Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-11, 14:40   #2341
bokeh
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V

tak was podczytuje i ciężko mi się dziś wbić... poczytałam ten wątek szaji o ustawie..... naprawde odnoszę wrażenie że ludzie nie odrózniają bycia człowiekiem warzywem od bycia kaleką, porównują dzieci z paraliżem nóżek, lub z zespołem downa do dzieci ktore nie mają w pełni wykształconego żadnego organu.... przykre, niby chcą bronić ich życia, skazując je tam naprawdę na cierpienie przez całe życie, a komentarze typu że ona chce żeby nikt nie miał wyboru przechodzą ludzkie pojęcie! i co lepiej takie dziecko oddać niech wegetuje i nie zazna nigdy miłości ??

W ogóle dowiedziałam się że moja znajoma drugi raz poroniła ma już 13 letnią córkę i wiem jak bardzo pragnie drugiego dziecka, tak się cieszyłam że udało jej się zajść a tu znów się nie udało

W ogóle tak mi się Hania przed chwilą wierciła i chyba mi w coś kopała że aż bolało normalnie..... mała rozbójnica
Stary 2012-10-11, 14:45   #2342
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
tak was podczytuje i ciężko mi się dziś wbić... poczytałam ten wątek szaji o ustawie..... naprawde odnoszę wrażenie że ludzie nie odrózniają bycia człowiekiem warzywem od bycia kaleką, porównują dzieci z paraliżem nóżek, lub z zespołem downa do dzieci ktore nie mają w pełni wykształconego żadnego organu.... przykre, niby chcą bronić ich życia, skazując je tam naprawdę na cierpienie przez całe życie, a komentarze typu że ona chce żeby nikt nie miał wyboru przechodzą ludzkie pojęcie! i co lepiej takie dziecko oddać niech wegetuje i nie zazna nigdy miłości ??

W ogóle dowiedziałam się że moja znajoma drugi raz poroniła ma już 13 letnią córkę i wiem jak bardzo pragnie drugiego dziecka, tak się cieszyłam że udało jej się zajść a tu znów się nie udało

W ogóle tak mi się Hania przed chwilą wierciła i chyba mi w coś kopała że aż bolało normalnie..... mała rozbójnica
No cóż. Niektórzy się zasłaniają wiarą, co jest moim zdaniem - śmieszne. Zaściankowego myślenia nie zmienisz, niestety.

Przykro z powodu znajomej. Może uda się następnym razem. Trzeba być dobrej myśli.

Oliwka tak samo, aż pisnęłam, tak mnie boleśnie w coś kopnęła 2 razy pod rząd. TŻ się przestraszył, bo nie wiedział, o co mi chodzi, haha.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 14:55   #2343
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość

No dokładnie też to czytałam. Ktoś przytoczył wypowiedź że ludzie niepełnosprawni mogą również być szczęśliwi-OK w pełni się zgadzam, ale jak ktoś jest nie ma jakiegoś organu albo całe życie jest zależny od kogoś innego bo nawet sam się nie naje i robi pod siebie to chyba nie jest szczęśliwy, a na pewno nie w tym kraju gdzie państwo w ogóle o nas nie dba. Niby są fundacje ale tylko nieliczne mają dofinansowania. Bycie warzywem to powolne i bolesne umieranie a nikt chyba sobie tego nie zyczy. Eh ...zresztą szkoda nerwów i tak my biedne żuczki nie możemy nic z tym zrobić

Przykro mi z powodu znajomej, jak pisalam wczesniej moja bratowa jest po dwóch poronieniach, a starali sie tez juz jakies 5 lat o dziecko i teraz jak sie udało to leniuch nie chce z brzucha wyjść
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 14:59   #2344
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
No cóż. Niektórzy się zasłaniają wiarą, co jest moim zdaniem - śmieszne. Zaściankowego myślenia nie zmienisz, niestety.

Przykro z powodu znajomej. Może uda się następnym razem. Trzeba być dobrej myśli.

Oliwka tak samo, aż pisnęłam, tak mnie boleśnie w coś kopnęła 2 razy pod rząd. TŻ się przestraszył, bo nie wiedział, o co mi chodzi, haha.
Mnie bardziej przeraża, jak ktoś nawet wiarą nie może się zasłonić i pieprzy głupoty tylko.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 15:14   #2345
bokeh
Zakorzenienie

no a potem żeby dać na pomoc w wychowaniu takiego dziecka to żadnej pomocy walczą o 200 zł więcej bo "za dużo"..... ciekawe czy wtedy będą mogli w lustro spojrzeć.

Wiecie co, widze jak dużo bycie mamą mi uświadamia to naprawdę taki kurs szybkiego dorastania, otworzyło mi to oczy na moich rodziców na ich poświęcenia zrozumiałam wiele ich decyzji które nie raz mnie wkurzały.
Widze jaki to wielki obowiazek i na ile wyrzeczeń można pójść dla tego małego kogoś.
Wiecie mówie np o moich/naszych rówieśniczkach które mają inny światopogląd i priorytety, dotychczas tez mówiłam że "jasne rozumiem" ale teraz chyba powoli wiem....

Mam chyba dziś jakiś dziwny dzień rozmyślań
Stary 2012-10-11, 15:35   #2346
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Najgorsze, że w takiej sytuacjji TŻ nie stanie po mojej stronie, bo on tego nie rozumie, skoro ktoś chce dać, to ok, wanienka po nikim obcym, to trzeba korzystać.
Powiem jej wprost, że chcę sama kupić i nie potrzebuję używanej wanienki i koniec, co się będę pieścić ;]

Czekam na wypłatę i lecę na jakieś zakupy

Macie jakiś pomysł co zrobić z tymi zaczerwienionymi powiekami? Może rumiankiem przyłożyć?
proponuję namoczone saszetki zwykłej herbaty- tylko w letniej wodzie i delikatnie odciśnij- oczęta będa jak nowe

fryty właśnie wcinam- specjalnie przed chwilą pognałam po nie do sklepu

co do ustawy- to wystarczy za komentarz
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 15:41   #2347
Delicjanka
Zakorzenienie

Ale mnie cyce dzis bolą.........pieką, szczypią...tragedia!!

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 15:44   #2348
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Ale mnie cyce dzis bolą.........pieką, szczypią...tragedia!!
współczuje

mnie nie bolały jeszcze, za to brzuch swędzi jak chole.a. Smaruje co 2 godz, bluzka po jednym dniu nadaje się do prania taka tłusta.....
Stary 2012-10-11, 15:46   #2349
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny no ja niestety wylądowałam w szpitalu,od 8 do 12 miałam skurcze co 20min :O narazie miałam tylko usg i badanie gin,które nic nie wykazały :/nast badania dopiero jutro,chciałabym być w weekend w domu

Ps.dzięki Bogu istnieją smartfony i wi-fi,bi bym sue tu zanudzila na śmierć :P a panie z sali niezbyt chętne do rozmowy :/

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 15:49   #2350
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny no ja niestety wylądowałam w szpitalu,od 8 do 12 miałam skurcze co 20min :O narazie miałam tylko usg i badanie gin,które nic nie wykazały :/nast badania dopiero jutro,chciałabym być w weekend w domu

Ps.dzięki Bogu istnieją smartfony i wi-fi,bi bym sue tu zanudzila na śmierć :P a panie z sali niezbyt chętne do rozmowy :/

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 15:49   #2351
bokeh
Zakorzenienie

Ewulka!! trzymaj się tam dzielnie, teraz już rozumiem skurcze ustały??

Lenova tu masz wózek nawet z Twoich okolic http://tablica.pl/oferta/wozek-mutsy...05f21b52;r:;s:
Stary 2012-10-11, 15:54   #2352
sylwietta1988
Zakorzenienie

Ewulkaa musi byc dobrze- trzymamy kciuki bardzo bardzo mocno

zaraz "rozmowy w toku"- dzisiaj o mega nastoletnich matkach i totalnym nieuswiadomieniu antykoncepcyjno-seksualnym..... co sie dziwic- w szpitalu mojej ciotki w krakowie ostatnio rodziła trzynastoletnia dziewczynka......
Stary 2012-10-11, 15:58   #2353
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymaj sie! trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
współczuje

mnie nie bolały jeszcze, za to brzuch swędzi jak chole.a. Smaruje co 2 godz, bluzka po jednym dniu nadaje się do prania taka tłusta.....
uuu to tez współczuje,a z tymi cyckami to tak jest ze tak nagle mnie łapie to wszystko i normalnie aajjjj jak to boli..

Cytat:
Ewulkaa musi byc dobrze- trzymamy kciuki bardzo bardzo mocno

zaraz "rozmowy w toku"- dzisiaj o mega nastoletnich matkach i totalnym nieuswiadomieniu antykoncepcyjno-seksualnym..... co sie dziwic- w szpitalu mojej ciotki w krakowie ostatnio rodziła trzynastoletnia dziewczynka......
o już włączam
o ale ma palemkę ta dzidzia haha ale nie podobają mi się u tak małych dzieci przekłute uszka.

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2012-10-11 o 15:59
Stary 2012-10-11, 16:00   #2354
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:

Biedactwo.

Cytat:

Właśnie sobie włączyłam, bo siedzę z laptopem na dole. Posłucham tych głupot.

Deli
, mi też się nie podobają, poczekałabym trochę dłużej z czymś takim jednak.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-10-11 o 16:01
Stary 2012-10-11, 16:01   #2355
hope01
Zakorzenienie

Cytat:

o skąd ja to znam, tyle że ja nie wspominam nic o pierścionku... nie to nie
ale marzę o takim -
ach...
http://www.yes.pl/pierscionki-zarecz...00-025-3595M2H

lub

http://www.yes.pl/37027-pierscionek-...Z-000-Y01-3223
to ja nie chce nawet takiego zaręczynowego z brylantami itp. Mi wystarczy zwykły złoty z cyrkonią, skromny. Na razie przed Kościelnym, jak będzie kasa, to się może szarpnąć na zaręczynowy z prawdziwego zdarzenia ale on szuja głupka udaje

Cytat:

jesteśmy z Tobą Misiu kolorowy

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 16:07   #2356
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:

Ewulka bidulko, kurde trzymaj się i niech dzidzia jeszcze nie wychodzi, jeszcze macie czas

co lekarze mówią? jak się czujesz? napisz coś więcej

wysyłam Ci 1000000000 pozytywnych fluidków
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 16:09   #2357
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
to ja nie chce nawet takiego zaręczynowego z brylantami itp. Mi wystarczy zwykły złoty z cyrkonią, skromny. Na razie przed Kościelnym, jak będzie kasa, to się może szarpnąć na zaręczynowy z prawdziwego zdarzenia ale on szuja głupka udaje
Mi wystarczy najmniejszy brylancik ;p ale te dwa są boskie, tzn jak dla mnie i chciałabym któryś z nich.. no ale.. właśnie... głupków udają

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-10-11, 16:11   #2358
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Mi wystarczy najmniejszy brylancik ;p ale te dwa są boskie, tzn jak dla mnie i chciałabym któryś z nich.. no ale.. właśnie... głupków udają
to wiesz z czym mój wypalił przedtem? kupiłam z teściową kwiatki na cmentarz, a ten DEBIL wziął je i: wyjdziesz za mnie?!

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 16:12   #2359
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
gratulacje

ehhh,ale mam dzisiaj grobowy humor, jakieś pogrzeby mi się śniły dopiero co zjadłam śniadanie i nie mam ochoty z wyra wychodzić :/
miłego dnia mamuśki
pogrzeby to dobry znak- oznaczają zakończenie problemów, kiedyś się interesowałam znaczeniem snów, nawet marzyłam by się uczyć w tym kierunku i doktorat robić
mi się dziś śniło,że byłam świadkiem jak dwie dziewczyn wymordowały dom starców i w snach widziałam ich duchy, brrrr więcej nie oglądam z moim synam strasznych programów przed snem

Blackbardzo Ci gratuluję, pierścionek jest za☠☠☠......y chciałabym taki mieć, mega kobiecy
Stary 2012-10-11, 16:16   #2360
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
to wiesz z czym mój wypalił przedtem? kupiłam z teściową kwiatki na cmentarz, a ten DEBIL wziął je i: wyjdziesz za mnie?!
o żesz

A mój!? kiedyś leżymy sobie.. itd.. i mój tzt.. do mnie.. Wyjdziesz za mnie? chwila ciszy a ja mówie no ba, a on do mnie że z edziem czy na dwór wyjde za niego myślałam ze go udusze

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-10-11, 16:18   #2361
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Blackbardzo Ci gratuluję, pierścionek jest za☠☠☠......y chciałabym taki mieć, mega kobiecy
Dziękuję.

Oglądam ten program i nie mogę, co za idiotki z tych dziewczyn.

Czas edycji: 2012-10-11 o 16:20
Stary 2012-10-11, 16:23   #2362
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuję.

Oglądam ten program i nie mogę, co za idiotki z tych dziewczyn.
ta co teraz występuje... załamać się można, że już z 3 się bzykała, nie wie z kim ma dziecko, porażka... taka gówniara a tyle ludzi pragnących dzieci nie ich może mieć, wkurza mnie takie coś ;/

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2012-10-11 o 16:24
Stary 2012-10-11, 16:40   #2363
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
No jak by się udało bexę bez fotelika to byłabym przeszczęśliwa
mutsy mi sie jakoś wizualnie nie podoba
słyszałam,że ludzie mutsy strasznie przeklinają

natomiast x lander jest naprawdę super- woziłam swojego chrześniaczka
lenova boli Cie dalej kość łonowa? bo ja dziś chyba jajo zniosę

Szaja
co do Twojej dyskusji- ale żeś rozpałętała wojnę
nie chce mi się udzielać w tych przepychankach ale powiem Ci szczerze że najśmieszniejsze jest to,że najgłośniej krzyczą te, co same dzieci nie mają
a one to mają taką świadomość jak ci panowie co tę ustawę wymyślili
Stary 2012-10-11, 16:48   #2364
pstryczek84
Zakorzenienie

No nareszcie, nadrobiłam Was gaduły jedne
Cytat:
Dziewczyny! TŻ mi się oświadczył wczoraj wieczorem. Yay! Już myślałam, że się nie doczekam, a tu taka spontaniczna niespodzianka.
WOW!!!! Gratuluję! a i pierścien sliczny!

Cytat:

Leżeliśmy wieczorem w łóżku. Półmrok, przytuleni, rozmawiamy o naszych planach, sprawach, coś tam o ślubie... Fajna, ciepła i romantyczna atmosfera. Oliwka kopie, jak szalona... Nagle TŻ wstał, wyjął coś z szafy, przyklęknął i zapytał, czy wyjdę za niego. Tak po prostu. W najbliższym czasie wybieramy się na kolację, by to uczcić, a za tydzień w sobotę robię babyshower połączony z przyjęciem zaręczynowym (tzn TŻ będzie prosił moich rodziców o moją rękę ).
normalnie az mnie ciary przesły jak to czytałam, super sprawa!

ja kupiłam w biedronce tylko szczotke do wloskow, zastanawialam sie jeszcze nad tym termometrem no ale koniec koncow nie wzielam. teraz troche zaluje, moze jeszcze sie kiedys napatoczą

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
BLACK gratuluję,pierscionek cudowny,w ogole z tego co tu piszesz to bardzo z was fajna i udana para. A ja umieram dzisiaj,gowniane przeziebienie+znowu jakies rewolucje zoladkowe.Syrop z cebuli juz zrobiony i leze w lozku caly czas.Musze do jutra sie wykurowac,bo jutro Dzień Nauczyciela i na impreze chcę iść.
Kurcze, ja tez dostałam zaproszenie od SU na dzien nauczyciela ale niestetty jutro mam wizyte w poradni i dupa, a bardzo chcialabym isc

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
hej kochane
Potem was nadrobię, teraz padam na twarz i w ogóle zdołowana jestem
wróciłam z krzywej cukrowej i kurde niby wynik w normie, ale jednak podwyższony..... powiedzcie, mam się martwić? W poniedziałek wizyta, ale wiecie jak to jest........

na czczo - 83
po 60' - 157
po 120' - 137

któraś z naszego wątku jest na diecie prawda? Jak wyglądały wyniki???
Ale skoro piszesz ze w normie to czym tu sie przejmowac? ja jestem na diecie ale ja mialam powyzej normy wiec Ty sie nie strachaj

Cytat:

Trzymaj sie tam Kochana, najważniejsze ze jesteście pod dobra opieką

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 17:01   #2365
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Marsi, a bo wiesz, ja to niejeden taki kontrowersyjny wątek zaczęłam Ale uważam, że trzeba rozmawiać, a nie zamiatać pod dywan.

Ewulku, trzymaj się dzielnie babo

Ja jutro westernowo: w samo południe z drem Cnotą

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Kilka MOICH tematów

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=620168
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=606031
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=188778
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=169852
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=564670
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 17:13   #2366
marsi11
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37023558]

Ja jutro westernowo: w samo południe z drem Cnotą
[/QUOTE]

szaja świntuchu, czyżbyś tak jak ja miała słabość do swojego doktorka?
Stary 2012-10-11, 17:15   #2367
BlackSanctum
Zakorzenienie

Szaja, za☠☠☠iste tematy.

Padłam z tego tekstu: "Od Pana Boga, żeby mogła po ślubie ofiarować swój najcenniejszy dar Temu Jedynemu "

albo

"Od minus nieskończoności do plus nieskończoności "

TŻ zaproponował spacer, bo pogoda jest u nas piękna - taka typowa, złota jesień. Idę.

Czas edycji: 2012-10-11 o 17:16
Stary 2012-10-11, 17:17   #2368
LadyWhisper
Zakorzenienie

Black serdedznie gratuluje zareczyn!
A pierscionek chyba juz kiedys pokazywalas? To ten co mial do duzego zmniejszenia isc? Dobrze kojarze? Piekny jest

Deli, Hope, ja przed zareczynami (kiedy to bylo!!! ) powiedzialam do mojego, ze jak przyniesie mi pierscionek drozszy niz 200zl, to go z tym pierscionkiem wywale przez okno spisal sie idealnie, wydal 180zl
Oczywiscie nieraz slyszalam, ze 'badziewny' ze M.sie nie postaral bla bla bla, ale ja tam swoje wiedzialam i nie zamienie nigdy na zaden inny, bo trafil w 1000% w gust, a ze musial szukac w komunijnych to tez duzego wyboru nie mial

Ewulka trzymam kciuki kochana, niech dzidzia poczeka jeszcze w brzuszku troche

Szaja, ja gdzies sie dokopalam, w ktoryms watku na wizazu, ze Tobie placa za rozpetywanie dyskusji

I dzieki kochanae uspokoilyscie mnie z tym cukrem, w poniedzialek sie wszystkiego dowiem

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 17:18   #2369
pstryczek84
Zakorzenienie

śmiesznie wczoraj bylo na miescie poszlam po wizycie do apteki kupic sobie magnez bo cos mi powieka zaczela drgac wiec wolalam dmuchac na zimne no i witaminy bo juz doszczetnie wybralam.
ubralam sie w sukienke dzinsowa, czarne rajstopy no i moja full-wypas kurtałkę za 20 zeta z sh co by sprawdzic czy sie nadaje na jesienne dni ogolnie wygladalam, hm, tak jak to ja moge wygladac - na gorze namiot na dole 2 patyki
Poprosilam grzecznie o femibion 2, a pani sie pyta - a pani to w ktorym miesiacu, zebym dobre dala.. se mysle, ok, lepeij ze sie upewnia niz mialaby mi dac nie to co trzeba.
no to mowie ze to na pewno te tabletki bo ja j juz jakis czas je biore no a jestem w 28 tyg.
pani tak sie na mnie patrzy potem na opakowanie, czyta czyta przelicza czy moje tygodnie mieszcza sie w tym przedziale (a witaminy od 13tyg, ale spox )znowu czyta, czyta, mysli i znowu pyt
- to w ktorym jest pani tyg?
mi juz sie chce sie smiac ale ok.
No to mowie -28 tydz. a ta sie tak na mnie patrzy i tak do mnie
- ale na pewno?
pani taka chudzinka, w ogole po pani nie widac

Jestesmy potem w obi, na dziale z farbami, wybieramy kolor a wlasciwie odcien. milion pięćset do wyboru ale co tam, latamy od jednej palety do drugiej jak dzicy w koncu chyba nam sie udalo wybrac.. stoimy przy tym kolorze, patrzymy na niego jeszcze pod wszystkimi mozliwymi kątami, nagle podchodzi jakas para, raczej malzenstwo, widac ze pan juz mega wku...wiony no i babeczka pyta sie:
-to co, ktory kolor bierzemy?
a on, jeszcze bardziej wkur..ony:
-przed chwilą powiedzialas ze jestem uposledzony kolorystycznie to teraz się mnie pytasz o zdanie!!!!???!!!
nie wytrzymalam i parsknelam

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 17:21   #2370
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Black serdedznie gratuluje zareczyn!
A pierscionek chyba juz kiedys pokazywalas? To ten co mial do duzego zmniejszenia isc? Dobrze kojarze? Piekny jest

Deli, Hope, ja przed zareczynami (kiedy to bylo!!! ) powiedzialam do mojego, ze jak przyniesie mi pierscionek drozszy niz 200zl, to go z tym pierscionkiem wywale przez okno spisal sie idealnie, wydal 180zl
Oczywiscie nieraz slyszalam, ze 'badziewny' ze M.sie nie postaral bla bla bla, ale ja tam swoje wiedzialam i nie zamienie nigdy na zaden inny, bo trafil w 1000% w gust, a ze musial szukac w komunijnych to tez duzego wyboru nie mial
Dziękuję. Pierścionka nie pokazywałam, tylko na necie znalazłam zdjęcie podobnego i tak tylko wrzuciłam, że coś w tym stylu, żeby zobrazować go.

Hehe, cena przecież nie gra roli. Liczy się gest i fakt, że Tobie się podoba - a o to przecież chodziło.
Też masz takie malutkie paluszki?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości