![]() |
#4981 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 23
Cytat:
Ogólnie to dzieciaki tam sobie jaja robią z tej Kryśki na religii. Przed chwilą Ola mówiła że Kryśka powiedziała że każdy opętany w diabła się zamienia ![]() ![]() a Twój brat od Ciebie starszy czy młodszy? ale już teraz się nie kłócicie? bo ja to już czasem z mężem rozmawiam, że trzeba chyba wcześniej zrobić testament i zdecydować kto co ma dostać, bo oni się chyba nie dogadają potem jakby co ![]() Edytowane przez dokia Czas edycji: 2012-10-12 o 14:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4982 |
Zakorzenienie
|
W wielu szkołach niestety nie ma etyki...a taki wybór powinien być
![]() Ocena z żadnego świadectwa szkolnego nie ma znaczenia przy staraniach o ślub kościelny...trzeba zrobić bierzmowanie, zaliczyć nauki i tyle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4983 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale wiesz, nie wiem jak u was... ![]()
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-10-12 o 14:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4985 |
Zakorzenienie
|
u moich dzieci w szkole jest etyka (do wyboru)
ale żeby było śmieszniej, to zajęcia z etyki mają w środy i od razu 2h, i do ...... 16.15 ale okazało się, że podczas zapisu do szkoły można było wybrać: religię, etyku lub ........ nic i o tym ludzie dowiedzieli się dopiero na zebraniu myśleliśmy, że jest obowiązek religii lub etyki zresztą dla mnie to nie istotne, bo i tak chodzą dzieci na religie tzn. teraz już córka tylko
za zgodą Solaris1990 ![]() "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! ![]() http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nauczycielka mi dziś powiedziała, że Ania na apelu ma być ubrana na galowo, a tylko na głowie jakas korone a'la drzewo ma miec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() normalnie mnie oświeciłaś ![]() Edytowane przez dokia Czas edycji: 2012-10-12 o 14:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4988 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4989 |
Zakorzenienie
|
Ja z bratem się nie kłóciłam, ale też nigdy wspólnego języka nie mięliśmy(chyba że przyprowadzał jakiś fajnych kolegów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4990 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wiem po co, skoro to i tak nieprawda ... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4992 |
Zakorzenienie
|
Ja już mam paczuszkę!
![]() ![]() Tak gadacie o lekcjach religii, to powiem Wam, że ja w zasadzie nic takiego nie pamiętam, żeby jakieś głupie texty latały. ![]() Własnie napisałam wniosek o wypisanie się z kościoła. Bijcie i krzyczcie na mnie, ale napisałam to pismo, bo dzisiaj dostalam list z parafii, że od ponad 9 lat nikt mnie nie widział w kościele(mała dzielnica, wszyscy się znają, księża non stop ci sami, nie wiem jakim cudem), że nie przyjęłam kolędy - nikogo w chacie nie było - no i mistrz dzisiejszego programu: nie dałam jako osoba pełnoletnia na remont kościoła. WTF? I najlepsze jest, że moja bliska przyjaciółka, która jest osobą bardzo wierzącą i chodzącą do kościoła co niedzielę, już kilka razy mi mówiła, że moja rodzina była wyczytywana na ogł. parafialnych, że się nie dokładamy ![]()
![]() |
#4993 |
w krainie snu i marzeń
|
Dokia chyba do Ciebie pytanie mam - jak się renderuje? chciałam przesłać film na YT
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4995 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
![]() To już przegięcie.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4996 |
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że mieszkam w dużym mieście na dużym osiedlu i jestem anonimowa...nikogo nie interesuje czy chodze do kościoła, czy daje na tace itp. Ja ogólnie nie jestem jakaś przeciwna religii, kościołowi tylko NIE LUBIĘ tam chodzić i już
![]() Moja starsza siostra jeszcze próbuje się zmuszać, niedawno zamieszkała ze swoim facetem i postanowiła że będą taka idealną rodziną(z jej dziecmi)...wybrali się więc do Kościoła a tam kazanie, że rozwód to najwieksze zło, że dziecko powinien wychować biologiczny ojciec, że jak ktoś ma ślub kościelny to nie powinien znów wchodzić w żadne relacje, bo taki ślub zobowiązuje na całe życie...no i siostra w pewnym momencie zaproponowała żeby wyszli na lody...ale się wkurzyła... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas na wizażu to też podają jakie rozszerzenia ma mieć plik i jakie ma mieć wielkości dopuszczalne w MB, wynika to z faktu że każda strona w plikach css czy html ma zapisane informacje jakie pliki odtworzy online bo ma wbudowane takie a nie inne odtwarzacze ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- oni pójdą pierwsi !!! Na stówę!!!!!!!!!!!a Camel to już całkiem będzie szedł na przedzie , no nie?? ![]() Edytowane przez dokia Czas edycji: 2012-10-12 o 14:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4998 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja mam dwóch braci, jeden 8 a drugi 11 lat starszy więc z tym najstarszym rzadko gadałam bo był za dorosły ![]() ![]() ![]() Cytat:
my w liceum też dostaliśmy papier o naukach przedmałżeńskich więc mieliśmy to z głowy bo ksiądz nam uznał ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na miejscu Basi wkurzyłabym się ![]() ![]() ![]() ![]() Nie, więc ogłaszanie wszem i wobec, że taka i taka nie płaci jest bezprawne ... Edytowane przez paula600324 Czas edycji: 2012-10-12 o 14:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5000 |
Zakorzenienie
|
hejka
to mamy 5000 postów ![]() kto zakłada nowy wątek?
za zgodą Solaris1990 ![]() "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! ![]() http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I gdyby w końcu nastał taki porządek w kościołach to bym pomyślała nad tym , aby ich wspomóc, jak nie ma rachunku to nie będę wspierać takiej szarej strefy ![]() ![]() Z drugiej strony to dobrze że nie ma już czasów dziesięcin, wyobrażacie sobie że 10% ze swych zarobków oddajecie nonstop na kościół??????????????? Edytowane przez dokia Czas edycji: 2012-10-12 o 15:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bym poszła i zrobiła awanturę, bo przecież nigdzie nie jest napisane, że musisz płacić, bo to przecież nie jest żaden podatek. Pazerne szuje ![]() Nie sądzę, żeby tak łatwo poszło Ci z wypisaniem się... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś skreślaliśmy słowo "etyka" z miejsca na świadectwie oznaczonego jako "religia/etyka" , ale po tej sprawie: http://www.lex.pl/czytaj/-/artykul/k...rawa-czlowieka Dyrektor zakazał skreślania. Jest albo ocena , albo tylko kreska że się nie odbyły żadne zajęcia w ramach tych przedmiotów dla danego ucznia. Edytowane przez dokia Czas edycji: 2012-10-12 o 15:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5005 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Po prostu moje osiedle to osiedle domków jednorodzinnych, przekazywanych sobie z pokolenia na pokolenie. Wszystkie dzieci chodzą tu do szkoły, na rynku każdy każdemu mowi dzień dobry. Cytat:
M. się ostatnio wypisał z kościoła, co prawda na złość matce robił, ale udało mu sie to w przeciągu 2 tygodni załatwić. ![]()
![]() |
![]() |
#5006 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez moniak85 Czas edycji: 2012-10-12 o 15:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musze zapamietac aby powiedziec wych o tej przepisywanej ocenie, wiem ze jak przedmiot sie konczy to ta ocene sie przepisuje, ale nie wiedzialam ze jak nie chodzi na religie to tez, dla nas lepiej |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5009 |
Zakorzenienie
|
Ale stron do nadrobienia ... Tak Was temat koscielny rozkrecil . Ja w LO tez fajnego ksiedza mialam duzo filmow ogladalismy o aids z nami dyskutowal - wiec chodzilam , nic ocena ze swiadectwa nie dawala bo I tak poradnie I nauki trzeba bylo odbyc.
Basia jeszcze musisz miec swiadkow do apostazji bo inaczej nie przejdzie. Ja bym odpisala do Kosciola ze nie wyrazilas zgody na przetwarzanie Waszych dance I udostepnianie ich publiczne. Ze ze wzgledu na nagminne lraktyki lamania przepisow o ochronie danych osobowych bedziesz zmuszona zglosic ten fakt odpowiednim organom, natomiast publiczne nawolywanie jest juz proba wyludzenia. Pojedzie Im w piety . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Serio? To tylko pozazdrościć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.