|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
tvn style
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3092 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
to jedna z niewielu lekarzy, która potrafi w ten sposób podejść do sprawy zamiast zrobić wszystko by pacjent u niej zostawił pieniądze.
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
Kasik dzis dopiero zaczyna sie ten program, tamto to byla tylko zapowiedz ktora trwala 30min. Dzis zaczyba sie pierwszy prawdziwy odcinek ktory trwa godzine.
|
#3094 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witajcie kochane, Joasiu myślę że mogę Ci trochę podpowiedzieć: a mianowicie, żeby spalić tkankę tłuszczową a ćwiczenie na orbitreku przyniosło efekt i nie zabijało po 10 min powinnaś ćwiczyć w tętnie właściwym, wtedy spalamy tłuszczyk . Trening powinien trwać min 45 min do 1 h. Tkankę tłuszczową spalamy po 30 min. W zależności od wieku tętno właściwe ma różne wartości- zamieszczam link jak ustalić w/w tętno : http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0101/120309379 Ja też mam orbitreka od kilku lat i uważam, że jest to genialne urządzenie, które angażuje wszystkie partie mięśni do pracy nie obciążając zbytnio stawów /podobne do nordic walking/. Jak będziesz ćwiczyć z tętnem właściwym efekty będą szybko widoczne a Ty nie będziesz wykończona. Życzę wytrwałości Jeżeli chodzi o dietę dr Dąbrowskiej- to nie polecam. Trzy lata temu zafundowałam sobie turnus zdrowotny oparty na tej diecie i potem przez 2 m-ce dochodziłam do siebie. Ta dieta oparta jest gł na warzywach i soku buraczanym a to chyba nie służyło mojemu organizmowi Buziaczki.
|
|
|
#3095 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie, zresztą chyba żadna kobieta 5mcy po porodzie nie myśli o drugim dziecku. Jeśli już rozważałabym drugie dziecko to za jakieś 4 lata, co oznaczałoby operację za jakieś 6 lat :/
Cytat:
Na mój obecny stan wyjściowy zaproponowała anatomy (jednak ) cpg333, 430cc ale z wielkim znakiem zapytania bo wg niej jak przyjdę do niej w grudniu to i gruczoł i skóra będą w innym stanie i wsadzi mi okrąglaki. Także - byle do grudnia
|
|
|
#3096 |
|
Raczkowanie
|
Joasiu dodam jeszcze, że wystarczy ćwiczyć 3 razy w tygodniu po 45min- 1h i oczywiście podczas treningu pić należy wodę lub jakiś izotonik aby nawadniać organizm i pozbywać się złogów z organizmu. Super efekt jest również jak wcześniej wetrzesz w partie ciała jakiś kremik typu 3D eveline i po treningu odczekasz z godzinkę zanim weźmiesz prysznic.
|
|
#3097 |
|
Wtajemniczenie
|
Kulkaaga i ok
5 mc to faktycznie króciutki czas od porodu, od razu przepraszam ale długo mnie nie było i nie znam Twojej historii a nie sposób tu nadrobić wszystkiego. do grudnia to śmignie szybko a na kolejne lato już będziesz się cieszyć z nowych piersi, to dobry okres na operacje bo mało nas widać![]() a powiedz mi, ona faktycznie powiedziała, że potem da okrągłe?? nie znam nikogo po porodzie komu by okrągłe implanty wsadziła ale to co zaproponowała to super cycki i w kształcie i rozmiarze ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Krokusiku dziękuje ale jak ja mam to tętno utrzymywać, już o tym czytałam, złazić co chwile z urządzenia? to całą wieczność będzie trwało.moje wyliczone wynosi 118, z pomiarów po 10 min mam około 112 a po 20min ponad 120. a widzisz jak ja głupia w temacie, wode piłam dopiero jak zlazłam i kremem smarowałam dopiero po prysznicu
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-09-07 o 14:01 |
|
|
|
#3098 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo gruczoł się obkurczy a ja mam zadbać o to, żeby skóra też. Tylko nawet jeśli nie wsadzi okrągłych to te anatomy o wysokim profilu dają praktycznie taki efekt jak okrągłe - ładnie wypełniają z góry, tylko przejście jest łagodniejsze. Tylko rozmiar mnie zastanawia, ma mi to dać ładne C, a widziałam piersi robione takim implantem ze stanu wyjściowego podobnego do mojego i C to to na pewno nie wyszło - raczej D/EKrokus26 - widzę, że Ty masz dokładnie ten implant. Jeśli można wiedzieć - jaki miałaś stan wyjściowy i co osiągnęłaś? Trochę się zastanawiam, bo jak czytam to strasznie często dr właśnie proponuje ten model i rozmiar, zdziwiła mnie nawet tą wielkością do mojej klatki
|
|
|
#3099 |
|
Wtajemniczenie
|
Kulkaaga bo to jest C takie "na oko" gdy patrzymy na dziewczyne i nie znając jej wymiarów oceniamy jej biust a jeśli o stanik chodzi to najprawdopodobniej miseczka E wyjdzie jeśli szczupłą osobą jesteś
Dr nie stroni od sporych implantów, raczej mniej niż więcej pakuje dziewczyną po porodach model to faktycznie jej ulubiony ale wg mnie też najładniejszy a rozmiarówke zwykle miedzy 380 a 485cc stosuje bo i dziewczyny na forach te co znam raczej zbliżone gabarytowo.
|
|
#3100 |
|
Raczkowanie
|
Joasiu spokojnie możesz ćwiczyć w przedziale 118 -127 /czyli 0,65 -0,70 z wzoru/.
Nie schodź z urządzenia a jedynie zmniejsz obciążenie i tępo aby uspokoić tętno. Kulkaga- moja wyjściówka była nie wyjściowa /ha,ha/ tzn- miałam sporą asymetrię prawa pierś była bardziej rozciągnięta. Wyślę Ci zaproszenie to sama zobaczysz.
|
|
#3101 |
|
Wtajemniczenie
|
Krokusiku to ja jeszcze o to obciązenie dopytam, na razie lece na 1 i tak mi cięzko, moje ciało przy swoich 37latach nie wie co to ćwiczenia i się buntuje. teraz powinnam je zwiększyć czy poczekać aż troche się rozruszam?
godziny też jeszcze nie wydole na tym na razie 30min to jest mój maks i pot po dupie mi cieknie, musze mieć z dwa tygodnie na rozruch.
|
|
#3102 | |
|
Raczkowanie
|
Joasiu jeszcze jedno przy orbitreku pięknie wyrzeźbisz sobie mięśnie ramion i nie będzie Ci groziła "firanka teściowej" o której wspominały dziewczyny.
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
|
|
|
#3103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do urządzenia był rysunek które partie mięsni angażuje i wygląda to bardzo zachęcająco byle tylko siły i motywacji mi starczyło. już się naczytałam o tej Dąbrowskiej dla mnie za bardzo radykalne, łącznie z tym, że przy odtruwaniu mogą wyjść wszystkie stare urazy, np. po raz drugi zejść kiedyś uszkodzony paznokieć, masakra to i implanty mi wypchnie jako obce ciało. a potem to już raczej do mięska nie poleca się wracać tylko najlepiej rawfood albo inne wynalazki. to nie dla mnie całe życie sobie odmawiać wszystkiego i jeszcze sobie wmówić że to fajne. jak wyjść później do knajpy albo do przyjaciół jak normalne jedzenie powoduje zatrucie i rewolucje żołądkową?
|
|
|
#3104 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Efekty jakie widziałam po wstawieniu tych implantów sprawiły, że zmieniam zdanie o anatomach - a przynajmniej o tym modelu, bo wygląda pięknie ![]() Wkurza mnie tylko że muszę czekać do grudnia, nastawiałam się na wizytę i op za jakieś 5-6 tyg Tylko pojęcia nie mam jak ja to roziąże z pracą - bo już widzę jak mój pracodawca po moim powrocie z 24 tyg macierzyńskiego po niespełna 2 mcach pracy daje mi urlop ![]() Cytat:
|
|
|
#3105 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie Joasiu- po tej diecie to wyglądałam tragicznie. Nabawiłam się jakiejś alergii i potem walczyłam 2 m-ce aby dojść do równowagi. Na warzywa nie mogłam patrzeć przez długi czas. Osobiście odradzam.
Zdecydowanie lubię zjeść sobie mięsko.
|
|
#3106 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3107 |
|
Zadomowienie
|
tvn style celinko pisalismy juz
|
|
|
|
#3108 |
|
Rozeznanie
|
|
#3109 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Sekrety chirurgii, muszę też zobaczyć
. W ogóle na reszcie weekend, chyba będę się obijała przez dwa dni aż miło .
|
|
|
|
#3110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tamten byl premierowy Dzisiaj jest pierwszy odcinek, po raz pierwszy![]() ![]() Zakupilam sobie topik nike dri fit ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Obfocilam nowy topik, wiec kto ciekawy , zapraszam do albumu
|
|
#3111 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Joasi, powodzenia w walce z orbitrekiem . Chociaż z drugiej strony sporo schudłam po operacji i cycki i tak mocno się odznaczają ![]() Aha, Joasi, ja sobie na brzuszysko nakładałam dodatkowo pas neoprenowy, żeby tłuszcz szybciej się spalał . Nie wiem, czy działa, bo czytałam różne opinie na jego temat, ale zaszkodzić - nie zaszkodził . A ćwiczyłam za krótko, żeby zauważyć jakieś większe zmiany. Oliwko, dziękuję za info dot. staniczka Kulkaaga, do grudnia tylko 3 miesiące, zleci, nawet się nie obejrzysz . Masz w albumie zdjęcia swojej wyjściówki? Krokusiku, buziaczki
|
|
#3112 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny juz druga kolezanka powiedzial mi ze mi cycki urosly
![]() ![]()
|
|
|
|
#3113 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w grudniu dr dopiero zdecyduje czy wyznaczyć już termin, więc najszybciej na początku lutego będzie, bo mówiła że to tak 5 tyg (musi zamówić salę, anestezjologa itp) No ale wychodzi na to że w najlepszym wypadku zrobię sobie piersi na 32 urodziny ![]() Wyjściówki nie mam w albumie, postaram się jutro wrzucić, bo dziś padam na twarz tak mnie młody wymęczył (padłabym na cycki gdybym je miała
|
|
|
#3114 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i co drugi trening tętno stałe a co drugi (ten drugi drugi ) trening interwałowy. ale to nie wiem jak wyliczyć. i masz np. 5 min tętno A (rozgrzewka) następnie 7min tętno Y (ciut wyższe od A), kolejne 7min z tętnem Z (wyższe niż Y), znowu 7min Y, 7min Z, 7min Y.... i tak dalej i tak dalej i na koniec 5min tego A i koniec.ale nie wiem jak tętno z interwałowego ma się do tego stałego czas przykładowy dałam. bo tętno i czas wylicza się z wieku, zaawansowania kondycyjnego, z czasu całościowego i ogólnie dobiera się indywidualnie. i fajne to jest bo się traci tłuszcz ![]() chyba dobrze rozpisałam
|
|
|
|
|
#3115 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
potem ja moglam dopiero w czerwcu ale zniwu nie wyszlo...mialo byc we wrzesniu i juz sie nastawilam ,wszystko przygotowalam i juz prawie czulam zapach narkozy ...nie wyszlo i mialam wkur... Teraz juz wszystko jest na dobrej drodze, ze bede operowana w listopadzie...wszystko juz pasi mi i dr A TEN CZAS OD LUTEGO ZLECIAŁ NIE WIEM KIEDY ! Teraz jestem juz tak pwena tego co sie wydarzyc ma i na spokojnie czekam juz bez sraczki
|
|
#3116 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- aha i jeszcze jakby Ci się nie chciało wyliczać tego interwałowego to to stałe sobie wylicz i jeśli nie ruszałaś się dawno to trzymaj się bliżej 60% ze swojego maksymalnego (te 220-wiek= max ) a jak potrenujesz ciut to zbliżaj się do 70%
|
|
|
|
|
#3117 |
|
Raczkowanie
|
Aniko
|
|
#3118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaję mi się że najwięcej kg zgubiłam na orbim przy systematycznych ćwiczeniach Cytat:
jak to zrobiłaś? ![]() suuuper.W końcu dojrzałaś ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Joasi a może masz pulsometr razem z orbim połączony kabelkiem? ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Joasi a może masz pulsometr razem z orbim połączony?wtedy klik do ucha i na monitorze się wyświetla
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#3119 |
|
Wtajemniczenie
|
Pulsometr do ucha być może?? nawet nie widziałam
mam taki wmontowany w rączki.wszystkim dziękuje za rady, jutro już rozmyślniej bede ćwiczyć, nie jak dzikusek ![]() startuje z 60 kg, masakra, plus 1,5kg na wakacjach dobiłam, wszystko w brzuchol i uda wchodzi już nawet cycki tego nie równoważą. ostatnio mam wrażenie, że im mniej jem tym bardziej puchne bo wcale się nie obżerałam a w menu głównie sałatki były więc przechodze na belsenową dietke plus te ćwiczenia i mam nadzieje, że tych zbędnych 4kg łatwo się pozbędę wiecej nie chce bo wtedy mi już gnaty wyłażą i kanciasta się robie.
|
|
#3120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja cisne rece i plecki obecnie No i teraz za moment "sekrety chirurgi" Przypominam zainteresowanym
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

widzisz wlasnie w takich chwilach dobrze byc grubaskiem
ha 80 prawie zawsze jest
ale bede pozbywac sie moich kilogramow zbednych
tylko ten zapach nie za fajny ale jak polaczyc z odzwyka to nie bedzie czuc
) cpg333, 430cc ale z wielkim znakiem zapytania bo wg niej jak przyjdę do niej w grudniu to i gruczoł i skóra będą w innym stanie i wsadzi mi okrąglaki. Także - byle do grudnia 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)