|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
|
|
|
|
#4202 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Olcik- troszkę się zagalopowałaś. Pisząc na forum sama się godzisz na poznanie opinii innych. Oczywiście, że można przemilczeć, nie komentować i nie zwracać uwagi jak ktoś wypisuje rzeczy niepoważne. Ba - można nawet pochwalić i przyklasnąć. No ale nasze forum jest troszkę specyficzne. My się tu wspieramy, pocieszamy a jak trzeba to damy kopniaka. Bo się znamy, lubimy i martwimy jedna o drugą. Nie ma mowy o kółku wzajemnej adoracji-bo nikt nie ma powodów do takiego zachowania.
Za poklaskiwanie nikt u nas nie rozdaje lizaków. Miałam już nie zajmować się Tobą i tym co robisz. Ale dzisiaj jak zaczęłaś fabularyzować pokuszę się na mały przegląd tego co przeszłaś bo pamięć Cię zawodzi i do tego obrażasz osoby które zainteresowały się Twoim losem i chciały Ci pomóc. A więc zrobiłam mały przegląd jaka to jesteś silna, zdrowa i pełna sił. Jak mądrze postępujesz i jak trzymasz się zaleceń podobno za zgodą lekarza. Na moje oko przechodzisz wszystko jak inni- ale nie rozumiesz własnego ciała, nie szanujesz go i robisz sobie krzywdę. Proszę , trzy dni po operacji. Piersi bolą, masz stan podgorączkowy, bierzesz p. bólowe i antybiotyk. Cytat:
Sama zauważyłaś, że ręka bardziej boli jak jej nadużywasz. Cytat:
Przeciwbólowe starasz się ograniczać- bierzesz po pół tabletki. Wspominasz, że masz jutro zajęcia. Dalej zobaczymy jak sprawa się rozwinie. Cytat:
Cytat:
. To był wtorek ?? a więc PIĄTA DOBA PO OPERACJI!!!! Pan dr o tym nie wiedział, jak dziś twierdzisz- bo to było przed kontrolą u Niego A teraz pytanie jak to zrobiłaś, że następnego dnia po takim kryzysie jednak pojechałaś na wykłady ?? no to chyba żadna tajemnica- musiałaś naszprycować się ketonalem żeby dać radę. Jednak zwiększenie dawki nie zlikwiduje osłabienia organizmu tego że zwyczajnie nie miałaś siły. Tu dwa dni póżniej: Cytat:
A jak Ci TYLKO słabo- to przejdzie samo. Ten sam dzień. I jest tu mowa o konsultacji . Przypomnę, że na wykłady jeździłaś już przed nią. Cytat:
Dalej martwisz się o piersi- ale, że mogą się nie goić bo nie dbasz o siebie to już nie ma związku. Tak mnie jeszcze zaciekawiło w jakim Ty staniku jeździłaś z tymi obolałymi i pociętymi piersiami skoro nie miałaś odpowiedniego?? przecież implant mógł się przesunąć jeśli piersi odpowiednio nie zabezpieczyłaś. Pierwsze dwa tygodnie to okres w którym najłatwiej o takie powikłanie. Ten sam dzień: Cytat:
Cytat:
Nie jesteś osobą która bardzo szybko dochodzi do siebie. Nie jesteś żadną supermenką- to tylko Ty to tak widzisz Podobnie próg bólowy masz jak inni- weźmiesz prochy to nie cierpisz i jak boli umiarkowanie to też dajesz radę (wcześniej bolało Cię bardziej i już tak laytowo nie było, miałaś dość). A lekceważenie bólu nie jest niczym czym można się chwalić- bo to właśnie ból jest wskaźnikiem stanu organizmu i naszych możliwości. Jeśli boli trzeba przystopować- a nie się cieszyć że dajemy radę. My też to przeszłyśmy, przerabiałyśmy każdy dzień i każdą chwilę pamiętamy. I temu kilka osób zwróciło Ci uwagę, że postępujesz nierozsądnie i że sobie szkodzisz Cytat:
A jedyną osobą z jakiej zdaniem się liczysz- jesteś Ty sama. Wszystko co robiłaś było robione na własną odpowiedzialność-bez zgody lekarza Dietetyk pozwolił Ci się odchudzać tydzień po tak rozległym zabiegu??? tak? z pewnością tak jak Twój chirurg pozwolił Ci jeździć tramwajem pięć dni po operacji na uczelnię Kiedyś liczyłyśmy ile energii i dodatkowych kalorii potrzebuje tak rozległa rana jaka jest po implantacji żelek o pojemności 350cc. I wiesz co ? wyszło nam dodatkowo 1100 kalorii dziennie!!!!! tyle więcej trzeba zjeść żeby organizm był w stanie wygoić prawidłowo rany takiej wielkości, bo tyle więcej zużywa na to energii!! Często dziewczyny po operacji mają wręcz wilczy apetyt- no właśnie dlatego.Ta Twoje dietetyczka (choć ja myślę że konsultowałaś się jak zwykle -ze sobą ) przydatne materiały znajdzie w tematyce rany po oparzeniach - tam są tabele wg których przeliczy ile energii potrzeba jakiej ranie dziennie. Już mi się nie chce dalej grzebać w Twoich postach, zresztą po co Ja nie rozumiem NIC z Twojego zachowania. Zaczynając od początku jeśli nie miałaś czasu na tą operację- to po co ją teraz zrobiłaś? I po co ją zrobiłaś skoro jeszcze się odchudzasz, jesteś w trakcie normowania wagi???? Lekarz nie kazał Ci najpierw ustabilizować wagi a potem robić operację? Jaki lekarz przecież plastyka znalazłaś dwa i pół tygodnia przed operacją, nie wie że nadal się odchudzasz i nic razem nie planowaliście
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-10-07 o 01:45 |
|||||||||
|
|
|
#4203 |
|
Rozeznanie
|
no i Mya napisała
i zawsze powtarzam, że kłamstwo ma krótkie nogi
|
|
|
|
#4204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przekręcasz wszystko po swojemu Ciekaw jak się poczuje Pan dr jak przeczyta, że tak powiedział i na co Ci pozwalał ![]() ---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:55 ---------- Cytat:
a niektórzy mają i krótką pamięć . A inni wręcz odwrotnie A co Ty jeszcze tu robisz bo mnie już tu nie ma
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#4205 |
|
Rozeznanie
|
no a ja widzisz bezrobotna to siedzę po nocach i nękam ludzi
|
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak- siedzisz i cycki po nocy oglądasz jak nikt nie widzi
Ja dziś byłam tylko w jednym albumiku A teraz już na prawdę spadam bo jutro będzie bieda. Dobrej nocki Ci życzę ---------- Dopisano o 02:38 ---------- Poprzedni post napisano o 02:37 ---------- Ale Toniu- zobacz, ktoś z nami tu jeszcze jest o tej godzinie to jakiś zbok może?
|
|
|
|
#4207 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Ale koniecznie muszę zaprosić ją na nasze forum, bo wymyśliła sobie, że 250 ml w zupełności jej wystarczy Agatko, też czekam na wieści Olcik, nie ma co się pultać, dziewczyny naprawdę dobrze Ci życzą, tu nikt nikomu nie zazdrości, bo i niby czego? Wyobraź sobie, że je dopiero wczoraj (2,5 m-ca po operacji) pierwszy raz odkurzyłam podłogi i umyłam wannę. Do okien nadal się nie zabieram . I nie dlatego, że użalałam się nad sobą jak to gdzieś wcześniej napisałaś, ale dlatego, że najzwyczajniej w świecie bałam się, że sobie coś uszkodzę. Nie po to robiłaś piersi, przechodziłaś ból i wydałaś sporo kaski, żeby to zniszczyć nieodpowiedzialnym zachowaniem. Nie boli Cię już - super, ale to nie znaczy, że możesz wyczyniać takie cuda.
|
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
babcia nikomu nie pow. że ma raka, okazało się to dop.wtedy jak zaniemogła i trzeba było w koło niej obchodzić, to już było o wiele za późno na cokolwiek. Nie wiem też czy to było główną przyczyną śmierci. Mya thx za wyjaśnienie. Klinika bez zmian,tylko dr.inny.Konsultacje miałam z kobietą.Jeszcze jej nie prześwietliłam w sieci,bo i tak priorytetem jak waga,tzn -10kg Aaaa zapomniałam wam dodać że najchętniej to by mi jeszcze pokroili brzuch Używała któraś z was pasa takiego jak reklamują w tv ABS & CORE czy jakoś? daje to jakiej efekty? wcz moje młodsze dziecko zaczęło chodzić co jest ważnym momentem w moich planach
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2012-10-07 o 08:49 |
|
|
|
|
#4209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do pasa - ja mam Abgymnic, czy jakoś tak, nie wiem, czy to to samo. Był okres, kiedy go używałam, bo też mam problem ze zwiotczałą skórą na brzuchu. Ale jestem tak leniwa, że nawet tego nie chciało mi się już później robić ), bo zupełnie zapomniałam, że go mam ![]() Gratulacje dla dziecia. Teraz to już oczy dookoła głowy trzeba będzie mieć
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
doczytałam 1 gen jest bezpłatnie, jak się jest w grupie ryzyka.Ruszę tą sprawę na dniach,dopytam związanej z tym osobę, akurat mamy się spotkać.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4211 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze jak ktoś źle robi i w głebi duszy doskonale o tym wie to wszelkie rady i troske zaraz jako atak odbiera, jak nic mi się moja sytuacja z Sherry przypomina
też się obraziła i poszła.Mya pięknie wszystko wyłuszczyłaś, kawa na ławe i jest całkowita jasność sytuacji Klaudek mam w pamięci Twojego maila, odpisałam Ci nawet ale wywaliło mnie z netu przy wysyłaniu, bo wciąż na jakimś zastępczym gównianym modemie działamy i drugi raz ciężko się zebrać a Ty pokazuj te cycki wszystkim jak masz odwage bo jest się czym chwalić mojemu mężowi sie strasznie podobają![]() i figura też![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Żaba rany julek coś Ty za rewolucje w swoim życiu przeprowadziła?? nie bąź taka tajemnicza, z tych paru zdań to promieniejesz a wszyscy wiemy że to nie takie hop siup. no i gdzie Ty znajdziesz drugiego takiego co gotuje piecze i domu dogląda??
|
|
#4212 |
|
Zadomowienie
|
A od Ciebie to ja miałam dostać diete z miesiac temu albo dwa!
|
#4213 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4214 |
|
Raczkowanie
|
Mya detektyw
jak będę miała niejasności jakieś,odezwę się do Ciebie w celu rozwikłania zagadki hahah, wyszperała, wyszukała i wszystko jasne Ja juz nie chciałam sie udzielać w tym wątku po od samego początku olcik drażniła mnie ta Twoja"swoboda" w działaniu, pytałaś czy mozna schudnąć, Ja Ci odpisuje na forum ze raczej nie,tak mi lekarz mówił,a Ty dzien pozniej jak gdyby nigdy nic piszesz ze sie odchudzasz... ręce opadają, więc po co prosisz o rade?? w celu przyklaśnięcia?? to chyba nie chodzi o to żeby pisać co chcesz czytać ale co może Ci zaszkodzic lub pomóc, szczerze...mam koleżankę która dokładnie tak samo robiła,po tygodniu juz latała szukac stanika, po 2 juz w fiszbinach latała po klubach...ale nic jej się nie dało powiedziec,ona wie lepiej,ba, nawet mnie przekonywała ze głupia jestem ze tak noszę ten stanik doktorkowy całe lato,ona nie robila tak i żyje (a mam zastrzeżenia co do urody jej biustu,ona nie) wiec i tu sie za bardzo nie wypowiadałam.
|
#4215 |
|
Raczkowanie
|
Do wszystkich weteranek ! Mam ogromna prośbę, czy któraś z was mogłaby mi powiedzieć jaki rozmiarek wyjdzie mi z wyjsciowki małe B. I jakie implanty polecacie.Tzn,miałam kiedyś małe B ,po karmieniu została tylko skóra ,taki woreczek pusty. Mam 158 cm wzrostu i 52kg, 80 pod biustem, Od V przy szyji do sutka lewa pierś mierzy 20,5 natomiast prawa 20,3 cm. Od otoczki do faldy po piersią lewa ma 5cm, prawa 4cm. Odleglosc od sutka do sutka to 22cm.Pisze emeilami do mojego lekarze( bo nie mogę osobiście się stawić, nie mieszkam w pl) jaki według niego najlepszy byłby implant, anatom czy okrągły aby uzyskać naluralny wygląd piersi, a on mi na to ze kwalifikuje się do obu implantow.tyle to i ja wiem.wczesniej oczywiście wyslalam mu fotki obecnego stanu cycuchow. Pomóżcie, doradzcie,plizzz.
|
|
|
|
#4216 |
|
Zadomowienie
|
to ja wam powiem co mnie dzis spotkalo. chlopak mojej kolezanki skomentowalm mi post na fb ze "jakbym cyckow sobie nie robiła to by płuca dawaly rade" No szok. Pojechalam po nim starsznie . skasowalam ze znajomych i napisalam ze to zwykle sku......stwo. niech sie zajmie swoja dziewczyna Ja mu w majtki nie zagladam. Tak oto jednego pajaca mniej w moim otoczeniu. napisalam co mysle bardzo dosadnie.
|
#4217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ANIKA..ja ambasadorką.MAYU???noo wiecie że chyba tak!!! ambasador silikonowego biustu!!!coś w tym jest!!!![]() ANICZKO ja się też przejmuję ..nie martw się!!!ale takimi rzeczami już nie bo żyję w przekonaniu że RAZ SIĘ ŻYJE I NIKT życia za mnie nie przeżyje i niech mnie cmokną..jak nie rozumieją!!! to moja wada..zaaaa dużżżża empatia!!!normalnie się z tego leczyłam![]() eee coś mi trzcionka przeskakuje i mi się wyrazy dzielą..co jest???
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-10-07 o 16:57 |
|
|
|
|
#4218 |
|
Zadomowienie
|
a no nie wyslałaś. wyslij na priv to cie dodam. Pojechalam i napisalam mu wprost . ze zarzucam mu jedno " ze jest zlosliwym skur... a nie moim kolega" amen. No nie takie amen hahaha...dluga wiadomośc byla . nie dosc ze male cycki ma jego dziew to jeszcze gruszka i ni zadaje sobie trudu zeby sie pomalować. A wscieklam sie. a najbardziej go wlasnie ubogło jak napisalam zeby sie swoja dziew zajal "a co ma do tego moja dzie?"
|
#4219 |
|
Przyczajenie
|
hipokryta... pewnie mu się za bardzo podobają
|
|
|
|
#4220 |
|
Zadomowienie
|
Sofialu, dr z samych zdjęć raczej niewiele Ci doradzi, dlatego umów się na konsultację, wszystkiego się dowiesz
Gwen, no sukinsyn jeden ![]() Klaudeczko, ja też jestem bardzo empatyczną osobą - przejmuję się wszystkim i wszystkimi, szkoda tylko, że otoczenie już nie . A jak Ty robaczku leczyłaś się z tej empatii . Pomogło chociaż? Bo mi się wydaje, że człowiek się z tym już rodzi i taki umiera ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Pachinko, jak tam sprawy cyckowe? Byłaś już na konsultacji?
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam do klubu
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4222 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że ostra wymiana zdań mnie ominęła
Gwen, zazdrość ludzka nie zna granic. |
|
|
|
#4223 |
|
Raczkowanie
|
Kurde blade, muszę się uzbroić w cierpliwość bo do pl. jeżeli wszystko pójdzie ok, to zjade na grudnia.wtedy będę mogła skoczyć na oględziny do doktorka. Już chciałabym być u niego w gabinecie. Ale jeżeli ktorakolwiek może coś podpowiedziec, to czekam, każda rada jest na wagę złota.
|
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
Gwen co za dupa wołowa z tego kolesia!
![]() dobrze ze mu powiedzialas niech sie zajmie swoja monaliza![]() ![]()
|
#4225 |
|
Przyczajenie
|
Myślę że przez faceta przemawia zazdrość. Ale trochę w zły sposób ją okazuje.
|
|
|
|
#4226 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Możliwe też, że zazdrosna koleżanka napuściła swojego jedynego, by ten zrobił Ci przykrość. Generalnie zazdrość ludzka nie zna granic. |
|
|
|
|
#4227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() gwen O JASNA CHOLERA! aż się zagotowało we mnie. Co za idiotyczna sytuacja. Mam nadzieję, że i na żywo będziesz miała okazje wygarnąć gościowi. No palant. Trzymaj się
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-10-07 o 21:28 |
|
|
|
|
#4228 |
|
Zadomowienie
|
jezzcze mi powiedział ze jakbym nie chciała zeby ludzie wiedzieli to bym sobie nie robiła. bezczel
|
#4229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jego dziewczyna nie chce sobie zrobić..a on o tym skrycie marzy..... a daj spokój ..aaaaleeeależ mi się podobają twoje foty kochana aaa filmik..ha haa ha.mój synallo oglądał i się uśmialiśmy!!!jesteś jedyna!!!!![]()
|
|
#4230 |
|
Zadomowienie
|
a dzięki dzięki
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.

. To był wtorek ?? a więc PIĄTA DOBA PO OPERACJI!!!! Pan dr o tym nie wiedział, jak dziś twierdzisz- bo to było przed kontrolą u Niego

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

bo żyję w przekonaniu że RAZ SIĘ ŻYJE I NIKT życia za mnie nie przeżyje i niech mnie cmokną..jak nie rozumieją!!!
to moja wada..zaaaa dużżżża empatia!!!normalnie się z tego leczyłam
. Pomogło chociaż? Bo mi się wydaje, że człowiek się z tym już rodzi i taki umiera