Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13. - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-04, 22:01   #1591
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

W teorii najpierw teorię Choć ją moją pracę inż zaczęłam od części empirycznej. Mówi się jednak, że musisz poznać teorię, żeby dobrze przeprowadzić badanie - i to ma miejsce w tej pracy... Jako, że nie wiedziałam, o czym piszę , tworząc rozdziały teoretyczne dopiero poznawałam temat. I po nich koncepcja na praktykę znacznie się zmieniła
Pytam, bo wydawało mi się, że promotorka mówiła, że pierw badania... a ja zaczęłam od teorii, bo tematu nie znałam
Chyba że myślała, że najpierw przeczytam książki, potem zrobię badania a na końcu teorię, ale nie podchodzi mi to...

Co do promotorki to nie dziwię się, że się wkurzyłaś...

Strong super wieści!

Natalia, Stokrotko
kciuki dziewczynki...

Bika
wizyta udana super! oszczędzaj się!

Gucia 6 i reszta
to ja chyba jestem inna, bo ja nie chciałam aby ktoś ze mną rozmawiałam na tematy seksu, antykoncepcji... wolałam się sama dowiedzieć, ewentualnie sama pytałam

Madziu
super, ze z Mają dobrze
Kiedy wracasz do pracy?

żabciu oby z oczkiem Dominisia było lepiej...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 22:30   #1592
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ana chyba 1 stycznia, musze iść i się dowiedzieć dokładnie.

Zadałam wam pytanko w k.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 22:32   #1593
zaaaabcia
Zakorzenienie

Butter & ana - dziekuje .

Natalka - trzymam mocno kciuki za jutrzejsza wizyte !

Magda - super ze wizyta z Maja udana.

Bika - super ze wizyta udana , widzisz Emilka nie jest wcale taka duza.
Jak zrobie zdjecie Domino u ubranku Zabowym to pokaze

A co sie dzieje z przegladem tygodnis??

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2012-09-04 o 22:34
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 22:36   #1594
xxKasiax
Wtajemniczenie

Hej

Niestety mam malo czasu na internet ... U nas piekna pogoda, wiec jak Oliverek jest najedzony to wychodzimy od razu na spacerek

Jutro mamy 1-sza wizyte u lekarza ... zobaczymy ile juz nasz synus urosl

Kotek gratuluje egzaminu

Bao jak tylko wchodze na wizaz, to patrze, czy juz urodzilas

Żabcia mam nadzieje, ze pproblemy z oczkiem szybo minal Oliverek ostatnio mial wlosek albo rzeske w oczku, przemywalam mu rumiankiem i samo zniknelo

Aaby brawa za prace mgr
Stary 2012-09-04, 22:40   #1595
zaaaabcia
Zakorzenienie

Trzymam kciuki za wizyte

Dziekuje u nas maly ma niedroznosc kanalikow

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-09-04, 22:47   #1596
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Zabcia mam nadzieję, ze mu przejdzie. Oby nie musiał mieć zabiegu jak mój brat, bo szkoda maleństwa.

Stary 2012-09-04, 23:01   #1597
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
dziewczyny beta jest bardzo niska bo 15, nie wiem co o tym myśleć, babka z labo powiedziała, że może za wcześniej, a może się nie rozwija, płakać mi się chce powtórzę wynik ale chyba dopiero w przyszłym tygodniu
trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
miło że pytasz, bo mam wrażenie że totalnie o mnie zapomniałyście
niestety, nie wygląda to dobrze jutro mam usg i mam nadzieję, że już na 100% będę wiedziała co i jak, bo ta niepewność (choć ja już chyba nie wierzę, że coś z tego bedzie... ) jest wykańczająca no i obawiam się, że za chwilę to może zacząć mi zagrażać...
ja pamiętam cały czas
nie chciałam tu pisać, bo czekałam aż sama napiszesz
Stary 2012-09-05, 01:29   #1598
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Zabcia mam nadzieję, ze mu przejdzie. Oby nie musiał mieć zabiegu jak mój brat, bo szkoda maleństwa.
oby ... moj brat tez mial ten zabieg. Pediatra mowil ze do 6 miesiaca powinno samo przejsc ...

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-09-05, 08:28   #1599
agnusek22
Wtajemniczenie

Dzień dobry!

Mam nadzieję, że dziś będę mieć więcej czasu...bo wczoraj to byłam zaganiana na maksa...
Ale może dziś/jutro będzie juz pewne co z pracą

Natalko, Stokrotko, trzymam kciuki żeby wszystko było okej!!!!

Żabciu, ucałuj Dominika i mam nadzieję, że mu przejdzie!

Nikitka, myślałam wczoraj o Tobie Odezwij się jak będziesz mogła i powodzenia w pracy

Butterku czy wy już rozpoczęliście staranka? Bo wg pierwszej strony tak, ale nie wiem czy mi coś nie umknęło

Nie pamiętam więcej, więc wybaczcie!

Wczoraj dla relaksu zaczęłam czytać i skończyłam po 22 Chociaż w międzyczasie molestowałam Tżta Tak mnie coś naszło... Hihihi

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 08:39   #1600
mysia1986
Zakorzenienie

Hej

Ja juz sie w pracy zainstalowałam , kawkę zrobiłam i zajrzałam , żeby nadrobić wczorajsze zaległości
Wieczorkiem z meżem wybralismy sie na spacere, powiem Wam, ze juz naprawde zimno było.. brrr... Obiecalismy sobie, ze chcociaz codziennie spacerek ok. 30-40min musi byc
A tak wogole, to od momentu jak zaczelismy snuc plaany o ciazy a ostatni juz plan wprowadzac w życie to mąż zaczął o mnie wyjatkowow dbać ( aczkolwiek on zawsze był wyjatkowo opiekuńczy)
Wocxzraj wracając z pracy dzwoni i mówi :" teraz jak chcemy miec dzidzie musisz sie zdrowo odzywiać" za jakis czas wpada do domu z siatką owoców , jogurtów itp. A do tego pączki, ciasto z bitą smietaną i naleśniki z owocami ależ sie usmiałam z niego. Kochany jest
Jakis czas temu schudłam ok 7kg, nie dlatego ze sie odchudzała male miałam problemy z żoładkiem. Teraz mysle, że on mnie po prostu chce utuczyć
Natala i Stokrotka mocnoooo kciuki trzymam za Was!
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 08:50   #1601
ButterBear
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość

Butterku czy wy już rozpoczęliście staranka? Bo wg pierwszej strony tak, ale nie wiem czy mi coś nie umknęło

..
Tak, zaczęliśmy nie umknęło Ci, bo załatwiłam to cichaczem z Mrowinką
Teraz więc czekam na @, żeby nie przyszedł
Już się oczywiście czuję, jakbym była w ciąży - mam wszystkie objawy

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej

Ja juz sie w pracy zainstalowałam , kawkę zrobiłam i zajrzałam , żeby nadrobić wczorajsze zaległości
Wieczorkiem z meżem wybralismy sie na spacere, powiem Wam, ze juz naprawde zimno było.. brrr... Obiecalismy sobie, ze chcociaz codziennie spacerek ok. 30-40min musi byc
A tak wogole, to od momentu jak zaczelismy snuc plaany o ciazy a ostatni juz plan wprowadzac w życie to mąż zaczął o mnie wyjatkowow dbać ( aczkolwiek on zawsze był wyjatkowo opiekuńczy)
Wocxzraj wracając z pracy dzwoni i mówi :" teraz jak chcemy miec dzidzie musisz sie zdrowo odzywiać" za jakis czas wpada do domu z siatką owoców , jogurtów itp. A do tego pączki, ciasto z bitą smietaną i naleśniki z owocami ależ sie usmiałam z niego. Kochany jest
Jakis czas temu schudłam ok 7kg, nie dlatego ze sie odchudzała male miałam problemy z żoładkiem. Teraz mysle, że on mnie po prostu chce utuczyć
Hehehee...ale miło ze strony męża. Rozczulają mnie tacy faceci mój też taki jest: dbający i kochany, troskliwy.
Tylko zastanawia mnie: bita śmietana, naleśniki, pączki...czy to aby na pewno najzdrowsza dieta

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 08:54   #1602
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
cześć

Hehehee...ale miło ze strony męża. Rozczulają mnie tacy faceci mój też taki jest: dbający i kochany, troskliwy.
Tylko zastanawia mnie: bita śmietana, naleśniki, pączki...czy to aby na pewno najzdrowsza dieta
No własnie próbowłam mu delkitanie wytłumaczyć ze tyle curku to chyba jednak nie najzdrowiej. A on na to , że ja i tak chuda to mi nie zaszkodzi No a w nalesnikach przecież są zdrowe owoce
Marcel <3

Stary 2012-09-05, 09:00   #1603
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej

Fajny mąż

Cytat:
cześć

No tak mi się zdawało, że cichaczem to poszło No to oczywiście, niech wstrętna @ nie przyłazi Hehe, ja też miałam wszystkie objawy A ciąży oczywiście nie było, ale autentycznie przez 7 dni miałam mdlości Organizmy ludzkie są nieprawdopodobne

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-09-05, 09:01   #1604
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Witajcie

Nie mam czasu nadrabiac za bardzo

Wczoraj caly dzien sprzatalam ,mylam okna, wszystko w szafkach ... przygotowania do przyjazdu tesciow rozpoczete

Domino dalej walczy z oczkiem, nie jest juz takie czerwone ale dalej ropieje ...

Buziaki dla kazdej z Was
Gratuluję porządków! A masz co sprzątać! Kiedy przyjeżdżają? pewnie już się nie możesz doczekać

Trzymam kciuki za oczko Dominika. Mam nadzieje, że mu przejdzie szybko...

Cytat:
Ja właśnie wróciłam od lekarza. Spytałam lekarki, czy leki, które biorę mogą wpływać na problemy ze schudnięciem i okazało się, że nie mówiłam jej, że chciałabym schudnąć... a ona mi na wskazaniach i skierowaniu na kolejną wizytę wpisała 'redukcja wagi' więc teraz nie ma wymówek - muszę schudnąć do grudnia.
Będzie to jednak problem, jak zajdę w ciążę

Więc
Fajnie, że zaczynasz walczyć. jak ktoś stoi z batem, zawsze jest prosciej Fajnie, że lekarka wpisała w kartę, bo teraz faktycznie nie ma wymówek

Co do ciąży, to popatrz na Żabkę ona nawet w ciąży chudła, także spokojnie. poza tym to są inne kg, muszą się pojawić, żeby później zniknąć. Także Ty mi tu nie "więc - uj" ...

No chyba, że nie jesteś gotowa na ciążę, wtedy rozumiem Cię w 100%

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Czesc

Jestem w tyle, melduje sie tylko, z ejuz jutro po sniadaniu wyruszamy do Niemiec i wracamy do domu
Jest mi strasznie przykro, ale czas juz wracac bo pienadze uciekaja Nam przez palce

Cały czwartek posiedzimy u przyjaciół w Dortmundzie a w piatek wieczorem mamy juz prom do domu.

Pozdrawiam Was wszystkie i odezwe sie z domu, jak sie ogarne
2 tyg bede potrzebowała by sie znowu zaklimatyzowac
Bezpiecznej podróży do domu! Przykro mi, że znowu musicie zostawić najbliższych i mam nadzieje, że uda się Wam w maju polecieć do Polski

super, że Seba robi postępy! A z nocnikiem powalczycie w domu i też na pewno się uda!

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

dzis mam masakryczny dzien....bylam na pogrzebie kolegi...mial 28 lat....zmarl po 2 miesiecznej bardzo ciezkiej chorobie chorobie (pojechal na euro do Wroclawia i czym sie strul....potem sie okazalo ze poszla trzustka....miesiac lezal w spiaczce z otwartym brzuchem...potem stal sie cud i juz bylo prawie dobrze az tu nagle nawrot...)....i jakos nie potrafie sie pozbierac po tym pogrzebie

a w zeszlym tygodniu zmarl jeszcze jeden nasz znajomy...chlopak 26 lat, hokeista....zmarl na zawal

przepraszam ze tak nasmucilam
przykro mi. Tulę

Cytat:

czemu uważam, że ta ciąża nie zakończy się szczęśliwie? bo, jak już pisałam, w zeszłym tygodniu na usg zarodek wyglądał na 5/6 tydzień, podaczas gdy u mnie był to juz 8tc... co więcej, beta nie rośnie, więc to raczej mówi samo za siebie....
Ja mimo wszystko trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę! Daj znać koniecznie! i mocno Cię ściskam!

Cytat:
Rozmawiałam z koleżanką i podobno w tym roku mam taką grupę, że sama stwierdziła, że fajnie, ze siedze w domu Same ewenementy + kilka osób z orzeczeniami.
co to znaczy ewenementy? Przecież to dzieci małe są...

Stokrotko trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno!

Agnusek mam nadzieje, że znajdziesz więcej czasu, żeby z nami posiedzieć

Witajcie

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 09:02   #1605
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana chyba 1 stycznia, musze iść i się dowiedzieć dokładnie.

Zadałam wam pytanko w k.
To jeszcze trochę czasu masz a kto z Mają? na zmianę z mężem?

Cytat:
Hej

ojjjj kochany choć ja na swojego też nie mogę narzekać gdybym go poprosiła żeby pojechał do sklepu, bo na coś mam ochotę to wsio i jedzie
Wczoraj na wieczór o 22 pojechał do apteki mi tabletek na gardło szukać, bo mnie bolało
Stary 2012-09-05, 09:04   #1606
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Fajny mąż

Dzięki

No tak mi się zdawało, że cichaczem to poszło No to oczywiście, niech wstrętna @ nie przyłazi Hehe, ja też miałam wszystkie objawy A ciąży oczywiście nie było, ale autentycznie przez 7 dni miałam mdlości Organizmy ludzkie są nieprawdopodobne
Ja teraz po pierwszej próbie miałam podobnie, @ mam jak w zegarku a teraz spóznił sie 4dni, do tego "dziwnie" sie czuła. Za dużo i za intensywnie o tym mysle i oto były tego efekty
Marcel <3

Stary 2012-09-05, 09:05   #1607
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie próbowłam mu delkitanie wytłumaczyć ze tyle curku to chyba jednak nie najzdrowiej. A on na to , że ja i tak chuda to mi nie zaszkodzi No a w nalesnikach przecież są zdrowe owoce
A no tak, owoce w naleśnikach
Ale Kochana...liczą się dobre chęci przede wszystkim

Cytat:
Hehehe...no cichaczem, ale nie całkiem tajniacko, bo na pierwszej stronie przeskoczyłam
Co do objawów, to masz rację, ludzki organizm jest niemożliwy - jak się człowiek wkręci, to koniec. Mój mąż wczoraj pytał od kiedy wyczuwa się jakieś objawy ciąży... a ja mu na to 'Kochanie, jako, że chcemy mieć dziecko, to od ok. 3 minut po seksie'

Z resztą na 10 minut po starankach, jak się wylegiwaliśmy, mój mąż zaczął mi pukać brzuch i gadać 'haloo..jest tam kto?'

Hania

Stary 2012-09-05, 09:07   #1608
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Dziękuję, nie miałam pojęcia o istnieniu takich rzeczy A na pewno przed dzieciowym praniem się przyda Zwłaszcza, że pierzemy też robocze rzeczy męża

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
a My po przedszkolu WOjtuś był grzeczniutki i wogóle nie płąkał !!!!! Yupiii
dla Wojtusia!

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Domino dalej walczy z oczkiem, nie jest juz takie czerwone ale dalej ropieje ...
Biedny Domino Trzymam kciuki, żeby zapchanie nie było na tyle poważne, żeby musiał mieć udrażniane
Ucałuj go koniecznie od cioci!

Cytat:
Ja właśnie wróciłam od lekarza. Spytałam lekarki, czy leki, które biorę mogą wpływać na problemy ze schudnięciem i okazało się, że nie mówiłam jej, że chciałabym schudnąć... a ona mi na wskazaniach i skierowaniu na kolejną wizytę wpisała 'redukcja wagi' więc teraz nie ma wymówek - muszę schudnąć do grudnia.
Będzie to jednak problem, jak zajdę w ciążę
Więc
No Kochana, to chyba teraz masz raptem dwa tygodnie na schudnięcie. Potem test pokazuje ||, więc koniec z odchudzaniem

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Zyje ale jestem zawalona robota!!! Postaram sie w weekend wpasc ale jak na razie na wszystko brakuje mi czasu. Na FB podalam moj nowy nr tel. i postaram sie Strong napisac sms cos wiecej, na razie nie wiem jak sie nazywam i do czego rece wsadzic ale praca bardzo mnie wciaga!
Bardzo za Wami tesknie ale nie chce w okresie probnym wchodzic na neta czy cos takiego, mam nadzieje, ze potem bede w stanie do Was czesciej zagladac!
buziakiiiiiiii
Uff, już miałam wysyłać do Ciebie jakąś armię zbawienia!
Dobrze, że nie wchodzisz w pracy na wizaż - po co masz ryzykować. Życzę, żebyś szybko się ogarnęła, ciut odetchnęła i czasem do nas zajrzała

Cytat:
miło że pytasz, bo mam wrażenie że totalnie o mnie zapomniałyście
niestety, nie wygląda to dobrze jutro mam usg i mam nadzieję, że już na 100% będę wiedziała co i jak, bo ta niepewność (choć ja już chyba nie wierzę, że coś z tego bedzie... ) jest wykańczająca no i obawiam się, że za chwilę to może zacząć mi zagrażać...
Absolutnie o Tobie nie zapomniałyśmy!
Trzymam kciuki za wizytę, daj znać co i jak

Cytat:
aaby super jest ten wózek.
Wow! Myślałam, że wszyscy uważają, że jest brzydki

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Pytam, bo wydawało mi się, że promotorka mówiła, że pierw badania... a ja zaczęłam od teorii, bo tematu nie znałam
Chyba że myślała, że najpierw przeczytam książki, potem zrobię badania a na końcu teorię, ale nie podchodzi mi to...

Co do promotorki to nie dziwię się, że się wkurzyłaś...
Ty wybierasz, jak zaczniesz. Pamiętaj tylko, że część teoretyczną piszesz od ogółu do szczegółu - tzn. najpierw gryziesz temat ogólnie, potem się zagłębiasz, ale idziesz cały czas w kierunku badań - tzn. jeśli Twoje badania dotyczą populacji mrówkojadów na Syberii, to nie opisuj populacji na całym świecie, bo - choć to łatwe stworzenie stron - recenzenci nie lubią takich zapchaj-dziur Niestety
No i o ile pierwszy rozdział z teorii może być ogólny, o tyle następne muszą być ukierunkowane na to, co będziesz poruszać w części empirycznej.

Cytat:
Ale może dziś/jutro będzie juz pewne co z pracą

Cytat:
Ja tam jeszcze żadnych kciuków nie trzymam, bo to jeszcze duuużo czasu do testu Potrzymam w odpowiednim momencie - będą wypoczęte i będą miały większą moc

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 09:08   #1609
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:

Z resztą na 10 minut po starankach, jak się wylegiwaliśmy, mój mąż zaczął mi pukać brzuch i gadać 'haloo..jest tam kto?'
Marcel <3

Stary 2012-09-05, 09:10   #1610
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Mój mąż wczoraj pytał od kiedy wyczuwa się jakieś objawy ciąży... a ja mu na to 'Kochanie, jako, że chcemy mieć dziecko, to od ok. 3 minut po seksie'

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-09-05, 09:14   #1611
onyks
Zakorzenienie

Hej

Coś mnie gardło boli i nie do życia jestem dzisiaj

Stokrotko kochana, nie denerwuj się (chociaż wiem że łatwo mówić) powtórz betę może jutro Całym serduchem jestem z Tobą Trzymam kciuki

Natalko, wczoraj właśnie myślałam co u Ciebie
Trzymam kciuki za usg i myślami jestem z Tobą, tak jak ze Stokrotką

Kotku, przykro mi...

Mysia, fajny mąż

Agnusku, czekamy na wiadomości co z pracą

Butter o Ty cichaczu To trzymamy kciuki

Żabciu, oby z oczkiem było dobrze

A my mamy dziś 3 rocznicę ślubu

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 09:15   #1612
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ty wybierasz, jak zaczniesz. Pamiętaj tylko, że część teoretyczną piszesz od ogółu do szczegółu - tzn. najpierw gryziesz temat ogólnie, potem się zagłębiasz, ale idziesz cały czas w kierunku badań - tzn. jeśli Twoje badania dotyczą populacji mrówkojadów na Syberii, to nie opisuj populacji na całym świecie, bo - choć to łatwe stworzenie stron - recenzenci nie lubią takich zapchaj-dziur Niestety
No i o ile pierwszy rozdział z teorii może być ogólny, o tyle następne muszą być ukierunkowane na to, co będziesz poruszać w części empirycznej.

Aaaby wiesz, że jesteś kocha??

Cytat:
A no tak, owoce w naleśnikach
Ale Kochana...liczą się dobre chęci przede wszystkim

Hehehe...no cichaczem, ale nie całkiem tajniacko, bo na pierwszej stronie przeskoczyłam
Co do objawów, to masz rację, ludzki organizm jest niemożliwy - jak się człowiek wkręci, to koniec. Mój mąż wczoraj pytał od kiedy wyczuwa się jakieś objawy ciąży... a ja mu na to 'Kochanie, jako, że chcemy mieć dziecko, to od ok. 3 minut po seksie'

Stary 2012-09-05, 09:15   #1613
onyks
Zakorzenienie

Amani, jak Twoja sytuacja? Daj nam znać koniecznie

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 09:16   #1614
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

ojjjj kochany choć ja na swojego też nie mogę narzekać gdybym go poprosiła żeby pojechał do sklepu, bo na coś mam ochotę to wsio i jedzie
Wczoraj na wieczór o 22 pojechał do apteki mi tabletek na gardło szukać, bo mnie bolało
Mamy szczęście , że mamy takich kochanych Bo z tego co mi sie udało zaobserwowac wsród bliższych i dalszych znajomych , bywaja tacy co .... No ja bym zwiewała gdzie pieprz rośnie
Marcel <3

Stary 2012-09-05, 09:16   #1615
aaby
Zakorzenienie

Heloł heloł!

Jeżu kolczasty, jak mi się dziś ciężko wstawało! Chyba powinnam chodzić spać o 21... Ciekawe tylko, co bym w tym łóżku robiła, zanim bym zasnęła

Wczoraj miałam humorzaste popołudnie, skończyło się na "rozmowie motywacyjnej" z mężem, łzach i takich tam... Nie lubię
Zobaczymy, czy moje słowa i prośby kolejny raz przemkną niezauważone...

Kolana bolą mnie konkretnie Nie mogę kucać, bo mi się lewe blokuje, nie mogę stać na maksymalnie wyprostowanych nogach, bo oba się odzywają. Generalnie mogę siedzieć
I samochodem też mi się ciężko jeździ, bo prawa noga jakoś układa się pod niekorzystnym kątem dla kolana
Powiedzcie, że to przejdzie

Dziś dzień paszteta. Stanęłam rano na wadze. Trzeba było nie żreć tyle słodyczy i wczoraj tych trzech pasków czekolady
Jestem na siebie solidnie zła - szkoda, że ta złość zawsze mija na widok kolejnych słodkości
Chyba lekarz musiałby mi powiedzieć, że będę warzywem, jeśli nie przestanę tyle żreć i nie schudnę, żebym w końcu naprawdę solidnie i skrupulatnie wzięła się za siebie.

Wrrr....

No, to poranna dawka marudzenia zaaplikowana.

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-09-05, 09:18   #1616
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Fajnie, że zaczynasz walczyć. jak ktoś stoi z batem, zawsze jest prosciej Fajnie, że lekarka wpisała w kartę, bo teraz faktycznie nie ma wymówek

Co do ciąży, to popatrz na Żabkę ona nawet w ciąży chudła, także spokojnie. poza tym to są inne kg, muszą się pojawić, żeby później zniknąć. Także Ty mi tu nie "więc - uj" ...

No chyba, że nie jesteś gotowa na ciążę, wtedy rozumiem Cię w 100%
Kochana, fajnie, że tak mówisz. Wiem, że to jednak inne kg. Poza tym planuję będąc w ciąży odżywiać się racjonalnie, zdrowo. Może te paskudne, dodatkowe kg, znikną, a pojawią się te ciążowe.

Czy na ciążę można być gotowym całkiem?

Cytat:
No Kochana, to chyba teraz masz raptem dwa tygodnie na schudnięcie. Potem test pokazuje ||, więc koniec z odchudzaniem
No no...taki jest plan hihi...

Cytat:
Wow! Myślałam, że wszyscy uważają, że jest brzydki
Ejjj... a ja to co?? Wafel?? Przecież mówiłam, że ładny

Cytat:
Ja tam jeszcze żadnych kciuków nie trzymam, bo to jeszcze duuużo czasu do testu Potrzymam w odpowiednim momencie - będą wypoczęte i będą miały większą moc
Nie trzymaj. Teraz nie ma po co
Dokładnie, ważne jest trzymane w odpowienim momencie

Hania

Stary 2012-09-05, 09:20   #1617
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość

Wszystkiego najlepszego!!!
My mamy równo za tydzień! Już się nie mogę doczekać!

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-09-05, 09:21   #1618
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Hej

Gratulacje!!!

A my za 6dni mamy 1 miesięcznice
Marcel <3

Edytowane przez mysia1986
Czas edycji: 2012-09-05 o 09:23
Stary 2012-09-05, 09:23   #1619
aaby
Zakorzenienie

Ana
Jakby co, to służę - choć chyba nie jestem najlepszym przykładem do naśladowania jeśli chodzi o pisanie prac dyplomowych

Cytat:
Ejjj... a ja to co?? Wafel?? Przecież mówiłam, że ładny
No przecież z Tobą dyskutowałam już wczoraj, Ty się nie liczysz w tych "wszystkich" napisanych dzisiaj
Dobra Madzia, poprawka: "Wow, myślałam że wszyscy poza Butter, Onyksem i resztą, o której zapomniałam, uważają go za brzydactwo"

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-09-05, 09:26   #1620
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Gucia same rozrabiaki z poprzedniego roku z różnych grup

Butter ooo super

Myszko kochany ten Twój mąż

Ana dzięki nowej pracy męża, nie będzie problemu z opieką nad Mają

Onyks wszystkiego najlepszego

aaby za ten dzień paszteta

śliczna dziś pogoda, ja się wyspałam i generalnie to mam bardzo dobry humor

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości