Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-30, 19:50   #571
advena85
Zadomowienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII

Ależ Wy pędzicie
My jutro na wizytę się wybieramy, a w czwartek usg
advena85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 19:55   #572
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
Dorcia trzymam kciuki,zeby Wam sie poukladalo.
Jesli postanowilas wybaczyc i dac mu szanse,to sprobuj juz do tego nie wracac,bo takie ciagle retrospekcje bolesnych wydarzen tylko Cie stresuja.
Wiem,ze to trudne,ale tylko tak mozesz byc szczesliwa,a jesli nadal mu nie ufasz i masz do tego powody, to niestety nie jest to dobra droga do szczesliwego zwiazku. Ja wierze,ze mozna blad popelnic raz i sie to nie powtorzy, bo moja kolezanka tak miala z mezem i chcieli juz sie rozwiesc,ale sprobowali i naprawde sa bardzo szczesliwi,ale kazde z nich dba o ten zwiazek,bo wie jak latwo sie stracic.
Musisz kochana to sobie sama wszystko przemyslec,bo tylko w Tobie jest odpowiedz czy to jest ten wybrany i z nim bedziesz szczesliwa,a problemy mniejsze czy wieksze i tak zawsze beda,to normalka.

kilka zdjec, reszta w albumie
sliczne jak moge dac jedna rade-sloneczko powinno byc za aparatem a nie przed wtedy inaczej swiatelko pada. i nie ma tego cenia po prostu robic ze swiatlem a nie pod chyba ze w zachodzie slonca pod swiatlo etdy powstaje super efekt
teraz prosze mnie zlinczowac za wymadrzanie sie
Kochana piekna sukienka!!!!!!!bedziesz wygladala boskonapewno bedzie dobra!!

Cytat:

ja w domku to sie postaram raczej woda myc, ewentualnie pupa pod kran, jak grubsza sprawa i mydelko dla dzieci,ale na pewno w nocy czy na wyjscia to tez chusteczki pojda w ruch
Dziewczyny znajac zycie jak zobaczycie jak wygodne sa chusteczki to nie bedziecie sie bawily w wode no chyba ze tak mi sie wydaje i u mnie to wynika z lenistwa-bo ja to leniuch i mi by sie nie chcialo z woda i mydlem latac po schodach za kazdym razem

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
spakuj sobie gazetki i książkę może.. na ile idziesz?

a tak w ogóle to wygrałam aukcje - mata moja

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
Witam sie w ten pieeeekny dzien
Dzis niedziela......wiec dzis zaczynamy 36tydzien maaaaaatko juz mozemy prawie rodzic
Wlasciwie to juz 9 miesiac!!!!!
No to niezle
Brzuszek okresowo boli coraz czesciej, ale ja nadal nie potrafie powiedziec kiedy taki bol sie konczy - nie odczuwam tego jako rodzaj skurczu ktory sie gdzies tam konczy, ciezko mi to okreslic:/
Widocznie malo intensywne te bole
36

kurde dziewczyny zaczynam sie powoli bac porodu

Cytat:
Napisane przez tynkusia Pokaż wiadomość
Hej Kobietki !!!
Witam sie pod koniec weekendu obzarta fasolka po bretonsku caly garnek tylko dla mnie i malenstwa

Mi moja mama kracze, ze polowa listopada i maluszek bedzie juz z nami

Piekna!!!!!!! Gdybym miala okazje to bym tez chciala w takiej paradowac

O ja!!!!!!!! jak to zlecialo!!!!!!!!!:e eek:

Kupilas ta pileczke??

Ja na taka tarte to bym sie skusila ciekawe tylko co by moj diabetolog powiedzial na to heh
a jak z cukrem po fasolce??kurde zjadlabym...chyba zrobie...

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Anielko za jutrzejsza wizyte!!bedzie wsio okiej

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 19:58   #573
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Aż z ciekawości zaczęłam szukać choć nie mam w planach rozwodu.

Mam nadzieję, że również żadna z Was nie będzie musiała z tego korzystać.

Wygląda, że można unieważnić, ale muszą być konkretne powody.

To co mnie udało się znaleźć:

http://www.kobietaiprawo.pl/uniewazn...lzenstwa1.html

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Super
no widzisz.
ja tam juz zadnego rozwodu, sorki ale moj maz musi sie ze mna pomeczycnie puszcze go
heh wlasnie jak weszlam na strone uniewaznienie tą co podalas, wszedl moj maż usiadl obok mnie a tak spojrzal i -coo juz masz mnie dosyc?
a wlasnie musze go pochwalic bo dzis sam polozyl w pokoiku malego panele wiec hurra neidlugo bede mogla urzadzac, zostaly tylko listwy i wykonczenia podlogi wiec luz..jestem z neigo dumna

advena tez mma jutro wizyte, na 10tą ale pewnie wejde pozniej trzymam kciuki .

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
sliczne jak moge dac jedna rade-sloneczko powinno byc za aparatem a nie przed wtedy inaczej swiatelko pada. i nie ma tego cenia po prostu robic ze swiatlem a nie pod chyba ze w zachodzie slonca pod swiatlo etdy powstaje super efekt
teraz prosze mnie zlinczowac za wymadrzanie sie
Kochana piekna sukienka!!!!!!!bedziesz wygladala boskonapewno bedzie dobra!!

Dziewczyny znajac zycie jak zobaczycie jak wygodne sa chusteczki to nie bedziecie sie bawily w wode no chyba ze tak mi sie wydaje i u mnie to wynika z lenistwa-bo ja to leniuch i mi by sie nie chcialo z woda i mydlem latac po schodach za kazdym razem

36

kurde dziewczyny zaczynam sie powoli bac porodu

a jak z cukrem po fasolce??kurde zjadlabym...chyba zrobie...

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Anielko za jutrzejsza wizyte!!bedzie wsio okiej
ja kupie 2 paczki chusteczek i zobaczymy jak pupcia na ten rodzaj zareaguje..co do wody to moze to zastosuje jak maly sie okaże alergikiem..bo tez leniuch jestem

a wlasnie marti ile ty mailas tych reczniczkow bo zobaczylam ze kamilka tak duzo kupila, a ja ma jeden z okryciem tylko i tak mysle bo chcialam kupic zwykly po prostu , albo naszym bym wycierala pozniej juz po wypraniu w proszku dzidziusiowym

dzieki dziewczyny za kciuki

Edytowane przez czarnamadonna1982
Czas edycji: 2012-09-30 o 20:00
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 20:03   #574
marti86
Zakorzenienie

Anielko no to niezle dalas tz do myslenia hihi
ja mam dwa reczniki z kapturkiem-uwazam ze wiecej nie potrzeba.bo i tak po kazdym myciu wieszamy i sie suszy-wycieramy czyste dziecko wiec na kilka dobrych dni starczy i drugi na zmiane jak pierwszy do prania.wiecej nie trzeba

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

no i brawa dla tz!!!!

Stary 2012-09-30, 20:06   #575
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Anielko no to niezle dalas tz do myslenia hihi
ja mam dwa reczniki z kapturkiem-uwazam ze wiecej nie potrzeba.bo i tak po kazdym myciu wieszamy i sie suszy-wycieramy czyste dziecko wiec na kilka dobrych dni starczy i drugi na zmiane jak pierwszy do prania.wiecej nie trzeba

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

no i brawa dla tz!!!!
ok super dzieki to juz wsio wiem
Stary 2012-09-30, 20:16   #576
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez advena85 Pokaż wiadomość
Ależ Wy pędzicie
Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Wita się z wami zakatarzona Micia
Cześć smarkata Mam nadzieję, że się nie obrazisz - to tylko taki żarcik związany z Twoim katarem

Cytat:

Pewnie masz rację - wyjdzie to w praniu, jak tysiąc innych rzeczy. Ja akurat nie mam biegania po schodach i sama jestem sceptycznie nastawiona do tych chusteczek po tym jak sama ich używałam i miałam po większości z nich uczulenie. Mam po prostu gdzieś tam w głowie, że one nie są takie super delikatne, choć mam już na wszelki wypadek zakupione 2 opakowania Pampersów. Może się okazać, że ja również okażę się ich fanką

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
no widzisz.
ja tam juz zadnego rozwodu, sorki ale moj maz musi sie ze mna pomeczycnie puszcze go
heh wlasnie jak weszlam na strone uniewaznienie tą co podalas, wszedl moj maż usiadl obok mnie a tak spojrzal i -coo juz masz mnie dosyc?
a wlasnie musze go pochwalic bo dzis sam polozyl w pokoiku malego panele wiec hurra neidlugo bede mogla urzadzac, zostaly tylko listwy i wykonczenia podlogi wiec luz..jestem z neigo dumna
Położył panele, a Ty czytasz strony o unieważnieniu małżeństw. Dogodzić kobiecie

Trzymam kciuki za wizytę
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 20:24   #577
madzius90
Zakorzenienie

Witam się w niedzielny wieczór

Jak zwykle w weekend mało nadrabiania

Z tego co pamiętam:
Muminku ogromne laski: dla Laurki i za dalsze postępy!!
Peperonik śliczne zdjęcia

A dla wszystkich chorowitków szybkiego powrotu do zdrowia
Mnie męczy już "tylko" kaszel

za wszystkie zaczęte tygodnie!!
Robi się poważnie

Ale ja jak sobie pomyślę, że niedługo mam urodzić to czuję podniecenie i ekscytację i nie mogę się doczekać
Nadal nie boję się porodu, zobaczymy ile jeszcze tak wytrzymam

Dziś ciąg dalszy porządków. Przenieśliśmy troszkę rzeczy na górę, przede wszystkim rzeczy Bartusia- leżą już sobie w jego szafie i czekają
Z resztą przenosin musimy czekać do czwartku jak nam przywiozą meble, bo teraz to bez sensu
Muszę się pochwalić,że mam cudownego męża Tyle pracy włożył w ten remont, żebyśmy mogli sobie w trójeczkę spokojnie tam mieszkać
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 20:25   #578
muminek88
Zadomowienie

mala ma coraz mniej plynow,glowka malo urosla 2 dni a dzis nic ale punkcja byla...plyn tez coraz jasniejszy...czyzby??boje sie za wczas cieszyc...a i moja mała dzis przekroczyła 2 kg!!!!!!!!!!!!!!!i spi w takim podgrzewanym łóżeczku od dzis co wiaze sie z tym ze dzis ma pierwszy raz spiochy ubrane....tak slodko wygląda!
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 20:27   #579
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
mala ma coraz mniej plynow,glowka malo urosla 2 dni a dzis nic ale punkcja byla...plyn tez coraz jasniejszy...czyzby??boje sie za wczas cieszyc...a i moja mała dzis przekroczyła 2 kg!!!!!!!!!!!!!!!i spi w takim podgrzewanym łóżeczku od dzis co wiaze sie z tym ze dzis ma pierwszy raz spiochy ubrane....tak slodko wygląda!
Super
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 20:29   #580
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Cudowne wieści, oby tak dalej!
Laurka to silna i dzielna dziewczynka i da radę i wyrośnie na zdrową, piękna kobietę
Stary 2012-09-30, 20:39   #581
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
Wita się z wami zakatarzona Micia
łączę się w bólu

Cytat:
Napisane przez advena85 Pokaż wiadomość
Ależ Wy pędzicie

Cytat:
dla męża mój też już przebąkuje, że farbę trzeba odświeżyć, więc czuję, że w środę albo czwartek też mnie ( tzn tżta ) malowanie czeka

Cytat:
advena tez mma jutro wizyte, na 10tą ale pewnie wejde pozniej trzymam kciuki .

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
A dla wszystkich chorowitków szybkiego powrotu do zdrowia
Mnie męczy już "tylko" kaszel
oby szybko przeszedł
mnie jeszcze gardło boli i z nosa trochę leci

Cytat:
Dziś ciąg dalszy porządków. Przenieśliśmy troszkę rzeczy na górę, przede wszystkim rzeczy Bartusia- leżą już sobie w jego szafie i czekają
Z resztą przenosin musimy czekać do czwartku jak nam przywiozą meble, bo teraz to bez sensu
Muszę się pochwalić,że mam cudownego męża Tyle pracy włożył w ten remont, żebyśmy mogli sobie w trójeczkę spokojnie tam mieszkać
za wytrwałość i dla mężusia oczywiście

Cytat:

ale szybko rośnie!

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 20:43   #582
marti86
Zakorzenienie

Cytat:

dzielna dziewczynka

Stary 2012-09-30, 20:47   #583
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
dla męża mój też już przebąkuje, że farbę trzeba odświeżyć, więc czuję, że w środę albo czwartek też mnie ( tzn tżta ) malowanie czeka
To fajnie

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
mnie jeszcze gardło boli i z nosa trochę leci
Oby szybko przeszło
Stary 2012-09-30, 20:56   #584
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
jejku świetne wieści
ale nadal trzymamy kciuki

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

ah ide do wyra..... wygrzać sie czy coś. masakra

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 21:11   #585
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

muminku super

madzius to fajnie ze juz remont z glowy co do porodu to mi sie tak nei spiszy nie czuje ekscytacji raczej strach, poza tym neich sobie jeszcze meisiac posiedzi zdąze sie nalatac, nacieszyc i wogole.oczywiscie, ze chcialabym maluszka zdrowego i super ze juz blizej niz dalej do zobaczenia go bo ciązy tez mam dosc ale wszytsko w swoim czasie
nie wiem moze dziwna jestem jeszcze niedawno juz chcialam trzeci trymestr a teraz sie boje porodu i wogole wszytskiego. że nie dam rady.że mnie przerośnie to wszystko, że wszystko się zmieni , i boje sie czy wszystko bedzie ok.takie tam typowe lęki bo ja ogolnie panikara jestem.

wlasnie bo ty madzius sie nei boisz a ja sie wlasnie strasznie boję porodu jak czytam opisy to mi łzy ciekną , ja nie wiem ja tam chyba rozniose caly szpital

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Trzymam kciuki

Cześć smarkata Mam nadzieję, że się nie obrazisz - to tylko taki żarcik związany z Twoim katarem

Pewnie masz rację - wyjdzie to w praniu, jak tysiąc innych rzeczy. Ja akurat nie mam biegania po schodach i sama jestem sceptycznie nastawiona do tych chusteczek po tym jak sama ich używałam i miałam po większości z nich uczulenie. Mam po prostu gdzieś tam w głowie, że one nie są takie super delikatne, choć mam już na wszelki wypadek zakupione 2 opakowania Pampersów. Może się okazać, że ja również okażę się ich fanką

Położył panele, a Ty czytasz strony o unieważnieniu małżeństw. Dogodzić kobiecie

Trzymam kciuki za wizytę

to tak na wypadek jakby nieładnie położył

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
jejku świetne wieści
ale nadal trzymamy kciuki

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

ah ide do wyra..... wygrzać sie czy coś. masakra
niech cię mąż rozgrzeje

Czas edycji: 2012-09-30 o 21:06
Stary 2012-09-30, 21:17   #586
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2012-09-30, 21:17   #587
peperonik
Zadomowienie

Cytat:
piękna !
trzymam kciuki, by pasowała
Cytat:
Napisane przez dorcia2120 Pokaż wiadomość
peperonik śliczna sukienka
Cytat:
Super
dzieki dziewczynki, perelka mi ja pokazala, mam nadzieje,ze sie wcisne
Cytat:
spakuj sobie gazetki i książkę może.. na ile idziesz?

a tak w ogóle to wygrałam aukcje - mata moja
super,bo swietna jest
Cytat:
Dzis niedziela......wiec dzis zaczynamy 36tydzien maaaaaatko juz mozemy prawie rodzic
Wlasciwie to juz 9 miesiac!!!!!
No to niezle
Brzuszek okresowo boli coraz czesciej, ale ja nadal nie potrafie powiedziec kiedy taki bol sie konczy - nie odczuwam tego jako rodzaj skurczu ktory sie gdzies tam konczy, ciezko mi to okreslic:/
Widocznie malo intensywne te bole

Gratuluje wszystkich nowo rozpoczetych tygodni

Ja tez kupilam

Dziewczyny i jak byscie mialy ochote to przypominam o pilkach w lidlu za 30zl!!!

Halwaya super mata!!

Peperoniku urocze zdjecia!!
ja nadal mam niewiele zdjec....wspominalam cos tż-towi zebysmy zrobili, ale jakos dzis znow nie wyszlo, a pogoda byla sliczna. Bylismy na wsi, troszke z rodzinka posiedzielismy i jakos tak zeszlo

Od miesiaca chodzi za mna tarta z jablkami.....nigdy nie robilam - pracochlonne to?? no i kurcze nie mam smietanki 30% a w wiekszosci przepisow jest:/
dziekuje i polecam nakrecic meza,dopoki jest pogoda i jeszcze w dwupaku jestes, a czas szybkoo leci- gratulacje 9 miesiaca wow
Cytat:

ja jestem nie do zycia, ta glowa mnei boli i wogole..chyba cos mnie beirze, gardlo mnie boli

pepperonik sukienka śliczna!!!!wow bedziesz cudnie wyglądac
pepperonik jaki sloodki piesiui twoj brzuszek mmm
dziekujemy
i duzo duzo zdrowka zyczymy

Micia dla Ciebie tez duzo zdrowka
dorcia wracaj do nas szybciutko
tynkusia, hania, madzius
advena kciuki za wizyte jutrzejsza
marti dzieki za opinie, ciekawa bylam co powiesz,bo w koncu to Twoja pasja, dzieki za uwagi, to dla mnie bardzo cenne
oczywiscie ciagle o tym tz-towi mowie,bo inaczej jest ciemno,ale czasem sie zapominamy

podrzemalam, bylam z psami, master szefa obejrzelismy,a teraz Harrego ostatnia czesc ogladamy na HBO,ale sie cos wkrecic nie moge,ale juz to widzialam w kinie,wiec tak jednym okiem patrze
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 21:21   #588
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość

ale u mnie w lidlu to już chyba trzeba czekać w kolejce 4 godziny przed otwarciem, jak przychodze koło 13 to nie ma śladu po takich fajnych rzeczach...
ja muszę właśnie męża punkt 8 wysłać, oby się załapał

Cytat:
Wpadłam przywitać się z Bartusiem w 34 tygodniu

Cytat:
nie mam was kiedy nadrobic....nie chcialam was niepokoic ale...w czwartek zabieg,caly dzien w szpitalu,wczoraj tez caly dzien zalatwany a dzis w pracy,teraz wrocilam z szpitala,ogarnelam dom i zrobilam ciasto bo jutro mam gosci...dobrze ze mega obroty mam to nie mam czasu mysleć...jestesmy po zalozeniu zbiorniczka,po operacji plyn sciagany jest codziennie,ale z dnia na dzien jest bardziej klarowny i jest go mniej ale i tak duzo,bo dzis 4 ml ściagneli...glowka jeszcze tez urosla i ma juz 35 cm co daje nam 5 na plusie.Po narkozie mała szybko doszla do siebie i odlaczyli jej tlen,ładnie zjadła,wczoraj juz na cycku wisiala... wczoraj miała 1,895 ...jutro znow wazenie.Na oddziale ma opinie najmniejszego dziecka ale najwiekszego żarloczka bo jak siostra 15 min chce za pozno jej dac mleko albo ja sie spoźniam to juz jest ryk...a wiec moje dziecko wczoraj skonczylo miesiac i ma pol kilo na plusie....uwierzyc nie umiem!!

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość

No, ale kupiliśmy wyprawkę !!!

No i zaczęliśmy wczoraj 34 tydzień

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
ja zaczynam dziś 29 tydzień

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość

I zapomniałam dodać, że dzisiaj nam trójka na przód wchodzi!

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki, witam sie chora i z łóżka... gardło boli z nosa cieknie... noc koszmarna... nie nadrabiam bo nie mam siły
zdrówka

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
dziewczyny ostatnio mało sie odzywałam, ale to dlatego że sie uczyłam i od piątku jestem Panią Licencjat matematyki

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
A ja sie witam w 34 tyg jeszcze 3 tyg i moge rodzic

Cytat:
Dzis niedziela......wiec dzis zaczynamy 36tydzien

hej
my mieliśmy całkiem przyjemny dzionek, dopiero po 18 byliśmy w domu
tylko w kościele nie mogłam wysiedzieć - duszno mi było i serce waliło
i moja mama ma już normalnie szufladę dla Jasia u siebie w domu
ba! nawet proszek ma Bobas i wszystko poprane czapeczka na zimę, skarpetki, rajstopki, jakieś body, półśpiochy, bluzeczka
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 21:22   #589
peperonik
Zadomowienie

Cytat:
to swietne wiesci niech Laurka rosnie duza i zdrowa

czarnamadonna dla meza
teraz to dopiero Cie na rekach bedzie nosil,jak zobaczyl,ze o uniewanieniu czytasz

madzius gratulacje 34 tyg

Edytowane przez peperonik
Czas edycji: 2012-09-30 o 21:24
Stary 2012-09-30, 21:44   #590
karolamankowa
Zadomowienie

Witam wieczornie,
Muminku,
Ja coś czuje ze niedługo malutka będzie już w domu
W każdym bądź razie wizja powrotu do domku coraz bliższa

Micia- koniecznie kup na katar ten prenalen, u mnie naprawdę działa (choć w smaku masakra- połączenie czarnej przeczki i czosnku)

Czarna- normalnie chłopa straszysz bezpodstawnie

Justa,
Wow 9 miesiąc to naprawdę nie przelewki-gratki i zazdraszczam

Neipys,
Widzialaś na wrześniówkach że Kajaja urodzila
A jeszcze nie tak dawno starałyśmy się razem

Marti,
Z tym myciem pupy to Ci rację przyznaje- jak da radę to i owszem ale ciężka sprawa

Dorcia,
Żeby czas w szpitalu szybko Ci zleciał

Tai,
Pierwszy wnuk mamy będzie? Będzie się małym opiekować? Czy tak ze szczęścia po prostu ta szuflada
Moja mama mi ciagle przypomina ze wnuki się kocha bardziej niż dzeci

A u nas fajna niedziela z długim spacerem i dobrym obiadkiem...i sernikiem zakalcem no ale trening czyni mistrza wiec będę próbować dalej
A jutro do ortodonty, chyba już przedostatnia wizyta i będę miała taki uśmiech o
Stary 2012-09-30, 22:09   #591
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Witam wieczornie,
Muminku,
Ja coś czuje ze niedługo malutka będzie już w domu
W każdym bądź razie wizja powrotu do domku coraz bliższa

Micia- koniecznie kup na katar ten prenalen, u mnie naprawdę działa (choć w smaku masakra- połączenie czarnej przeczki i czosnku)

Czarna- normalnie chłopa straszysz bezpodstawnie

Justa,
Wow 9 miesiąc to naprawdę nie przelewki-gratki i zazdraszczam

Neipys,
Widzialaś na wrześniówkach że Kajaja urodzila
A jeszcze nie tak dawno starałyśmy się razem

Marti,
Z tym myciem pupy to Ci rację przyznaje- jak da radę to i owszem ale ciężka sprawa

Dorcia,
Żeby czas w szpitalu szybko Ci zleciał

Tai,
Pierwszy wnuk mamy będzie? Będzie się małym opiekować? Czy tak ze szczęścia po prostu ta szuflada
Moja mama mi ciagle przypomina ze wnuki się kocha bardziej niż dzeci

A u nas fajna niedziela z długim spacerem i dobrym obiadkiem...i sernikiem zakalcem no ale trening czyni mistrza wiec będę próbować dalej
A jutro do ortodonty, chyba już przedostatnia wizyta i będę miała taki uśmiech o
ooo gratuluje
ja wogole piec ciast nie umiem, same zakalce ale probuje, ostatnio jedyne co mi wyszlo to babka marmurkowa ale to proscizna wiec niema sie czym chwalic
za to wg mojego męża jestem mistrzynia gulaszu i zupek

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
to swietne wiesci niech Laurka rosnie duza i zdrowa

czarnamadonna dla meza
teraz to dopiero Cie na rekach bedzie nosil,jak zobaczyl,ze o uniewanieniu czytasz

madzius gratulacje 34 tyg
nie wiem czy uniesie bo on taki chuderlak a ja nei chudne ostatnio

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

a i gratuluje wszystkim 34 tygodnia bo widze ze sporo tego

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

a wczorraj pierwszy raz widzialam fim Wesele Smarzowskiego i powiem sczzerze, zdolowalo mnie strasznie...nie mowie ze zły ale polskie filmy zawsze mnie dołują .wczesniej to nawet to lubilam ale w ciązy nei bardzo bo potem mam humor do du..py

za to pozniej sobie oglądalam Family Guy ktorego z mężem bardzo lubimyoczywiscie ja zasnelam a najelpsze ze caly dzien wyrzucalam męzowi , ze ostatnio nie było mizianek tralalal i ma dzisiaj sie mną zajać , po czym tradycyjnie zasnelam

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

[QUOTE=T'ai;3684254

hej
my mieliśmy całkiem przyjemny dzionek, dopiero po 18 byliśmy w domu
tylko w kościele nie mogłam wysiedzieć - duszno mi było i serce waliło
i moja mama ma już normalnie szufladę dla Jasia u siebie w domu
ba! nawet proszek ma Bobas i wszystko poprane czapeczka na zimę, skarpetki, rajstopki, jakieś body, półśpiochy, bluzeczka [/QUOTE]

brawa dla mamy

jeju przy was jak grzesznica sie czuje nie pmaietam kiedy bylam w kościele

Czas edycji: 2012-09-30 o 22:04
Stary 2012-09-30, 22:19   #592
Neipys
Zadomowienie

Muminek - trzymam za Was kciuki - jest coraz lepiej!

Peperonik - prześliczna sukienka

Karola - już biegnę czytać o Kaji

Ja też mam jutro wizytę o 9-tej. Już nie mogę się doczekac
aniołek 14.02.2015
Neipys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 22:22   #593
karolamankowa
Zadomowienie

Czarna,
Ooo gularz to też nie jest prosta sprawa kochana może podrzucisz jakiś przepis- mój mąż uwielbia z kasza ale mi średnio wychodzi
Ja jestem mistrzem makaronów i salatek
No a Wesele to naprawdę mocny film, jeden z moich ulubionych polskich, ale nie na ciąże, tak jak piszesz.
Arciuch i Topa genialni w swoich rolach...
Stary 2012-09-30, 22:31   #594
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Neipys Pokaż wiadomość

Ja też mam jutro wizytę o 9-tej. Już nie mogę się doczekac

Antek 18.11.2012
Stary 2012-09-30, 22:31   #595
peperonik
Zadomowienie

czarnamadonna to ja sie druga grzesznica zglaszam
apropo tego noszenia, to chyba tz mnie przez prog powinien przeniesc
za wlosy mnie wciagnie jak w ludach pierwonych, bo dziewiecdziesiat pare kilo chlopina nie uniesie,a na plecy nie mam jak wskoczyc,bo brzuch mi przeszkadza

tez nie umiem piec ciast, za to gulasz robie pyszny
i swietnie pale zapiekanki - mistrzyni w tym jestem

naipys dzieki
za wizyte

a polski film smieszny i na rozluznienie w ciazy to polecam "Kup teraz" albo "Czas serferów"
stare,ale jare
a po ciazy "Wymyk"

Edytowane przez peperonik
Czas edycji: 2012-09-30 o 22:35
Stary 2012-09-30, 22:49   #596
Soleilka
Zakorzenienie

Dziewczyny w związku z tym, że pewnie za 2 tygodnie się u Was zacznie - ogromne kciuki żeby poszło szybko, sprawnie, jak najmniej boleśnie i żebyście wspominały go tak miło jak ja swój (mimo że rodziłam 17 h sn a w końcu skończyło się cc )
mamusia lipcowa 2012

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 23:05   #597
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Dziewczyny w związku z tym, że pewnie za 2 tygodnie się u Was zacznie - ogromne kciuki żeby poszło szybko, sprawnie, jak najmniej boleśnie i żebyście wspominały go tak miło jak ja swój (mimo że rodziłam 17 h sn a w końcu skończyło się cc )
mamusia lipcowa 2012

ooooooo dziękujemy

Antek 18.11.2012
Stary 2012-09-30, 23:16   #598
livdragon
Raczkowanie

GG do livdragon

Mam dziś taki jakiś dołowaty i trudny dzień ale mój tż poprawił mi humor przed chwilą - pamiętacie rozmowę na forum o tym jak laski nie wiedzą że są w ciąży?
Przed chwilą na Oddział ratunkowy przywiózł dziewczynę 26 lat. Pojechali do bólów brzuch i krwawienia z dróg rodnych. Pytają dziewczynę czy może być w ciąży, ona że nie bo ma już 20 miesięczne dziecko poza tym miewała ostatnio miesiączki. Jak dojechali z nią do szpitala przyszedł ginekolog i zaraz zabrał ją na porodówkę - po 10 minutach urodziła donoszonego chłopca :P
livdragon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 23:38   #599
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez livdragon Pokaż wiadomość
Mam dziś taki jakiś dołowaty i trudny dzień ale mój tż poprawił mi humor przed chwilą - pamiętacie rozmowę na forum o tym jak laski nie wiedzą że są w ciąży?
Przed chwilą na Oddział ratunkowy przywiózł dziewczynę 26 lat. Pojechali do bólów brzuch i krwawienia z dróg rodnych. Pytają dziewczynę czy może być w ciąży, ona że nie bo ma już 20 miesięczne dziecko poza tym miewała ostatnio miesiączki. Jak dojechali z nią do szpitala przyszedł ginekolog i zaraz zabrał ją na porodówkę - po 10 minutach urodziła donoszonego chłopca :P
oooooooooooo mamo

soleilka dziekujemy, gratuluje maluszka

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
czarnamadonna to ja sie druga grzesznica zglaszam
apropo tego noszenia, to chyba tz mnie przez prog powinien przeniesc
za wlosy mnie wciagnie jak w ludach pierwonych, bo dziewiecdziesiat pare kilo chlopina nie uniesie,a na plecy nie mam jak wskoczyc,bo brzuch mi przeszkadza

tez nie umiem piec ciast, za to gulasz robie pyszny
i swietnie pale zapiekanki - mistrzyni w tym jestem

naipys dzieki
za wizyte

a polski film smieszny i na rozluznienie w ciazy to polecam "Kup teraz" albo "Czas serferów"
stare,ale jare
a po ciazy "Wymyk"
wymyk widzialkam dobryy
Stary 2012-10-01, 00:26   #600
agasobo
Zadomowienie

fajny blog:

http://matkasanepid.blox.pl/html

Antek 18.11.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości