|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.
Cytat:
ooo faktyczny fajny wieczorek przed Wami aczkolwiek ja nie potrafię się na czymś innym skupić, jak coś ważniejszego siedzi mi na głowie uhhjak mi się nie chce do szkoły... dobrze, że to ostatni rok oby szybko zleciał...Cytat:
|
||
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
|
#453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już mi przeszło ![]() No właśnie z niej wróciłam ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
no tego nie próbowałam ale następnym razem spróbuję, choć wątpię żeby pomogło, bo już na prawdę cuda wiadnki z tym uchem wyprawiałam i nic nie pomogło.
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Przeleciałam nowy watek bardzo z lekka....
W domu mam dalej syf, a do tego dochodzi nauka, nie wyrabiam poprostu, no i gratis mój przytulas, który jest bardzo grzeczny ale... pod warunkiem że jest u mamy na raczkach Więc musicie mi wybaczyć moją niedyspozycję.Wczoraj byłam u księdza, chrzciny 7 października tak jak mówiłam Ubranko już jest, tort będę zamawiać na początku tego tygodnia, i stroiki na stoły. Z TŻ dalej ciężko, nie kłócimy się, ale dalej nad do siebie niż bliżej, czekam jednak cierpliwie na odwrót sytuacji. Kamil mi wyrasta z wszystkiego, odkładam dziennie jakiś ciuszek, bo okazuje się że już do niego nie wchodzi. Diety mam już tydzień ale nic nie ruszyło... no to chyba tyle w kwesti "co u stronga" Dobranoc Kochane i miło że niektóre tęskniły
|
#455 | |||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
Natalka zostań z nami, przecież my nie tylko o tematach dzieciowo- ciążowych rozmawiamy. Dobrze, że wróciłaś do pracy. Niestety ale czasami życie nie obchodzi się z nami lekko ale musimy iść do przodu i wierzyć, że będzie dobrze Strong oj dużo ostatnio masz na głowie, bo i szkoła, dom i Kamilek, ale dasz radę, kto jeśli nie ty. Trzymam kciuki za dietę no i na ocieplenie z tz a ja po pracy wpadłam w wir sprzątania, zrobiłam zakupy, zrobiłam kotlety mielone, wykąpałam się i wypachniłam i czekam na tz ale się stęskniłam za nim, zleciało te 5 tygodni, które go nie było---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() witamy, co słychać? ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
abby idź do lekarza i przebadaj się koniecznie, słyszałam, że z boreliozą nie ma żartów, marsz do lekarza Kotku wszystkiego najlepszego dla Mai, samych radosnych chwil i dużo zdrówka ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tomalinko trzymam kciuki za następny cykl, teraz przez te 6 miesięcy musi się udać Bika jak samopoczucie, coś się dzieje u Emilki? ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
Cytat:
, będziesz matką i to cudowną i pewnie już niedługoGucia0978 miłego wieczoru, bawcie się dobrze
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2012-09-28 o 22:28 |
|||||||||||||||
|
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
O matko czytasz mi w myślach !!
Może w przyszłym tygodniu machnę jakiś dietetyczny Jutro za to robię ciasteczka dietetyczne z czekoladą![]() Cytat:
Nie odpuszczaj i walcz ! Co do naleśników to za mną chodzą od soboty, jak poczułam, że któryś sąsiad robi. Niestety dieta zakazuje ![]() Ekonomię. Chyba niestety Teraz wybrałabym zupełnie inną uczelnię. Strong ależ masz dużo na głowie! Może za jakiś czas wszystko się unormuje i będzie tak jak tego chcesz. Z dietą się nie poddawaj, a na pewno będą efekty. Stosujesz coś konkretnego ? Aaby jak poszło pisanie ? Butter mam nadzieje, że imprezka udana ![]() Stokrotka faktycznie śmignęło te 5 tygodni! Madzia dobrze, że piszesz o tych kaszkach, że są bez cukru. Ja też na pewno takie będę kupować. Do tej pory jedynie wiedziałam o tych herbatkach w granulkach, że to dziadostwo i 90% cukru. Choć znam takie osoby, które słodzą dzieciom wodę... słodzikiem czyli aspartamem Wstajemy jutro rano i jedziemy na grzyby, a wieczorem idziemy do brata tż na małą parapetówkę Mam nadzieje, że będzie miło.
|
|
|
|
|
#457 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=aaby;36806223]
kotek, sto lat dla Majki! [QUOTE] dziekujemy jaka sliczniutka!!!! i te oczka Cytat:
Cytat:
Przyjechala dzis moja druga babcia (bo z jedna mieszkam) i......dala nam pieniazki na dywan myslalam ze padne bo babusia starsza i sama i wiadomo pieniedzy nie ma ale powiedziala ze jakby nie miala to by nie dala i jak nie wezmiemy to sie pogniewa. I jeszcze dodala ze ogromna przyjemnosc bysmy jej sprawili jakbysmy ja zabrali do sklepu jak bedziemy kupowac ten dywanik Tak wiec jutro od rana montuje motorek do tylka bo Tz idzie do pracy wiec mam czas do 12 z wyrobieniem sie i jedziemy do Ikei |
||
|
|
|
#458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no czekam i czekam i jeszcze nie ma tz, a ja tu zaraz usnę, zamiast puścić ich do domu to jeszcze ich trzymają w pracy
|
|
#459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, ale ja nie mam dzieci i kompletnie się nie znam ![]() Cytat:
Nie powiem, żeby zawsze było łatwo i przyjemnie, ale też sporo się nauczyłam. Podejrzewam, że jednak to mi się nigdzie nie przyda. Poza tym nie wiem gdzie będę szukać pracy Teraz tak kiepsko ze wszystkim ![]() No to nie ładnie robią, że tak ich przytrzymują! Baty dla Nich ![]() Ja zmykam spać, dobrej nocy dziewczyny
|
||
|
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja naprawde sie zastanawiam po jaka cho.lere slodzic wode??!! nooo ale ja mam dopiero pierwsze dziecko wiec pewnie tez sie nie znam ![]() tez uciekam bo mam jutro baaaardzo napiety grafik
|
|
|
|
|
#461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#462 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
No co Ty za taka cena bym w zyciu nie kupila stoju na jeden raz , wolalabym jakies ciuszki kupic
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale Ci dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie mam pojecia jak sie do tego zabrac 15stego mamy szczepienie malego wiec pewnie dostane rozpiske co dawac i od kiedy. Domino skonczyl 3,5 miesiaca wiec jeszcze troche czasu mamy.Cytat:
Tak myslalam z tym filmem. Cytat:
Super ze sie odezwalas Ja tez chorowalam troche przed chrzcinami malego ale kupilam sobie maseczke i na szczescie maly nic nie zlapal. Moj tato ma borelioze ![]() Cytat:
today - super ze poznalas nowa kolezanke , bedziesz miala z kim na spacery chodzic ![]() kotku - 100 lat dla Majeczki strongus - fajnie ze do nas zagladnelas ![]() Witajcie Dzisiaj mialam meza w domu takze czasu na wizaz brak
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
laski
no to mamy weekend, tylko złą trochę jestem, bo nie wypoczniemy za bardzo-zaraz jedziemy do Wawy i wracamy-musimy szwagierkę na studia odstawić ![]() także miłego weekendu
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
witam z ranca,
cudna ![]() Natala zostan z nami, tak jak stokrotka pisze przeciez tu nie tylko tematy ciazowe, trzymaj sie ja dziekuje wszystkim ktore trzymaly za mnie kciuki, niestety z II kresek dupa blada, kurcze niby czlowiek nie chce sie nakrecac a jednak gdzies w podswiadomosci to wszystko siedzi, strasznie mi sie przykro zrobilo jak zobaczylam jedna kreske, az sie poplakalam, mialam nadzieje, tym bardziej ze okres znow sie spoznia, lepiej chyba jak @ przychodzi niz jak test sie robi, ide pracowac, wogole to kto wymyslil prace w soboty
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Ide nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Blonde, Natalko, dodaja no właśnie Ja zamowiłam kaszkę Holle. Emilko witaj Jestes pewna, ze to ząbek?? Może mała skok przechodzi? Lenka jest śliczna.Bika jak sie dzis czujesz?? ![]() Today dziekuje, że pytasz. Majeczka ma sie dobrze Ostatnio sie tak turla, że muszę ja pilnować bo z maty nam schodzi już hehe. Kotku tez sie zastanawiam dlaczego ludzie słodzą wodą dzieciom. Metka |
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia to miłego nadrabiania
![]() Stokrotka a jakoś wczoraj kiepski nastrój miałam, ale mi przeszło ![]() Amani skakanie na pięcie nie pomogło zresztą skakanie w ogóle u mnie nie wskazane chyba całą noc miałam zatkane ucho i nadal mam w poniedziałek idę do lekarza bo mam tak już od dłuższego czasu i jest coraz gorzej ![]() Metka wpsółczuję ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Madzia dziś już ok, tylko to ucho
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja dziś wstałam dość wcześnie...zawiozłam męża na działkę...muszę trochę sprzątnąć i jadę do mamy do pracy posiedzieć za nią...a nie bardzo mi się chce....heh.. ![]() Idę śniadanko jakieś zjeść...
|
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
A ja miałam isc na 9. do szkoły i co?? Mam temperature 38.3 czuje sie okropnie
No nic, moze jak sie lepiej poczuje pojde na drugą czesc zajec...Metkaa kochana, bardzo mi przykro Bika, ja bym zwariowała z zatkanym uchem, to dobry pomysł z tym lekarze. Ide na herbatkę z miodem i cytrynką
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natala Strong Witam i zmykam ![]() Przezylam jedna nocke, musze i kolejna Ale kaszel mam strasznyIde spac conajmniej do 16.00
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie ja też wariowałam z tym uchem, zwłaszcza, że jak miałam je zatkane to mowiłam "przez nos" no dostawałam szewskiej pasji ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Dobranoc
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie gardło też zaczyna boleć
muszę sobie coś dzisiaj kupić
|
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
tantum verde
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
To chyaba taka pora. Do tego pogoda wariuje. Z rana 7-10 stopni po południu 20
Malensstfo koniecznie coś na gardło wez. Ja polecam, herbatke z miodem i cytryną albo imbirem. Pycha i do tego bardzooo zdrowe
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Znajoma weszła do apteki, chciała kupić tantum verde, ale coś się jej popierdzieliło i powiedziała, że che tabletki "virtuti militari"
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Herbatkę z cytryną i malinami to piję codziennie...może dzisiaj mleczko z miodem sobie zapodam.... ![]() Tak kojarzyłam, że Tantum Verde się nadaje...więc kupię dziś....może na gardle się zatrzyma... Bika |
|
|
|
|
#477 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry.
Jak Wam mija sobota? Ja leżę jeszcze w łóżku, ale chora jestem trochę to sobie pozwalam. Później może coś ogarnę mieszkanie. Tż własnie dzwonił co kupić na ryneczku. Tak sobie myślę, że chyba zaraz po ślubie chciałabym zacząć starania o maluszka.
|
|
|
|
#478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz konczy sie 2cykl zobaczymy co bedzie. we wtorek ma przyjsc @....
|
|
#479 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziekujemy
Cytat:
np tu co sie opiekuje dzieckiem rodzice dali mi wytyczne co dawac do jedzienia i picia....i juz pomijam granulkowe herbatki ale......jak na opakowaniu jest napisane ze na iles tam ml sypac miarke to ja mam sypac 3!!!!!!! ![]() Cytat:
hahahahahahaha nooo piwnica sprzatnieta, mieszkanie tez i nawet biszkopt zrobiony aaaa i powidelka sliwkowe wlasnie sie robia zaraz zabieram sie za obiad i czekam na Tzta i jedziemy do Ikei |
||
|
|
|
#480 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mam wiele obaw i watpliwości, ale z czasem one pewnie miną. ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Co kupujecie? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

), więc on mnie nie będzie leczył, bo nie ma na co leczyć. Z bólami głowy zaprasza do neurologa. 

(okres is coming 

uhh
oby szybko zleciał...

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 
i miło że niektóre tęskniły 
myslalam ze padne bo babusia starsza i sama i wiadomo pieniedzy nie ma ale powiedziala ze jakby nie miala to by nie dala i jak nie wezmiemy to sie pogniewa. I jeszcze dodala ze ogromna przyjemnosc bysmy jej sprawili jakbysmy ja zabrali do sklepu jak bedziemy kupowac ten dywanik 

nooo ale ja mam dopiero pierwsze dziecko wiec pewnie tez sie nie znam 

No nic, moze jak sie lepiej poczuje pojde na drugą czesc zajec...