Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-25, 19:30   #2521
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Olivko- tego miejsca nie masuj jeszcze bo faktycznie może się rozbić, omijaj je na razie. Zobaczysz, że za dwa tyg będą efekty masażu

Raaaaany- ale drenaż portfela podręczniki kupuje dla dziecka . Jak ktoś ma wiecej niz jedno dziecko to idzie się powiesić chyba A najciekawsze, że część tych książek w czerwcu będzie jak nowa bo nawet szkoły nie zobaczą- no tylko dać takiej nauczycielce w łeb tym podręcznikiem (chodzi mi o te które pały stawiają za to że książka nie kupiona a potem podręcznik leży niepotrzebny). Co rok jest szum w tej sprawie- i co rok jest coraz gorzej i drożej. Po cztery części książki do jednego przedmiotu, ćwiczenia dla 16 latków to oczywiście podstawa - a mój nowym programem idzie więc wszystkie książki , co rok TYLKO nowe

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
cześć

piszę, żeby się z Wami pożegnać trochę się pozmieniało na forum i już się tu nie czuję dobrze... co chwilę awantury, zarzuty...
nie wiem czemu ale nie czuję się do tego miejsca w tej chwili przywiązana. a wcześniej byłam.
coraz rzadziej odpisujecie na moje posty a np. na jakieś pierdoły to piszecie ze 3 str... to przykre, że nie wszystkie jesteśmy tu równe.
nie mam pretensji do nikogo. po prostu się usunę...
dziękuję wszystkim dziewczynkom, które mi pomogły.
3 majcie się i się więcej nie kłóćcie
pozdrawiam
A Ty miałas mieć dwa dni wolne i z nami posiedzieć. A wpadłaś się pożegnać
Rzadko się ostatnio pojawiasz więc i Twoje posty mogły się zagubić pośród pierdół Trzeba pisać na czerwono i wytłuścić jeśli jest coś pilnego - no żartuje oczywiście, ale na prawdę może się zdarzyć że jakieś pytanie zostanie przeoczone. Ale żeby od razu się żegnać a tak na dobrą sprawę Ty jesteś już tyle po operacji że teraz Ty tu powinnaś innym pomagać Stronę temu widziałam jedną nową, nieśmiałą kolażankę- no i co jej napisałaś?

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 19:34   #2522
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez falena26 Pokaż wiadomość
Witam serdeczniemam pytanko:Czy to prawda,ze implanty powinny być wymieniane co 10 lat?
raczej nie implanty sie nie zuzywaja, chyba ze nastapil uraz wtedy nalezy je wymienic) z wiekiem tez nasza skora sie starzeje czyli wyglad estetyczny tez czasem zmusza do wymiany implantow

anik ja pytalam dr o wit e powiedziala ze mam sobie darowac bo branie wit e krotko nic nie dawiec sobie darowalamja to czasem lekomanka jestem a teraz na odwyku siedze wiec bylo mi to na reke
nastepna kontrole jak na razie pod koniec pazdziernika mam telefoniczna hehee a potem moze na swieta
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 19:44   #2523
Olivkaa200
Zakorzenienie

Mya wlasnie to miejsce omijammasuje tylko krawedzie i te krawedzie tez sie zrobily takie luzne a ten srodek jak przyszyty i tak zastanawiam sie czy moze narazie nie masowac tej lewej zeby sobie nie zaszkodzic?

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 19:54   #2524
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
...
moglyby byc wieksze hehe ale wazne ze sa w miare ladne hehhe i rowneno i ze sa bo wczesniej nie bylo nicstaniki mi odstawaly ale jakos tak ten nowy nie jest wygodny a narzekalam na topiki no nie dogodzisz mi
takie nic jak u mnie?
znam to odstawanie stanika

byłam wcz na wieczorze panieńskim i do teraz nie mogę dojść do siebie
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 19:56   #2525
anika75
Zadomowienie

Myu, dziękuję za szczegółowe wyjaśnienia
A książka, ćwiczenia, zeszyty i setki innych pierdół do szkoły to koszmar. Ja mam dwójkę do obdarowania, córka to jeszcze pilnie korzysta z tych dobrodziejstw, ale syn wszystkie wiadomości i tak z internetu wypisuje i twierdzi, że w tych książkach to i tak nic nie ma . No ale za brak książki oczywiście pała, więc w plecaku musi być . Wydawnictwa już się buntują i straszą sądami, bo ministerstwo chce wprowadzić podręczniki elektroniczne i żyłka złota się utnie

Ale Joasi tu zajrzała i uciekła

Kasik, ja zamierzam długotrwale brać, bo wyczytałam, że i na cerę dobrze działa . Ale wyczytałam też, że jest mało prawdopodobne, by były niedobory tej witaminy w organizmie, więc może chodzi o jakąś dawkę uderzeniową

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-08-25 o 20:03
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 20:27   #2526
kasikkk87
Zadomowienie

oj na cere to i ja powinnam cos brac bo nieziemsko wygladam i ten obsypany dekolt masakra ale juz nie dlugo zmieniam tabsy anty na te po ktorych moja cera od razu jest idealna)

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

klaudek Ty wspominalas cos o celulicie na brzuchu i wprowadzalas jakas mala dietke??zniklo Ci to??bo zaczynam miec podobne objawy wstretny tluszcz czyli pyszne polskie jedzonko
Stary 2012-08-25, 20:29   #2527
anika75
Zadomowienie

Kobietki, nie wiem, czy tutaj mogę, ale poszukuję książki/poradnika Skuteczne Ratownictwo, pod red. S. Lipińskiego. Jeśli któraś wie, gdzie to cudo znaleźć lub jest w posiadaniu, proszę o priva . Można kupić, ale kosztuje 300 zł
Stary 2012-08-25, 20:30   #2528
kasikkk87
Zadomowienie

anikk.....mam prosbe jak bedziesz w czwartek na kontroli to prosze Cie spytaj sie ja o skakankewiem ze dziewczyny wspominaly cos ze dopiero po roku ale musze to od dr uslyszec hehhe tylko wspomnij ze mam okragle bo to pewnie ma znaczenie przekrecenie te sprawy...jeju przed op zaczelam zobie codziennie skakaac i bylam zadowolona z efektow a terazzz dupa bo nie moge a ze tak powiem alarm wagowy swieci sie na czerwono ja chce skakanke...ale tak wiem nie moznabede machac na basenie no i rowerek-mam pozwolenie tyle dobrze
Stary 2012-08-25, 20:31   #2529
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejossssMAYU noo będą nowe cycolinkiwłaśnie jedną namawiam zeby tu weszła do nas

MAYU aaaa ja tak myślę!!!jak ja tak masuję te piersi to...one się rozluźnią i powiększą??chociażby wizulnie???tak mi się wydaje,tak masuję kilka dni i mi się wydają takie luźniejsze i tym samym bardziej bujne!!!

ANIKA coś takiego jak na tym linku ta pani masujeale nie tak mocno i na boki kazał,jak mnie przestanie boleć to i do góry i w dół z masażem polecę
i jeju jakie mi się miękkie zrobiły SZOKpokażę wam kiedyś

KASIKK ja teraz staram zdrowo się odżywiać,czyli zero słodyczy,jedynie pozwalam sobie na coś małego do kawy i tyle!!!a tak to śniadanko-najważniejsze,pełnoziarni sty(prawdziwy)chlebek;-)i coś do tego,później kawa z czymś słodkim,później ajkbłko lub jogurt,na obiad malutka miska zupy,u mnie robią w knajpie taką pyszną że muszę zawsze jakąś zjeść;-)na drugie filet z grilla z sałatką,lub np 3pierogi z sałatką,wieczorem 3kromeczki chleba wasa żytniego ,z czymś..i jestem najedzona mega a czuję się rewelka i waga jest super!!!;-)cellulit mniejszy;-)plus ćwiczenia na dupę i uda ..dużo!!!brzuszki!!!i póki co na spalanie mam taniec z małą lub latanie w knajpie,od października wracam na fitness,chciałabym też biegać!!!!już po 4miesiącach można co???no i masuję dupę i uda żelem eveline tym termicznym,rozgrzewającym ...jak dla mnie jest mega!!!tydz używam,rano i wieczorem i serio jest git!!!;-)niech któraś spróbuje i powie czy też widzi taką różnicę??bo oprócz tego że to piecze trochę to jest świetne!!!;-)ależ się KASIKK rozpisałam!!!
JOASIII jesteś??????????????????? ?????????????????

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-08-25 o 20:55
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 20:38   #2530
anika75
Zadomowienie

Kasik, zapytam , ale mi jeszcze przypomnij, ok?

A odnośnie masażu to przypomniało mi się, że kiedyś, by cycki urosły masowałam je słynnym"masażem Kasi" . Słyszałyście o nim? Często się pojawia na forach dla małobiuściastych . No i urosły
Stary 2012-08-25, 21:08   #2531
kasikkk87
Zadomowienie

jak bede pamietac przypomne no ja kojarze ten masaz i kojarze tez pewien zel ktory zamowilam do powiekszania cyckow 8 stow na niego wydalam 2 kremikiefekty zauwazylam jakby sutek mi sie powiekszyl hehh bo zapomnialam zeby suty omijac innych efektow brak jedna tubke sprzedalam dziewczynie na ktora rzekomo dzialalmaz namowil mnie do kupna hhahahha ale on lubi male piersi
ja w takie cuda nie wierze

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

klaudek dobrze ze sie rozpisalas fajnie sie Ciebie czyta
zeby i mi szlo tak dobrze jak Tobie
Stary 2012-08-25, 21:56   #2532
belseno
Zadomowienie

Cytat:
no ja kojarze ten masaz i kojarze tez pewien zel ktory zamowilam do powiekszania cyckow 8 stow na niego wydalam 2 kremikiefekty zauwazylam jakby sutek mi sie powiekszyl hehh bo zapomnialam zeby suty omijac innych efektow brak jedna tubke sprzedalam dziewczynie na ktora rzekomo dzialalmaz namowil mnie do kupna hhahahha ale on lubi male piersi
ja w takie cuda nie wierze
no ja tez używałam różnych specyfików, łykałam tabletki na powiększenie i fakt, że ciut ciut drgnął ale to dlatego, że cała przytyłam i podejrzewam, że te tabletki poprostu powiększają apetyt a krem na powiększenie do tej pory stoi w szafce ooooo...teraz to mogę być jego żywą reklamą

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Kasik, zapytam , ale mi jeszcze przypomnij, ok?

A odnośnie masażu to przypomniało mi się, że kiedyś, by cycki urosły masowałam je słynnym"masażem Kasi" . Słyszałyście o nim? Często się pojawia na forach dla małobiuściastych . No i urosły
tiaaa...masaże też stosowałam, nie wiem czy Kasi się nazywał czy nie, efekty widać na mojej wyjściówce

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
ja chcę! ja chcę! zobaczyć
Stary 2012-08-25, 22:04   #2533
kasikkk87
Zadomowienie

naczytalam sie o waszych wysypkach i patrze i mnie dopadla taka drobniutka na calych piersiach hm nie mam wapna,otwartej apteki i mozliwosci kupienia czegokolwiek macie jakis sposob jak nie zejdzie??odkrylam ja przed kapiela wiec to na pewno nie wina kosmetykow

ja pilam jeszcze koper wloski)

jak nie urok to sraczka to jest chcac nie chcac moja dewiza))))

Edytowane przez kasikkk87
Czas edycji: 2012-08-25 o 22:05
Stary 2012-08-25, 22:15   #2534
belseno
Zadomowienie

Cytat:
no i masuję dupę i uda żelem eveline tym termicznym,rozgrzewającym ...jak dla mnie jest mega!!!tydz używam,rano i wieczorem i serio jest git!!!;-)niech któraś spróbuje i powie czy też widzi taką różnicę??bo oprócz tego że to piecze trochę to jest świetne!!!;-)
to ja przetestuję tylko powiedz mi który Ty dokładnie masz? Ja używam tego
http://eveline.eu/product/id/1288.SL...j%C4%85ce.html
tylko, że ja mam tak, że nie mam jakiegoś celulitu, tzn. mam taką budowę, że mam masywną pupę i nogi, cały tłuszcz mi się tam magazynuje ale celulitu tyle co nic...hmmm a może to dlatego, że używam jakieś tam mazidła zapobiegawczo? Sama nie wiem bo jakoś intensywnie tego nie wcieram, dlatego serum wzięłam bo nie wymaga czasu i wmasowywania ale chętnie przetestuje coś innego, ten właśnie mi się kończy..

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
naczytalam sie o waszych wysypkach i patrze i mnie dopadla taka drobniutka na calych piersiach hm nie mam wapna,otwartej apteki i mozliwosci kupienia czegokolwiek macie jakis sposob jak nie zejdzie??odkrylam ja przed kapiela wiec to na pewno nie wina kosmetykow

ja pilam jeszcze koper wloski)

jak nie urok to sraczka to jest chcac nie chcac moja dewiza))))
kasik ja wyszłam z założenia, że samo przyszło to i samo pójdzie, nic nie stosowałam i nie stosuje, nie wiem od czego to i co bym miała brać, powoluśku schodzi. Peeling sobie w kąpieli czasem robie, potem normalnie balsamik i tyle

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-08-25 o 22:19
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 22:21   #2535
klaudeczka2010
Zadomowienie

http://eveline.eu/product/id/1294.SL...5%9Bladki.html

balseno ja to używamproszę użyj i powiedz jak działa,bo ja chyba mam schizy że tak działa
Stary 2012-08-25, 22:43   #2536
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Myu, dziękuję za szczegółowe wyjaśnienia
A książka, ćwiczenia, zeszyty i setki innych pierdół do szkoły to koszmar. Ja mam dwójkę do obdarowania, córka to jeszcze pilnie korzysta z tych dobrodziejstw, ale syn wszystkie wiadomości i tak z internetu wypisuje i twierdzi, że w tych książkach to i tak nic nie ma . No ale za brak książki oczywiście pała, więc w plecaku musi być . Wydawnictwa już się buntują i straszą sądami, bo ministerstwo chce wprowadzić podręczniki elektroniczne i żyłka złota się utnie

Ale Joasi tu zajrzała i uciekła

Kasik, ja zamierzam długotrwale brać, bo wyczytałam, że i na cerę dobrze działa . Ale wyczytałam też, że jest mało prawdopodobne, by były niedobory tej witaminy w organizmie, więc może chodzi o jakąś dawkę uderzeniową
A no własnie- ja czekam na te podręczniki elektroniczne ale chyba się nie załapię I znowu wszystko o wielką kase się rozbija

A witaminę E zapobiegawczo lekarze zalecają w dawce 200mg /dziennie- a więc nie jest to jakaś dawka uderzeniowa. Dla porównania dawką niepowodującą żadnych objawów ubocznych u kobiet w wieku 19-70 lat jest 1000mg/dziennie a zlecana norma dietetyczna to 15mg/dziennie (według Dietary Reference Intakes ustalone przez National Academy of Sciences, Food and Nutrition Board, USA). No więc to 200 mg/h jest zwykłą dawką profilaktyczną.
Ponieważ wit E przyspiesza proces regeneracji komórek jest niezwykle pomocna w okresie rekonwalescencji po każdej chorobie czy operacji- nie tylko takiej jak nasza. Ponadto dobrze działa na układ nerwowy, wydolność seksualną i ma odmładzający wpływ na skórę i włosy, potrzebna jest każdej kobiecie przyjmującej doustną antykoncepcję. Ponadto witamina E rozszerza naczynia krwionośne, zapobiega powstawaniu skrzepów, jak również jest dobrym środkiem moczopędnym i obniżającym ciśnienie. Ale nasz organizm magazynuje witaminę E pochodzenia naturalnego znacznie dłużej niż jej syntetyczny odpowiednik. Więc od pierwszego tygodnia po operacji można się wspomagać kapsułką - a potem szukać jej w naturalnych produktach Bo tak jak napisała Kasikkk krótkotrwale podawana nie pomoże za wiele.

Zawartość wit E w 100 g lub ml produktu :
  • Olej sojowy 115mg
  • Olej słonecznikowy 75mg
  • Kiełki pszenne 30,5mg
  • Migdały 29,2mg
  • Olej lniany 23mg
  • Orzechy włoskie 20,8mg
  • Orzechy ziemne 19,4mg
  • Sałata 13mg
  • Oliwa 8mg
  • Kapusta 6mg
  • Szprotki 4,6mg
  • Masło 2,8mg
  • Mąka pełnoziarnista 1,6mg
  • Banany 1,4mg
  • Jaja 1,2mg

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-08-25, 23:01   #2537
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
hejossssMAYU noo będą nowe cycolinkiwłaśnie jedną namawiam zeby tu weszła do nas

MAYU aaaa ja tak myślę!!!jak ja tak masuję te piersi to...one się rozluźnią i powiększą??chociażby wizulnie???tak mi się wydaje,tak masuję kilka dni i mi się wydają takie luźniejsze i tym samym bardziej bujne!!!

ANIKA coś takiego jak na tym linku ta pani masujeale nie tak mocno i na boki kazał,jak mnie przestanie boleć to i do góry i w dół z masażem polecę

KASIKK ja teraz staram zdrowo się odżywiać,czyli zero słodyczy,jedynie pozwalam sobie na coś małego do kawy i tyle!!!a tak to śniadanko-najważniejsze,pełnoziarni sty(prawdziwy)chlebek;-)i coś do tego,później kawa z czymś słodkim,później ajkbłko lub jogurt,na obiad malutka miska zupy,u mnie robią w knajpie taką pyszną że muszę zawsze jakąś zjeść;-)na drugie filet z grilla z sałatką,lub np 3pierogi z sałatką,wieczorem 3kromeczki chleba wasa żytniego ,z czymś..i jestem najedzona mega a czuję się rewelka i waga jest super!!!;-)cellulit mniejszy;-)plus ćwiczenia na dupę i uda ..dużo!!!brzuszki!!!i póki co na spalanie mam taniec z małą lub latanie w knajpie,od października wracam na fitness,chciałabym też biegać!!!!już po 4miesiącach można co???no i masuję dupę i uda żelem eveline tym termicznym,rozgrzewającym ...jak dla mnie jest mega!!!tydz używam,rano i wieczorem i serio jest git!!!;-)niech któraś spróbuje i powie czy też widzi taką różnicę??bo oprócz tego że to piecze trochę to jest świetne!!!;-)ależ się KASIKK rozpisałam!!!
JOASIII jesteś??????????????????? ?????????????????
Hejka cycolinki
Mam goscia do czwartku Ale wpadam czasem poczytac i sie przywitac
Ja uzywam tego kremu JEST MEGA, moze nie wyszczupla jak tam pisza, ale tak ujedrnia, ze ......................... ............ normalnie cialko nastki hehehe Zawin sie folia spozywcza kochana , to wtedy zobaczysz efekty dopiero
Stary 2012-08-25, 23:10   #2538
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

Klaudek- jesli lekarz kazał Ci masować to widocznie musi być powód. Jeśli lekarz nie zaleci masowania- nie należy masować!! no bo można sobie biedy narobić. Zbyt mocna i ścisła torebka to poroblem- ale zbyt słaba i elastyczna to też problem Piersi będą zbyt rozbujane i szybko opadnięte. Zbyt szybka ruchomość piersi nie jest niczym dobrym- bo w środku nie wszystko jest na tyle silne by podołać machaniu takim ciężarem. Na wszystko przyjdzie czas - nie ma co przyspieszać niczego na siłę. A chyba równie często (a może nawet częściej z tego co widzę ) zdarza się zbyt słaba torebka jak taka która unieruchamia piersi na zbyt długo. Poza tym masowanie piersi rozbija tkankę piersi- a chyba u kobiet po ciąży nie jest to do niczego potrzebne Ty sobie masuj bo masz tak przykazane i powód musi być Ja np. miałam KATEGORYCZNY zakaz masowania- nawet kremy wklepywałam

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
http://eveline.eu/product/id/1294.SL...5%9Bladki.html

balseno ja to używamproszę użyj i powiedz jak działa,bo ja chyba mam schizy że tak działa
hihi - no musze i ja się skusić w takim razie. Jest w Rossmanie może? zaraz sobie sprawdzę.

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Hejka cycolinki
Mam goscia do czwartku Ale wpadam czasem poczytac i sie przywitac
Ja uzywam tego kremu JEST MEGA, moze nie wyszczupla jak tam pisza, ale tak ujedrnia, ze ......................... ............ normalnie cialko nastki hehehe Zawin sie folia spozywcza kochana , to wtedy zobaczysz efekty dopiero
o hejeczka folią się owinąć ale nie schudnę od tego???????? ja się chce tylko ujędrnić

Stary 2012-08-25, 23:18   #2539
zabulek1
Wtajemniczenie

No to ja wiem, ze 99% dziewczynek z tego tematu nie potrzebuje schudnac, tylko chce sie ujedrnic A ten krem jest naprawde the best A z folia to juz cuda na kiju Ja troche sie zaniedbalam przez ostatni miesiac, moze 2 Ale za pare dni wracam do kremow i cwiczen I na forum
Stary 2012-08-25, 23:28   #2540
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
hihi - no musze i ja się skusić w takim razie. Jest w Rossmanie może? zaraz sobie sprawdzę.

o hejeczka folią się owinąć ale nie schudnę od tego???????? ja się chce tylko ujędrnić
powinien być, ja w tesco kupowałam tzn. ten który mi się kończy. Jutro albo w poniedziałek kupie ten co klaudeczka ma i dam znać czy odchudza, u mnie to bedzie widać bo ja mam tam sporo tłuszczu hihihihii
Stary 2012-08-25, 23:36   #2541
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
powinien być, ja w tesco kupowałam tzn. ten który mi się kończy. Jutro albo w poniedziałek kupie ten co klaudeczka ma i dam znać czy odchudza, u mnie to bedzie widać bo ja mam tam sporo tłuszczu hihihihii
O super- tesko też mam za rogiem Ja w takim razie kupuje też- i będe się foliować

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:
No to ja wiem, ze 99% dziewczynek z tego tematu nie potrzebuje schudnac, tylko chce sie ujedrnic A ten krem jest naprawde the best A z folia to juz cuda na kiju Ja troche sie zaniedbalam przez ostatni miesiac, moze 2 Ale za pare dni wracam do kremow i cwiczen I na forum
No w końcu będzie karniak za tak długą nieobecność będziemy ćwiczyć i się kremować- Zabulek wraca!!!!!

Stary 2012-08-25, 23:46   #2542
zabulek1
Wtajemniczenie

Nie ma opierdzielania Krew , pot i lzy
A tak na powaznie, to musze sie zabrac za siebie, bo lenia strasznego mam AAA wlosy obcielam na krotko I nawet nie ryczalam na drugi dzien
Stary 2012-08-25, 23:57   #2543
belseno
Zadomowienie

Cytat:
No w końcu będzie karniak za tak długą nieobecność będziemy ćwiczyć i się kremować- Zabulek wraca!!!!!
ojjj z tym ćwiczeniem to powiem Wam, że przez te cycki to mam super wymówkę nie robie nic... także Zabulku wracaj i mobilizuj towarzystwo

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

Cytat:
Nie ma opierdzielania Krew , pot i lzy
A tak na powaznie, to musze sie zabrac za siebie, bo lenia strasznego mam AAA wlosy obcielam na krotko I nawet nie ryczalam na drugi dzien
ale jak to, że na krótko? Z takich dłuuuugich blond? pokaż jak wyglądasz
Stary 2012-08-26, 09:08   #2544
madziullasz
Raczkowanie

Dzień dobry w niedzielny poranek....muszę zaraz nadrobić zaległości.....

Opiłam wczoraj nareszcie moje cycuszki....chłop z domu na "RUDĄ" z bratem sie wybrał.... no to co ja mam być gorsza?

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Oliwko ja juz się trochę obracam na bok gdy śpię, robię to nieświadomie i jak sie przebudzę to szybko na plecy wracam....a od pierwszej ciąży przyzwyczaiłam się spać z jaśkiem wsadzonym pod plecy z boku, wtedy było to po to aby nie spać na płasko....

Kasik ja też nie wiem czy mi się podoba to jak moje cycunie się zmieniają. NIENAWIDZĘ PASA...... TO ON JE KRZYWDZI.
Stary 2012-08-26, 09:49   #2545
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Klaudek- jesli lekarz kazał Ci masować to widocznie musi być powód. Jeśli lekarz nie zaleci masowania- nie należy masować!! no bo można sobie biedy narobić. Zbyt mocna i ścisła torebka to poroblem- ale zbyt słaba i elastyczna to też problem Piersi będą zbyt rozbujane i szybko opadnięte. Zbyt szybka ruchomość piersi nie jest niczym dobrym- bo w środku nie wszystko jest na tyle silne by podołać machaniu takim ciężarem. Na wszystko przyjdzie czas - nie ma co przyspieszać niczego na siłę. A chyba równie często (a może nawet częściej z tego co widzę ) zdarza się zbyt słaba torebka jak taka która unieruchamia piersi na zbyt długo. Poza tym masowanie piersi rozbija tkankę piersi- a chyba u kobiet po ciąży nie jest to do niczego potrzebne Ty sobie masuj bo masz tak przykazane i powód musi być Ja np. miałam KATEGORYCZNY zakaz masowania- nawet kremy wklepywałam

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------
MAYU wiesz..właśnie tak sobie pomyślałam,że przesadzić nie wolno!!instynktownie czułam że cycki za luźnie to też nie dobrze!!!kurde będę je tylko masować jak dr pokazał bo ja to już chciałam jak ta pani w linkui jakie to nieprzyjemne jak się chwyci implant i porusza w nim w lewo ,prawo to aż ciary mi przechodzą!!!i znów dobrze że mi tak napisałaś,jak znam siebie to bym przecholowałabym z tym,a dr był bardzo delikatny..także róbmy jak zalecają bo można sobie krzywdę zrobić
a kazał dlatego że one mimo ze już miękkie to takie nieruchome bardzoaaaa no i powiedział że wtedy zrobi mi się ten ROWEK wymarzony przez kobiety

ŻABOOOOwracaj,wraca ja co do kremu...no widzicie..MAM RACJĘta k sobie go wklepuję i myślę że to niemożliwe że jest tak dobry...to dlaczego o tym nie mówią
mi zredukował cellulit,raczej wodny,ujędrnił i wgładził skórę..no i mam mniej cm w udach,ale to nie wiem czy przez zdrowsze jedzonko czy to
i w folię mówiszskąd ja to znam..mam rolkę wielką z makro!!ale stwierdziłam że ten krem tak piecze że z folią bym chyba dupsko odparzyła!!juz prawie miałam się zawinąćale mam tydz do wakacji a że bikini brazylijskie zakupiłam,które widziałyście, to pierniczę,zawijam sięod dziś!!!

MADZIULLASZ no to prawidłowo,trzeba opić!!już się nie zepsują

BALSENO ja też miesiąc opylałam,ale już po 2 tyg dupsko ćwiczyłam a po miesiącu brzuch ale tak średnio intensywnie!!!a teraz robię coś codziennie i ostrotakże wyluzuj,przyjdzie czas i zaczniesz na nowo!!!

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-08-26 o 09:53
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 10:19   #2546
anika75
Zadomowienie

Hej dziewczynki

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
ojjj z tym ćwiczeniem to powiem Wam, że przez te cycki to mam super wymówkę nie robie nic... także Zabulku wracaj i mobilizuj towarzystwo

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

ale jak to, że na krótko? Z takich dłuuuugich blond? pokaż jak wyglądasz
Hihihi, ja też . Wykonuję jedynie ćwiczenie dla leniwych - leżę na kanapie, oglądam film, wcinam ciasteczka i dla równowagi ściskam mięśnie pośladków

Cytat:
MAYU wiesz..właśnie tak sobie pomyślałam,że przesadzić nie wolno!!instynktownie czułam że cycki za luźnie to też nie dobrze!!!kurde będę je tylko masować jak dr pokazał bo ja to już chciałam jak ta pani w linkui jakie to nieprzyjemne jak się chwyci implant i porusza w nim w lewo ,prawo to aż ciary mi przechodzą!!!i znów dobrze że mi tak napisałaś,jak znam siebie to bym przecholowałabym z tym,a dr był bardzo delikatny..także róbmy jak zalecają bo można sobie krzywdę zrobić
a kazał dlatego że one mimo ze już miękkie to takie nieruchome bardzoaaaa no i powiedział że wtedy zrobi mi się ten ROWEK wymarzony przez kobiety
O matulu, Klaudeczka . Ja tylko tak sobie wkleiłam, żeby mieć jakiś pogląd, a Ty już chciałaś to robić , no nieeeee! Nic już więcej nie wrzucę, bo jeszcze sobie krzywdę zrobisz

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Aaaaaaa, i ten kremik muszę sobie koniecznie kupić

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Żabko, pokaż nam fryzurkę
Stary 2012-08-26, 10:22   #2547
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczynki

Hihihi, ja też . Wykonuję jedynie ćwiczenie dla leniwych - leżę na kanapie, oglądam film, wcinam ciasteczka i dla równowagi ściskam mięśnie pośladków

O matulu, Klaudeczka . Ja tylko tak sobie wkleiłam, żeby mieć jakiś pogląd, a Ty już chciałaś to robić , no nieeeee! Nic już więcej nie wrzucę, bo jeszcze sobie krzywdę zrobisz

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

hi hi niee noo aż tak to nie,ale w górę,w dół bym poleciała..
a kremik zakup ..rewelacja..zobaczysz!!! !!!!!!
Stary 2012-08-26, 10:51   #2548
anika75
Zadomowienie

Przeglądałam posty tej dziewczyny, która miała obkurcz torebki i wyczytałam, że jeden implant miała częściowo pod mięsień, a drugi pod gruczoł i to właśnie ta pierś z implantem pod gruczoł była do poprawki. Czytałam też, że piesi z implantem tak umiejscowionym są bardziej podatne na to powikłanie, prawda to?

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Nadal przewalam allegro w poszukiwaniu szerszych bluzek i nic fajnego i w przystępnej cenie nie mogę znaleźć
Stary 2012-08-26, 11:13   #2549
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewczynki

DZIENDOBEREK

Wczoraj Wam chcialam pokazac, ale musialam opuscic neta Musze sie zajac gosciem Zdjatko zrobila mi bratowa, z kieliszeczkiem nawet hehehe Pilam Wasze zdrowko i zdrowko HORO i dzidzi, wiec pare takich kieliszeczkow wczoraj poszlo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1050254.jpg (40,5 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1050190.jpg (30,1 KB, 68 załadowań)
Stary 2012-08-26, 11:16   #2550
anika75
Zadomowienie

Żabciu, super fryzurka .
Jaka Ty opalona

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości