|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Olivko- tego miejsca nie masuj jeszcze bo faktycznie może się rozbić, omijaj je na razie. Zobaczysz, że za dwa tyg będą efekty masażu
Raaaaany- ale drenaż portfela ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
Rzadko się ostatnio pojawiasz więc i Twoje posty mogły się zagubić pośród pierdół Trzeba pisać na czerwono i wytłuścić jeśli jest coś pilnego - no żartuje oczywiście, ale na prawdę może się zdarzyć że jakieś pytanie zostanie przeoczone. Ale żeby od razu się żegnać a tak na dobrą sprawę Ty jesteś już tyle po operacji że teraz Ty tu powinnaś innym pomagać Stronę temu widziałam jedną nową, nieśmiałą kolażankę- no i co jej napisałaś?
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#2522 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
implanty sie nie zuzywaja, chyba ze nastapil uraz wtedy nalezy je wymienic ) z wiekiem tez nasza skora sie starzeje czyli wyglad estetyczny tez czasem zmusza do wymiany implantow![]() anik ja pytalam dr o wit e powiedziala ze mam sobie darowac bo branie wit e krotko nic nie da wiec sobie darowalam ja to czasem lekomanka jestem a teraz na odwyku siedze![]() nastepna kontrole jak na razie pod koniec pazdziernika mam telefoniczna hehee a potem moze na swieta
|
|
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
Mya wlasnie to miejsce omijam
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znam to odstawanie stanika ![]() byłam wcz na wieczorze panieńskim i do teraz nie mogę dojść do siebie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#2525 |
|
Zadomowienie
|
Myu, dziękuję za szczegółowe wyjaśnienia
A książka, ćwiczenia, zeszyty i setki innych pierdół do szkoły to koszmar . Wydawnictwa już się buntują i straszą sądami, bo ministerstwo chce wprowadzić podręczniki elektroniczne i żyłka złota się utnie ![]() Ale Joasi tu zajrzała i uciekła ![]() Kasik, ja zamierzam długotrwale brać, bo wyczytałam, że i na cerę dobrze działa . Ale wyczytałam też, że jest mało prawdopodobne, by były niedobory tej witaminy w organizmie, więc może chodzi o jakąś dawkę uderzeniową
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-08-25 o 20:03 |
|
|
|
#2526 |
|
Zadomowienie
|
oj na cere to i ja powinnam cos brac bo nieziemsko wygladam i ten obsypany dekolt masakra ale juz nie dlugo zmieniam tabsy anty na te po ktorych moja cera od razu jest idealna
)---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- klaudek Ty wspominalas cos o celulicie na brzuchu i wprowadzalas jakas mala dietke??zniklo Ci to??bo zaczynam miec podobne objawy ![]()
|
|
|
|
#2527 |
|
Zadomowienie
|
Kobietki, nie wiem, czy tutaj mogę, ale poszukuję książki/poradnika Skuteczne Ratownictwo, pod red. S. Lipińskiego. Jeśli któraś wie, gdzie to cudo znaleźć lub jest w posiadaniu, proszę o priva
. Można kupić, ale kosztuje 300 zł
|
#2528 |
|
Zadomowienie
|
anikk.....mam prosbe jak bedziesz w czwartek na kontroli to prosze Cie spytaj sie ja o skakanke
wiem ze dziewczyny wspominaly cos ze dopiero po roku ale musze to od dr uslyszec hehhe tylko wspomnij ze mam okragle bo to pewnie ma znaczenie przekrecenie te sprawy...jeju przed op zaczelam zobie codziennie skakaac i bylam zadowolona z efektow a terazzz dupa bo nie moge a ze tak powiem alarm wagowy swieci sie na czerwono bede machac na basenie no i rowerek-mam pozwolenie tyle dobrze
|
|
|
|
#2529 |
|
Zadomowienie
|
hejossss
MAYU noo będą nowe cycolinkiMAYU aaaa ja tak myślę!!! jak ja tak masuję te piersi to...one się rozluźnią i powiększą??chociażby wizulnie???tak mi się wydaje,tak masuję kilka dni i mi się wydają takie luźniejsze i tym samym bardziej bujne!!!![]() ANIKA coś takiego jak na tym linku ta pani masuje ![]() i jeju jakie mi się miękkie zrobiły SZOK ![]() KASIKK ja teraz staram zdrowo się odżywiać,czyli zero słodyczy,jedynie pozwalam sobie na coś małego do kawy i tyle!!!a tak to śniadanko-najważniejsze,pełnoziarni sty(prawdziwy)chlebek;-)i coś do tego,później kawa z czymś słodkim,później ajkbłko lub jogurt,na obiad malutka miska zupy,u mnie robią w knajpie taką pyszną że muszę zawsze jakąś zjeść;-)na drugie filet z grilla z sałatką,lub np 3pierogi z sałatką,wieczorem 3kromeczki chleba wasa żytniego ,z czymś..i jestem najedzona mega a czuję się rewelka i waga jest super!!!;-)cellulit mniejszy;-)plus ćwiczenia na dupę i uda ..dużo!!!brzuszki!!!i póki co na spalanie mam taniec z małą lub latanie w knajpie,od października wracam na fitness,chciałabym też biegać!!!!już po 4miesiącach można co???no i masuję dupę i uda żelem eveline tym termicznym,rozgrzewającym ...jak dla mnie jest mega!!!tydz używam,rano i wieczorem i serio jest git!!!;-)niech któraś spróbuje i powie czy też widzi taką różnicę??bo oprócz tego że to piecze trochę to jest świetne!!!;-)ależ się KASIKK rozpisałam!!! JOASIII jesteś??????????????????? ?????????????????
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-08-25 o 20:55 |
|
|
|
#2530 |
|
Zadomowienie
|
Kasik, zapytam
![]() A odnośnie masażu to przypomniało mi się, że kiedyś, by cycki urosły masowałam je słynnym"masażem Kasi" . No i urosły
|
#2531 |
|
Zadomowienie
|
jak bede pamietac przypomne
no ja kojarze ten masaz i kojarze tez pewien zel ktory zamowilam do powiekszania cyckow 8 stow na niego wydalam 2 kremiki efekty zauwazylam jakby sutek mi sie powiekszyl hehh bo zapomnialam zeby suty omijac maz namowil mnie do kupna hhahahha ale on lubi male piersi![]() ![]() ja w takie cuda nie wierze ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- klaudek dobrze ze sie rozpisalas fajnie sie Ciebie czyta ![]() zeby i mi szlo tak dobrze jak Tobie
|
|
|
|
#2532 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- ja chcę! ja chcę! zobaczyć
|
|
#2533 |
|
Zadomowienie
|
naczytalam sie o waszych wysypkach i patrze i mnie dopadla taka drobniutka na calych piersiach
hm nie mam wapna,otwartej apteki i mozliwosci kupienia czegokolwiek macie jakis sposob jak nie zejdzie??odkrylam ja przed kapiela wiec to na pewno nie wina kosmetykow![]() ja pilam jeszcze koper wloski )jak nie urok to sraczka to jest chcac nie chcac moja dewiza ))))
Edytowane przez kasikkk87 Czas edycji: 2012-08-25 o 22:05 |
|
|
|
#2534 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://eveline.eu/product/id/1288.SL...j%C4%85ce.html tylko, że ja mam tak, że nie mam jakiegoś celulitu, tzn. mam taką budowę, że mam masywną pupę i nogi, cały tłuszcz mi się tam magazynuje ale celulitu tyle co nic...hmmm a może to dlatego, że używam jakieś tam mazidła zapobiegawczo? Sama nie wiem bo jakoś intensywnie tego nie wcieram, dlatego serum wzięłam bo nie wymaga czasu i wmasowywania ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-08-25 o 22:19 |
||
|
|
|
#2535 |
|
Zadomowienie
|
http://eveline.eu/product/id/1294.SL...5%9Bladki.html
balseno ja to używam
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A witaminę E zapobiegawczo lekarze zalecają w dawce 200mg /dziennie- a więc nie jest to jakaś dawka uderzeniowa. Dla porównania dawką niepowodującą żadnych objawów ubocznych u kobiet w wieku 19-70 lat jest 1000mg/dziennie a zlecana norma dietetyczna to 15mg/dziennie (według Dietary Reference Intakes ustalone przez National Academy of Sciences, Food and Nutrition Board, USA). No więc to 200 mg/h jest zwykłą dawką profilaktyczną. Ponieważ wit E przyspiesza proces regeneracji komórek jest niezwykle pomocna w okresie rekonwalescencji po każdej chorobie czy operacji- nie tylko takiej jak nasza. Ponadto dobrze działa na układ nerwowy, wydolność seksualną i ma odmładzający wpływ na skórę i włosy, potrzebna jest każdej kobiecie przyjmującej doustną antykoncepcję. Ponadto witamina E rozszerza naczynia krwionośne, zapobiega powstawaniu skrzepów, jak również jest dobrym środkiem moczopędnym i obniżającym ciśnienie. Ale nasz organizm magazynuje witaminę E pochodzenia naturalnego znacznie dłużej niż jej syntetyczny odpowiednik. Więc od pierwszego tygodnia po operacji można się wspomagać kapsułką - a potem szukać jej w naturalnych produktachZawartość wit E w 100 g lub ml produktu :
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#2537 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam goscia do czwartku ![]() Ja uzywam tego kremu Zawin sie folia spozywcza kochana , to wtedy zobaczysz efekty dopiero
|
|
#2538 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piersi będą zbyt rozbujane i szybko opadnięte. Zbyt szybka ruchomość piersi nie jest niczym dobrym- bo w środku nie wszystko jest na tyle silne by podołać machaniu takim ciężarem. Na wszystko przyjdzie czas - nie ma co przyspieszać niczego na siłę. A chyba równie często (a może nawet częściej z tego co widzę ) zdarza się zbyt słaba torebka jak taka która unieruchamia piersi na zbyt długo. Poza tym masowanie piersi rozbija tkankę piersi- a chyba u kobiet po ciąży nie jest to do niczego potrzebne Ty sobie masuj bo masz tak przykazane ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
folią się owinąć
|
|||
|
|
|
#2539 |
|
Wtajemniczenie
|
No to ja wiem, ze 99% dziewczynek z tego tematu nie potrzebuje schudnac, tylko chce sie ujedrnic
![]() ![]() Ja troche sie zaniedbalam przez ostatni miesiac, moze 2 ![]() ![]() Ale za pare dni wracam do kremow i cwiczen
|
#2540 |
|
Zadomowienie
|
powinien być, ja w tesco kupowałam tzn. ten który mi się kończy. Jutro albo w poniedziałek kupie ten co klaudeczka ma i dam znać czy odchudza, u mnie to bedzie widać bo ja mam tam sporo tłuszczu hihihihii
|
#2541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w takim razie kupuje też- i będe się foliować![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2542 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ma opierdzielania
A tak na powaznie, to musze sie zabrac za siebie, bo lenia strasznego mam
|
#2543 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- ale jak to, że na krótko? Z takich dłuuuugich blond? pokaż jak wyglądasz
|
|
#2544 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry w niedzielny poranek....muszę zaraz nadrobić zaległości.....
Opiłam wczoraj nareszcie moje cycuszki....chłop z domu na "RUDĄ" z bratem sie wybrał.... no to co ja mam być gorsza? ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Oliwko ja juz się trochę obracam na bok gdy śpię, robię to nieświadomie i jak sie przebudzę to szybko na plecy wracam....a od pierwszej ciąży przyzwyczaiłam się spać z jaśkiem wsadzonym pod plecy z boku, wtedy było to po to aby nie spać na płasko.... Kasik ja też nie wiem czy mi się podoba to jak moje cycunie się zmieniają. NIENAWIDZĘ PASA...... TO ON JE KRZYWDZI.
|
#2545 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jakie to nieprzyjemne jak się chwyci implant i porusza w nim w lewo ,prawo to aż ciary mi przechodzą!!!i znów dobrze że mi tak napisałaś,jak znam siebie to bym przecholowałabym z tym,a dr był bardzo delikatny..także róbmy jak zalecają bo można sobie krzywdę zrobića kazał dlatego że one mimo ze już miękkie to takie nieruchome bardzo aaaa no i powiedział że wtedy zrobi mi się ten ROWEK wymarzony przez kobiety![]() ŻABOOOO a co do kremu...no widzicie..MAM RACJĘ![]() mi zredukował cellulit,raczej wodny,ujędrnił i wgładził skórę..no i mam mniej cm w udach,ale to nie wiem czy przez zdrowsze jedzonko czy to ![]() i w folię mówisz juz prawie miałam się zawinąć ale mam tydz do wakacji a że bikini brazylijskie zakupiłam,które widziałyście, to pierniczę,zawijam się od dziś!!!![]() MADZIULLASZ no to prawidłowo,trzeba opić!!już się nie zepsują ![]() BALSENO ja też miesiąc opylałam,ale już po 2 tyg dupsko ćwiczyłam a po miesiącu brzuch ale tak średnio intensywnie!!!a teraz robię coś codziennie i ostro
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-08-26 o 09:53 |
|
|
|
|
#2546 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
Cytat:
![]() Cytat:
, no nieeeee! Nic już więcej nie wrzucę, bo jeszcze sobie krzywdę zrobisz ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Aaaaaaa, i ten kremik muszę sobie koniecznie kupić ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Żabko, pokaż nam fryzurkę
|
|
#2547 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() a kremik zakup ..rewelacja..zobaczysz!!! !!!!!!
|
|
#2548 |
|
Zadomowienie
|
Przeglądałam posty tej dziewczyny, która miała obkurcz torebki i wyczytałam, że jeden implant miała częściowo pod mięsień, a drugi pod gruczoł i to właśnie ta pierś z implantem pod gruczoł była do poprawki. Czytałam też, że piesi z implantem tak umiejscowionym są bardziej podatne na to powikłanie, prawda to?
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Nadal przewalam allegro w poszukiwaniu szerszych bluzek i nic fajnego i w przystępnej cenie nie mogę znaleźć
|
#2549 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wczoraj Wam chcialam pokazac, ale musialam opuscic neta Musze sie zajac gosciem Zdjatko zrobila mi bratowa, z kieliszeczkiem nawet hehehe Pilam Wasze zdrowko i zdrowko HORO i dzidzi, wiec pare takich kieliszeczkow wczoraj poszlo
|
|
#2550 |
|
Zadomowienie
|
Żabciu, super fryzurka
Jaka Ty opalona
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

trochę się pozmieniało na forum i już się tu nie czuję dobrze... co chwilę awantury, zarzuty...
a tak na dobrą sprawę Ty jesteś już tyle po operacji że teraz Ty tu powinnaś innym pomagać

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i ma odmładzający wpływ na skórę i włosy, potrzebna jest każdej kobiecie przyjmującej doustną antykoncepcję. Ponadto witamina E rozszerza naczynia krwionośne, zapobiega powstawaniu skrzepów, jak również jest dobrym środkiem moczopędnym i obniżającym ciśnienie. Ale nasz organizm magazynuje witaminę E pochodzenia naturalnego znacznie dłużej niż jej syntetyczny odpowiednik. Więc od pierwszego tygodnia po operacji można się wspomagać kapsułką - a potem szukać jej w naturalnych produktach

Ty sobie masuj bo masz tak przykazane 
od dziś!!!