|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.
Cytat:
Chyba że myślała, że najpierw przeczytam książki, potem zrobię badania a na końcu teorię, ale nie podchodzi mi to... Co do promotorki to nie dziwię się, że się wkurzyłaś... Strong super wieści! ![]() Natalia, Stokrotko kciuki dziewczynki... Bika wizyta udana super! oszczędzaj się!Gucia 6 i reszta to ja chyba jestem inna, bo ja nie chciałam aby ktoś ze mną rozmawiałam na tematy seksu, antykoncepcji... wolałam się sama dowiedzieć, ewentualnie sama pytałam ![]() Madziu super, ze z Mają dobrze ![]() Kiedy wracasz do pracy? żabciu oby z oczkiem Dominisia było lepiej... |
|
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Ana chyba 1 stycznia, musze iść i się dowiedzieć dokładnie.
Zadałam wam pytanko w k. |
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Butter & ana - dziekuje
. Natalka - trzymam mocno kciuki za jutrzejsza wizyte ! Magda - super ze wizyta z Maja udana. Bika - super ze wizyta udana , widzisz Emilka nie jest wcale taka duza. Jak zrobie zdjecie Domino u ubranku Zabowym to pokaze ![]() A co sie dzieje z przegladem tygodnis??
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2012-09-04 o 22:34 |
|
|
|
#1594 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Niestety mam malo czasu na internet ... U nas piekna pogoda, wiec jak Oliverek jest najedzony to wychodzimy od razu na spacerek ![]() Jutro mamy 1-sza wizyte u lekarza ... zobaczymy ile juz nasz synus urosl Kotek gratuluje egzaminu ![]() Bao jak tylko wchodze na wizaz, to patrze, czy juz urodzilas ![]() Żabcia mam nadzieje, ze pproblemy z oczkiem szybo minal ![]() Aaby brawa za prace mgr
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za wizyte
Dziekuje u nas maly ma niedroznosc kanalikow
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia mam nadzieję, ze mu przejdzie. Oby nie musiał mieć zabiegu jak mój brat, bo szkoda maleństwa.
|
|
|
|
#1597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie chciałam tu pisać, bo czekałam aż sama napiszesz
|
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj brat tez mial ten zabieg. Pediatra mowil ze do 6 miesiaca powinno samo przejsc ...
|
|
|
#1599 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Mam nadzieję, że dziś będę mieć więcej czasu...bo wczoraj to byłam zaganiana na maksa... Ale może dziś/jutro będzie juz pewne co z pracą ![]() Natalko, Stokrotko, trzymam kciuki żeby wszystko było okej!!!! ![]() Żabciu, ucałuj Dominika i mam nadzieję, że mu przejdzie! Nikitka, myślałam wczoraj o Tobie Odezwij się jak będziesz mogła i powodzenia w pracy ![]() Butterku czy wy już rozpoczęliście staranka? Bo wg pierwszej strony tak, ale nie wiem czy mi coś nie umknęło ![]() Nie pamiętam więcej, więc wybaczcie! Wczoraj dla relaksu zaczęłam czytać i skończyłam po 22 Chociaż w międzyczasie molestowałam Tżta Tak mnie coś naszło... Hihihi
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja juz sie w pracy zainstalowałam , kawkę zrobiłam i zajrzałam , żeby nadrobić wczorajsze zaległości ![]() Wieczorkiem z meżem wybralismy sie na spacere, powiem Wam, ze juz naprawde zimno było.. brrr... Obiecalismy sobie, ze chcociaz codziennie spacerek ok. 30-40min musi byc A tak wogole, to od momentu jak zaczelismy snuc plaany o ciazy a ostatni juz plan wprowadzac w życie to mąż zaczął o mnie wyjatkowow dbać ( aczkolwiek on zawsze był wyjatkowo opiekuńczy) Wocxzraj wracając z pracy dzwoni i mówi :" teraz jak chcemy miec dzidzie musisz sie zdrowo odzywiać" za jakis czas wpada do domu z siatką owoców , jogurtów itp. A do tego pączki, ciasto z bitą smietaną i naleśniki z owocami Jakis czas temu schudłam ok 7kg, nie dlatego ze sie odchudzała male miałam problemy z żoładkiem. Teraz mysle, że on mnie po prostu chce utuczyć Natala i Stokrotka
|
#1601 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
nie umknęło Ci, bo załatwiłam to cichaczem z Mrowinką ![]() Teraz więc czekam na @, żeby nie przyszedł ![]() Już się oczywiście czuję, jakbym była w ciąży - mam wszystkie objawy ![]() Cytat:
Tylko zastanawia mnie: bita śmietana, naleśniki, pączki...czy to aby na pewno najzdrowsza dieta |
||
|
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1603 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hehe, ja też miałam wszystkie objawy A ciąży oczywiście nie było, ale autentycznie przez 7 dni miałam mdlości Organizmy ludzkie są nieprawdopodobne
|
|
#1604 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A masz co sprzątać! Kiedy przyjeżdżają? pewnie już się nie możesz doczekać ![]() Trzymam kciuki za oczko Dominika. Mam nadzieje, że mu przejdzie szybko... Cytat:
Fajnie, że lekarka wpisała w kartę, bo teraz faktycznie nie ma wymówek ![]() Co do ciąży, to popatrz na Żabkę ona nawet w ciąży chudła, także spokojnie. poza tym to są inne kg, muszą się pojawić, żeby później zniknąć. Także Ty mi tu nie "więc - uj" ... No chyba, że nie jesteś gotowa na ciążę, wtedy rozumiem Cię w 100% Cytat:
super, że Seba robi postępy! A z nocnikiem powalczycie w domu i też na pewno się uda! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Stokrotko trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno! Agnusek mam nadzieje, że znajdziesz więcej czasu, żeby z nami posiedzieć ![]() Witajcie
|
|
#1605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kto z Mają? na zmianę z mężem?Cytat:
choć ja na swojego też nie mogę narzekać Wczoraj na wieczór o 22 pojechał do apteki mi tabletek na gardło szukać, bo mnie bolało
|
||
|
|
|
#1606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Kochana...liczą się dobre chęci przede wszystkim ![]() Cytat:
![]() Co do objawów, to masz rację, ludzki organizm jest niemożliwy - jak się człowiek wkręci, to koniec. Mój mąż wczoraj pytał od kiedy wyczuwa się jakieś objawy ciąży... a ja mu na to 'Kochanie, jako, że chcemy mieć dziecko, to od ok. 3 minut po seksie' Z resztą na 10 minut po starankach, jak się wylegiwaliśmy, mój mąż zaczął mi pukać brzuch i gadać 'haloo..jest tam kto?' |
||
|
|
|
#1608 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dla Wojtusia!Cytat:
Trzymam kciuki, żeby zapchanie nie było na tyle poważne, żeby musiał mieć udrażniane ![]() Ucałuj go koniecznie od cioci! Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że nie wchodzisz w pracy na wizaż - po co masz ryzykować. Życzę, żebyś szybko się ogarnęła, ciut odetchnęła i czasem do nas zajrzała Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wizytę, daj znać co i jak Wow! Myślałam, że wszyscy uważają, że jest brzydki Cytat:
![]() No i o ile pierwszy rozdział z teorii może być ogólny, o tyle następne muszą być ukierunkowane na to, co będziesz poruszać w części empirycznej. ![]() Cytat:
Potrzymam w odpowiednim momencie - będą wypoczęte i będą miały większą moc ![]()
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Coś mnie gardło boli i nie do życia jestem dzisiaj ![]() Stokrotko kochana, nie denerwuj się (chociaż wiem że łatwo mówić) powtórz betę może jutro Całym serduchem jestem z TobąNatalko, wczoraj właśnie myślałam co u Ciebie ![]() Trzymam kciuki za usg i myślami jestem z Tobą, tak jak ze Stokrotką Kotku, przykro mi... Mysia, fajny mąż ![]() Agnusku, czekamy na wiadomości co z pracą ![]() Butter o Ty cichaczu To trzymamy kciukiŻabciu, oby z oczkiem było dobrze A my mamy dziś 3 rocznicę ślubu
|
|
|
|
#1612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.... No ja bym zwiewała gdzie pieprz rośnie
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł heloł!
Jeżu kolczasty, jak mi się dziś ciężko wstawało! Chyba powinnam chodzić spać o 21... Ciekawe tylko, co bym w tym łóżku robiła, zanim bym zasnęła ![]() Wczoraj miałam humorzaste popołudnie, skończyło się na "rozmowie motywacyjnej" z mężem, łzach i takich tam... Nie lubię Zobaczymy, czy moje słowa i prośby kolejny raz przemkną niezauważone... Kolana bolą mnie konkretnie I samochodem też mi się ciężko jeździ, bo prawa noga jakoś układa się pod niekorzystnym kątem dla kolana Powiedzcie, że to przejdzie ![]() Dziś dzień paszteta. Stanęłam rano na wadze. Trzeba było nie żreć tyle słodyczy i wczoraj tych trzech pasków czekolady Jestem na siebie solidnie zła - szkoda, że ta złość zawsze mija na widok kolejnych słodkości Chyba lekarz musiałby mi powiedzieć, że będę warzywem, jeśli nie przestanę tyle żreć i nie schudnę, żebym w końcu naprawdę solidnie i skrupulatnie wzięła się za siebie. Wrrr.... No, to poranna dawka marudzenia zaaplikowana.
|
#1616 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy na ciążę można być gotowym całkiem? ![]() Cytat:
hihi... Ejjj... a ja to co?? Wafel?? Przecież mówiłam, że ładny Cytat:
Dokładnie, ważne jest trzymane w odpowienim momencie
|
|||
|
|
|
#1617 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego najlepszego!!! ![]() My mamy równo za tydzień! Już się nie mogę doczekać!
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje!!! A my za 6dni mamy 1 miesięcznice
Kiedyś mieliśmy SIEBIE potem stworzyliśmy CIEBIE teraz mamy WSZYSTKO Marcel <3 Edytowane przez mysia1986 Czas edycji: 2012-09-05 o 09:23 |
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Ana
Jakby co, to służę - choć chyba nie jestem najlepszym przykładem do naśladowania jeśli chodzi o pisanie prac dyplomowych ![]() No przecież z Tobą dyskutowałam już wczoraj, Ty się nie liczysz w tych "wszystkich" napisanych dzisiaj ![]() Dobra Madzia, poprawka: "Wow, myślałam że wszyscy poza Butter, Onyksem i resztą, o której zapomniałam, uważają go za brzydactwo"
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Gucia same rozrabiaki z poprzedniego roku z różnych grup ![]() Butter ooo super ![]() Myszko kochany ten Twój mąż Ana dzięki nowej pracy męża, nie będzie problemu z opieką nad Mają Onyks wszystkiego najlepszego ![]() aaby za ten dzień paszteta ![]() śliczna dziś pogoda, ja się wyspałam i generalnie to mam bardzo dobry humor
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

Choć ją moją pracę inż zaczęłam od części empirycznej. Mówi się jednak, że musisz poznać teorię, żeby dobrze przeprowadzić badanie - i to ma miejsce w tej pracy... Jako, że nie wiedziałam, o czym piszę
, tworząc rozdziały teoretyczne dopiero poznawałam temat. I po nich koncepcja na praktykę znacznie się zmieniła

to ja chyba jestem inna, bo ja nie chciałam aby ktoś ze mną rozmawiałam na tematy seksu, antykoncepcji...
wolałam się sama dowiedzieć, ewentualnie sama pytałam 
. 

powtórzę wynik ale chyba dopiero w przyszłym tygodniu

moj brat tez mial ten zabieg. Pediatra mowil ze do 6 miesiaca powinno samo przejsc ...
nie umknęło Ci, bo załatwiłam to cichaczem z Mrowinką 

Trzymam kciuki, żeby zapchanie nie było na tyle poważne, żeby musiał mieć udrażniane 

za ten dzień paszteta