Coraz więcej płaskich brzuszków, bo przybywa nam maluszków! Mamy IX-X - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-25, 19:36   #2941
aga_ton
Wtajemniczenie

Dot.: Coraz więcej płaskich brzuszków, bo przybywa nam maluszków! Mamy IX-X

a ja, głupia baba, naczytałam się przed chwilą w necie na temat wywoływanego porodu i teraz schizuję

oczywiście same opowieści mrożące krew w żyłach, jedna lepsza od drugiej...

chyba mam za dużo wolnego czasu i już nie wiem, co ze sobą zrobić
dobrze, że jutro małżonek w domu to nie będzie czasu na głupoty...

jak nie będę się odzywała kilka dni to proszę się nie martwić, po prostu mogę być poza domem.

jak będę rodzić dam Wam znać

maggie, dzięki za informacje
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 19:39   #2942
zielona1911
Zakorzenienie

a ja pupke smaruje od swieta jak mi sie przypomni a jak juz smaruje to albo alantanem albo masc na odparzenia Hipp. I pupka mi sie nie odparzala zarowno w oryginalnych pampersach jak i rossmanowskich teraz zobaczymy jak pupka zareaguje na biedronkowe
a te biedronkowe chusteczki zielone sa bardzo fajne,ladnie pachna i fajnie wycieraja.Za to rozowe dla mnie strasznie smierdzą
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 20:03   #2943
Filusia88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
Kolejny malutki cud

wiecie, trochę się tego bałam (nie wiedziałam jak na męża w trakcie porodu będę reagować, ale nie wyobrażam sobie jego nieobecności!
krew mnie zalewa, jak słyszę, że pary sie rozstają bo faceci inaczej patrzą na kobietę, gdy byli obecni przy porodzie! co to za facet w takim razie! który nie docenia poświęcenia własnej żony, trudu, który włożyła w to, aby ich wspólne dziecko pojawiło się na swiecie, bólu i cudo narodzin!! taki debil nie jest wart ani jej ani dziecka!!!

Moja mała akrobatka, która coraz częściej głowkę podnosi i denerwuje się, gdy po kilku minutach jej opada
Też nie rozumiem takich facetów!!!
Na szczęście Mój Ukochany mimo że był do samego końca nie zareagował w podobny sposób. Też Mu powtarzałam że może w każdej chwili wyjść, ale był dzielny i został. Tak jak pisałam w opisie porodu - jestem pewna że to wspólne przeżycie tylko nas do siebie zbliżyło! Do tej pory powtarza mi że podziwia to jaka byłam dzielna

A córunia śliczna i silna jak widać

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Kochana a gdybyś dostała zapasik do odsprzedałabyś??? albo jak będziesz zamawiać to zamówiłabyś i dla nas??
oooo my z Basią nie mamy problemów, ale na wszelki wypadek (tfu tfu) też bym chętnie się w tki specyfik zaopatrzyła
Więc Konczi przyłączam się do prośby i jakby co za ten miesiąc jakbyś zamawiała to przypomnę się
jeśli to nie jest problem dla Ciebie Kochana

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
a ja pupke smaruje od swieta jak mi sie przypomni a jak juz smaruje to albo alantanem albo masc na odparzenia Hipp. I pupka mi sie nie odparzala zarowno w oryginalnych pampersach jak i rossmanowskich teraz zobaczymy jak pupka zareaguje na biedronkowe
a te biedronkowe chusteczki zielone sa bardzo fajne,ladnie pachna i fajnie wycieraja.Za to rozowe dla mnie strasznie smierdzą
My zwykłym pudrem Johnson'sa pupkę traktujemy od początku i też jest w porząsiu

Gda my z Madalińskiego wyszliśmy już w środę, więc się pięknie minęłyśmy
A co do wybudzania małej gdy śpi dłużej niż 3h, to uważam to za bezsens w naszym przypadku. Położna podkreślała że przy karmieniu tylko i wyłącznie piersią nie odliczamy czasu, tylko karmimy przysłowiowo "na żądanie". Więc jeśli dłużej śpi to widocznie najada się mleczkiem i trzeba czekać aż sama się upomni
Dziś w nocy znowu spała 4,5h, potem 10 min ssania cyca i kolejne 4h
dobrze mamy z tą naszą córą!
Stary 2012-09-25, 20:06   #2944
Asiuulka89
Zakorzenienie

Na początek wpadam z dobrymi wieściami

wiadomość od Almariel

Urodziłam Tymon przyszedł na swiat po godz 10 przez cc. Wazy 4 kg mierzy 57 cm. jest cudowny jestesmy zakochani! Pozdrawiam

no to gratulujemy

ide nadrabiac pewnie zajmie mi to duzo czasu
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 20:20   #2945
lidka0308
Zadomowienie

Pierwszy raz odpisuję z telefonu

Gratulacje dla Almariel !!! Witamy Tymonka !!!
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 20:23   #2946
lidka0308
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
a ja, głupia baba, naczytałam się przed chwilą w necie na temat wywoływanego porodu i teraz schizuję

oczywiście same opowieści mrożące krew w żyłach, jedna lepsza od drugiej...

chyba mam za dużo wolnego czasu i już nie wiem, co ze sobą zrobić
dobrze, że jutro małżonek w domu to nie będzie czasu na głupoty...

jak nie będę się odzywała kilka dni to proszę się nie martwić, po prostu mogę być poza domem.

jak będę rodzić dam Wam znać

maggie, dzięki za informacje
A ty chyba już naprawdę się nudzisz co? Chcesz klapsa za czytanie głupot ? No no zabraniam czytać niefajnych rzeczy

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Stary 2012-09-25, 20:25   #2947
Dearlie
Zakorzenienie

Dziewczyny dziękuję za słowa wsparcia w sprawie tych paskudnych wyników! Ja wkręciłam sobie, że mnie wsadzą do szpitala, bo przy tak wysokiej ciąży nie ma już czasu eksperymentować z lekami i czekać czy zadziałają. Zrobiłam wielką głupotę, że zaczęłam czytać w internecie o tych erytrocytach, bo tylko sama siebie nastraszyłam.

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość

wiadomość od Almariel

Urodziłam Tymon przyszedł na swiat po godz 10 przez cc. Wazy 4 kg mierzy 57 cm. jest cudowny jestesmy zakochani! Pozdrawiam

no to gratulujemy

Co za wiadomość na koniec dnia!

Almariel wielkie gratulacje!!! Czekamy na Wasz powrót!
Stary 2012-09-25, 20:28   #2948
lidka0308
Zadomowienie

A wiecie jak u mnie śmiesznie włosy rosną w tej ciąży ? Na nogach ledwo odrastają po depilacji za to pod pachami krzewią się jak głupie ciekawe czy po porodzie też tak zostanie ? Któraś też zauważyła coś podobnego u siebie?
Stary 2012-09-25, 20:34   #2949
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
w czwartek na sto procent zalpzenie zbiorniczka bo glowka znow urosla o 1,5 cm od wczoraj...w sumie ma juz o 4,5 cm wieksza niz przy porodzie,scxiagaja coraz czesciej i wiecej a jest coraz gorzej...pozatym to mała ma juz 1,7 kg,wczoraj sama ja kompałam a dzis jak mnie nie bylo na poranneco cyca to małej nie szlo uspokoic dopiero jak jej dali pic ze strzykawki...spryciara mała
super rośnie jak na drożdżach niedługo dobije do magicznych 2 kilogramów
Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Dziewczyny, moja Mała ma miesiąc i 2dni. Jak dawkować sab simplex?

Asiulka, kropelki doszły. Wielkie dzięki!
ależ nie ma za co
Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
Wstawiam fotki mojej córci
Moja prawie szwagierka ma zrobić Alicji sesję zdjęciową, wtedy pewnie będzie się czym pochwalić aczkolwiek trudno mi to sobie wyobrazić z tym moim niespokojnym mlekoholikiem
śliczniocha. Jak już beedzie po sesji koniecznie się chwal Zuzka miała przez kolegę który studiował fotografię. zresztą wrzucę pokazać jak to wyglądało. Miała wtedy miesiąc i jeszcze była grzeczna
Cytat:
Moja mała akrobatka, która coraz częściej głowkę podnosi i denerwuje się, gdy po kilku minutach jej opada
cudnie. i silna Zuzia
Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Agnus21 ślicznotka z Twojej córci
Konczitka mówi że ona malusia , to mój szrab już całkiem miniaturkowy jest
nasi wątkowi chłopocy są cudni
Cytat:
ula dziękuję bardzo. Jak i w ciąży, tak i teraz staram się dbać o siebie, choć te odrosty włosy malowałam 7 tygodni temu a one już po pachy w tym tygodniu po odroście ani śladu nie będzie. W ogóle kusi mnie farbnąć się na brąz Co myślicie?
A do pełni szczęścia na zdjęciu brakuje jeszcze psa i byłby obrazek z naszej codzienności mama, córcia, pies przy boku i komputer - bo ja uzależniona jestem... od wizażu...
w ogóle to myślałam, że jej się włoski będą wycierać, ale nic takiego się nie dzieje tylko rosną i rosną a ja czeszę i czeszę... niedługo kucyki będziemy robić
widziałam zdjęcia na mailu i wydaje mi się ze brąz będzie za ostry ja bym delikatnie przyciemniła czyli zrobiła porpostu cioemny blond moja przyjaciólka tak właśnie zrobiła (gdzie zawsze blodni) i bardzo ładnie jej. a wogóle śliczne masz rysy.
Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

jaka czarnulka! śliczności !!!
mojej włoski jaśnieją w blond ciemny przeszły i jest ich coraz mniej tak mi się wydaje .. to wrzucam 6tygodniowego krzykacza

ja podaje do każdego i widzę efekty więc tego się trzymam, wyczytałam na innych forach że tak właśnie robiły mamuśki ale większość po 15 kropli podaje ... u nas już nie trzeba, a skoro nie ma pewności czy to kolki czy brzuszek np zagazowany to mniej bym podawała właśnie
ale pucia się zrobiłą ale spokojnie moja mam dzisiaj stiwerdziłą że Jasiu ma wieksze policzki niz cała głowa

więcej mi sie nie zacytoiwało noisz cholera jasna a tak chciałam odpisać wszystkim no trudno było tego tyle ze nie pamiuetam co chcialam

ahh od Almariel cc było dlatego ze natiuralny nie postepowal no i waga Tymonka.

my za chwilkę będziemy robić winko bo mój Maciej się napalił na wino domowej roboty wiec zerwalismy winogronko od rodziców i bedziemy robic przy piwku oczywiscie

dobra ide szukac tych zdjec z sesji ZUzi i wstawie
Stary 2012-09-25, 20:37   #2950
martusia26
Rozeznanie

Cytat:

wiadomość od Almariel

to ładnie przeskoczyła resztę wrześniowek. gratulacje
Stary 2012-09-25, 20:42   #2951
Asiuulka89
Zakorzenienie

te wszystkie zdjecia mamy wywolane i wisza na scianie tak nam sie podobaja. A to tylko kilka zdjec. potem jej robil jak juz była starsza a teraz niestety nie mamy z nim kontaktu a fotografem jest swietnym
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (35,2 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (27,4 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (26,4 KB, 62 załadowań)
Stary 2012-09-25, 20:49   #2952
martusia26
Rozeznanie

Cytat:
te wszystkie zdjecia mamy wywolane i wisza na scianie tak nam sie podobaja. A to tylko kilka zdjec. potem jej robil jak juz była starsza a teraz niestety nie mamy z nim kontaktu a fotografem jest swietnym
no zdjęcia czadowe, a Zuzia na nich prześliczna. zakochałam się
Stary 2012-09-25, 20:51   #2953
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martusia26 Pokaż wiadomość
no zdjęcia czadowe, a Zuzia na nich prześliczna. zakochałam się
a propo tyc czrnych włosów to nic z nich nie pozostało teraz ma ciemny blond
Stary 2012-09-25, 21:02   #2954
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Dearline takie wyniki mogą wskazywać na infekcje dróg moczowych. Lekarz pewnie zapisze Ci leki.

Dziewczyny a Wy czym smarujecie pupydzieciakom, co sie sprawdza?

kraven ja linomagiem zielonym

Cytat:

wiadomość od Almariel

no to gratulujemy

gratuluję i życzę Wam cudownych uśmiechniętych chwil z Tymonkiem

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

maagie jak szukanie lokalu ??? nam został tort do zamówienia - lokal mamy menu mamy no i kościół tez mamy i dzisiaj sukieneczka przyszła i płaszczyk śliczne wszystko mam nadzieje że za 3 tyg Dusia w to wejdzie

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 21:40   #2955
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:

wiadomość od Almariel

no to gratulujemy

Wielkie gratulacje!!

Kochane nie było mnie cały dzień bo czasu nie miałam ale nadrobiłam pięknie wszystko

byłam u położnej,więc tak..
szyjka się pieknie skróciła,ma jakiś 1 cm i jest miękka.
Rozwarcie mam na dwa luźne palce,a ujście z szyjki do macicy przepuszcza jeden palec,głowka pieknie wstawiona w kanał,niziutko,położna czuła ją przy badaniu.
Mówi,że brzuch ładnie obnizony i sytuacja do porodu jak na 38 tydzień bardzo dobra
stwierdziła,że śmie twierdzić,że do 40 tyg nie donosimy ciąży.
Ogólnie świetna z niej kobieta i ciesze sie,że będę z Nią rodziła.
W poniedziałek mam ostatnie usg i po tym mam do niej zadzwonić umówimy sie na kolejne spotkanie,zobaczyć czy coś się dzieje.
W końcu wiem cos konkretnego

Zdjęcia dzieciaczków cudneone wszystkie takie słodkie sa.

Co do smarowania pupci,to ja Gracjankowi smarowałam przy każdej zmianie pieluszki maścią ochronną i nigdy odparzeń nie miał
teraz tez mam zamiar.A pieluszki uzywalismy tylko z firmy pampers.

A co u Luci i converty bo nie widziałam wieści żadnych...pisała któraś do Nich??

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Kochane ja mam takie pytanko,jak wygląda opieka nad ciężarną w UK?
Wie może któraś? Bo koleżanka tam mieszka i teraz zaszła w ciąże,a kompletnie nic nie wie,ile jest usg i jak tam to wszystko wyglada
prosiłabym o jakies informacje

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 21:45   #2956
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
No ale nie oszukujmy się widok do przyjemnych nie należy. Ja wiedząc jak to wygląda nie wymagałam aby Kropek czy też ojciec Pauli byli ze mną do końca przy porodzie. Dla jednego takie widoki to nic strasznego, ale dla innego może to być przerażający widok. Po co narażać ich na dodatkowe stresy? Pauli tata był do końca, ale Kropek wyszedł gdy zaczęły się parte. Ale teraz byłam tak wymęczona, tak miałam dość wszystkiego, że nawet niewiem kiedy wyszedł, niewiem jaki lekarz był. Więc i tak jego obecność by nic nie zmieniła. Ale tylko Mati wyszedł to Kropuś już był przy nas. A jak urodziłam łożysko to oczy miał jak 5zł
Co do porodu, to dasz radę, wyjścia nie ma
No tak, mam świadomość tego, że widok fajny nie jest... I jeżeli faktycznie źle się poczuje to spoko - niech wyjdzie. Jeżeli nawet nie czuje się na silach tam być - niech mi powie o tym (chociaż bardzo chciałabym żeby był). Ale ona powiedziała, że wtedy facet na Ciebie inaczej patrzy, że był taki oschły dla dziecka i dla niej... że to go zmieniło.... Uważam tak jak Maggie, że co to za facet, który nie potrafi docenić żony, która tyle wysiłku w to wkłada...

Cytat:
anesh aż się zaczerwieniłam po uszy bo skąd w ogóle pomysł, że ja modelka do figury idealnej mi sporo brakuje a poza tym ten wzrost... 162 w kapeluszu
Tyle co ja

Bardzo ładnie wyglądasz w blond włoskach, chociaż pewnie brąz też byłby fajny.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 21:47   #2957
colds
Zakorzenienie

Już nie wiem, co robić

Podaje dzisiaj, cały dzień, te sab simplex.. I Mała ryczy coraz bardziej..... W dodatku prawie wcale nie śpi... Myślicie, że to wina tych kropli......????
Stary 2012-09-25, 21:48   #2958
gda
Zakorzenienie

Mogę napisać coś obrzydliwego...?

Kocham czopki glicerynowe!
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 21:54   #2959
colds
Zakorzenienie

Wyczytalam, ze jest taka mozliwosc...
Nie podam Jej ich do tego karmienia i zobaczymy..... Nie zaszkodzi Jej takie nagle odstawienie......???

Dodam, ze zawsze uspokajalo Ja wychodzenie na dwor.... A dzisiaj na dworze byl jeszcze wiekszy ryk, wrecz histeria......
Stary 2012-09-25, 21:56   #2960
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
Bardzo Ci zazdroszczę, że potrafisz się tak zmobilizować z ta mgr, ja mam do napisania licencjat i nie mogę się kompletnie za to zabrać, a terminy gonia... Wiem, że potrafię, bo napisałam już 2 lata temu o wiele obszerniejsza i bardziej skomplikowana pracę mgr na uniwerku, teraz nie potrafię głupich 50 stron na prywatnej, zaocznej uczelni .

Co do koleżanki to przesadza, ja bym nie potrafiła rodzić taka samotna . Mój TŻ jest wrażliwy dosyć i najwyżej jak w czasie najgorszej akcji nie wytrzyma to pójdzie na korytarz, ale chociaż będę wiedziała, że jest niedaleko...
Koleżanka z poprzednich studiów mnie zmobilizowała, powiedziała, że jak sie urodzi maluszek to w ogóle czasu nie będzie. Wzięłam się więc do roboty. Właśnie spisuję książki jakie używałam... Jtr. dopracuję jeszcze i przeczytam co by gafy nie było jak oddam:P No ale została mi ta część doświadczalna... Ankietę mam gotową, ale promotorka musi ją zatwierdzić, potem rozdam ją, a na końcu opracuję. Tego już pewnie nie zdążę przed porodem, ale i tak dużo zrobiłam.
Trzymam kciuki, żebyś i Ty się zmobilizowała.

JA też bałabym się samotnego porodu (chociaż i tak się boję)...
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 21:57   #2961
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Nie podam Jej ich do tego karmienia i zobaczymy..... Nie zaszkodzi Jej takie nagle odstawienie......???

Dodam, ze zawsze uspokajalo Ja wychodzenie na dwor.... A dzisiaj na dworze byl jeszcze wiekszy ryk, wrecz histeria......

Colds a pręży się? jak z gazami ?
Stary 2012-09-25, 21:59   #2962
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Mamusie czy Wasze dzieci w pierwszych dniach też tak produkowały ciągle kupki? Bo Henio prawie non stop robi! Nawet na przewijaku z niego nie raz cieknie
tak,co karmienie to kupa a czasem i w miedzyaczasie

Cytat:
Napisane przez martusia26 Pokaż wiadomość
ubieracie go w rozmiar 62 czy 56 ?
hehe,moja gubi sie w 44 :P
Cytat:

Rośnie pannica ładnie ... trzymam za Was mocno kciuki
ona moze rosnac ale glowka niech troszke przystopuje :P

Cytat:

A. I.. Ktoras z Was polecala masc na hemoroidy. Jaka to byla? Bo krwawic przestaje, a one daja o sobie bardziej znac Az sie do kibla boje isc na dwojeczke
procto hemoran czy jakos tak

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Kochana a gdybyś dostała zapasik do odsprzedałabyś??? albo jak będziesz zamawiać to zamówiłabyś i dla nas??
masz wiadomosc na pw

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Dziewczyny a Wy czym smarujecie pupydzieciakom, co sie sprawdza?
oliwka a jak zaczynalo robic sie czerwone to sudocrem

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
Ja też już mam straszne odrosty!Ale w nast.tyg ide farbować trzeba jakoś wyglądać na chrzcinach.Ja też blondi kiedys zafarbowałam na brąz i wyglądałam 5 lat starzej,nie polecam
mysmy małą chrzicli w ten dzien co cc,niepoczesana lezałam na lozku ...dobrze ze nie mam zdjec

moja corcia ma dzis 4 tyg i uczcila to wypiciem mleczka z butelki a nie przez sądę!!!!!
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 21:59   #2963
Aneczka_G
Raczkowanie

Cytat:

wiadomość od Almariel

no to gratulujemy

klask i: GRATULACJE!!!!

Cytat:
Piękne zdjęcia, ale to za sprawą przeuroczej modelki
Uwielbiam takie maluchy i mimo tych wszystkich płaczów, ulewań, kupek i nieprzespanych nocy zawsze mogłabym mieć w domu takie jedno maleństwo, zupełnie nie dorstające
8 grudnia 2010
Maja 2 października 2012
Aneczka_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 22:00   #2964
kraven
Zakorzenienie

Gda cóż za wyznanie W pełni Cię rozumiem. Co prawda teraz nie mam z tym problemu ale kiedyś uratowały mi tyłek. Dosłownie

Mnie brzuch przestał boleć po tym jak Jasiu sie pokręcił. Chyba musiał mi uciskać jakiś nerw, bo wszystko przeszło jak ręką odjął.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 22:00   #2965
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:

one nie wchłaniają się więc nie powinno nic zaszkodzić ale po debridadzie u nas była taka mega jazda właśnie ...
Stary 2012-09-25, 22:01   #2966
kraven
Zakorzenienie

Asiulka córeczka śliczna

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2012-09-25, 22:01   #2967
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość

moja corcia ma dzis 4 tyg i uczcila to wypiciem mleczka z butelki a nie przez sądę!!!!!

gratuluję !!!
masz rację, niech Niunia rośnie a główka ma przystopować jak tego chcecie i oby tak było !
Stary 2012-09-25, 22:03   #2968
kraven
Zakorzenienie

Z tym czasem to prawda. Ja muszę jeszcze do porodu przeczytać jedną ksiażke do specki. A ponad 200 stron mi zostało

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2012-09-25, 22:04   #2969
colds
Zakorzenienie

Cytat:

Colds a pręży się? jak z gazami ?
No wlasnie po tych kroplach tak mega zaczela sie prezyc, gdzie wczesniej az tak sie nie zachowywala.. ale chociaz teraz wiem, ze to najprawdopodobniej kolka...
Dzisiaj jest taka jazda w domu, ze obled... wszyscy lataja, staraja sie pomoc.. a ja wysiadam psychicznie Mam nadzieje, ze to sprawa tylko kropelek..
Stary 2012-09-25, 22:19   #2970
Asiuulka89
Zakorzenienie

Colds hmm ciekawe.. a powiedz mi myślałaś nad czymś takim jak nietolerancja laktozy bądz skaza białkowa? Bo kumpela miała podobną sytuację i młody wył dzień i noc i nic nie pomagało i okazało się ze miał nietolernacje laktyozy któa mu się objawiała okropnym bólem brzuszka.

Dzi,ękumjemy za komplementy.

Wino sie robi juz bedziemy sie upijać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości