|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cześć Juno - chyba się nie znamy
Czemu Juno? Mi od razu kojarzy się film z Ellen Page, który swoją drogą bardzo lubię ![]() Dziękuję za narobienie smaka na naleśniki ![]() Noo to jest najgorsze jak jest pełna lodówka, a Ty możesz zjeść co najwyżej wieśniaka albo jakąś pierdołę po której i tak nie ma większej satysfakcji ![]() A zapomniałam Wam napisać że w sobotę albo w niedzielę byłam na pizzy Pizza bez fajerwerków, jadłam lepsze i wiem że już do tej pizzerii nie wrócimy, ale zeżarłam 3 kawałki "trzydziestki". I dziś też chyba jakąś mini ucztę przyrządzę na cześć ukończenia projektu, który męczę od 2h - ach ten Wizaż
|
|
#3032 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Świetny był też film "Pułapka"
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
Helol wogole!! JA z dieta do doopy dlatego nawet nei mam ochoty sie wypowiadac tutaj.. Wczoraj na wieczor po obiedzie zjadlam rogala z toffi i paczka. Mama przywiozla jeszcze cieple z piekarni. No nie potrafilam sie powstrzymac
|
|
|
|
#3034 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Byłam u gina, wszystko w porządku z moim układem rozrodczym A moje chamskie bóle brzucha to najprawdopodobniej kolka jelitowa i zapewne na tle nerwowym super. No ale mam jakieś leki i zobaczymy co z tym dalej Byłam pewna ze to macica, bo mam tak kilka razy w tygodniu, ze złapie mnie skurcz, boli 3 minuty tak ze się ruszyć nie mogę i przestaje. Lekarz mi powiedzial ze to wlasnie bardzo podobny ból do skurczy porodowych, no to już mam próbkę ![]() Milena śliczna fryzurka Dzaga hej podziwiam Cie strasznie to Twoje samozaparcie jest niesamowite
|
|
|
|
#3035 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki ja zawsze przed okresem strasznie lubię jeść, a po nie mam ochoty na nic i wszystko wraca do normy ;p
Juno ja uwielbiam ten film ;p I w ogóle ta aktorka jest super ;p A ten film co śmiga na rolkach? Zapomniałam tytułu, ale jest świetny ;p Czbasia na szczęscie nie lubie toffi A na pączka itd. nie mam coś ochoty ;p Ale ciasto z owocami to czemu nie ;p Myślałam, że spokojnie posiedzę, a tutaj do 13 mam wyjechać do miasta, a tutaj jeszcze 10km i sprzątanko ;p idę się uwijać ;p Ś:jajecznica z 2jajek,mała miska sałatki z pomidorów+cebula+trochę śmietany (tatuś robił:P),2kromki ciemnego chleba posmarowanego masłem z szynką i serem żółtym, kakao Muszę się najeść :P Wychodzi na to, że przed wyjściem jak będę miała ochotę to zjem obiad, a w butelce zabiorę owocowy koktajl ;p |
|
|
|
#3036 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ech...co prawda trening był miły, ale na koniec kobitka powiedziała, że to był jej ostatni trening i odchodzi z tego klubu rozwijać się dalej
![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
![]() Mój wraca dzisiaj od swoich rodziców, a oni zawsze daja nam taaaaaka pakę jak dla 3 świata XD ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Czbasia A daj spokój, moja dieta też leży i kwiczy A wieczorem, tj.po 18 taaaaaaaaakie ssanie mi się wlącza wczoraj dałam popis:-3 tosty z podwójną porcją sera, keczupu -miseczka zupy warzywnej -miska popcornu -kilka łyżek kakao no czaisz?! ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Losing O tyle dobrze, że to nic poważnego A takie małe rozchwianie jak kolka jelitowa raz dwa się wyleczy!![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Byłam na Anty Cellulit od 9 do 10, fajne rozciąganie nam pod koniec zajęć zrobiła! Naprawdę czuć, że mięśnie się naciągnęły![]() właśnie wciągnęłam IIśń: mały banan pokrojony i zmieszany z maślanką naturalną i 2 łyżkami musli Akurat, potreningowy się nada. A teraz przed kompem siedzę i popijam tę maślankę, mam taką ochotę jakoś na nią. No ale już koniec bo na wieczór ma być, tu już o,5 litra nie ma ![]() Na obiad zrobię to burito bo Tż w końcu wróci ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- W ogóle....stanęłam na wadze po zajęciach a tam magiczna cyfra 63,6 kg No matko...jak tak można ja się pytam?!?!? ![]() Ja rozumiem, że strój i buty ważą, że po śniadaniu i bez wizyty w toalecie ale....63,6...pooooowaaaa ażnieeee?!?!?!?! ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Ja chcę, chcę, chcę toooo ![]() ![]() ![]() ![]() http://kwejk.pl/obrazek/1374414/lakier.html
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2012-08-23 o 11:24 |
|||
|
|
|
#3037 |
|
Zadomowienie
|
Zoska tylko ja mam te bóle około roku
tylko zawsze je wiązałam ze sprawami ginekologicznymi, wcześniej lekarz mówil mi tylko ze wszystko w porzadku, wiec poszlam do innego i powiedział że najprawdopodobniej jelita
|
|
|
|
#3038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3039 |
|
Zadomowienie
|
Zoska fajnie, ze masz tyle zajęć do wyboru. Tylko można zazdrościć :P Ja czekam, az nam sale wybudują (ma być na zime) to liczę, że coś będzie, zeby się poruszać
)10km za mną- idę się wykąpać, powiesić pranie, ogarnąc kuchnie, zrobić sobie żarcie i siebie ogarnąc. Oh ludzie
|
|
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w dodatku na fitness mam 20minut na piechotkę, szybkim tempem 15![]() Takie mam zajęcia, jak niżej w grafiku
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
Lisa Wczoraj po kolacji wzięłam 2 tabletki, przed spaniem też 2 i dzisiaj rano po śniadaniu 2 tego Esputiconu, to jest tańszy odpowiednik Espumisanu
Powiem Ci...że brzuch mniej boli i jest troszeczkę, minimalnie mniej opuchnięty. Także myślę, że po dłuższym stosowaniu naprawdę będzie przynosił efekty. Spróbuj
|
#3042 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
a przez to dieta poszłaaaaa....---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3044 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciesz się z 63 chciałabym już mieć tyle na wadze a jeszcze rok temu byłby to dla mnie dramat. Ja mam 66/170 !!!!To się nazywa koszmar. Dzisiaj się mierzyłam mam w tyłku 91 cm w talii 69 a w udzie 53 Rok 2009 w tyłku 85 w talii 62 w udzie 45
|
|
#3045 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]() A ja powiem szczerze, że nie lubię filmu Juno. Jak tak można oddać dziecko... ja tego nie rozumiem i tyle. ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Ale biegałaś czy jeździłaś na rowerze ? Jak biegałaś to ja 3 robię to jest niemożliwy sukces ile to Ci zajmuje?---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
a i basen za 2,5ozł
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
Ja mam kartę od mamy z pracy na wszystkie centrum sportowe Także baseny, nie baseny, kręgle nawet mam za free^^ A blisko siebie 3 kluby fitness, do jednego mam 5 minut, do drugiego 15, a do trzeciego 20tramwajem Fajne to
|
|
#3048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaz ost zrobilam ogolny binas. Dietkuje i jestem tutaj od 4 sierpnia. Startowalam z waga 61 teraz jest cos w granicach 58 az wstyd sei przyznac. Klusia ze mnie straszna |
|
|
|
|
#3049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ciągu roku akademickiego nie ma tragedii bo latam, biegam, mam non stop czas zajęty, a teraz w domu przy lodwóce:/Ja się zważę dopiero za 1,5 tygodnia.
|
|
#3050 | |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie to tak jak pisałam. Postanowienie miałam super, ale wyszło 1 dzień
hehe jeszcze przed @ mi waga skoczyła do 58,7 Ja mam tak, że jem jak się stresuje, a że miałam znów masę problemów to dieta wyglądała jak wyglądała. Znów miałam akcję pt. "mój ex". Najpierw mi obiecał, że mi odda kasę, potem już się z tego wycofał, więc musiałam wczoraj wkroczyć po mój telewizor. Myślałam, że będę miała kasę na wyjazd, a się okazuje, że nie. Telewizor wzięli rodzice do dużego pokoju i będą mi systematycznie oddawać kasę, bo teraz nie mają. Na wyjazd mi się dorzucą. No a ten mój były to taki cham, że ja pier... jak bym mogła to bym go :pomid or:![]() ![]() A jak na niego patrzę to ![]() No a teraz inna sprawa, powiedziałam szefowi szefów, że odchodzę. Był bardzo miły i stwierdził, żebym się nie przejmowała, że dobrze, że się chcę rozwijać. I że po powrocie pracę mam zapewnioną a w pon powiem moim dyrektorkom, ale będą w szoku ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
hehee też wolę fast foody od słodyczy
|
|
#3051 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To jest właśnie przez restrykcyjne diety niestety .... Ja przez 2 lata trzymałam dietę potem jak zaczełam jeść jak normalny człowiek i przestałam ćwiczyć to tyłam z miesiąca na miesiąc i jestem w punkcie wyjścia z roku 2008
|
|
#3052 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ijesusiu!!! Zazdroszczę ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
|
|
#3053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty z tym ex masz straszne problemy...nawet jak nie jesteście razem, dobrze że zdecydowałaś sie na tak odważny krok, jak rozstanie Na dobrze to wyjdzie!
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja tylko na chwile poczytałam Was i napisze co u mnie We wtorek pojechalismy z tż do mieszkania trzeba było je posprzątać co nam chyba z kilka ładnych godzin zajęlo. Potem jakies zakupy najpotrzebniejszych rzeczy także cały dzień minął a nogi to mi do du.py wchodziy dosłownie. Za nasza pracę zamówiliśmy sobie pizze Wczoraj wróciliśmy do domu. Eh jeszcze mnie @ meczy czuje sie jak pączek. Dzisiaj to spałam do 12 tak mnie brzuch od 8 bolał że myślałam ze sie porzygam, zanim tabletka zaczęła działać to nie było wesoło. Ale pospałam sobie i już sie czuje lepiej. Na śniadanko zjadłam musli z bananem. A później sie zobaczy Uciekm umyć głowe bo taką akcje odwaliłam nawaliłam tyle olejków na głowe ze niestety sie nie domyły Miłego dnia dziewczynki |
|
|
|
#3055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cocktail Heeelllo Super, że się z Tż urządzacie, powodzenia życzę!![]() Jak tam, trzymasz się naszej akcji nawracania na dobre tory;>? Bo ja niezbyt Ale ćwiczę---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- W ogóle to znowu mam coś z brzuchem Strasznie boli jak coś zjem, od razu wzdęty, skręcaja mi się jelita...masakra jakaś![]() ![]() Muszę iść ZNOWU do lekarza, ileż można![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Dobra, uciekam chociaż troszkę kuchnię ogarnąć
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
Już
![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
Więc sie nie przejmuj!
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
Moje obiadowe wege burito
Z maślanka![]() Oczywiście spięte zapałkami, bo po co w domu wykałaczki
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2012-08-23 o 14:09 |
|
|
|
#3059 |
|
Wtajemniczenie
|
ja na szybko... mam chwile przerwy z myciu okien na obiad
![]() u mnie dziś I. owsianka(2 łyżki płatków+ 1/2 jabłka+ mleko 1,5%) + 1/4 kawałka kołacza z makiem II. jogurt owocowy+ łyżeczka płatków owsianych III. pierś + warzywa na patelnie (greckie) z biedrony PYCHA! + łyżeczka ketchupu i majonezuIV. ?? V. 1/2 serka wiejskiego + ketchup za mną 6 okien jeszcze zostało mi z 3
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
POprawiłam
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

i zapewne na tle nerwowym
super. No ale mam jakieś leki i zobaczymy co z tym dalej
Byłam pewna ze to macica, bo mam tak kilka razy w tygodniu, ze złapie mnie skurcz, boli 3 minuty tak ze się ruszyć nie mogę i przestaje. Lekarz mi powiedzial ze to wlasnie bardzo podobny ból do skurczy porodowych, no to już mam próbkę
to Twoje samozaparcie jest niesamowite

ja 3 robię to jest niemożliwy sukces 
:pomid or: