|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.
Cytat:
. A tak poza tym, to dziwi mnie takie chamskie nagabywanie ludzi. Niech dziadki zajmą się sobą, ewentualnie tematem Smoleńska.
Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-09-30 o 12:27 |
|
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
to ja kiedyś natrafiłam na taką sytuację w autobusie:
godziny szczytu, wielki ścisk. Na przystanku stoi facet z wózkiem i postanawia się wepchnąć na siłę (pomimo tego, że na ten wózek serio nie było miejsca). No ale jakimś cudem mu się udało, potem zaczął rzucać się do jakiegoś faceta, że ten powinien się przesunąć gdzieś tam, bo on chce sobie wózek ustawić. No sorry, ale każdy się spieszy do domu, nikt nie będzie wychodził z autobusu i czekał na kolejny tylko dlatego, że jakiś facet chce się wepchnąć z wózkiem i zająć 4 miejsca stojące. I zaczął rzucać tekstami w stylu "jak będzie chciał pan wysiąść, to ja się nie przesunę!"
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Bo im się nie chciało pewnie iść kawałek dalej. No a jak wysiadałam, to jeszcze babka zamiast jakoś wysiąść i mnie przepuścić (bo jej powiedziałam, że wysiadam), to stała i się patrzyła Dodam, że sama jechałam z wózkiem
Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-09-30 o 13:09 |
|
|
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
No ja się cieszę że bardzo rzadko korzystam z komunikacji miejskiej, chociaż jak ostatnie kilka lat jeździłam do pracy busami to tam też się różne 'cuda' działy
![]() Ale właśnie dziwią mnie takie gburowate osoby, które nie wiedzą co to uprzejmość i kultura, nie tylko w komunikacji ale ogólnie w życiu, wszędzie można takich spotkać niestety. |
|
|
|
#3576 | |
|
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
W końcu kierowca zareagował i powiedzial, że w sumie tylko na jeden wózek jest miejsce przewidziane, więc absolutnie nie może wsiadać. Co do kwilących dzieci to faktycznie awantura niepotrzebna. Ale np. jechałam kiedyś autobusem i babka swojemu 5- czy 6-letniemu dziecku(czyli takiemu już kumającemu) całą drogę włączała melodyjki z książeczki. Bardzo głośne. To moim zdaniem tak samo przesada jak słuchanie na głos muzyki. A jak ktoś zwrócił uwagę to była afera, że dziecko mu przeszkadza, że może sam wysiąść, że bez serca natalkaa7522, to masz wyjątkowe szczęście. Ja przez ostatnie trzy lata nie korzystam często, a i tak sporo się "przeżyłam" takich afer. Edytowane przez alkaxy Czas edycji: 2012-09-30 o 13:12 |
|
|
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3578 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
|
|
|
#3579 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I jak tylko dotarłam do "Салвадор Дали" to mi wzrok zjechał na opis i oko oraz ręka zabolały od razu, więc stwierdziłam, że sobie daruję, bo obiad przede mną ![]() Cytat:
Cytat:
I oczywiście widziałam kilka sytuacji, kiedy ludzie z wózkami wsiadali do zapchanego autobusu, a potem już w czasie jazdy mieli pretensje, że jest ciasno i że powinno się im zrobić więcej miejsca, bo oni są z wózkiem Cytat:
Cytat:
Edytowane przez linka_12 Czas edycji: 2012-09-30 o 14:48 |
|||||
|
|
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie w dziekanacie zawsze rozwalali nieogarnięci studenci, którzy zamiast spytać kto stoi przed nimi, stali w grupie co najmniej 5 osobowej i gadali. Przez to robił się sztuczny tłok. Stoi z 10 osób a jak się spyta, kto do dziekanatu, to nagle nikt albo w ostatniej chwili dwie osoby, bo czegoś nie wiedzą .
|
|
|
|
|
#3581 |
|
Raczkowanie
|
Ja miałam chamską sytuację na PKS w Lublinie, jakieś 2 lata temu. W piątki zawsze był problem z powrotem do rodzinnego domu, gdyż wiele osób z mojego miasta w Lublinie studiuje, a ja (niestety
Pks na szczęście miałam po drodze. Podchodzę do okienka i mówię, że proszę jeden studencki bilet na PKS do Radomia o 15 (godzina zmyślona, bo teraz nie pamiętam, o której to było). Pani na mnie fuknęła i odwróciła głowę udając, że nie słyszy. Mówię więc jeszcze raz, że na PKS do Radomia o godz. 15. Pani do mnie burknęła, że nie ma takiego. Ja zonk, pytam więc o której jest. A pani do mnie, że tu nie jest informacja i czy chcę kupić bilet czy nie. Mówię, że chcę, ale że w internecie widziałam, ze jest o 15 a jeśli nie ma, to chcę na następny. Pani znów że o 15 nie ma. To pytam, już mniej grzecznie, o której w takim razie jest następny (w kolejce stało na pewno wiecej niż 10 osób...). Pani nie jest informacją. Wkurzona mówię więc, że w takim razie poproszę bilet na PKS do Radomia, pierwszy, który odjeżdża po godzinie 15. Pani sprzedała mi bilet...na 15:05 No nie rozumiem, nie rozumiem
|
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3585 |
|
Ha ha ha ha ha
|
Pani Halinka
|
|
#3586 |
|
Wredna Ruda Beczka Soli
|
Zadziwiają mnie naleciałości z peerelu (rodem z Misia) bo inaczej tego nie mogę nazwać. Przykład:
Miejsce akcji: bazar osoby akcji: pani sprzedająca [PS] i pan kupujący [PK] przedmiot akcji: buty. [PK] przebiera coś w butach na bazarze, niewielki tłumek wokół stoiska, [PS] udaje, że pracuje. [PK] pyta się o coś, czego pani nie zrozumiała, więc uprzejmie prosi o powtórzenie: [PS] - "czego chce?" Pan powtarza pytanie: "Jaki rozmiar mają te buty?" [PS] z wyraźnym oburzeniem w głosie: "Aaa skąd JA to mogę wiedzieć?!?" Bareja wiecznie żywy. Nie kumam tego.
|
|
#3587 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3588 |
|
Ha ha ha ha ha
|
|
|
#3589 |
|
Konto usunięte
|
dziwią mnie ci którzy kręcą ten program master chef
![]() ja rozumiem że ktoś jest zza granicy a Polski to bardzo trudny język i ma prawo popełniać błędy ale... finałowa scena, odpada nasz ukochany uczestnik i.. "oddawaj fartucha" albo "wszyscy do pulpety" to urocze na swój sposób ale ujmuje powagi sytuacji
|
|
|
|
#3590 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3592 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też jestem za testami psychologicznymi, a może nie tylko testami ale również szkoleniami z zakresu psychologii dla przyszłych małżonków i rodziców.
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie przeraża to, że ludzi trzeba uświadamiać w takich kwestiach. Tak, jak słyszałam, że ponoć chcą wprowadzić albo wprowadzili kursy dla narzeczonych, jak żyć w małżeństwie (?). Czyli, że wzrasta ilość nieodpowiedzialnych ludzi czy co? Trochę niepokojące.
|
|
|
|
#3595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale było widać, że ona jest trochę nie ten tego
||
|
|
|
#3596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ostatnio w sklepie pani pokazywała obcokrajowcom na palcach, że mają zapłacić 17,63zł ![]() hehe
||
|
|
|
#3598 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Czy nikt mądry nie weźmie przykładu z tamtych krajów i na ich wzór nie zmieni edukacji językowej w szkołach? Bo jak widać nasza ma shitowe efekty. |
|
|
|
|
#3599 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
Kasjerka: Data. Ja: Ee... Kasjerka: Muszę mieć datę. (tuż przed nią na ścianie wisiał wielki kalendarz z tymi przesuwanymi okienkami) Ja: A który jest dzisiaj? X? Kasjerka (ma przed oczami kalendarz): Nie wiem. Ja w końcu wychyliłam się niemiłosiernie i zaczęłam sczytywać datę z jej kalendarza, który miała przed oczami i jej podałam ![]() Wiem, że ona nie ma obowiązku znać daty, ale skoro miała przed oczami wielki kalendarz, to zwykłą złośliwością było pytanie o datę... |
|
|
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wracając do ikei to kupiłam sobie tam dzisiaj patelnie za 7,99zł, o której ktoś tu pisał. (ale stałam w kolejce pół h, tyle było ludzi |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

chłopak nie dał sobie w kaszę dmuchać i wywiązała się mega kłótnia, po stronie babsztyla stanęło dwóch facetów, zaczęli krzyczeć żeby sobie samochodem z dzieckiem jeździł jak się dziecko nie umie zachować (przypominam dziecko dwa lata),po stronie chłopaka też ktoś stanął. Doszło do tego, że jeden z facetów poszedł do motorniczego, który myślał że coś się dzieje i zatrzymał tramwaj, ale jak zobaczył o co chodzi tylko postukał się po głowie i powiedział żeby się wstydzili.
. A tak poza tym, to dziwi mnie takie chamskie nagabywanie ludzi. Niech dziadki zajmą się sobą, ewentualnie tematem Smoleńska.

. Bo im się nie chciało pewnie iść kawałek dalej. No a jak wysiadałam, to jeszcze babka zamiast jakoś wysiąść i mnie przepuścić (bo jej powiedziałam, że wysiadam), to stała i się patrzyła

[COLOR="Silver"]

(ale stałam w kolejce pół h, tyle było ludzi