|
|
#841 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Dzien dobry. Ja juz po śnaidanku, ogarnelam sie, 2 pralka sie pierze wiec mam czas na wizaż
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mysle ze ten pomysl z hasłem bedzie ok. No i raczej niech ona kazdej z nas wysyla osobno, ma w tym wprawe, za to bierze pieniadze itp itd a ty to bys sie musiała rozdwoic chyba zeby to ogarnac. szkoda twojego czasuCytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#842 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja poszłam za Waszymi radami Trochę z nim pogadałam, trochę napomknęłam o jakimś masażyście, że ktoś musi mi w końcu ten masaż zrobić hahha i jest duuuży zwrot akcji Jaki milutki się zrobił ostatnio. Przytula, podchodzi daje buziaka, i przytulanki łóżkowe wróciły ![]() W każdym razie rozmowa podziała
|
||
|
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Lubcia;36257465]
Widzę że rozmawiacie o grupach krwi my z mężem mamy taką samą grupę Brh - więc nasza dzidzia też powinna mieć taką zobaczymy czy tak będzie.QUOTE] My oboje mamy 0 RH+ więc spoko i chyba nie ma innej opcji dla dziecka tylko tez 0 ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
|
|
#845 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36304987]Kochanie, ja zawodowo pracowałam i pracuję również z autystami i nie ma żadnych potwierdzonych badań, że szczepienia wywoływane są przez autyzm
Wg ciebie to, co podałaś, ten monitor polski - to źródło wiarygodne? Źródło, które podaje "luźne tłumaczenie"? Dla mnie - stek bzdur nastawionych na sensację.A koncern farmaceutyczny - pomyślałaś, że kupując leki, opatrunki dla dzieci i siebie dajesz im o wiele więcej zarobić, niż na szczepieniu? to idź dalej za ciosem: nie wykup antybiotyku koniecznego, nie podaj syropu, nie smaruj tyłka sudocremem - bo koncerny zarabiają ![]() Powiem tak: moja pediatra, moja wiedza i to, czego uczyłam się na studiach są dla mnie o niebo bardziej wiarygodne, niż to, co wyszukam w google. A tu można sobie zweryfikować wiedzę (jeśli się chce, oczywiście): http://modnebzdury.blogspot.com/2009...i-czesc-1.html w PL chyba najbardziej zażartą przeciwniczką szczepiej jest prof. Majewska, a jednocześnie pozwala sobie na rażące nieścisłości w swych publikacjach... No cóż [/QUOTE][1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36305451]Dziewczyny, ja wyjaśniam: nie popadam w żadną skrajność (czyli nieszczepienie kontra szczepienie na wszystko jak leci). Na pewno nie powinno się szczepić dziecka najlżej nawet chorego, dziecka z problemami neurologicznymi, z niedotlenieniem okołoporodowym - co najmniej odczekać aż do momentu całkowitej poprawy stanu zdrowia. Bo prawda jest taka, że szczepionka JEST obciążeniem dla dziecka małego. I jak nie autyzm, to MOŻE powodować i inne problemy, podana w złym momencie. Dlatego trzeba myśleć, czasem też za lekarzy jeśli rodzice widzą jakąś infekcję czy wiedzą, że poporodowy stan dziecka nie jest w porządku - nie zgadzać się, przełożyć i już.[/QUOTE]![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nigdy więcej owszem każda reaguje inaczej, ale ja to myślałam, że zejdę stamtąd wyszłam z gabinetu, usiadłam w poczekalni i momentalnie czułam jak słabne. Zrobiło mi się niedobrze, ciemno przed oczyskami po godzinie dopiero mi sie polepszyło. Musisz tam czekać. Babka mi powiedziała, że mogę na zewnątrz wyjść.Djerba ja zostaję przy czarnych emkach, daj znać jak dogadasz sie z babeczką co do płatności itp bo już sama nie wiem
Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2012-09-04 o 10:24 |
|||
|
|
|
#846 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie po 3 dniowej przerwie
W sobotę cały dzień spędziliśmy z małżem w Warszawie, wieczorem byliśmy w kinie na "Zakochanych w Rzymie" - film fajny W niedzielę wieczorem byliśmy na Dodzie, bo występowała u nas na zakończenie lata A wczoraj PIERWSZY RAZ WIDZIAŁAM JAK DZIDZIA KOPIE MNIE PO BRZUCHU!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#847 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...%3Divns&itbs=1 ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde ja miałam wiele razy robione te badanie i naprawdę nie wspominam tego źle , tyle,że słodką glegołę trzeba wypić ale bez przesady to nie jest jakieś nie do zniesieniaja ośrodek mam blisko więc pewnie do domku pójdę na chwilkę a jak mi nie pozwolą to książeczkę wezmę |
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wkleicie jeszcze raz link do tych legginsow od djerby z allegro? To bym od razu potwierdzila.
Ja na pewno chce czarne, wstepnie napisalam M, ale musze jeszcze raz zobaczyc wymiary. |
|
|
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#852 |
|
Zadomowienie
|
a dodam, że jestem już w 22 tygodniu, wizytę miałam 28 sierpnia teraz kolejna 25 września, mam nadzieję, ze juz tak wysoko to nie ma pomyłek z płcią jak myślicie?? Mam zakaz seksu bo lozysko nisko, mam niedobory żelaza i muszę pić sok z buraka, i okropne zaparcia na co mam 3 razy dziennie łychę oliwy z oliwek np doprawianą i z chlebkiem bleee. W pon wracam do pracy ale powiedziala ze mam wdrozyc osobe nowa i 25 juz chce mi dac zwolnienie i juz nie wracac co myslicie??????
Wysylam fotki ciuszkow ktore kupilam podczas urlopu miesiac temu, a jakos ne bylo czasu zamiescic, wtedy nie znalam plci. Teraz mam juz wiecej ale od razu z mezem schowalismy, a to na gorze w szafie wiec nie bede wyciagac, kupilismy tez ta butelke antykolkowa bo kuzynki kolezanka ktora mi dzidzie polecala wiec wzielismy, kupilismy tez 10 pieluch tetrowych. wstawiam fotki, te sa ciuszki z lumpka. |
|
|
|
#853 |
|
Zadomowienie
|
te są nowe, ale tak jak wspomnialam nie znalam jeszcze plci wtedy
|
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#855 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I śpiewa mi piosenkę " a ja rosnę i rosnę....i niedługo przerosnę mamę , tatę brata sosnę.." Cytat:
Ja dziś mam połówkowe.... ajjj stresik od rana , a to dopiero o 20 więc cały dzień będę pewnie do kibla biegać |
|||||
|
|
|
#856 |
|
Zadomowienie
|
a te przywiozla mi ciotka z wakacji w Hiszpanii
|
|
|
|
#857 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To w takim razie kupie ten frotkowy lezaczek. Przynajmniej na poczatek bo na samej pieluszce z początku bede sie bala ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
z tego co słyszałam to zalezy od przychodni, jedne pozwalaja iśc do omu inne absolutnie nie! ja tam wole posiedziec ta godzinkę czy dwie ale miec poprawne wyniki a tak przez taki ruch moga sie chyba zafałszowac. Jedne glukozy robi sie w godzine a inne w dwie. Czy mozna to sobie wybrać? orientuje się któras?
|
||||||||
|
|
|
#858 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha Djerba potwierdzam -czarne Mki na 170 cm.
|
|
|
|
#859 |
|
Zadomowienie
|
Lenova wszystko będzie ok zobaczysz
![]() A imiona dla dziewczynki naszej to obojgu nam podoba się Nadia ale kuzyn męża ma Nadię. Oprócz tego mi i mężowi podobają się takie imiona jak Sonia, Nina, Diana, Klara, Karina, Kalina. Mi też podoba się Natasza. A Wam, które z tych imion? bardzo chciałabym poznać Waszą opinię. Ale wiecie co jaki to jest powazny wybor takie imię, musi być to przemyślana decyzja, aby za pare miesiecy nie okazalo sie ze sie juz nie podoba dane imię. |
|
|
|
#860 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mam też mega i nie wiem jak sobie pomóc. Chyba sobie zapozycze ten pomysł....
Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2012-09-04 o 11:16 |
|||
|
|
|
#861 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale dla mnie np. gorsza woda z solą do płukania gardła ![]() Ale bardzo ładne ![]() pstryczku, a nie masz w pobliżu gino-endo? u mnie w przychodni taki jest. Ale wydaje mi się, że gin też potrafi określić czy jest ok. A jakie wyniki ci wyszły? |
|
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny- te co chcą kupować używane wózki
na edziecko w ogłoszeniach jest mega tanio- dziś znalazłam ogłoszenie quinny buzz za 590 zł komplet- na allegro nie schodzą poniżej 1200 jak mój Samuel był mały to dużo rzeczy wymieniałam ,sprzedawałam przez edziecko |
|
|
|
#863 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Za to te gąbki, to nie da się tego dosuszyć i w czystości utrzymać.Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze że już z nami jesteś ![]() Cytat:
Jesteś młodziutka, ale na pewno dasz sobie radę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Śliczne wszystkie ![]() Dziewczyny dziękuję za życzenia! Nie poszliśmy jednak do kina bo nabrałam ochoty na pizzę Ledwie do domu wróciłam, tak się objadłam.Jeszcze się wkurzyłam wczoraj. Idziemy do tej pizzerii i dzwoni teściowa do męża, żeby szybko przyjeżdżał bo ona nagotowała bigosu i z garem ma do niej pędzić! No jaaaasne Idę piec ciacho
|
||||||||
|
|
|
#864 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
napaliłam się na nie no to trudno, niech będą M czarne w takim razie.Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#865 |
|
Raczkowanie
|
Czesc,
Odnośnie glukozy, moja szwageirka mi mowiła, że ona kupowała w aptece tą glukoze i piła w domu witamy Marsi Ja chyba zamowie sobie wczesniej tą wizyte, gdzies w połowie wrzesnia, a nastepną znow za miesiac, bo jednak sie martwie czy wsio OK. |
|
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi sie podoba Nadia i Kalina
|
|
|
|
|
#867 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36313170]Ja też zniosłam. Paskudne do wypicia, bo ku... słodkie
ale dla mnie np. gorsza woda z solą do płukania gardła ![]() Ale bardzo ładne ![]() pstryczku, a nie masz w pobliżu gino-endo? u mnie w przychodni taki jest. Ale wydaje mi się, że gin też potrafi określić czy jest ok. A jakie wyniki ci wyszły?[/QUOTE] Szczerze mówiąc to nie wiem, nigdy nie interesowałam się tarczyca wiec tym bardziej lekarzem od niej. Podejrzewam że raczej nie ma bo to przychodnia w malutkiej mieścinie, w zasadzie to większej wiosce a do ginka jezdze prywatnie 25 km do miasta. Nie mam jeszcze wyników, odbiore pewnie jutro po drodze, jak będę jechac na wizytę. Zawsze laboratorium podaje prawidłowy zakres więc zobacze czy mieszczę sie w widełkach ale i tak pokaze to gince, powinna to jakoś ogarnac chyba
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, macie cos takiego, ze jak kichacie to tuz po kichnieciu cos Was boli?
Ja tak mam A konkretnie okolice podbrzusza, po lewej stronie. To krotki bol, doslownie sekunda, dwie, ale ostry.Normalne to? |
|
|
|
#870 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi of course podoba się najbardziej KARINA moja córcia ma tak na imię
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

ja jutro na wizyte i chyba bedzie polowkowe ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
mysle ze ten pomysl z hasłem bedzie ok. No i raczej niech ona kazdej z nas wysyla osobno, ma w tym wprawe, za to bierze pieniadze itp itd a ty to bys sie musiała rozdwoic chyba zeby to ogarnac. szkoda twojego czasu

22.05.2008

nigdy więcej
owszem każda reaguje inaczej, ale ja to myślałam, że zejdę stamtąd
wyszłam z gabinetu, usiadłam w poczekalni i momentalnie czułam jak słabne. Zrobiło mi się niedobrze, ciemno przed oczyskami

ale bez przesady to nie jest jakieś nie do zniesienia