Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-10, 21:09   #4171
mielnus
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

jak wam się podoba??? prosze o opinie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cudo-zakiet-krateczka-laty-handm-nowa-s.jpg (54,3 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brazowe-marynarka-handm-jak-nowa-s-krateczka-laty.jpg (80,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg marynarka-handm-jak-nowa-s-krateczka-laty-hm.jpg (62,9 KB, 33 załadowań)
Stary 2012-09-10, 21:11   #4172
mielnus
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Ps. to nie moje zdjęcia. Właśnie kupiłam tą marynarkę za grosze i chciałabym poznać waszą opinie
Stary 2012-09-10, 21:30   #4173
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie załamywac się- każda przed @ ale nie ma tego co by nas zwabiło do złego czynu! Słodycze w tym momencie do szafki na klucz! (ja wszystkie wywaliłam ze swoich normalnie mialam na cos ochote, bralam, podjadlam i do szafki- wszędzie miałam coś pochowanego ) Nie ma tak dobrze
Ja nawet nie mam słodyczy Ale jutro sobie coś kupię na poprawę humoru po egzaminie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
Nosiłabym Nawet w tym zestawieniu fajnie wygląda. Ale ja założyłabym do niego rurki w kolorze tych łatek i top ecru albo jeansy po prostu. Ostatnio wykopałam taki z dna szafy mamuśki jednak jest z takiego sztywnego, nieprzyjemnego materiału i pomimo tego że dobrze leżał to poszedł do kontenera na ciuchy Bo naprawdę nie dałabym rady w nim wytrzymać.
Teraz takie żakiety będą chodliwe. Taki rodem z dobrych angielskich uniwerków. Nawet Burberry ostatnio taką sesję miał, na której widziałam chyba podobny żakiet.
Czek dys ałt: http://www.remedyrouge.com/2011/12/s...e-romance.html Fajna stylówka, akurat na wczesną cieplejszą jesień.
Albo: http://static6.imagecollect.com/prev...7bd60fa975c2a4

Ja po skalpelu i kolacji. Powtórzę ostatni raz i rzucam to w diabły. Jak mam się dostać to się dostanę, a jak nie to nie

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2012-09-10 o 21:33
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 21:40   #4174
mielnus
Wtajemniczenie

dałam za niego 40 zł już z przesyłką!! No one są na topie. Przymierzałam wcozraj w HM taki prawie identyczny, troche dłuższy za 199,90!!

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

dzaga trzymam kciuki Prześpij się a nie zamęczaj... W nocy wszystko wejdzie i sie poukłada przez sen.

Edytowane przez mielnus
Czas edycji: 2012-09-10 o 21:39
mielnus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 21:47   #4175
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja po bieganiu i siadam do ogromu nauki ;p nic słodkiego nie ruszyłam specjalnie :P Wieczorne herbatki z sokiem malinowym łatwiej wybaczyć niż czekoladę Tak samo wczoraj jak chciałam słodkiego to wzięłam te śliwki- wiem, że też cukier, ale lepszy niż w słodyczach ;p
Teee no, brawo, jakie samozaparcie oby tak dalej, to szybko zrzucisz wszystko!

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Ja nawet nie mam słodyczy Ale jutro sobie coś kupię na poprawę humoru po egzaminie
Ja po skalpelu i kolacji. Powtórzę ostatni raz i rzucam to w diabły. Jak mam się dostać to się dostanę, a jak nie to nie
Na pewno się dostaniesz! tak kułaś do tego, że nie ma opcji, żeby się nie udało!!! Jutro trzymamy kciuki ja za Ciebie, Ty za mnie, bo jutro mam 2 egzaminy !
Ja też nie mam słodyczy w domu!!! Chociaż po tej latundzie wciągnęłam kit-kata, ale czytałam gdzieś, że po wysiłku fizycznym takie rzeczy nie szkodzą, niezależnie od godziny wszamania

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Hm...nie mój gust Ja wolę rockowe rzeczy, z gładkich materiałów i czarnych^^ Ale jedyne co mogę powiedzieć to tyle-ładne. Nie znam się

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 21:49   #4176
Ladywithweapon
Zadomowienie

Mnie nie przekonuje ta moda na łatki. Marynarka ogólnie ładna jak się dobrze zestawi ja lubię klasyczne zestawienia, choć z swetrem itd. też będzie ok I do dżinsów. Sama bym się nie zdecydowała, bo nie noszę brązów i mam jedną czarno-białą marynarkę i ciężko mi ją do czegoś dobrać tak o- taka elegancka raczej jest, ale bardzo ładna. I mam też inną w odcienach szarości w kratkę, ale mało się ona rzuca w oczy (ciemny szary z czarnym jest prawie taki sam) i bardzo dużo ją nosiłam za czasów, kiedy miałam świra na punkcie marynarek. Więc jeśli lubisz brązy i masz do czego nosić to zakup zdecydowanie udany
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 21:51   #4177
zooska
Zakorzenienie

Moje jadło dzisiaj
na czczo: woda z cytryną i miodem
śń: jajecznica: 2 jajka, mleko, 2 rzodkiewki
IIśń: nektarynka, kefir owoce leśne 400g 0% tł
obiad: talerz rosołu z makaronem razowym, jabłko (dopchałam się)
podwieczorek: bułka razowa z serkiem czosnkowym
przed treningiem: nektarynka, pomarańcz
po treningu: kit-kat
kolacja: wieśniak lekki z 2 rzodkiewkami i plastrem pomidora

Nie wiem ile wody i herbatki wypiłam, ale na bank 1,5 l wody było

na jutro planuję:
na czczo: woda z cytryną i miodem
śń: owsianka truskawkowa, kawa z mlekiem
IIśń: jabłko, kefir 400g naturalny, nektarynka (w zależności jak długo na uczelni będę)
obiad: zupa krem z cukinii
podwieczorek: sok warzywny 330ml, jakiś owoc, może ta kasza manna z galaretką z przepisu Dżagi
kolacja: sałatka warzywna- jajo na twardo, sałata, pomidor, rzodkiewka, cebulka, przyprawy

Stary 2012-09-10, 21:54   #4178
Ladywithweapon
Zadomowienie

Zośka ten obiad ciągle mi siedzi... zaszkodził mi i tak mi ciągle niedobrze... jutro rano chyba z toalety nie wyjdę :P Dlatego ja już w łóżku- może mi minie i zasnę.
dziś myślę, ze plan z kaloriami wykonałam, ale z posiłkami nie ;p
Ś: dosłownie podziubana owsianka+ śliwki ze słoika (polecam takie sobie zrobić :P na zimę akurat będą ;p i muszę mus jabłkowy wcinać ;p)
IIŚ: zjadłam już przed 9 pierwszą kromkę- ciemny chleb z serem+szynka, po godzinie następną- z salami
(kiedy nie jem śniadania wcinam szybko coś w szkole)
O: cholerna karkówka z cebulą+ cukinia

I to tyle dziś zjadłam. strasznie mi niedobrze i boli mnie głowa po tej nauce.
dobranoc dziewczynki ;*

Zośka wcinam czasem cos słodkiego- dziś zjadam (zapomnialam już;p) taki wafelek musli z drogerii ;p jedyne 67kcal- musiałam cos przegryzc bo glodna bylam, a to slodkie i malo kaloryczne myślę, że spalilam w drodze na autobus i o domu ;p
Stary 2012-09-10, 21:59   #4179
mielnus
Wtajemniczenie

ostatnio bardzo lubie brazy. MOj tz kupił mi wcozraj jezzówki brązowe wygladaja jak z jakiejs skórki prawdziwej... idealne do marynarki łatki jak coś to można zawsze odpróć, nie ma z tym problemu. zooska tak myslalam ze nie Twoj gust. Ja od zawsze chciałam taką, jak jesczez nie było na to mody to już marzyłam o angielskiej marynarce
Stary 2012-09-10, 22:05   #4180
zooska
Zakorzenienie

LadyWWMOje ulubione slodycze to batoniki muesli Najem się trochę tym, zaspokoję ochotę na słodkie no i zdrowe to;P
A karkówka tłusta, smażona i ciężkostrawna się nie dziwię, że umierasz Rapaholin jest dobry na takie rzeczy, ziołowy lek, nie szkodzi

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
zooska tak myslalam ze nie Twoj gust. Ja od zawsze chciałam taką, jak jesczez nie było na to mody to już marzyłam o angielskiej marynarce
Każdy lubi co innego jak się podoba, to noś!!!

Stary 2012-09-10, 22:05   #4181
Aisza21
Wtajemniczenie

Hej laski!!!

Sto lat mnie nie było i pewnie już mnie nie pamiętacie
Tęsknie za wami , chociaż się kompletnie opuściłam z dietą ,ale po prostu mi brakuje was

U mnie w porządku , synek poszedł do przedszkola , ja się szykuję abroad ,ale dopiero pod koniec listopada , na wyprzedaż zimową .
Z wagą tragedi nie ma ,chociaż nie chudnę to i tak dobrze , że nie tyję i 3mam wagę w granicach 58 kg. Chiałabym zejść do rozm. 36 ,ale teraz zima idzie,więc już takiego ciśnienia nie mam

Podczytuję was czasem. Miło ,jak piszecie i wiem co u was .
Zoska jak tam z Tżetem?
Monia , opowiadaj ,jak 1szy dzień przedszkola i twojej szkoły.
Heroine , gdzie się podziewasz ?

Witam wszystkie nowe dziewczyny, z którymi nie zdążyłam się zapoznać

Marynarka super jak dla mnie i najważniejsze ze za grosze
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 22:10   #4182
zooska
Zakorzenienie

Aisza oooo!!! w końcu się odezwałaś!!!!!! super, że u Ciebie się układa, bardzo się cieszę A synek już duży...jak te dzieci szybko rosną!
U mnie...hm żremy się i kochamy na zmiane, niedługo wyjeżdża na stypendium do Chorwacji na 8 miesięcy, to mam nadzieję, że się polepszy sytuacja

Wracaj do nas i do dietki

Stary 2012-09-10, 22:20   #4183
Aisza21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Aisza oooo!!! w końcu się odezwałaś!!!!!! super, że u Ciebie się układa, bardzo się cieszę A synek już duży...jak te dzieci szybko rosną!
U mnie...hm żremy się i kochamy na zmiane, niedługo wyjeżdża na stypendium do Chorwacji na 8 miesięcy, to mam nadzieję, że się polepszy sytuacja

O , nie wiedziałam ,że twój tżet wybywa, 8 mcy to długo... Może dobrze wam zrobi takie rozstanie
Oj kochana synek duży , i jaki dumny ,że do starszaków poszedł . Mówi ,że to następny level Za dużo gierek na kompie.
Stary 2012-09-10, 22:23   #4184
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
O , nie wiedziałam ,że twój tżet wybywa, 8 mcy to długo... Może dobrze wam zrobi takie rozstanie
Oj kochana synek duży , i jaki dumny ,że do starszaków poszedł . Mówi ,że to następny level Za dużo gierek na kompie.
Hiehie, to niech teraz punkty zbiera
To super Niech się kształci maluszek

A u nas...mam nadzieję, że to wpłynie pozytywnie na naszą relację, zobaczymy jak się potoczy. Do teraz nic się nie zmieniło...no może troszkę, ale troszkę

Stary 2012-09-10, 22:41   #4185
Aisza21
Wtajemniczenie

Cytat:
Hiehie, to niech teraz punkty zbiera
To super Niech się kształci maluszek

A u nas...mam nadzieję, że to wpłynie pozytywnie na naszą relację, zobaczymy jak się potoczy. Do teraz nic się nie zmieniło...no może troszkę, ale troszkę

Nic się nie martw , będzie co ma być Odpoczniesz sobie ,tylko nie baluj za mocno
No nie pogadam dziś , oczy mi się kleją , jutro naskrobie
Zdjęcia jakieś wrzucę jutro obiecuję

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Wyobrażacie sobie ,że babka mnie o dowód wczoraj w sklepiee prosiła ? No masakieros , nie mogłam jej przetłumaczyć - to jej w końcu obrączkę pokazałam (nie mialam torebki ze sobą) i się odczepiła . Najlepsze ,że na drugi dzień przyszłam z synkiem i ona mówi:
O , taki duży chłopczyk ,to już do szkoły poszedł?
Na to ja :
No tak , wczoraj się mnie o dowód pytała . To wg pani ja nie mam 18 lat , a dziecko ma 7?
A ja mam 28 a syn 4 . Padłam..
Stary 2012-09-10, 23:07   #4186
dzaga1989
Zakorzenienie

[QUOTE=mielnus;36445101][/COLOR]dzaga trzymam kciuki Prześpij się a nie zamęczaj... W nocy wszystko wejdzie i sie poukłada przez sen.
Dziękuję Nio mam nadzieję

Cytat:
Na pewno się dostaniesz! tak kułaś do tego, że nie ma opcji, żeby się nie udało!!! Jutro trzymamy kciuki ja za Ciebie, Ty za mnie, bo jutro mam 2 egzaminy !
Zoska, wiesz co, u nas na doktoracie nie zawsze właśnie chodzi o poziom wiedzy (zwłaszcza gdy jest tylko 10 miejsc do zapełnienia - na UW jest chyba ze 100!!!), a często o...może układy to za dużo powiedziane, ale powiem tak...nawet Einsteinów czasem nie biorą gdy widzą że nie mają oni promotorów. Ja niby mam opinię, projekt, obcykane wszystko i wgl, ale wiesz...zawsze może być jakieś ale wg komisji...
Jednak dałam z siebie wszystko. Jak mnie nie wezmą to trudno

Cytat:
Mnie nie przekonuje ta moda na łatki. Marynarka ogólnie ładna jak się dobrze zestawi ja lubię klasyczne zestawienia, choć z swetrem itd. też będzie ok I do dżinsów. Sama bym się nie zdecydowała, bo nie noszę brązów i mam jedną czarno-białą marynarkę i ciężko mi ją do czegoś dobrać tak o- taka elegancka raczej jest, ale bardzo ładna. I mam też inną w odcienach szarości w kratkę, ale mało się ona rzuca w oczy (ciemny szary z czarnym jest prawie taki sam) i bardzo dużo ją nosiłam za czasów, kiedy miałam świra na punkcie marynarek. Więc jeśli lubisz brązy i masz do czego nosić to zakup zdecydowanie udany
Heh, no ja ciągle mam i mi nie przechodzi Chociaż ostatnio rzadko w marynarach chodzę ale to chyba dlatego że gorąco było. Teraz coraz cłodniej się robi to znów zacznę w nich chodzić

Cytat:
LadyWWMOje ulubione slodycze to batoniki muesli Najem się trochę tym, zaspokoję ochotę na słodkie no i zdrowe to;P
Ja te "płatkowe" lubię bo mało kaloryczne a słodkie i nawet sycą Ewentualnie te (chyba) JustFit z Biedry - takie kawowe albo malinowe muesli.

Cytat:
Hej laski!!!
Heloł

Cytat:

Jeśli jesteśmy w temacie emigracji - mój TŻ ostatnio przebąkiwał coś o wyjeździe za szeroko rozumianą granicę Mówił coś o Włoszech, o Szwajcarii, o krajach skandynawskich...Ale że mooooże by wyjechał. Ja na to WTF?!!! Psioczy coś ostatnio na atmosferę w robocie, że robią problemy za damski ch..., że po premiach tną, ale naprawdę dobrze zarabia. Co on kombinuje
Mówiłam mu że jak wyjazd za granicę to najwyżej do UK TO wtedy miałabym pretekst żeby jeździć i się z nim widywać

Zosia, oczywiście jutro kciukersy trzymam mocnoooo!
Damy radę. Razem się trzymamy to się nie pos.amy

Ok, wyłączam kompa i spadam. Buziole
[Dobrze że jutro o tej porze będzie już po wszystkim ]

Czas edycji: 2012-09-10 o 23:08
Stary 2012-09-11, 07:10   #4187
Ladywithweapon
Zadomowienie

Dziewczyny mam na później do szkoły, więc zaraz siadam do nauki. Zjadłam jajecznice z 2jaj+3plasterki szynki+ pół bułki z żółtym serem i pije kakao.

Tak w ogóle chciałam się wam pochwalić! Stanęłam na wadzę jak wstałam i wyszlo 66,3! Ja wiem, że wczoraj mało jadłam, ale ogólnie jestem zadowolona! Normalnie głowa do góry i kilogramy będą lecieć w dół ;p
Stary 2012-09-11, 08:52   #4188
mielnus
Wtajemniczenie

ja po śniadanko-> kaszka+ jabłko+ cynamon.. napchałam się. Nie wiem dlaczego ale jest to jedyny posiłęk który mnie tak szybko zapycha... 3 łyżki i koniec. Zjadłam całą miseczkę 250ml
Stary 2012-09-11, 09:05   #4189
heroine86
Zakorzenienie

Siemano

Jestem wreszcie po imprezowym weekendzie piszę posta i mam nadzieję, że mi go nie zeżre, bo co ten wizaż wyyyyczynia przez ostatnie dni to ludzkie pojęcie przechodzi
Weekend jak mówiłam przebiegł mi na piciu i jedzeniu powinnam sama siebie zbiczować ale już wracam na dobre tory

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Heroine myślałam , że jednak się namyślisz i od nowa posta napiszesz ciekawa jestem co u Ciebie, jak tam gotowanie wielkie poszło lubię czytać jak gotujesz i inne takie
Napisałam i co? Kuuuuuuurfffa to samo wqrff na maxa, myślałam, że laptopa roznieeesę! żeby nie było ja zawsze kopiuję to co napiszę i teraz też tak zrobiłam, ale nie zadziałało "detabase error" wyskoczyło czy cuś w ten deseń no mało mnie szlag nie trafił, bo i tak nie miałam za wiele czasu, bo byłam zajęta no i w końcu się poddałam...

A gotowanie się udało, wszyscy się najedli, popili i byli zadowoleni

Cytat:
Ale to jest wredne nie?
Mi też raz się tak zrobiło...
Może w skrócie chociaż coś napisz
No wredne okrutnie

Mega skrót: było super

Cytat:
Napisane przez Juno123;36410263 ja mam nowiutkie spodnie :p::jupi:

[url
http://cubus.com/pl/Damska/Kolekcja/Kolekcja/Spodniedinsy/GTL_7122009/71220093/[/url]

Ale świetne te spodnie! ale moje gidżały by wyglądały jak greckie kolumny

Cytat:
Napisane przez lisa87 Pokaż wiadomość
a to zdjęcie sukienki z wczoraj
Ślicznie wyglądałaś
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 09:06   #4190
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...46212885_n.jpg

Laski to prawda? Czy może tylko gadanie?
Wystraszyłam się, bo ostatnio stanęłam pod marketem i jakiś właśnie podejrzany chłopaczek do mnie podszedł- ani to nie wyglądał ani nic i będzie mi perfumy dawać do wąchania- podziękowałam i uciekłam. Więc mnie to zastanawia
O kurde a do mnie ostatnio taki akwizytor zapukał do mieszkania nie miałam kasy, więc podziękowałam zanim otworzył gębę żeby wygłosić monolog zachęcający do kupna
Teraz będę jeszcze bardziej uważać może to i bajka, ale wolę dmuchać na zimne mało to idiotów jest na świecie?

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej laseczki!
Ja na sekundę powiedzieć Wam że Madzia mi odpisała i że wczoraj o 19stej byli już na miejscu serdecznie Was pozdrawia i już tęskni.

Ja idę przygotowywać dzieci bo jutro 1 dzień do przedszkola idą
Dopiero wróciliśmy nie dawno z wycieczki. Dziś byliśmy od rana we Francji w Strasburgu. Od nas to 108 kilometrów więc godzinkę autostradą i byliśmy na miejscu. Fajne uczucie przekraczać kolejną granicę państwa Ależ tam pięknie! choć Niemcy moim zdaniem łądniejsze bo jest czyściej i wszystko takie nowe i zadbane, we Fracji pełno śmieci i dziur w ulicach :/ Wrzucę Wam 3 foteczki i uciekam! Na zdjęciu Katedra Notre Dame
Super, że dojechała szczęśliwie! Też ją od nas pozdrów

No i jak dzieciaczki po pierwszym dniu w szkole? Zadowolone?
A Ty jak tam po pierwszym dniu kursu? Jak się wstawało?

Monia, Ty jak zwykle laska nieziemska! Zakochać się można fajna taka wycieczka

Cytat:
Zjadłam 3 kromki chleba z masłem i serem żółtym i wszystkim co było. Potem ciasto po śniadaniu, próbowanie sałatek obiadowych, podkradanie ciasta w trakcie robienia obiadu. Obiad- chochelka zupy kalafiorowej, 2 pampuchy z warzywami na patelnię (smażone na maśle),potem 2 gałki lodów czekoladowych
Łohoho, poszalałaś ale co ja się będę odzywać jak lepsza nie byłam aleee ciiiii nowy tydzień się zaczął i koniec żarcia!

Cytat:
Niedobrze mi, przejadłam się, ale mi wstyd
To wystarczająca kara
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-09-11, 09:08   #4191
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Siedzę z Bingo na głowie. Co sądzicie o szamponach firmy Eva? Ziołowe...naturalne ale strasznie plączą włosy, niby bez sylikonów, ale żeby rozczesać włosy po myciu tym szamponem to nawalić odżywki masakrycznie dużo trzeba...
No właśnie, wszystko by było okej gdyby nie te poplątane włosy tragedia

Cytat:
Wiecie co pożarłam na śniadanie? Resztę makaronu z budyniem! Jak się najadłaaaaam! (ofc budyń z połowy torebki zrobiłam, całego w życiu bym nie wcisnęła).

Znacie laskę: http://annaaaanna.blogspot.com/2012/...of-autumn.html ? Jak można mieć TAKIE włosy
Co za dziwne połączenie jestem ciekawa tego smaku

O ludzie, jakie włosy

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Hello Kitty.Ja rano byłam pewna,ze jak stane na wadze to bedzie spadek,a tu co?Doopa waga stoi,choć zeszły tydzień był idealny pod względem ćwiczeń i diety,wiec o co kaman?
Oglądam PLL-pierwszy odcinek,jest spox
-grahamka z polędwicą,sałatą.ogórkiem i pomidorem
-Szkl.jogurtu z nektaryną i jabłko
-filet,sałatka(makaron sojowy,ogórek kiszony,groszek,kukurydza ,jogurt)
-Szkl.jogurtu,jabłko
-sałatka ta sama co na obiad
[/LEFT]
Pewnie zastój Cię dopadł. Nic, musisz być twarda i to przeczekać rób swoje, waga się w końcu podda
Mi 1 odc. PLL się średnio podobał może dlatego, że oglądałam w tym samym czasie Plotkarę i w porównaniu wypadł jakoś tak blado ale dałam mu szansę i kolejne odcinki mnie wciągnęły za to Plotkara zrobiła się beznadziejna

Cytat:
Dzień Dobry dziewczyny...
Ostatnio tu żadko zaglądam co dało się we znaki na wadze. Mój ukochany pakuje we mnie McDonaldy. Nie mam pojecia ile ma tortilla kcal... wczoraj wieczorem zjadłam ostatnią. Już nie dam sobą manipulować. Zaczynam dzisiaj ostro dietke bo się zapuściłam... zaraz wstawie wam jadłospis. Dodatkowo planuje wieczorem Shape-metamorfoza...
Ogarnij się i pisz z nami. Jak będziesz się musiała tu przyznać do tego co zjadłaś to będziesz się bardziej mobilizować a faceci to zuoooo
Stary 2012-09-11, 09:08   #4192
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Ja o mojej diecie to Wam nawet nie mówie, wpieprzam jak świnia, no ale na razie 50 kg się utrzymuje Ćwiczyć nie mogę z powodu jakiejś dziwnej kontuzji stopy, która wzięla sie nie wiadomo skąd a tak tęsknie za skakanką Od października zczynam BBL, skakanke, hula hop i bieganie, na pełnych obrotach Chcę się skupić nie tyle na diecie i odchudzaniu, ile na ćwiczeniach, zobaczymy co z tego wyjdzie
I to najważniejsze! Czego chcieć więcej
Ojojojjjj, co się stało w stópkę?

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Helol!! Melduje, że żyjeNie wiem czy mowic bo az mi wstyd. Juz 1 kg na plusie mam Kurcze chyba smaki mi sie zaczely. Wciagam jak odkurzacz, no nie moge sie powstrzymac. ZAraz napsize co zjadlam.
I- jogurt
II bulka z maslem krakowska i serem zoltym
III -3ziemniaaki z koperkiem+kapusta zasmazana ze smietana
IV - 6 sucharkow z nutella, winogrono (sporo) i pol paczki chitosow Przejedzona jestem a dalej mam na cos ochote. No zwariuje. A reszta chrupek jzu do mnie mruga!!!
Aaaaa... jutro do lekarza ide.. Musze sie do stanu uzywalnosci doprowadzic. w sensie depilacje uskutecznic
Ojj tam, musisz się przyzwyczaić, że chudnąć to Ty teraz nie będziesz ale smakowite żarełko dbaj o siebie i maluszka

Cytat:
Normalnie więcej nie jem tej karkówki z cebulą- ciężko mi i w ogóle.
Coś o tym wiem. Ostatnio na grillu spróbowałam maleńki kawałek karkówki i tak mi siedział na żołądku, że myślałam, że skonam całą noc się wierciłam i zasnąć nie mogłam
Stary 2012-09-11, 09:18   #4193
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Nie w moim stylu, ale fajna

Cytat:
Hej laski!!!

Sto lat mnie nie było i pewnie już mnie nie pamiętacie
Tęsknie za wami , chociaż się kompletnie opuściłam z dietą ,ale po prostu mi brakuje was

Heroine , gdzie się podziewasz ?
No hejjjjjjjjjjj!!!! Ja jestem, ale weekend miałam wery bizi ale Ciebie to ostatnio coś mało wracaj do nas, bo Ci złoję!

Cytat:
Wyobrażacie sobie ,że babka mnie o dowód wczoraj w sklepiee prosiła ? No masakieros , nie mogłam jej przetłumaczyć - to jej w końcu obrączkę pokazałam (nie mialam torebki ze sobą) i się odczepiła . Najlepsze ,że na drugi dzień przyszłam z synkiem i ona mówi:
O , taki duży chłopczyk ,to już do szkoły poszedł?
Na to ja :
No tak , wczoraj się mnie o dowód pytała . To wg pani ja nie mam 18 lat , a dziecko ma 7?
A ja mam 28 a syn 4 . Padłam..
Mnie też ostatnio prosiła o dowód

A ta baba to rzeczywiście jakaś nienormalna

Cytat:
Ok, wyłączam kompa i spadam.
[Dobrze że jutro o tej porze będzie już po wszystkim ]
Trzymam mocno będzie dobrze!

Zooośka, też trzymam kciuki

Cytat:
Tak w ogóle chciałam się wam pochwalić! Stanęłam na wadzę jak wstałam i wyszlo 66,3! Ja wiem, że wczoraj mało jadłam, ale ogólnie jestem zadowolona! Normalnie głowa do góry i kilogramy będą lecieć w dół ;p
Gratuluję!
Stary 2012-09-11, 09:35   #4194
mielnus
Wtajemniczenie

chyba sie nikomu nie podoba ta marynarka... eh....
Stary 2012-09-11, 09:43   #4195
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ejj, no mówiłam, że fajna tylko, że nie w moim typie każdy ma inny gust ja po prostu średnio przepadam z kratką :P i brązem :P
Stary 2012-09-11, 11:47   #4196
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Ważne,że tobie się podoba... jest stylowa,ale wiadomo każdy nosi co innego.Ja unikam wszelakich wzorów:kratki,paski,grosz ki,pepitka-niet!Ale takie wzory będa jesienią very glamur

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

No ja już na dzień dobry zawaliłam... zjadłam ciasto hit i gryza banana-śniadanie.Jadę zawieźć małego do szkoły,a potem spadam się poopalać,bo dzisiaj ostatni dzień takiej pogody Korci mnie żeby upiec ciasto czekoladowe,ale wiem że będę je żreć...

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

- ciastko Hit,2 gryzy banana wiem,że źle
-naleśnik z łyż.dżemu i twarogiem 0%
-szkl.makaronu pełnoziarnistego,filet,sz kl.kefiru ogórek kiszony
Szkl.jogurtu,nektaryna
-1 maca z jajkiem,pomidorem,ogórkie m
Stary 2012-09-11, 11:53   #4197
LosingMyWay
Zadomowienie

Hej

Dzaga Zapomniałam Ci napisać: POWODZENIA !! A BBL to codziennie z jednym dniem przerwy w tygodniu, ja czasowo akurat wyrobie tylko gorzej z chęciami

Heroine cześć Złotko a w stópkę to nie mam pojęcia co się stało, wstałam rano pewnego pięknego dnia a tu cała spuchnięta i tak juz 1,5 tygodnia. Do lekarza by sie w końcu wybrać, no ale nie mam czasu

Mielnus mi sie nie bardzo podoba ale oczywiście kazdy ma inny gust, jeśli Tobie się podoba to śmiało noś i nie patrz na nas
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 12:09   #4198
mielnus
Wtajemniczenie

Ha... miało byc 16km na rowerze i mycie okien... wyszło 4 km na rowerze i 4km pieszo;> przebiłam opone;/ Nici z mecia okien bo mi się odechciało;/ Na obiad zupka warzywna
Stary 2012-09-11, 12:31   #4199
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Jezu kochane od dzisiaj mam urlooooooooooooop

Wyspalam sie jak szalona

Za oknem 27 stopni wiec pierwsze co dzisiaj zrobie to ide na rower

Aisza21 Heeeeeeeeej
Mam nadzieje ze zostaniesz z nami

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Ja rowniez trzymam kciuki za Zosienke i Dzage
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 14:13   #4200
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
A ja to co?! Jeszcze CI na dodatek powiem że jak wrzucałam Ci te 2 stylizacje to mnie zazdrość zżerała że ja swoją wywaliła. Kij że była nieprzyjemna...ale raz czy dwa można było się przemęczyć
A dziś podobną w HM widziałam

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Hej

Dzaga Zapomniałam Ci napisać: POWODZENIA !! A BBL to codziennie z jednym dniem przerwy w tygodniu, ja czasowo akurat wyrobie tylko gorzej z chęciami
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Jezu kochane od dzisiaj mam urlooooooooooooop

Wyspalam sie jak szalona

Za oknem 27 stopni wiec pierwsze co dzisiaj zrobie to ide na rower
Ja rowniez trzymam kciuki za Zosienke i Dzage
Ooo Czekoladko to korzystaj z wolnego
Nom dziś w naszym Lublinku pięknie jest! A ja w czarnej kiecy i żakiecie zwalałam
I dziękuję za kciukersy!

Heroine, Tobie też dziękuję

Zosia jak wrócisz to napisz jak tam poszło kochana!

Noo...to ja wróciłam. Łeb mnie boli i mi chyba zaraz eksploduje. To pewnie przez stres. Rano zjadłam owsiankę a potem jedną kanapkę i mam jakiś ciężar w żołądku. Pewnie też przez stres
Rozmowa była dość sympatyczna, luźna fajna atmosfera ale znałam 3 osoby z komisji - miałam z nimi nawet zajęcia. Widziałam jak przewodniczący wpisywał mi 5 (czyli maksimum punktów) ale nie wiem za co - czy za średnią ocen czy za rozmowę. Jutro wyniki.
Popijam mięte bo na razie nie mogę nic przełknąć, ale mam pierogi. TŻ na robocie więc od wczoraj w nocy sama jestem
Idę poleżeć niech mnie ta głowa przestanie boleć Naprawdę okropnie się czuję.

I jeszcze raz DZIĘKUJĘ za wsparcie Kochane
DOstanę się czy nie - głupsza po tym nie będę

Czas edycji: 2012-09-11 o 14:24
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości