![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: MAC Clinique Alverde Isadora Del Pozo Biosilk + zestaw różności *we wrześniu*
hej, mam zestaw końcówek oral-b, jestes zainteresowana? Błyszczyk diora wciąż mam, uzupełniłam swoja wish, może coś znajdziesz?
![]() |
#182 | ||
BAN stały
|
Dot.: MAC Clinique Alverde Isadora Del Pozo Biosilk + zestaw różności *we wrześniu*
Cytat:
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
Poza wątkiem mam krem złuszczający na noc Bandi, czy jego szukasz? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Czekam na Ragnarok
|
A ja ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
Krem mogłabym przygarnąć, ale nie mam pomysłu co jeszcze, a nie chce na siłę dobierać
![]() |
#185 | |||
BAN stały
|
Za podkład szukam czegoś konkretnego o podobnej wartości, więc dziękuję.
---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Czekam na Ragnarok
|
Pokruszony, ale działanie to samo - po prostu jest w wersji sypkiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
BAN stały
|
Cytat:
Podoba mi się: Nouba Earth Powder, kolor 5, bronzer do twarzy, 6g, użyty kilkanaście razy, okrągły gumowany, kupiony w Douglasie Ale za maczka klinikowego szukam czegoś extra. Chyba, ze wybierzesz jeszcze coś oprócz Plusza z któregoś z moich wątków, to mogłybyśmy ukręcić jakąś wymianę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#189 |
Czekam na Ragnarok
|
Niestety tylko maczek mnie interesuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic więcej nie szukam
Gra została sprzedana na innym portalu.
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Marylindo widziałam u Ciebie tą kredkę, ale niestety dla mnie jest ona za jasna.
![]() |
#192 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się:
2) CLINIQUE podkład korygujący Anti Blemish w odcieniu 02 Fresh Ivory - używany przez ok. tydzień 9) BIOSILK Hydrating Shampoo - szampon głęboko nawilżający 350 ml - nowy (kupiony za 49 zł) mogę na którąś z tych rzeczy wymienić się za bazę Lefrosch. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
dziekuje, nic
![]()
![]() |
#194 |
Rozeznanie
|
3) CLINIQUE róż/rozświetlacz Fresh Bloom All Over Colour (słynny maczek), odc. 03 Almond Blossom - raz przetestowany (za coś extra!)
KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...er-colour.html 4) MAC Technakohl Liner Eye-liner kajal z limitowanej kolekcji Glitter and Ice w odcieniu: Going for Gold - tylko przetestowany KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...hol-liner.html 5) FRED FARRUGIA Kit Regard odcień 02 - podwójny cień do wypełniania brwi + czarny liner w kremie - testowane, za coś extra To by mnie interesowało ![]()
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
rozumiem a bez armaniego co ew. byłabyś w stanie mi zaproponowac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Rozeznanie
|
Zapomniałam dopytać - a zdjęcia to wiadomo
![]() ![]()
![]() |
#197 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Rozeznanie
|
Kod? A które to jest?
Jak patrze na tył opakowania to tu jedyne co może być kodem to 2602...
![]() |
#201 |
Rozeznanie
|
To Cie jeszcze zapytam o datę przydatności Cliniqua
![]() A! A jaki jest ten korektor z Bar Minerals? Mam na myśli kolor: bardzo jasny? Mam jeszcze, tak w ogóle, bazę pod podkłąd z Lioele użytą raz, olejek z The Body Shop bronzujący i paletę Sleek V1 Brights Matte. Gdyby to Cię zainteresowało daj znać, podeślę link. Zapomniałam wrzucić to na listę ![]()
![]() |
#202 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Rozeznanie
|
Olejek to taki:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-do-ciala.html Użyłam chyba raz. Kupiony tego lata, bodajże na koniec lipca Baza: http://www.alledrogeria.pl/product.php?id_product=697 Użyłam raz i nie dla mnie ![]() Z ciuszków nic nie wybrałam ![]() ![]() A!! Mam dwa pędzle EcoTools, używane, w dobrym stanie. Jeden do pudru, drugi do bronzera. Kupiłam ostatnio kilka Hakuro i w sumie EcoTools to mi nie potrzebne ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Skałki już wstępnie zaklepane. A jaki masz szal? Jakbyś mogła podesłać zdjęcie... Czyli Clinique, Mac i Fredek i korektor za Aliena, Chanel i pędzla Eco. Da się ![]() Ale szalowi to się chętnie przyjrzę ![]() Olejek marchewkowy nowy? Masz jeszcze jakies marzenia, coś Ci sen z powiek spędza? ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Szal mam niemal identyczny ale w odcieniu kawy z mlekiem ![]() Ale mogę dorzucić lakier Essie: mam czekoladę, turkus, barbiowy róż a mam ez woski Yankee Candle - zapachy, które mi nie podeszły ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się kolczyki serduszka i jaśniejszy podkład z clinique
![]() |
#205 |
Rozeznanie
|
No to tak:
Essie: 1) Little Brown Dress 728 2) Beach Bum Blu 96 Różowy zaginął w akcji i nie mogę go znaleźć. Ale to róż typowo Barbiowy (różowe kozaczki i te sprawy:P) Oba lakiery są użyte do wypróbowania. I tyle. Nie malowałam ![]() Mam jeszcze OPI Tickle my francey. Tez w sumie nowy. Mi kolor nie podszedł: http://www.makeupalley.com/product/s.../ItemID=109294 ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- O! Znalazłąm!!!! Róż: nr 472 NIe ma nazwy. To będzie jak Pink Rosy Glow.
Wymianka kosmetyczno - mineralna ![]() Edytowane przez Dragonblood Czas edycji: 2012-09-23 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
A masz może jakieś zdjęcie tego brązera? Chociaż nie wiem czy jest sens Ci zawracać tym głowę bo w sumie jestem zawsze łasa na brązery,róże i rozświetlacze a mam tego sporo w domu
![]() Chyba prędzej pomyślałabym na balerinami Del Pozo tylko tu już musiała bym iść gdzieś i powąchać i wtedy dać znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
BAN stały
|
Odpisałam
![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Rozeznanie
|
A które lakiery, bo napisałaś Little Brown Dress i Opi a potem dwa Essie i OPI
![]() ![]() W sumie jest ok ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.