|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo- Czerwcowe Mamusie 2013
Axella spokojnie, anie panikuj bo to szkodzi Maleństwu.. A na jakiej podstawie on stwierdził, że masz bakterię coli ? może zapisał tylko, że poprzednio miałaś więc trzeba uważać. No nie wiem, nie znam się.. ale musisz zachować zimną krew. A co do tego 11+4 to jedynie na myśl mi przychodzi 11tydzien i 4dzien. a wiek dziecka jaki Ci podał? Może podzielił Ci to na dwa rodzaj: pierwszy w jakim tygodniu cyklu jesteś (czyli liczone od ostatniej miesiączki) a drugi wiek ciąży ( liczone od zapłodnienia) Nie zamartwiaj się !
|
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
sharp woda z cytrynka może pomoże??
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawiam się nad kawą
myślę że to by pomogło![]() Nuna denerwujesz się przed wizytą? bo ja bardzo! sama nie wiem czemu
|
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
sharpnowaja z takich naturalnych co mi przychodzi do głowy to jabłka i jogurt!
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
szarp a zwykłych śliwek też nie? bo nie musza być suszone.
|
|
|
|
#2558 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Dziewczyny
|
|
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
też właśnie miałam to na myśli. u mnie jest spora różnica między tymi dwoma terminami
Cytat:
|
|
|
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
axella nie panikuj dopóki nie skonsultujesz się z innym lekarzem. Nie chce mi się wierzyć, że gdybyś miała bakterię to by Ci nie powiedział i jakoś nie zaczął tego leczyć, choć skoro dla niego to jeszcze nie jest ciąża - to kto wie? Musisz iść jak najszybciej do innego lekarza. Ja już we wszystko uwierzę po tym co rok temu po wypadku mojego TŻta przeszliśmy... Lekarze nie traktują nas jak ludzi tylko jak "kolejny przypadek"... Niestety...sharp kup sobie takie płatki do mleka z błonnikiem. Można je wcinać bez mleka. Pyszne może nie są ale skuteczne na zaparcia. błonnik.jpg Ja dziś póki co nie wymiotuję ale mdli mnie cały czas także nie napalam się, że będzie dobrze..Może uda mi się nawet podreptać na pocztę po moją książkę w końcu ![]() Mam zrobić jeszcze badania na HIV i kiłę muszę się dowiedzieć ile taka przyjemnośc będzie mnie kosztować...ehhhMiłego dnia. Idę z małą do zerówki.
|
|
#2562 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pomożemy!! Cytat:
Cytat:
U mnie dziś trochę lepiej, ochłonelam. Decyzji jeszcze konkretnych nie podjęłam, chociaż tz tak. Uważa, że nie powinnam się zastanawiać, tylko iść prywatnie do tego lekarza, do którego chciałam iść na początku. Ten wczoraj nie spytał mnie nawet o długość cykli.
Edytowane przez anoxee Czas edycji: 2012-10-23 o 11:35 |
|||
|
|
|
#2563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg usg 11tyg jeden dzien(tydzien rozbierznosći) więc czym jest to 4? no cóż. dowiem się na następnej wizycie. Wybrałam dr Jachowskiego. Podobno bardzo dobry lekarz. Cytat:
Teraz wizyta ma być idealna, wchodzę z Tż, widzimy bejbi i dłuuuugo rozmawiamy, i nie omieszkam przynieść mojej karty-niech ktoś kto się na tym zna rozszyfruje mi to wszystko. tak ma być. I ma być wszystko dobrze. bo jak nie... ![]() cóż pozostaje się uspokoić,wyluzować (w pracy ) i nie mysleć.a po następnym badaniu będę skakać ze szczęscia i Wam śliczne foto i nie ma prawa być inaczej
|
||
|
|
|
#2564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już czekamy na zdjęcie
|
|
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie po weekendzie
U nas mile spędzony, bo pojechaliśmy odwiedzić moich kochanych dziadków Podróż tam i z powrotem (jakieś 600km) minęła bez żadnych problemów ![]() Idę po II śniadanie i jeszcze się odezwę
|
|
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za rady!
miałam iśc prasować a wstać mi się nie chce
|
|
|
|
#2569 |
|
Raczkowanie
|
candace1;Gratuluję!
![]() Ja też mam taką nadzieję, bo już cycki a nie tylko ręce mi opadaja z wrażenia A widzisz to jednak jest zaraźliwe! koniec - już nie zamawiam dziecięcych rzeczy! żarcik Teraz to się dopiero zacznie szaleństwo![]() BTW paczka powinna niedługo dotrzeć - jutro będę dzwonić i o nią pytać ![]() no właśnie teraz się dopiero zacznie wszystkie Mamy majowo czerwcowe zakochają się w cartersie ja uwielbiam ich komplety wszystko jest ładnie dograne kolorystycznie no i jakość jest rewelacyjna - a przecież to najważniejsze. Teraz musimy odczekać swoje aby dowiedzieć się dla kogo zamówić te cudeńka, ja najchętniej wykupiłabym już całą kolekcję Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego popołudnia |
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
niesuszoną mam jedną
![]() vil też miałam skurcze lekkie całą sobotę ale jakoś przeszło. ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- a co to? dajcie linka
|
|
|
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) a co najważniejsze w naszym stanie - śa to czyste otręby, nie mają żadnych domieszek, curku, konserwantów, polepszaczy itd. I świetnie regulują te sprawy
|
|
|
|
|
#2572 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Katate – mam nadzieję, że nic Wam się nie stało.. niby to takie oczywiste, że w ciąży trzeba mega na siebie uważać, ale niestety wszystkiego nie da się przewidzieć, i oprócz przezorności i dużej uwagi trzeba mieć po prostu dużo szczęścia Cytat:
Moja promotorka jest perfekcjonistką więc też ją trochę bolało to, że chciałałam się „tylko obronić” a nie na 5. Zobaczymy jak będzie, ja się nie przejmuje takimi rzeczami, jak już praca napisana i złożona to dla mnie większa połowa sukcesu, teraz tylko ładnie się ubiorę , dokończę formalności ![]() Elizabarbara – czy ja też mogę prosić o książkę w PDF – mój adres email to pawia_oczko@wp.pl Rozmawiałyście na temat kupowania wózków , łóżeczek itd. Przez dziadków – ja nie wiem jakie są zwyczaje, co wypada a co nie, ale myślę, że istnieje jedna prawda – dziadki dzielą się w sumie wg mnie na 4 typy, są Ci, którzy mają $ i w zależności od chęci sprezentują coś lub nie, są też tacy co nie mają za dużo $ i nie dadzą nic a drudzy choćby nic nie mieli zrobią wszystko żeby dać coś wnuczętom, wg mnie właśnie tak to działa, a nie, w ten sposób, że w województwie tym, to tak się robi, a gdzie indziej inaczej.... Cytat:
![]() Axella- dzięki za linki z gratisami, ja nic nie dostałam na razie od mojego gin więc ucieszę się z czegokolwiek a lekarza szczerze współczuję – uciekaj od niego jak najprędzej! Niestety pewne rzeczy jak np. przychylność i fachowość trzeba sobie kupić, mam nadzieję, że nikogo nie obrażę tym stwierdzeniem, ale z mojego doświadczenia to niestety żeby czuć się godnie zbadaną, mile obsłużona trzeba niestety płacić. Może i zdarzają się wyjątki, ja na takie nie natrafiłam..---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Ja dziś pierwszy raz od nie pamiętam kiedy nie muszę zasiadać do pisania mgr, i iść do pracy ![]() Dziś na obiad gotuję fasolkę po bretońsku, a wieczorem jeśli nie opuszczą mnie moje chęci kulinarne robię sałatkę z selera, kukurydzy, szynki, pora będzie się działo ![]() Po południu idę na wizytę do gin. ale tak jak Wam kiedyś pisałam tylko po L4 - ciekawa jestem co tym razem mi powie, bo jak ostatnio byłam, to nie wypisał tylko kazał łaskawie dziś przyjść.... Ostatnio nie mam już siły chodzić do pracy, jakoś strasznie szybko się męczę, muszę trochę odpocząć w domu, poza tym nie uśmiecha mi się dłużej płacić samej składek, dla mnie to koszt 950 zł miesięcznie a i pochwalę się, 30-go się bronię wczoraj złożyłam pracę i załatwiłam wszelkie związane z tym formalności, teraz tylko przygotować się z zagadnień i nareszcie kończę ten etap w moim życiu
|
||||
|
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pawie_oczko będziemy trzymać kciuki 30-tego
|
|
|
|
|
#2574 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za parkęMy dzisiaj zaczynamy 9t ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
, teraz mieliśmy jechać w ten weekend ale nie wypaliło, no ale może uda się w najbliższym czasie ![]() W sumie to mamy 1 ulubioną restaurację "Pod Wawelem" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Jeżeli chodzi o ubranka, wózek i inne rzeczy z wyprawki to jeszcze się nad niczym nie zastanawialiśmy, niczego jeszcze nie oglądam i nie kupuję . Póki co czekamy na kolejną wizytę i serduszko
|
|||||||||||
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Ahahahhha
W czwartek o 10 mam gina Trzymajcie się i nie dajcie zrobić w bambuko jak ja ![]() W czwartek dam znaki co i jak ![]() Jaaaaka ulga ![]() Mam nadzieję,że tym razem będzie wszystko ok )jupi jupi jeeeej ![]() |
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2578 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zgadzam się, będzie wesoło Cytat:
![]() Cytat:
dla mamy, ładna zabawka ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
![]() trzymam kciuki za obronę, zabierz do lekarza NIP- swój i zakładu pracy a ja dalej tu siedzę zamaist prasować ![]() ale przynajmniej kawkę zrobiłam- może mnie ruszy do wc
|
|
|
|
#2580 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Szybko zleci, dziś już wtorek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie wyobrażam sobie sytuacji, że nic byśmy nie kupili i wszystko trzeba by załatwiać po porodzie
|
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.

myślę że to by pomogło

no ale kogo mam się poradzić jak nie was

już czekamy na zdjęcie
będzie się działo
za parkę

) i nie wiem, co teraz wypada, należy itp...
moi rodzice też tak uważają