Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-02, 21:07   #3961
jooasi
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
jooasi witaj no stęskniłam się

tak, tak dokładnie to jej cycuchy wkleiłam A na jej żelkach każdy staniorek prezentuje się rewelacyjnie nawet pushapy...

ona ma takie śmieszne te cycki, nie wiem czy zwróciłyście uwage jak miała t-shirt bez stanika, takie luźne i dyndające są jak nie żelki, dopiero stanik daje u niej żelkowy okrągły kształt, obstawiam, że musiała mieć wcześniej sporego zwiska i duże naturalnie piersi. ale właśnie dzięki tej luźności co nie założy to fajnie leży bo pierś się rozlewa w staniku i dopasowuje do niego a nie tak jak w przypadku sterczących zwartych piersiaków to stanik musi się dopasować do nich i ciężko dobrać odpowiedni
Stary 2012-10-02, 21:10   #3962
Saba08
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Tak się zastanawiam czy ten mięsień to kiedyś na tyle się zrośnie, że np. bez problemu będzie można ćwiczyć ostro na siłowni? (nie żebym ćwiczyła, ale na rękach np. chciałabym stanąć a nawet nie śmiem próbować)
Mi lekarz mówił, że po 3 miesiącach będę mogła znowu ćwiczyć na siłowni i generalnie funkcjonować normalnie. Ale nie wiem, czy stanie na rękach mieści się w takim określeniu
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 21:15   #3963
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
ona ma takie śmieszne te cycki, nie wiem czy zwróciłyście uwage jak miała t-shirt bez stanika, takie luźne i dyndające są jak nie żelki, dopiero stanik daje u niej żelkowy okrągły kształt, obstawiam, że musiała mieć wcześniej sporego zwiska i duże naturalnie piersi. ale właśnie dzięki tej luźności co nie założy to fajnie leży bo pierś się rozlewa w staniku i dopasowuje do niego a nie tak jak w przypadku sterczących zwartych piersiaków to stanik musi się dopasować do nich i ciężko dobrać odpowiedni
no właśnie, bez stanika byłam pewna, że ma naturalne Widziałam ją ostatnio w jakimś wywiadzie i mówiła, że kilka lat temu miała piękny duży jędrny biust ale z wiekiem obwisł i że zrobiła op. po to żeby wyglądał tak jak kiedyś i że dokładnie taki efekt osiągnęła Ale pewnie coś tam dopompowała więcej No tak czy siak to cycki jej się udały

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Mi lekarz mówił, że po 3 miesiącach będę mogła znowu ćwiczyć na siłowni i generalnie funkcjonować normalnie. Ale nie wiem, czy stanie na rękach mieści się w takim określeniu
HA! Mi też tak powiedział, mało tego pytałam i o stanie na rękach i pow. że jak dam rade to jasne, że mogę Tylko chodzi o to, że ja mam opór psychiczny bo przy prostszych ćwiczeniach się wysypuję a czasami jak napnę mięśnie tak w ciągu dnia to one w innym miejscu się napinają niż wcześniej i tak dziwnie do góry podnoszą pierś i to tak nienaturalnie czuć, jakby nić gruba w połowie piersi szła i coś tam pociągała... no nie wiem jak to opisać...może to tak ma być tylko ja się muszę przyzwyczaić

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-10-02 o 21:16
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 21:18   #3964
jooasi
Wtajemniczenie

belsenko teoria jest taka, że nam żelkowym po wygojeniu wolno wszystko i tak Twój dr głosi w programie ograniczenia głównie w naszej głowie siedzą, wiadomo, że ryzykując możemy je uszkodzić ale tak samo możemy złamać rękę czy nogę a z tego powodu nie siedzimy w fotelu bez ruchu
mięśnia pocietego raczej nie masz bo zniszczony mięsień dałby Ci ograniczenia w ruchomości ręki. ale tam w środku wszystko jest zrywane albo odcinane od żeber, u Ciebie dodatkowe ciachania były to i dłuzszy dyskomfort. brak czucia to z pociątych nerwów, ja mam wciąż jedno miesce na brodawce tkliwe i spód piersi z czuciem ale taki troche omrówczony a zaraz rok mi stuknie. nie przejmuj sie tym któregoś dnia nagle odkryjesz, że nic nie czujesz i jest fajne

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-10-02 o 21:21
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 21:23   #3965
Saba08
Zadomowienie

Cytat:

czasami jak napnę mięśnie tak w ciągu dnia to one w innym miejscu się napinają niż wcześniej i tak dziwnie do góry podnoszą pierś i to tak nienaturalnie czuć, jakby nić gruba w połowie piersi szła i coś tam pociągała... no nie wiem jak to opisać...może to tak ma być tylko ja się muszę przyzwyczaić
Mi lekarz powiedział, że jak będę napinała mięśnie, to będzie się w pewien sposób implant odznaczał, może to jest właśnie to?
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 21:24   #3966
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
no właśnie, bez stanika byłam pewna, że ma naturalne Widziałam ją ostatnio w jakimś wywiadzie i mówiła, że kilka lat temu miała piękny duży jędrny biust ale z wiekiem obwisł i że zrobiła op. po to żeby wyglądał tak jak kiedyś i że dokładnie taki efekt osiągnęła Ale pewnie coś tam dopompowała więcej No tak czy siak to cycki jej się udały

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

HA! Mi też tak powiedział, mało tego pytałam i o stanie na rękach i pow. że jak dam rade to jasne, że mogę Tylko chodzi o to, że ja mam opór psychiczny bo przy prostszych ćwiczeniach się wysypuję a czasami jak napnę mięśnie tak w ciągu dnia to one w innym miejscu się napinają niż wcześniej i tak dziwnie do góry podnoszą pierś i to tak nienaturalnie czuć, jakby nić gruba w połowie piersi szła i coś tam pociągała... no nie wiem jak to opisać...może to tak ma być tylko ja się muszę przyzwyczaić
belseno Ty sie operowalas u dr SZ?z wawy??tego z programu?
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 21:27   #3967
Katarsis87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Mi lekarz powiedział, że jak będę napinała mięśnie, to będzie się w pewien sposób implant odznaczał, może to jest właśnie to?
Mi lewy implant się nie odznacza akurat.
Stary 2012-10-02, 21:28   #3968
belseno
Zadomowienie

kasikkk87 tak wyszło

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Katarsis87 Pokaż wiadomość
Mi lewy implant się nie odznacza akurat.
a prawy?
Stary 2012-10-02, 21:30   #3969
Katarsis87
Raczkowanie

Cytat:
kasikkk87 tak wyszło

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

a prawy?
Prawy miałam operowany 3 tyg temu więc nie ma tej sprężystości co lewy.
Muszę poczekać i rozciągnąć.
Stary 2012-10-02, 21:46   #3970
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Katarsis87 Pokaż wiadomość
Prawy miałam operowany 3 tyg temu więc nie ma tej sprężystości co lewy.
Muszę poczekać i rozciągnąć.
aa faktycznie, bo ty miałaś tam tą nieszczęsną torebkę. A przed zabiegiem?
Eeee pewnie ciężko powiedzieć, bo też coś sobie przypominam że pisałaś że twarda się zrobiła...

no to sobie odpowiedziałam

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Napisane przez xxPaullinkaxx Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. mam straszny problem. Ehh zdeczdowalam sie na operacje powiekszenia piersi, juz czytalam mnostwo watkow mam wybranego chirurga i co... Moj chlopak sie nie zgadza. powiedzial ze nie bedzie mnie wspieral w tej glupocie i nie chce wiecej o tzm slyszec bo podobam mu sie taka jaka jestem. Kiedy kolejny raz o tym wspominam znow mowi ze mi odbilo i nie chce o tym slyszec. Myslalam ze bedzie mnie w tzm wspieral itp a tu takie zaskoczenie Co ja mam zrobic? Jak go przekonac? Woli sie gapic na obce duze cycki niz na moje? Nie rozumiem, przeciez podobaja mu sie duze piersi, zreszta jak 99% facetom...
a ile masz lat? Mieszkacie razem? I co z Twoimi piersiami jest nie tak, że chcesz je zmienić?
Stary 2012-10-02, 21:52   #3971
Katarsis87
Raczkowanie

Cytat:
aa faktycznie, bo ty miałaś tam tą nieszczęsną torebkę. A przed zabiegiem?
Eeee pewnie ciężko powiedzieć, bo też coś sobie przypominam że pisałaś że twarda się zrobiła...

no to sobie odpowiedziałam

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

a ile masz lat? Mieszkacie razem? I co z Twoimi piersiami jest nie tak, że chcesz je zmienić?
Hehe odpowiedziałaś bo właśnie tak było
Stary 2012-10-02, 22:18   #3972
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
belsenko oj dłuuugo mi to zajęło, dobre pół roku. dziewczyny tu pisały jedna po drugiej, ze te żelki to jak swoje piersi czują a ja się męczyłam i męczyłam, miękkie były szybko bo koło 2mc ale wciąż implant w środku czułam i jak z jajkiem chodziłam.
cześć pimpkono taaaa,ja laska a ty beee...będę zaprzeczać bo prze prze prze przesadzasz..widziałam Cię na żywca,mimo że na prochachto twój ''wielki''brzuch jest mały ,masz dłlugie nogi i rewelacyjne,najpiękniejsz e piersi!!!!!!!!!!!to jedyne co widziałam nagowięc mogę się w 100%wypowiedzieć..a ty mnie widziałaś w warkoczyku,bez makeupu,w za duzej piżamie..hi hi...JOAŚ..noo takk:coje st:aaa zdjęcia..co tam zdjęęęęciaa

BALSENO,ja blondynka to dopiero teraz zakumałamdr SZ Cię operował..to brawo dla niego...on takii fajny chyba co???ja tam bym do niego poszła w ciemno..dobre wrażenie robi

SABA gratuluję wyborui kiedy dokładnie masz ten termin????

AGATKO..hejka...co tam u Ciebie???
Stary 2012-10-02, 22:48   #3973
Agatau88
Zakorzenienie

Dziewczynki ja tylko napisze bede pisac teraz w klubie troszke a na forum zagladam ale nie dam rady pisac z uwagi na natlok zajec. Fizycznie nie ma mnie w domu calymi dniami wiec nie mam jak zajrzec do internetu.

Ale myślę o Was tęsknię za Wami i caluje gorąco
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 22:57   #3974
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
Klaudeczkoooo, Ty chuda,cycata małpo Ty, nie wklejaj więcej zdjęć bo umrę z zazdrości ;D
Powiem szczerze, że mam to samo jak oglądam jej zdjęcia

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
Olcik - zobaczysz ze z każdym dniem będzie coraz lepiej, implanty się ułożą i będziesz miała piękny i wymarzony biust!!niestety kochana musisz uzbroić się w cierpliwość, bo i tak nie masz jak tego wszystkiego przyspieszyć....

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
byłam na rozmowie u szefa ale ja mam za☠☠☠istego szefa!!! już dawno to wiedziałam a w takich sytuacjach życiowych, prywatnych jest mega ludzki z resztą sam jest lekarzem i pogadaliśmy sobie szczerze. Mówi do mnie "ale Ty jesteś taka szczupła, tylko nie przesadź"

Z moimi nie miałabym co próbować, stwierdzili by, że mam coś z głową i na drugi dzień dostałabym wypowiedzenie
Mam z deczka dziwnych szefów - mam jakiś 99% pewności, że gdyby na rozmowie o pracę widzieli moje tatuaże, to by mnie nie zatrudnili pomimo zbyt dobrego cv jak na market, woleli by kogoś z samym gimnazjum niż z tatuażami O cyckach to już w ogóle by był śmiech na sali Nie lubię ich Ale 2 znajome z pracy wiedzą, że jak tylko zacierpię na jakiś nieplanowany przypływ gotówki, to pójdzie on na cycki i niespecjalnie mi się dziwią, bo same nie cierpią na nadmiar biustu Nawet odnoszę wrażenie, że bardzo chętnie mnie będą w pracy wyręczać jak przyjdzie co do czego

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 23:00   #3975
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Mya zapisalam sie do tej kobietki ale dopiero na 16.10 troche dlugo jak dla mnie wiem ze jest jeszcze facet ktory robi USG u mnie w miescie ale nie dosc ze to chlop to jeszcze arab i wiem ze sceptycznie nastawiony jest do pan z implantami piersi nie chce zeby mi tu gadal ja i tak wystarczajaco wystaszona

guzek wydaje sie mniejszy dzis, piersi sa na swoim miejscu lewa blizna luzuje sie wiec moze wszysko jest dobrze?czekac do tego 16 czy szukac dalej?
Możesz spokojnie poczekać do 16

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki

Rodzyneczku, buźka

Nieeeee . Pani dr podczas zdejmowania szwów wzięła mojego starego w obroty i kazała mu wyręczać mnie we wszystkich domowych czynnościach . No i wyręcza naiwniak . Ale już mu chyba troszkę daruję

Muszę Wam napisać, że ostatnio cycki bolą mnie bardziej niż wcześniej - wciąż czuję jakieś kłucia, mostek jest bolesny przy dotyku, a gdy głaskam sobie piersi (tak, tak, głaskam je ), to czuję bolące miejsca. Pewnie tak ma być, bo nerwy wracają do swoich funkcji, ale trochę jednak się boję...
Aha, dziś dojechał mój nowy Trophy 75 D, w obwodzie ciut za szeroki, więc muszę go zszyć. Na piersiach leży idealnie, tylko nie formuje ich tak ładnie jak ten poprzedni 75 C. Gdy dotykałam piersi w mniejszym staniku były takie równe i okrągłe, w tym większym jednak czuję swoją starą pierś - nie są takie okrąglutkie, tylko jakieś dziobate . No i sama nie wiem, czy nosić ten większy, czy mniejszy [COLOR=Silver]
Ja bym nosiła staniczki na zmianę- jeden dzień stary, 1 dzień nowy. A kiedy stary stałby się nie wygodny już tylko nowy.
Hihihi- Twój Tż dostał super zalecenia A teraz jak chce nowe to musi jechać na konsultację więc na razie musi odkurzać

Celinko - dzięki za wyliczankę

Cytat:
Napisane przez edzia1985 Pokaż wiadomość
Od 13 miesięcy jestem szczęśliwa mamą ale mniej szczęśliwą kobietą z powodu moich piersi. Karmiłam tylko miesiąc a i tak moje piersi to flaczki heheh o rozmiarze a albo małe b. Dziś zapadła ostateczna decyzja robie piersi ciesze sie strasznie
Kogo poelacie z okolic Poznania?
Musze zrobić na poczatku roku, a pózniej po roku od operacji 2 dzidzia
Oj , weź głęboki oddech i pomyśl dobrze. Masz w planach dzidzię - więc działaj. A piersi zreperuj potem. Co więcej może im zrobić kolejna ciąża?? Natomiast implant plus kolejna ciąża zaszkodzi im z pewnością. W tym przypadku sprawdzi się niestety powiedzenia " kto szybko robi- dwa razy robi" A wiesz ilu jest w Polsce takich rzeźbiarzy którzy potrafią odratować piersi raz już ratowane???? Nie ryzykuj, nie warto, bo możesz w ogóle stracić szansę i mieć piersi po prostu okaleczone.

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość

O tuńczyku się tu wcześniej coś rozchodziło? Oficjalnie donoszę, że widziałam tuńczyka w sosie własnym w całości w Kauflandzie. 4 puszeczki po chyba 80 g (nie jestem teraz pewna jakie były duże, ale były chyba nawet dwa rozmiary ) za ok 14 zł. W składzie 70% tuńczyka, 29% wody i 1% soli. Nie kupiłam, bo ja tak średnio na rybki, ale jakby ktoś chciał, to wydaje mi się, że możecie go śmiało spróbować Na półce na samej górze (przynajmniej w moim kauflandzie) nad puszkami z tuńczykiem rozdrobnionym.
O ! dziękuje bardzo!

Cytat:
Napisane przez edzia1985 Pokaż wiadomość
Nie wyobrażam sobie "ich" po 2 dziecku.Nie moge juz na nie patrzec itp. Jak ja Wam zazdrosze
Jutro zadzwonie umówie się na konsultacje i zobacze co mi ewentualnie doradzi.
Dlaczego 2-3 lata? To strasznie długo
A co do lekarza która doradzi? W razie "w" zapisze się na konsultacje do 2 heheh
ja mam nadzieję że trafisz do rozsądnego lekarza
Cytat:
Napisane przez tasha2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, po jakim czasie od zabiegu zaczelyscie stosowac kremy na blizny i czy polecacie jakies bardziej niz inne? Moje blizny sa jeszcze czerwone i sie zastanawiam czy moge je zaczac smarowac. Pozdrowienia serdeczne!
Minęły dwa msc od operacji- więc spokojnie. Pani dr Ci powie co i jak.

Cytat:
Dziewczyny a jak to jest z tymi badaniami? Trzeba chyba robić szczepienie na żółtaczkę, czy to nie jest tak, że te szczepienie się powtarza i trzeba sobie dać ileś tam tygodni na to? Bo jak czytam, że niektóre z Was po konsultacji miały tak szybko operację to zaczynam się zastanawiać...

a dzisiaj czeka mnie rozmowa z szefem o urlop ewentualny no i muszę mu powiedzieć co i jak... już jedno podejście zrobiłam ale nie dałam rady
Szczepienia nie są obowiązkowe- więc nie ma problemu.
Cytat:
Napisane przez olcikk_92 Pokaż wiadomość
Dziewczynki ogrooomna prośba
Byłam dziś u pana doktoraa konsultacji,jedna pierś mi sie bardzo obsunela w stronę pachy,mam sobie kupić za tydzień stanik z miseczkami bez fiszbin,tak by mi piersi przesuwalo do środka. Czy któraś z was zna sklep albo ma link do takiego stanik?(rozmiar d)?
Ten staniczek o którym wspomniała Jooasia będzie dobry , jest sprawdzony więc spokojnie i ja mogę Ci go polecić.

Katarsisi i edzia1985- bardzo Was proszę o przeczytanie naszych zasad które są w pierwszym poście tego wątku. Nie używamy tu nazwisk lekarzy- wysyłamy je w privach jeśli ktoś jest zainteresowany lub korzystamy z klubu.
Bardzo Was proszę o edycję postów

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja tylko napisze bede pisac teraz w klubie troszke a na forum zagladam ale nie dam rady pisac z uwagi na natlok zajec. Fizycznie nie ma mnie w domu calymi dniami wiec nie mam jak zajrzec do internetu.

Ale myślę o Was tęsknię za Wami i caluje gorąco
Buziaki i już pędze do klubu i na priv

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 23:07   #3976
klaudeczka2010
Zadomowienie

JOAŚ w ogóle miałam napisać że ja też właśnie mam z odczuwaniem implantu,czuję go strasznie jeszcze,i boję się że mi spod mięśnia wyskoczycodziennie przy pochylaniu ,ćwiczeniach itd....a to minie>??nie mogę sobie wyobrazić że to minie!!!!dam znać jak tak będzie!!!

MAYU WITAJ,,jak się pojawiasz to jakoś tu raźnieja tak na marginesie..to dlaczego ty się do mnie w ogóle nie odzywasz???
Stary 2012-10-02, 23:23   #3977
belseno
Zadomowienie

klaudeczko no bez przesady...nie mam w podpisie nawet inicjałów więc skąd niby masz kojarzyć a co do dr to.. jakby to powiedzieć.... ja emocjonalnie podeszłam do pierwszego lekarza, który powiedział, że w moim przypadku nic nie da się zrobić, po takim zawodzie, człowiek jak ochłonie to się uodparnia więc do tego dr podeszłam jak do profesjonalisty, żadnych emocji, naprawdę bardzo zadaniowo ale pewnie gdyby nie zrobił na mnie pozytywnego wrażenia to bym wiała z tamtąd faktycznie jest bardzo miłym, pozytywnym, pogodnym i wielce kulturalnym człowiekiem ale jakoś tak mało czasu mieliśmy dla siebie no konsultacja - krótka jakaś, potem operacja, którą przespałam, kontrola, potem znowu kontrola, jakaś rozmowa przez telefon i tyle widziałam mojego doktorka. Ja to dopiero teraz chętnie bym się z nim "zaprzyjaźniła" jak już widzę pierwsze pozytywne efekty:ha haha:

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
JOAŚ w ogóle miałam napisać że ja też właśnie mam z odczuwaniem implantu,czuję go strasznie jeszcze,i boję się że mi spod mięśnia wyskoczycodziennie przy pochylaniu ,ćwiczeniach itd....a to minie>??nie mogę sobie wyobrazić że to minie!!!!dam znać jak tak będzie!!!
ooo no ja też, tzn. ja się nie boję, że on wyskoczy tylko czuję w srodku każdy mocniejszy ruch, np. mycie podłogi mopem - ciągnie mnie w środku, przesuwanie wieszaków w szafie - ciągnie.... ale po tym co jooasi napisała to stwierdziłam, że spoko, kolejne 3 miesiące to pikuś w porównaniu z tymi pierwszymi i może być tylko lepiej więc czekam spokojnie aż im stuknie 6 miesięcy

A i wogóle sutkom moim się przypomina, że istnieją bo odkrywam, że mi czasami przebijają przez bluzke

klauduś za ten beżowy stanik to dałaś 199zł? Czy udało Ci się go gdzieś taniej wyhaczyć?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-10-02 o 23:27
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 23:47   #3978
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
klaudeczko no bez przesady...nie mam w podpisie nawet inicjałów więc skąd niby masz kojarzyć a co do dr to.. jakby to powiedzieć.... ja emocjonalnie podeszłam do pierwszego lekarza, który powiedział, że w moim przypadku nic nie da się zrobić, po takim zawodzie, człowiek jak ochłonie to się uodparnia więc do tego dr podeszłam jak do profesjonalisty, żadnych emocji, naprawdę bardzo zadaniowo ale pewnie gdyby nie zrobił na mnie pozytywnego wrażenia to bym wiała z tamtąd faktycznie jest bardzo miłym, pozytywnym, pogodnym i wielce kulturalnym człowiekiem ale jakoś tak mało czasu mieliśmy dla siebie no konsultacja - krótka jakaś, potem operacja, którą przespałam, kontrola, potem znowu kontrola, jakaś rozmowa przez telefon i tyle widziałam mojego doktorka. Ja to dopiero teraz chętnie bym się z nim "zaprzyjaźniła" jak już widzę pierwsze pozytywne efekty:ha haha:

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

ooo no ja też, tzn. ja się nie boję, że on wyskoczy tylko czuję w srodku każdy mocniejszy ruch, np. mycie podłogi mopem - ciągnie mnie w środku, przesuwanie wieszaków w szafie - ciągnie.... ale po tym co jooasi napisała to stwierdziłam, że spoko, kolejne 3 miesiące to pikuś w porównaniu z tymi pierwszymi i może być tylko lepiej więc czekam spokojnie aż im stuknie 6 miesięcy

A i wogóle sutkom moim się przypomina, że istnieją bo odkrywam, że mi czasami przebijają przez bluzke

klauduś za ten beżowy stanik to dałaś 199zł? Czy udało Ci się go gdzieś taniej wyhaczyć?

aaaa no widzisz..zapracowany pan drale dokonał cudu!!!

a stanior kosztował mnie 180,różnica maław outlecie w sklepie!!!super jest ale wyjęłam fiszbiny i odstają mi miskiale do przeżycia....za jakiś czas je włożę.
Stary 2012-10-03, 00:00   #3979
belseno
Zadomowienie

Cytat:

a stanior kosztował mnie 180,różnica maław outlecie w sklepie!!!super jest ale wyjęłam fiszbiny i odstają mi miskiale do przeżycia....za jakiś czas je włożę.
a dokonał, dokonał Gdyby nie to, że duża jestem i nie wypada to chętnie bym go wyściskała i wycałowała a na ostatniej wizycie jak widziałam zadowolenie w jego oczach i jak mi powiedział ile miał obaw i jak trudnym przypadkiem byłam i porobił fotki bo stwierdził, że cycki do prezentacji w galerii się nadają i pokazał mi co było przed to prawie się rozryczałam

A czemu wyjęłaś fiszbiny?
Stary 2012-10-03, 00:35   #3980
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

MAYU WITAJ,,jak się pojawiasz to jakoś tu raźnieja tak na marginesie..to dlaczego ty się do mnie w ogóle nie odzywasz???
Cytat:

BUZIAKI KLAUDECZKO trzy i od razu biję się w piersi jeśli na jakieś pytanie Ci nie odpowiedziałam- przyznaję że mam zaległości których już nie nadrobię. Mam ostatnio ciężkie czasy i cierpię na brak czasu Pisz babo mi na priv jak coś pominę, pisz i pytaj privy traktuje dobrze- i odpisuje zawsze. No może czasem z poślizgiem -ale odpisuję
No a zresztą to Ci będę słodzić- kurka ciałko jak marzenie , cycki wzorcowe układają się grzecznie i pięknie - i co tu pisać Może choć jaki rozstęp masz? hihi tia, chciałabym A taka jesteś pozytywnie nakręcona ostatnio, że aż miło hihi jak nic to przez te piersi
Buziaki jeszcze raz

czekam, że może Gwen zadzwoni bo właśnie ląduje w W-wie

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 07:26   #3981
celina777
Rozeznanie

Witam wszystkie dziewczynki ...miłego słonecznego dzionka

: cyk cyk i dzień znikł
katarzynka00 05.10 -za 1 będzie termin
celina777 12.11- 39
Alexo912 12.11- 39

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-10-03 o 07:45
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 12:49   #3982
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
BUZIAKI KLAUDECZKO trzy i od razu biję się w piersi jeśli na jakieś pytanie Ci nie odpowiedziałam- przyznaję że mam zaległości których już nie nadrobię. Mam ostatnio ciężkie czasy i cierpię na brak czasu Pisz babo mi na priv jak coś pominę, pisz i pytaj privy traktuje dobrze- i odpisuje zawsze. No może czasem z poślizgiem -ale odpisuję
No a zresztą to Ci będę słodzić- kurka ciałko jak marzenie , cycki wzorcowe układają się grzecznie i pięknie - i co tu pisać Może choć jaki rozstęp masz? hihi tia, chciałabym A taka jesteś pozytywnie nakręcona ostatnio, że aż miło hihi jak nic to przez te piersi
Buziaki jeszcze raz

czekam, że może Gwen zadzwoni bo właśnie ląduje w W-wie
nooo nareszcie...,,ja też buzi przesyłam:cmo k:no wiem i widzę ze ty zalatana,że Cię mało z nami!!!mam nadzieję że wszystko dobrze u Ciebie i tylko cierpisz na brak czasuja pozytywnie zakręcona bo stwierdziłam ze może tym odmienię złą karte która ciąży nad nami,ale to w interesach a najważniejsze że wszyscy zdrowii to mnie cieszy
noo następna...rozstępy mam i to nie mało-chociaż cieńkie na szczęście!!!jak chyba jestem fotogeniczna po prostu,na żywca byście mnie tak nie komplementowały!!!uw ierz!!!hi hi..ale za to jak mi miło...można się tu dowartościować kochane..ale u nas na wizazu same laski więc....:love :

BALSENO wyjęłam bo się boję że krzywdę cyckom zrobię,ale może włożęnie wiem...ja miałam w zaleceniach po pół roku fiszbinki!!
a co do twojego dr to szczere i wielkie brawa dla niego klaski:
Stary 2012-10-03, 13:01   #3983
Katarsis87
Raczkowanie

I po pieprzykach
Stary 2012-10-03, 14:35   #3984
olcikk_92
Raczkowanie

Dobra dziewczynki, wklejam zdjęcia do albumu, oczywiście moich cycków po przeróbce. Mija dzis 7 dzień od operacji ( a właściwie 6 - operacja była w nocy)
Jak widać widok nie fajny , baaardzo martwi mnie ułożenie prawej piersi, opada, sutek jest dziwny i w ogóle mi się to nie podoba.
Dla przypomnienia : miałam mastopeksje, wycięcie skóry w 1/3, wyrównanie piersi ( w prawej wiekszy implant o 150ml) , zmniejszenie i umiejscowienie sutków w innym miejscu.

Zdjęcia w albumie...prosze wszystkie kobitki po operacji o wyrażenie swojego zdania i ewentlalnie podpowiedzenie mi co z tym dalej robić

i przepraszam za widok nie fajnych rozstępów na brzuchu - kolejna sprawa i kwestia do usunięcia ...

Edytowane przez olcikk_92
Czas edycji: 2012-10-03 o 14:38
olcikk_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 14:52   #3985
Katarsis87
Raczkowanie

Cytat:
Dobra dziewczynki, wklejam zdjęcia do albumu, oczywiście moich cycków po przeróbce. Mija dzis 7 dzień od operacji ( a właściwie 6 - operacja była w nocy)
Jak widać widok nie fajny , baaardzo martwi mnie ułożenie prawej piersi, opada, sutek jest dziwny i w ogóle mi się to nie podoba.
Dla przypomnienia : miałam mastopeksje, wycięcie skóry w 1/3, wyrównanie piersi ( w prawej wiekszy implant o 150ml) , zmniejszenie i umiejscowienie sutków w innym miejscu.

Zdjęcia w albumie...prosze wszystkie kobitki po operacji o wyrażenie swojego zdania i ewentlalnie podpowiedzenie mi co z tym dalej robić

i przepraszam za widok nie fajnych rozstępów na brzuchu - kolejna sprawa i kwestia do usunięcia ...
Ja myślę, że ze spokojem, bez nerwów.
Pamiętaj, że piersi są świeżo po poważnej operacji i jeszcze mocno się powinny zmienić itp.
Wyglądają podobnie jak moje po podciągnięciu ale nie powiększałam ich wtedy, jedynie usuwałam nadmiar skóry.
Jak będziesz mogła cała się wykąpać już normalnie i zejdą Ci ślady od markera sądzę, że też poczujesz się dużo lepiej.
Nie przejmuj się na zapas, noś stanik taki jak lekarz Tobie polecił, na pewno się na tym zna.
Piersi są ładne a co ważne będą jeszcze ładniejsze.
Stary 2012-10-03, 15:03   #3986
Matti
Zadomowienie

..idę dzisiaj na konsultację na 16:30, denerwuję się trochę. Nie dociera do mnie, że naprawdę to robię ta decyzja dojrzewała we mnie od lat i jestem na to gotowa.
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 15:12   #3987
gwendolinka
Zadomowienie

czesc dziewczyny! Ja sie pojawilam w końcu. Wakacje super. O jezu nic nie odpoczeałam bardziej sie chyba zmeczyłam caly czas cos robilismy.
Mya niestety nie zadzwoniłam bo przyleciałam 00.30 a juz jechalam do gdanska o 5.30 wiec nie miałam kiedy! Tyle mam do nadrobienia ze chyba nie bede nadrabiac ale pozdrawiam wszystkich

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 15:29   #3988
olcikk_92
Raczkowanie

Dziekuje serdecznie za opinie i słowa pocieszenia, są mi bardzo potrzebne bo martwi mnie to co widzę.
Bólu juz praktycznie nie ma, na zajęcia na studia już chodze, chociaż słabo mi strasznie jak z nich wracam (możliwe że mam anemie?)

Tak czy siak daję rade, w tym momencie mam łzy w oczach że coś z nimi nie tak i opracja nie wyszła

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
..idę dzisiaj na konsultację na 16:30, denerwuję się trochę. Nie dociera do mnie, że naprawdę to robię ta decyzja dojrzewała we mnie od lat i jestem na to gotowa.
powodzenia! daj koniecznie znać co ci lekarz zaproponował
Stary 2012-10-03, 15:39   #3989
Katarsis87
Raczkowanie

Cytat:
Dziekuje serdecznie za opinie i słowa pocieszenia, są mi bardzo potrzebne bo martwi mnie to co widzę.
Bólu juz praktycznie nie ma, na zajęcia na studia już chodze, chociaż słabo mi strasznie jak z nich wracam (możliwe że mam anemie?)

Tak czy siak daję rade, w tym momencie mam łzy w oczach że coś z nimi nie tak i opracja nie wyszła

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

powodzenia! daj koniecznie znać co ci lekarz zaproponował
Wydaje mi się, że jest Ci słabo po zajęciach bo się przemęczasz, jednak organizm jest po operacji, musisz o tym pamiętać.
Stary 2012-10-03, 15:43   #3990
xxPaullinkaxx
Przyczajenie

Mam 24 lata. Miesykamy razem. Ogolnie sa ok tzlko sa bardyo male. Uwielbiam cwiczyc, tanczyc chodzic na silownie wiec moje cialo wzglada bardzo dobrze i wlasnie tylko piersi brakuje mi do dobrego samopoczucia.
xxPaullinkaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości