienie

Zoska tylko ja mam te bóle około roku tylko zawsze je wiązałam ze sprawami ginekologicznymi, wcześniej lekarz mówil mi tylko ze wszystko w porzadku, wiec poszlam do innego i powiedział że najprawdopodobniej jelita
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 11:39   #3038
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Zoska tylko ja mam te bóle około roku tylko zawsze je wiązałam ze sprawami ginekologicznymi, wcześniej lekarz mówil mi tylko ze wszystko w porzadku, wiec poszlam do innego i powiedział że najprawdopodobniej jelita
Jejku...to tragedia jakaś, tak się męczyć No ja mam nadzieję, że w końcu coś z tym zrobią, bo ile można się z bólu skręcać:/

Stary 2012-08-23, 11:41   #3039
Ladywithweapon
Zadomowienie

Zoska fajnie, ze masz tyle zajęć do wyboru. Tylko można zazdrościć :P Ja czekam, az nam sale wybudują (ma być na zime) to liczę, że coś będzie, zeby się poruszać )

10km za mną- idę się wykąpać, powiesić pranie, ogarnąc kuchnie, zrobić sobie żarcie i siebie ogarnąc. Oh ludzie
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 11:44   #3040
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska fajnie, ze masz tyle zajęć do wyboru. Tylko można zazdrościć :P Ja czekam, az nam sale wybudują (ma być na zime) to liczę, że coś będzie, zeby się poruszać )

10km za mną- idę się wykąpać, powiesić pranie, ogarnąc kuchnie, zrobić sobie żarcie i siebie ogarnąc. Oh ludzie
Mam całą gamę zajęć I w dodatku na fitness mam 20minut na piechotkę, szybkim tempem 15

Takie mam zajęcia, jak niżej w grafiku
Załączone pliki
Rodzaj pliku: pdf grafik.pdf (316,3 KB, 12 załadowań)

Stary 2012-08-23, 11:48   #3041
zooska
Zakorzenienie

Lisa Wczoraj po kolacji wzięłam 2 tabletki, przed spaniem też 2 i dzisiaj rano po śniadaniu 2 tego Esputiconu, to jest tańszy odpowiednik Espumisanu Powiem Ci...że brzuch mniej boli i jest troszeczkę, minimalnie mniej opuchnięty. Także myślę, że po dłuższym stosowaniu naprawdę będzie przynosił efekty. Spróbuj

Stary 2012-08-23, 11:59   #3042
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Mówisz...dzisiaj?
Ja myłam ostatni raz okna...aż wstyd W lipcu tamtego roku xD xD xD Jakoś mnie nie kusi ponowne wystawanie na taboretach :P
hi hi nie umyłam w końcu tych okien do teraz

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
Cindy trzeba po prostu wyjść z domu Ja też siedziałam, siedziałam, teraz byli u mnie goście i mam trochę kopa. Przez 3dni prawie w domu mnie nie było, zaraz trochę posprzątam i potem chyba znowu wychodzę Po prostu trzeba znaleźć jakiś punkt zaczepienia. Pogadaj ze znajomymi- może wyskoczycie gdzies na jeden dzień Nawet takie wyjazdy są dobre :P
Tia... jak we wtorek zabalowałam to w środę ledwo żyłam hehe a przez to dieta poszłaaaaa....

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No ze mnie też się leje jak są takie temperatury to nic już nie pomoże na to żeby się nie pocić :/
No musiałam dać Wam znak że żyję żebyście się nie martwiły że gdzieś tu na zawał padłam hehe

Widziałam ostatnio w telewizji jakieś tabletki żeby się nie pocić i jest też taki preparat pod pachy Etiaxil http://www.etiaxilpromocje.pl/ ponoć skuteczny bo moja siostra kiedyś to używała. Zapytaj w aptece.

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Ja nie pracuję więc tylko dzięki temu mogę chodzić jak kiedyś pójdę do pracy to też skończą się wycieczki na basen
Strasznie krótko u Was ten basen jest czyny tutaj jest czynny do 20.
A jakies jeziorko macie tam?
Nie, nie mamy jeziorka

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:

Cindy
ja czytam wszystko co piszecie ale nie zawsze mam czas odpisywać, dwoje dzieci mam na głowie
Faktycznie życie dało Ci popalić trochę ale jak to mówią " co nas nie zabije to nas wzmocni" także głowa do góry! na pewno się wszystko ułoży znajdziesz nową pracę i nowego faceta będzie jak w bajce
No mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej, bo to ostatnio przeżywałam, to szkoda gadać

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 12:00   #3043
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
hi hi nie umyłam w końcu tych okien do teraz
Hiehie, ja też

Stary 2012-08-23, 12:00   #3044
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123

Cytat:
Ech...co prawda trening był miły, ale na koniec kobitka powiedziała, że to był jej ostatni trening i odchodzi z tego klubu rozwijać się dalej A na jej zastępstwo przychodzi babka, która jest okropna, nie potrafi wgl prowadzić zajęć, ona zniechęca do ćwiczeń, a nie zachęca:/ Jest tak apatyczna, brak energii... ech

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

No...mam nadzieję, że tak będzie. Rozumiem, że się przejechał na tamtych ludziach, ale może dla was zrobi wyjątek...

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Ojj tak...tragedia. U mnie to samo, Tż wyciągnie jakiegos krokieta, czy cuś, a ja sałatę i pomidora
Mój wraca dzisiaj od swoich rodziców, a oni zawsze daja nam taaaaaka pakę jak dla 3 świata XD

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Czbasia A daj spokój, moja dieta też leży i kwiczy W ogóle nie umiem się opanować na wieczór, caly dzień wzorowo, nie za mało nie za dużo, no perfect, nawet czasem grzeszki wpadną A wieczorem, tj.po 18 taaaaaaaaakie ssanie mi się wlącza wczoraj dałam popis:
-miseczka zupy warzywnej
-miska popcornu
-kilka łyżek kakao

no czaisz?!

Ja rozumiem, że strój i buty ważą, że po śniadaniu i bez wizyty w toalecie ale....63,6...pooooowaaaa ażnieeee?!?!?!?!

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Ciesz się z 63 chciałabym już mieć tyle na wadze a jeszcze rok temu byłby to dla mnie dramat. Ja mam 66/170 !!!!To się nazywa koszmar.

Dzisiaj się mierzyłam mam w tyłku 91 cm w talii 69 a w udzie 53
Rok 2009 w tyłku 85 w talii 62 w udzie 45

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Stary 2012-08-23, 12:11   #3045
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Najgorsze że on codziennie tak pracuje :/ dachówki na dachu aż parzą a on musi robić :/ no ale terminy gonią i musi się wyrobić :/
Co do słodkiego no to dobrze, że tak mało Ci trzeba ja w ogóle nie mam ochoty. Przedwczoraj ledwo wcisnęłam truskawkowego loda w siebie bo mąz mi kupił. A udało mi się go zjeść bo był lekko kwaskowaty i mało słodki - jak to truskawka A jak zdrowie? lepiej już? czy dalej przeziębiona?
Przeszło mi, a od dwóch dni znów się zaczęło i gardełko mnie boli

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Chyba się przełamie i pójdę pobiegać- jakbym mieszkała w ogóle z boku to bym się tak nie przejmowała Ale dupa z okropnymi, wścibskimi ludzmi! Zaczynamy odchudzanie!
Nie przejmuj się, ja też tak mam, ale polecam Ci! Ja jak pobiegam to jak nowo narodzona ! Zaraz świat staje się piękniejszy

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Helol wogole!! JA z dieta do doopy dlatego nawet nei mam ochoty sie wypowiadac tutaj.. Wczoraj na wieczor po obiedzie zjadlam rogala z toffi i paczka. Mama przywiozla jeszcze cieple z piekarni. No nie potrafilam sie powstrzymacPrze d okresem jestem. Jutro albo w sobote mam dostac. No ale zeby 2 buly zjesc.. Jedno okrelenie mi sie cisnie na usta: masakrrraa!!! Milego dziewuszki
Mi to mówisz? ja wczoraj zawaliłam tak, że masakra. Napiszę tylko, że McDonald i KFC zabijcie mnie

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Dziewczynki ja zawsze przed okresem strasznie lubię jeść, a po nie mam ochoty na nic i wszystko wraca do normy ;p

Juno ja uwielbiam ten film ;p I w ogóle ta aktorka jest super ;p A ten film co śmiga na rolkach? Zapomniałam tytułu, ale jest świetny ;p

Czbasia na szczęscie nie lubie toffi A na pączka itd. nie mam coś ochoty ;p Ale ciasto z owocami to czemu nie ;p

Myślałam, że spokojnie posiedzę, a tutaj do 13 mam wyjechać do miasta, a tutaj jeszcze 10km i sprzątanko ;p idę się uwijać ;p

Ja tez tak mam co do @.
A ja powiem szczerze, że nie lubię filmu Juno. Jak tak można oddać dziecko... ja tego nie rozumiem i tyle.

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
10km za mną
Ale biegałaś czy jeździłaś na rowerze ?
Jak biegałaś to ja 3 robię to jest niemożliwy sukces ile to Ci zajmuje?

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Mam całą gamę zajęć I w dodatku na fitness mam 20minut na piechotkę, szybkim tempem 15

Takie mam zajęcia, jak niżej w grafiku
Ale Ci zazdroszczę takiej różnorodności ćwiczeń też bym tak chciała. U mnie tylko aerobik i joga (ale drogo), siłownia 8zł za wejście, a tak to bieganie za free i rower też swój za free a i basen za 2,5ozł

Stary 2012-08-23, 12:13   #3046
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
JA raczej tez nie. Wole fast fooda zjesc
Nie wiem co wczoraj mnie napadlo. Ehhh.. na wage nawet nei wchodze.
Stary 2012-08-23, 12:17   #3047
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Ciesz się z 63 chciałabym już mieć tyle na wadze a jeszcze rok temu byłby to dla mnie dramat. Ja mam 66/170 !!!!To się nazywa koszmar.

Dzisiaj się mierzyłam mam w tyłku 91 cm w talii 69 a w udzie 53
Rok 2009 w tyłku 85 w talii 62 w udzie 45
Ciesz się?!?!? Kochana, ja ważyłam miesiąc temu 59kg!!!!!!!!!!! Czaisz?!

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
Ale Ci zazdroszczę takiej różnorodności ćwiczeń też bym tak chciała. U mnie tylko aerobik i joga (ale drogo), siłownia 8zł za wejście, a tak to bieganie za free i rower też swój za free a i basen za 2,5ozł
Hehe Ja mam kartę od mamy z pracy na wszystkie centrum sportowe Także baseny, nie baseny, kręgle nawet mam za free^^ A blisko siebie 3 kluby fitness, do jednego mam 5 minut, do drugiego 15, a do trzeciego 20tramwajem Fajne to

Stary 2012-08-23, 12:18   #3048
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

-miseczka zupy warzywnej
-miska popcornu
-kilka łyżek kakao

no czaisz?!

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Losing O tyle dobrze, że to nic poważnego A takie małe rozchwianie jak kolka jelitowa raz dwa się wyleczy!

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

No i dobry pomysł z tym koktajlem Następnym razem, zamiast śmietany weź podłóż jogurt naturalny tacie

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Byłam na Anty Cellulit od 9 do 10, fajne rozciąganie nam pod koniec zajęć zrobiła! Naprawdę czuć, że mięśnie się naciągnęły

właśnie wciągnęłam IIśń:
mały banan pokrojony i zmieszany z maślanką naturalną i 2 łyżkami musli

Akurat, potreningowy się nada. A teraz przed kompem siedzę i popijam tę maślankę, mam taką ochotę jakoś na nią. No ale już koniec bo na wieczór ma być, tu już o,5 litra nie ma Idę po zieloną herbatę

Na obiad zrobię to burito bo Tż w końcu wróci Od wtorku go nie widziałam i się stęskniłam

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Zooska ja nawet na wage nie wchodze Chociaz ost zrobilam ogolny binas. Dietkuje i jestem tutaj od 4 sierpnia. Startowalam z waga 61 teraz jest cos w granicach 58 az wstyd sei przyznac. Klusia ze mnie straszna
Stary 2012-08-23, 12:19   #3049
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zooska ja nawet na wage nie wchodze Chociaz ost zrobilam ogolny binas. Dietkuje i jestem tutaj od 4 sierpnia. Startowalam z waga 61 teraz jest cos w granicach 58 az wstyd sei przyznac. Klusia ze mnie straszna
Ja mam straszne wahania. Raz potrafie przez 3 tyg restrykcyjnie trzymac się diety i ćwiczeń, a potem przez 1,5 miesiąca się obżerać. Zawsze na wakacje tyję, z tym mam największy problem W ciągu roku akademickiego nie ma tragedii bo latam, biegam, mam non stop czas zajęty, a teraz w domu przy lodwóce:/
Ja się zważę dopiero za 1,5 tygodnia.

Stary 2012-08-23, 12:23   #3050
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

A u mnie to tak jak pisałam. Postanowienie miałam super, ale wyszło 1 dzień we wtorek zabalowałam, w środę McDonald i KFC no i dziś się trzymam, ale ja zawsze rano ładnie jem, dopiero jak przychodzi wieczór to mam problem. Te pizze, zapiekanki ehhh muszę się przestawić z jedzeniem i ćwiczyć wieczorami, to nie będę myślała o jedzeniu. Niby wszystko fajnie i ja o tym wiem, ale jak wracam do domu to nic mi się nie chce hehehe Nie no czas się wziąć w garść, bo jestem spasiona jak słoniątko hehe jeszcze przed @ mi waga skoczyła do 58,7 dziś bankowo biegam, proszę mi kopa w dupe dać tak ok, 19 bo inaczej chyba się nie uda.

Ja mam tak, że jem jak się stresuje, a że miałam znów masę problemów to dieta wyglądała jak wyglądała. Znów miałam akcję pt. "mój ex". Najpierw mi obiecał, że mi odda kasę, potem już się z tego wycofał, więc musiałam wczoraj wkroczyć po mój telewizor. Myślałam, że będę miała kasę na wyjazd, a się okazuje, że nie. Telewizor wzięli rodzice do dużego pokoju i będą mi systematycznie oddawać kasę, bo teraz nie mają. Na wyjazd mi się dorzucą. No a ten mój były to taki cham, że ja pier... jak bym mogła to bym go :pomid or:
A jak na niego patrzę to

No a teraz inna sprawa, powiedziałam szefowi szefów, że odchodzę. Był bardzo miły i stwierdził, żebym się nie przejmowała, że dobrze, że się chcę rozwijać. I że po powrocie pracę mam zapewnioną a w pon powiem moim dyrektorkom, ale będą w szoku

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
JA raczej tez nie. Wole fast fooda zjesc
Nie wiem co wczoraj mnie napadlo. Ehhh.. na wage nawet nei wchodze.
To chyba taki dzień że wszystkich napadało hehee też wolę fast foody od słodyczy

Stary 2012-08-23, 12:24   #3051
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123

Cytat:
Ja mam straszne wahania. Raz potrafie przez 3 tyg restrykcyjnie trzymac się diety i ćwiczeń, a potem przez 1,5 miesiąca się obżerać. Zawsze na wakacje tyję, z tym mam największy problem W ciągu roku akademickiego nie ma tragedii bo latam, biegam, mam non stop czas zajęty, a teraz w domu przy lodwóce:/

To jest właśnie przez restrykcyjne diety niestety ....

Ja przez 2 lata trzymałam dietę potem jak zaczełam jeść jak normalny człowiek i przestałam ćwiczyć to tyłam z miesiąca na miesiąc i jestem w punkcie wyjścia z roku 2008

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Stary 2012-08-23, 12:26   #3052
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Ciesz się?!?!? Kochana, ja ważyłam miesiąc temu 59kg!!!!!!!!!!! Czaisz?!

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Hehe Ja mam kartę od mamy z pracy na wszystkie centrum sportowe Także baseny, nie baseny, kręgle nawet mam za free^^ A blisko siebie 3 kluby fitness, do jednego mam 5 minut, do drugiego 15, a do trzeciego 20tramwajem Fajne to
No to żeś przytyła, to nic tylko du.ka w troki i ćwiczymy i pilnujemy wagi. Ja zawsze ważę 57 kg. W tych granicach się waga trzyma, ale ciężko jest przeskoczyć mi te 57 kg. Rok temu ważyłam 54 marzy mi się... a 50 to już w ogóle

Ijesusiu!!! Zazdroszczę

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
Zooska ja nawet na wage nie wchodze Chociaz ost zrobilam ogolny binas. Dietkuje i jestem tutaj od 4 sierpnia. Startowalam z waga 61 teraz jest cosw granicach 58 az wstyd sei przyznac. Klusia ze mnie straszna
To są nas dwie klusie

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
Ja mam tak samo, a teraz przez lato co tydzień jakaś impreza, już nie wspomnę o tych w tygodniu

Stary 2012-08-23, 12:36   #3053
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam tak, że jem jak się stresuje, a że miałam znów masę problemów to dieta wyglądała jak wyglądała. Znów miałam akcję pt. "mój ex". Najpierw mi obiecał, że mi odda kasę, potem już się z tego wycofał, więc musiałam wczoraj wkroczyć po mój telewizor. Myślałam, że będę miała kasę na wyjazd, a się okazuje, że nie. Telewizor wzięli rodzice do dużego pokoju i będą mi systematycznie oddawać kasę, bo teraz nie mają. Na wyjazd mi się dorzucą. No a ten mój były to taki cham, że ja pier... jak bym mogła to bym go :pomid or:
A jak na niego patrzę to
Też zajadam stresy...to strasznie złe i u mnie dochodzi do kompulsów:/ Mam straszne z tym problemy...ale cóż, bardzo ostro nad tym pracuję

Ty z tym ex masz straszne problemy...nawet jak nie jesteście razem, dobrze że zdecydowałaś sie na tak odważny krok, jak rozstanie Na dobrze to wyjdzie!

Stary 2012-08-23, 12:36   #3054
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Hej Ja tylko na chwile poczytałam Was i napisze co u mnie We wtorek pojechalismy z tż do mieszkania trzeba było je posprzątać co nam chyba z kilka ładnych godzin zajęlo. Potem jakies zakupy najpotrzebniejszych rzeczy także cały dzień minął a nogi to mi do du.py wchodziy dosłownie. Za nasza pracę zamówiliśmy sobie pizze Wczoraj wróciliśmy do domu. Eh jeszcze mnie @ meczy czuje sie jak pączek. Dzisiaj to spałam do 12 tak mnie brzuch od 8 bolał że myślałam ze sie porzygam, zanim tabletka zaczęła działać to nie było wesoło. Ale pospałam sobie i już sie czuje lepiej.
Na śniadanko zjadłam musli z bananem. A później sie zobaczy
Uciekm umyć głowe bo taką akcje odwaliłam nawaliłam tyle olejków na głowe ze niestety sie nie domyły
Miłego dnia dziewczynki
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 12:50   #3055
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
To jest właśnie przez restrykcyjne diety niestety ....

Ja przez 2 lata trzymałam dietę potem jak zaczełam jeść jak normalny człowiek i przestałam ćwiczyć to tyłam z miesiąca na miesiąc i jestem w punkcie wyjścia z roku 2008
Nie miałam restrykcyjnej diety, tylko restrykcyjnie się jej trzymałam. To jest bardzo duża różnica. Ja zawsze byłam na diecie która nie schodziła niżej niż 1500kcal, bo ja jestem strasznie zabieganym człowiekiem i padłabym przy niższej dawce kcal. Mimo wszystko trzymalam wagę 57kg przy tylu kcal, a nawet więcej. Jadłam 5 posiłków dziennie, raz na 3 dni coś słodkiego, żeby nie oszaleć i tyle. Nie byłam na surowej diecie, tylko się bardzo jej trzymałam, jadłam normalnie, ale bardzo zdrowo. Chciałabym do tego wrócić.

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cocktail Heeelllo W końcu do nas zawitałaś Super, że się z Tż urządzacie, powodzenia życzę!
Jak tam, trzymasz się naszej akcji nawracania na dobre tory;>? Bo ja niezbyt Ale ćwiczę

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Ja mam tak samo, a teraz przez lato co tydzień jakaś impreza, już nie wspomnę o tych w tygodniu
OOoj tak, grille i masakryczne gastro po %%%% mnie zawsze napada, wtedy na lajcie wciągam ogromne ilości żarełka

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

W ogóle to znowu mam coś z brzuchem Strasznie boli jak coś zjem, od razu wzdęty, skręcaja mi się jelita...masakra jakaś Muszę iść ZNOWU do lekarza, ileż można

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Dobra, uciekam chociaż troszkę kuchnię ogarnąć

Stary 2012-08-23, 13:00   #3056
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Cocktail Heeelllo W końcu do nas zawitałaś Super, że się z Tż urządzacie, powodzenia życzę!
Jak tam, trzymasz się naszej akcji nawracania na dobre tory;>? Bo ja niezbyt Ale ćwiczę
A weź nerwica mnie bierze, bo jak jadlam co chciałam to waga byla tak 56-57kg a teraz jak zaczelam cos cwiczyc pilnowac sie to we wtorek bylo 58 moze to przez @ oby, bo sie pochlastam chyba. Jak juz sie na dobre przeprowadzimy to chce sie na aerobik zapisac
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 13:02   #3057
zooska
Zakorzenienie

Już

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
A weź nerwica mnie bierze, bo jak jadlam co chciałam to waga byla tak 56-57kg a teraz jak zaczelam cos cwiczyc pilnowac sie to we wtorek bylo 58 moze to przez @ oby, bo sie pochlastam chyba. Jak juz sie na dobre przeprowadzimy to chce sie na aerobik zapisac
Na pewno to przez@, w takim czasie woda się zatrzymuje co daje nam minimum +0,5 kg, a nawet więcej Więc sie nie przejmuj!

Stary 2012-08-23, 14:05   #3058
zooska
Zakorzenienie

Moje obiadowe wege burito Z maślanka
Oczywiście spięte zapałkami, bo po co w domu wykałaczki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0791.jpg (69,7 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0792.jpg (77,4 KB, 17 załadowań)

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2012-08-23 o 14:09
Stary 2012-08-23, 14:32   #3059
mielnus
Wtajemniczenie

ja na szybko... mam chwile przerwy z myciu okien na obiad

u mnie dziś
I. owsianka(2 łyżki płatków+ 1/2 jabłka+ mleko 1,5%) + 1/4 kawałka kołacza z makiem
II. jogurt owocowy+ łyżeczka płatków owsianych
III. pierś + warzywa na patelnie (greckie) z biedrony PYCHA! + łyżeczka ketchupu i majonezu
IV. ??
V. 1/2 serka wiejskiego + ketchup

za mną 6 okien jeszcze zostało mi z 3
Stary 2012-08-23, 14:38   #3060
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
ja na szybko... mam chwile przerwy z myciu okien na obiad

u mnie dziś
I. owsianka(2 łyżki płatków+ 1/2 jabłka+ mleko 1,5%) + 1/4 kawałka kołacza z makiem
II. jogurt owocowy+ łyżeczka płatków owsianych
III. pierś + warzywa na patelnie (greckie) z biedrony PYCHA! + łyżeczka ketchupu i majonezu
IV. ??Może sałatka warzywna? ja robię dzisiaj taką: sałata, pomidor, ogórek, rzodkiewka, tuńczyk, jajko, przyprawa do salatek greckich z jogurtem greckim
V. 1/2 serka wiejskiego + ketchupWywal keczup!!! dodaj warzywa

za mną 6 okien jeszcze zostało mi z 3
POprawiłam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości