|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część II
Cytat:
edit. znalazłam, ślepa żem
Edytowane przez Soleilka Czas edycji: 2012-10-04 o 21:24 |
|
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
Mam agresora dzisiaj strasznego ! Nawet nie mam kiedy was nadrobić.
Wybywam jutro z rana na cały weekend, więc może zajrzę z doskoku, ale nie wiem, czy mi dziecko pozwoli... Ostatnio jest nazbyt absorbujące, normalnie jak od razu po urodzeniu !!!!!! Trzymajcie się ! |
|
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
narazie pojemnik wygrywam ale ejszcze poltorej godizny prawie
![]() jutro jak pojde do banku to bede miala co wypisywac
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
mamy lezaczek
![]() ![]() ![]() ![]() mala jest zadowolona wpatrzona w te wiszace zabawki jak w obrazek ![]() w zwiazku z tym mam pytanie do Aguni czy wymeiniasz Lu te zabawki zeby jej sie nie nudzily czy caly czas ma te same? Edytowane przez chce_byc_mama Czas edycji: 2012-10-04 o 21:22 |
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
dobra udalo mi sie zlicytowac tzn kupic dresik
i juz dresikow nie potrzebuje bede miala 3![]() o taki ![]() http://allegro.pl/uroczy-welurowy-dr...675257101.html
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2012-10-04 o 21:24 |
|
|
|
#3727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co najwyżej dowieszam coś Cytat:
|
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętaj, że nie musisz pilnować. Możesz wpisać maksymalną kwotę, którą zamierzasz zapłacić, a aktualna cena wzrośnie tylko do tej, która wyświetla się jako minimalna, którą możesz zaoferować (w ciuszkach są skoki o 50 gr). I tak do czasu, aż ktoś Cię przebije. Chyba, że wolisz wpisać swoją oertę przed końcem, żeby inni kupujący nie zdążyli Cię przebić.
|
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia gdzies kiedys czytalam ze wymienia sie :P ale juz nie pamieta gdzie chyba u czerwcowek :P
|
|
|
|
#3733 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bym dokupiła jakieś grające bajery i byłoby ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za szczepienieCytat:
a wstążeczki zawsze można wymienić ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale przynajmniej się stara.Kuba też czasem założy coś różowego (ma jedno takie body i jednego pajacyka). ale jednak dresu to bym mu nie ubrała różowego mój mąż się temu kategorycznie sprzeciwia. mówi żebym nie robiła z niego geja... czy ma to coś wspólnego nie wiem ale ponieważ nie mam różowych ubrań to mogę spełnić tę prośbę ![]() dres - strój ludowy z Nowej Huty mam nadzieję, że nikogo nie obraziłam bo nie chciałam
|
|||||||||
|
|
|
#3734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Ale mi się chce spać... masakra. Marzę o przespaniu ciągiem 7-8 godzin Na razie, żeby zrealizować to marzenie musiałabym się kłaść o 19:30-2:00, bo wtedy Leoś zapada w "nocny"sen![]() mamy Bactrim-syrop, Sinecod-kropelki doustne, Vibomil- kropelki doustne i Nasivin do noska Cytat:
bo up nie dolicza tych 4 tygodni dodatkowego macierzyńskiego niestety ![]() Cytat:
|
|
#3735 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
|
|
#3736 | ||
|
Zakorzenienie
|
a ja chyba w halloween
![]() ![]() ja też nie ![]() Cytat:
![]() ![]() słodziak ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
![]() Leoś dostał używaną i jest w bardzo dobrym stanie
|
|
#3737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja klikam "zapłać", "płacę z iPKO", loguję się i wpisuję kod z karty zdrapki (nie chcę ani tokena, ani kodów sms). Do niedawna klikałam zapłać, płacęprzelewem tradycyjnym i musiałam kopiować dane do przelewu, a jeszcze wcześniej zupełnie pomijałam PayU i płaciłam na konto sprzedawcy. Oczywiście najbardziej odpowiada mi aktualna metoda. ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Jak niewiele trzeba, żeby żona nie wysłała więcej po takie zakupy... |
|
|
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam tokena ale jakos nie oharniam tego i dalej laze do banku przelewem placic
|
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę się pochwalić - Fabi pierwszy raz w pełni świadomie śmiał się na głos. I to nie raz, a przez bite 5 minut |
|
|
|
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja to ma w doopi wszystko nie widzi raczek nie wyciaga ich do zabawek tylko pakuje je do buzi... |
|
|
|
|
#3741 | |||
|
Zakorzenienie
|
Leoś też jakoś tyle
Cytat:
ja ogórka kiszonego jeszcze nie jadłam, za to czekoladę jem już namiętnie![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pchać do buzi lubi A jak przystawiasz jej zabawkę pod rączkę to ją łapie?Apropo zabawek - Fabiego wkurzają czerwone Cytat:
![]() Czekoladę i wszystko co słodkie pochłaniam kilogramami - Fabiemu nic po niej nie jest
|
||
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
soleilka mam gbs bank
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
zabawek nie lapie, lapie moje palce i pieluche...
|
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
a to ipko jest w pko
![]() No to skoro łapie palce to chyba wie, że ma rączki. Ostatnio gdzieś wyczytałam, że można zacząć się martwić, jeśli półroczne dziecko nie łapie zabawek ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Boziu jest mi strasznie zimno
|
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dziecię śpi
Bardzo się cieszę, że zasypia w każdych warunkach. Jesteśmy u mojej mamy i urzędujemy w pokoju gościnnym. Amelka zasnęła w łóżku (ja leżę obok niej) a na rogówce siedzi małż z moim bratem i jego dziewczyną. Gadają i oglądają tv, a mój skarbeczek śpi
|
|
|
|
#3748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, u nas lepiej. Niestety moja laktacja wciąż nie jest taka jak być powinna, więc ratuję się systemem SNS. W ciągu doby kilka karmień odbywa sie z samej piersi (bez kapturków
Martynka jest innym dzieckiem, Jest dużo spokojniejsza, mało płacze, zaczęła spać w ciągu dnia. Diametralna zmiana zachowania. Jestem na 100% pewna, ze ona ostatnimi czasy była po prostu głodna, a ja źle interpretowałam jej płacz. Myślałam, ze skoro nie ograniczam jej czasu przy piersi, to wszystko się samo normuje i dziecko ma tyle pokarmu ile potrzebuje.. Guzik prawda. Przybieranie 80 g/tydz. dobitnie to potwierdza. Zła jestem na siebie, że tak długo ignorowałam własne przeczucia. Zmyliło mnie jej konsekwentne odrzucanie butelki. Okazuje się, że pogardzała butlą mimo głodu... I jeszcze jedna rzecz, która mnie zwiodła: często bywało tak, ze mała płakała mocno, ja dostawiałam do piersi, a płacz nie mijał, dalej się darła. Myślałam więc, że to nie głód, tylko coś innego. Okazuje się,że ona potrzebuje czasu by się wyciszyć i jak najbardziej chce jeść, nie przeszkadza jej to jednak histeryzować przy piersi jeszcze parę minut... Najważniejsze, ze sytuacja się poprawia. Mam nadzieje wkrótce wyeliminować Hippa ewentualnie podawać go raz dziennie. Dziś jeszcze dokonałam jednego "odkrycia". Dzięki naszej Mamuśce. Mamka dziękuję Ci, że napisałaś mi o tym lejku do laktatora. Dziś dopiero, dzięki Tobie właśnie, wpadłam na to, ze lejek który mam jest dla mnie za duży I przez to odciąganie nie było w pełni efektywne. Mam już mniejszy i jest dużo lepiej.Sol i Agunia cieszę się z głośnego śmiechu Waszych szkrabów! Nadalka brak słów na tego Twojego chłopa. Czy do niego w końcu kiedyś coś dotrze...? Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- moja nie bawi się jeszcze rączkami, nie widzi ich; zabawek też nie łapie, łapie moje palce, ubrania, włosy, pieluchę....
Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2012-10-04 o 22:59 |
||
|
|
|
#3749 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że podobały się Wam moje dzisiejsze zakupy
Niestety to oznacza, że do tego lumpka będę dość często zaglądać, tym bardziej, że swobodnie można wejść tam z wózkiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Masakra z cenami w aptekach... Na ogół szukam tam gdzie najtaniej, ale jak coś jest potrzebne na już to idę do pierwszej lepszej apteki. I na ogół przepłacam :/W aptece Gemini też coś zamawiałam Cytat:
![]() Cytat:
I u tego sprzedawcy jest jeszcze kilka bardzo ciekawych ciuszków ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3750 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() --- No własnie jakbyś zgadła, powiedział, że mam go nigdy po nic ciuchowego nie wysyłać ![]() Cytat:
Mi jest ostatnio ciągle gorąco, po domu chodzę w koszulce na ramiączkach i ogrzewanie wyłączone. A byłam strasznym zmarzluchem ![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

za szczepienie
tak ładnie mi rośnie i przybiera na hippie

- Fabiemu nic po niej nie jest
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)