|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
ja chce... na poprawe humorku
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
Proszę bardzo
![]() Następna rzecz z głowy. Zarezerwowałam lożę w klubie na panieński
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja panieński za tydzien
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Upiekłam i wyszła mi karpatka ;D
I przyszła nasza fotoksiazka !!! )))Jest sliczna ;D
|
#1565 | |
|
Zadomowienie
|
WINIARY - "Fix i masz dżem"
![]() A my wszystkie będziemy Ci zazdrościć. ![]() Cytat:
![]() Lecę na kolację do dziadków, będę pewnie później.
|
|
|
#1566 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Super, ze dziasiaj piątek ,prawda?
![]() Cytat:
doczytalam o tej dekoratorce... no glupia jakas!! i jeszcze zaliczki nie chce oddac?? przeciez to ona zalala! zadnej Waszej winy w tym nie ma.. ja bym ją postraszyla sądem, za nie wywiazanie sie z umowy, nie wazne kto ma racje, ale ludzie w wiekszosci przypadkow na slowo "sąd" panikują i sie boją. Ja z TZ przycisnelismy tak 2 ludzików, ktorzy dlugo wisieli nam kase.Cytat:
![]() Cytat:
po weselu sie zastanawialam gdzie pomiescilabym wieksza ilosc osob (lącznie bylo zaproszonych 114:P)Cytat:
za zalatwione sprawy![]() mam tylko jedno malutkie pytanko czy nie lepeij by bylo zrezygnowac z kilku zabaw , zeby ludzie sobie normalnie potanczyli? Wiem, ze duzo ludzi nie lubi zabaw i wtedy sie nudzi.. ja też tak mam. Nienawidze zabaw, szczegolnie takich gdzie udzial bierze np 5 osob. Reszta sie nudzi. To tlko taka moja mala sugestia
|
||||
|
|
|
#1567 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie!
Wczoraj nie miałam na nic siły, bo wciąż malujemy mieszkanie i jak wracam to padam na ryjek. Dziś mam panieński, ale A najchętniej bym z niego zrezygnowała, bo miało być zupełnie inaczej (np. nie miałam płacić za alkohol) i coś czuję, że to będzie kompletny niewypał ; B mam z dupy humor, głównie dlatego, że mojej mamie nie podoba się to, że się z domu wyprowadzam (rodzice chcą, żebyśmy z nimi mieszkali) i cały czas to okazuje np. przez pokazywanie, że jej się nic nie podoba albo nie interesuje się w ogóle (np. moją suknią, nie wie jaką będę mieć); C zrobiła mi się opryszczka i jestem zmęczona - chcę iść spać![]() Niech mnie ktoś przytuli
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Jajko już się ładnie wchłania we włoski Przestałam robić tą maseczkę przez wakacje i widzę, że mi znowu włosy zaczynają wypadać. Trzeba teraz do niej powrócić.
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewoje
Pytanko nr 1 Gdzie w Bielsku można kupić fajną bieliznę, może i być droga do 300 zł Pytanko nr 2 Przypomnijcie mi, jakie Wam się podobały atrakcje/zabawy z panieńskiego Przeglądałam dzisiaj kalendarz i moją uwagę zwróciło imię Lilianna Widziałam, że pisałyście o imionach dla kruszynek i wielką popularnością cieszy się Laura, ku uciesze naszej Jamee ![]() Gosza, jak lody, mąż przyniósł? Jeśli tak to pytanie: Pomogły lody? Cierpliwosc najlepiej mieszkać osobno, sam na sam z mężem, bez kibiców. Czytałam kiedyś, że się już wymeldowałaś i składasz wniosek o dowód. Na panieński? Wiem, że dowód osobisty jest za darmochę do wyrobienia. Co do panieńskiego, to uszy do góry. Będzie dobrze kochana. <przytul> anusia-girl ładnie napisałaś wierszyk o naszej kukułeczce Blacky widzę chęć pomocy, dasz radę na pograniczu matematyki i informatyki? mnie już skręca na samą wyśl ...i wychowanie o życiu w rodzinie mamy na wizażu... w szkole jakoś beznadziejne były te zajęcia,a potem już w ogóle ich nie chcieliśmy i nie było... |
|
|
|
#1572 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Szykuję się, chociaż stwierdziłam, że skoro nie idziemy do klubu, to będzie minimalizm. Hmm... ciekawe czy któraś weźmie aparat czyt, czy będę miała Wam co pokazywać
|
|
#1573 |
|
Konto usunięte
|
mi sie podoba imie Laura i Pola .zreszta puki co nie myślimy o dziecku
|
|
|
|
#1574 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwaga! Uwaga! magdalennne naskrobała relację
Jest długa, więc nie musicie czytać jeśli nie macie ochoty![]() ŚRODA – 22.08 Zerwałam się z pracy o 11. I zaczęły się problemy. Szef firmy przewozowej, w której zamówiliśmy autobus nagle odkrył problemy z wjazdem na osiedle, na którym mieszkamy. 3 miesiące wcześniej omawialiśmy z nim dokładnie trasę i nie zgłaszał żadnych uwag. Pochodzi z tej samej miejscowości, więc zna dobrze te uliczki i całą okolicę. Najpierw dzwonił do mnie, ale jak powiedziałam o tym mojemu jeszcze narzeczonemu, to spakowaliśmy się do auta i pojechaliśmy to wyjaśnić. Pokłóciliśmy się trochę z gościem i nie miał wyjścia, musiał przyjechać tak jak się umawialiśmy. O 12 teściowie już przyjechali, zjedliśmy szybko obiad i na 15 popędziłyśmy z siostrą do kosmetyczki na regulację i hennę brwi. Hennę robiłam pierwszy raz w życiu (jakoś nie zależało mi na ciemnych) i różnicę było bardzo widać. Wyszłam stamtąd bardzo zadowolona. W piątek u tej samej pani miałam robić paznojkcie, więc wierzyłam, że będzie dobrze. CZWARTEK – 23.08 Czwartek był bardzo spokojny. Pozawoziliśmy wszystko na salę, powkładaliśmy wódkę i napoje do chłodni. Ustaliśmy szczegóły przebiegu Mszy z księdzem. Generalnie był czas na relaks Pani na sali bardzo nas uspokajała, że wszystko będzie dobrze. Bez gadania przyjęła moje świece wodne (wyglądały bosko – były hitem na weselu), zamówili nam specjalnie dodatkowy podest do tańczenia i namiot na zewnątrz, jakby ktoś chciał na powietrzu Ogólnie super Byliśmy u spowiedzi u księdza, który udzielał nam ślubu. Wieczorem zrobiliśmy sobie ostatnie panieńsko-kawalerskie wyjście do baru ze znajomymi Trochę mnie chwyciło chociaż wypiłam tylko 2 piwa. W efekcie TŻ niósł mnie na rękach przez pół miasta![]() PIĄTEK – 24.08 Od rana zaczęliśmy intensywnie. O 5.30 pojechaliśmy na giełdę kupić owoce, zawieźliśmy od razu wszystko na salę. Trochę porządków w domu. Pojechaliśmy do kwiaciarni odebrać moje kwiatki do włosów. Okazało się, że mamy nagle zapłacić za wszystko 70zł więcej niż było mówione. Kobieta wmawiała nam, że nie mogliśmy się tak umawiać. I to nic, że mieliśmy kartkę napisaną przez nią. Od 14 zaczęli się zjeżdżać goście. I znowu zaczęły się problemy – pokoje, które mieliśmy dostać nie były jeszcze gotowe i całe moje rozstawianie gości wzięło w łeb. Zadanie ulokowania gości spadło na TŻ, bo ja od 15 byłam już u kosmetyczki. Całkiem nieźle sobie poradził, chociaż jego ciotka strzeliła focha, bo pokój się jej nie podobał. Ja wróciłam z paznokci masakrycznie wkurzona. W nogach mi tak przypiłowała paznokcie, ze aż mnie bolały palce, a potem strzeliła kreski do frencha na pół płytki. W rękach niby ładnie, ale jakieś takie pęcherzyki mi się pod lakierem zrobiły Nie miałam czasu na poprawianie, bo na 18 pędziłam na wałki do fryzjera. Dojechałam, założył wałki, wróciłam do domu. Wyprasowałam TŻ koszulę, posiedzieliśmy i koło 10 poszliśmy spać.
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Przyniósł, chciał mi zrobić mega przyjemność i kupił mi moje ulubione magnum z migdałami... tylko nie pomyślał, że ja nie mogę za bardzo gryźć i to w dodatku twardych orzechów Ale jakoś sobie poradziłam. A czy pomogły- szczerze nie wiem, nie poczułam jakoś większej ulgi.
|
#1576 |
|
Wtajemniczenie
|
SOBOTA – 25.08 – NAJWAŻNIEJSZY DZIEŃ W ŻYCIU Magdy i Rafała
![]() Na 8.00 TŻ zawiózł mnie do fryzjera, a sam pojechał odebrać ciasta do cukierni. Fryzjer rozkręcił mi te walki i spryskał te loki taką ilością lakieru, że się posklejały kompletnie Były matowe, zmierzwione, brzydkie. Jak mu powiedziałam, że mi się to nie podoba, to usłyszałam, że „trzeba było przyjść na próbną, a teraz się robi takie naturalne fryzury”. Pokłóciłam się z nim tam, ale i tak zapłaciłam 150zł!!! TŻ po mnie przyjechał, jak tylko weszłam do samochodu to się popłakałam;( Do domu dotarłam kompletnie zaryczana. Moja mama, siostra, teściowa chciały mi oddać swoje godziny u innego fryzjera. Nie miałam pewności, że mi zrobi lepiej, więc powiedziałam, żeby szły one. Z resztą one wychodziły jak wpadłam do domu i nie byłam w stanie podjąć racjonalnej decyzji. W końcu stwierdziłam, że muszę się uspokoić, bo będę mieć wory pod oczami. Żeby nie siedzieć w domu i nie myśleć o tym zebrałam się z TŻ i kolegą po odbiór kwiatów. W drodze do Bielska zadzwonił mój tata, żebym podjechała do ciotki fryzjerki to mi popatrzy na te włosy. TŻ wyrzucił mnie u niej i do kwiaciarni pojechali sami. Ciotka popatrzyła i powiedziała, że mam to ładnie zrobione, a teraz już żaden fryzjer się nie podejmie poprawiania tego. Było mi już wszystko jedno, więc to zostawiłam. Kierowca z cukierni dzwonił kilka razy, bo nie mógł znaleźć naszej sali W końcu go poprowadziłam i trafił TŻ odebrał kwiaty i w drodze powrotnej zabrał mnie do domu. Mój bukiet bardzo mi się podobał Butonierki były ładne, ale bransoleta dla świadkowej okropna. No i TŻ zapłacił im tą wyższą cenę z komentarzem, że raczej ich nie polecimy. Ogólnie było tam wszystko w porządku, tylko to kombinowanie z ceną... Pojechaliśmy na salę zawieźć bukiety dla rodziców. Zobaczyliśmy jak to wszystko tam wygląda. Prawie dosatałam zawału jak zobaczyłam, że kobieta powiesiła na sali balony! Dzieci na szczęście szybko się nimi zajęły. Móje świeczki wyglądały bosko Zerknęłam na tort – wyglądał bosko, dokładnie tak jak chciałam Zarządziłam, że jeszcze jedziemy zajrzeć do Kościoła, co ta pani tam kombinuje. Nie wyglądało to bosko, ale nie było najgorzej, więc luz. Zapłaciliśmy jej od razu i księdzu też daliśmy kasę. Wróciliśmy do domu koło 12. Zmyłam paznokcie w nogach i wzięłam się za dekorowanie domu. Szybko poszło, teściu mi pomógł Dekoracja była skromna, ale wyglądała moim skromnym zdaniem bardzo ładnie Szybko pomawalowałam te paznokcie i o 12.30 przyjechała kosmetyczka. Pomalowała mnie w kolorach brudnego różu i granatu. Na początku jak się zobaczyłam, to stwierdziłam, że jest zdecydowanie za mocno. 3 razy poprawiała aż w końcu efekt był zadowalający. Miałam przyklejone kępki, które wyglądały super O 13 pojawił się fotograf. Pocykał trochę fotek, ale ogólnie jakiś nieogarniety był. Nie ubierałam się od razu, bo dopiero o 14 miało się zacząć błogsławieństwo. Pobiegałam jeszcze trochę po domu i czekałam na jakieś wieści. Tu miała miejsce pierwsza niespodzianka od moich rodziców. Moja mama kilka dni wcześniej mówiła, żebyśmy pogadali z sąsadami, którzy grają na trąbkach, żeby nam zagrali przed domem. Mój TŻ jej powiedział, że on nie chce żadnych grajków. Trębaczy nie było, ale tak siedzę na górze w pokoju i fotograf mi mówi, że ktoś przyjechał. Zaglądam przez okno i mówię, że nie wiem kto to, bo to na pewno nie są nasi goście. Przyjechało mnóstwo chłopów 5 samochodami i ostro się wypakowują... Tak się im przyglądam i nagle olśnienie „toż to nasza orkirstra dęta!” – tak, zaprosili cała orkiestrę, a nie tylko trębaczy. Mój TŻ biegał po domu taki uchahany, że aż byłam w szoku, że się nie wkurzył, bo w końcu zrobili po swojemu, przeciw naszej woli. Śmiesznie było, bo grali pod domem przez bitą godzinę i chyba cała wieś już wiedziała, że jest u nas wesele TŻ zaczął się ubierać, świadek mu pomagał. Jeszcze do niego zajrzałam, bo oczywiście on zapomniałby o spinkach do mankietów. Miał koszulę, która miała guziczek, która się chowało jak się chciało założyć spinki. A on się zapiął na tych guzikach. Musiałam mu to poprawić. Foto zrobił zdjęcie z oficjalnego przekazania obrączek świadkowi Kiedy mama i siostra były gotowe przyszły pomóc mi się ubierać. Bardzo szybko i sprawnie nam to poszło W efekcie czekałam jeszcze ze 20 min na zejście. Robiliśmy z foto różne zdjęcia – przed lustrem, na balkonie. Mam nadzieję, że jakieś fajne z tego wyjdą W końcu siostra przyszła po mnie, że mogę schodzić. Na dole było mnóstwo ludzi, bo autobus ich przywiózł z noclegów, ale jakoś zupełnie mi to nie przeszkadzało. Byłam niesamowicie szczęśliwa TŻ dał mi kwiaty, bez problemów wpięłam mu butonierkę. Na błogosławieństwie się śmiałam, chociaż widziałam wzruszenie w oczach rodziców. Jakoś poszło, chociaż nie do końca wiedzieliśmy co mamy robić. Ruszyliśmy w drogę do Kościoła. Co chwilę mieliśmy bramy. Przed samym Kościołem 4 ustawione w odległości co 5 m. Według mnie to już była przesada, no ale było zrobić. Świadkowie poszli do zakrystii podpisać papiery, my mieliśmy podpisywać w czasie mszy, ale ministranci po nas przyszli, że mamy też iść. Podpisaliśmy 2 komplety, jeden został do podpisania „po przysiędze”. Całą Mszę byliśmy zupełnie spokojni. TŻ uśmiechnięty, ja też Ksiądz powiedział bardzo osobiste kazanie, bo mnie zna od maleńkości. Powiedział, że teraz musi poznać mojego męża, ale wie, że na pewno wzięłam sobie dobrego człowieka. Było cudownie, ksiądz nam pokazywał co mamy robić, kiedy wstawać, kiedy klęczeć, więc nie było przy tym wpadek Nasz ksiądz, który udzielał nam ślubu, to już taki straszny staruszek i sam się mylił. Przeczytał to wprowadzenie do przysięgi, TŻ ładnie i pewnie za nim powtórzył Moja kolej, a on zaczyna to czytać jeszcze raz... Zorientował się i mówi: „a to już było”. Ja już kompletnie rozśmieszona, niemal ze śmiechem mówiłam przysięgę Jeszcze ksiądz cały czas mówił o mnie Magda, a ja jestem Magdalena. Więc było tak: Powtarzaj za mną „Ja Magda biorę ciebie...”. Ja powtarzam „Ja Magdalena biorę...”. Ksiądz w śmiech, potem kilka razy podkreślał tą Magdalenę Byłam spokojna i pewna. Jako, że nasz ksiądz jest na wózku, to my musieliśmy do wszystkiego biegać na ołtarz. Chyba dlatego od razu było pobłogosłwienie obrączek Mój MĄŻ najpierw nie wiedział na który palec ma nałożyć obrączkę i przekładał z palca na palec. Kiwałam mu głową, że teraz jest dobrze. Kiedy zaczął wkładać, zatrzymała się na kostce i nie chciała przejść dalej, więc mu pomogłam Potem przyszła kolej na mnie i tu kolejna wpadka. Ksiądz mówi: Powtarzaj za mną „mężu przyjmij tę obrączkę...”. I TŻ zaczął powtarzać razem ze mną Więc „MĘŻU” było na dwa głosy Przy Komunii ksiądz dał nam kielich do rąk i nie wiedziałam czy mamy wypić wszystko co tam jest czy ma coś zostać. Ja zrobiłam mały łyczek, a TŻ wypił wszystko do dna! Patrzyłam tylko na reakcję księdza, ale chyba było ok. Wszyscy nam potem mówili, że super spokojni i uśmiechnięci byliśmy Msza się skończyła, poczekaliśmy aż wszyscy wyjdą z Kościoła. Przed Kościołem czekała nas druga niespodzianka, bo oprócz miliona chyba grosików były też strzelające tuby, których się nie spodziewaliśmy To był pomysł mojej siostry Potem życzenia, dostaliśmy trochę kwiatów, ale też sporo win Nie dostaliśmy za to żadnego prezentu materialnego, same koperty.W drodze na salę mieliśmy jeszcze trochę bram. Całą drogę wszystkie samochody trąbiły, było super Goście zeszli na dół pod salę, a my doszliśmy do nich po chwili korytarzem między kwiatami Przywitanie chlebem i solą. TŻ przeniósł mnie przez próg I ten nieszczęsny szampan, na którego trzeba było czekać... Za szybko rzuciłam kieliszkiem i wstążka go przyhamowała. W efekcie zanim spadł na podłogę odbił się od głowy mojego męża Pozamiataliśmy i poszliśmy na obiad Potem był pierwszy taniec. Pobujaliśmy się. Moje kuzynki strasznie się śmiały przy tym i nie wiedziałam czy to z nas czy z siebie, ale chyba któraś z nich coś głupiego zrobiła A potem zaczęła się zabawa. Właściwie od pierwszej piosenki parkiet był pełny. Zespół grał super, podchwytywał przyśpiewki gości, włączał się w ich wołanie do siebie. Byli naprawdę super Nie mieliśmy żadnych zabaw, a i tak wszyscy się bawili. W czasie wesela mój kuzyn dogadał się z gitarzystą i zrobił nam koncert Śpiewał i grał na gitarze elektrycznej Po torcie zrobiliśmy sobie kilka zdjęć w ramach mini pleneru na terenach wokół sali Mam nadzieję, że wyjdzie chociaż kilka ładnych zdjęć, bo fotograf ciągle narzekał, że nie ma dobrego światła. Wkurzał mnie niemiłosiernie, dlatego postanowiliśmy na sesję pojechać sami. Prawdopodobnie odbędzie się ona za tydzień Ludzie bawili się całą noc, zabawa skończyła się przed 5 Kierowcy poodwozili ludzi do domów albo na noclegi, a my pojechaliśmy sobie do hoteluDo dzisiaj słyszę, że to najlepsze wesele, na jakim wielu gości było. Ja czuję mały niedosyt, bo nie tańczyłam z wszystkimi gośćmi i mam ciągle w pamięci te wpadki z szampanem i tortem, które psują mi obraz całości Chyba za bardzo się tym wszystkim przejmuję 26.08 – NIEDZIELA To głównie ja i mąż robiliśmy za kierowców. Było jeszcze dwóch, ale i tak trochę pojeździliśmy. O 12 był obiad, żeby ci wyjeżdżający nie pojechali głodni. Z 55 zapłaconych obiadów wydano 30, ale trudno. Większość gości pojechała po obiedzie. Tylko jedna moja kuzynka została do wieczora u mnie w domi i świadek z żona i teściami do poniedziałku. Było bardzo sympatycznie Z poniesionych kosztów zwróciła się nam 1/3. Poszło 10 butelek wina, jakieś 90 butelek wódki i 70 piw. To w pierwszy dzień. Były 74 osoby dorosłe
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja za 5 dni (planowo) zostane matka chrzestna Laury i to ja wybralam to imie
|
|
#1578 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorzucam zdjęcie naszego tortu
Na pierwszym zdjęciu to, co wysłałam co cukierni, na drugim to, co przyjechało
|
#1579 |
|
Konto usunięte
|
a nie boli brzuch
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- miało być mnie* |
|
|
|
#1580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliczny torcik
|
|
#1581 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mowie Wam jaka ze mnie niezdara!!! Mylam podloge w naszym juz ostatnim remontowanym pomieszczeniu zawze myje mopem ale chcialam podejsc ambitnie do sprawy i zaczelam myc na kolanach, nagle wstaje, a okno bylo otwarte na osciez i tak uderzylam plecami o okno, ze az mi tchu braklo, mam 2 wielkie rany na plecach i ogromny spuchniety siniak, nie moge lezec na plecach, ani siedziec na niczym z oparciem Kolejna zla wiadomosc - zbliza sie termin dostarczenia nam zdjec z wesela od fotografa, mielismy miec do dwoch miesiecy od wesela i fotograf dzisiaj napisal do mnie czy mozemy to przesunac o miesiac, bo ma duzo pracy, a nie chce nam zrobic niedokladnie a dopier 3 Jedyna dobra nowina to - wymyslilam co sobie kupie za kase z sukni a wiec: jakas bransoletke, albo Lilou, albo jakas zlota i zrobie na niej grawer 07.07.12 zeby miec pamiatke po sukni
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu relacja przeczytana cała
super a wpadki zdarzaja sie każdemu
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
reasumujac zdecydowanie wiecej bylo milych niespodzianek niz wpadek wiec nie ma co rozmyslac o nich, ciesze sie ze wesele sie udalo, a tort piekny
|
|
#1585 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz czekam na wesele przyjaciółki w październiku
|
|
#1586 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a ile wydaliście na wesele?Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi strasznie wypadaja...Cytat:
i krotkie oczepinowe (narysowac siebie nawzajem:P i mały Piotruś )Biedne Twoje plecki zagoi sie![]() a fotograf brzydko sie zachował powiedz Mu, ze chcesz ładne i na juz:Pmi sie strasznie podobają bransoletki Lilou |
||
|
|
|
#1588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
eh z jednej strony mega nie fajnie bo po co dawać taki termin odbioru jak się nie jest w stanie go dotrzymać z drugiej strony jest sezon ślubny i na pewno ma urwanie głowy my też byśmy musieli jeszcze msc czekać ale jedna para przed nami wyjechała więc zajeli się naszymi... i tylko dlatego my już mamy a para która brała w czerwcu ślub jeszcze nie ma a zgodziłaś się? magdalenne piękna relajca
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
Magalennnne super relacja
Tymi wpadkami sie nie przejmuj ważne, ze wszyscy goscie są zadowoleni Tort mialas pięknybtw a Magda to nie to samo co Magdalena? |
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Baby
![]() ![]() Przepraszam, że nie pisałam ale neta nie mieliśmy od wvzoraj ... zniknął .. ![]() Jutro rano jadę na sesję do Wrocławia o ile nie bedzie padac a z tego co wiem to ma padać....
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

ech, nie chce mi sie nic
doczytalam o tej dekoratorce... no glupia jakas!! i jeszcze zaliczki nie chce oddac?? przeciez to ona zalala! zadnej Waszej winy w tym nie ma.. ja bym ją postraszyla sądem, za nie wywiazanie sie z umowy, nie wazne kto ma racje, ale ludzie w wiekszosci przypadkow na slowo "sąd" panikują i sie boją. Ja z TZ przycisnelismy tak 2 ludzików, ktorzy dlugo wisieli nam kase.
za zalatwione sprawy

Kto za rok Justynka przywdzieje?

zawze myje mopem ale chcialam podejsc ambitnie do sprawy i zaczelam myc na kolanach, nagle wstaje, a okno bylo otwarte na osciez i tak uderzylam plecami o okno, ze az mi tchu braklo, mam 2 wielkie rany na plecach i ogromny spuchniety siniak, nie moge lezec na plecach, ani siedziec na niczym z oparciem
- zbliza sie termin dostarczenia nam zdjec z wesela od fotografa, mielismy miec do dwoch miesiecy od wesela i fotograf dzisiaj napisal do mnie czy mozemy to przesunac o miesiac, bo ma duzo pracy, a nie chce nam zrobic niedokladnie

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)