|
|
#2191 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W lumpku oglądałam też kombinezoniki. Fajny był taki cieplutki welurowy z podszewką i ociepleniem, ale raczej na jesień - wiosnę i drogo 38zł. A taki kombinezon ortalionowy za 48! Bardzo dużo, w coccodrillo na przecenie chcieli 57 za nowy. Muszę gdzie indziej jeszcze poszperać. Albo na all. |
|||
|
|
|
#2192 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2193 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
Cytat:
|
|
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
niby tak ale ja np wole kupić uzywane body z h&m za 5 zł niz te z pepco za 4,99 bo dla mnie to takie troche szmatki są
|
#2195 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i przy okazi dowiedziałam się kiedy są dostawy, nigdy nie kupowałam w lumpkach i nigdy mnie to nie ciekawiło, także w dzięcięcym są dostawy w czwartki a w zwykłych w poniedziałki ![]() ![]() Nooo a na żywo są jeszcze piękniejsze ![]()
|
|
|
#2197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w pepco dziś widziałam ślicznego pajaca, wydawał mi się, że z dobrego materiału, ale w ogóle nie mają rozmiaru 56. Wszystko zaczyna się od 62. |
|
|
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wyczaiłam w pepco ładne bodziaki ostatnio za 5.99 kupiłam 3 sztuki bo materiał się wydawał okej, ale zobaczymy jak to później wyjdzie. Na pewno kupie na allegro jakiś zestaw ciuszków, no i pare nowych też np do lekarza czy gdziekolwiek np do babci itd. chociaż te z lumpa wcale nie wyglądają gorzej od nowych, wiadomo znajdą się jakies wykręty ale wątpie żeby ktoś to brał ;p
|
|
#2199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko właśnie nie wiem jak to gatunkowo wyglada, no ale cena kusi, nie ma co Szkoda tylko ze do miasta mam daleko
|
||
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie problem ubranek został wyeliminowany - moja siostra też ma córeczkę i ma dla niej naprawdę bardzo dużo ciuszków (kupowała tanio w Anglii i dostaje od rodziny, po córce kuzyna). Wszystko to w następnej kolejności pójdzie dla nas, dla Oliwci.
Zosia mojej siostry to prawie zimorodek, urodziła się 30. listopada, więc siostra ma pełno zimowych, ciepłych ciuszków na pierwsze miesiące - będą w sam raz. Zrobiłam dzisiaj małe zakupy. Kupiłam butelkę Canpola - nie mogłam się oprzeć, taką z różowym kotkiem, strasznie mi się spodobała i nie była droga, a ma smoczek i szczoteczkę, więc wzięłam. Oprócz tego, zahaczyłam o ciucholand i zakupiłam 3 ciuszki dla Oliwki - nie wiem, jak to się nazywa, takie body z długimi nogawkami, bez rękawków. Po 2 zł za sztukę, a są ciepłe i grube. 2 sztuki na 50/56, a 1 na 62/68 chyba. Do tego kilka kosmetycznych produktów - płatki bawełniane, pałeczki do uszek dla maluszków... Postanowiłam, że będę kupować po trochu już teraz - pierwsze opakowania pieluszek itp itd, żeby później nie musieć kupować tego wszystkiego jednocześnie. ![]() Wam też się tak mocno włosy osłabiły? Moje są pozbawione blasku, oklapnięte i ogólnie marne, a zawsze miałam ładne włosy... Kupiłam jakiś szampon z czarnej rzepy za 3,99zł w Rossmanie, może pomoże i chociaż trochę je ożywi... Kupiłam też nowego mopa i zaraz go będę testować.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-09-10 o 16:38 |
|
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu nie wzięłam.
|
|
|
|
|
#2202 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny znalazłam ładnu kombinezonik w zwierzęcy wzór. Cena 39+12 przesyłka http://szafa.pl/c9542040-cherokee-ko...zkami-0-3.html Nie bardzo tanio, ale te w wzorki zwierzęce są mega drogie, więc jakby ktoś chciał to sobie zobaczcie.
---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- albo ten za 15 zł dla dziewczynki + przesylka http://szafa.pl/c4496419-kombinezon-george.html |
|
|
|
#2203 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I jesli dziecko bedzie w kombinezonie i w tym spiworku, to wystarczy? ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
Szampon Ci nie ozywi wlosow, on je tylko umyje, zainwestuj w dobra odzywke/maske |
||||
|
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam tylko na hasło aktywacyjne do allegro i od razu załączam tego snajpera
|
|
|
|
#2205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do masek i odżywek, to nie przepadam za takim czymś i mam wrażenie, że w drogeriach dostępne są tylko silikonowe oblepianki, a ja nie lubię wydawać dużej kasy na kosmetyki do włosów, bo to wg mnie bez sensu przy takich włosach, jak moje. Może coś polecasz, co by było dobre, ale w miarę niedrogie? W domu mam tylko jakieś odżywki z avonu.
|
|
|
|
|
#2206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie wiem co potem będzie większą szmatkąLenova- ale się uśmiałam z podrywu ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
tę maseczkę kupiłam przypadkiem i kurde problemy z włosami i skórą jak ręką odjął nawet lekarz nie dawał rady, dobre co? a tak wogóle to czytałam teraz na wizazu o laminowaniu włosów w domu za pomocą żelatyny- ponoć niezle właśnie na włosy w słabej kondycji Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2012-09-10 o 17:22 |
||
|
|
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez nie lubie wiekszosci drogeryjnych kosmetykow - maja paskudne sklady. Dobre i polecane sa: - odzywki i maska Alterry np. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...aloe-vera.html (niecale 10zl) - maski BingoSpa (bardzo tanie - ok 8zl za 500ml, ale trudno je dostac): np. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...kolagenem.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-piec-alg.html - maski Biovax np. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wypadania.html (ok 15zl) Ja osobiscie uwielbiam Waxa z Beauty Formulas: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...z-awokado.html mimo ze nie ma rewelacyjnego skladu to robi cuda z moimi wlosami. ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Taaak, laminowanie to ostatni wlosomaniacki hit wizazu ![]() Ja sie jeszcze nie skusilam, bo za duzo roboty z tym. Ale na pewno w najblizszym czasi sprobuje. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2012-09-10 o 17:32 |
|
|
|
|
#2208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mam cierpliwości a z drugiej strony ciekawość zżera, nie wiem może jutro spróbuje gdybyś jednak była pierwsza daj znac |
|
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
O, tę z Alterry nawet dzisiaj oglądałam... Może kupię w najbliższym czasie.
Z chęcią skusiłabym się na BingoSpa, bo znam tę firmę - używałam ich szampnów - jajecznego i z zieloną herbatą, były naprawdę fajne, ale ciężko je właśnie kupić, a szkoda, bo to ciekawe kosmetyki. Ogólnie kosmetyki za takie pieniądze są jak najbardziej ok, mi byłoby szkoda kasy na takie za 50zł, ale za 10 czy 15 można spróbować. Muszę zobaczyć, o co chodzi z tym laminowaniem.
|
|
|
|
#2210 |
|
Wtajemniczenie
|
ewik gratuluję córki
i witam w klubie dziewczyny rosną w siłę ![]() a propo podrywu w ciąży :P siedzę sobie ostatnio na przystanku, w zasadzie to bok przystanku opieram się o taką barierkę i czekam na autobus. Obok przycupnął facet, na oko nieco ponad 30 lat, lekko wypity ale nie jakiś tam menel nasz dialog:on: jesteś w ciąży? ja: tak on: a który miesiąc? ja: piąty się zaczyna on a czujesz już ruchy? ja: noo troszczkę, ale jeszcze słabo a on w tym momencie z łapami do mojego brzucha i z tekstem: to daaaj, ja też chcę poczuć! moja mina ![]() po czym znów mówi: a chłopiec czy dziewczynka? ja: no chyba dziewczynka będzie on: a nie chciałabyś dla niej takiego ojca jak ja? a ja znów: on: no ale ja bym był lepszym tatusiem, może jednak zostawię Ci mój numer telefonu jakbyś zmieniła zdanie? masakra... w życiu nie widziałam takiego czegoś :P
Anulka 2.02.2013 Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2012-09-10 o 18:09 |
|
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem usatysfakcjonowana
|
|
|
|
|
#2213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi akurat nie chodzi o czas, bo chcialam laminowac tym sposobem: http://kascysko.blogspot.com/2012/08...w-inaczej.html (zreszta rozne wlosomaniackie mikstury spedzily mase czasu na moich wlosach). Tylko, ze w ciazy mam jakos mniejszy zapal ![]() Cytat:
Maski do wlosow sa w niektorych sklepach Tesco. Powiem Ci, ze dla wlosow zwykle lepsze sa te tansze kosmetyki ![]() Szczegolnie polskie firmy maja bardzo dobre produkty (np. Barwa, Farmona, Eva Natura, Bingo, Malwa, Joanna). A na laminowanie sa dwa sposoby: http://anwena.blogspot.com/2012/08/l...tyna-moje.html http://kascysko.blogspot.com/2012/08...w-inaczej.html |
||
|
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ślicznie dziękuję
Naprawdę fajnie jest wiedzieć jakiej płci jest dzidziuś. Podziwiam osoby, które świadomie nie chcą wiedzieć, ja bym tak nie mogła
|
|
|
|
#2217 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki!
Nie mogę Was nadrobić, tyle stron nastukałyście mogę jedynie napisać na szybko, że mieszkanie pomalowane - całkiem fajnie wyszły te kolory... w ndz jak byłam na "Vivaldim" to dzidzia mi tak wariowała w brzuchu, że aż nie mogłam się skupić momentami jak grali ![]() a no i dobra wiadomość - mąż wraca w przyszłym tyg..ale do końca nie znam dokładnej daty... wylatuje później w listopadzie i wraca na święta, sylwester i poród i zostaje do lutego yeeeeeeeeeeah ![]() nie ukrywam jak bardzo się cieszę, bo myślałam, że tego się już nie da załatawić
|
|
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2219 |
|
Zadomowienie
|
Hello, my juz po
Zgadniecie kto mi w brzuszku siedzi?
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ania, chlopak ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Wiecie, co sie dzieje z Aska? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

Po 2 zł za sztukę, a są ciepłe i grube. 2 sztuki na 50/56, a 1 na 62/68 chyba. Do tego kilka kosmetycznych produktów - płatki bawełniane, pałeczki do uszek dla maluszków... Postanowiłam, że będę kupować po trochu już teraz - pierwsze opakowania pieluszek itp itd, żeby później nie musieć kupować tego wszystkiego jednocześnie.