Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-07, 12:18   #3091
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
a na jakim programie?
tvn style

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Mya ja to jeszcze bede szukac i sobie kupie moze cos znajde choc tylko 1 strona byla na allegro widzisz wlasnie w takich chwilach dobrze byc grubaskiem ha 80 prawie zawsze jest ale bede pozbywac sie moich kilogramow zbednychbo wiem ze przez jakis czas nie mozna stosowac diet jak sie wszysko goi no ale chyba u mnie juz powoli wszystko dochodzi do siebie? a szampon kup mam nadzieje ze u Ciebie tez sie sprawdzi tylko ten zapach nie za fajny ale jak polaczyc z odzwyka to nie bedzie czuc

dzis o 22.30 sekrety chirurgi przypominam jakby ktos chcial ogladac a zapomnial
tyle ze w programie mam napisane ze to znow odcinek 1???

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Wracam sobie do Was po konsultacji u ES, nawet nie próbuje nadrabiać, bo za dużo piszecie
Niestety - w sumie tak jak się obawiałam, Pani dr stwierdziła, że jest dla mnie za szybko po porodzie, każe mi czekać min. do grudnia, w grudniu zrobić usg i wtedy dopiero po obejrzeniu zdjęcia poda mi ewentualny termin. A najlepiej to mi radzi urodzić drugie dziecko i zrobić po drugim
hej a planujesz druga dzidzie??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 12:23   #3092
jooasi
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Wracam sobie do Was po konsultacji u ES, nawet nie próbuje nadrabiać, bo za dużo piszecie
Niestety - w sumie tak jak się obawiałam, Pani dr stwierdziła, że jest dla mnie za szybko po porodzie, każe mi czekać min. do grudnia, w grudniu zrobić usg i wtedy dopiero po obejrzeniu zdjęcia poda mi ewentualny termin. A najlepiej to mi radzi urodzić drugie dziecko i zrobić po drugim
Dr radzi bardzo zdroworozsądkowo a decyzja i tak jest Twoja to jedna z niewielu lekarzy, która potrafi w ten sposób podejść do sprawy zamiast zrobić wszystko by pacjent u niej zostawił pieniądze.
Stary 2012-09-07, 13:09   #3093
Olivkaa200
Zakorzenienie

Kasik dzis dopiero zaczyna sie ten program, tamto to byla tylko zapowiedz ktora trwala 30min. Dzis zaczyba sie pierwszy prawdziwy odcinek ktory trwa godzine.

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 13:19   #3094
krokus26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
witajcie Laseczki ja już mniej więcej ogarnięta jestem po miesiecznej nieobecności w domu i po początku roku, wczoraj zebranie u trójki naraz a ja jedna to się nabiegałam po szkole:/
co do spania na boku, ja myśle, że fajnie działa na ruchomość cycków i ich rozluźnienie. pierwszy raz po 3 mc próbowałam było ciężko i niewygodnie, czułam jak implant na implancie leży i robiłam taki pół bok jak belseno, teraz już spokojnie z boku na bok się przerzucam.

Wy wysportowane to ja z pytaniem od razu, zakupiliśmy orbitreka, powiedzcie jak na tym ćwiczyć żeby to sens miało? ja poprostu wsiadam i lece, pierwszy dzień po 10min był zgon, ćwicze codziennie raz albo dwa, po tygodniu dochodze do pół godziny, dziś dołączyłam brzuszki. generalnie nie zależy mi na zrzucaniu wagi tylko ujędrnieniu, kondycji no i brzuch zrobić w końcu musze bo fatalnie na zdjęciach wygląda przy tych cycuszkach

Witajcie kochane,
Joasiu myślę że mogę Ci trochę podpowiedzieć: a mianowicie, żeby spalić tkankę tłuszczową a ćwiczenie na orbitreku przyniosło efekt i nie zabijało po 10 min powinnaś ćwiczyć w tętnie właściwym, wtedy spalamy tłuszczyk . Trening powinien trwać min 45 min do 1 h. Tkankę tłuszczową spalamy po 30 min. W zależności od wieku tętno właściwe ma różne wartości- zamieszczam link jak ustalić w/w tętno :
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0101/120309379
Ja też mam orbitreka od kilku lat i uważam, że jest to genialne urządzenie, które angażuje wszystkie partie mięśni do pracy nie obciążając zbytnio stawów /podobne do nordic walking/. Jak będziesz ćwiczyć z tętnem właściwym efekty będą szybko widoczne a Ty nie będziesz wykończona.
Życzę wytrwałości

Jeżeli chodzi o dietę dr Dąbrowskiej- to nie polecam. Trzy lata temu zafundowałam sobie turnus zdrowotny oparty na tej diecie i potem przez 2 m-ce dochodziłam do siebie. Ta dieta oparta jest gł na warzywach i soku buraczanym a to chyba nie służyło mojemu organizmowi
Buziaczki.
Stary 2012-09-07, 13:19   #3095
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość

hej a planujesz druga dzidzie??
Nie, zresztą chyba żadna kobieta 5mcy po porodzie nie myśli o drugim dziecku. Jeśli już rozważałabym drugie dziecko to za jakieś 4 lata, co oznaczałoby operację za jakieś 6 lat :/

Cytat:
Dr radzi bardzo zdroworozsądkowo a decyzja i tak jest Twoja to jedna z niewielu lekarzy, która potrafi w ten sposób podejść do sprawy zamiast zrobić wszystko by pacjent u niej zostawił pieniądze.
Tylko dr jakoś nie bardzo brała pod uwagę moje zdanie, że nie chcę póki co rozważać myśli o drugim dziecku
Na mój obecny stan wyjściowy zaproponowała anatomy (jednak ) cpg333, 430cc ale z wielkim znakiem zapytania bo wg niej jak przyjdę do niej w grudniu to i gruczoł i skóra będą w innym stanie i wsadzi mi okrąglaki. Także - byle do grudnia
Stary 2012-09-07, 13:45   #3096
krokus26
Raczkowanie

Joasiu dodam jeszcze, że wystarczy ćwiczyć 3 razy w tygodniu po 45min- 1h i oczywiście podczas treningu pić należy wodę lub jakiś izotonik aby nawadniać organizm i pozbywać się złogów z organizmu. Super efekt jest również jak wcześniej wetrzesz w partie ciała jakiś kremik typu 3D eveline i po treningu odczekasz z godzinkę zanim weźmiesz prysznic.
Stary 2012-09-07, 13:51   #3097
jooasi
Wtajemniczenie

Kulkaaga i ok 5 mc to faktycznie króciutki czas od porodu, od razu przepraszam ale długo mnie nie było i nie znam Twojej historii a nie sposób tu nadrobić wszystkiego. do grudnia to śmignie szybko a na kolejne lato już będziesz się cieszyć z nowych piersi, to dobry okres na operacje bo mało nas widać
a powiedz mi, ona faktycznie powiedziała, że potem da okrągłe?? nie znam nikogo po porodzie komu by okrągłe implanty wsadziła ale to co zaproponowała to super cycki i w kształcie i rozmiarze

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Krokusiku dziękuje ale jak ja mam to tętno utrzymywać, już o tym czytałam, złazić co chwile z urządzenia? to całą wieczność będzie trwało.
moje wyliczone wynosi 118, z pomiarów po 10 min mam około 112 a po 20min ponad 120.
a widzisz jak ja głupia w temacie, wode piłam dopiero jak zlazłam i kremem smarowałam dopiero po prysznicu

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-09-07 o 14:01
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 14:01   #3098
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Kulkaaga i ok 5 mc to faktycznie króciutki czas od porodu, od razu przepraszam ale długo mnie nie było i nie znam Twojej historii a nie sposób tu nadrobić wszystkiego. do grudnia to śmignie szybko a na kolejne lato już będziesz się cieszyć z nowych piersi, to dobry okres na operacje bo mało nas widać
a powiedz mi, ona faktycznie powiedziała, że potem da okrągłe?? nie znam nikogo po porodzie komu by okrągłe implanty wsadziła ale to co zaproponowała to super cycki i w kształcie i rozmiarze

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Krokusiku dziękuje ale jak ja mam to tętno utrzymywać, już o tym czytałam, złazić co chwile z urządzenia? to całą wieczność będzie trwało.
a widzisz jak ja głupia w temacie, wode piłam dopiero jak zlazłam i kremem smarowałam dopiero po prysznicu
Stwierdziła, że najprawdopodobniej tak - to zależy jak mocno zadbam o skórę Bo gruczoł się obkurczy a ja mam zadbać o to, żeby skóra też. Tylko nawet jeśli nie wsadzi okrągłych to te anatomy o wysokim profilu dają praktycznie taki efekt jak okrągłe - ładnie wypełniają z góry, tylko przejście jest łagodniejsze. Tylko rozmiar mnie zastanawia, ma mi to dać ładne C, a widziałam piersi robione takim implantem ze stanu wyjściowego podobnego do mojego i C to to na pewno nie wyszło - raczej D/E

Krokus26 - widzę, że Ty masz dokładnie ten implant. Jeśli można wiedzieć - jaki miałaś stan wyjściowy i co osiągnęłaś?

Trochę się zastanawiam, bo jak czytam to strasznie często dr właśnie proponuje ten model i rozmiar, zdziwiła mnie nawet tą wielkością do mojej klatki
Stary 2012-09-07, 14:08   #3099
jooasi
Wtajemniczenie

Kulkaaga bo to jest C takie "na oko" gdy patrzymy na dziewczyne i nie znając jej wymiarów oceniamy jej biust a jeśli o stanik chodzi to najprawdopodobniej miseczka E wyjdzie jeśli szczupłą osobą jesteś Dr nie stroni od sporych implantów, raczej mniej niż więcej pakuje dziewczyną po porodach
model to faktycznie jej ulubiony ale wg mnie też najładniejszy a rozmiarówke zwykle miedzy 380 a 485cc stosuje bo i dziewczyny na forach te co znam raczej zbliżone gabarytowo.
Stary 2012-09-07, 14:09   #3100
krokus26
Raczkowanie

Joasiu spokojnie możesz ćwiczyć w przedziale 118 -127 /czyli 0,65 -0,70 z wzoru/.
Nie schodź z urządzenia a jedynie zmniejsz obciążenie i tępo aby uspokoić tętno.

Kulkaga- moja wyjściówka była nie wyjściowa /ha,ha/ tzn- miałam sporą asymetrię prawa pierś była bardziej rozciągnięta. Wyślę Ci zaproszenie to sama zobaczysz.
Stary 2012-09-07, 14:17   #3101
jooasi
Wtajemniczenie

Krokusiku to ja jeszcze o to obciązenie dopytam, na razie lece na 1 i tak mi cięzko, moje ciało przy swoich 37latach nie wie co to ćwiczenia i się buntuje. teraz powinnam je zwiększyć czy poczekać aż troche się rozruszam?
godziny też jeszcze nie wydole na tym na razie 30min to jest mój maks i pot po dupie mi cieknie, musze mieć z dwa tygodnie na rozruch.
Stary 2012-09-07, 14:23   #3102
krokus26
Raczkowanie

Joasiu jeszcze jedno przy orbitreku pięknie wyrzeźbisz sobie mięśnie ramion i nie będzie Ci groziła "firanka teściowej" o której wspominały dziewczyny.

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Krokusiku to ja jeszcze o to obciązenie dopytam, na razie lece na 1 i tak mi cięzko, moje ciało przy swoich 37latach nie wie co to ćwiczenia i się buntuje. teraz powinnam je zwiększyć czy poczekać aż troche się rozruszam?
godziny też jeszcze nie wydole na tym na razie 30min to jest mój maks i pot po dupie mi cieknie, musze mieć z dwa tygodnie na rozruch.
Spokojnie pracuj sobie na 1 z czasem dojdziesz na wyższe obciążenie. Tak jak piszesz daj sobie czasu na rozruch i tak jesteś dzielna. Staraj się jednak aby wytrzymywać te 30 min i wtedy trenuj np co drugi dzień aby również mięśnie miały szansę się zregenerować.
Stary 2012-09-07, 14:30   #3103
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez krokus26 Pokaż wiadomość
Joasiu jeszcze jedno przy orbitreku pięknie wyrzeźbisz sobie mięśnie ramion i nie będzie Ci groziła "firanka teściowej" o której wspominały dziewczyny.

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Spokojnie pracuj sobie na 1 z czasem dojdziesz na wyższe obciążenie. Tak jak piszesz daj sobie czasu na rozruch i tak jesteś dzielna. Staraj się jednak aby wytrzymywać te 30 min i wtedy trenuj np co drugi dzień aby również mięśnie miały szansę się zregenerować.
właśnie w tym roku zauważyłam, że zaczyna mi powiewać
do urządzenia był rysunek które partie mięsni angażuje i wygląda to bardzo zachęcająco byle tylko siły i motywacji mi starczyło.

już się naczytałam o tej Dąbrowskiej dla mnie za bardzo radykalne, łącznie z tym, że przy odtruwaniu mogą wyjść wszystkie stare urazy, np. po raz drugi zejść kiedyś uszkodzony paznokieć, masakra to i implanty mi wypchnie jako obce ciało. a potem to już raczej do mięska nie poleca się wracać tylko najlepiej rawfood albo inne wynalazki. to nie dla mnie całe życie sobie odmawiać wszystkiego i jeszcze sobie wmówić że to fajne. jak wyjść później do knajpy albo do przyjaciół jak normalne jedzenie powoduje zatrucie i rewolucje żołądkową?
Stary 2012-09-07, 14:34   #3104
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Kulkaaga bo to jest C takie "na oko" gdy patrzymy na dziewczyne i nie znając jej wymiarów oceniamy jej biust a jeśli o stanik chodzi to najprawdopodobniej miseczka E wyjdzie jeśli szczupłą osobą jesteś Dr nie stroni od sporych implantów, raczej mniej niż więcej pakuje dziewczyną po porodach
model to faktycznie jej ulubiony ale wg mnie też najładniejszy a rozmiarówke zwykle miedzy 380 a 485cc stosuje bo i dziewczyny na forach te co znam raczej zbliżone gabarytowo.
No właśnie też widziałam, że dziewczyny zbliżone gabarytowo Efekty jakie widziałam po wstawieniu tych implantów sprawiły, że zmieniam zdanie o anatomach - a przynajmniej o tym modelu, bo wygląda pięknie
Wkurza mnie tylko że muszę czekać do grudnia, nastawiałam się na wizytę i op za jakieś 5-6 tyg Ale przynajmniej mam czas żeby spokojnie przyjąć szczepienie na wzw
Tylko pojęcia nie mam jak ja to roziąże z pracą - bo już widzę jak mój pracodawca po moim powrocie z 24 tyg macierzyńskiego po niespełna 2 mcach pracy daje mi urlop

Cytat:
Joasiu spokojnie możesz ćwiczyć w przedziale 118 -127 /czyli 0,65 -0,70 z wzoru/.
Nie schodź z urządzenia a jedynie zmniejsz obciążenie i tępo aby uspokoić tętno.

Kulkaga- moja wyjściówka była nie wyjściowa /ha,ha/ tzn- miałam sporą asymetrię prawa pierś była bardziej rozciągnięta. Wyślę Ci zaproszenie to sama zobaczysz.
A dziękuję
Stary 2012-09-07, 14:35   #3105
krokus26
Raczkowanie

No właśnie Joasiu- po tej diecie to wyglądałam tragicznie. Nabawiłam się jakiejś alergii i potem walczyłam 2 m-ce aby dojść do równowagi. Na warzywa nie mogłam patrzeć przez długi czas. Osobiście odradzam.
Zdecydowanie lubię zjeść sobie mięsko.
Stary 2012-09-07, 15:10   #3106
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Mya ja to jeszcze bede szukac i sobie kupie moze cos znajde choc tylko 1 strona byla na allegro widzisz wlasnie w takich chwilach dobrze byc grubaskiem ha 80 prawie zawsze jest ale bede pozbywac sie moich kilogramow zbednychbo wiem ze przez jakis czas nie mozna stosowac diet jak sie wszysko goi no ale chyba u mnie juz powoli wszystko dochodzi do siebie? a szampon kup mam nadzieje ze u Ciebie tez sie sprawdzi tylko ten zapach nie za fajny ale jak polaczyc z odzwyka to nie bedzie czuc

anika, belseno staniczek nazwywa sie TRIUMPH BeeDees MICROFUN jest bardzo fajny wstawie zdjecia na 2 miesiace to w nim tez cos pstrykne

horo zdaj relacje jak szampon sie sprawdzil jutro mam nadzieje ze i na Twoich wloskach bedzie sie dobrze sprawowal

dzis o 22.30 sekrety chirurgi przypominam jakby ktos chcial ogladac a zapomnial
Na jakim programie ?
Stary 2012-09-07, 15:16   #3107
kasikkk87
Zadomowienie

tvn style celinko pisalismy juz
Stary 2012-09-07, 15:23   #3108
celina777
Rozeznanie

Cytat:
tvn style celinko pisalismy juz
Dzieki gapa jestem i nie doczytalam
Stary 2012-09-07, 15:25   #3109
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Sekrety chirurgii, muszę też zobaczyć. W ogóle na reszcie weekend, chyba będę się obijała przez dwa dni aż miło .
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 18:58   #3110
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:

[/COLOR]dziewczyny a wiecie moze kiedy bedzie drugi odcinek sekretow chirurgii??bo jest fakt dzis o 22.30 nawet wam o tym pisalam no ale znow pierwszy...codziennie jest pierwszy dajcie znac jak cos[COLOR="Silver"]

Tamten byl premierowy Dzisiaj jest pierwszy odcinek, po raz pierwszy

Zakupilam sobie topik nike dri fit W urzekajacym rozmiarze XS Mialam do wyboru XS, L, XL, wiec wzielam tem maluski:h ahaha: No i jest przymaly troche, ale mam w nim taki cyc, takie buly, ze w nawet najwiekszym push up nie da sie takiego efektu zrobic:ha haha: Czasje sie, zeby zamowic jeszcze jeden , identyczny rozmiar, tylko w innym kolorze

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Obfocilam nowy topik, wiec kto ciekawy , zapraszam do albumu
Stary 2012-09-07, 19:23   #3111
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
jaki to ma związek z wodą? to że są "rozćwiczone"? jak długo ten efekt się utrzymuje?
Wydaje mi się, że basen rozluźnia mocno napięte na implancie mięśnie piersiowe . U nmie taki efekt utrzymuje się kilka godzin. Dzisiaj byłam na basenie i cycuszki mam znacznie bardziej miękkie, niż przed basenem. Specjalnie pomacałam przed i po

Joasi, powodzenia w walce z orbitrekiem . Mnie dopadło kilka miesięcy przed operacją, na początku było tragicznie, po 5 minutach z niepokojem zerkałam na zegarek, a po 10 min już leżałam prawie nieżywa na łóżku. Orbitreka mam w sypialni, więc do łóżka miałam na szczęście blisko, bo dalej nie dałabym rady doleźć . Normalnie całe ciało jak z waty miałam. A potem to już i godzinkę leciałam ,trochę mi go nawet brakuje. Ciekawe, kiedy będę mogła go znów "dosiąść" . Chociaż z drugiej strony sporo schudłam po operacji i cycki i tak mocno się odznaczają
Aha, Joasi, ja sobie na brzuszysko nakładałam dodatkowo pas neoprenowy, żeby tłuszcz szybciej się spalał . Nie wiem, czy działa, bo czytałam różne opinie na jego temat, ale zaszkodzić - nie zaszkodził .
A ćwiczyłam za krótko, żeby zauważyć jakieś większe zmiany.

Oliwko, dziękuję za info dot. staniczka .

Kulkaaga, do grudnia tylko 3 miesiące, zleci, nawet się nie obejrzysz . Masz w albumie zdjęcia swojej wyjściówki?

Krokusiku, buziaczki
Stary 2012-09-07, 20:35   #3112
kasikkk87
Zadomowienie

dziewczyny juz druga kolezanka powiedzial mi ze mi cycki urosly
Stary 2012-09-07, 20:39   #3113
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość

Kulkaaga, do grudnia tylko 3 miesiące, zleci, nawet się nie obejrzysz . Masz w albumie zdjęcia swojej wyjściówki?
Tylko że op będzie jeszcze później w grudniu dr dopiero zdecyduje czy wyznaczyć już termin, więc najszybciej na początku lutego będzie, bo mówiła że to tak 5 tyg (musi zamówić salę, anestezjologa itp) No ale wychodzi na to że w najlepszym wypadku zrobię sobie piersi na 32 urodziny

Wyjściówki nie mam w albumie, postaram się jutro wrzucić, bo dziś padam na twarz tak mnie młody wymęczył (padłabym na cycki gdybym je miała )
Stary 2012-09-07, 21:36   #3114
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Wy wysportowane to ja z pytaniem od razu, zakupiliśmy orbitreka, powiedzcie jak na tym ćwiczyć żeby to sens miało? ja poprostu wsiadam i lece, pierwszy dzień po 10min był zgon, ćwicze codziennie raz albo dwa, po tygodniu dochodze do pół godziny, dziś dołączyłam brzuszki. generalnie nie zależy mi na zrzucaniu wagi tylko ujędrnieniu, kondycji no i brzuch zrobić w końcu musze bo fatalnie na zdjęciach wygląda przy tych cycuszkach
to ja Ci mogę coś poradzić. kup sobie jakiś tani pulsometr i wylicz sobie puls z jakim powinnaś ćwiczyć. 220-wiek=X i z X jakieś 60-70% i takie tętno powinnaś mieć. takie pi razy oko
i co drugi trening tętno stałe a co drugi (ten drugi drugi ) trening interwałowy. ale to nie wiem jak wyliczyć. i masz np. 5 min tętno A (rozgrzewka) następnie 7min tętno Y (ciut wyższe od A), kolejne 7min z tętnem Z (wyższe niż Y), znowu 7min Y, 7min Z, 7min Y.... i tak dalej i tak dalej i na koniec 5min tego A i koniec.
ale nie wiem jak tętno z interwałowego ma się do tego stałego

czas przykładowy dałam. bo tętno i czas wylicza się z wieku, zaawansowania kondycyjnego, z czasu całościowego i ogólnie dobiera się indywidualnie. i fajne to jest bo się traci tłuszcz

chyba dobrze rozpisałam
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 21:36   #3115
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Tylko że op będzie jeszcze później w grudniu dr dopiero zdecyduje czy wyznaczyć już termin, więc najszybciej na początku lutego będzie, bo mówiła że to tak 5 tyg (musi zamówić salę, anestezjologa itp) No ale wychodzi na to że w najlepszym wypadku zrobię sobie piersi na 32 urodziny

Wyjściówki nie mam w albumie, postaram się jutro wrzucić, bo dziś padam na twarz tak mnie młody wymęczył (padłabym na cycki gdybym je miała )
Kulkaaga ja operacje chcialam zrobic w lutym ale dr na konsultacji dala mi do zrozumienia,ze co nagle to po ...diable potem ja moglam dopiero w czerwcu ale zniwu nie wyszlo...mialo byc we wrzesniu i juz sie nastawilam ,wszystko przygotowalam i juz prawie czulam zapach narkozy ...nie wyszlo i mialam wkur... Teraz juz wszystko jest na dobrej drodze, ze bede operowana w listopadzie...wszystko juz pasi mi i dr A TEN CZAS OD LUTEGO ZLECIAŁ NIE WIEM KIEDY ! Teraz jestem juz tak pwena tego co sie wydarzyc ma i na spokojnie czekam juz bez sraczki
Stary 2012-09-07, 21:46   #3116
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie kochane,
Joasiu myślę że mogę Ci trochę podpowiedzieć: a mianowicie, żeby spalić tkankę tłuszczową a ćwiczenie na orbitreku przyniosło efekt i nie zabijało po 10 min powinnaś ćwiczyć w tętnie właściwym, wtedy spalamy tłuszczyk . Trening powinien trwać min 45 min do 1 h. Tkankę tłuszczową spalamy po 30 min. W zależności od wieku tętno właściwe ma różne wartości- zamieszczam link jak ustalić w/w tętno :
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0101/120309379
Ja też mam orbitreka od kilku lat i uważam, że jest to genialne urządzenie, które angażuje wszystkie partie mięśni do pracy nie obciążając zbytnio stawów /podobne do nordic walking/. Jak będziesz ćwiczyć z tętnem właściwym efekty będą szybko widoczne a Ty nie będziesz wykończona.
Życzę wytrwałości

Jeżeli chodzi o dietę dr Dąbrowskiej- to nie polecam. Trzy lata temu zafundowałam sobie turnus zdrowotny oparty na tej diecie i potem przez 2 m-ce dochodziłam do siebie. Ta dieta oparta jest gł na warzywach i soku buraczanym a to chyba nie służyło mojemu organizmowi
Buziaczki.
o

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

aha i jeszcze jakby Ci się nie chciało wyliczać tego interwałowego to to stałe sobie wylicz i jeśli nie ruszałaś się dawno to trzymaj się bliżej 60% ze swojego maksymalnego (te 220-wiek= max ) a jak potrenujesz ciut to zbliżaj się do 70%
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 21:49   #3117
krokus26
Raczkowanie

Aniko Miałam dopytać jak piersiaczki przyjęły się w pracy?
Stary 2012-09-07, 22:00   #3118
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:

dojdziesz do znacznie lepszych czasów.Ja też startowałam i po kilku min kończyłam a z czasem godzina nie sprawiała mi problemu.
Wydaję mi się że najwięcej kg zgubiłam na orbim przy systematycznych ćwiczeniach

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że basen rozluźnia mocno napięte na implancie mięśnie piersiowe . U nmie taki efekt utrzymuje się kilka godzin. Dzisiaj byłam na basenie i cycuszki mam znacznie bardziej miękkie, niż przed basenem. Specjalnie pomacałam przed i po

Chociaż z drugiej strony sporo schudłam po operacji i cycki i tak mocno się odznaczają
thx

jak to zrobiłaś?

Cytat:
dziewczyny juz druga kolezanka powiedzial mi ze mi cycki urosly
suuuper.W końcu dojrzałaś

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Joasi a może masz pulsometr razem z orbim połączony kabelkiem?

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Joasi a może masz pulsometr razem z orbim połączony?wtedy klik do ucha i na monitorze się wyświetla
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 22:21   #3119
jooasi
Wtajemniczenie

Pulsometr do ucha być może?? nawet nie widziałam mam taki wmontowany w rączki.
wszystkim dziękuje za rady, jutro już rozmyślniej bede ćwiczyć, nie jak dzikusek
startuje z 60 kg, masakra, plus 1,5kg na wakacjach dobiłam, wszystko w brzuchol i uda wchodzi już nawet cycki tego nie równoważą. ostatnio mam wrażenie, że im mniej jem tym bardziej puchne bo wcale się nie obżerałam a w menu głównie sałatki były więc przechodze na belsenową dietke plus te ćwiczenia i mam nadzieje, że tych zbędnych 4kg łatwo się pozbędę wiecej nie chce bo wtedy mi już gnaty wyłażą i kanciasta się robie.
Stary 2012-09-07, 22:27   #3120
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Pulsometr do ucha być może?? nawet nie widziałam mam taki wmontowany w rączki.
wszystkim dziękuje za rady, jutro już rozmyślniej bede ćwiczyć, nie jak dzikusek
startuje z 60 kg, masakra, plus 1,5kg na wakacjach dobiłam, wszystko w brzuchol i uda wchodzi już nawet cycki tego nie równoważą. ostatnio mam wrażenie, że im mniej jem tym bardziej puchne bo wcale się nie obżerałam a w menu głównie sałatki były więc przechodze na belsenową dietke plus te ćwiczenia i mam nadzieje, że tych zbędnych 4kg łatwo się pozbędę wiecej nie chce bo wtedy mi już gnaty wyłażą i kanciasta się robie.
To powodzenia i wytrwalosci zycze
Ja cisne rece i plecki obecnie Zawsze tak po lecie mnie bierze hehehe

No i teraz za moment "sekrety chirurgi" Przypominam zainteresowanym

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości