|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
jak wam się podoba??? prosze o opinie
|
#4172 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Ps. to nie moje zdjęcia. Właśnie kupiłam tą marynarkę za grosze i chciałabym poznać waszą opinie
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jutro sobie coś kupię na poprawę humoru po egzaminie ![]() Nosiłabym Teraz takie żakiety będą chodliwe. Taki rodem z dobrych angielskich uniwerków. Nawet Burberry ostatnio taką sesję miał, na której widziałam chyba podobny żakiet. Czek dys ałt: http://www.remedyrouge.com/2011/12/s...e-romance.html Fajna stylówka, akurat na wczesną cieplejszą jesień.Albo: http://static6.imagecollect.com/prev...7bd60fa975c2a4 Ja po skalpelu i kolacji. Powtórzę ostatni raz i rzucam to w diabły. Jak mam się dostać to się dostanę, a jak nie to nie
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2012-09-10 o 21:33 |
|
|
|
|
#4174 |
|
Wtajemniczenie
|
dałam za niego 40 zł już z przesyłką!! No one są na topie. Przymierzałam wcozraj w HM taki prawie identyczny, troche dłuższy za 199,90!!
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- dzaga trzymam kciuki Prześpij się a nie zamęczaj... W nocy wszystko wejdzie i sie poukłada przez sen.
CEL - 56kg Edytowane przez mielnus Czas edycji: 2012-09-10 o 21:39 |
|
|
|
#4175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby tak dalej, to szybko zrzucisz wszystko!![]() Cytat:
!Ja też nie mam słodyczy w domu!!! Chociaż po tej latundzie wciągnęłam kit-kata, ale czytałam gdzieś, że po wysiłku fizycznym takie rzeczy nie szkodzą, niezależnie od godziny wszamania ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Hm...nie mój gust Ja wolę rockowe rzeczy, z gładkich materiałów i czarnych^^ Ale jedyne co mogę powiedzieć to tyle-ładne. Nie znam się![]()
|
|
#4176 |
|
Zadomowienie
|
Mnie nie przekonuje ta moda na łatki. Marynarka ogólnie ładna jak się dobrze zestawi
ja lubię klasyczne zestawienia, choć z swetrem itd. też będzie ok I do dżinsów. Sama bym się nie zdecydowała, bo nie noszę brązów i mam jedną czarno-białą marynarkę i ciężko mi ją do czegoś dobrać tak o- taka elegancka raczej jest, ale bardzo ładna. I mam też inną w odcienach szarości w kratkę, ale mało się ona rzuca w oczy (ciemny szary z czarnym jest prawie taki sam) i bardzo dużo ją nosiłam za czasów, kiedy miałam świra na punkcie marynarek. Więc jeśli lubisz brązy i masz do czego nosić to zakup zdecydowanie udany
|
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
Moje jadło dzisiaj
![]() na czczo: woda z cytryną i miodem śń: jajecznica: 2 jajka, mleko, 2 rzodkiewki IIśń: nektarynka, kefir owoce leśne 400g 0% tł obiad: talerz rosołu z makaronem razowym, jabłko (dopchałam się) podwieczorek: bułka razowa z serkiem czosnkowym przed treningiem: nektarynka, pomarańcz po treningu: kit-kat kolacja: wieśniak lekki z 2 rzodkiewkami i plastrem pomidora Nie wiem ile wody i herbatki wypiłam, ale na bank 1,5 l wody było ![]() na jutro planuję: na czczo: woda z cytryną i miodem śń: owsianka truskawkowa, kawa z mlekiem IIśń: jabłko, kefir 400g naturalny, nektarynka (w zależności jak długo na uczelni będę) obiad: zupa krem z cukinii podwieczorek: sok warzywny 330ml, jakiś owoc, może ta kasza manna z galaretką z przepisu Dżagi kolacja: sałatka warzywna- jajo na twardo, sałata, pomidor, rzodkiewka, cebulka, przyprawy
|
#4178 |
|
Zadomowienie
|
Zośka ten obiad ciągle mi siedzi... zaszkodził mi i tak mi ciągle niedobrze... jutro rano chyba z toalety nie wyjdę :P Dlatego ja już w łóżku- może mi minie i zasnę.
dziś myślę, ze plan z kaloriami wykonałam, ale z posiłkami nie ;p Ś: dosłownie podziubana owsianka+ śliwki ze słoika (polecam takie sobie zrobić :P na zimę akurat będą ;p i muszę mus jabłkowy wcinać ;p) IIŚ: zjadłam już przed 9 pierwszą kromkę- ciemny chleb z serem+szynka, po godzinie następną- z salami (kiedy nie jem śniadania wcinam szybko coś w szkole) O: cholerna karkówka z cebulą+ cukinia I to tyle dziś zjadłam. strasznie mi niedobrze i boli mnie głowa po tej nauce. dobranoc dziewczynki ;* Zośka wcinam czasem cos słodkiego- dziś zjadam (zapomnialam już;p) taki wafelek musli z drogerii ;p jedyne 67kcal- musiałam cos przegryzc bo glodna bylam, a to slodkie i malo kaloryczne myślę, że spalilam w drodze na autobus i o domu ;p
|
|
|
|
#4179 |
|
Wtajemniczenie
|
ostatnio bardzo lubie brazy. MOj tz kupił mi wcozraj jezzówki brązowe wygladaja jak z jakiejs skórki prawdziwej... idealne do marynarki
łatki jak coś to można zawsze odpróć, nie ma z tym problemu. zooska tak myslalam ze nie Twoj gust. Ja od zawsze chciałam taką, jak jesczez nie było na to mody to już marzyłam o angielskiej marynarce
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
LadyWWMOje ulubione slodycze to batoniki muesli
Najem się trochę tym, zaspokoję ochotę na słodkie no i zdrowe to;PA karkówka tłusta, smażona i ciężkostrawna się nie dziwię, że umierasz Rapaholin jest dobry na takie rzeczy, ziołowy lek, nie szkodzi![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
jak się podoba, to noś!!!
|
|
#4181 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej laski!!!
Sto lat mnie nie było i pewnie już mnie nie pamiętacie ![]() Tęsknie za wami , chociaż się kompletnie opuściłam z dietą ,ale po prostu mi brakuje was U mnie w porządku , synek poszedł do przedszkola , ja się szykuję abroad ,ale dopiero pod koniec listopada , na wyprzedaż zimową . Z wagą tragedi nie ma ,chociaż nie chudnę to i tak dobrze , że nie tyję i 3mam wagę w granicach 58 kg. Chiałabym zejść do rozm. 36 ,ale teraz zima idzie,więc już takiego ciśnienia nie mam Podczytuję was czasem. Miło ,jak piszecie i wiem co u was . Zoska jak tam z Tżetem? Monia , opowiadaj ,jak 1szy dzień przedszkola i twojej szkoły. Heroine , gdzie się podziewasz ? Witam wszystkie nowe dziewczyny, z którymi nie zdążyłam się zapoznać Marynarka super jak dla mnie i najważniejsze ze za grosze |
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Aisza oooo!!!
super, że u Ciebie się układa, bardzo się cieszę![]() U mnie...hm żremy się i kochamy na zmiane, niedługo wyjeżdża na stypendium do Chorwacji na 8 miesięcy, to mam nadzieję, że się polepszy sytuacja ![]() Wracaj do nas i do dietki ![]()
|
#4183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O , nie wiedziałam ,że twój tżet wybywa, 8 mcy to długo... Może dobrze wam zrobi takie rozstanie Oj kochana synek duży , i jaki dumny ,że do starszaków poszedł . Mówi ,że to następny level |
|
|
|
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To super ![]() Niech się kształci maluszek![]() A u nas...mam nadzieję, że to wpłynie pozytywnie na naszą relację, zobaczymy jak się potoczy. Do teraz nic się nie zmieniło...no może troszkę, ale troszkę
|
|
#4185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nic się nie martw , będzie co ma być ![]() No nie pogadam dziś , oczy mi się kleją , jutro naskrobie ![]() Zdjęcia jakieś wrzucę jutro obiecuję ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Wyobrażacie sobie ,że babka mnie o dowód wczoraj w sklepiee prosiła ? No masakieros , nie mogłam jej przetłumaczyć - to jej w końcu obrączkę pokazałam (nie mialam torebki ze sobą) i się odczepiła . Najlepsze ,że na drugi dzień przyszłam z synkiem i ona mówi: O , taki duży chłopczyk ,to już do szkoły poszedł? Na to ja : No tak , wczoraj się mnie o dowód pytała . To wg pani ja nie mam 18 lat , a dziecko ma 7? A ja mam 28 a syn 4 . Padłam.. |
|
|
|
|
#4186 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=mielnus;36445101][/COLOR]dzaga trzymam kciuki
Prześpij się a nie zamęczaj... W nocy wszystko wejdzie i sie poukłada przez sen.Dziękuję ![]() Cytat:
Jednak dałam z siebie wszystko. Jak mnie nie wezmą to trudno ![]() Cytat:
Chociaż ostatnio rzadko w marynarach chodzę ale to chyba dlatego że gorąco było. Teraz coraz cłodniej się robi to znów zacznę w nich chodzić ![]() Cytat:
Heloł Cytat:
Mówił coś o Włoszech, o Szwajcarii, o krajach skandynawskich...Ale że mooooże by wyjechał. Ja na to ![]() Mówiłam mu że jak wyjazd za granicę to najwyżej do UK TO wtedy miałabym pretekst żeby jeździć i się z nim widywać ![]() Zosia, oczywiście jutro kciukersy trzymam mocnoooo! ![]() Damy radę. Razem się trzymamy to się nie pos.amy ![]() Ok, wyłączam kompa i spadam. Buziole ![]() [Dobrze że jutro o tej porze będzie już po wszystkim
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2012-09-10 o 23:08 |
||||
|
|
|
#4187 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam na później do szkoły, więc zaraz siadam do nauki. Zjadłam jajecznice z 2jaj+3plasterki szynki+ pół bułki z żółtym serem i pije kakao.
Tak w ogóle chciałam się wam pochwalić! Stanęłam na wadzę jak wstałam i wyszlo 66,3! Ja wiem, że wczoraj mało jadłam, ale ogólnie jestem zadowolona! Normalnie głowa do góry i kilogramy będą lecieć w dół ;p
|
|
|
|
#4188 |
|
Wtajemniczenie
|
ja po śniadanko-> kaszka+ jabłko+ cynamon.. napchałam się. Nie wiem dlaczego ale jest to jedyny posiłęk który mnie tak szybko zapycha... 3 łyżki i koniec. Zjadłam całą miseczkę 250ml
|
#4189 | |||
|
Zakorzenienie
|
Siemano
![]() Jestem wreszcie po imprezowym weekendzie piszę posta i mam nadzieję, że mi go nie zeżre, bo co ten wizaż wyyyyczynia przez ostatnie dni to ludzkie pojęcie przechodzi Weekend jak mówiłam przebiegł mi na piciu i jedzeniu powinnam sama siebie zbiczować ![]() Cytat:
no i w końcu się poddałam... A gotowanie się udało, wszyscy się najedli, popili i byli zadowoleni ![]() Cytat:
Mega skrót: było super Cytat:
Ale świetne te spodnie! Ślicznie wyglądałaś
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#4190 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do mnie ostatnio taki akwizytor zapukał do mieszkania nie miałam kasy, więc podziękowałam zanim otworzył gębę żeby wygłosić monolog zachęcający do kupna ![]() Teraz będę jeszcze bardziej uważać może to i bajka, ale wolę dmuchać na zimne mało to idiotów jest na świecie? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No i jak dzieciaczki po pierwszym dniu w szkole? Zadowolone? ![]() A Ty jak tam po pierwszym dniu kursu? ![]() Jak się wstawało? ![]() Monia, Ty jak zwykle laska nieziemska! fajna taka wycieczka ![]() Cytat:
ale co ja się będę odzywać jak lepsza nie byłam nowy tydzień się zaczął i koniec żarcia! ![]() To wystarczająca kara
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#4191 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tragedia ![]() Cytat:
jestem ciekawa tego smaku ![]() O ludzie, jakie włosy Cytat:
Mi 1 odc. PLL się średnio podobał może dlatego, że oglądałam w tym samym czasie Plotkarę i w porównaniu wypadł jakoś tak blado ale dałam mu szansę i kolejne odcinki mnie wciągnęły ![]() Cytat:
i pisz z nami. Jak będziesz się musiała tu przyznać do tego co zjadłaś to będziesz się bardziej mobilizować
|
||||
|
|
|
#4192 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czego chcieć więcej Ojojojjjj, co się stało w stópkę? Cytat:
dbaj o siebie i maluszka Cytat:
całą noc się wierciłam i zasnąć nie mogłam
|
|||
|
|
|
#4193 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nie w moim stylu, ale fajna
Cytat:
![]() ![]() Ja jestem, ale weekend miałam wery bizi ale Ciebie to ostatnio coś mało wracaj do nas, bo Ci ![]() ![]() ![]() Cytat:
A ta baba to rzeczywiście jakaś nienormalna Cytat:
będzie dobrze! ![]() Zooośka, też trzymam kciuki Cytat:
|
||||
|
|
|
#4194 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba sie nikomu nie podoba ta marynarka... eh....
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
Ejj, no mówiłam, że fajna
każdy ma inny gust ja po prostu średnio przepadam z kratką :P i brązem :P
|
|
|
|
#4196 |
|
Zadomowienie
|
Ważne,że tobie się podoba...
---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- No ja już na dzień dobry zawaliłam... zjadłam ciasto hit i gryza banana-śniadanie.Jadę zawieźć małego do szkoły,a potem spadam się poopalać,bo dzisiaj ostatni dzień takiej pogody Korci mnie żeby upiec ciasto czekoladowe,ale wiem że będę je żreć...![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- - ciastko Hit,2 gryzy banana wiem,że źle-naleśnik z łyż.dżemu i twarogiem 0%
-szkl.makaronu pełnoziarnistego,filet,sz kl.kefiru ogórek kiszony Szkl.jogurtu,nektaryna -1 maca z jajkiem,pomidorem,ogórkie m
|
|
#4197 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Dzaga Zapomniałam Ci napisać: POWODZENIA !! A BBL to codziennie z jednym dniem przerwy w tygodniu, ja czasowo akurat wyrobie tylko gorzej z chęciami ![]() Heroine cześć Złotko a w stópkę to nie mam pojęcia co się stało, wstałam rano pewnego pięknego dnia a tu cała spuchnięta i tak juz 1,5 tygodnia. Do lekarza by sie w końcu wybrać, no ale nie mam czasu ![]() Mielnus mi sie nie bardzo podoba ale oczywiście kazdy ma inny gust, jeśli Tobie się podoba to śmiało noś i nie patrz na nas
|
|
|
|
#4198 |
|
Wtajemniczenie
|
Ha... miało byc 16km na rowerze i mycie okien... wyszło 4 km na rowerze i 4km pieszo;> przebiłam opone;/ Nici z mecia okien bo mi się odechciało;/ Na obiad zupka warzywna
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu kochane od dzisiaj mam urlooooooooooooop
Wyspalam sie jak szalona ![]() Za oknem 27 stopni wiec pierwsze co dzisiaj zrobie to ide na rower ![]() ![]() Aisza21 Heeeeeeeeej Mam nadzieje ze zostaniesz z nami ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Ja rowniez trzymam kciuki za Zosienke i Dzage |
|
|
|
#4200 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja to co?!
Jeszcze CI na dodatek powiem że jak wrzucałam Ci te 2 stylizacje to mnie zazdrość zżerała że ja swoją wywaliła. Kij że była nieprzyjemna...ale raz czy dwa można było się przemęczyć ![]() A dziś podobną w HM widziałam Cytat:
Cytat:
![]() Nom dziś w naszym Lublinku pięknie jest! A ja w czarnej kiecy i żakiecie zwalałam I dziękuję za kciukersy! ![]() Heroine, Tobie też dziękuję ![]() Zosia jak wrócisz to napisz jak tam poszło kochana! Noo...to ja wróciłam. Łeb mnie boli i mi chyba zaraz eksploduje. To pewnie przez stres. Rano zjadłam owsiankę a potem jedną kanapkę i mam jakiś ciężar w żołądku. Pewnie też przez stres ![]() Rozmowa była dość sympatyczna, luźna fajna atmosfera ale znałam 3 osoby z komisji - miałam z nimi nawet zajęcia. Widziałam jak przewodniczący wpisywał mi 5 (czyli maksimum punktów) ale nie wiem za co - czy za średnią ocen czy za rozmowę. Jutro wyniki. Popijam mięte bo na razie nie mogę nic przełknąć, ale mam pierogi. TŻ na robocie więc od wczoraj w nocy sama jestem Idę poleżeć niech mnie ta głowa przestanie boleć Naprawdę okropnie się czuję.I jeszcze raz DZIĘKUJĘ za wsparcie Kochane DOstanę się czy nie - głupsza po tym nie będę
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2012-09-11 o 14:24 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

normalnie mialam na cos ochote, bralam, podjadlam i do szafki- wszędzie miałam coś pochowanego
Ale jutro sobie coś kupię na poprawę humoru po egzaminie 

oby tak dalej, to szybko zrzucisz wszystko!
Ja wolę rockowe rzeczy, z gładkich materiałów i czarnych^^ Ale jedyne co mogę powiedzieć to tyle-ładne. Nie znam się

Rapaholin jest dobry na takie rzeczy, ziołowy lek, nie szkodzi

powinnam sama siebie zbiczować 
ciekawa jestem co u Ciebie, jak tam gotowanie wielkie poszło
a do mnie ostatnio taki akwizytor zapukał do mieszkania 
nowy tydzień się zaczął i koniec żarcia!