|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
|
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ale wczoraj dzien, do 3.20 ogladalismy z mezem final facetow w tenisie, ja to sie wyspalam, ale on o 6.00 do pracy wstaje Kupilam w tesco bluzeczke za 7zl z krotkim rekawkiem ale na 68, jakos tam nic ciekawego nie bylo a jak juz to drozyzna i smoka, ale sie cieszylam, jak glupia.W ogole to jestem przerazona, nie wiem jak ogarne to wszystko, wiem, ze bedziemy musieli zrobic w koncu wieksze zakupy ale tak sie boje tego ze szok, wrrrr. Black mi wlosy wypadaly garsciami na poczatku ciazy, musialam sciac, mialam juz takie siano ze lamaly mi sie w polowie, i to z dnia na dzien tak. Teraz mam ladne, zaczelam uzywac olejku jakiegostam i jestem mega zadowolona ![]() Nazeczona fotki cudowne, takie mega pozytywne Psuja cos u mnie na osiedlu, klna jak nie wiem, nie ma to jak spokojne sniadanie ![]() Co do prania to ja wszystkie swoje nowe rzeczy przeplukuje w plynie chociaz, przed pierwszym zalozeniem, maluszkowe chyba tez tak zrobie Djerba super, ze maz bedzie pod koniec roku i na porodzie
|
#2343 | ||
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=pstryczek84;3645064 4]
Hmm, mówisz że ci się nie chce segregować... Ja jeszcze nic nie mam, nic a nic. Z chęcią posegregowałabym takie ciuszki za Ciebie a potem prasowanie takich maciupkich ubranek, ehh QUOTE] Nienawidzę prasować, zawsze przy tym robi mi się słabo a już jak są jakieś fikuśne kroje bluzeczek to mnie szlag trafia Ale aleeee takie malutkie na jedno przejechanie żelazkiem to chętnie spróbuje![]() Cytat:
Nie bedziesz musiała tak często prania robić Zresztą nie wiadomo jakie będa nasze dzieci-Szaja pisała, że jej małej się bardzo ulewało-nie życzę Ci ale wiesz, jakby co to jesteś przygotowana![]() Cytat:
Kilka dni temu miałam ochotę na szarlotkę na ciepło z bezą i zjadłam ją CAŁĄ sama w 2 dni z nikim się nie podzieliłam
|
||
|
|
|
#2344 |
|
Wtajemniczenie
|
O matko. W życiu bym nie wysiedziała do tej godziny. Wczoraj zasnęłam u męża na klacie na kanapie o godzinie 20 a ledwo wstałam o 6 do pracy. Trzy razy drzemkę włączałam.
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=meduzza;36453117]
Cytat:
nie robie, bo zaraz bym opędzlowała sama
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie dopiero teraz z kawką inką
![]() co do kocykow i poscieli nowych ze sklepu ja pralam raz w dzidziusiowym proszku przed uzyciem
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez normalnie nie dalabym rady, ale wczoraj dwie drzemki dwugodzinne sobie w ciagu dnia walnelam
![]() Dziiaj sie przejde chyba do tego komisu krasnal u mnie w bytomiu, podobno mnostwo rzeczy, mnie najbardziej przerazaja ubranka, moze tam uda mi sie cos skompletowac...... no ale najpierw to musze ogarnac mieszkanie bo mezowi obiecalam ![]() Marsi kochna, pamietasz o tych linkach?
|
#2348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze smakuje i nie trzeba czekać, aż twarde herbatniki całkiem zmiękną. Cytat:
|
||
|
|
|
#2349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z drugiej strony strasznie mnie denerwuje bo chciałabym pojechać na większe zakupy ale kurde no nie mieszkam jeszcze u siebie i jak sobie pomyślę,że czeka mnie jeszcze przeprowadzka i pakowanie tych wszystkich klamotów nie wiem jak ja dam radępotem urządzanie tego wszystkiego i mam jeszcze pamiętać o tych wszystkich rzeczach ![]() zwariuje jak nic |
||
|
|
|
#2350 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A więc mamy Kubusia |
|||
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętam ale mam chwilowy problem bo mi się chyba pamięć w kompie kończy i tak mi mieli wszystkie strony,że zajmie mi to chyba tydzeiń
jutro wieczorem TZ wraca z delegacji to obiecuję,że siąde przy jego kompie i rozprawię się ![]() nie gniewasz się? |
|
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Mi wypadaja dalej ale chociaz nie ma az takiego siana. Ja w ogole chcialabym zejsc do mojego koloru, generalnie od slubu juz nie farbowalam - prawie 5 miechow, ale jak patrze na moj slubny kolor to tak mega mi sie podobal....... no ale wtedy dalam 160zl za wlosy
Takze teraz nie wiem co robic, bo moje naturalne to taki mysi blond, chyba ze jak juz wroce do tego to dodam lekkie refleksy na odswiezenie koloru i tyle
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to był najwięszka moja porażka, mimo iż nie mam burzy włosów to wolę mieć takie jakie mam niż króciutkie przysięgłam sobie,że nigdy się nie opitole na krótko mimo iż było mi ładnie (miałam coś ala kożuchowska) czułam się źle i niekobieco tragedia |
|
|
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyzdrowieją, kolor się ożywi... Ja mam brązowe z rudymi refleksami i bardzo chciałabym do tego koloru wrócić. Zachciało mi się czarnych, jak miałam 15 lat. ![]() Marsi, jak przechodziłam okres buntu w wieku 13-14 lat , to też miałam na krótko, na tzw "emo" - długa grzywka i krótki tył. NIGDY WIĘCEJ! ![]() Potem zapuściłam do tyłka, a jesienią zeszłego roku ścięłam do... hmm, długość między łokciem, a łopatką... I takie są dla mnie najlepsze. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-09-11 o 12:12 |
|
|
|
|
#2355 |
|
Konto usunięte
|
Pstryczku, przy "moim" stoliku w pracy są już 2 Hanie, a też się nad Hanią zastanawialiśmy
Będę wredna - jadłyście CIASTO Z MARSA? http://majanaboxing.blox.pl/2007/11/Sernik-z-Marsa.htmlzarąbiste. |
|
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kuuurde fajnie to wspominam to była taka manifestacja mojego ja! wtedy fryzura mi się bardzo podobała- w tamtych czasach na ulicach wzbudzałam sensacje, tym bardziej,że kręciły mnie jeszcze ciuchy gotyckie więc długie czarne kiecki bardzo kobiece i łysa głowa ala Sinead o connorBoże i pomyśleć,że wtedy miałam tyle lat co moje dziecko- a mój syn to taki cycuś hehe i dobrze- bogu dziękować ja wtedy też pierwszy raz paliłam haszysz :brzyda l:
|
|
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W 1 Lo włosy mialam tak gęste, ale ze stresu mi dużo wypadło ;] ... no i teraz jest w miarę ok, od stycznia kurowałam je wlasnie odzywkami typou wax, maseczkami z naftą itd no i radicalem i powiem że mega różnica była teraz uzywam odżywki z alltery, ale muszę po 1 obciąć końcówki i grzywkę, chyba ze dwa miechy nie bylam u fryzjera, ufarbuje je pod koniec września bo teraz i tak nie wychodze za dużo z domu, no i chcialam znowu powrócić do tych maseczek najgorsze moje zło to prostownica;] ale nie wyobrażam sobie nie prostować włosów, bo strasznie w lekko falowanych wyglądam;p chociaż tyle że suszary nie używam;p
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi nie gniewam sie co ty, myslalam tylko, ze zapomnialas
Ja tez mialam emo
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36453744]Pstryczku, przy "moim" stoliku w pracy są już 2 Hanie, a też się nad Hanią zastanawialiśmy
Będę wredna - jadłyście CIASTO Z MARSA? http://majanaboxing.blox.pl/2007/11/Sernik-z-Marsa.htmlzarąbiste.[/QUOTE] wredna jesteś zjadłabym coś takiego- ja kiedyś robiłam taki tylko,że z chałwą, też boski |
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36453744]Pstryczku, przy "moim" stoliku w pracy są już 2 Hanie, a też się nad Hanią zastanawialiśmy
Będę wredna - jadłyście CIASTO Z MARSA? http://majanaboxing.blox.pl/2007/11/Sernik-z-Marsa.htmlzarąbiste.[/QUOTE] O masakra!! Szaja grabisz sobie oj grabisz ![]() ![]()
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zaczęłam się bawić w takie rzeczy w wieku 13 lat, ale haszyszu i takich tego typu rzeczy nigdy nie próbowałam. Taka buntowniczka ze mnie, agresywa w glanach z czarnym makijażem, nawet miałam epizod z żyletkami (jak dobrze, że po kilku latach nie ma po tym śladu na mojej skórze ), potrafiłam w*ebać komuś za krzywą minę (oczywiście nigdy się to źle nie skończyło), ale pierwszy raz się spiłam, mając już 18 lat, całe życie z jednym facetem (i wice wersa, bo ja też jestem jego pierwszą i jedyną ), także hardkor z wierzchu, a w środku ułożona dziewczyna. A teraz? Wizażystka na obcasach, studiująca informatykę, przyszła mama i żona... Co prawda, wciąż na czarno się ubieram, mam piercing i po porodzie zamierzam się trochę wytatuować, ale to chyba jest okej, bo nikt krzywo nie patrzy. Jak dobrze, że już mi to przeszło, bo jak to piszę, to się trzymam za głowę - dosłownie. Szaja - cudne to ciasto, ale wolałabym, żeby ktoś mi takie zrobił, bo samej nie chciałoby mi się w to bawić i kupować tych wszystkich składników. A dzisiaj mam tyyyylleeeeee do zrobienia... Porządki w szafie, szafkach (chcę zwolnić półki na ciuszki dla małej), muszę wystawić kilka rzeczy na allegro, zrobić sobie nowe paznokcie i potem będziemy z siostrą nagrywać makijaże na YT (siostra też jest wizażystką, razem robiłyśmy kurs).
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-09-11 o 12:25 |
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
[/QUOTE] Macie rację to w końcu moje (no dobra, moje i męża ) dziecko...[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36453744] Będę wredna - jadłyście CIASTO Z MARSA? http://majanaboxing.blox.pl/2007/11/Sernik-z-Marsa.htmlzarąbiste.[/QUOTE] OMG |
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Rany wariatki, ja to jedyne co moge wspominac jak bylam mloda to kolejne stadionyalbo sale gimnastyczne
i jak chowalysmy slodycze w koszach na smieci co i tak nic nie dawalo bo trenerzy wszystko przeszukiwali heheWrzucam wam moje loki nie wiem co musialabym zrobic, zeby mi one wrocily buuuu. Foto z 2008Ja jakos za ciastami nie przepadam, wole paczki
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoja droga - myślałam ze jak ktoś ma loki to już na całe życie ![]() Ja paczki tez lubię, najbardziej te domowe. ze sklepu już nie bardzo |
|
|
|
|
#2365 |
|
Konto usunięte
|
Lady, mnie się teraz bardziej podobasz
![]() Grabię sobie? taaaak? no, to która ciężarną uderzy?
|
|
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczyt był w liceum a potem mi przeszło ale faceta też miałam jednego jedynego (TZ jakby kto nie wiedział ) i 17 lat jak z nimi poszłam do łóżka więc nie jest ze mną tak źlea potem co? przykładna matka kwoka, elegancka bizneswoman w obcisłych garsonkach a po godzinach luzuję nadal pozostała mi miłość do tatuaży i do porządnej muzyki nie żałuję niczego- przynajmniej wiem jakich błędów nie popełnię jako rodzic- to co przeoczyli moi niestety i za to mam do nich straszny żaldlatego jestem szczęśliwa jak patrze na moje dziecko w jakim kierunku on idzie i że cechy charakteru dzięki Bogu odziedziczył po tatusiu- przynajmniej nie będzie szurnięty jak ja
|
|
|
|
|
#2367 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Spłukuje się dobrze a w sobotę rano jakoś się uczeszę, trochę podepnę, kwiata we włosy i będzie git![]() Cytat:
![]() Cytat:
Imię jest ładne, koleżanka nie ma na nie monopolu i nie ma się o co obrażać. To nie jest żadne Twoje "zgapianie" czy papugowanie pomysłu na imię, tylko kwestia gustu |
||||
|
|
|
#2368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Super, dziekuje
![]() Cytat:
Hania, Hanusia, Haneczka ![]() Na szczescie nie znam zadnej. Z tym, ze Hania to jakas ex TZ z lat szkoly podstawowej, hehe, ale to akurat mam w nosie ![]() Cytat:
![]() mitabe, gratulacje
|
||
|
|
|
#2369 | |
|
Zadomowienie
|
Będę wredna - jadłyście CIASTO Z MARSA? http://majanaboxing.blox.pl/2007/11/Sernik-z-Marsa.htmlzarąbiste.[/QUOTE] Jenyyy przecież to musi być przepyszne Cytat:
![]() Z takich szaleństw to ja sobie w wieku 15 lat wygoliłam bok (teraz to modne Wczoraj dowiedziałam się od takiej babeczki w przychodni (też ciężarówka), że u nas w szpitalu jest bezpłatne ZZO Jak to sprawidzić, coś nie chce mi się wierzyć....
|
|
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez bylam lekko szalona jak bylam mlodsza
![]() Szybko zaczelam z alkoholem, papierosami (na szczescie od dawna nie pale!), przebilam sobie wlasnorecznie cale ucho (do dzis mam 10 dziurek w jednym uchu, kolczyk w nosie i w pepku), bylam okropnie rozwydrzona i pyskata. Na szczescie wyroslam z tego
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2012-09-11 o 14:30 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

i smoka, ale sie cieszylam, jak glupia.

a potem prasowanie takich maciupkich ubranek, ehh
Ale aleeee takie malutkie na jedno przejechanie żelazkiem to chętnie spróbuje
chyba nawet Hosenka je robiła i pewnie mało roboty bo masa jest w biedronce gotowa

nie wiem jak ja dam radę

:brzyda l:

), potrafiłam w*ebać komuś za krzywą minę
nie wiem co musialabym zrobic, zeby mi one wrocily buuuu. Foto z 2008