Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-27, 23:03   #2611
klaudeczka2010
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

ANNE witaj słonko!!!ja też zabiegana ostatnio!!!i daj nam zdjęcia i nie pozwól byśmy czekały!!!!!!!;-)

JA dziewczyny tak z doskoku!!!jak nie w knajpie to ktoś mnie odwiedza!!!albo ja gdzieś wybywam!!!ale niech tak będzie!!..coś się dzieje przynajmniej!!!;-)
i powoli zaczynam się pakować!!!!!!!!!!!!!!;-)))))

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
jak mi się uda, to jutro co nieco wkleję. baaardzo się zmieniły ogólnie mają piekny kszałt szkoda ze wakacje się juz konczą,ale cieszę sie ze wreszcie lecę sobie na odpoczynek, i na to pierwsze prawdziwe plażowanie oczywiscie nie wytrzymam i będę latała z laptopem do recepcji gdzie ma być wifi,także strzeżcie się
no kochanie kiedy jedziesz ..ja w niedzielę...na majorkę...!!!i też ma być w hotelu wifi więc na 100%tu zajrzę

bo JOASI stęskniłam się za tobą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Stary 2012-08-27, 23:09   #2612
anne001
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

kochana byłam na majorce, także szykują Ci się cudowne,imprezowe wakacje naprawdę super tam jest, wzdłuż całej plaży kluby które nocą ożywają ) lecę już w pt wieczorem,ale nie pobaluję bo z córcią będziemy fajnie, widzę że nie będę sama oblukana przez obcokrajowców mam nadzieje ze mój mąż nie będzie za bardzo mnie ograniczał z laptopem, umrę z tęsknoty za wami, nie umiem tu nie zaglądać co najmniej raz dziennie. muszę na odwyk,ale to jak wrócę. może

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

zdjęcia obiecuję jutro
Stary 2012-08-27, 23:10   #2613
magdalen_32
Raczkowanie

Hej dziewczyny,

ja też mam ciągle obawy, czy dobrze robię??? .

Moim zdaniem trzeba być odważnym by to zrobić!
Wszystkie cycolinki podziwiam za odwagę i dziękuję,że jesteście tutaj, bo pokazujecie, że można zawalczyć o siebie i swoje samopoczucie we własnym ciele.

Pozdrawiam!!!

Edytowane przez magdalen_32
Czas edycji: 2012-11-19 o 22:54
magdalen_32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 23:20   #2614
anne001
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdalen_32 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,

ja też mam ciągle obawy, czy dobrze robię??? Do tej pory "jakoś"mi było z moimi małymi i szczerze powiem, że choć są na prawdę małe nie byłam bardzo zakompleksiona...Problem miałam wiadomo, gdy musiałam się rozebrać, ale też nie zawsze, albo znaleźć jakąś fajną sukienkę i specjalnie odpowiedniego fasonu musiałam szukać...
Od zawsze marzyłam o większych piersiach, ale sam zabieg nie wydawał mi się realny, więc nawet nie brałam go tak na prawdę pod uwagę...

Ostatnio coś się zmieniło..., nie wiem dlaczego, ale nie mogę już znieść moich małych piersi.. doszło do tego, że czuję się jakbym była wybrakowana... buuu.... non stop myślę o ich powiększeniu i wiem, że jeżeli teraz zrezygnuje to już pewnie się nie odważę...
Wiem, też o ile poprawi się moja samoocena, a to przecież tak ważne.

Wszystkie cycolinki podziwiam za odwagę i dziękuję,że jesteście tutaj, bo pokazujecie, że można zawalczyć o siebie i swoje samopoczucie we własnym ciele.

Pozdrawiam!!!
Ale czego się boisz?? nie ma czego, naprawdę. też tak miałam. lata się zbierałam, a teraz?? teraz myślę sobie jak Ja mogłam żyć z takimi maluchami?? i gdybym wiedziała wcześniej ze nie taki diabeł straszny,, nie czekałabym na nic. a jak by trzeba było to bym to powtórzyła i 3 razy. bo warto, tak niewiele a takie szczęście nam dają, cała nasza kobiecość powraca. głowa do góry, myśl tylko o efektach.
Stary 2012-08-27, 23:27   #2615
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
kochana byłam na majorce, także szykują Ci się cudowne,imprezowe wakacje naprawdę super tam jest, wzdłuż całej plaży kluby które nocą ożywają ) lecę już w pt wieczorem,ale nie pobaluję bo z córcią będziemy fajnie, widzę że nie będę sama oblukana przez obcokrajowców mam nadzieje ze mój mąż nie będzie za bardzo mnie ograniczał z laptopem, umrę z tęsknoty za wami, nie umiem tu nie zaglądać co najmniej raz dziennie. muszę na odwyk,ale to jak wrócę. może

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

zdjęcia obiecuję jutro
ojj słyszałam że Majorka imprezowa..ja byłam z moim 1 facetem...chyba 13 lat temu na ibizie..to dopiero jazdaaa!!!ale teraz jadę z tż i synkiem9lat i córcią 3latka więc nie szykuję się na zabawę a rodzinne wakacje!!!także jak i ty!!!!to udanych wakacji!!a na ile jedziecie??my na 2 tyg,a bikini zakupione???ja jeszcze 2 nie miałam okazji włożyć i już nie mogę się doczekać..ech ta próżność

MAGDALEN ja nie wiem czy zrobiłabym op gdyby nie to forum...ale uwierz!!!jeśli już o tym myślisz...to będzie jedna z najlepszych decyzji w twoim życiu,..może brzmi to próżnie...ale dla nas kobiet..piersi są częścią naszej kobiecości....i to daje takie szczęście..że nie wiem jak to opisać!!!życzę trafnej decyzji....ale powiem Ci tylko ze kolezanki podglądały moje zmagania i 2 już w styczniu lecą to robić...nie uważam że trzeba mieć silikonki za wszelką cenę ale kiedy brak piersi przesłania nam swiat i nas na to stać..to WARTO...mówię szczerze!!buziaki!!
Stary 2012-08-27, 23:31   #2616
Precelka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
ojj słyszałam że Majorka imprezowa..ja byłam z moim 1 facetem...chyba 13 lat temu na ibizie..to dopiero jazdaaa!!!ale teraz jadę z tż i synkiem9lat i córcią 3latka więc nie szykuję się na zabawę a rodzinne wakacje!!!także jak i ty!!!!to udanych wakacji!!a na ile jedziecie??my na 2 tyg,a bikini zakupione???ja jeszcze 2 nie miałam okazji włożyć i już nie mogę się doczekać..ech ta próżność

No i jak na Ibizie????? Tylko opowiastki czy całkowita prawda czad??
Stary 2012-08-27, 23:34   #2617
anne001
Raczkowanie

my też Klaudeczko na 2 tygodnie. tylko my Maroko, więc nie wiem jak tam będzie. domyślam się co na Ibizie się działo Ja na Majorce byłam 3 lata temu,ale powiem Ci ze na rodzinne wakacje równiez OK. zależy tylko od hotelu,położenia jego i gości. bikini skromnie, tylko 2 komplety,do tego z calzedonii dokupiłam ostatbio w cubusie białe, po przecenie za 40 zł w sumie , ale my dużo zwiedzamy więc plażowania to moze z tydzien będzie mój mąż niespokojna dusza, nie wyjeżdża żeby dupę kłaść na piasku, jak to mówi szkoda że się nie zgrałyśmy z miejscem,ale by było
Stary 2012-08-27, 23:42   #2618
magdalen_32
Raczkowanie

Cytat:

MAGDALEN ja nie wiem czy zrobiłabym op gdyby nie to forum...ale uwierz!!!jeśli już o tym myślisz...to będzie jedna z najlepszych decyzji w twoim życiu,..może brzmi to próżnie...ale dla nas kobiet..piersi są częścią naszej kobiecości....i to daje takie szczęście..że nie wiem jak to opisać!!!życzę trafnej decyzji....ale powiem Ci tylko ze kolezanki podglądały moje zmagania i 2 już w styczniu lecą to robić...nie uważam że trzeba mieć silikonki za wszelką cenę ale kiedy brak piersi przesłania nam swiat i nas na to stać..to WARTO...mówię szczerze!!buziaki!!
Dziewczyny, ja już się zdecydowałam)) ale trochę się boję.... to fakt. Dam radę!!!!

Trochę mi przeszkadza... rozum i rozsądek, bo mówi - piersi przecież nie są takie ważne ...ale z drugiej strony inny głos mówi - jesteś nieszczęśliwa to działaj i wpływaj na to- na co możesz mieć wpływ I ten drugi głos jest silniejszy!
magdalen_32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 23:46   #2619
anne001
Raczkowanie

Trochę mi przeszkadza... rozum i rozsądek, bo mówi - piersi przecież nie są takie ważne ...ale z drugiej strony inny głos mówi - jesteś nieszczęśliwa to działaj i wpływaj na to- na co możesz mieć wpływ I ten drugi głos jest silniejszy! [/QUOTE]

i bardzo dobrze. tak trzymaj i bez marudzenia tu nam. wszystko będzie superrrrr

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

zmykam kochane, rano do pracy jeszcze na trochę ;/ ale tak jak obiecałam jutro nowe fotki do obgadania miłych snów cycolinki ( te jeszcze mniejsze też )
Stary 2012-08-28, 07:51   #2620
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
31 - jestem dinozaurem
A młody wczoraj skończył 4mce, także ciężko będzie
A co było przed dinozaurami? Bo w takim razie ja do tego gatunku "przed" należę . A mama będzie Ci bardzo potrzebna, na pewno dłużej, niż na tydzień .

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
ano właśnie? Dlaczego? Ja nie miałam....tzn. nie żeby mnie to martwiło, bo fajnie mi bez pasa było a wiem, że dziewczyna, która robiła w tej samej klinice co ja miała pas...wiec to chyba od cycków zależy?

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

ooo powiadasz, że coś dla równowagi jednak robisz...cholera noooo...ja w domu nie potrafie, najlepiej mi się siedzi przy kompie. Od września wracam na basen a od października jak dr pozwoli na joge...ale czy pozwoli?

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Anika a gdzie Ty mieszkasz? Może Ci nakupuje w H&M i w C&A i przywioze, przymierzysz, co bedzie dobre zostawisz a reszte oddam Tam jest chyba miesiąc na zwrot....
Wydaje mi się, że nie masz pasa, ponieważ miałaś pionowe cięcie i mógłby uszkodzić blizny

Tyłek przy kompie też można spinać . Liczą się chęci, zawsze to człowiek ma trochę czystsze sumienie .

Kochana jesteś, dziękuję i na kawkę zapraszam serdecznie . Coś czuję, że daleko od siebie mieszkamy, Ty ze świętokrzyskiego? Dobrze pamiętam? Wyślę Ci priva z inf. gdzie mieszkam, bo jeszcze mnie tu ktoś rozpozna . Do najbliższej sieciówki mam kilkadziesiąt kilometrów, wybiorę się, jeśli troszkę kaski uzbieram. Miałam nadzieję, że na allegro kupię coś taniej, ale po pierwsze nic ciekawego nie mogę znaleźć, a po drugie tak bez mierzenia ...

Cytat:
Napisane przez reginafalangi Pokaż wiadomość
Drogie doświadczone koleżanki , jestem 6 dobę po operacji i wieczorami ciągle utrzymuje mi się temp około 37,5- 38 stopni. Też tak miałyście? Czy to sygnał, że coś się dzieje?
Reginko, napisz, jakie masz implanty? Cieszę się, że już po

Cytat:
Napisane przez Fuksja132 Pokaż wiadomość
I nie mogę znaleźć pracy u mnie na zadupiu. jestem zła, zła zła..
Fuksja, a może jakiś własny biznesik, co

Anne001, za małe!!! . To mój wymarzony rozmiarek, miałyśmy się zamieniać . A ile masz wzrostu, wagi itp. ?

Magdalen, słuchaj tego drugiego głosu . Naprawdę warto. Rozsądek zawsze będzie szukał wymówki - bo to i narkoza, i ból i sporo innych niedogodności... Ale gdy to wszystko już minie poczujesz, że podjęłaś najlepszą decyzję w swoim życiu . A i rozsądek temu przytaknie . Trzymam kciuki
Stary 2012-08-28, 09:02   #2621
anne001
Raczkowanie

Anika, mam 167cm i ok 54-55 kg wagi. tak nago to są OK,ale pod ubraniem to jakoś tak giną... możemy się zamienić, tylko jak,kiedy ? też myślałam o własnym biznesie niewielkim jakimś,ale wiecie... pomysłów wciąż brak ;/
Stary 2012-08-28, 09:11   #2622
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczyny,

ja też mam ciągle obawy, czy dobrze robię??? Do tej pory "jakoś"mi było z moimi małymi i szczerze powiem, że choć są na prawdę małe nie byłam bardzo zakompleksiona...Problem miałam wiadomo, gdy musiałam się rozebrać, ale też nie zawsze, albo znaleźć jakąś fajną sukienkę i specjalnie odpowiedniego fasonu musiałam szukać...
Od zawsze marzyłam o większych piersiach, ale sam zabieg nie wydawał mi się realny, więc nawet nie brałam go tak na prawdę pod uwagę...

Ostatnio coś się zmieniło..., nie wiem dlaczego, ale nie mogę już znieść moich małych piersi.. doszło do tego, że czuję się jakbym była wybrakowana... buuu.... non stop myślę o ich powiększeniu i wiem, że jeżeli teraz zrezygnuje to już pewnie się nie odważę...

Pozdrawiam!!!
HEJOBAWY ZAWSZE SA kazda je ma a u kogo robisz i jakie wkladki??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 09:25   #2623
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dzień doberek

Własnie wracam od lekarza zaszlam sobie, usiadlam i czekam a obok mnie siedzi chłop ja czytam gazetke a ten ciagle mi zerka na cycki a przeciez katem oka widac wszystkonie moglam wytrzymac i sie zasmialama mi sie wydaje ze one w oczy sie nie rzucaja ale chlopczyna sie speszyl chcialam mu zwrócic uwage no bo co to za niegrzeczne zachowanie

Zakupilam sobie maske do wlosow i czepek dzis bede regeneracja moich wlosow ostatno troszke podcielam wiec mam nadzieje ze coraz mniej beda poniszczone

magdalen_32 ja bylam deseczka nie mialam nic a nic wlasnej piersi balam sie operacji strasznie ale nigdy nie myslalam ze moze ta operacja mi niepotrzebnazaw sze wiedzialam ze tego chce. I to co zrobilam pomimo tego ze strasznie przechodzilam czas po operacji to byla moja najlepsza decyzja w zyciu. Piersi niedlugo skoncza 2 miesiace a ja nie wiem jak moglam zyc bez nich uwielbiam je musisz byc pewna na 100% albo i wiecej jezeli jestes nieszczesliwa z tym co masz to dzialaj, trzymam kciukia jak bedzie Ci zle albo dopadna Cie watpliwosci to zawsze tu bedziemy

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 09:36   #2624
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka z rana

ANNE noo szkoda że się nie zgadałyśmy,byłyby jajaa w maroko jeszcze nie byłam,a chcę kiedyś jechać więc..zdasz relację!!

PRECELKO ..IBIZA jest niewiarygodna,usypiałam ,pamiętam w rytmach makarenypo jednej i drugiej str ulicy knajpy i do wszystkich cię wciagają,nie mówiąc o tych sławnych dyskotekach pacha i innych...normalnie sprawdza się tam sex-drugs and rock and roll

kurde mi się przelewa w piersiach coś,może zepsułam sobie coś tym masażemrobi mi się tak jak na początku...kurde...zepsuł am torebkę czy coale ja tylko je przesuwam w jedną i drugą stronę,to cóż mogłam zepsuć

OLIVKO ja też nie wiem jak mogłam żyć bez moich cycków!!!a panu daj spokójja mu się nie dziwię że chce popatrzeć ważne że nie chciał dotykać

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-08-28 o 09:47
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 09:50   #2625
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Dziewczyny podbijam to pytanie o szampon bez chemii jakieś jeszcze inne typy poza tym z rossmana i serią od ireny eris? Ja póki co używam syoss bez silikonu, ale po nim włosy są jakieś takie sianowate
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 10:04   #2626
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
OLIVKO ja też nie wiem jak mogłam żyć bez moich cycków!!!a panu daj spokójja mu się nie dziwię że chce popatrzeć ważne że nie chciał dotykać
To taki chlopak byl gdzies mial z 25-27 lat ja w sweterku pod szyje a tu prosze a myslalam ze tylko sie panowie patrza na duzeee wyciecia grom go wie co on tam chcialale dotykac nawet TZ nie moze

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez kissy1234 Pokaż wiadomość
Dziewczyny podbijam to pytanie o szampon bez chemii jakieś jeszcze inne typy poza tym z rossmana i serią od ireny eris? Ja póki co używam syoss bez silikonu, ale po nim włosy są jakieś takie sianowate
Niestety po szamponach bez silikonu wlosy takie beda sianowate ja uzywam tez szmpon z seri biovax nie jest az tak strasznie napakowany tym wszystkim, dzis zakupilam maske z tej serii bo mojej odzywki z waxa nie bylo mam nadzieje ze bedzie dobra

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-08-28, 10:13   #2627
Andzikus
Raczkowanie

Dziewczyny, wyczytalam wczoraj na WP, ze Doda wyjela sobie implanty. Jakos trudno mi w to uwierzyc ale jesli to prawda to bardzo jestem ciekawa czemu?

Cytat:
nie wiem dlaczego, ale nie mogę już znieść moich małych piersi.. doszło do tego, że czuję się jakbym była wybrakowana... buuu.... non stop myślę o ich powiększeniu i wiem, że jeżeli teraz zrezygnuje to już pewnie się nie odważę...
Magdalen, skad ja to znam, a raczej znalam.... Teraz jestem pelne 4 miesiace po zabiegu. To bardzo krotko, moje piersiatka wciaz dojrzewaja a ja nie potrafie wyobrazic sobie siebie i swojego zycia bez nich. Zmienilo sie wszystko, doslownie WSZYSTKO! I jestem bardzo, bardzo szczesliwa. To co sie stalo, jak sie teraz czuje, warte jest podjecia KAZDEGO ryzyka. Trzeba tylko podjac te decyzje a potem pojsc za ciosem, zamknac oczy i skoczyc!

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 10:17   #2628
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
a moze tak zwyky ziolowyy typu pokrzywa czy cos??na pewno ma mniej skaldnikow tylko one maja wade ze tak sobie pachna hhehja mam teraz ziaja lawendowy ladnie pachnie fajnie sie pieni ale na sklad nie zerkalam ale chyba mniej drazni niz te lepsze tzw firmowe
Stary 2012-08-28, 10:33   #2629
kissy1234

dzięki, bo już myślałam, że to tylko moje włosy takie sianowate i że coś jest nie tak

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość

Niestety po szamponach bez silikonu wlosy takie beda sianowate ja uzywam tez szmpon z seri biovax nie jest az tak strasznie napakowany tym wszystkim, dzis zakupilam maske z tej serii bo mojej odzywki z waxa nie bylo mam nadzieje ze bedzie dobra
właśnie ja używałam maski regenerującej kiedyś z tego waxa a szamponu jeszcze nie. obczaję sobie i jak mi się ten syoss skończy to sobie kupię a póki co właśnie jakąś odżywkę bo z takim sianem to wstyd chodzić
Stary 2012-08-28, 10:45   #2630
kasikkk87
Zadomowienie

andzikus ja ogladalaam foty dody te najnowsze na moje oko ona ma mniejsze wkladki chyba zmienila bo na biust po wyjeciu to nie wyglada dalej ma jedrne tyle ze duzo mniejsze ale jak jest nie wiem hehebo wczesniej to to ona miala duzoooo mniejszeeee
Stary 2012-08-28, 11:58   #2631
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:

Witam kochane

Dziewczyny dzięki za odpowiedzi na tema szamponów .

Weszłam na recenzje tego szamponu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html
I chyba sie skuszę i do tego odzywka https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...aloe-vera.html

Spróbuje i zobaczymy.

ANNEO HEYKA

Tez ostatnio o Tobie myślałam i ciekawa byłam , jak tam Twoje cycuszki ? , czekam na zdjecia

Ja byłam na Majorce i na Maroko , ale i tak zazdroszczę .......
Klaudek i ANNEO życzę udanego urlopu , no bo jaki ma być jak sie ma takie piękne piersi ?! I bikini z CALZEDONIA

Edytowane przez Littaleya
Czas edycji: 2012-08-28 o 12:05
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 12:41   #2632
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wyczytalam wczoraj na WP, ze Doda wyjela sobie implanty. Jakos trudno mi w to uwierzyc ale jesli to prawda to bardzo jestem ciekawa czemu?
Na pewno nie chodzi o implanty piersi może chodzi o te jej rogi co swego czasu sobie dorobiła albo ....wyjeła ...i wsadziła większe. Jakoś nie wyobrazam sobie Dody bez cycków...

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

MA MNIEJSZE?! lece oglądać !!! a może przeszczep tłuszczu? Chociaż i tak nie wierze, żeby tam była sama natura

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Ma mniejsze. Pewnie teraz bedzie wielka kampania nt. tego że cycki na naturalne i się zmienia, zmienia relgiię, jedzie do Indii medytować i jest nową osobą...

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

ALE O DZIWO... MI SIĘ TE JEJ MAŁE CYCKI PODOBAJA !?

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 13:22   #2633
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Na pewno nie chodzi o implanty piersi może chodzi o te jej rogi co swego czasu sobie dorobiła albo ....wyjeła ...i wsadziła większe. Jakoś nie wyobrazam sobie Dody bez cycków...

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

MA MNIEJSZE?! lece oglądać !!! a może przeszczep tłuszczu? Chociaż i tak nie wierze, żeby tam była sama natura

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Ma mniejsze. Pewnie teraz bedzie wielka kampania nt. tego że cycki na naturalne i się zmienia, zmienia relgiię, jedzie do Indii medytować i jest nową osobą...

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

ALE O DZIWO... MI SIĘ TE JEJ MAŁE CYCKI PODOBAJA !?

A może poprostu cos jej sie porobiło i musiała wyciągnąć
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 13:29   #2634
anne001
Raczkowanie

chodziłam z dodą do liceum, do równoległej klasy i cycki miała małe b, wiec takie jak my przed operacją. i zawsze mówiła że zrobi sobie wielkie cycki bo tak chce.
Stary 2012-08-28, 13:31   #2635
kissy1234

mi też się wydaje, że ma mniejsze te cycki, ale może to kwestia wkładek jak już ktoś napisał. albo może sukienki? a może nie miała push upów? bo coś mi się nie wydaje, żeby Doda mogła sobie coś zmniejszyć
Stary 2012-08-28, 13:34   #2636
anne001
Raczkowanie

mogła. poniewaz ma bardzo chory kręgosłup,ale nie widziałam tych zdjęć więc sie nie wypowiadam
Stary 2012-08-28, 13:48   #2637
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
chodziłam z dodą do liceum, do równoległej klasy i cycki miała małe b, wiec takie jak my przed operacją. i zawsze mówiła że zrobi sobie wielkie cycki bo tak chce.
O prosze to co sie nie chwalilas wczesniej czy ona zawsze byla taka?chodzi mi o jej zachowanie itp. Kiedys mialam okazje byc na koncercie dody i mialam wejsciowki VIP za scene i dobrego wrazenia na mnie nie zrobila niestety. Ale jej piersi za to zrobily ludzie robili z nia zdjecia to sie usmiechala przestawali to miala mine jakby chciala pozabijac wszystkich. I tylko pytala "juz?" i tak w kolko. A niektorz czekali naprawde bardzo dlugo az ksiezniczka raczy wyjsc ze swojej kanciapy

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-08-28, 13:56   #2638
anne001
Raczkowanie

jakoś mi do głowy nie przyszło się chwalić ma swoje wariacje ale kto ich nie ma. była zakręcona i bezpośrednia, nie wstydziła sie mówic o bzykaniu czy o cyckach co jeszcze kilka lat temu to takie wielkie tabu istniało. ma humory jak każda,ale Ja akurat ją lubie.

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

co do kontaktu z fanami, trudno mi sie wypowiedziec... moze ma juz dosyć a może taka też jest.. ludzie sie zmieniają.
Stary 2012-08-28, 14:06   #2639
Olivkaa200
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=K_MONZIyTxc na tym filmiku widac ze raczej nie pozbyla sie implantow pewnie zdjecia byly zrobione jakos dziwnie

anne001 ja tam ludzi nie lubie oceniac ktorych nie znam osobiscie, napisalam ze nie zrobila na mnie dobrego wrazenia i tyle. Moze ma dosc fanow nie mowie ze nie ale mogla w bardzej kulturalny sposb jakos powiedziec a nie tylko sapac pod nosem no ale to jest doda i chyba to lubia w niej jej fani nie mam pojecia

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-08-28, 14:10   #2640
anne001
Raczkowanie

dla zainteresowanych pochwale się też że ze do mnie na siłownie śmiga Bożydar I.

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

oczywiście, ale jeżeli jest gwiazdą i wpuszcza fanów a pózniej każe na siebie czekac i sie niecierpliwi nieprzyjemnie przy tym to masz prawo ją ocenić tak a nie inaczej, Ja jej nie bronie. nie miałam z nią styczności jako fanka więc obiektywna nie będę.

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości