Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13. - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-28, 09:08   #751
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
aaby cieszę się, że bacik pomógł, jakby co to pisz aa i brawa za rejestrację do lekarza
Czytamy ze zrozumieniem Bacik był mega NIEskuteczny
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Aaby widze, że butki kupiłaś Ja je mam i po kilku mc użytkowania nadal polecam Idealne do biegania po asfalcie jak dla mnie. Szczególnie jak ktoś początkujący jest

Przede mną leży nowy shape, ale aż się boję tego, co jest na płycie Gdzie widziałyście zajawki?

W pracy pojawiają się nowe nadzieje Chociaż jeszcze za wcześnie na 100% radość
No ja będę biegać po asfalcie, więc mam nadzieję, że się sprawdzą Ale po przymierzeniu już je lubię - mięciutkie i wygodne

Link do zajawki wrzuciła parę postów wcześniej dodaja - nie wiem, czy na poprzedniej stronie, czy jeszcze na wcześniejszej. Zajawka jest na fb Ewy.

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 09:10   #752
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

aaby ale wtopa hehe Tak to jest jak jednym okiem patrzę na Maję a drugim czytam

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 09:12   #753
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

No ja będę biegać po asfalcie, więc mam nadzieję, że się sprawdzą Ale po przymierzeniu już je lubię - mięciutkie i wygodne

Link do zajawki wrzuciła parę postów wcześniej dodaja - nie wiem, czy na poprzedniej stronie, czy jeszcze na wcześniejszej. Zajawka jest na fb Ewy.

To już patrze na zajawkę

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 09:23   #754
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mona i jak było wczoraj na usg?? Potwierdził i lekarz synka??

Stary 2012-08-28, 09:34   #755
onyks
Zakorzenienie

Hej

Witam się i idę nadrabiać

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 09:40   #756
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Śledzę wątek od 6 a tu takie pustki...... ja już zdążyłam się zmęczyć i teraz spać mi się chce - zrobiłam pranie, wyprasowałam kolejny rzut ciuszków dla Emilki, poukładałam w jej szafce....

Przed chwilą pogłaskałam się po brzuszku i powiedziałam zupełnie nieświadomie "co Emilciu, już niedługo się zobaczymy"

Ale na wczorajszych zajęciach SR uczyliśmy się przeć no i położna do porodu już zaklepana więc jestem o niebo spokojniejsza.... zresztą wczoraj mieliśmy próbę generalną i to przy widowni....... jako że pierwsi z uczniów SR mamy tp na środku sali..... hmmm..... nie wiem jak to napisać - z położną między nogami robiliśmy próbę generalną porodu ale się spociłam..... chyba mi to parcie tak do końca nie wyszło ale ok, poćwiczę jeszczę, ale nie za dużo, żeby Emilka przypadkiem nie wyszła

Aaby też mam te butki do biegania, polecam co dla mnie ważne już klika razy wyprałam je w pralce i nic im się nie stało wyglądają jak nowe. A biegałam w nich nie tylko po asfalcie ale też kamyczki, trawka itp
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 09:41   #757
Nikita...
Zakorzenienie

Dzien dobry,
ide poczytac co tam wczoraj naskrobalyscie po tym. jak zniknelam

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 10:01   #758
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

cześć
siostra mnei z rana nawiedziłą z małą, przywlekła kolejne 2 siaty ubranek po małej - matko rozm. 3/4 latka większość już nie mam gdzie tego gromadzić dzieci się chwilę pobawiły bo na 10 do pracy szła. Dzisiaj po 17ej koleżanka przychodzi kupić parę ciuchów po kubusiu a na all kombinezon po małym z zeszłego roku juz wylicytowany na 210 zł a jeszcze 2 dni do końca Kurcze, muszę się zwec i mieszkanie ogarnąć, bo tż nie miał kiedy
Madzia - ładne te zaproszenia

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 10:05   #759
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Kochane witam sie z samego ranka

Wlasnie wychodze na wizyte z polozna, prosze trzymac kciuki zeby bylo wszystko oki

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 10:11   #760
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Bika super, że położna zaklepana.

Bao dziękuję ooo to ładnie i ten kombinezon idzie.

Today kciuki są

Stary 2012-08-28, 10:12   #761
onyks
Zakorzenienie

Strong, mi też się 46 podoba

Mabi, nie mam pojęcia od czego to plamienie może być

Malenstfo, mniam, ale smaka narobiłaś na te pierogi

Kasia, matko jaki termin ale jak dobra to warto

Asia, ty też "skalpelowa"?

Madzia, my 31 mamy notariusza pod warunkiem że mu dziś dowiozę dokument ze starostwa, a jeszcze nie dzwonili

Ale fajnie, że idziecie do architekta

Bao, też bym się wściekła. Jak tak można postąpić
Matka mojego tż, jak się przeniósł do mnie, powydawała część jego rzeczy dzieciom od swoich znajomych żeby pokazać jaka to ona "dobra" nie jest....no i niestey rzeczy już przepadły..

Stokrotko, szkoda że tż pojechał ale może coś zdziałaliście?

Dodaja, kiedyś w sklepie przymierzyłam, się do tego hula hop i za żadne skarby nie umiałam nim kręcić

Karolina, życzę żeby się udało jak najszybciej

Kotku, widzę że u was lepiej Bardzo się cieszę

Stary 2012-08-28, 10:13   #762
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Dodaja dziękuję. Czego dokładnie do salonu szukasz??

.
Narożnik wybrany, teraz szukam mebli. Coś tam już upatrzone jest i mam nadzieję, że jak pojedziemy je obejrzeć na żywo to coś zamówimy! Już długi czas za czymś się rozglądamy i zdecydować się nie możemy. Głównie dlatego, że te najcudniejsze są do nas za długie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36164790]
Nigdy nie nauczyłam się kręcić hula hop, a szkoda

[/QUOTE]

Nic straconego Zawsze można się nauczyć. Ja uczyłam sie jakieś 5 lat temu- wtedy zaczęła się moja przygoda z hula

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
jaki intensywny dzien mialam zreszta od pewnego czasu mam same takie....i bylam tak padnieta ze zasnelam z Maja i teraz mi tak ziiiimnooo ze grzeje sie ciepla herbatka i chyba skocze pod goracy prysznic.....aaaa i wlasnie wrocil Tz z pracy i pyta czy dzis tez ogladamy film haha chyba mu sie spodobalo to siedzenie pod kocykiem
Cieszę się, że wspólne wieczorki są takie fajne

Cytat:

My chyba wybierzemy te zaproszenia na chrzest http://allegro.pl/zaproszenia-na-chr...584203540.html męzowi sie te z ramkami nie podobają. Mamy ładne zdjęcie z sesji więc myślę, że będzie ok. A zdjęcie chyba damy te z kremową opaską.
Śliczne te zaproszenia! Teraz to są cuda

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość

Strong - wiesz jak to jest w małej miejscowości, zwłaszcza na śląsku... nie przejmuj się, ludzie zawsze znajdą powód, żeby gadać... Najważniejsze, że żyjecie tak, jak wy chcecie, reszte zazdrosnych osób miejcie gdzieś
Dokładnie tak ! U nas sąsiedzi myślą, że chyba jesteśmy małżeństwem Czasami jak tż idzie i mówi np sąsiadce, że nie musi być korytarza, bo ja zmyłam, to ona od razu, a to żona znowu umyła. Niech sobie myślą co chcą. Ja im tym krzywdy nie robię, a że gadać muszą to niech sobie pogadają

Cytat:
Widziałam te Twoje "eleganckie wypustki"

Co, nie są eleganckie ?

Cytat:

Byliśmy m.in. w Decathlonie i skusiłam się na buty do biegania. Wzięłam takie najtańsze, na początek (nie wiem, czy w ogóle po powrocie z pierwszego biegania pójdę drugi raz, więc nie chciałam wydawać nie wiadomo ile) - chyba Agnusek kiedyś polecała: http://www.decathlon.com.pl/PL/ekiden-50-199918190/#
Mąż ma identycznie (wersja męska) i na początku był zadowolony (teraz niestety ma problemy z kolanem i nie wiemy, czy to przypadkiem nie przez zerową amortyzację ). Ale na początek jest.
Kupiłam też taką cieniutką wiatrówkę - http://www.kalenji-running.com/en-GB...jacket-8180227. Była za 30zł, a przyda się i do biegania, i na rolki
Mąż kupił sobie spodnie... i możemy ruszać Muszę się jeszcze zmusić do pierwszego wyjścia z domu

Ulala Aaby nam się na super star robi Brawo za chęci do sportu ! Damy radę obie !

Cytat:
Gdzie widziałyście zajawki?
Koleżanka Agnusek niedokładnie nadrabia

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
cześć
siostra mnei z rana nawiedziłą z małą, przywlekła kolejne 2 siaty ubranek po małej - matko rozm. 3/4 latka większość już nie mam gdzie tego gromadzić dzieci się chwilę pobawiły bo na 10 do pracy szła. Dzisiaj po 17ej koleżanka przychodzi kupić parę ciuchów po kubusiu a na all kombinezon po małym z zeszłego roku juz wylicytowany na 210 zł a jeszcze 2 dni do końca Kurcze, muszę się zwec i mieszkanie ogarnąć, bo tż nie miał kiedy
Od przybytku głowa nie boli- tak mówią

Dzień dobry

Od samego rana cudna pogoda i piękne słońce, choć już wieczory i poranki chłodne. Wczoraj wstępnie wybraliśmy meble, mam nadzieje, że już niedługo będę cieszyć się fajnym salonem

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2012-08-28 o 10:14
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 10:14   #763
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Onyks no to trzymam kciuki aby się wszystko udało na czas.

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Dodaja cieszę się, że zaproszenia Ci sie podobają. Pokaż meble.

Stary 2012-08-28, 10:16   #764
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Madzialenka, pokażę te, które są w internecie. Podobają mi się jeszcze inne, ale ich niestety nie ma.
http://www.agatameble.pl/produkty/ty...oscianka-light

http://www.agatameble.pl/produkty/ty...loscianka-luis
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 10:22   #765
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Nikita no właśnie Dziś poszłam do babci i jak Maja ją przywitała?? "brrr" i plucie babcia to podłapała i zaczęły na zmianę pluć.
No prosze, a ja myslalam, ze babcie sa od nauki czegos wartosciowego.

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
i jak trochę szkoda ci odchodzić czy wręcz przeciwnie? ja to jakbym szła do nowej pracy to strach by mnie zżerał, zawsze tak mam jak idę w nowe miejsca których nie znam, nie lubię zmian

korzystam, chciałam jeździć do pracy rowerem, ale w tym tygodniu mam tyle do pozałatwiania, że nie dam rady, a ty rowerek, ćwiczenia, wielkie brawa za to
Wiesz, nie szkoda mi odchodzic, wrecz przeciwnie juz sie nie moge doczekac. Jasne, ze mam malego pietra przed nowym ale tragedii nie ma. Wiem, ze ide do lepszego wiem jestem pozytywnie nastawiona!
I dziekuje za brawa.
Dzisiaj kolejny Skalpel

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Ja też jakoś plastycznie uzdolniona nie jestem, ale chcę spróbować
Pochwal sie potem tutaj wynikami, chetnie zobacze co wytoworzylas

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
mniam!!!! dziś jadłam z baru mlecznego, ale to nie to samo co mamy
Ile ja bym dala za chociaz takie z baru mlecznego

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilę, Kamil mi ładnie spał w nocy więc się wyspałam, nadrobię popołudniu a tymczasem biorę się za śniadanie i jadę załatwiać a szczepienie mamy na 15:30.
Powodzenia na szczepeniu! Trzymam kciuki za Kamilka!

Cytat:
O to to!

Cytat:
Nikita - Tajlandia Już Ci zapowiadam, że będziesz miała niezłą dopłatę za nadbagaż, bo moje prawie 60kg zamierza wbić się do Twojej walizki

Dziś nowa płyta Ewy... Po obejrzeniu zwiastuna nawet nie pędziłam do kiosku, bo i tak nie kupię - jakiś hardcore to jest! Skalpela jeszcze nie opanowałam, killera nawet ani razu nie odpaliłam (nie wiem, co tam się kryje ), więc nie będę mrozić funduszy w kolejną płytę Może za kilka m-cy poproszę chomika
Kurde, to bede musiala wziac 2 walizki bo w jednej juz siedzi Bika z Emilka.
I zobaczysz, ze teraz jak ruszysz z kopyta (skoro masz juz te nowe buty) to potem plytki Ewy bedziesz robic z palcem w tylku .
Duzo zapalu i energii zycze bo najtrudniej jest zaczac!

Cytat:
Cześć czołem

Przede mną leży nowy shape, ale aż się boję tego, co jest na płycie Gdzie widziałyście zajawki?

Ja juz widzialam zajawke, bedzie chyba Killerow 2
Mama ma mi kupic Shapa ale plytke dostane za 4tyg, do tego czasu mam nadzieje opanowac do perfekcji 2 poprzednie plyty .
Oby pozywytne wiesci z pracy sie utrzymaly!!!

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość

Wlasnie wychodze na wizyte z polozna, prosze trzymac kciuki zeby bylo wszystko oki
Kciukamy!!!!

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 10:31   #766
stokrotka24
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Śledzę wątek od 6 a tu takie pustki...... ja już zdążyłam się zmęczyć i teraz spać mi się chce - zrobiłam pranie, wyprasowałam kolejny rzut ciuszków dla Emilki, poukładałam w jej szafce....

Przed chwilą pogłaskałam się po brzuszku i powiedziałam zupełnie nieświadomie "co Emilciu, już niedługo się zobaczymy"

Ale na wczorajszych zajęciach SR uczyliśmy się przeć no i położna do porodu już zaklepana więc jestem o niebo spokojniejsza.... zresztą wczoraj mieliśmy próbę generalną i to przy widowni....... jako że pierwsi z uczniów SR mamy tp na środku sali..... hmmm..... nie wiem jak to napisać - z położną między nogami robiliśmy próbę generalną porodu ale się spociłam..... chyba mi to parcie tak do końca nie wyszło ale ok, poćwiczę jeszczę, ale nie za dużo, żeby Emilka przypadkiem nie wyszła

Aaby też mam te butki do biegania, polecam co dla mnie ważne już klika razy wyprałam je w pralce i nic im się nie stało wyglądają jak nowe. A biegałam w nich nie tylko po asfalcie ale też kamyczki, trawka itp
czyli już próba generalna porodu była niedługo Emilka będzie z wami, jak ten czas szybko leci

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
cześć
super, że tyle ciuszków masz
Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Strong, mi też się 46 podoba

Mabi, nie mam pojęcia od czego to plamienie może być

Malenstfo, mniam, ale smaka narobiłaś na te pierogi

Kasia, matko jaki termin ale jak dobra to warto

Asia, ty też "skalpelowa"?

Madzia, my 31 mamy notariusza pod warunkiem że mu dziś dowiozę dokument ze starostwa, a jeszcze nie dzwonili

Ale fajnie, że idziecie do architekta

Bao, też bym się wściekła. Jak tak można postąpić
Matka mojego tż, jak się przeniósł do mnie, powydawała część jego rzeczy dzieciom od swoich znajomych żeby pokazać jaka to ona "dobra" nie jest....no i niestey rzeczy już przepadły..

Stokrotko, szkoda że tż pojechał ale może coś zdziałaliście?

Dodaja, kiedyś w sklepie przymierzyłam, się do tego hula hop i za żadne skarby nie umiałam nim kręcić

Karolina, życzę żeby się udało jak najszybciej

Kotku, widzę że u was lepiej Bardzo się cieszę
no szkoda, że pojechał, ale co zrobić, mam nadzieję, że szybko mi minie no i oczywiście nadzieję mam, że coś zdziałaliśmy, tak jak kiedyś Madzia powiedziała do męża, żeby jej samej nie zostawiał jak jeździ na studia, tak ja teraz mu powiedziałam, że ma mi towarzystwo sprawić jeszcze 8 dni i się dowiem, a jak nie to drożność mnie czeka

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36164790]Strong, nie przejmuj się plotkarami Za kciuki dziękuję.

Mnie się nie zdarzyło, plamienie owszem, ale krwawienie z bólem brzucha nie Dobrze by było poradzić się lekarza, tym bardziej że ślub za pasem i krwawienie to ostatnie, czego teraz potrzebujesz.

Madziu, cóż tam widzisz w tej szklanej kuli? Są jakiej szanse?

Dzięki Strasznie odległy termin. Oby Ci tylko pomogła ta lekarka.

Dziękuję za kciuki.
Nigdy nie nauczyłam się kręcić hula hop, a szkoda

Stokrotko, ja wiem, czy ładny? Wykres jak wykres Jeszcze parę dni muszę poczekać, okaże się, co z tego będzie.
Na własną rękę chcesz się leczyć? Nie lepiej pójść do lekarza? Żebyś nie zaszkodziła sobie...[/QUOTE]
już się nie mogę doczekać jak te parę dni minie. Leczę sie sama, bo wizyta u mojej ginki to 100 zł a ona zawsze mi przepisuje taką tabletkę za 40 zł no i sma chyba sobie ją kupię (u nas jest apteka, która bez recepty sprzedaje), na razie smaruję się maścią clotrimazolum i dzisiaj lepiej już jest
Cytat:
Mrowinko same dobre rzeczy widzę

A ja jeszcze nie odebrałam swoich wyników zapomniałam - dopiero teraz sobie przypomniałam
marsz po wyniki

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Wieczor

jaki intensywny dzien mialam zreszta od pewnego czasu mam same takie....i bylam tak padnieta ze zasnelam z Maja i teraz mi tak ziiiimnooo ze grzeje sie ciepla herbatka i chyba skocze pod goracy prysznic.....aaaa i wlasnie wrocil Tz z pracy i pyta czy dzis tez ogladamy film haha chyba mu sie spodobalo to siedzenie pod kocykiem
super, że u was teraz tak miło, kocyk, filmy

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilę, Kamil mi ładnie spał w nocy więc się wyspałam, nadrobię popołudniu a tymczasem biorę się za śniadanie i jadę załatwiać a szczepienie mamy na 15:30.
trzymam kciuki za szczepienie, oby Kamilka jak najmniej bolało

i zaraz do pracy, jak mi się nie chce jak zwykle zresztą, tylko tz wyjechał a mi się gary już w zlewie piętrzą dzisiaj miałam ambitne plany rano pomyć ale wody nie ma u nas, więc mam luz do wieczora jak ja nie cierpię garów myć

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 10:32   #767
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie tak pomyślałam, dzisiaj lekko tempka skoczyła i pewnie to od tego, nie nakręcam się już ty stosowałaś to tantum rosa nie? to działa?

Stokrotko
ja używałam ostatnio tantum rosa i mi pomogło...tylko że to było od razu jak czułam jakiś świąd ...natomiast jeśli ty już widzisz upławy, to wydaje mi się, że ci się rozkręciło i ja bym poszła do lekarza...bo nieleczona infekcja może mieć opłakane skutki

Oczywiście do czasu wizyty tantum rosę może zastosować, na pewno trochę załagodzi objawy i jakiś specyfik z apteki...ale do lekarza i tak bym poszła...wiem po sobie, że chyba nigdy po domowemu nie wyleczyłam sama jakiegoś zapalenia...jeśli się już rozkręciło....bo jak to są początki, to można to stłamsić

Muszę zaraz jakieś śniadanko zjeść...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 10:32   #768
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Mrowinka - trzymam kciuki
Dzięki.
Temperatura w tym cyklu ciągle góra-dół, góra-dół, a ja jednego dnia mam nadzieję, a drugiego się smucę. Wariatka
Cytat:
Ja noszę tylko obrączkę i pierścionek zaręczynowy
A ja pierścionek zakładam raz na jakiś czas, bo na co dzień mi przeszkadza, zahacza o wszystko.
Cytat:
Agnusku, mam nadzieję, że wszystko się poukłada
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Nic straconego Zawsze można się nauczyć. Ja uczyłam sie jakieś 5 lat temu- wtedy zaczęła się moja przygoda z hula
Próbowałam całkiem niedawno. Nie wychodzi mi
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 10:34   #769
Malensstfo
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36171161]Dzięki.
Temperatura w tym cyklu ciągle góra-dół, góra-dół, a ja jednego dnia mam nadzieję, a drugiego się smucę. Wariatka [/QUOTE]

Mrowinko ja wykres miałam podobny...i w podobny sposób reagowałam, co dziewczyny widziały
Stary 2012-08-28, 10:36   #770
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Mrowinko ja wykres miałam podobny...i w podobny sposób reagowałam, co dziewczyny widziały
Poważnie taki miałaś? Kurczę, nie pamiętam już. Zaraz zerknę.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 10:40   #771
Malensstfo
Zakorzenienie

Oooo i dzisiaj mamy z mężem 2 rocznicę ślubu!!!
Stary 2012-08-28, 10:47   #772
Konto usunięte

Cytat:
Gratulacje, Maleństwo! Życzę dużo szczęścia i miłości... następną rocznicę spędzicie już we czworo, super
Stary 2012-08-28, 10:47   #773
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Onyks no to trzymam kciuki aby się wszystko udało na czas.[COLOR="Silver"]
Dzięki Madziu
A to wszystko tak idzie notariusz poprosił jeszcze o wyciąg z wykazu zmian gruntowych z geodezji ze starostwa i mam nadzieję, że będzie dzisiaj

Dodaja, ładne te meble, takie nowoczesne

Nikita, fajnie że cieszysz się na zmianę

Agnusku, a jak tam rozmowy szefów? Wiadomo coś?

Malenstfo, wszystkiego najlepszego

Stary 2012-08-28, 10:56   #774
Malensstfo
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36171518]Gratulacje, Maleństwo! Życzę dużo szczęścia i miłości... następną rocznicę spędzicie już we czworo, super [/QUOTE]

Taaaa, hehe

Dzięki dziewczyny
Stary 2012-08-28, 10:58   #775
(t)asia
Zadomowienie

Hej. Tak duzo napisałyście, że nie pamiętam już na co odpisywałam.
Zaraz nadrobię.
AAAA i pamiętajcie, nie kładzcie kubka z herbatą bezpośrednio na sofę i później nie wstawajcie z niej szybko bo herbata może się wylać!!!
Dobrze, że to nie była kawa i że sofa jest skórzana =)))
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 11:15   #776
onyks
Zakorzenienie

Dziewczyny, paczka przyszła aż mnie kusi żeby rozerwać...ale jest tak ładnie zapakowana i dopiero w domu obejrzę

Stary 2012-08-28, 11:24   #777
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość

No to juz teraz po takiej probie generalnej mozesz rodzic
Ja nie chodzilam na szkole rodzenia, a przy porodzie intuicja mi podpowiedziala jak oddychac i jak przec

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość

trzymamy kciuki

Cytat:
Uwielbiam hula-hop Jak juz bede po pologu t zaczne krecic

Cytat:
GRATULACJE

Cytat:
bardzo pozytywnie czyta się opis twojego porodu cieszę się, ze nie zaznałaś wiele bólu, dobrze, z edoszłaś do siebie po utracie krwi
ciesze sie, ze pozytywnie czyta sie moj opis, piszac zastanawialam sie czy przypadkiem was nie zanudze

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

xxKasiax
piękny opis!
zazdroszczę możliwości dawkowania tego znieczulenia

dziewczyny u nas w Polsce to możliwe?
dzieki
no wlasnie ponoc w Polsce nie ma takiej mozliwosci, a naprawde jest to super rozwiazanie Ja dozowalam sobie jak zaczelam czuc dosc mocny bol, tak mniej wiecej co godzine, a moglam nawet co 20 Min.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Super ze porod tak dobrze poszedl jedak ZZO daje duzo nie? Fajnie ze mialas go do konca mi przed parciem odlaczyli. Uff nie zaciekawie z ta krwia ale najwazniejsze ze jestes cala i zdrowa
No Pamietam jak mi pisalas czemu nie chce ZZO, a teraz jestem zadowolona ze sie zdecydowalam, mam dobre wspomnienia z porodu I moge rodzic nastepne dzieci bez strachu Mi to nawet kazali wziasc nastepna dawke przed zszyciem. A tez myslalam, ze odlacza mi jak bede musiala przec, ale ja czulam skurcze, tylko mnie nie bolaly, wiec czulam tez kiedy mam przec

Cytat:
Kasia - bylas bardzo dzielna
dzieki

Cytat:

Kasia - cudny opis porodu! Byłaś bardzo dzielna Najważniejsze, że już doszłaś do siebie i uczycie się siebie nawzajem.
dzieki a opis porodu sobie zapisalam na kompie na pamiatke
Stary 2012-08-28, 11:29   #778
(t)asia
Zadomowienie

Ana*** świetne buty. Obie pary mi się bardzo podobają!
Madzilenka podziwiam za zakupy. Ja nie umiem kupować online. Zawsze coś mi nie pasuje. Muszę przymierzyć i już.
Strongwomen ja też chcę takie centrum dowodzenia. Z jednym wyjąkiem- bez wieszaków. Jestem przeciwniczką suszenia prania w domu, bo niestety ta wilgoć zostaje później w środku. Ja będę miała ogród i wiatkę na pranie =) wiem, że w mieszkając w bloku nie ma się takiej możliwości, ale to już wyższa konieczność.
dodaja Lilka chociaż u nas imiona wybrane, pisałam już =) Iga, Maja, Adaś. Ja dla chłopca chę ew. Mikołaj

Piszecie o karmieniu piersią 2-latka. Siostra przyjaciółki ma 4-letniego synka. Na którejś z imprez, mały przychodzi i mówi- mama daj się potulić do cyca. Na co ona cyk, odsłoniła pierś, mały usiadł na kolana i się wtulał w cyca. I to bez żadnego skrępowania! Ja byłam tak zażenowana, że długo do mnie docierało co się dzieje. Rozumiem, że była tam jej siostra, ale ja- osobą z którą się widziała może z 2 razy???? To dopiero jest przesada.

karolina szkoda z tym @. za następny, a raczej jego brak.
ja też się łudzę że szybko się uda. Pożyjemy, zobaczymy =)
xmonikax witaj, zazdoszczę takiego spontana. Też bym gdzieś wyjechała...
xxKasiax ogromne ci się należą za taki poród. żeby każda tak miała to świat byłby piękniejszy =)
Nikita Tajlandia zazdroszczę, mega zazdroszcze!
Baobabek oj przesadziła trochę mama... Znając mnie to byłaby awantura conajmniej jak II Wojna Światowa. Ale ja nerwus jestem =)

Mrowinka : kciuki:

Tyle czytania, a tu dopiero 22 strona... No nic...nadrabiam dalej
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 11:34   #779
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:

Koleżanka Agnusek niedokładnie nadrabia
Koleżanka Agnusek przeprasza koleżankę Dodaję Ale cholercia nie mam kiedy nadrobić

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Dzisiaj kolejny Skalpel

Ja juz widzialam zajawke, bedzie chyba Killerow 2
Mama ma mi kupic Shapa ale plytke dostane za 4tyg, do tego czasu mam nadzieje opanowac do perfekcji 2 poprzednie plyty .
Oby pozywytne wiesci z pracy sie utrzymaly!!!
Ja wczoraj skalpela zaliczyłam Widziałam nowy, bo sobie płytkę szybko przejechałam - to będzie Kiler 22!! Nie wiem czy do wykonania przez mój kręgosłup A z Chodakowskiej pot spływa litrami, to co będzie z nami?

Oby, oby!

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36171161]
Agnusku, mam nadzieję, że wszystko się poukłada

[/QUOTE]

Dziękuję! Ja też

Cytat:
Dużo miłości!!! Za rok będziecie w czwórkę świętować

Cytat:

Agnusku, a jak tam rozmowy szefów? Wiadomo coś?
Trwają. Tyle na tą chwilę wiem. Ale to dobrze, że trwają, bo może się coś wykluje z nich Ja zacznę od wrzesnia tak czy siak wysyłać cv, co by chociaż na rozmowach potrenować. Ale nie ukrywam, bardzo lubię swoja obecną pracę i wolałabym tu zostać

Cytat:
Dziewczyny, paczka przyszła aż mnie kusi żeby rozerwać...ale jest tak ładnie zapakowana i dopiero w domu obejrzę
Super! Ależ masz cierpliwość

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 11:43   #780
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Trwają. Tyle na tą chwilę wiem. Ale to dobrze, że trwają, bo może się coś wykluje z nich Ja zacznę od wrzesnia tak czy siak wysyłać cv, co by chociaż na rozmowach potrenować. Ale nie ukrywam, bardzo lubię swoja obecną pracę i wolałabym tu zostać

Super! Ależ masz cierpliwość
To trzymam kciuki

Mam..ale jest wystawiona na wielką próbę

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości