|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Kasikkk Ty młodziutka jesteś to miały prawo
mi urosły dopiero jak się tż nimi zajął, wcześniej decha byłam![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
młodego sobie też podchodujesz w między czasie to łatwiej będzie, tylko nie ucz go przesiadywania na rączkach bo dr pewnie przez 3mc nie pozwoli Ci go dźwignąć.
|
|
|
#3122 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
to ja ide oglada sekrety chirrutgi;P mimo ze nie wiem na jakim programie :P przelece ....
jooasi a ja sie na ta diete nie doczekałam!...
|
#3123 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Aniczko a dlaczego Ty schudłaś po operacji?? ja miałam apetyt jak koń, ciągle głodna byłam i to już w klinice się zaczęło, dzień po op, dobrze, że mamusia doktorowa przepysznie gotowała
![]() u mnie stanął w salonie ten pięny i stylowy mebel to jest straszne jak człowieka styra, prysznic mam na piętrze i nie mogę się dowlec do niego bo wata z nóg faktycznie ani legnąć na niczym bo tak zlana potem jestem, że sama siebie się brzydze dodatkowy plus po nim biore zimny prysznic a zawsze we wrzątku dupe rozmiękczałam bo normalnie ciągle mi zimno![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
czemu się nie upomniałaś? puszczę jeszcze raz tylko teraz to w skrzynce odkopać musze.---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
mogłabyś mi trochę tej energii puścić życiowej wogóle to czytałam o jakichś niesamowitych endorfinach po treningu a u mnie tylko zmęczenie niebywałe choć i satysfakcja z każdej kolejnej minuty. jak mam sobie produkcje tych hormonków uruchomić?
|
|
|
#3124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zyskałaś wiele bo pewność i spokój -a więc masz już wszystko czego Ci potrzeba do dnia operacji I na prawdę co nagle to po diable ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
![]() A Ty plecki i rączki ciśniesz - o i mi by się przydało na razie będę się psychicznie przygotowywać![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Witaj Krokusiku
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#3125 |
|
Rozeznanie
|
Ogladacie dziewczyny program ? ...ta babka ma bardziej wiszace piersi odemnie a nie robil jej podwieszania tylko implant ....hm.... Ciekawe co z tego wyjdzie jej po czasie...
A ten koles mnie rozwalił....to byla prowokacja MYA dzieki za dobre słowo
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-09-07 o 23:33 |
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
Weszlam dziewczyny do Was po obejrzeniu programu
w sumie dzis tylko rozwalil mnie ten koles no i pani przy sobie kurcze moze jestem bezczelna ale jedzenie bez smazenia i jedzenie z parowaru nic nie da trzeba wziasc sie za siebie-ciwczyc ciwczyc i jeszcze raz cwiczyc!przeciez ma lustro i widziala do jakiego stanu sie doprowadza. Myslalam moze ze ona jakas chora no ale zdrowa kobieta chce miec dziecko i nie moze zebrac sie w sobie. Ja tez mam nadwage pomimo mlodego wieku i zle mi z tym ale cos z tym robie. Teraz mi zle ze nie moge chodzic na silownie i cwiczyc ale chodze na spacery czesto czasem mam napady na slodycze i niezdrowe jedzenie no ale trzeba sie opamietac. Musialam to napisac ![]() I jeszcze napisze do dziewczyn ktore musza czekac na operacje dziewczyny ja czekalam 324 dni wiecie co to bylo dla mnie?koszmar! a 12stego stuknie 2 miesiace dla moich piersi ja jestem dobrym przykladem na to ze czas bardzo szybko leci![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- zabulek a co to za stanik zakupilas? podnosi piersi? dawaj fotki
|
#3127 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja kiedyś na rowerku jechałam jak się chwyciłam to miałam ok. 360 czyli teoretycznie powinnam nie żyć a z kolei te na ucho też są zakłamane. bo jak masz założone i Ci zmierzy a odwrócisz go o 180 st i znowu przypniesz to jest inny odczyt. najdokładniejsze są te zegarki z paskiem na klatce piersiowej ![]() na siłowni pracowałam 2 lata to co nie co wypytałam i coś mi tam w głowie zostało
|
|
|
|
|
#3128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o masz Ci los- ale lepiej że urosły późno niż wcale Cytat:
Ja na pierwszej konsultacji trafiłam do lekarza który chciał mnie pociachać wzdłuż i w szerz A co tam- po co czekać cycki podwiesić , dopełnić implantem i brzuch też pociąć i pocerować Jak wyciągnął książkę ze zdjęciami i pokazał co chce mi zrobić to mało nie zemdlałam Spierdzieliłam z gabinetu i powiedziałam W ŻYCIU !!!!wole chodzić porozciągana niż pozszywana jak podarty worek masaże i peelingi do tego. Po roku brzuszek już na plaży mogłam pokazać. A i piersi podwieszać nie było trzeba. Operację zrobiłam po 4 latach od tamtej konsultacji- i mogę tylko powtórzyć, że co nagle to po diable. I jeszcze odnośnie piersi po porodzie. Ja karmiłam dwa lata. Odstawić musiałam z dnia na dzień. W ciągu tygodnia z jędrnych/wypełnionych piersi zrobiły mi się dwa pomarszczone flaki- dramat Przez pierwsze pół roku nie byłam w stanie wpłynąć na stan skóry a gruczołu ilościowo jakby nawet ubywało. Potem dopiero hormony wróciły do normy a życie do piersi-i dopiero po roku wyglądały lepiej. Nie robiłam z nimi już potem (niestety) nic- a na konsultację którą opisałam powyżej poszłam po paru latach. Przez następne lata po niej tak zadbałam o skórę na piersiach ( i brzuchu) że obyło się bez podwieszania. A jaka byłam z siebie dumna![]() A co by było gdybym posłuchała lekarza który chciał mnie pociąć z taką fantazją ? Kto szybko robi robi dwa razy Ale się rozpisałam Mogę Ci tylko powiedzieć, że masz ogromne szczęście że trafiłaś do myślącego lekarza. Oczywiście możesz mieć swoje zdanie i iść do innego na konsultację. Jestem pewna, że znajdziesz bez problemu takiego który Ci zrobi operację od razu. Powiesz że chcesz i co chcesz, zapłacisz i będziesz miała piersi już za miesiąc. Na ile czasu to inna sprawa no ale zawsze można za rok zrobić następną operację![]() Może ja już inaczej patrzę na czas
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-09-08 o 19:21 |
||
|
|
|
#3129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3130 |
|
Raczkowanie
|
Może ja już inaczej patrzę na czas
Mayu Joasiu, ja też zgadzam się z Tonią, że najlepsze są pulsometry z paskiem piersiowym- są najdokładniejsze. Ja też takiego używam i często jak porównuję pomiar z pulsometrem na orbitreku- to jest duża różnica. Żabulku- jak Ci się udało wcisnąć w Xs?
|
|
#3131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chyba nigdy nie powiem że więcej nie chce zazdroszczę aż.Cytat:
A jak już przy dr. to co on ma ze zębami? te górne jakieś długie czy coś
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#3132 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oliveczko topik nike dri fit W rozmiarze XS
|
|
#3133 |
|
Zadomowienie
|
Witam się dziewczynki
ale Wam zazdroszczę tych ćwiczeń i diet ... ja też bym chciała już coś zrobić dla swojego ciałka ... bo na razie to patrzeć nie mogę na swój brzuchol
|
|
#3134 |
|
Wtajemniczenie
|
Horo
Jestes swierzo po cesarce, wiec przestan tak gadac Jestes mloda , zdrowa mamusia z zarabista figura A teraz jest czas na pielegnacje maluszka i relax w wolnej chwiliA jak malutka? Grzeczna jest?
|
#3135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Większość czasu przesypia, a w przerwach konsumuje ![]() A mnie kusi już bieżnia, którą uwielbiam Widzę, ze przewija się temat karmienia piersią... na razie piersi wyglądają super, ale rozmiar jest większy ... mam jedynie nadzieję, ze będzie ok W któryś dzień widziałam się z koleżanką, która zrobiła piersi po pierwszym dziecku, potem urodziła drugie, które karmiła. I jej akurat piersi trochę obwisły (ma anatomki 350 cc), ale może przy okrągłych będzie inaczej... jak na razie widzę, ze znaturalniały.
|
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
Tak doktor odrzucil ja, no i mial racje. Powiedzial ze on tu nic nie rzobi to ona musis chudnac a wtedy nadmiar skory z brzucha bedzie trzeba wyciac
|
#3137 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
Tak szybciutko tylko powiem, że byłam wczoraj na basenie 2 raz i już było zupełnie inaczej, nie musiałam kombinować żeby się rozćwiczyć i podtopień tez nie było i tylko ciut, ciut w środku czułam, że ciągnie. Także zamierzam basenik kontynuować 2x w tyg. a i przymierzyłam wczoraj pierwszy biustonosz z fiszbinami z koronki i bez pushapów z intimissimi, wrzuciłam fotke do albumu bielizna/stroje. Nie kupiłam go bo to pierwszy i jeszcze nie wiem czy to tak powinno być bo go kompletnie nie czuje a 6 pozostałych tej firmy nawet mi się fotografować nie chciało, porażka jakaś. A i kupiłam za jakieś 20 zł z H&M bez fiszbin całkiem fajny bawełniak w paseczki i mieli tam bez fiszbin jeszcze z czarnej koronki ale już po 40 zł.
|
#3138 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlasnie wrocilam z zakupow
Kupilam bikini, piekne, musialam je miec Ja to mam szczescie ostatnio Cisnie mnie strasznie w cycki i niezbyt ladnie sie uklada, ale bede je prac i na mokro rozciagac![]() Dolaczam foteczki, tyle, ze kolor troche nieprawdziwy, bo naprawde jest troszke ciemniejsze, jak opalony puder hehehe i przeplatany delikatna zlota, swiecaca nitka......bajka
|
#3139 |
|
Wtajemniczenie
|
Cos to XS mnie przsladuje ostatnio ![]() A teraz niech ktos powie, ze po operacji trzeba wielkie rozmiary kupowac
|
#3140 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[/QUOTE] Poznałyście się ? ale super! a ja przeoczyłam taką wiadomość. No właśnie- skóra! Ja wiem, że to nie są próżne słowa. Niestety lekarze zbyt lekko do tego podchodzą , nie zalecają zabiegów i kosmetyków pielęgnacyjnych, profilaktyki- wsadzą implant i dziękuje Zwłaszcza te osoby które są po ciąży, mają spory implant albo mają po prostu słabą i wiotką skórę powinny o nią dbać szczególnie i już ZAWSZE!!Liczę, że napiszesz nam jakie zabiegi Ci kosmetyczka dobrała i co zaleciła Może otworzymy w klubie wątek o takiej tematyce? byłoby tam wszystko pod ręką ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
Najbardziej mi się podobają te staniczki szmaciane bo piersi w nich są takie...niegrzeczne:diabe lek: I cena jaka za ten w paseczki !! aż sama się pofatyguje do sklepu. Ten różowy ma fajny kolorek- ale na razie może się wstrzymaj bo cena dość wysoka i po kilku msc leżenia w szufladzie może się okazać że nie pasuje.
|
|||
|
|
|
#3141 |
|
Wtajemniczenie
|
Narazie tylko mozg mi sie kurczy
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
hihi- a masz zdjęcia?
Ja nie wiem, że Cię jeszcze nie zaciukały na ulicy jakieś zazdrośnice bo te Twoje panny coraz dorodniejsze - to chyba przez te coraz mniejsze szmatki jakimi je okrywasz
|
|
|
|
#3143 |
|
Wtajemniczenie
|
No widzisz Mya narod tyje i tylko takie male szmatki na wyprzedazach zostaja
No a ja jak musze sie pocieszyc to je kupujeAle to bikini, to naprawde jest piekne W tym roku juz pewnie sie nie przyda, wiec mam jakies 7-8 miesiecy na rozciagniecie gory, albo na skurczenie siebieZdjec kurczacego mozgu nie mam, ale ......................... ......................... ......................... ................. chyba zachorowalam na jakas chorobe , typu, psychiczna, bo mnie jakies doly lapia ostatnio Nic mi nie pasuje Moze to kryzys wieku sredniego poprostu
|
#3144 | |
|
Zadomowienie
|
Hej Kobietki
Miałam dziś zdjęcia porobić, ale cały dzień spędziłam w ogrodzie na pracach jesienno - porządkowych .Krokusiku piersiaki się przyjęły bezproblemowo .Cytat:
. Myślę, że po części był to stres związany z operacją, a potem ze strachem, czy ktoś nie pozna. Ja już na operację jechałam odchudzona o 3 kg - z 56 kg spadło mi na 53. Ale chyba najbardziej prawdopodobną przyczyną schudnięcia był fakt, że po operacji jakoś odrzuca mnie od smażonych potraw. No nie mogę przełknąć smażonego i koniec. Nawet gdy mąż coś smaży ja uciekam, żeby nie czuć tego smrodku . W ciąży tak miałam . Ja nie schudłam jakoś znacząco - spadło mi 5 kg i z jednej strony się cieszę, bo brzuszka się pozbyłam (no nie do końca, bo z rozciągniętą skórą to nie takie proste), ale z drugiej strony bardziej cycki widać .Joasi, jeśli chcesz oczyszczać organizm, to polecam Ci książki Józefa Słoneckiego "Zdrowie na własne życzenie". Tam jest świetna miksturka oczyszczająca, piliśmy ją z mężem przez długi okres i myślę, że w tym roku też do niej wrócimy Tu jest strona internetowa http://bioslone.pl/mo Żabko, bosko wyglądają Twoje piersiaczki w tym stroju .A co Ty tam za doły łapiesz? Pisz, będziemy coś radzić Myu, tak, spotkałyśmy się we trzy - ja, Wiola i Krokusik ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Aaaa, jestem jak najbardziej za wątkiem kosmetycznym .
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-09-08 o 21:23 |
|
|
|
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kryzys wieku średniego
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-09-08 o 23:08 |
|
|
|
|
#3146 |
|
Zadomowienie
|
Zabulek ! Powiem Ci kto jak kto, ale Ty te swoje biedne panienki ze skrajności w skrajność! Albo puszczasz wolno, luźno i bez niczego
albo ściskasz i pętasz jeszcze pomieszania z poplątaniem dostaną. Kolorek bikini jest super. Lubie takie kolory. Wszyscy chudną tylko ja nieskutecznie walczę z swoja grubą dupą. Ale mimo MILIONA kg to ostatnio nawet spodnie ze skóry (zdobyczne-dostała) z wysokim stanem w rozmiarze 36 jako tako lezą.. ide z nimi do krawcowej żeby zwęziła mi nogawke na dole i wszyła zamki- BO JAK ZAWSZE MAM WIZJE!
|
#3147 | ||
|
Raczkowanie
|
ulalaa ale się rozpisałyście pod moją nieobecność
a więc nadrabiam szybciutko ![]() [QUOTE=kasikkk87;36192710]nie za wczesnie na spanie na boku?xczy zle zrozumialm ogolnie po paru tyg dopiero sie zaleca fajnie ze tak dobrze sie czujesz ja nie moglam tego powiedziec a juz na pewno nie chcialm ich dotykac bo bolaly heh![]() kochanie prze zdjęciu szwów lekarz pozwolił mi na układanie się na boku oraz masowanie oliwką, ja już 2 dni po operacji delikatnie układałam się na boku, ale opatentowałam sobie tak pozycję żeby nie dotykać niczym piersi ![]() Cytat:
osobiście nie rozumiem takich dziewczyn, ale... najwidoczniej robią to by zwrócić na siebie uwagę ![]() [QUOTE=madziullasz;3622961 3] Marijel GRATULACJE z okazji udanego zabiegu i super że masz już CYCKI ![]() też bardzo się cieszę dziękuję za pamięć ![]() A bo miałam się pochwalić mój syn skończył 30-stego sierpnia 2 latka nawet nie wiem kiedy to zleciało... Zwaliła mi się cała rodzina musiałam wszystko szykować a później sama z tym syfem zostałam :/ ale dałam radę, jego śmiech przy wystrzelaniu 2 tub confetti bezcenny ![]() ---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
GRATULACJE!!! przepraszam że spóźnione ale są
22.08.2012 Edytowane przez Majirel Czas edycji: 2012-09-09 o 00:49 |
||
|
|
|
#3148 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim
![]() Żabulko śliczne masz piersiątka! Pierwszy raz je widzę i nie wiedziałam, że są takie dorodne! Nie mówicie, że Was też dopada jesienna deprecha? Mnie dopadła, dlatego, że ostatnio łapie mnie każde możliwe świństwo-zaczynając od jęczmienia na oku a kończąc na problemach z jajnikami + egzamin za 2 dni i do nauki milion kartek a ja mam dreszcze i leże z gorączką pod kołdrą.. ![]() Pozdrawiam wszystkie ![]()
Edytowane przez Fuksja132 Czas edycji: 2012-09-09 o 14:22 |
|
|
|
#3149 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Czytam Was od czasu do czasu i postanowiłam do Was dołączyć. Zastanawiam się nad powiększeniem piersi (w zasadzie już nawet mam wybranego lekarza), ale powstrzymuje mnie to, że nie mam jeszcze dzieci i zastanawiam się, czy jest sens teraz powiększać piersi jak za jakieś 2 lata pewnie będę się starać o dziecko. Doradzicie coś? Pozdrawiam
|
|
|
|
#3150 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nawet ja o to pytałam i odpowiedź brzmi: nie ma sensu, bo jest możliwość, że będziesz musiała poprawiać po ciąży i lepiej zrobić to po dziecku-zwłaszcza, że to tylko 2 lata Resztę powiedzą Ci kobietki, bo się znają lepiej niż ja
Edytowane przez Fuksja132 Czas edycji: 2012-09-09 o 15:23 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.

w grudniu dr dopiero zdecyduje czy wyznaczyć już termin, więc najszybciej na początku lutego będzie, bo mówiła że to tak 5 tyg (musi zamówić salę, anestezjologa itp) No ale wychodzi na to że w najlepszym wypadku zrobię sobie piersi na 32 urodziny

Przypominam zainteresowanym

dawaj fotki

cycki podwiesić , dopełnić implantem i brzuch też pociąć i pocerować
Przez pierwsze pół roku nie byłam w stanie wpłynąć na stan skóry a gruczołu ilościowo jakby nawet ubywało. Potem dopiero hormony wróciły do normy a życie do piersi-i dopiero po roku wyglądały lepiej. Nie robiłam z nimi już potem (niestety) nic- a na konsultację którą opisałam powyżej poszłam po paru latach. Przez następne lata po niej tak zadbałam o skórę na piersiach ( i brzuchu) że obyło się bez podwieszania. A jaka byłam z siebie dumna
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Cisnie mnie strasznie w cycki i niezbyt ladnie sie uklada, ale bede je prac i na mokro rozciagac