Coraz więcej płaskich brzuszków, bo przybywa nam maluszków! Mamy IX-X - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-23, 18:10   #2611
tamlin111
Zakorzenienie

Dot.: Coraz więcej płaskich brzuszków, bo przybywa nam maluszków! Mamy IX-X

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Co do wagi to spadam z kilosów.
Startowałam z 78kg, w ciąży przytyłam 1kg, po porodzie schudłam do 70kg, a dziś waże 68kg
Najgorsze jest to że chcąc iść na spacer to nie mam co na siebie włożyć bo wsio na mnie wisi jak wory po kartoflach.
Nawet dżinsy które były obcisłe na dupie i udach są za duże i w ogóle spadają
Zazdroszczę. Chciałam iść na spacer, ale chyba ciążowe bym musiała ubrać spodnie. A nie włożę ich już nigdy w życiu. Nigdy.

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
Moja Zuzanka dziś zaczęła "mówić" agu

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
Konczita
ja mam niby rozpuszczalne. Ale wystaja mi takie 2 nitki hmm..bardziej jak druciki i zastanawiam sie kiedy one odpadna,bo zle mi sie myc i podcierac.
A spróbuj pociągnąć za szewek. Powinien wyjść. Nie boli to. Mi już jeden wylazł, odstawał więc pociągnęłam i poszedł.
Stary 2012-09-23, 18:40   #2612
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę. Chciałam iść na spacer, ale chyba ciążowe bym musiała ubrać spodnie. A nie włożę ich już nigdy w życiu. Nigdy.

A spróbuj pociągnąć za szewek. Powinien wyjść. Nie boli to. Mi już jeden wylazł, odstawał więc pociągnęłam i poszedł.
aałaaa a to nie za szybko? no niby rodzilam 16 dni temu,ale kurde jakos boje sie ingerowac sama w tym
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 19:07   #2613
gda
Zakorzenienie

A dziewczyny, to możliwe że mój synek jest taki grzeczny i przespał cały dzień, bo piłam meliskę wczoraj 2 razy i dziś 2 razy...? Położna w szpitalu mi poradziła melisę na laktację po posiłku 3 razy dziennie. Laktacja już jest, ale zastanawiam się, czy mam takie cudowne dziecko czy ta melisa go tak usypia...
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 19:18   #2614
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Jeden cyc (ten z którego mniej zjadł) robi się mega twardy... I mam jakąś gulę przy sutku.
No i przyszedł nawał. Koniecznie masuj wszelkie stwardnienia w piersiach, najlepiej pod prysznicem.

Cytat:
Jeeezzuuu ja chyba nigdy nie bede miec upragnionej wagi co chwile bym cos przekasila,potrafie zjesc duzo wiecej niz w ciazy. Ciekawe czy to przez ta produkcje mleka czy co
Noo ja po każdym karmieniu czuje głód, a karmię co godzinę W nocy też jestem bardzo głodna, ale nie jem bo jeszcze bardziej czuje się senna

Kurczaki, dokarmiać małą czy nie? Dzisiaj raz daliśmy butelkę to pospała ze 2,5 godzinki, tak to na piersi pośpi 0,5 - 1 godziny i dalej jeść.
Najlepsze, że jak dajemy butelkę to mam wyrzuty sumienia że zamiast przytulić ją do ciepłej piersi to daje jakąś gumę do ssania...
Stary 2012-09-23, 19:33   #2615
lourose
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny piszecie o kilogramach i sama się zastanawiam kiedy moje pójdą w zapomnienie a jest 17 na plusie i wiem że dziecko, wody, łożysko itd ale to mi nie robi wałków na ramionach i udach

Czytając Was pomyślałam że to strasznie dobrze że jesteście bo bardzo bardzo chcę karmić piersią i dajecie dobre wsparcie !!
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 20:00   #2616
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny piszecie o kilogramach i sama się zastanawiam kiedy moje pójdą w zapomnienie a jest 17 na plusie i wiem że dziecko, wody, łożysko itd ale to mi nie robi wałków na ramionach i udach

Czytając Was pomyślałam że to strasznie dobrze że jesteście bo bardzo bardzo chcę karmić piersią i dajecie dobre wsparcie !!
Dają super wsparcie, masz rację!

My na cycu. Faktycznie było ciężko się przyssać, bo twardy, ale teraz juź 20 minut na cycu i dalej ssiemy! A kąciki ust pełne mleczka
Stary 2012-09-23, 20:13   #2617
sandra23s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
Kochana ja jem ciastka maślane(uwielbiam) i bułki z budyniemW nocy muszę coś wpierdzielić,bo się skręce.W szpitalu wsuwałam pół paczki naraz.Nie wiem kiedy schudne...

Narazie bardzo boli mnie macica strasznie jak przystawiam małego do piersi.Nie chodzi,że czuje jak się skręca,tzn.nie tak jak było w szpitalu,tylko brzuch boli przy dotyku,masowaniu i jak małego przykładam sobie do brzucha w trakcie karmienia.
Boję się,że te leki,które dostałam w szpitalu przestały działać i moja macica się nie kurczyPraw ie nic mi nie leci
Wczoraj miałam takiego doła,że wyłam,że nie chce umierać i ich zostawiać samych

O kurcze.Mój z 4050 w 3dobie miał 3800g.Też nie wiem,czy przybrał,w dodatku jest żółtawy.Jutro jedziemy do pediatry.

moja urodzilla sie z waga 4090g a przy wypisie wazyla 3940g.ale teraz ladnie przybiera na wadze.też byla żółta,szczegolnie pod oczami i polozna kazala mi ją jak najwiecej do swiatła dawac,.zeszlo po kilku dniach i piekna jest

a jak juz temat kilogramów wskoczyl to ja tez sie pożalezostalo mi jeszcze 8 do zrzucenia i oponka na brzuchu.po połogu biore sie za siebie ostro,bo strasznie zle sie z tym czuje. w pierwszej ciązy przytylam 20 kg i w 2 tyg wrócilam do starej wagi,a teraz przytylam 16,zrzucilam 8 i jeszcze 8 zostalo,ale od 2 tygodni waga stoi w miejscu

moje dziecie spi dzis cały dzień i czuje,ze w nocy spanka nie bedzie

bylam na mailu--śliczne brzdące
gda a twój synek to skóra z ciebie zdjęta

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm

Edytowane przez sandra23s
Czas edycji: 2012-09-23 o 20:23
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 20:27   #2618
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
aałaaa a to nie za szybko? no niby rodzilam 16 dni temu,ale kurde jakos boje sie ingerowac sama w tym
Normalnie szwy są wyciągane po około tygodniu, żeby nie skłamać chyba po 5 dniach tak więc spokojnie pociągnij za niteczkę
Cytat:
Dają super wsparcie, masz rację!

My na cycu. Faktycznie było ciężko się przyssać, bo twardy, ale teraz juź 20 minut na cycu i dalej ssiemy! A kąciki ust pełne mleczka
Stary 2012-09-23, 20:42   #2619
aga_ton
Wtajemniczenie

dziewczyny, ale dziś rąbnęłam
na szczęście nie na brzuch ale na kolana i dłonie... mała fika normalnie ale tak się zestresowałam, że głowa mała...

kurcze, coraz bardziej nieporadna jestem, żeby tak pieprznąć na prostej drodze
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 21:00   #2620
lourose
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
na szczęście nie na brzuch ale na kolana i dłonie... mała fika normalnie ale tak się zestresowałam, że głowa mała...

Oj bidka pewnie bardzo się przestraszyłaś...
Mnie wszystko leci z rąk od jakiegoś miesiąca, rozbiłam 2 pudry w kamieniu, rozsypałam kulki brązujące, rozsypałam mąkę po całej kuchni, upuszczanie noży to standard, rozbiłam 3 talerze i 2 szklanki, jem jak świnka bo jak nie myślę o tym żeby uważać to zawsze mi coś zleci w widelca, ja nie wiem co się dzieje
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 21:12   #2621
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
Muminku Twoja córcia bardzo pięknie je 22 ml to dużo!Oby tak dalej
wiem,duma oddzialo,je gorna swoja granice a rano jeszcze cyc,tez sie dziwia ze mala zaciaga czasem już :P
Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość

Muminku jestes niewiarygodnie dzielna. Trzymam kciuki za Was.
musze dla moich synkow,Laury i meza...nie wiem jak daje rade po tych wiecznych upadkach nadal wstawac ale wiem ze musze walczyc a czasu juz nic nie cofnie...tylko kto znalazl sie w sytuacji jak ja moze to pojać...czasem mam ochote tylko plakac z bezsilnosci ale nie mogę....

dzis byla koljna punkcja,dzis plynu az 8 ml ale byl troszke zadszy i przejrzysty niz ostatnio,mała ma czesto bedechy i serducho niebije tak jak ma i mała dostaje lek
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 21:19   #2622
kraven
Zakorzenienie

Cześć. Wróciliśmy od znajomych. Pokoik prawie skończony, jeszcze podłoga została do położenia, lampa do zamontowania, kontakty i koniec. Ale syf w domu niemiłosierny.

Dearline czy Twoje dziecię też się strasznie rozpycha i jak idziesz to brzuch Ci w dół ciagnie?

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 21:40   #2623
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Napisane przez Carollynne Pokaż wiadomość
Witam wszystkie rozpakowane i te oczekujące.

Podczytuję Was od niedawna... Znajdzie się tu miejsce dla mnie?
Witam serdecznie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
A ja chwalę się Melci skończonym pierwszym miesiącem

I znikam, bo TŻ mnie wkurzył, baran jeden! , a goście niedługo przychodzą
No gratulujemy miesiąca
Cytat:
No właśnie ja też sobie wmawiałam, że mam na pewno pokarm, ale ta utrata wagi w szpitalu mnie zmartwiła (i reakcja pediatry na to )...

Teraz czuję, że już będzie dobrze. Zjadł z jednej 20 minut, z drugiej 10 minut i śpi. To chyba znaczy, że się najadł, nie?
Nie dawaliśmy mu MM teraz... Muszę użyć następnym razem tej butelki Medeli, jeśli jeszcze będzie potrzebna, bo ta aventu ewidentnie go rozleniwia.

A czy ja tym sposobem sobie nie zapewnię zaraz pięknego nawału?

Jeden cyc (ten z którego mniej zjadł) robi się mega twardy... I mam jakąś gulę przy sutku.

Weszłam na maila wrzucić zdjęcie Henia.

A jakie piękne tam bobasy wszystkie!
Asiulka - a Ty jakiego masz przystojnego męża

Ja jestem taka obolała, że prawie nic nie mogę zrobić w domu... Żal mi męża, widzę że ledwo żyje. Ale mnie ta rana jeszcze tak boli, że momentami nie mogę chodzić. W szpitalu na ketonalu tak tego nie czułam...

Ale dziś odespaliśmy trochę, bo malutek jest naprawdę super. Tylko drze się niesamowicie podczas zmiany pieluchy i ciągle obsikuje ścianę za przewijakiem. Dziś to nawet sobie do buzi trochę nasikał.
Kochana Henio cudny
a co do karmienia to podawaj samą pierś,bo piszesz,że mały śpi ładnie po karmieniu i jest spokojny,więc on się najada. Odstaw mm do ważenia

Tamlin Mateuszek jest uroczytakie piękniutkie te dzieciątka Waszea mój ciekawe ile jeszcze posiedzi
mam od wczoraj te kłucia i bóle podbrzusza i tyle

wogóle dokuczają mi okropne bóle jakby klatki piersiowej promieniujące pod łopatkistrasznie to nie przyjemne,ażutrudnia oddychanie,nie wiemco to. Raz jakiśczas to mam

byliśmy na grzybkach i nic nie było,gdzieś Nam grzyby wyginęły

U Nas zaczęli grzaćto dobrze,bo już zimno było,szczególnie rano.

Miłego wieczorku,bo do niczego sie czuje

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 21:53   #2624
katiem
Wtajemniczenie

Tamlin dziekuje za link o wkladkach

Chyba musze sprobowac z ta meliska.

Wrzuce cosik na mail.

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 22:00   #2625
gda
Zakorzenienie

Cytat:

Ojeju bidulo! Ale nie obiłaś się jakoś bardzo?

Pod koniec ciąży też traciłam równowagę i strasznie się bałam upadku...

Sandra - zobaczyłabyś mojego męża, to byś zmieniła zdanie. Jak dwie krople wody, tylko nosek mój

Walczę z nawałem - gorący prysznic, karmienie godzinę jedną i potem 40 minut drugą ( swoją drogą, wcześniej jadł 20 i 10, więc nie rozumiem za bardzo...), zaraz zrobię zimny okład z pieluszki. Ale ta moja gula mnie niepokoi. Masowałam ją po prysznicem i teraz karmiąc, ale nadal pobolewa.
Stary 2012-09-23, 22:02   #2626
gda
Zakorzenienie

Muminku, jesteś taka dzielna... Aż mi głupio, że ja się takimi bzdurami przez ostatnie dni zamartwiam i przeżywam...

Silna ta Twoja córeczka, na pewno sobie poradzi ze wszystkim i wkrótce traficie spokojnie do domku!
Stary 2012-09-23, 22:41   #2627
Dearlie
Zakorzenienie

Gda możesz mnie dopisać do fanklubu Henia!

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
Mnie wszystko leci z rąk od jakiegoś miesiąca, rozbiłam 2 pudry w kamieniu, rozsypałam kulki brązujące, rozsypałam mąkę po całej kuchni, upuszczanie noży to standard, rozbiłam 3 talerze i 2 szklanki, jem jak świnka bo jak nie myślę o tym żeby uważać to zawsze mi coś zleci w widelca, ja nie wiem co się dzieje
Kochana wybacz, że się śmieję z Twojej osobistej tragedii, ale rewelacyjnie to wszystko ujęłaś. I jakby nie patrzeć... w wielu tych sytuacjach odnajduję siebie z ostatnich tygodni.

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
.

Dearline czy Twoje dziecię też się strasznie rozpycha i jak idziesz to brzuch Ci w dół ciagnie?
Rozpycha się okropnie. Czasami muszę malucha dosłownie opieprzyć, bo tak mi naciąga skórę, że jest to aż bolesne. Jak chodzę to czuję cały czas jakby parcie na pęcherz, ciężar i takie jakby gmeranie. Ciągnięcie w dół czuję czasami, choć przyznam się, że w ostatnim czasie nie pokonuję jakiś większych odległości, bo paskudnie się męczę przy chodzeniu nawet na krótkich trasach.

Cytat:

Ty tam uważaj na siebie kobieto! Teraz to Ty masz się rozpakowywać, a nie dostarczać sobie takich stresów.

A tak w ogóle to widzę, że wiele z Was na grzybach w weekend było. Ja co roku jeździłam, ale ostatnio jak mama mi zaproponowała wyjazd z nimi to odmówiłam, bo jakoś nie widzę siebie chodzącej godzinami po lesie. Sapię okrutnie jak idę do piekarni, która jest 200m od mojego bloku, a co dopiero takie spacery. Mam nadzieję, że jak brzuch trochę opadnie to będę mogła być bardziej aktywna.

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
wogóle dokuczają mi okropne bóle jakby klatki piersiowej promieniujące pod łopatkistrasznie to nie przyjemne,ażutrudnia oddychanie,nie wiemco to. Raz jakiśczas to mam
Anusiu, a to nie są nerwobóle jakieś czasami? Nie stresujesz się za bardzo zbliżającym się porodem? Może spróbuj pić meliskę na lekkie wyciszenie?
Stary 2012-09-23, 22:52   #2628
Asiuulka89
Zakorzenienie

Muminku mam nadzieje ze lekj pomoga i stan Laury bedzie sie poprawial

Jak ja nue cierpie tego mojego domu! Nie wiem kto projektowal te chalupy ale chyva jakus idiota! Jest nie ustawny chociAz sprzatam mam wielkusyf chcialabym lasnie ale po prostu nie idzie maz dzisiaj kupil szafe na buty i kurtku bo stara to beznadzieja i jak ja ustawi y tam gdzie powinna byc to nie ma jak wejsc do kibla no i ogolnie mamy chwiliwo jeden wielki syf! Wiec jutro mam pomyslec gdzie ta szafa ma stac. Jak narazie to se moge ja tylko w dupe wsadzic cholera a budowac sie pewnie z dwa lata bedziemy grrrr
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 23:04   #2629
katiem
Wtajemniczenie

gda ta gule najlepiej jakby ci henio wyssal. predzej czy pozniej to zrobi.

A tak w ogole co taki zastoj sie zrobil? w sensie na watku

Lece do lozeczka laseczki. Dobranoc

Pawełek

Kubuś

Edytowane przez katiem
Czas edycji: 2012-09-23 o 23:09
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 00:01   #2630
lukrecja_25
Wtajemniczenie

dziewczyny co rodziły juz powiedzcir mi czy te bóle porodowe to takie okropnie mozne napieranie na szyjke i jak by na odbyt troche i na podbrzusze? ciagle mam wrazenie ze chce mi sie srać i mam takie właśnie skurcze straszne są jak to sa tw jwszcxze nie bolesne to nie chce wiedziec jak bolą rte bolesne!Boli jak cholera skurcze od 2 godzin mam co około 5-3 minuty czasem 7 boże chyba umre

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 00:27   #2631
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
dziewczyny co rodziły juz powiedzcir mi czy te bóle porodowe to takie okropnie mozne napieranie na szyjke i jak by na odbyt troche i na podbrzusze? ciagle mam wrazenie ze chce mi sie srać i mam takie właśnie skurcze straszne są jak to sa tw jwszcxze nie bolesne to nie chce wiedziec jak bolą rte bolesne!Boli jak cholera skurcze od 2 godzin mam co około 5-3 minuty czasem 7 boże chyba umre
Chyba rodzisz... No ja też sobie myślałam, że gorzej być nie może z tymi bólami, a potem...
Ale nie martw się! Chwila-moment i będzie dzidzi!
Jedziecie do szpitala? Wzięłaś prysznic ciepły lub kąpiel...? Mi położna kazała właśnie wejść do wanny i wziąć dwie nospy, jak nie przechodzi, jechać do szpitala.

Trzymam kciuki przez sen!
Stary 2012-09-24, 02:14   #2632
Konczita
Zakorzenienie

lucia rodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
4 cm rozwarcia, postępuje szybko, boli jak cholera ....

kciuki trzymać !!
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 02:47   #2633
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Konczi właśnie też dostałam sms akurat przebierałam Sonie.

Lusia za nie długo bedziesz tulic swojego malego krolewicza .

Ale mnie łeb napiernicza. Jak mala sie naje to zaraz jakiś amol wsmaruje. Czaszkę chce mi rozerwać.

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 03:04   #2634
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bafi@Home Pokaż wiadomość
Konczi właśnie też dostałam sms akurat przebierałam Sonie.

Lusia za nie długo bedziesz tulic swojego malego krolewicza .

Ale mnie łeb napiernicza. Jak mala sie naje to zaraz jakiś amol wsmaruje. Czaszkę chce mi rozerwać.

Bafi bidulko ... nasmaruj się ...
ja karmiłam i mi się jasność zrobiła normalnie ... a tu dwa smsy więc już byłam pywna że Lucia na porodówce Natuś będzie za chwile na świecie i Lucia z Onym będą najszczęśliwsi lalalaa ... spać nie mogę ..

moje dziecko znowu ulało .. kurcze martwię się tym ..
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 03:17   #2635
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

kciuki trzymać !!
Ale suuupeeeer!!! Jejku jak przypominam sobie ten ból... Ałaaaaaa!

Ja mam noc pod znakiem nawału... Na szczęście mój łaskawy syn pociągnął z jednej piersi aż 40 minut, a z drugiej po małym wstępie z laktatorem, 8 minut aktywnego ssania, co dało mi niezwykłą ulgę... Kocha mamusię
Stary 2012-09-24, 06:40   #2636
Asiuulka89
Zakorzenienie

No to kciuki choc pewnie juz za pozno

Konczita ja bym sie nie martwila poki Dusia przybiera a wnioskuje ze nawet super przybiera z racj kazania odchudzania
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 06:59   #2637
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Konczi dużo Dusia ulewa bo jeśli trochę to sie nie martw. Moja ulewa jak za dużo sie naje.

Gda widzisz jak synek wie moja robiła dokładnie to samo jak miałam nawal to jakby wiedziała ze mamie trzeba pomoc. A jak mnie bardzo rwało zrobiłam okład ze zbitych liści białej kapusty i pięknie wyciągnęły ból. Ale Sonia stanęła na wysokości zadania i przystawiała sie często na drugi dzien juz było super .

Jejku ciekawe jak tam nasza Lucia pewnie Natanielek jest juz w jej ramionach .

Łeb nasmarowałam ale dalej w nim dudni mało co spałam. Będzie żyć.

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 07:13   #2638
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

kciuki trzymać !!

Kciuki oczywiście zaciśnięte choć pewnie malutki już na świecie

A ja spać nie nogę, denerwuje się . Jaś o 7 miał mieć zdjęcie pluc , po 9 będę dzwoniła żeby dowiedzieć się jak opis i albo pojedziemy po niego albo do niego ... 3majcie kciuki .
Stary 2012-09-24, 07:21   #2639
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bafi@Home Pokaż wiadomość
Konczi dużo Dusia ulewa bo jeśli trochę to sie nie martw. Moja ulewa jak za dużo sie naje.

Gda widzisz jak synek wie moja robiła dokładnie to samo jak miałam nawal to jakby wiedziała ze mamie trzeba pomoc. A jak mnie bardzo rwało zrobiłam okład ze zbitych liści białej kapusty i pięknie wyciągnęły ból. Ale Sonia stanęła na wysokości zadania i przystawiała sie często na drugi dzien juz było super .

Jejku ciekawe jak tam nasza Lucia pewnie Natanielek jest juz w jej ramionach .

Łeb nasmarowałam ale dalej w nim dudni mało co spałam. Będzie żyć.
A czy jak nawał minął, to Twoja córcia ssała znowu krócej pierś? Bo dziś w nocy Heniu ssał dużo dłuuużej (do 50 minut), a teraz znowu tak jak przed nawałem po 15-20 minut... I się zastanawiam czy się najada.
Stary 2012-09-24, 07:21   #2640
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
Kciuki oczywiście zaciśnięte choć pewnie malutki już na świecie

A ja spać nie nogę, denerwuje się . Jaś o 7 miał mieć zdjęcie pluc , po 9 będę dzwoniła żeby dowiedzieć się jak opis i albo pojedziemy po niego albo do niego ... 3majcie kciuki .
Ojeju oby wszystko było dobrze! Dawaj nam znać!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości