Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-09, 15:56   #3151
Saba08
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Dzięki. A są może dziewczyny, które rodziły po operacji? Jedni lekarze mówią, że niewielka zmiana wagi w czasie ciąży nie popsuje efektu operacji, a inni że będzie konieczna korekta.
Z drugiej strony wiecie, można planować dziecko za 2 lata, ale nie znaczy to, że tak właśnie będzie.
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-09, 16:07   #3152
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Czytam Was od czasu do czasu i postanowiłam do Was dołączyć. Zastanawiam się nad powiększeniem piersi (w zasadzie już nawet mam wybranego lekarza), ale powstrzymuje mnie to, że nie mam jeszcze dzieci i zastanawiam się, czy jest sens teraz powiększać piersi jak za jakieś 2 lata pewnie będę się starać o dziecko. Doradzicie coś?
Pozdrawiam
ja tez gdzies za 2,3 lata bede myslec o dzidzi jednak to dlugi czas potem jest maluch kasy mniej i z tych 3 lat zrobi sie 10 hehe ja uwazam ze nie ma co czekac no chyba ze chcesz dziecko za rok wtedy bym odradzala

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Ile masz lat??ja zznim podjelam decyzje o operacji czekalam chyba z 2 lata bo zawsze bylo cos gdybym czekala znowu na dzidzi to piersi pewnie by bylo dopiero po 30 hehtylko fakt ja mega duzego rozmiaru nie mam 325 wiec mysle ze jakos specjalnie mi nie urosna i sie nie rozciagana ale co bedzie ciezko przewidziecw kazdym badz razie dr odradzala mi po op dzidzie na conajmniej 2 lata wlasnie a ja mysle ze ona bedzie w ciagu 3-do 5 lat czylii jeszce dlugooo
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-09, 16:11   #3153
Saba08
Zadomowienie

No właśnie też tak myślę... Mam 27 lat, teoretycznie myślę o dziecku w perspektywie 2 lat, ale wiadomo, że różnie to bywa i może się z tego zrobić więcej. No i tak jak mówisz, wyjdzie z tego czekania 10 lat
Stary 2012-09-09, 16:24   #3154
tonia87
Rozeznanie

dziewczyny... moje cycuszki miały wczoraj debiut w dekolcie na imprezie. kupiłam sobie nowy stanik (45zł na targu.. firma tzw. 'kogucik' ale cudnie układa panienki) i spotkałam kolegów z czasów licealnych. i siedziałam przy stoliku na zewnątrz z 4 kumplami a obok jakaś banda kolesi, ot tak.. przyszli na imprezę- obcy
i jeden tak mi patrzy w dekolt i: jakie Ty masz zaje biste cycki, nie? i wszyscy mi nagle zaczęli patrzeć. a ja taka: oj tam oj tam. i gadka szmatka a jeden kolega w pewnym momencie do tej bandy kolesi: ej, fajny materiał na żonę nie? i jakie ma fajne cycki. i w tym momencie mi było tak wstyd bo jakieś 15 chłopów patrzyło mi w dekolt z takim: noooo....
a ja bluzkę podciągnęłam na cycki i poszłam do lokalu do koleżanek....

chłopy to jednak prymitywy są. a jeszcze jak wypiją to już w ogóle
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-09, 16:33   #3155
Saba08
Zadomowienie

Prymitywy No ale pomyśl jak super musiały Twoje panienki wyglądać
Stary 2012-09-09, 16:42   #3156
Fuksja132
Raczkowanie

Tonia prymitywy czy też nie-oni zawsze będą się gapić w cycki Zresztą nie ma się co dziwić skoro sama to robię
Stary 2012-09-09, 20:05   #3157
katarzynka00
Zakorzenienie

Saba ja już dzieci porodziłam i noszę się z zamiarem operacji,ale powiem tobie że mi piersi w obu ciążach nie drgnęły nic a nic,więc jeśli miałabym je zrobione przed dzieciakami to nie wymagałoby to żadnej poprawki.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-09, 20:44   #3158
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Cześć dziewczyny!
Czytam Was od czasu do czasu i postanowiłam do Was dołączyć. Zastanawiam się nad powiększeniem piersi (w zasadzie już nawet mam wybranego lekarza), ale powstrzymuje mnie to, że nie mam jeszcze dzieci i zastanawiam się, czy jest sens teraz powiększać piersi jak za jakieś 2 lata pewnie będę się starać o dziecko. Doradzicie coś?
Pozdrawiam
ja robiłam cycuszki pół roku temu, w lipcu 2013 wychodzę za mąż a potem dziecko jakieś może rok po ślubie. zobaczymy jak Bozia da
tak więc też jestem przed ale uważam, że warto teraz bo potem tak: dzieci kosztują- szkoła, zachcianki, ubrania + opłaty i inne takie życiowe wydatki i na cycuszki nigdy nie będzie.
Stary 2012-09-09, 21:29   #3159
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Gwen, dziewczyny czy słyszałyście o diecie oczyszczającej Dąbrowskiej?
kiedyś przeczytałam wypowiedź jakiegoś naukowca i tego będę się trzymać a mianowicie organizm ludzki ma samoistną zdolność oczyszczania się i gdyby tak nie było to gatunek ludzki by do tej pory wyginął a wszelkiego rodzaju diety i zabiegi oczyszczające są naciąganiem i robieniem ludzi w bolo i ma prośbę, że jeśli cokolwiek zalega w naszych organizmach to on prosi o informację co to jest? I żeby zrobić badanie ile tego czegoś jest przed dietą/zabiegiem oczyszczającym i po (i nie mówię tu o tłuszczu tylko o tych "tajemnych złogach" )
W razie czego znajdę źródło jak byście chciały od strony naukowej troszkę na ten temat poczytać

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
dziewczyny... moje cycuszki miały wczoraj debiut w dekolcie na imprezie.
chłopy to jednak prymitywy są. a jeszcze jak wypiją to już w ogóle
gratuluje debiutu Ja odkryłam, że nie mam żadnych koszulek z dekoltem więc dopiero na przyszłe lato będę głuszyc moim A co do chłopców to ja się nie dziwie, na taki widok mogło im się w główkach polasować

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-09-09 o 21:26
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-09, 21:29   #3160
jooasi
Wtajemniczenie

Anika dzięki za stronke, zaraz przerobie i zazdraszczam, że sama z siebie schudłaś a ja się męczyć będę.

Toniu a co Ty się chłopom dziwisz, ja też bym Ci sie gapiła, no może bez komentarzy przygłupich wogóle mam obsesje cyckową i wszystkim kobitom przechodzącym zaglądam w dekolty
Stary 2012-09-09, 21:33   #3161
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość

tylko fakt ja mega duzego rozmiaru nie mam 325 wiec mysle ze jakos specjalnie mi nie urosna i sie nie rozciagana ale co bedzie ciezko przewidziecw kazdym badz razie dr odradzala mi po op dzidzie na conajmniej 2 lata wlasnie
z tym rośnięciem to loteria ja przed ciążą jakieś A miałam a w ciąży to nawet nie wiem jaki rozmiar ale jak schodziłam szybko po schodach to o brodę mi się obijały to nawet teraz po op. nie mam takiego rozmiaru
Stary 2012-09-09, 21:39   #3162
jooasi
Wtajemniczenie

belseno jak poczytałam o tych schodzących paznokciach, wyłążących ropniach, bólach stawów, migrenach i innych "sympatycznych" objawach związanych z rzekomym oczyszczaniem i samonaprawą organizmu to chyba bym szurnieta być musiała zeby to na sobie przetestować. i jeszcze te "kamienie kałowe" hmmm widziałam w tv kolonoskopie, z rodziny wiele osób miało ją robioną i u nikogo niczego takiego nie stwierdzono, może to wynik wprowadzenia właśnie takiego postu restrykcyjnego. ogólnie obrzydliwe za bardzo.
Stary 2012-09-09, 22:08   #3163
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Pulsometr do ucha być może?? nawet nie widziałam mam taki wmontowany w rączki.
wszystkim dziękuje za rady, jutro już rozmyślniej bede ćwiczyć, nie jak dzikusek
startuje z 60 kg, masakra, plus 1,5kg na wakacjach dobiłam, wszystko w brzuchol i uda wchodzi już nawet cycki tego nie równoważą. ostatnio mam wrażenie, że im mniej jem tym bardziej puchne bo wcale się nie obżerałam a w menu głównie sałatki były więc przechodze na belsenową dietke plus te ćwiczenia i mam nadzieje, że tych zbędnych 4kg łatwo się pozbędę wiecej nie chce bo wtedy mi już gnaty wyłażą i kanciasta się robie.
joasi z tymi zasadami odżywiania bez problemu zrzucisz, mi się udało mimo, że brałam wówczas leki po których się rozrosłam, ja tak do tej pory tak się odżywiam oczywiście nie tak restrykcyjnie bo i czekoladę przemycę i ptasie mleczko się zdarzy ale pilnuje się i nie tyje mimo, że latka lecą. A co do ćwiczeń to dziewczynki dobrze piszą ważne jest to tętno bo jak je przekroczysz to spalasz co najwyżej białko a nie tłuszcz i pracujesz na wydajność. Także na spalanie tłuszczyku to lepszy intensywny marsz niż szybki bieg
A i dodam jeszcze, że jak zmieniłam nawyki żywieniowe to i samopoczucie było inne, tak jakbym więcej siły miała no i ani razu odkąd trafiłam do tych dietetyczek nie chorowałam na przeziębienie czy grype czy takie tam co to dopadają jesienią i zimą. Także samym jedzonkiem możemy dużo dla siebie dobrego zrobić.

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Tylko że op będzie jeszcze później w grudniu dr dopiero zdecyduje czy wyznaczyć już termin, więc najszybciej na początku lutego będzie, bo mówiła że to tak 5 tyg (musi zamówić salę, anestezjologa itp) No ale wychodzi na to że w najlepszym wypadku zrobię sobie piersi na 32 urodziny
co za cudowny wiek Będziesz jeszcze młodziutka a już z cudnym dzidziusiem i pięknymi cycorkami a skoro jest Ci dany dodatkowy czas, ciesz się nim i wykorzystuj go jak najlepiej

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Ale przynajmniej mam czas żeby spokojnie przyjąć szczepienie na wzw
a musisz się szczepić? Mi lekarz nie kazał.

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
anika, belseno staniczek nazwywa sie TRIUMPH BeeDees MICROFUN jest bardzo fajny wstawie zdjecia na 2 miesiace to w nim tez cos pstrykne
dzięki obejrzałam narazie w necie fajnie wygląda, podobny wizualnie troszkę do tego mamabel ale może wygodniejszy bo mi ten mamabel jakoś nieszczególnie pasuje

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Witam się dziewczynki
ale Wam zazdroszczę tych ćwiczeń i diet ... ja też bym chciała już coś zrobić dla swojego ciałka ... bo na razie to patrzeć nie mogę na swój brzuchol
oj bidulko nooo jeszcze chwilka, wytrzymaj i może się okaże, że nie będziesz musiała się katować i dzięki za rady odnośnie staniczka

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
No właśnie- skóra! Ja wiem, że to nie są próżne słowa. Niestety lekarze zbyt lekko do tego podchodzą , nie zalecają zabiegów i kosmetyków pielęgnacyjnych, profilaktyki- wsadzą implant i dziękuje Zwłaszcza te osoby które są po ciąży, mają spory implant albo mają po prostu słabą i wiotką skórę powinny o nią dbać szczególnie i już ZAWSZE!!
Liczę, że napiszesz nam jakie zabiegi Ci kosmetyczka dobrała i co zaleciła Myślę że jest to bardzo ważny problem i że warto o nim mówić. Wielu osobą może to ogromnie pomóc.
Może otworzymy w klubie wątek o takiej tematyce? byłoby tam wszystko pod ręką będziemy się wymieniać poradami, polecać i testować kosmetyki. Jeśli jesteście za i będzie zainteresowanie to jestem jak najbardziej za
------------

Obyło się bez podtopień dzielnie sobie radzisz w takim razie- i będzie tylko lepiej po każdym razie W albumiku już byłam- chociaż raz mi się udało nie przegapić Najbardziej mi się podobają te staniczki szmaciane bo piersi w nich są takie...niegrzeczne:diabe lek: I cena jaka za ten w paseczki !! aż sama się pofatyguje do sklepu. Ten różowy ma fajny kolorek- ale na razie może się wstrzymaj bo cena dość wysoka i po kilku msc leżenia w szufladzie może się okazać że nie pasuje.
różowego nie kupuje, narazie to takie przymiarki i właśnie konsultacje u Was, bo ja to jeszcze nie wiem co i jak....jezuuuu stara baba a w życiu takich cyckonoszy nie nosiłam ale fajnie ze za chwilę będę mogła a co do skóry to ja jestem ZA, mam rozstępy, skóre niemłodą więc chętnie się dowiem jak mogę jej pomóc.

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
spodnie ze skóry (zdobyczne-dostała) z wysokim stanem w rozmiarze 36 jako tako lezą.. ide z nimi do krawcowej żeby zwęziła mi nogawke na dole i wszyła zamki- BO JAK ZAWSZE MAM WIZJE!
no to poprosze o fotki już gotowych na modelce oczywiście, masz talent modowy i zdolność inspirowania

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
co do spania na boku, ja myśle, że fajnie działa na ruchomość cycków i ich rozluźnienie. pierwszy raz po 3 mc próbowałam było ciężko i niewygodnie, czułam jak implant na implancie leży
bardzo dziękuję za te słowa, ja czasami już fiksacji dostaję czy aby wszystko z moimi ok. Ale widze, że tak

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-09-09 o 21:52
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-09, 22:30   #3164
tonia87
Rozeznanie

znowu na tvnstyle leci to o tych operacjach jaki typek teraz jest hehe
Stary 2012-09-09, 22:34   #3165
gwendolinka
Zadomowienie

ja Wam powiem , że mam dziś taką zajawkę! TAK SIE NAPALIŁAM!!! NA mnie działają obrazki Sezon rolkowy sie kończy a moja dupa nadal gruba. Zawsze byłam przekonana ze od biegania ma się mocno rozbudowane łydki i udziska... (sprinterki faktycznie tak mają) do momentu jak zobaczyłam i do mojej durnej pały doszło że maratończycy cieszą się pięknymi smukłymi sylwetkami ! o jezu umarłam! kości wystają ale nie jak u wychodzuonych odwodnionych modelek.... mieśnie mają ale takie gibkie i smukłe ! a tłuszczu zero. I czytałam dziś o bieganiu na długie dystanse ze to najlepsze na wysmuklenie sylwetki, ważne żeby sie nie męczyć ale biegać długo na dużo km. I ZAPRAGNĘŁAM WYROBIENIA SOBIE KONDYCJI. Bieganie jest jeszcze świetnie wg mnie ponieważ naprawde poprawia kondycje, z kazdym dniem mozemy biegac wiecej i wiecej... i satysfakcja jest. ! musze jakoś madrze to rozegrac... ale pogoda nie taka ! ciekawe czy bieganie to bedzie mój sport nr 2

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 00:19   #3166
Majirel
Raczkowanie

hej dziewczyneczki moje
mam pytanko dotyczące blizn, otóż pod prawą piersią mam bliznę prawie gładką, jest jedna grudka przy rowku, jednak pod lewą piersią cała blizna jest zgrubiała i ma jedną taką sporą grudę w środku jakby wypełnioną płynem i się przesówa... co to jest? mam dzwonić do doktorka czy to normalne???
Stary 2012-09-10, 09:25   #3167
korinka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
ja Wam powiem , że mam dziś taką zajawkę! TAK SIE NAPALIŁAM!!! NA mnie działają obrazki Sezon rolkowy sie kończy a moja dupa nadal gruba. Zawsze byłam przekonana ze od biegania ma się mocno rozbudowane łydki i udziska... (sprinterki faktycznie tak mają) do momentu jak zobaczyłam i do mojej durnej pały doszło że maratończycy cieszą się pięknymi smukłymi sylwetkami ! o jezu umarłam! kości wystają ale nie jak u wychodzuonych odwodnionych modelek.... mieśnie mają ale takie gibkie i smukłe ! a tłuszczu zero. I czytałam dziś o bieganiu na długie dystanse ze to najlepsze na wysmuklenie sylwetki, ważne żeby sie nie męczyć ale biegać długo na dużo km. I ZAPRAGNĘŁAM WYROBIENIA SOBIE KONDYCJI. Bieganie jest jeszcze świetnie wg mnie ponieważ naprawde poprawia kondycje, z kazdym dniem mozemy biegac wiecej i wiecej... i satysfakcja jest. ! musze jakoś madrze to rozegrac... ale pogoda nie taka ! ciekawe czy bieganie to bedzie mój sport nr 2
a ja się zmuszałam do biegania i nie ma bata, no nie lubię biegać!!! każdy inny sport...ale nie bieganie a moja kondycja...to szkoda gadać. Wejście po schodach na 4 piętro i zadyszka murowana!!
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 09:41   #3168
jooasi
Wtajemniczenie

Gwen ja też o bieganiu słyszałam, że dobre i lubie biegać ale kondycyjnie nie dawałam rady jak jesienią próbowałam i się poddałam, teraz na orbitreku chce się "podkondycić" i też zacząć biegać. ale z tą smukłą sylwetką to różnie i geny tu ważne bo znam dziewuchy,dwie, co maratony biegają i trenują od wielu lat ciało mają jak kamień twarde ale figury w ubraniu to jak nasze i wagowo też podobnie.

ja dziś ponad 10km i 35min wytrzymałam i 230kcal straciłam i jeszcze 30brzuszków dorzuciłam codziennie troche dłużej wiem, że dla Was w większości pestka ale mnie cieszy strasznie jak tydzień temu było 10min, 3km i zgon fajnie jest widzieć jak poprawia sie wydolność ale te kalorie to troche załamujące jak sie pomyśli ile wysiłku trzeba żeby takiego pączusia spalić.
Stary 2012-09-10, 09:54   #3169
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

korinka zgodzę się z Tobą, że bieganie nie jest najprzyjemniejszym sportem. Szczerze to wolę iść na jakiś fitness bo wtedy mam pewność, że wysiedzę całe zajęcia i przynajmniej będą efekty.
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 10:30   #3170
paularetka
Przyczajenie

cześć dziewczyny,
jestem świeżakiem, byłam na pierwszej konsultacji dość daleko od mojego miasta jechałam do poznania w każdym badz razie umowilam sie z dr po ogarnieciu chyba miliona komentarzy i opinii akurat o tym specjaliscie....do rzeczy - po dokladnym wymierzeniu mnie lekarz powiedzial ze max co moze zrobic to 270 M2 w prawej piersi i 320 M3 w lewej - niestety mam 1 cm roznicy pomiedzy obiema w zwiazku z tym dobral dla mnie eurosilicony anatomiczne, bo przy allergenach jest tylko 30 ml roznicy (zgodnie z moimi wymiarami) a mam za duza roznice w wielkosci i lewa piers jest nie dosc ze mniejsza to wyzej umiejscowiona .... i tak czytam ciagle i czytam i wariuje juz bo nie wiem czy bedzie cokolwiek widac? kazda kobieta pisze zeby sie nie zastanawiac i robic wieksze i mam ogromny dylemat.... a chce sie umowic na zabieg jakos w rejonach stycznia 2013 ... moze ktoras doswiadczona kolezanka mi doradzi. Lekarz kategorycznie stwierdzil ze nic wiecej nie zrobi bo nie bedzie to ładnie i estetycznie wygladac i dodal ze przy tym rozmiarze moje piersi beda powiekszone o 2 od obecnych .... masakra robic czy nie robic? :/ HELP
paularetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 10:41   #3171
jooasi
Wtajemniczenie

witaj Paularetka
w jednej piersi masz mieć 320cc czyli druga jest na tyle duża żeby ten mniejszy implant uzupełnić do tej objętości a to wcale nie jest tak mało ja mam 325cc co prawda okrągłe i nie chciałabym mieć większych piersi to takie średniaki w sam raz podaj nam swoje wymiary bo inaczej wygląda to u szczuplutkiej dziewczyny 150cm a inaczej u dobrze zbudowanej 180cm.
Stary 2012-09-10, 11:23   #3172
klaudeczka2010
Zadomowienie

eee nooo widać mnie????naskrobałam tyle i wyskoczyło mi że błędny wątek...cholera@@@@@@

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

kurdee drugi raz się rozpisałam i gówno z tego!!!!!
to w skrócie POZDROWIENIA z MAJORKI!!jest cudnie!piersi robią wrażenie a ja jestem mega happy!!!
joasi stęskniłam się!!!
później wejdę i może coś więcej napiszę jak mnie nie wywali znów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Stary 2012-09-10, 12:07   #3173
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

klaudeczka2010 majorka! Ale cudnie! Jak wrócisz to wrzuć jakieś fotki.
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 12:24   #3174
Olivkaa200
Zakorzenienie

dzien doberek

klaudeczko dawaj fotki lepiej!

za 2 dni moje maluchy skoncza 2 miesiace kiedy to zlecilo?czasami mysle ze jeszcze czekalam na operacje a tu juz 2 miesiace po
maluchy no ale to jest milosc od pierwszego wejrzeniaale za pare lat wymienie na zupelnie inne z pewnoscia

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 14:05   #3175
lauren25
Raczkowanie

Witam dziewczyny!

Postanowiłam się tu w końcu zarejestrować

Za niecałe 2 tygodnie jestem umówiona na pierwszą konsultację w Warszawie. Z tego co czytałam to kilka z Was operowało sie u niego i jesteście bardzo zadowolone...

Nie wybrałam jeszcze rozmiaru ani rodzaju implantów, to wszystko jeszcze przede mną...

Troche martwi mnie jedna sprawa: 2 tyg temu robiłam sobie morfologie i wyszedł mi niedobór żelaza ( mam już leki) i podwyższone TSH (górna granica). Nie wiem skąd to sie wzięło bo nigdy nie miałam żadnych odchyleń...

Może wiecie czy niedoczynnośc tarczycy jest moze przeciwwskazaniem do operacji???
Może ktos tutaj miał taka sytuację
lauren25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 16:38   #3176
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny!

Postanowiłam się tu w końcu zarejestrować

Za niecałe 2 tygodnie jestem umówiona na pierwszą konsultację w Warszawie. Z tego co czytałam to kilka z Was operowało sie u niego i jesteście bardzo zadowolone...

Nie wybrałam jeszcze rozmiaru ani rodzaju implantów, to wszystko jeszcze przede mną...

Troche martwi mnie jedna sprawa: 2 tyg temu robiłam sobie morfologie i wyszedł mi niedobór żelaza ( mam już leki) i podwyższone TSH (górna granica). Nie wiem skąd to sie wzięło bo nigdy nie miałam żadnych odchyleń...

Może wiecie czy niedoczynnośc tarczycy jest moze przeciwwskazaniem do operacji???
Może ktos tutaj miał taka sytuację
Witaj lauren
Jakikolwiek problem z tarczyca jest przeciwskazaniem ale najlepiej to oceni endokrynolog. Ja mam chora tarczyce i musze miec zgode od endo na operacje czyli musi byc ustawiona.
Stary 2012-09-10, 17:04   #3177
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
korinka zgodzę się z Tobą, że bieganie nie jest najprzyjemniejszym sportem. Szczerze to wolę iść na jakiś fitness bo wtedy mam pewność, że wysiedzę całe zajęcia i przynajmniej będą efekty.
Tak, najlepiej też od razu kupić karnet na cały miesiąc, to będzie motywacja, żeby chodzić
Stary 2012-09-10, 18:15   #3178
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
eee nooo widać mnie????naskrobałam tyle i wyskoczyło mi że błędny wątek...cholera@@@@@@

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

kurdee drugi raz się rozpisałam i gówno z tego!!!!!
to w skrócie POZDROWIENIA z MAJORKI!!jest cudnie!piersi robią wrażenie a ja jestem mega happy!!!
joasi stęskniłam się!!!
później wejdę i może coś więcej napiszę jak mnie nie wywali znów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Klaudek no i ja tez stęskniona rozmijamy sie myślałam, że razem się na konsultacje we wrześniu wybierzemy ale tu doczytałam, że już byłaś w sierpniu z psiapsiółami.
wypoczywaj sobie i pstrykaj dla nas foty

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Lauren witaj, tarczyca musi być uregulowana, inaczej nic z tego. jak masz niewiele tą normę przekroczoną możesz spróbować powtórzyć badanie po tygodniu, czasem zdarzają się błędy. rozumiem, że te badania robiłaś z innego powodu bo do operacji, która bedzie pewnie za pare miesiecy musisz mieć świeże, na pierwszej konsultacji nie są potrzebne ale dobrze, że wiesz co się dzieje i masz teaz szanse wszystko unormować.
Stary 2012-09-10, 19:15   #3179
lauren25
Raczkowanie

Lauren[/B] witaj, tarczyca musi być uregulowana, inaczej nic z tego. jak masz niewiele tą normę przekroczoną możesz spróbować powtórzyć badanie po tygodniu, czasem zdarzają się błędy. rozumiem, że te badania robiłaś z innego powodu bo do operacji, która bedzie pewnie za pare miesiecy musisz mieć świeże, na pierwszej konsultacji nie są potrzebne ale dobrze, że wiesz co się dzieje i masz teaz szanse wszystko unormować.[/QUOTE]

Własciwie to nie mam przekroczonej ale jest na górnej granicy...
Czytałam gdzies w necie wypowiedzi lekarzy że nie stanowi to przeciwskazania, na stronie kliniki w której chce robic tez nic o tym nie ma... potem w innym miejscu przeczytałam że jednak trzeba miec zgode endokrynologa...

Sama już nie wiem... pewnie dopiero na wizycie wątpliwości zostana rozwiane ...

A co do badań przed operacją to lekarz wystawia wszystkie skierowania??
I czy jest możliwe żeby mieć je wszystkie zrobione "na świeżo". Szczególnie mam tu na myśli usg ekg i inne na które sa zapisy
lauren25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 21:16   #3180
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki. A są może dziewczyny, które rodziły po operacji? Jedni lekarze mówią, że niewielka zmiana wagi w czasie ciąży nie popsuje efektu operacji, a inni że będzie konieczna korekta.
Z drugiej strony wiecie, można planować dziecko za 2 lata, ale nie znaczy to, że tak właśnie będzie.
A no właśnie-nikt nie wie co się stanie z piersiami w czasie ciąży. Ale wiele z nas robiło operację właśnie dlatego , że po ciąży biust miały zdeformowany (a jakby miały tam implanty to by pewnie trzeba po ciąży piersi podwieszać)- i to jest fakt.Zrobisz operację , rok minie zanim się piersi ułożą i przestaniesz się o nie martwić. I potem jedno lato i może być po nich eee nie warto moim zdaniem.
Jeśli dzidzia ma być za dwa lata- lepiej poczekać.
Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
dzien doberek

za 2 dni moje maluchy skoncza 2 miesiace kiedy to zlecilo?czasami mysle ze jeszcze czekalam na operacje a tu juz 2 miesiace po
maluchy no ale to jest milosc od pierwszego wejrzeniaale za pare lat wymienie na zupelnie inne z pewnoscia
hihi no tak- dwa msc minęły o Olivka już o wymianie za pare lat na inne myśli Nawet nie muszę pytać na jakie - w ciemno wiem że na większe i okrągłe Ciekawe na jakie by chciała wymieniać jak by od razu takie dostałaOj kobiecie nie dogodzisz.
Ty Olivko nie grzesz bo Ci głowę urwę piersi będziesz miała śliczne i co najważniejsze UDANE!!!!!!!!!!! Za dwa dni je opijemy żeby ślicznie się układały ja już zdjęć nie moge się doczekać bo z pewnością bardzo się zmieniły

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości