|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37023558]Marsi, a bo wiesz, ja to niejeden taki kontrowersyjny wątek zaczęłam
Ewulku, trzymaj się dzielnie babo Ja jutro westernowo: w samo południe z drem Cnotą ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Kilka MOICH tematów ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=620168 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=606031 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=188778 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=169852 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=564670[/QUOTE] haahaha przypomniała mi się akcja (ze dwa miesiące temu) jedziemy z tztem do Torunia i jakiś koleś super bryką blokował nam lewy pas... no i moj Tzt jechał z nim na równo tylko ze prawym pasem... i chyba moj tzt zaczął robić do niego głupie miny w stylu co tak wolno i zjedz z tego pasa, a ten co? Język mu pokazał i przyspieszył
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Bylismy tez wczoraj w jysku zobaczyć ten fotel, a w zasadzie go kupic no ale jak go zobaczylam to sie zalamalam
![]() z mojej perspektywy ten fotel byl dla krasnoludka a nie dla mnie (bez obrazy oczywiście nawet nie probowalam usiąść bo chyba bym nie dala rady a o wstaniu to juz nie wspomne, tym bardziej jakby mi przyszlo to robic z maluszkiem takze dla mnie niestety odpada, a szkoda bo naprawde bardzo ladny...
|
|
|
|
#2373 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37023558]
[/COLOR]Kilka MOICH tematów ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=620168 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=606031 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=188778 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=169852 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=564670[/QUOTE] uwielbiam Cię |
|
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
Black, mam osemke
![]() Dokladnie, nie liczy sie cena, tylko slowa, a wtedy bylismy studentami praca weekendowa to jakbym miala czekac na pierscionek 'za conajmniej 2tys, bo innego nie przyjme ', to bym czekala do tej pory (ooooo taki tekst uslyszalam od mojej owczesnej 'przyjaciolki', a jak jakis czas potem mi powiedziala, ze M.jest brzydki i za chudy, za malo napakowany i ona nie moglaby z takim byc to ja kopnelam w d.upe )Pstryczku ja bralam ten fotel wlasnie po to, zeby w nocy przy karmieniu sie rozwalic, te calkiem duze sa w sumie tylko 20cm wieksze. Ja jestem w nim zakochaa wyjdzie w praniu
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie podczytałam jeden temat szaji gdzie było o polityce prorodzinnej (haha te dwa słowa pasują do siebie jak pięść do oka..) i fajne PO obiecywał pokrycie kosztów szkół rodzenia dla pierworódek..... ja mhm
tak mnie wkurza takie coś robienie z ludzi idiotów.... a jak przychodzi co do czego to PO pierwsze żeby odebrać kase ale wielce prorodzinni...Ide zaraz po klucze do nowego mieszkania, fajnie ![]() A tak to humor mam do dupy.... tŻ ciągle nie ma w domu jedno obiecuje drugie robi.... do rzyci z takim czymś.
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja i Marsi- dwa zboczuchy
żeby matki dzieciom takimi tekstami sypały ho ho i jeszcze Szaja mącicielka pierwszej wody ![]() jejuuuuuuu, jak mi się nudzi noooo szok, chłopa nie ma, w tv nic ciekawego, lektura do czytania wyszła- normalnie ociepiec można już się nie mogę mojego synunia doczekac, az będzie mamusi czas organizowal |
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
Black gratuluję zaręczyn!
Ewulka trzymaj sie kochana! Mam nadzieję, że dzidzia jeszcze poczeka Zła jestem okropnie, bo tydzień temu w piątek zamówiliśmy u jednego sprzedawcy na allegro 2 x półśpiochy i jedne body i do tej pory ich nie ma. Legginsy też wtedy zamówiłam i przyszły już we wtorek Trzeba będzie jutro dzwonić. Jak ja nie lubię takich sytuacji
|
|
|
|
#2378 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieje ze juz jest ok i skurczy nie masz? Pisz co tam u Ciebie ;* Cytat:
Ale akurat mutsy mi się nie podobają za bardzo.Najbardziej to xlander albo bexa;] Cytat:
http://www.gala.pl/styl-zycia/luksus...ynyR.html-taki z białego złota Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety, chyba bede zmuszona poszuac czegos tradycyjnego a jak nic nie znajde to najwyzej jakas lepsiejsza (wygodniejsza) kanape sie kupi i tyle mężus skonczyl malowanie pokoju, narazie jedna warstwa, jutro jeszcze raz maźnie co by sie kolor wyrownal. patrzac na kolor na puszcze tak srednio bylam przekonana ale na scianie jednak fajnie to wyglada ![]() ale niemiłosiernie capi dzis spimy w pokoju siostry, nie ma zmiłuj |
|
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
Lenova włąsnie o takim podejściu mówię, takich ludzi co to maja po 23 lata zero pracy niczego rodzice im daja na prywatne studia i super....
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/rozek-rozki-becik-...679495959.html
patrzcie jaka fajna oferta ![]() co do kolorów na ścianie- jak 3 lata temu przerabialiśmy pokoj na sypialnie to wybrałam z Duluxa kolor alpejska łąka na takie wstawki pomiędzy sloneczny żółty. Jak na puszcze wyglądał w miare spokojnie to położony na ścianie byl tak oczo☠☠☠ny, ze patrzec się na niego nie dało.... jej, ale udawałam, że mi się podoba a w duchu rozpaczałam że ja chyba musiałam chwilowego zatrzymania pracy myślowej dostac, żeby takie paskudztwo wybrac |
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryczku tak mi sie wydawalo, ze jestes z tych wysokich
ja mam 163 i jest idealnie, maz 187 i jak siadl na nim to hm.....smiesznie bardzo wygladal i chyba malo wygodnie mu faktycznieSzaja z tematu o blonie dziewiczej to sie usmialam fest.
|
#2383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do fotela: strasznie mi się podoba, ale kurczę chyba już bym całkiem zagraciła sypialnię..muszę pomyśleć czy jest sens, chociaż oj, chciałabym go, super się prezentuje |
|
|
|
|
#2384 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Black Gratuluję! Bardzo mi się podoba ten pierścionek
Cytat:
Zaskoczy Cię jeszcze, zobaczysz![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Na razie, ja przynoszę łupy za grosze to nic nie mówi ale ciekawa jestem czy zdaje sobie sprawę z biznesu dzieciowego![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37020022] A tak sobie myślę, dziewczyny, że nie teraz ważne zainteresowanie - tylko potem. Żeby facet wstał w nocy i przewinął czy podał do karmienia (czy sam butelką nakarmił), żeby wyszedł na spacer, pobawił się, żeby przewinął, normalnie w domu robił. U nas to już inaczej, bo druga córa więc i euforia ciążowa inna to ja sobie wyprawkę kompletuję, chodzę do ciucha i tyle. Przynajmniej ględzenia nie ma, ile wydaję Za to dla Agatki jest świetnym ojcem i to ważne [/QUOTE] Też tak myślę Mój TŻ teraz nie ogarnia mojej ciąży w ogóle ale ojcem będzie super-wiem to![]() Cytat:
To niech się Tobą tam opiekują dobrze....Cytat:
Dziewczyny TŻ jeszcze nie wrócił z pracy a dziś ma panele kłaść Znów do 2 w nocy będziemy siedzieć a o 5.30 pobudka. Już mnie męczy ten remont, drzwi maluję po 4x a mam ich 6
|
||||||
|
|
|
#2385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i fajną w ogóle miałaś koleżankę, nie ma co. ![]() A co do mojego pierścionka, to może i jest duży i nie każdemu się spodoba (ja osobiście go uwielbiam), ale jest za to z duszą, ma ponad 50 lat i jest w rodzinie mojego TŻa od kilku pokoleń. W dodatku jest bardzo podobny do pierścionka zaręczynowego mojej mamy, tylko ona ma aleksandryt, a ja mam rubin...
|
|
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
co do pierscionka- wymagan cenowych nie miałam wygórowanych
|
|
|
|
#2387 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() marsi piszesz, że cię boli kość łonowa - co ci gin powiedział na to? bo mnie też cholernie boli i coś mi wspomniała, że będziemy się temu przyglądać w kierunku rozejściu spojenia łonowego jak do następnej wizyty nie przejdzie
|
|
#2388 |
|
Zadomowienie
|
Elllmi Wszystko okej, w szpitalu byłam tylko 2 dni, cięcie laserowe, blizny cieniutkie wokół sutków a guzy to były zwykłe gruczolakowłókniaki. Niektóre kobiety już taką mają budowę skłonną do tworzenia się guzów. Ale powiem szczerze, że już nie chodzę na kontrolę-sama nic nie wyczuwam na razie
|
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do pierscionka, ja tez nie mam wymagań cenowych, ale no bardzo mi się podobaja te dwa co pokazałam )
|
|
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z mężem poznalam sie przez jego daaalsza kuzynke a moją wtedy dobra kolezanke jeszcze z czasów liceum, niestety kontakt sie urwal, szkoda...
tak czy siak samo poznanie sie bylo bez szalu, tak zwyczajnie no ale zareczyny to bylo coś ![]() pojechaliśmy w majowkę nad morze no i jeden dzien to byl wypad do gdanska i sopotu. chlopaczyna jakis taki zestresowany byl tego dnia no ale nic... chodzilismy po gdansku, zwiedzalismy i ciagle sie pytal czy nie jeste glodna, moze bysmy gdzies usiedli itd. ja twardo ze nie, no bo poprostu nie bylam glodna... pojechalismy do sopotu, chodzimy po tej glownej ulicy no i w koncu zgłodnialam. znalezlismy jakąs restauracje, weszlismy, a przyszly narzeczony mowi żebym wybrala jakies jedzonko bo on musi do toalety!!!! ok, se mysle , chlopaka przypiliło, niech idzie... ale cos go za długo nie ma, zdecydowanie za długo jak na toalete, ale nic - czekam... za chwile wpada zzjajany, w garniaku!!!!, ![]() z kwiatami ,czerwonym pudełeczkiem i bach na kolana! ![]() Sylwuniu, czy uczynisz mi ten zaszczyt i zostaniesz moją zoną? ![]() A ja od razu ryk, jak to ja ale oczywiscie sie zgodzilam ![]() ale co mnie zaszkoczyl to szok, jak spacerowalismy jeszcze w gdansku to juz upatrywal sobie knajpke na ewentualna akcje ale ja mu pokrzyzowalalm plany bo nie bylam glodna wiec padlo na sopot tam jak spacerowalismy to biedak musial zapamietac najkrotsza trase powrotna do samochodu co by mógł się szybko przebrac w garniaka, w miedzy czasie znaleźć kwiaciarnie i zapamietac w ktorej restauracji ja czekam, normalnie dał wtedy czadu jak nic a ja z wrażenia co zamówiłam? rosół |
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My z mężem poznaliśmy się przez znajomych, ale kontakt nam się urwał, bo ja wtedy miałam innego chłopaka. Półtora roku później dzień po skończeniu tego związku szykowałam się na jakąś imprezę i na chwilę włączyłam gg. No i zaczepił mnie jakiś nieznajomy. Od słowa do słowa okazało się, że to on, umówiliśmy się i tak od 6,5 roku męczymy się ze sobą A zaręczyny były 25. grudnia dwa lata temu. TŻ przyjechał na obiad do moich rodziców z kwiatami i pierścionkiem Zaskoczył mnie bardzo. A pierścionek wybrał sam 100% w moim guście, malutki brylancik, skromny i delikatny. Chociaż uważam, że za drogi - nie chciałam, żeby wydawał tyle pieniędzy.
|
|
|
|
|
#2393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha no chyba ![]() Chociaż śmieszne to to nie jest.... oczywiście dalej go nie ma, ja już zdarzyłam iść po te klucze przyjść zrobić coś a ten dalej z pracy wychodzi, szlag mnie już trafia Cytat:
![]() to się napocił chopok
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jako kołderkę do wózka np, albo połozyc na dywanie do zabawy |
|
|
|
|
#2395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój mąż nigeryjczyk ale nigdy nie wiedział o czymś takim... ja, nigdy w życiu bym nigdzie nic nie wysłała dopóki nie miałabym realnej kasy na koncie... |
|
|
|
|
#2396 | ||
|
Konto usunięte
|
A dziękować
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
rany ale mam dzis apetyt wciagnelabym wszystko
juz dawno takiego nie mialam ![]() caly tydzien byl spokoj to dzis sobie odbilam ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- pstryczek wyobrazilam sobie twojego meza z tym calym bieganiem do auta przebieraniem itd zabawne to ![]() a ja dostalam 2 pierscionki zareczynowe, 1 taki rodzinny po mamie meza - ladny dalej go nosze, a drugi razem wybralismy w sklepie i tez bez brylantu
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja: miszcz
Sama jestem ciekawa po jaką cholerę te sutki facetom? ) Chociaż...głupio by wyglądali bez
|
|
|
|
#2399 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaa dziewczyny, dzisiaj miałam tą lekcję gry na skrzypcach..aaaleee fajnie było ;]
bardzo mi się podobało i chciałabym kontynuować, ale jak długo to pociągnę to nie wiem, bo jak już się Nailah urodzi to w ogóle nie będzie czasu ![]() wrzucam jak coś obiecaną kiedyś fotkę do klubu, na której wyszłam oooooooooooookropnie, po prostu bleaah..jak wielka foka nie śmiać się
|
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
podawalyscie ostatnio wymiary brzucha to i ja dzis zmierzylam, wyszlo 89 cm w sobote 25 tydz zaczynam
![]() pojadlam kolacją i maly fika wlasnie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

(ooooo taki tekst uslyszalam od mojej owczesnej 'przyjaciolki', a jak jakis czas potem mi powiedziala, ze M.jest brzydki i za chudy, za malo napakowany i ona nie moglaby z takim byc to ja kopnelam w d.upe
tak mnie wkurza takie coś robienie z ludzi idiotów.... a jak przychodzi co do czego to PO pierwsze żeby odebrać kase ale wielce prorodzinni...
już się nie mogę mojego synunia doczekac, az będzie mamusi czas organizowal
Trzeba będzie jutro dzwonić. Jak ja nie lubię takich sytuacji