Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-10, 16:11   #2191
laurka23
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
laurka, super ta bluza!

Ja juz w lumpie nie bylam 3 tygodnie, ale jak wroce do Gdanska to zrobie istny maraton!!

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

O, bardzo Ci dziekuje
Przy tym misiowym akurat bylo napisane, ze jest zimowy, bo wewnatrz jest jeszcze dodatkowo ocieplany.
Szkoda, ze nie znam jeszcze plci, bo na pewno bym na niego zapolowala!

No dobra, jeszcze jedno pytanie
I taki kombinezon wystarczy do wozka? Czy trzeba jeszcze dzidziusia przykryc jakims kocykiem?
Ja mam taki śpiworek do fotelika, i do wózka też się nada. Kocyk też się przyda.

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość

nazeczona piękne zdjęcia!

Kochane moje dziękuję za trzymanie kciuków i przepraszam, że wcześniej się nie odezwałam, ale wczoraj byłam u rodziców, a dziś od rana szalałam po lumpkach

USG mnie rozczarowało, bo prawie nic nie widziałam, ale po zmierzeniu wszystkich parametrów wyszło, że dzidzia zdrowa. A to jest najważniejsze Waży 364 g

Płeć poznałam Obraz usg wskazuje na...

DIEWCZYNKĘ

Także Delicjanko proszę Cię więc o dopisanie u mnie dziewczynki. Będzie Dominika
Gratulacje!!

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Gratulacje Ewik
okej wpisalam, dziewczyny tak na przyszłość, jeśli chcecie jakiejs zmiany na pierwszej strony, piszcie na PW, nie zawsze w postach widze że coś musze zmienic itd.

zaraz wrzuce moje nowe nabytki zakupowe za 10zł
Poza tym, chomik mi uciekł, nie mam pojęcia gdzie jest, kto mu klatkę otworzył itd!!!!!!!
Oby chomiś się znalazł. Fajne ciuszki

W lumpku oglądałam też kombinezoniki. Fajny był taki cieplutki welurowy z podszewką i ociepleniem, ale raczej na jesień - wiosnę i drogo 38zł. A taki kombinezon ortalionowy za 48! Bardzo dużo, w coccodrillo na przecenie chcieli 57 za nowy. Muszę gdzie indziej jeszcze poszperać. Albo na all.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF9119.jpg (45,4 KB, 14 załadowań)
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 16:14   #2192
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość

zaraz wrzuce moje nowe nabytki zakupowe za 10zł
te sweterki są meeega
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 16:16   #2193
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Gratulacje!!
dziękuję

Cytat:
W lumpku oglądałam też kombinezoniki. Fajny był taki cieplutki welurowy z podszewką i ociepleniem, ale raczej na jesień - wiosnę i drogo 38zł. A taki kombinezon ortalionowy za 48! Bardzo dużo, w coccodrillo na przecenie chcieli 57 za nowy. Muszę gdzie indziej jeszcze poszperać. Albo na all.
Faktycznie drogo. U mnie też z niektórymi cenami przesadzają. Np. niektóre używane body liczą sobie po 5 -6 zł. To w Pepco nowe można za tyle kupić

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 16:19   #2194
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję

Faktycznie drogo. U mnie też z niektórymi cenami przesadzają. Np. niektóre używane body liczą sobie po 5 -6 zł. To w Pepco nowe można za tyle kupić
niby tak ale ja np wole kupić uzywane body z h&m za 5 zł niz te z pepco za 4,99 bo dla mnie to takie troche szmatki są
Stary 2012-09-10, 16:22   #2195
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
niby tak ale ja np wole kupić uzywane body z h&m za 5 zł niz te z pepco za 4,99 bo dla mnie to takie troche szmatki są
masz rację, czasem dużo lepsze są używki niż te nowe, choćby z pepco które się rozciągną
Stary 2012-09-10, 16:23   #2196
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

Delicjanko ładne ciuszki i tanie! Ja dziś kupiłam 5 rzeczy i w sumie zapłaciłam 20 zł. Niestety w tym lumpkach, w którym coś jest dla maluszków nie ma cen na wagę, tylko przy każdym ubranku jest cena przypięta. Widziałam też ładny komplecik dresowy (bluza + spodnie) dla malucha z H&M - kosztował 20 zł. Mi się wydaje, że to drogo, ale nie wiem, może sie mylę?

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------

Dziękuję
Dzisiaj wlasnie bylam w typowo dziecięcym lumpie, rzeczy są wycenione i na wage, ale bralam tylko te na wagę, te wycenione to dopiero jak uzbieram troszke tych bodziaków, pajaców itd. Ale fajnie, bo obok mnie też jest wlasnie lumpkik dziecięcy, ale nie ma rzeczy na wagę i jest naprawdę drogi...

No i przy okazi dowiedziałam się kiedy są dostawy, nigdy nie kupowałam w lumpkach i nigdy mnie to nie ciekawiło, także w dzięcięcym są dostawy w czwartki a w zwykłych w poniedziałki
Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
te sweterki są meeega
Nooo a na żywo są jeszcze piękniejsze

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 16:24   #2197
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
No jak jeszcze są firmowe i naprawdę w dobrym stanie to ok. Ale u mnie niektóre są w ogóle bez metki i tyle kosztują.
A w pepco dziś widziałam ślicznego pajaca, wydawał mi się, że z dobrego materiału, ale w ogóle nie mają rozmiaru 56. Wszystko zaczyna się od 62.

Dominika

Alicja
Stary 2012-09-10, 16:26   #2198
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
a ja wyczaiłam w pepco ładne bodziaki ostatnio za 5.99 kupiłam 3 sztuki bo materiał się wydawał okej, ale zobaczymy jak to później wyjdzie. Na pewno kupie na allegro jakiś zestaw ciuszków, no i pare nowych też np do lekarza czy gdziekolwiek np do babci itd. chociaż te z lumpa wcale nie wyglądają gorzej od nowych, wiadomo znajdą się jakies wykręty ale wątpie żeby ktoś to brał ;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 16:33   #2199
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
masz rację, czasem dużo lepsze są używki niż te nowe, choćby z pepco które się rozciągną
Cytat:
Heh, a ja właśnie znalazłam promocje w Pepco - http://www.promobaby.pl/promocja-10052.html
Tylko właśnie nie wiem jak to gatunkowo wyglada, no ale cena kusi, nie ma co

Szkoda tylko ze do miasta mam daleko

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 16:36   #2200
BlackSanctum
Zakorzenienie

U mnie problem ubranek został wyeliminowany - moja siostra też ma córeczkę i ma dla niej naprawdę bardzo dużo ciuszków (kupowała tanio w Anglii i dostaje od rodziny, po córce kuzyna). Wszystko to w następnej kolejności pójdzie dla nas, dla Oliwci. Zosia mojej siostry to prawie zimorodek, urodziła się 30. listopada, więc siostra ma pełno zimowych, ciepłych ciuszków na pierwsze miesiące - będą w sam raz.

Zrobiłam dzisiaj małe zakupy. Kupiłam butelkę Canpola - nie mogłam się oprzeć, taką z różowym kotkiem, strasznie mi się spodobała i nie była droga, a ma smoczek i szczoteczkę, więc wzięłam. Oprócz tego, zahaczyłam o ciucholand i zakupiłam 3 ciuszki dla Oliwki - nie wiem, jak to się nazywa, takie body z długimi nogawkami, bez rękawków. Po 2 zł za sztukę, a są ciepłe i grube. 2 sztuki na 50/56, a 1 na 62/68 chyba. Do tego kilka kosmetycznych produktów - płatki bawełniane, pałeczki do uszek dla maluszków... Postanowiłam, że będę kupować po trochu już teraz - pierwsze opakowania pieluszek itp itd, żeby później nie musieć kupować tego wszystkiego jednocześnie.

Wam też się tak mocno włosy osłabiły? Moje są pozbawione blasku, oklapnięte i ogólnie marne, a zawsze miałam ładne włosy... Kupiłam jakiś szampon z czarnej rzepy za 3,99zł w Rossmanie, może pomoże i chociaż trochę je ożywi...

Kupiłam też nowego mopa i zaraz go będę testować.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-09-10 o 16:38
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 16:39   #2201
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Heh, a ja właśnie znalazłam promocje w Pepco - http://www.promobaby.pl/promocja-10052.html
Tylko właśnie nie wiem jak to gatunkowo wyglada, no ale cena kusi, nie ma co

Szkoda tylko ze do miasta mam daleko
Oglądałam dziś te komplety. Jeden nawet był mniejszy, ale średnio mi się podobały body tzn. ich kolor i śliniak akurat był cały biały i też mi to nie pasowało, bo w innych kompletach były ładniejsze W końcu nie wzięłam.

Dominika

Alicja
Stary 2012-09-10, 16:50   #2202
e_vel
Wtajemniczenie

Dziewczyny znalazłam ładnu kombinezonik w zwierzęcy wzór. Cena 39+12 przesyłka http://szafa.pl/c9542040-cherokee-ko...zkami-0-3.html Nie bardzo tanio, ale te w wzorki zwierzęce są mega drogie, więc jakby ktoś chciał to sobie zobaczcie.

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

albo ten za 15 zł dla dziewczynki + przesylka http://szafa.pl/c4496419-kombinezon-george.html
Stary 2012-09-10, 17:01   #2203
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
tak, do wózka to ja proponuję jeszcze kocyk, żeby troszkę Maluszka od wiatru osłonić. Ja wprawdzie w zimie wózka raczej nie będę używać, ale na wiosnę owszem i właśnie kocyk. Przy Niuni jesienią też ją kocykiem przykrywałam, bo niby mój wózek ma zakrytą gondolkę, ale wtedy jej nie bardzo widziałam
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że kocyk obowiązkowo - dziecko sobie tylko leży, nie biega, nie chodzi, więc może być mu zimno, zawiać itp.
Tak wlasnie myslalam, ale wolalam sie upewnic

Cytat:
Ja mam taki śpiworek do fotelika, i do wózka też się nada. Kocyk też się przyda.
Wlasnie, odnosnie spiworkow - przypomnialo mi sie, ze mam cos takiego: http://www.daa☠☠☠☠☠☠☠/images/products...ctions_7_p.jpg tylko nie do nosidelka, ale do glebokiego wozka, tzn. material+obszycie takim wlasnie barankiem.
I jesli dziecko bedzie w kombinezonie i w tym spiworku, to wystarczy?

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Wam też się tak mocno włosy osłabiły? Moje są pozbawione blasku, oklapnięte i ogólnie marne, a zawsze miałam ładne włosy... Kupiłam jakiś szampon z czarnej rzepy za 3,99zł w Rossmanie, może pomoże i chociaż trochę je ożywi...

Moje wrecz przeciwnie - wolniej sie przetluszczaja, ladniej ukladaja.

Szampon Ci nie ozywi wlosow, on je tylko umyje, zainwestuj w dobra odzywke/maske

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 17:08   #2204
pstryczek84
Zakorzenienie

zobaczcie jaki piękny kombinezonik znalazłam
Czekam tylko na hasło aktywacyjne do allegro i od razu załączam tego snajpera tego już raczej nie zdążę wylicytować no chyba ze w normalny sposób ale wątpię w to... no cóż, może następnym razem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cudo.jpg (87,4 KB, 32 załadowań)

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 17:11   #2205
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Moje wrecz przeciwnie - wolniej sie przetluszczaja, ladniej ukladaja.

Szampon Ci nie ozywi wlosow, on je tylko umyje, zainwestuj w dobra odzywke/maske
Chcę tylko, żeby je dobrze oczyścił, bo te ohydy z ogromną ilością zapychaczy to nie potrafią nic z nimi zrobić w ostatnim czasie. Dużo nie wymagam, tylko dobrego oczyszczenia i lekkiego wysuszenia.

A co do masek i odżywek, to nie przepadam za takim czymś i mam wrażenie, że w drogeriach dostępne są tylko silikonowe oblepianki, a ja nie lubię wydawać dużej kasy na kosmetyki do włosów, bo to wg mnie bez sensu przy takich włosach, jak moje. Może coś polecasz, co by było dobre, ale w miarę niedrogie? W domu mam tylko jakieś odżywki z avonu.
Stary 2012-09-10, 17:21   #2206
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
no ja niby też ale ostatnio jak zobaczyłam metki- h&m made in china a pepco made in portugal to nie wiem co potem będzie większą szmatką

Lenova- ale się uśmiałam z podrywu piękne

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:

Black- ja sobie kupiłam genialną maskę z biowaxu- jestem pod wrażeniem bo ja nie mogę używać szamponów z ssl i tak samo ciężko mi dobrać ożdywkę- przez rok leczyłam się u alergologa, brałam nawet sterydy bo miałam strupy na głowie właśnie od szamponów i odżywek
tę maseczkę kupiłam przypadkiem i kurde problemy z włosami i skórą jak ręką odjął
nawet lekarz nie dawał rady, dobre co?

a tak wogóle to czytałam teraz na wizazu o laminowaniu włosów w domu za pomocą żelatyny- ponoć niezle właśnie na włosy w słabej kondycji

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2012-09-10 o 17:22
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 17:30   #2207
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Chcę tylko, żeby je dobrze oczyścił, bo te ohydy z ogromną ilością zapychaczy to nie potrafią nic z nimi zrobić w ostatnim czasie. Dużo nie wymagam, tylko dobrego oczyszczenia i lekkiego wysuszenia.

A co do masek i odżywek, to nie przepadam za takim czymś i mam wrażenie, że w drogeriach dostępne są tylko silikonowe oblepianki, a ja nie lubię wydawać dużej kasy na kosmetyki do włosów, bo to wg mnie bez sensu przy takich włosach, jak moje. Może coś polecasz, co by było dobre, ale w miarę niedrogie? W domu mam tylko jakieś odżywki z avonu.
Aaa, jesli chodzi o oczyszczenie, to szampon z czarna rzepa to dobry wybor

Ja tez nie lubie wiekszosci drogeryjnych kosmetykow - maja paskudne sklady.
Dobre i polecane sa:
- odzywki i maska Alterry np. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...aloe-vera.html (niecale 10zl)
- maski BingoSpa (bardzo tanie - ok 8zl za 500ml, ale trudno je dostac): np. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...kolagenem.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-piec-alg.html
- maski Biovax np. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wypadania.html (ok 15zl)

Ja osobiscie uwielbiam Waxa z Beauty Formulas: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...z-awokado.html mimo ze nie ma rewelacyjnego skladu to robi cuda z moimi wlosami.

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Taaak, laminowanie to ostatni wlosomaniacki hit wizazu
Ja sie jeszcze nie skusilam, bo za duzo roboty z tym. Ale na pewno w najblizszym czasi sprobuje.

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2012-09-10 o 17:32
Stary 2012-09-10, 17:33   #2208
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Taaak, laminowanie to ostatni wlosomaniacki hit wizazu
Ja sie jeszcze nie skusilam, bo za duzo roboty z tym. Ale na pewno w najblizszym czasi sprobuje.
no właśnie, tyle siedzieć w tym czepku
nie mam cierpliwości a z drugiej strony ciekawość zżera, nie wiem może jutro spróbuje
gdybyś jednak była pierwsza daj znac
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 17:40   #2209
BlackSanctum
Zakorzenienie

O, tę z Alterry nawet dzisiaj oglądałam... Może kupię w najbliższym czasie.
Z chęcią skusiłabym się na BingoSpa, bo znam tę firmę - używałam ich szampnów - jajecznego i z zieloną herbatą, były naprawdę fajne, ale ciężko je właśnie kupić, a szkoda, bo to ciekawe kosmetyki.
Ogólnie kosmetyki za takie pieniądze są jak najbardziej ok, mi byłoby szkoda kasy na takie za 50zł, ale za 10 czy 15 można spróbować.
Muszę zobaczyć, o co chodzi z tym laminowaniem.
Stary 2012-09-10, 18:08   #2210
ewulkaaa
Wtajemniczenie

ewik gratuluję córki i witam w klubie dziewczyny rosną w siłę

a propo podrywu w ciąży :P siedzę sobie ostatnio na przystanku, w zasadzie to bok przystanku opieram się o taką barierkę i czekam na autobus. Obok przycupnął facet, na oko nieco ponad 30 lat, lekko wypity ale nie jakiś tam menel nasz dialog:

on: jesteś w ciąży?
ja: tak
on: a który miesiąc?
ja: piąty się zaczyna
on a czujesz już ruchy?
ja: noo troszczkę, ale jeszcze słabo
a on w tym momencie z łapami do mojego brzucha i z tekstem: to daaaj, ja też chcę poczuć!
moja mina i się troszkę odsunęłam
po czym znów mówi: a chłopiec czy dziewczynka?
ja: no chyba dziewczynka będzie
on: a nie chciałabyś dla niej takiego ojca jak ja?

a ja znów: i mówię: nieee, ja już mam dla niej tatusia, z resztą jej tatusia
on: no ale ja bym był lepszym tatusiem, może jednak zostawię Ci mój numer telefonu jakbyś zmieniła zdanie?

masakra... w życiu nie widziałam takiego czegoś :P

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013

Edytowane przez ewulkaaa
Czas edycji: 2012-09-10 o 18:09
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 18:10   #2211
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
ewik gratuluję córki i witam w klubie dziewczyny rosną w siłę

a propo podrywu w ciąży :P siedzę sobie ostatnio na przystanku, w zasadzie to bok przystanku opieram się o taką barierkę i czekam na autobus. Obok przycupnął facet, na oko nieco ponad 30 lat, lekko wypity ale nie jakiś tam menel nasz dialog:

on: jesteś w ciąży?
ja: tak
on: a który miesiąc?
ja: piąty się zaczyna
on a czujesz już ruchy?
ja: noo troszczkę, ale jeszcze słabo
a on w tym momencie z łapami do mojego brzucha i z tekstem: to daaaj, ja też chcę poczuć!
moja mina i się troszkę odsunęłam
po czym znów mówi: a chłopiec czy dziewczynka?
ja: no chyba dziewczynka będzie
on: a nie chciałabyś dla niej takiego ojca jak ja?

a ja znów: i mówię: nieee, ja już mam dla niej tatusia, z resztą jej tatusia
on: no ale ja bym był lepszym tatusiem, może jednak zostawię Ci mój numer telefonu jakbyś zmieniła zdanie?

masakra... w życiu nie widziałam takiego czegoś :P
dziwny koleś...

Dominika

Alicja
Stary 2012-09-10, 18:25   #2212
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje!!

Oby chomiś się znalazł. Fajne ciuszki

Noooo faktycznie nie tanio. Popatrz sobie na tablicy. Tam z reguły są tańsze rzeczy, niż na allegro. Ja własnie wpłaciłam pieniązki na taki oto zestawik http://tablica.pl/oferta/mega-paka-d...o-ID1shtt.html

jestem usatysfakcjonowana jesli chodzi o finanse to mąz chyba jeszcze bardziej
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 18:27   #2213
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
no właśnie, tyle siedzieć w tym czepku
nie mam cierpliwości a z drugiej strony ciekawość zżera, nie wiem może jutro spróbuje
gdybyś jednak była pierwsza daj znac
Nie ma sprawy
Mi akurat nie chodzi o czas, bo chcialam laminowac tym sposobem: http://kascysko.blogspot.com/2012/08...w-inaczej.html (zreszta rozne wlosomaniackie mikstury spedzily mase czasu na moich wlosach).
Tylko, ze w ciazy mam jakos mniejszy zapal

Cytat:
O, tę z Alterry nawet dzisiaj oglądałam... Może kupię w najbliższym czasie.
Z chęcią skusiłabym się na BingoSpa, bo znam tę firmę - używałam ich szampnów - jajecznego i z zieloną herbatą, były naprawdę fajne, ale ciężko je właśnie kupić, a szkoda, bo to ciekawe kosmetyki.
Ogólnie kosmetyki za takie pieniądze są jak najbardziej ok, mi byłoby szkoda kasy na takie za 50zł, ale za 10 czy 15 można spróbować.
Muszę zobaczyć, o co chodzi z tym laminowaniem.
Wlasnie tez mam problem z Bingo. Tania, polska firma, a tak trudno dostepna.
Maski do wlosow sa w niektorych sklepach Tesco.

Powiem Ci, ze dla wlosow zwykle lepsze sa te tansze kosmetyki
Szczegolnie polskie firmy maja bardzo dobre produkty (np. Barwa, Farmona, Eva Natura, Bingo, Malwa, Joanna).

A na laminowanie sa dwa sposoby:
http://anwena.blogspot.com/2012/08/l...tyna-moje.html
http://kascysko.blogspot.com/2012/08...w-inaczej.html

Stary 2012-09-10, 18:32   #2214
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Noooo faktycznie nie tanio. Popatrz sobie na tablicy. Tam z reguły są tańsze rzeczy, niż na allegro. Ja własnie wpłaciłam pieniązki na taki oto zestawik http://tablica.pl/oferta/mega-paka-d...o-ID1shtt.html

jestem usatysfakcjonowana jesli chodzi o finanse to mąz chyba jeszcze bardziej
Naprawdę mega paka i taniocha. W tym rozmiarze to już nic chyba nie musisz dokupować. Ciekawe czy zdążysz wszystko założyć zanim synuś wyrośnie- zwłaszcza chodzi mi tu o spodnie

Dominika

Alicja
Stary 2012-09-10, 18:34   #2215
nafiyqa
Zakorzenienie

Ewik, zapomnialabym - super, ze wszystko ok
Gratuluje babeczki!!

Stary 2012-09-10, 18:38   #2216
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Ewik, zapomnialabym - super, ze wszystko ok
Gratuluje babeczki!!
hehe ślicznie dziękuję
Naprawdę fajnie jest wiedzieć jakiej płci jest dzidziuś. Podziwiam osoby, które świadomie nie chcą wiedzieć, ja bym tak nie mogła

Dominika

Alicja
Stary 2012-09-10, 18:40   #2217
djerba
Wtajemniczenie

Hej dziewczynki!

Nie mogę Was nadrobić, tyle stron nastukałyście
mogę jedynie napisać na szybko, że mieszkanie pomalowane - całkiem fajnie wyszły te kolory...
w ndz jak byłam na "Vivaldim" to dzidzia mi tak wariowała w brzuchu, że aż nie mogłam się skupić momentami jak grali
a no i dobra wiadomość - mąż wraca w przyszłym tyg..ale do końca nie znam dokładnej daty... wylatuje później w listopadzie i wraca na święta, sylwester i poród i zostaje do lutego yeeeeeeeeeeah
nie ukrywam jak bardzo się cieszę, bo myślałam, że tego się już nie da załatawić
Stary 2012-09-10, 18:43   #2218
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki!

Nie mogę Was nadrobić, tyle stron nastukałyście
mogę jedynie napisać na szybko, że mieszkanie pomalowane - całkiem fajnie wyszły te kolory...
w ndz jak byłam na "Vivaldim" to dzidzia mi tak wariowała w brzuchu, że aż nie mogłam się skupić momentami jak grali
a no i dobra wiadomość - mąż wraca w przyszłym tyg..ale do końca nie znam dokładnej daty... wylatuje później w listopadzie i wraca na święta, sylwester i poród i zostaje do lutego yeeeeeeeeeeah
nie ukrywam jak bardzo się cieszę, bo myślałam, że tego się już nie da załatawić
ooo super, że udało mu się załatwić. Cieszę się razem z Tobą

Dominika

Alicja
Stary 2012-09-10, 18:45   #2219
ania13.03
Zadomowienie

Hello, my juz po
Zgadniecie kto mi w brzuszku siedzi?

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 19:12   #2220
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
hehe ślicznie dziękuję
Naprawdę fajnie jest wiedzieć jakiej płci jest dzidziuś. Podziwiam osoby, które świadomie nie chcą wiedzieć, ja bym tak nie mogła
Ja tak samo, kręćka bym dostala predzej

Ania, chlopak

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Wiecie, co sie dzieje z Aska?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości