Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-07, 22:32   #3121
jooasi
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dziewczyny juz druga kolezanka powiedzial mi ze mi cycki urosly
Kasikkk Ty młodziutka jesteś to miały prawo mi urosły dopiero jak się tż nimi zajął, wcześniej decha byłam

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Tylko że op będzie jeszcze później w grudniu dr dopiero zdecyduje czy wyznaczyć już termin, więc najszybciej na początku lutego będzie, bo mówiła że to tak 5 tyg (musi zamówić salę, anestezjologa itp) No ale wychodzi na to że w najlepszym wypadku zrobię sobie piersi na 32 urodziny

Wyjściówki nie mam w albumie, postaram się jutro wrzucić, bo dziś padam na twarz tak mnie młody wymęczył (padłabym na cycki gdybym je miała )
Kulka ja zrobiłam dopiero po 36 i trójce dzieci więc nie masz się co martwić, najstarsza nie będziesz młodego sobie też podchodujesz w między czasie to łatwiej będzie, tylko nie ucz go przesiadywania na rączkach bo dr pewnie przez 3mc nie pozwoli Ci go dźwignąć.
Stary 2012-09-07, 22:37   #3122
gwendolinka
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

to ja ide oglada sekrety chirrutgi;P mimo ze nie wiem na jakim programie :P przelece ....
jooasi a ja sie na ta diete nie doczekałam!...

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 22:45   #3123
jooasi
Wtajemniczenie

Aniczko a dlaczego Ty schudłaś po operacji?? ja miałam apetyt jak koń, ciągle głodna byłam i to już w klinice się zaczęło, dzień po op, dobrze, że mamusia doktorowa przepysznie gotowała
u mnie stanął w salonie ten pięny i stylowy mebel to jest straszne jak człowieka styra, prysznic mam na piętrze i nie mogę się dowlec do niego bo wata z nóg faktycznie ani legnąć na niczym bo tak zlana potem jestem, że sama siebie się brzydze dodatkowy plus po nim biore zimny prysznic a zawsze we wrzątku dupe rozmiękczałam bo normalnie ciągle mi zimno

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
to ja ide oglada sekrety chirrutgi;P mimo ze nie wiem na jakim programie :P przelece ....
Gwen naprawde? wszystkim wysyłałam od których maile miałam, to jakaś dupa czemu się nie upomniałaś? puszczę jeszcze raz tylko teraz to w skrzynce odkopać musze.

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
To powodzenia i wytrwalosci zycze
Ja cisne rece i plecki obecnie Zawsze tak po lecie mnie bierze hehehe

No i teraz za moment "sekrety chirurgi" Przypominam zainteresowanym
Żaba z Tobą to się nawet nie równam mogłabyś mi trochę tej energii puścić życiowej wogóle to czytałam o jakichś niesamowitych endorfinach po treningu a u mnie tylko zmęczenie niebywałe choć i satysfakcja z każdej kolejnej minuty. jak mam sobie produkcje tych hormonków uruchomić?
Stary 2012-09-07, 23:03   #3124
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Kulkaaga ja operacje chcialam zrobic w lutym ale dr na konsultacji dala mi do zrozumienia,ze co nagle to po ...diable potem ja moglam dopiero w czerwcu ale zniwu nie wyszlo...mialo byc we wrzesniu i juz sie nastawilam ,wszystko przygotowalam i juz prawie czulam zapach narkozy ...nie wyszlo i mialam wkur... Teraz juz wszystko jest na dobrej drodze, ze bede operowana w listopadzie...wszystko juz pasi mi i dr A TEN CZAS OD LUTEGO ZLECIAŁ NIE WIEM KIEDY ! Teraz jestem juz tak pwena tego co sie wydarzyc ma i na spokojnie czekam juz bez sraczki

pierwsza lekcja cierpliwości za Tobą- zdana na medal zyskałaś wiele bo pewność i spokój -a więc masz już wszystko czego Ci potrzeba do dnia operacji
I na prawdę co nagle to po diable goniący czas jest złym doradcą

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
To powodzenia i wytrwalosci zycze
Ja cisne rece i plecki obecnie Zawsze tak po lecie mnie bierze hehehe

No i teraz za moment "sekrety chirurgi" Przypominam zainteresowanym
ja nie mam tego kanału więc mam kłopot z głowy Poczytam jak Wy się denerwujecie
A Ty plecki i rączki ciśniesz - o i mi by się przydało na razie będę się psychicznie przygotowywać

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Napisane przez krokus26 Pokaż wiadomość
Aniko Miałam dopytać jak piersiaczki przyjęły się w pracy?
Witaj Krokusiku jak miło Cię widzieć co słychać u panienek?

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 23:31   #3125
celina777
Rozeznanie

Ogladacie dziewczyny program ? ...ta babka ma bardziej wiszace piersi odemnie a nie robil jej podwieszania tylko implant ....hm.... Ciekawe co z tego wyjdzie jej po czasie...
A ten koles mnie rozwalił....to byla prowokacja[COLOR="Silver"]

MYA dzieki za dobre słowo

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-09-07 o 23:33
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 23:51   #3126
Olivkaa200
Zakorzenienie

Weszlam dziewczyny do Was po obejrzeniu programu w sumie dzis tylko rozwalil mnie ten kolesno i pani przy sobie kurcze moze jestem bezczelna ale jedzenie bez smazenia i jedzenie z parowaru nic nie datrzeba wziasc sie za siebie-ciwczyc ciwczyc i jeszcze raz cwiczyc!przeciez ma lustro i widziala do jakiego stanu sie doprowadza. Myslalam moze ze ona jakas chora no ale zdrowa kobieta chce miec dziecko i nie moze zebrac sie w sobie.
Ja tez mam nadwage pomimo mlodego wieku i zle mi z tym ale cos z tym robie. Teraz mi zle ze nie moge chodzic na silownie i cwiczyc ale chodze na spacery czesto czasem mam napady na slodycze i niezdrowe jedzenie no ale trzeba sie opamietac. Musialam to napisac

I jeszcze napisze do dziewczyn ktore musza czekac na operacje dziewczyny ja czekalam 324 dni wiecie co to bylo dla mnie?koszmar! a 12stego stuknie 2 miesiace dla moich piersi ja jestem dobrym przykladem na to ze czas bardzo szybko leci

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

zabulek a co to za stanik zakupilas? podnosi piersi? dawaj fotki

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 00:06   #3127
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Pulsometr do ucha być może?? nawet nie widziałam mam taki wmontowany w rączki.
wszystkim dziękuje za rady, jutro już rozmyślniej bede ćwiczyć, nie jak dzikusek
startuje z 60 kg, masakra, plus 1,5kg na wakacjach dobiłam, wszystko w brzuchol i uda wchodzi już nawet cycki tego nie równoważą. ostatnio mam wrażenie, że im mniej jem tym bardziej puchne bo wcale się nie obżerałam a w menu głównie sałatki były więc przechodze na belsenową dietke plus te ćwiczenia i mam nadzieje, że tych zbędnych 4kg łatwo się pozbędę wiecej nie chce bo wtedy mi już gnaty wyłażą i kanciasta się robie.
te pulsometry wmontowane w sprzęt to pic na wodę fotomontaż ja kiedyś na rowerku jechałam jak się chwyciłam to miałam ok. 360 czyli teoretycznie powinnam nie żyć a z kolei te na ucho też są zakłamane. bo jak masz założone i Ci zmierzy a odwrócisz go o 180 st i znowu przypniesz to jest inny odczyt. najdokładniejsze są te zegarki z paskiem na klatce piersiowej
na siłowni pracowałam 2 lata to co nie co wypytałam i coś mi tam w głowie zostało
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 00:17   #3128
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Tamten byl premierowy Dzisiaj jest pierwszy odcinek, po raz pierwszy.

Zakupilam sobie topik nike dri fit W urzekajacym rozmiarze XS Mialam do wyboru XS, L, XL, wiec wzielam tem maluski:h ahaha: No i jest przymaly troche, ale mam w nim taki cyc, takie buly, ze w nawet najwiekszym push up nie da sie takiego efektu zrobic:ha haha: Czasje sie, zeby zamowic jeszcze jeden , identyczny rozmiar, tylko w innym kolorze:

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Obfocilam nowy topik, wiec kto ciekawy , zapraszam do albumu
XS kupiłaś . No nie mogę Zaraz pędzę focie zobaczyć

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dziewczyny juz druga kolezanka powiedzial mi ze mi cycki urosly
o masz Ci los- ale lepiej że urosły późno niż wcale

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Tylko że op będzie jeszcze później :( w grudniu dr dopiero zdecyduje czy wyznaczyć już termin, więc najszybciej na początku lutego będzie, bo mówiła że to tak 5 tyg (musi zamówić salę, anestezjologa itp) No ale wychodzi na to że w najlepszym wypadku zrobię sobie piersi na 32 urodziny

Wyjściówki nie mam w albumie, postaram się jutro wrzucić, bo dziś padam na twarz tak mnie młody wymęczył (padłabym na cycki gdybym je miała
Oj kochana Ty nawet nie wiesz ile masz szczęścia w tym swoim nieszczęściu
Ja na pierwszej konsultacji trafiłam do lekarza który chciał mnie pociachać wzdłuż i w szerz A co tam- po co czekać cycki podwiesić , dopełnić implantem i brzuch też pociąć i pocerować Jak wyciągnął książkę ze zdjęciami i pokazał co chce mi zrobić to mało nie zemdlałam
Spierdzieliłam z gabinetu i powiedziałam W ŻYCIU !!!!wole chodzić porozciągana niż pozszywana jak podarty worek I takiego pauera dostałam z tego przerażenia że na siłowni dym szedł masaże i peelingi do tego. Po roku brzuszek już na plaży mogłam pokazać. A i piersi podwieszać nie było trzeba. Operację zrobiłam po 4 latach od tamtej konsultacji- i mogę tylko powtórzyć, że co nagle to po diable.
I jeszcze odnośnie piersi po porodzie. Ja karmiłam dwa lata. Odstawić musiałam z dnia na dzień. W ciągu tygodnia z jędrnych/wypełnionych piersi zrobiły mi się dwa pomarszczone flaki- dramat Przez pierwsze pół roku nie byłam w stanie wpłynąć na stan skóry a gruczołu ilościowo jakby nawet ubywało. Potem dopiero hormony wróciły do normy a życie do piersi-i dopiero po roku wyglądały lepiej. Nie robiłam z nimi już potem (niestety) nic- a na konsultację którą opisałam powyżej poszłam po paru latach. Przez następne lata po niej tak zadbałam o skórę na piersiach ( i brzuchu) że obyło się bez podwieszania. A jaka byłam z siebie dumna
A co by było gdybym posłuchała lekarza który chciał mnie pociąć z taką fantazją ? Kto szybko robi robi dwa razy

Ale się rozpisałam Mogę Ci tylko powiedzieć, że masz ogromne szczęście że trafiłaś do myślącego lekarza. Oczywiście możesz mieć swoje zdanie i iść do innego na konsultację. Jestem pewna, że znajdziesz bez problemu takiego który Ci zrobi operację od razu. Powiesz że chcesz i co chcesz, zapłacisz i będziesz miała piersi już za miesiąc. Na ile czasu to inna sprawa no ale zawsze można za rok zrobić następną operację
Może ja już inaczej patrzę na czas trzy miesiące , pół roku czy rok Może ważne rzeczy mają dla mnie inną wartość niż szybkie zakupy w sklepie. Mieć piękne piersi w lutym? a cóż znaczy te parę miesięcy dla takiej perspektywy? Wykorzystaj ten czas który Ci dał mądry i rozsądny lekarz- zadbaj o skórę a organizm niech wróci do równowagi hormonalnej. Same implanty bez zdrowej i mocnej skóry nie dadzą ładnego efektu bez solidnego rusztowania nie zbuduje się nic

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-09-08 o 19:21
Stary 2012-09-08, 00:40   #3129
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
jakby co to www.tvnplayer.pl i masz wszystko
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 01:12   #3130
krokus26
Raczkowanie

Może ja już inaczej patrzę na czas trzy miesiące , pół roku czy rok Może ważne rzeczy mają dla mnie inną wartość niż szybkie zakupy w sklepie. Mieć piękne piersi w lutym? a cóż znaczy te parę miesięcy dla takiej perspektywy? Wykorzystaj ten czas który Ci dał mądry i rozsądny lekarz- zadbaj o skórę a organizm niech wróci do równowagi hormonalnej. Same implanty bez zdrowej i mocnej skóry nie dadzą ładnego efektu bez solidnego rusztowania nie zbuduje się nic[/QUOTE]

Mayu Byłam na kontroli u dr pod koniec sierpnia (razem z Aniką i Wiolką - ) i podobno wszystko jest ok ale fałd jeszcze w prawej piersi jest- dr mówi że się rozprostuje jak jeszcze intensywniej popracuję nad skórą, gdyż podciągnie się troszkę. Więc tak jak piszesz- ten czas od momentu op nauczył mnie dużej pokory a przede wszystkim chyba jak nigdy dotąd nie dbam o skórę- zwłaszcza piersi. Dr poleciła mi jeszcze kosmetyczkę która podobno czyni cuda. W przyszłym tygodniu się umówię i zobaczymy. Ale myślę, że powinno być już tylko lepiej.

Joasiu, ja też zgadzam się z Tonią, że najlepsze są pulsometry z paskiem piersiowym- są najdokładniejsze. Ja też takiego używam i często jak porównuję pomiar z pulsometrem na orbitreku- to jest duża różnica.

Żabulku- jak Ci się udało wcisnąć w Xs? Ale zdjęcia super.
Stary 2012-09-08, 08:39   #3131
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Pulsometr do ucha być może?? nawet nie widziałam mam taki wmontowany w rączki.
wszystkim dziękuje za rady, jutro już rozmyślniej bede ćwiczyć, nie jak dzikusek
startuje z 60 kg, masakra, plus 1,5kg na wakacjach dobiłam, wszystko w brzuchol i uda wchodzi już nawet cycki tego nie równoważą. ostatnio mam wrażenie, że im mniej jem tym bardziej puchne bo wcale się nie obżerałam a w menu głównie sałatki były więc przechodze na belsenową dietke plus te ćwiczenia i mam nadzieje, że tych zbędnych 4kg łatwo się pozbędę wiecej nie chce bo wtedy mi już gnaty wyłażą i kanciasta się robie.
to będę cię dopingować,żeby się udało
Ja chyba nigdy nie powiem że więcej nie chce zazdroszczę aż.

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Weszlam dziewczyny do Was po obejrzeniu programu w sumie dzis tylko rozwalil mnie ten kolesno i pani przy sobie kurcze moze jestem bezczelna ale jedzenie bez smazenia i jedzenie z parowaru nic nie datrzeba wziasc sie za siebie-ciwczyc ciwczyc i jeszcze raz cwiczyc!przeciez ma lustro i widziala do jakiego stanu sie doprowadza. Myslalam moze ze ona jakas chora no ale zdrowa kobieta chce miec dziecko i nie moze zebrac sie w sobie.
Ja tez mam nadwage pomimo mlodego wieku i zle mi z tym ale cos z tym robie. Teraz mi zle ze nie moge chodzic na silownie i cwiczyc ale chodze na spacery czesto czasem mam napady na slodycze i niezdrowe jedzenie no ale trzeba sie opamietac. Musialam to napisac

I jeszcze napisze do dziewczyn ktore musza czekac na operacje dziewczyny ja czekalam 324 dni wiecie co to bylo dla mnie?koszmar! a 12stego stuknie 2 miesiace dla moich piersi ja jestem dobrym przykladem na to ze czas bardzo szybko leci

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

zabulek a co to za stanik zakupilas? podnosi piersi? dawaj fotki
jak na złość moje dziewczyny nie spały i wyszłam na chwile akurat jak ta kobietka była.Odrzucili ją?co jej powiedział dr?

A jak już przy dr. to co on ma ze zębami? te górne jakieś długie czy coś
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 10:01   #3132
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
[/COLOR]zabulek a co to za stanik zakupilas? podnosi piersi? dawaj fotki

Oliveczko topik nike dri fit W rozmiarze XS A fotki sa od wczoraj w albumie
Stary 2012-09-08, 10:55   #3133
horo_2
Zadomowienie

Witam się dziewczynki
ale Wam zazdroszczę tych ćwiczeń i diet ... ja też bym chciała już coś zrobić dla swojego ciałka ... bo na razie to patrzeć nie mogę na swój brzuchol

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 11:17   #3134
zabulek1
Wtajemniczenie

Horo
Jestes swierzo po cesarce, wiec przestan tak gadac Jestes mloda , zdrowa mamusia z zarabista figura Na diety i cwiczenia jeszcze bedziesz miala czas, az Ci zbrzydna hehehe A teraz jest czas na pielegnacje maluszka i relax w wolnej chwili
A jak malutka? Grzeczna jest?
Stary 2012-09-08, 11:42   #3135
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Horo
Jestes swierzo po cesarce, wiec przestan tak gadac Jestes mloda , zdrowa mamusia z zarabista figura Na diety i cwiczenia jeszcze bedziesz miala czas, az Ci zbrzydna hehehe A teraz jest czas na pielegnacje maluszka i relax w wolnej chwili
A jak malutka? Grzeczna jest?
Malutka grzeczniutka, słodziutka i taka kochana ... na szczęście
Większość czasu przesypia, a w przerwach konsumuje

A mnie kusi już bieżnia, którą uwielbiam ... ale poczekam.

Widzę, ze przewija się temat karmienia piersią... na razie piersi wyglądają super, ale rozmiar jest większy Staniczek noszę ok. 5 godzin dziennie (dłuzej nie dam rady), w nocy oczywiście bez i nie wiem jak z piersiami będzie po karmieniu ... mam jedynie nadzieję, ze będzie ok

W któryś dzień widziałam się z koleżanką, która zrobiła piersi po pierwszym dziecku, potem urodziła drugie, które karmiła. I jej akurat piersi trochę obwisły (ma anatomki 350 cc), ale może przy okrągłych będzie inaczej... jak na razie widzę, ze znaturalniały.

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 12:16   #3136
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
jak na złość moje dziewczyny nie spały i wyszłam na chwile akurat jak ta kobietka była.Odrzucili ją?co jej powiedział dr?
Tak doktor odrzucil ja, no i mial racje. Powiedzial ze on tu nic nie rzobi to ona musis chudnac a wtedy nadmiar skory z brzucha bedzie trzeba wyciac

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 14:22   #3137
belseno
Zadomowienie

Witajcie kochane ja na chwilkę, wieczorkiem poczytam bo widzę, że dużo wczoraj postów przybyło Tak szybciutko tylko powiem, że byłam wczoraj na basenie 2 raz i już było zupełnie inaczej, nie musiałam kombinować żeby się rozćwiczyć i podtopień tez nie było bez deski weszłam i odrazu żabką pływałam wprawdzie nie z takim rozmachem jak przed zabiegiem i tylko ciut, ciut w środku czułam, że ciągnie. Także zamierzam basenik kontynuować 2x w tyg. a i przymierzyłam wczoraj pierwszy biustonosz z fiszbinami z koronki i bez pushapów z intimissimi, wrzuciłam fotke do albumu bielizna/stroje. Nie kupiłam go bo to pierwszy i jeszcze nie wiem czy to tak powinno być bo go kompletnie nie czuje a 6 pozostałych tej firmy nawet mi się fotografować nie chciało, porażka jakaś. A i kupiłam za jakieś 20 zł z H&M bez fiszbin całkiem fajny bawełniak w paseczki i mieli tam bez fiszbin jeszcze z czarnej koronki ale już po 40 zł.
Stary 2012-09-08, 19:29   #3138
zabulek1
Wtajemniczenie

Wlasnie wrocilam z zakupow Kupilam bikini, piekne, musialam je miec Niestety z wyprzedarzy, wiec bylo jedno, jedyne w rozmiarze XS Ja to mam szczescie ostatnio No ale wzielam, bo cena byla powalajaca Cisnie mnie strasznie w cycki i niezbyt ladnie sie uklada, ale bede je prac i na mokro rozciagac Zobaczymy co z tego wyjdzie
Dolaczam foteczki, tyle, ze kolor troche nieprawdziwy, bo naprawde jest troszke ciemniejsze, jak opalony puder hehehe i przeplatany delikatna zlota, swiecaca nitka......bajka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1050622.jpg (29,1 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1050624.jpg (35,3 KB, 56 załadowań)
Stary 2012-09-08, 19:33   #3139
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
XS kupiłaś . No nie mogę Zaraz pędzę focie zobaczyć

Cos to XS mnie przsladuje ostatnio Cisnie, ale kupuje z uporem maniaka, bo nie ma wyboru
A teraz niech ktos powie, ze po operacji trzeba wielkie rozmiary kupowac:h ahaha: Na moje groszki nawet w najmniejszy sie wepchne
Stary 2012-09-08, 19:59   #3140
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Może ja już inaczej patrzę na czas trzy miesiące , pół roku czy rok Może ważne rzeczy mają dla mnie inną wartość niż szybkie zakupy w sklepie. Mieć piękne piersi w lutym? a cóż znaczy te parę miesięcy dla takiej perspektywy? Wykorzystaj ten czas który Ci dał mądry i rozsądny lekarz- zadbaj o skórę a organizm niech wróci do równowagi hormonalnej. Same implanty bez zdrowej i mocnej skóry nie dadzą ładnego efektu bez solidnego rusztowania nie zbuduje się nic
Mayu Byłam na kontroli u dr pod koniec sierpnia (razem z Aniką i Wiolką - ) i podobno wszystko jest ok ale fałd jeszcze w prawej piersi jest- dr mówi że się rozprostuje jak jeszcze intensywniej popracuję nad skórą, gdyż podciągnie się troszkę. Więc tak jak piszesz- ten czas od momentu op nauczył mnie dużej pokory a przede wszystkim chyba jak nigdy dotąd nie dbam o skórę- zwłaszcza piersi. Dr poleciła mi jeszcze kosmetyczkę która podobno czyni cuda. W przyszłym tygodniu się umówię i zobaczymy. Ale myślę, że powinno być już tylko lepiej.
[/QUOTE]

Poznałyście się ? ale super! a ja przeoczyłam taką wiadomość.
No właśnie- skóra! Ja wiem, że to nie są próżne słowa. Niestety lekarze zbyt lekko do tego podchodzą , nie zalecają zabiegów i kosmetyków pielęgnacyjnych, profilaktyki- wsadzą implant i dziękuje Zwłaszcza te osoby które są po ciąży, mają spory implant albo mają po prostu słabą i wiotką skórę powinny o nią dbać szczególnie i już ZAWSZE!!
Liczę, że napiszesz nam jakie zabiegi Ci kosmetyczka dobrała i co zaleciła Myślę że jest to bardzo ważny problem i że warto o nim mówić. Wielu osobą może to ogromnie pomóc.
Może otworzymy w klubie wątek o takiej tematyce? byłoby tam wszystko pod ręką będziemy się wymieniać poradami, polecać i testować kosmetyki. Jeśli jesteście za i będzie zainteresowanie to jestem jak najbardziej za

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Cos to XS mnie przsladuje ostatnio Cisnie, ale kupuje z uporem maniaka, bo nie ma wyboru
A teraz niech ktos powie, ze po operacji trzeba wielkie rozmiary kupowac:h ahaha: Na moje groszki nawet w najmniejszy sie wepchne
Ty idziesz w przeciwnym kierunku z rozmiarówką niż należy dobrze że zdjęcia dołączyłaś bo by jeszcze ktoś pomyślał, że Ci się panienki kurczą

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Witajcie kochane ja na chwilkę, wieczorkiem poczytam bo widzę, że dużo wczoraj postów przybyło Tak szybciutko tylko powiem, że byłam wczoraj na basenie 2 raz i już było zupełnie inaczej, nie musiałam kombinować żeby się rozćwiczyć i podtopień tez nie było bez deski weszłam i odrazu żabką pływałam wprawdzie nie z takim rozmachem jak przed zabiegiem i tylko ciut, ciut w środku czułam, że ciągnie. Także zamierzam basenik kontynuować 2x w tyg. a i przymierzyłam wczoraj pierwszy biustonosz z fiszbinami z koronki i bez pushapów z intimissimi, wrzuciłam fotke do albumu bielizna/stroje. Nie kupiłam go bo to pierwszy i jeszcze nie wiem czy to tak powinno być bo go kompletnie nie czuje a 6 pozostałych tej firmy nawet mi się fotografować nie chciało, porażka jakaś. A i kupiłam za jakieś 20 zł z H&M bez fiszbin całkiem fajny bawełniak w paseczki i mieli tam bez fiszbin jeszcze z czarnej koronki ale już po 40 zł.
Obyło się bez podtopień dzielnie sobie radzisz w takim razie- i będzie tylko lepiej po każdym razie W albumiku już byłam- chociaż raz mi się udało nie przegapić Najbardziej mi się podobają te staniczki szmaciane bo piersi w nich są takie...niegrzeczne:diabe lek: I cena jaka za ten w paseczki !! aż sama się pofatyguje do sklepu. Ten różowy ma fajny kolorek- ale na razie może się wstrzymaj bo cena dość wysoka i po kilku msc leżenia w szufladzie może się okazać że nie pasuje.

Stary 2012-09-08, 20:00   #3141
zabulek1
Wtajemniczenie

Narazie tylko mozg mi sie kurczy
Stary 2012-09-08, 20:12   #3142
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Narazie tylko mozg mi sie kurczy
hihi- a masz zdjęcia?
Ja nie wiem, że Cię jeszcze nie zaciukały na ulicy jakieś zazdrośnice bo te Twoje panny coraz dorodniejsze - to chyba przez te coraz mniejsze szmatki jakimi je okrywasz

Stary 2012-09-08, 20:38   #3143
zabulek1
Wtajemniczenie

No widzisz Mya narod tyje i tylko takie male szmatki na wyprzedazach zostaja No a ja jak musze sie pocieszyc to je kupuje
Ale to bikini, to naprawde jest piekne Zdjecia oszukuja z kolorem W tym roku juz pewnie sie nie przyda, wiec mam jakies 7-8 miesiecy na rozciagniecie gory, albo na skurczenie siebie:ha haha:

Zdjec kurczacego mozgu nie mam, ale ......................... ......................... ......................... ................. chyba zachorowalam na jakas chorobe , typu, psychiczna, bo mnie jakies doly lapia ostatnio
Nic mi nie pasuje Moze to kryzys wieku sredniego poprostu
Stary 2012-09-08, 20:58   #3144
anika75
Zadomowienie

Hej Kobietki
Miałam dziś zdjęcia porobić, ale cały dzień spędziłam w ogrodzie na pracach jesienno - porządkowych .

Cytat:
Aniko Miałam dopytać jak piersiaczki przyjęły się w pracy?
Krokusiku piersiaki się przyjęły bezproblemowo . Chyba nikt nie zauważył zmiany, chociaż wcześniej wydawało mi się, że kilka koleżanek gapiło się na nie. Ale najwyraźniej tylko mi się wydawało, bo nikt nic nie mówił . Ale też noszę szerokie bluzki, więc nie rzucają się w oczy. Widziałaś zresztą, jak potrafię je zakamuflować .

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
thx

jak to zrobiłaś?
Cytat:
Aniczko a dlaczego Ty schudłaś po operacji?? ja miałam apetyt jak koń, ciągle głodna byłam i to już w klinice się zaczęło, dzień po op, dobrze, że mamusia doktorowa przepysznie gotowała
u mnie stanął w salonie ten pięny i stylowy mebel to jest straszne jak człowieka styra, prysznic mam na piętrze i nie mogę się dowlec do niego bo wata z nóg faktycznie ani legnąć na niczym bo tak zlana potem jestem, że sama siebie się brzydze dodatkowy plus po nim biore zimny prysznic a zawsze we wrzątku dupe rozmiękczałam bo normalnie ciągle mi zimno
Dziewczyny, nie wiem za bardzo, jak to się stało, że schudłam . Myślę, że po części był to stres związany z operacją, a potem ze strachem, czy ktoś nie pozna. Ja już na operację jechałam odchudzona o 3 kg - z 56 kg spadło mi na 53. Ale chyba najbardziej prawdopodobną przyczyną schudnięcia był fakt, że po operacji jakoś odrzuca mnie od smażonych potraw. No nie mogę przełknąć smażonego i koniec. Nawet gdy mąż coś smaży ja uciekam, żeby nie czuć tego smrodku . W ciąży tak miałam. Ja nie schudłam jakoś znacząco - spadło mi 5 kg i z jednej strony się cieszę, bo brzuszka się pozbyłam (no nie do końca, bo z rozciągniętą skórą to nie takie proste), ale z drugiej strony bardziej cycki widać .

Joasi, jeśli chcesz oczyszczać organizm, to polecam Ci książki Józefa Słoneckiego "Zdrowie na własne życzenie". Tam jest świetna miksturka oczyszczająca, piliśmy ją z mężem przez długi okres i myślę, że w tym roku też do niej wrócimy . Na początku tego oczyszczania (chyba w drugim tygodniu) dostałam okropne wypryski na twarzy, potem już buźka była jak u niemowlaka. Ogólnie i ja i mąż czuliśmy się lepiej i nawet nie łapałam żadnych wirusów, co przy mojej pracy było zawsze oczywistą oczywistością . Z czystym sumieniem polecam .
Tu jest strona internetowa http://bioslone.pl/mo

Żabko, bosko wyglądają Twoje piersiaczki w tym stroju . XS mówisz? Ja zawsze kupowałam za małe bikini, bo cycki były w nich większe .
A co Ty tam za doły łapiesz? Pisz, będziemy coś radzić .

Myu, tak, spotkałyśmy się we trzy - ja, Wiola i Krokusik . Nawet na kawce i lodach byłyśmy, tylko cycków nie było jak pooglądać

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Aaaa, jestem jak najbardziej za wątkiem kosmetycznym , bo nie da się ukryć, że same implanty nie są kluczem do sukcesu .

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-09-08 o 21:23
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 23:04   #3145
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
No widzisz Mya narod tyje i tylko takie male szmatki na wyprzedazach zostaja No a ja jak musze sie pocieszyc to je kupuje
Ale to bikini, to naprawde jest piekne Zdjecia oszukuja z kolorem W tym roku juz pewnie sie nie przyda, wiec mam jakies 7-8 miesiecy na rozciagniecie gory, albo na skurczenie siebie:ha haha:

Zdjec kurczacego mozgu nie mam, ale ......................... ......................... ......................... ................. chyba zachorowalam na jakas chorobe , typu, psychiczna, bo mnie jakies doly lapia ostatnio
Nic mi nie pasuje Moze to kryzys wieku sredniego poprostu
Mi się i ten kolorek podoba - w ogóle super fasonik. I w cale nie widać że ze 4 rozmiary za małe Zresztą na takich piersiach to wszystko musi leżeć i dobrze wyglądać
Kryzys wieku średniego a kiedy Ty się tak posunęłaś ? Ja tam też mam kryzys- ale ja jesienny koszmar ile czasu przed nami do lata

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-09-08 o 23:08
Stary 2012-09-09, 00:07   #3146
gwendolinka
Zadomowienie

Zabulek ! Powiem Ci kto jak kto, ale Ty te swoje biedne panienki ze skrajności w skrajność! Albo puszczasz wolno, luźno i bez niczego albo ściskasz i pętasz jeszcze pomieszania z poplątaniem dostaną.
Kolorek bikini jest super. Lubie takie kolory.

Wszyscy chudną tylko ja nieskutecznie walczę z swoja grubą dupą. Ale mimo MILIONA kg to ostatnio nawet spodnie ze skóry (zdobyczne-dostała) z wysokim stanem w rozmiarze 36 jako tako lezą.. ide z nimi do krawcowej żeby zwęziła mi nogawke na dole i wszyła zamki- BO JAK ZAWSZE MAM WIZJE!

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-09, 01:01   #3147
Majirel
Raczkowanie

ulalaa ale się rozpisałyście pod moją nieobecność a więc nadrabiam szybciutko

[QUOTE=kasikkk87;36192710]nie za wczesnie na spanie na boku?xczy zle zrozumialm ogolnie po paru tyg dopiero sie zalecafajnie ze tak dobrze sie czujesz ja nie moglam tego powiedziec a juz na pewno nie chcialm ich dotykac bo bolaly heh

kochanie prze zdjęciu szwów lekarz pozwolił mi na układanie się na boku oraz masowanie oliwką, ja już 2 dni po operacji delikatnie układałam się na boku, ale opatentowałam sobie tak pozycję żeby nie dotykać niczym piersi

Cytat:
Napisane przez Fuksja132 Pokaż wiadomość
W ogóle to cześć i czołem wszystkim
Majirel co Ty gadasz, że mogłaś wziąć większe? Wg mnie super są!

wiesz teraz 2 tygodnie po operacji całkiem zeszła mi opuchlizna więc są sporo mniejsze, poza tym jak tu czytam, wcale nie są twarde w dotyku są nawet miękkie porównując ... takie jak przed okresem \i jak chodzę to wcale nie są w miejscu bo czuję że się ruszają

ostatnie dwie noce miałam koszmary :/ śniło mi się że blizny się rozpulchniły i wypadł silikon haha obudziłam się zlana potem

Na moje oko znasz jakąś osobę po operacji , może nawet którąś z nas. Oddal się stąd, nie interesuje nas co Cię boli .
dobre osobiście nie rozumiem takich dziewczyn, ale...
najwidoczniej robią to by zwrócić na siebie uwagę

[QUOTE=madziullasz;3622961 3]
Marijel GRATULACJE z okazji udanego zabiegu i super że masz już CYCKI

też bardzo się cieszę dziękuję za pamięć

A bo miałam się pochwalić mój syn skończył 30-stego sierpnia 2 latka nawet nie wiem kiedy to zleciało... Zwaliła mi się cała rodzina musiałam wszystko szykować a później sama z tym syfem zostałam :/ ale dałam radę, jego śmiech przy wystrzelaniu 2 tub confetti bezcenny

---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Cytat:
Napisane przez AsieK8705 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wpadłam dzisiaj tylko na chwilę, bo muszę się z Wami podzielić dobrą wiadomością Dostałam nową pracę!

Ale najlepsze jest to, że i starą zachowam

Cieszę się strasznie!!!
Póki co nie myślę, czy dam radę i nie padnę po tygodniu takiego funkcjonowania;D Ale co tam jak dają to biorę ;p
Całuję Was i idę świętować

GRATULACJE!!! przepraszam że spóźnione ale są

Edytowane przez Majirel
Czas edycji: 2012-09-09 o 00:49
Majirel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-09, 14:20   #3148
Fuksja132
Raczkowanie

Cześć wszystkim
Żabulko śliczne masz piersiątka! Pierwszy raz je widzę i nie wiedziałam, że są takie dorodne!

Nie mówicie, że Was też dopada jesienna deprecha? Mnie dopadła, dlatego, że ostatnio łapie mnie każde możliwe świństwo-zaczynając od jęczmienia na oku a kończąc na problemach z jajnikami + egzamin za 2 dni i do nauki milion kartek a ja mam dreszcze i leże z gorączką pod kołdrą.. Jestem załamana i ogólnie jedna wielka tragedia..

Pozdrawiam wszystkie

Edytowane przez Fuksja132
Czas edycji: 2012-09-09 o 14:22
Fuksja132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-09, 14:55   #3149
Saba08
Zadomowienie

Cześć dziewczyny!
Czytam Was od czasu do czasu i postanowiłam do Was dołączyć. Zastanawiam się nad powiększeniem piersi (w zasadzie już nawet mam wybranego lekarza), ale powstrzymuje mnie to, że nie mam jeszcze dzieci i zastanawiam się, czy jest sens teraz powiększać piersi jak za jakieś 2 lata pewnie będę się starać o dziecko. Doradzicie coś?
Pozdrawiam
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-09, 15:22   #3150
Fuksja132
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Czytam Was od czasu do czasu i postanowiłam do Was dołączyć. Zastanawiam się nad powiększeniem piersi (w zasadzie już nawet mam wybranego lekarza), ale powstrzymuje mnie to, że nie mam jeszcze dzieci i zastanawiam się, czy jest sens teraz powiększać piersi jak za jakieś 2 lata pewnie będę się starać o dziecko. Doradzicie coś?
Pozdrawiam
Była już o tym mowa kilkanaście stron wcześniej Nawet ja o to pytałam i odpowiedź brzmi: nie ma sensu, bo jest możliwość, że będziesz musiała poprawiać po ciąży i lepiej zrobić to po dziecku-zwłaszcza, że to tylko 2 lata Resztę powiedzą Ci kobietki, bo się znają lepiej niż ja

Edytowane przez Fuksja132
Czas edycji: 2012-09-09 o 15:23
Fuksja132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości