|
|
#4141 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XIX
Cytat:
.Cytat:
. Już nie kręcę .Cytat:
|
|||
|
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4143 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Załóż wątek na Wizażu i tam się bulwersujcie, czemu kobiety mają zniżki na stadiony, bo tutaj to chyba nie przejdzie. [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36212256]No to reklamuj![/QUOTE] Nydyrydy Cytat:
![]() Najlepsze jest to, że na kartonie nie ma ani zagięcia. Czarny crack? Mogę chcieć. Tusz Ci się przyda, cień możesz nakładać pędzelkiem, a śliwkowa konturówka bardzo Ci pasuje.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-08-30 o 15:49 |
||
|
|
|
#4144 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W takich sytuacjach można poprosić kuriera o to, żeby podjechał i spisał protokół |
|
|
|
|
#4145 |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36213873]W takich sytuacjach można poprosić kuriera o to, żeby podjechał i spisał protokół
należałam niestety do tych 20... ciekawe, czy kredka w środku połamana
|
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36208882]Wiecie może gdzie w Krakowie dostanę oryginalne Melissy?[/QUOTE]
Na świętej Anny, w takim małym sklepiku po prawej idąc od rynku w stronę kościoła I jeszcze w Hegosach np. w Krakowskiej ale byłam kiedyś i mały wybór był ![]() Cytat:
![]() Hiper chyba nieźle im klientów napędziłaś reklamą bo podnieśli cenę tych pudełek o 7zł Wybiera się ktoś jutro na maraton i jeszcze nie kupił biletu? Mam zniżki na 2 sztuki jakby co Hula? jesteś czasem? ![]() Ty albo Twój Tż chyba się znacie na rowerach, moglibyście coś poradzić w kwestii zapięć?
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4148 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dziewczyny - mam problem i liczę na pomoc albo pomysł kociar!
Koleżance przypałętało się kilkumiesięczne biało-rude kociątko, ktoremu jej rodzice powiedzieli krótkie i stanowcze won na smietnik albo do schroniska... Nie mogę wziąć czwartego kota bo jest to ponad wszelką wydajność finansową... (tak, przyszła do mnie z kotem na rękach i pytaniem, czy bym go nie wzięła, bo jej mama kazała jej tak zrobić, wepchnąć mi kota - serce mi sie kroi, ale nie mam już takiej możliwości, nawet na tymczas, bo zwykle ten trzeci był nie stały a tymczasowy...) Na razie ładuję linki związane z adopcją itp. w kartach, ale macie pomysł, sprawdzone miejsce gdzie z takim kociakiem się zgłosić, żeby znaleziono mu dom tymczasowy/adopcję? Gdzie dzwonić, gdzie szukać? |
|
|
|
#4149 | ||
|
Zadomowienie
|
Na pewno trochę kanapek (mamy pod domem sklep z pyyyyysznymi bagietkami - może zrobię kilka więcej?), jakieś chrupki, kawę i jesli znów nie spalę to buły ze szpinakiem. Jesteśmy głodomory, a to jednak 12h. Colę/słodycze pewnie kupimy na miejscu (mają tam takie cudne żelkowe węże - idealne żeby nimi okładać sąsiada
)Cytat:
Od razu wrzuciłaś 40 min dziennie, czy stopniowo zwiększałaś? Ja kręciłam 5 min jednego dnia, drugiego 15, dzisiaj może z 7-8 i jestem tak obolała, że nie mogę się dotknąć do biodra (wcześniej kreciłam po około 5 min 'jak mi się przypomniało' )Cytat:
, ale jednak dyskryminacji) i ogólnie jadącej stereotypem płci na kilometr (wykorzystującym nie tylko obraz kobiety jako stwora nieinteresującego się sportem ale nie o tym chciałam pisać) i dostała baty??Poza tym nie widzę związku - gdzie w jej wypowiedzi jest nienawiść do osób, które mają/nie mają zniżek? No i chyba właśnie wyśmiała te polaczkowate pół ceny, które jej przysługuje w ramach bycia kobietą
|
||
|
|
|
#4150 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Szyrek, dla to świadczy wyłącznie o osobach, które te baty rzuciły. Ja po prostu nie widzę różnicy między kobietą-kibicem a mężczyzną-kibicem (więc skąd różnica w cenach), a jeśli miała by to być cena na zachętę dla nowicjusza to raczej nie z uwagi na płeć i nazewnictwo takiego biletu, a dla obu płci "kupujesz u nas bilet po raz pierwszy? masz rabat taki i taki". Ale jak widać mam znów jakieś pomylone myślenie
Dla mnie to dyskryminacja facetów z uwagi na droższy bilet z racji płci, a kobiet z racji nazewnictwa. Przy czym kobieta niechętnie się do tego przyzna, bo w końcu na tym oszczędza.Popytałam znajomych różnej maści i zarówno bezrobotna studentka, poważna biznesłumen jak i ledwo przędząca nauczycielka stwierdziły, że jest to "dziwna obniżka".Pisząc o ładności i przyciąganiu na parkiet wyśmiałam dumne korzystanie i cieszenie się z tego, że jest się traktowanym jako bezpłatny wabik na facetów, gdy idzie się do klubu. Brutalne, ale prawdziwe Myślę, że skoro Ola nie miała problemu ze zrozumieniem tego tekstu, to nie był niezrozumiały.Podobną konwersację miałam już z koleżanką, która wyśmiała to, że pozwalam swojemu facetowi na kupienie mi kawy/czekolady/loda/biletu do kina, bo ona sobie za to płaci sama. Przy czym ja pozwalam na tyle, bo za takie drobnostki mogę się zrewanżować... ona z kolei nie uważa za nietakt, hańbę i sponsorowanie kupna biletów lotniczych i nie zamierza mu za to oddawać ani się rewanżować, bo to taki prezencik - mnie z kolei byłoby niesamowicie głupio... I cóż, nie dogadałam się z nią na ten temat. Podbijam temat kotka - ma schronienie, ale nie wiem na jak długo. Pomysły na tymczasowe domy wyczerpały mi się przy poprzednim kociaku (roczna szylkretka, urocza, przymilna i niestety za niedługo zostanie bez opieki, ale już ma znaleziony dom), a nie chcę, żeby wpadł pod samochód albo w jakieś niepowołane łapy. Zwykle znajdowałam jakiś dom u sprawdzonych znajomych, ale po 6-7 kociakach po prostu wyczerpały mi się opcje Dziewczyna próbowała się bezskutecznie dodzwonić do ktozu, ale jest z tych, którzy troche temat olewają i nie wiem ile z tego co jej powiedziałam przyswoiła - na propozycje poszukania chociaż tymczasowego domu u kogoś znajomego, pożyczenie mojego transporterka i pojechanie z nią i tym kotem zareagowała niechętnie, bo przecież "umówiła się na jutro z koleżanką" :/
Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-08-30 o 18:08 |
|
|
|
#4151 |
|
Konto usunięte
|
nicRu - tymczasowo ja moge przygarnac
|
|
|
|
#4152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4153 |
|
Konto usunięte
|
Ville, pocztówki które otrzymuję oficjalnie na PC mam prawie wszystkie poskanowane i są na tablicy na PC a pozostałe mogę Ci kiedyś pokazać
![]() bycie ładną i bycie wabikiem na facetów - no cóż, jak komuś podnosi samoocenę to że się faceci ślinią na widok to ok, co kto lubi. a pozatym ja niczyjej inteligencji tu nie oceniałam więc nie mam ochoty wysłuchiwać uwag nicru na temat swojej inteligencji, i co to sa głupi text o inteligencji oli_gie ze skoro ona zrozumiała to było zrozumiałe? |
|
|
|
#4154 |
|
maszyna, nie człowiek
|
co więcej - podbudowałaś mnie! Ostatnio wysławiam się tak niegramatycznie i chaotycznie, że każda jedna osoba rozumiejąca mój słowotok łechta moje ego ![]() hard, następnym razem dam "" - bo to parafraza cytatu z jednej z osób, która mnie niegdyś uczyła. Sama siebie uważam za przeciętną, a z dobrze zrobionym makijażem za spoko w kierunku ładna, więc w sumie mam niewiele możliwości do podbudowywania się jakąkolwiek urodą Bezkrytyczne cieszenie się, że jest się zwykłym seksualnym wabikiem i w związku z tym ma się coś za darmo/taniej to dla mnie z kolei po prostu marna zapłata za to, jak niektóre lubiące taki rabat dziewczyny są potem traktowane w innych sferach życia przez to, co na ten wabik się przypałęta Ale to temat na inną dyskusję - po prostu wszystko ma swoje konsekwencje, także tolerowanie pewnym zachowań tylko dlatego, że chwilowo są wygodne.
Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-08-30 o 19:21 |
|
|
|
#4155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4156 | |||
|
Zakorzenienie
|
Co powiecie na spotkanie w sobotę? Chętnie bym się z Wami zobaczyła
Wątek w klubie ![]() Cytat:
2. Znam takie przypadki, że facet ciągle w niedzielę jeździł np. na rower/mecz z kumplami, a jego partnerka zostawała w domu, bo nie lubi/ nie interesuje się tym. 3. Jakby im to same straty przynosiło to przecież by z tego zrezygnowali ![]() Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, czy w takim wieku da się jeszcze nauczyć kręcić hula-hop? Skoro to daje takie efekty to chętnie bym spróbowała
|
|
|
#4157 |
|
Konto usunięte
|
Hiper, można jeszcze cośdomówić na tangle czy już zamknęłaś ostatecznie?
|
|
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to tylko dzieci potrafią szybko załapać.
|
|
|
#4160 |
|
Zadomowienie
|
Pamietacie mnie jeszcze?
![]() ![]() Wpadlam w rytm pracy i nie mam czasu Boze jak dobrze ze juz jutro piatekBlair sliczna ta bielizna I mam prosbe jak bedziesz robila zamowienie z alepaznokcie poslesz mi eska? Cobym nie przegapila![]() Dziewczyny przyznam sie ze o tych szczotkach TT nie slyszalam.Ciekawe czy poradzilaby sobie taka szczota z moimi elektryzujacymi sie wlosami ---w zimie strasznieeee mi sie elektryzuja
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
Czy byłby ktoś chętny na zakupy u tego sprzedawcy
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20878355 ? (ja chcę narzutkę http://allegro.pl/show_item.php?item=2543677408 )
|
#4162 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. 3. http://imgace.com/wp-content/uploads...hula-hoops.jpg
|
|
|
|
|
#4163 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wpadaj na spotkanie w sobotę!Cytat:
![]() 2. Ale trzecia już? Nie druga? ![]() 3. Ale widzisz, on już umie :P
|
|
|
#4165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
--- idziemy na kaczke z zurawina do sasiadow . ![]() Zyc zyje tylko ze z czasem u mnie kiepsko a bedzie jeszcze gorzej jak zaczne zajecia w szkole.A wyczytalam ze Ty tez pracujesz?
|
|
|
#4166 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4167 |
|
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36222953]Pisałam już o tym na wątku nieco wcześniej
Musze poczytac
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazłaś gdzieś może real fotki?
|
|
|
#4169 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Tusz ma bardzo dziwną szczotkę, ale chętnie przetestuję. Cienie i róż chyba będę reanimować spirytem. Konturówka mi pasuje wiem, dziękuję Tylko nie umiem rysować kresek - cały kubek kredek mi stoi bezczynnie [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36213873]W takich sytuacjach można poprosić kuriera o to, żeby podjechał i spisał protokół Pod warunkiem, że się zachowało list przewozowy ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36216947]nicRu - tymczasowo ja moge przygarnac[/QUOTE] Jakim cudem napisałaś ten post o tej godzinie? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4170 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

7 cm, wow! A teraz już nie kręcisz, czy nie ma równie imponujących efektów?
. Już nie kręcę

do sasiadow .