Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - część 15 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-29, 07:52   #1321
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość

U nas od rana biało, śnieg padał, jedna wielka plucha, teraz się to wszystko rozpuszcza...w związku z tym ja już zdążyłam się nastresować dzisiaj...i wczoraj też
Wczoraj jadąc do znajomych wjechałby w nas koleś, który w ogóle nie patrzył chyba kto ma pierwszeństwo...na szczęście zdążył wyhamować...
A dzisiaj ponieważ była taka plucha, to kazałam mężowi wolniej jechać, bo przecież opony nie zmienione...a jechaliśmy samochodem taty....i jakiś debil zmienił przed nami pas ruchu, ale okazało się, że nie jedzie dalej, tylko się zatrzymał do skrętu w lewo do jakiegoś sklepu...dziewczyny mój mąż po hamulcach, chciał odbić w prawo, ale w ostatniej chwili zobaczył, że na prawym pasie jedzie samochód, więc odbił w lewo i ominął kolesia lewym pasem, który już należał do jadących z naprzeciwka ...
Po prostu dar z niebios, że mąż jechał wolno i że z naprzeciwka żaden samochód nie jechał, bo nie wiem jakby się to skończyło!

Ja się cała trzęsłam, nie mogłam się uspokoić...najchętniej wyszłabym do tego kolesia i strzeliła mu po pysku! No zero qr*** wyobraźni!!!
I chyba dziś trzeba będzie zaaplikować no-spę...heh...a siedzę znów za mamę w pracy...o i to tyle
O kurcze! Ale mieliście przeżycia
Niestety, ale dziś na drodze trzeba już za wszystkich myśleć nawet latem - a co dopiero zimą Najważniejsze, że nic Wam się nie stało

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Oznajmiam, ze Maja jeździ już w spacerówce

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
kupiłam płaszcz i w pasażu było -25% z okazji haloween i zapłaciłam tylko 217zł
http://answear.com/111356-reporter-plaszcz.html
Śliczny!

Cytat:
Maja zaczęła mnie gryźć przy karmieniu
Auć!

Cytat:
Aha i najważniejsze....mamy dziś półmetek!!!
To teraz już z górki!

Cytat:
Napisane przez Tommorow Pokaż wiadomość
A patrzylam na liste i zauwazcie ze Dawidek Mony i Emilka Biki urodzili sie prawie identyczni waga (chyba roznica tylko 40 g) i identyczni wzrostem co za zbieg okolicznosci
Też zwróciłam na to uwagę

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Wczoraj urodziny mojej mamy, było bardzo wesoło Wszyscy zaaferowani naszym ślubem i widzę, że nie mogą się doczekać. Moja siostra wczoraj dostała kota i ... zakochałam się! Jak on cudownie mi spał wtulony w mój tłuszczyk No i gadam teraz tż o kocie
Widzisz? Widzisz? Mówiłam, że wszyscy będą zaaferowani ślubem!
A jak mama? Ucieszona z tortu?

Koty są super!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 07:53   #1322
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
moje dziecko tez nie zna zelek, nawet nie lubiz chipsów wybieram mniejsze zlo czyt. chrupki kukurydziane, slodycze lubi zwłaszcza kinder czekoladki i jajka niespodzanki, ale tez sa pod umiarem i nie za czesto
Tez zwracam na to uwage co je...uwazam, ze jeszcze zdarzy spróbowac tych wszystkich niezdrowych rzeczy

Dopiero wskoczylam do łozkaAle przyjemnie
mój też nie jada wynalazków ze słodyczy to tak samo kinderki tylko i jajka

Cytat:
Bao w tej spacerówce to myślę, że jest jej tak samo ciepło jak w gondoli Teraz tak patrzę, ze nie ma co patrzeć na gondole, skoro dzieci w nich tak krótko jeżdżą Jak tam Isia rośnie??
Isia dobrze je, śpi, wali kupę i znowu spi - i nadal bardziej spokojnie śpi w dzień, w nocy po 2 karmienu ma godzinę mruczenia - leży, mruczy, stęka, jęczy...a ja razem z nią

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Bao, jedzeniem Kubusia bym sie tak bardzo nie martwiła, myślę że nie da się zagłodzić a może on odreagowuje pojawienie się Izy? I po prostu chce zwrócić na siebie uwagę, żebyś poświęciła uwagę jemu, nawet jeśli to "zła" uwaga (bo np się złościsz ). Myślę że mu to minie a możliwe jeszcze że im bardziej będziesz się wkurzać i reagować na to jego niejedzenie tym może być gorzej

Kotku, oj tak, dziś oblężenie w obuwniczych wiem bo my też kupowaliśmy dziś na szybko kozaczki do młodej

Madziu, my tez przeszliśmy na spacerówkę jak mała miała 5,5 miesiąca wg mnie jak rozkładana na płasko to nie ma problemu

Moje dziecko chyba się przygotowywuje do zimy bo w ostatnich dniach zjada takie ilości że w szoku jestem wczoraj np na śniadanie 2 placuszki z jabłkiem, potem kubek jogurtu naturalnego i garść żurawiny. przed spaniem zjadła michę gęstej zupy-krem brokułowo-kalafiorowej, potem po spaniu - z 20-25 klusek muszelek, połowe ugotowanego udka z kurczaka i miseczkę marchewki z groszkiem. a po 1,5 godzinie przyszła i krzyczy mniam mniam! i wciągneła dużego banana no i potem rzecz jasna jeszcze kolacja dziś było podobnie

cieszę się, bo osttanio ciągle się coś działo i waga co trochę wzrosła to spadała, bo a to wirus jelitowy, a to zęby albo przeziębienie. a młoda wtedy totalnie odmawia jedzenia

Żabciu, 3majcie się !
nie, raczej na pewno nie, poświęcamy mu więcej czasu niż przedtem właśnie po to, żeby nie poczuł się odrzucony, dzięki temu też chyba tak bardzo jest za małą non stop ją całuje, głaska, pieluche podaje, na kolanach ją trzyma (ja ją podtrzymuję mu), w szoku jestem, że taki prawie 3 letnie dziecko jest w stanie tak okazać miłość takiemu maleństwu no nic, zobaczmy co z tym jego jedzeniem, jak coś to lekarza wezwę, coby mu jakieś badania porobić, bo normalne to nie jest, on ogólnie zawsze ładnie i chętnie jadł

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 08:01   #1323
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Nie wiem czy ogladacie na tvn style program, wypowiada sie pani, ktora miala niepelnosprawne dziecko, dziewczynka przeszla 12 opieracji i w koncu stala sie roslinka. Matka 'pozwolila jej odejsc'... Potem chciala miec jeszcze dziecko, zaszla w ciaze i w 6 miesiacu powaznie zachorowala i stracila dziecko. Druga ciaze tez stracila. Boze co za silna kobieta, ze jeszcze daje rade wstac z lozka... Z tego stresu i rozpaczy zachorowala na lysienie plackowate i nie ma wlosow az sie poplakalam...
To było w piątkowych Sekretach chirurgii
Podziwiam kobietę, że ma taką wolę walki.

Butter, relax % na tym etapie (o który trzymam !) na pewno nie zaszkodzą
Natomiast co do upadku, to miałaś więcej szczęścia niż rozumu!
W najbliższym otoczeniu mam dwie sytuacje:
1) kolega z podwórka w wieku 7 lat bujał się na trzepaku i skoczył do przodu. Spadł na pięty. Nie wiem, jak to się stało, ale skoczył tak nieszczęśliwie, że problemy z chodzeniem ma do dziś! A przecież w sumie był jakieś pół metra nad ziemią...
2) mój wujek na budowie spadł z wysokości drugiego piętra. Niestety na beton. Upadł na proste nogi, a następnie do przodu (identycznie jak Ty). Niestety miał mniej szczęścia... Połamane doszczętnie nogi, uraz podstawy czaszki, generalnie mocno kiepsko. Po paru dniach lekarze stwierdzili śmierć pnia mózgu. Po tygodniu został odłączony

Więc powinnaś mocno w du.psko dostać za to, że nie powiedziałaś rodzicom, bo gdyby coś odpukać się działo, to nawet nie wiedzieliby, co powiedzieć lekarzom, a ci nie wiedzieliby, jak leczyć!

kotek, nieciekawie z tym akumulatorem. Zawsze wszystko siada w najmniej oczekiwanym momencie...
Fajnie, że udało Ci się dostać butki Co prawda nie w moim stylu, ale najważniejsze, że ciepłe!
A kolejki w obuwniczych widziałam będąc w sobotę w CH
gocha Jak się dziś czujesz? Jelitówka minęła?
kaska Pamiętaj, że będziemy razem kwas wcinać!
mysia, powiem Ci, że bardzo mnie dziwi, że fotograf daje Wam niezmontowany film, żebyście wybrali to, co na nim chcecie... Po to wybieram profesjonalną obsługę, żeby to oni zajęli się wszystkim od początku do końca - ja chcę otrzymać gotowy produkt, a nie jeszcze odwalać za niego robotę. Poza tym taka osoba zrobiła już tyle filmów, że wydaje mi się, że lepiej ode mnie może wybrać "dobre" ujęcia. No ale może to ja jestem dziwna Najważniejsze, że jesteście zadowoleni
tomalinka
zaaabcia, ale świetnie wyglądaliście! Joker cudny! Matko kochana, ile masz jeszcze ukrytych zdolności?
Ale i tak Wasz mały smok przysłania wszystko! Jak dobrze, że nie mieszkamy blisko siebie, bo przysięgam, że bym Wam Domino porwała!

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

Ależ Was w weekend wena poniosła!

U nas weekend jak co tydzień... Minął zdecydowanie za szybko!
W sobotę posprzątałam mieszkanie, potem pojechaliśmy do CH. Kupiłam jeansy, bo już nie miałam w czym chodzić, mężowi kupiliśmy rękawiczki... Ogólnie tłuuumy, których nie lubię...

Wieczorem piwko i film, na którym zasnęłam (nieprzespana noc dała o sobie znać). W nocy przeczołgałam się do sypialni i wstałam o 9 nowego czasu Pewnie otworzyłabym oko później, gdyby nie wygłodniałe futerka

A wczoraj to już naprawdę nie wiem, kiedy ten dzień zleciał... Ogarnęłam trochę papiery uczelnianie, ale tylko te, które stosami piętrzyły się upchane na półkach. Mąż wywiózł do teściów do spalenia. Wyniosłam do piwnicy letnie buty i przytargałam kozaczki jesienne, zimówki męża i jego kurtkę... Poprawiłam odkurzanie, bo przecież nasze koty nie potrafią docenić kilku godzin pracy i roznoszą sierść i żwirek gdzie popadnie
Pozmywałam ugotowałam obiad, wykąpałam się, zrobiliśmy pizzę, podrinkowaliśmy, obejrzałam GA i PP... i była 23 Czemu tydzień tak nie pędzi jak weekend?!

Dziś na termometrze minus 7... Informuję jednak, iż mnie zima nie zaskoczyła, ponieważ opony wymieniliśmy w sobotę i również w sobotę zaopatrzyliśmy się w nową skrobaczkę do szyb Dziś miała swoją premierę pod blokiem
Śniegu zero. Coś nas omija...

@ już tuż tuż, brzuch zaczyna mnie boleć, a w domu zero solpy Jakoś zapomniałam się zaopatrzyć... Mam tylko dwa słabe ibumy. Nie wiem, jak to dziś będzie w pracy. A jeszcze na 11 mam meeting

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 08:31   #1324
mysia1986
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

Co do zdjęć , Madzia, to oczywiscie Wam pokarze jak juz bede miała wszystko u siebie w domku.
Aaby, zgadzam sie z Toba Ale z drugiej strony, dzisiaj zasiadziemy i bedziemy ogladac wszystko powybieram ujecia na krótsza i dłuższa wersj, tak jak szybko przejzelismy to nie widzielismy kilku ujec które napewno były krecone, a takie które chcemy... Nie podoba mi sie tylko to ze My sie az tak mocno musimy w to zaangazowac, bo tak jak sama powiedziałas to on jest specjalista. No ale ja lubie ogladac i filmy slubno-weselne i zdjecia takze zrobie to z przyjemnoscia wieczorkiem przy winku A efekt naprawde jest tego wart, a jak juz bedzie w 100% dopracowany..,
Popijam kawke i zabieram sie za papiery
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 08:40   #1325
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Zabcia tak, w złotej Fajnie, ze impreza się udała. Mi też się ostatnio śniło, że byłam w ciąży i urodziłam bliźniaki - 2 dziewczynki

aaby współczuję bólu.

Swoją drogą to ciakawe kiedy mnie @ nawiedzi, ale aby nie za szybko

Mąż właśnie skłąda krzesełko do karmienia dla Mai

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 08:54   #1326
Nikita...
Zakorzenienie

Nieee nooo tyle stron!!!

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
kurcze dziewczyny spadlam ze schodow tzn wchodzilam po schodach z praniem i upadlam na kolano i zjechalam 3 stopnie.....zamiast kolana jest balon.....posmarowalam altacetem i zawinelam ale caly czas boli nie mowiac o kleknieciu co ja narobilam chyba nici z jutrzejszego fitnessu
I jak dzis z nozka? Opuchlizna zeszla choc troche? Mozesz chodzic?

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37275589]Wiesz, myślę, że jakiś powód u nas jest, tylko jeszcze nie został odkryty Są jeszcze różne specjalistyczne badania przecież. Tylko ja nie chcę spędzić życia biegając od lekarza do lekarza, badając wszystko, co tylko się da.
A myśli też już próbowałam zająć. Zapisałam się w zeszłym roku na kurs, kończyłam staż... niestety, nie da się "zapomnieć" o tym, że chce się mieć dziecko [/QUOTE]

Masz racje, mimo iz czlowiek stara sie zajac glowe czym innym tego sie po prostu nie da zapomniec.

Cytat:
Dzień dobry dziewczyny ...

U nas od rana biało, śnieg padał, jedna wielka plucha, teraz się to wszystko rozpuszcza...w związku z tym ja już zdążyłam się nastresować dzisiaj...i wczoraj też
Wczoraj jadąc do znajomych wjechałby w nas koleś, który w ogóle nie patrzył chyba kto ma pierwszeństwo...na szczęście zdążył wyhamować...
A dzisiaj ponieważ była taka plucha, to kazałam mężowi wolniej jechać, bo przecież opony nie zmienione...a jechaliśmy samochodem taty....i jakiś debil zmienił przed nami pas ruchu, ale okazało się, że nie jedzie dalej, tylko się zatrzymał do skrętu w lewo do jakiegoś sklepu...dziewczyny mój mąż po hamulcach, chciał odbić w prawo, ale w ostatniej chwili zobaczył, że na prawym pasie jedzie samochód, więc odbił w lewo i ominął kolesia lewym pasem, który już należał do jadących z naprzeciwka ...
Po prostu dar z niebios, że mąż jechał wolno i że z naprzeciwka żaden samochód nie jechał, bo nie wiem jakby się to skończyło!

Ja się cała trzęsłam, nie mogłam się uspokoić...najchętniej wyszłabym do tego kolesia i strzeliła mu po pysku! No zero qr*** wyobraźni!!!
I chyba dziś trzeba będzie zaaplikować no-spę...heh...a siedzę znów za mamę w pracy...o i to tyle
Ale mialas przezycia, dobrze, ze sie nic nie stalo. Niestey dzis na drogach trzeba miec oczy i w du.pie i myslec za wszystkich.

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej Laski
Wróciłam ze szkoły, kolejny przedmiot zaliczony!
Śnieg pada od rana, ale co z tego jak sie topi i jest jedna wielka mokra breja na chodnikach Do tego wieje okropnie. Strasznie nie przyjemnie...
Jutro w koncu umowilismy sie z naszym fotografem ( onad 2msc po ślubie) żeby wybrac zdjecia do wydrukowania i odebrac film ze slubu i wesela. Bedziemy ogladac w domu a potem zgłosimy ewentualne uwagi i bedzie poprawiał. Ciekawa jestem jak to wszystko wyszło i jak sesja ślubna
Czekamy na foteczki

Cytat:
Aha i najważniejsze....mamy dziś półmetek!!!
W takim razie za polmetek! No i pieknie brzuszek rosnie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
29.10 idę drugi raz na betę i mam wizytę u gina
O ktorej masz dzisiaj ta bete? Kiedy beda wyniki?

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
My dziś z mężem gnijemy na kanapie - czasem tak trzeba..chociaż mam w planie zrobić dziś bigos jeszcze
Wczorajsza impreza rodzinna fajna, moja mała siostrzenica nauczyła się mówić 'ciocia' i ciągle wołała, krzyczała
Tylko jestem zła na siebie, bo piłam wino, dość troszkę tego wina....i dziś mnie cykor załapał, że jak się udało w tym cyklu, to mogłam zrobić zrobić krzywdę dzidziusiowi-jestem na siebie taka zła... chociaż mam nadzieję,że jakby co, w tym pierwszym tyg. po zapł. nic się nie może złego stac
W tak wczesnym stadium alkohol nie jest w stanie zaszkodzic.
Nie smutaj sie a przede wszystkim nie wkrecaj.

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Aaaaaa..... no i najważniejsze!!!! Dziś skończył się mój problem z qpą
za qupe

Amani,
ty lachoniu! nie pisalas, ze zmienilas kolor wlosow! Wchodze wczoraj na FB a tam jakas laska z dynia, widze twoje dane i ciagle patrze. Myslalam, ze to twoja siostra i potem do mnie dotarlo, ze to TY!!!
Alez zmiana!!!!

Ufffff, to tyle na razie.
Kawka juz wypita, teraz bedzie jogurcik z platkami orkiszowymi

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 09:01   #1327
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
to fakt, zawsze starałam sie by jadła zdrowo i różnorodnie. słodyczy takich kupnych jada bardzo mało i rzadko i to raczej wtedy, gdy coś dostanie od kogoś (i to dopiero teraz pozwalam jej coś dawać bo do niedawna nie pozwalałam ). Niektórzy traktują mnie jak wyrodną, bo jak to dziecko nie zna żelek, chipsów i coli??? ano nie zna, ale zna i kocha suszony owoce, chrupie marchewke i papryke i zapija samorobionym sokiem z malin i nie wygląda na nieszczęśliwą
Super podejście, bardzo mi się podoba.
A powiedz mi jak sprawa wygląda na przykład na imprezach rodzinnych? Gdzie są słodycze i wszyscy je wcinają?

Cytat:

Robiłam przystawkę (sałatkę z rukoli i fioletowej sałaty z pomidorami, kawałkami panierowanego i smażonego camemberta i pieczonymi krewetkami w czosnku z parmezanem-do tego sos czosnkowo-musztardowy) i dwa ciasta ciasta (francuskie ciasto czekoladowe w polewie czekoladowej i tartę z kremem waniliowym i sosem z ciepłych malin)

Mniam !!

Cytat:

Mi się w ogóle nie chce spać. Chociaż noc miałam ciężką, miałam ostre duszności, musiałam na gwałt szukać leku w czeluściach torebki ok. 4 nad ranem śpiąc... nie cierpię tego uczucia, że zaraz się uduszę
Dobrze, że leki były blisko

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Uff co to byl za weekend
Wczoraj bylam z Domino na balu przebierancow ktory organizuje polska szkola , wieczorem my bylismy na imprezie. A dzisiaj bylismy na tym festynie ale nie za dlugo bo strasznie zimno bylo Jestem mega zmeczona , ale bylo naprawde super Oby wiecej takich weekendow

Cieszę się, że weekend był tak udany

Wyglądaliście z mężem mega

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

A jak mama? Ucieszona z tortu?

Tortu w końcu nie kupiliśmy, bo prezent był droższy nić przewidzieliśmy

Dzień dobry,
Nie wiem czemu nie wyświetliło mi więcej cytowań Nic to, teraz na bieżąco będę odpisywać Mróz dalej trzyma, a ja muszę zabierać się do pracy żeby na Wszystkich Świętych mieć wolne

Miłego dnia
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 09:01   #1328
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Wczoraj bylam z Domino na balu przebierancow ktory organizuje polska szkola , wieczorem my bylismy na imprezie. A dzisiaj bylismy na tym festynie ale nie za dlugo bo strasznie zimno bylo Jestem mega zmeczona , ale bylo naprawde super Oby wiecej takich weekendow
super
Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość

nie, raczej na pewno nie, poświęcamy mu więcej czasu niż przedtem właśnie po to, żeby nie poczuł się odrzucony, dzięki temu też chyba tak bardzo jest za małą non stop ją całuje, głaska, pieluche podaje, na kolanach ją trzyma (ja ją podtrzymuję mu), w szoku jestem, że taki prawie 3 letnie dziecko jest w stanie tak okazać miłość takiemu maleństwu no nic, zobaczmy co z tym jego jedzeniem, jak coś to lekarza wezwę, coby mu jakieś badania porobić, bo normalne to nie jest, on ogólnie zawsze ładnie i chętnie jadł

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
@ już tuż tuż, brzuch zaczyna mnie boleć, a w domu zero solpy Jakoś zapomniałam się zaopatrzyć... Mam tylko dwa słabe ibumy. Nie wiem, jak to dziś będzie w pracy. A jeszcze na 11 mam meeting

[/FONT]

Dzien dobry

U mnie mrozno...
Seba w zlobku, wcinam sniadanie
Stary 2012-10-29, 09:06   #1329
Baobabek
Zakorzenienie

madzia - wow, już krzesełko, ależ to leci...a spi jeszcze w koszu mojżesza czy między wami na łóżku??kiedy ją przenosisz do łóżeczka?? Isia narazie w kołysce, ale maź do 3 mca, bo materac jest z gąbki i zabaradzo sie odkształca albo łóżeczko do salonu wezmę, albo będę latać do niej do pokoju przez całą noc niby nie ulewa mi jakoś specjalnie,ale mam schizy, że się w razie co zadławi (mój Kubuś nie ulewał, tylko rzygał do 10 mca przez niego mam takiego stracha)

Stary 2012-10-29, 09:11   #1330
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie mrozno...
Seba w zlobku, wcinam sniadanie
U mnie tez mrozno, bylo juz dzis skrobanko samochodu ...

Stary 2012-10-29, 09:13   #1331
Malensstfo
Zakorzenienie

Dzień dobry

Znów się obudzić jakoś nie mogę...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 09:14   #1332
ButterBear
Zakorzenienie

Hej.

Cholerka, nie zacytowało mi nic
I w związku z tym nie wiem, co miałam napisać

Aaby, ale miałaś intensywny weekend

Co do Twoich oskarżeń odnośnie mojego upadku, są całkowicie bezpodstawne, gdyż ponieważ albowiem byłam u lekarza! Zobaczył mnie, pogrzebał igłą w brodzie i łokciu wyciągając wbitą ziemię itp

U mnie też zimnica, a ja założyłam jesienną kurtkę....

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2012-10-29 o 09:16
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 09:14   #1333
Malensstfo
Zakorzenienie

U nas rano -4...ale to wysoko...więc na dole pewnie zimniej było...
Stary 2012-10-29, 09:15   #1334
Gucia0987
Zakorzenienie

Witajcie.

A wiecie co..... tylko 3 dni i znowu 1 dzień wolnego !
A ja do tego piątek biorę wolny... więc szykują się 4dni

Ana wracając jeszcze do Twoich rozważań piątkowych i Twojego pytania, ja jak tylko poczuję, że tak! Chcę mieć dziecko to nie będę na nic czekać. Wiem, że pewnie decyzja kiedy będzie się rozbijać o dobry czas w pracy, ale najważniejsze, żeby instynkt się rozhulał. Później wszystko sobie jakoś ułożę.

Kochana, ja jeszcze Ci chciałam napisać, że jeśli tylko chcecie to pewnie to jest odpowiedni czas! Wiesz, że masz problemy z cyklami, więc może się udać od razu (i tego Ci życzę) a może też to troszkę potrwać - może to też weź pod uwagę Poza tym jeśli teraz masz @.... to wiesz... to chyba najlpeszy czas żeby się zdecydować

Żabcia wyglądaliście obłędnie! Twojego mężą nigdy bym nie poznała, a i z Tobą, nie wiem czemu miałabym problem No i znowu Ci to powiem, wyglądasz obłędnie!
Czy ja Ci mówiłam, że jeśli chodzi o dynie, to jesteś mistrzem? Jestem w szoku! Brawo!

Maleństfo po pierwsze gratuluję półmetka! Super brzuszek, zdecydowanie urósł No i cieszę się, że Wasze sobotnie przygody skończyły się dobrze. Nie dziwie się, że się wystraszyłaś!

Butter kochana... Ty uważaj na siebie co?! A co do alko, to ja bym się nie zamartwiała! Na pewno wszytsko jest ok!

Gocha jak się czujesz?

Kaśka przykro mi z powodu @...

Abby kupiłam buty W deichmanie za 140zł, nie są jakieś obłędne, ale spełniają moje oczekiwania

Magda Majce już się nie podobało w gondoli?

Bika cieszę się, że nocka w miarę przespana! Dobrze czytać, że tak świetnie sobie radzicie!

Strong brawo za przegląd!

Tomallinko trzymam kciuki za betę dzisiaj i wizytę!

Nasz weekend bardzo przyjemny. W piątek mnie mąż zaskoczył bo jednak umówiliśmy się w domu i dostałam od niego wielką czerwoną torebkę Uwielbiam wielkie torby
W sobotę kupiłam kozaki, miałam dobry dzień bo chciałam nawet drugą parę butów kupić, ale okazło się, że nie ładnie leżą Wieczorem byliśmy u znajomych, a wczoraj czyste lenistwo. Dobry weekend

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 09:32   #1335
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
U nas rano -4...ale to wysoko...więc na dole pewnie zimniej było...
U mnie -3 na wiosce ale w Pradze juz 0 czyli ciepelko

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
U nas nie ma niestety wolnego

Stary 2012-10-29, 09:39   #1336
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Nasz weekend bardzo przyjemny. W piątek mnie mąż zaskoczył bo jednak umówiliśmy się w domu i dostałam od niego wielką czerwoną torebkę Uwielbiam wielkie torby
W sobotę kupiłam kozaki, miałam dobry dzień bo chciałam nawet drugą parę butów kupić, ale okazło się, że nie ładnie leżą Wieczorem byliśmy u znajomych, a wczoraj czyste lenistwo. Dobry weekend
super
Ja tez uwielbiam wielkie torby

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość

U mnie tez nie, szkoly jedynie maja od czwartku wolne z powodu halloween
Stary 2012-10-29, 10:19   #1337
Tommorow
Raczkowanie

hej

A my wlasnie szykujemy sie na jakies sniadanko do kawiarni a pozniej bierzemy Filipa do smartlandu na kulki trzeba korzystac zeby ten wolny czas rodzinnie spedzac jak M. ma wolne uwielnbiam takie nsze wypady

Blondi no moj Filip caly tydz wolnego terz ma , dopiero wracaja w ponniedzialek, ale zeby M. naprzyklad mial to juz nie

Tomalinka daj znac jak juz bedziesz po wizycie

Filip

Maya

Gubimy Ciążowe Kilogramy
66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 53 54 51 52 50

Edytowane przez Tommorow
Czas edycji: 2012-10-29 o 10:23
Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:21   #1338
malamaluczka87
Zadomowienie

Halo dziewczynki@!!!! Melduję się spóźniona w nowym wątku!!! Weekend mnie nie było, a tu jak zwykle 45 stron za nami;P U mnie było bardzo imprezowo, w rodzinnym domu i bezkomputerowo. Jedynie z Tomalinką miałam kontakt i (jeszcze raz!!!) jestem bardzo szczęśliwa z twojego powodu kochanie, wszystko będzie dobrze. GRATULACJE!!! czekam na drugą dobrą betę i wizytę u lekarza.

Czy któraś mi streści wydarzenia? Mam tyle do nadrobienia...Zasypana śniegiem, po awarii samochodu;-)

A okresu dalej nie mam, już tydzień spóźniony wrr

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:22   #1339
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

uuu, to nie będę się już przechwalać

Cytat:
super
Ja tez uwielbiam wielkie torby
a to to ja wiem

Cytat:
hej

A my wlasnie szykujemy sie na jakies sniadanko do kawiarni a pozniej bierzemy Filipa do smartlandu na kulki trzeba korzystac zeby ten wolny czas rodzinnie spedzac jak M. ma wolne uwielnbiam takie nsze wypady

Blondi no moj Filip caly tydz wolnego terz ma , dopiero wracaja w ponniedzialek, ale zeby M. naprzyklad mial to juz nie
Today miłego dnia!

Stary 2012-10-29, 10:29   #1340
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
I jak dzis z nozka? Opuchlizna zeszla choc troche? Mozesz chodzic?
dzieki ze pytasz niby moge chodzic ale kolano jest jeszcze opuchniete i mysle ze ta opuchlizna tak szybko nie zejdzie pozatym jest fioletowe

Cytat:
cudownie!!!!!!!!!! jeszcze ja dzis mam na 11:00 to prawie tak jakby mi tylko 2 dni do pracy zostaly

witam i uciekam sie szykowac do pracy

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:31   #1341
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

to sporo macie wolnego
U Nas dopiero od czwartku
Moj maz tez nie ma wolnego, ale niektorzy maja

Milego dnia

Ja wstawilam zupke. dzis ogorkowa, ogarnelam troszke mieszkanie, wstawilam pranie
Stary 2012-10-29, 10:42   #1342
Malensstfo
Zakorzenienie

Today miłego dnia...

Ja muszę się ogarnąć i pojechać po zakupy...ehhh...
Stary 2012-10-29, 10:46   #1343
(t)asia
Zadomowienie

Hej. Wpadłam tylko na chwilkę. Niestety nie mam ani czasu ani siły ani weny na czytanie... W weekend bardzo dużo się wydarzyło i niestety nie były to miłe rzeczy. Będę się starała do was zaglądać ale nie wiem jak to będzie z czasem. Starania chyba zawieszone.... jutro się okaże.
Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki żeby wszystko było ok...bo ja już nie mam siły i nadziei.
Trzymam kciuki za kolejne II, mam nadzieję że na Tomalince w tej części się nie skończy. Buziaki dla Was wszystkich...
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:49   #1344
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Hej. Wpadłam tylko na chwilkę. Niestety nie mam ani czasu ani siły ani weny na czytanie... W weekend bardzo dużo się wydarzyło i niestety nie były to miłe rzeczy. Będę się starała do was zaglądać ale nie wiem jak to będzie z czasem. Starania chyba zawieszone.... jutro się okaże.
Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki żeby wszystko było ok...bo ja już nie mam siły i nadziei.
Trzymam kciuki za kolejne II, mam nadzieję że na Tomalince w tej części się nie skończy. Buziaki dla Was wszystkich...
oczywiście trzymam kciuki, ale co się stało?

Stary 2012-10-29, 10:51   #1345
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej kochana, to mnie wystraszylaś.. To co napisałas nie brzmi fajnie...
Nam sie mozesz zawsze wyżalic jak bedziesz miała potrzebę
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:52   #1346
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Tasiu, kochana, trzymam kciuki! Ale co się stało??

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:53   #1347
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
hej

Tomalinka daj znac jak juz bedziesz po wizycie
a Ty zmieniłaś nicka??????

Stary 2012-10-29, 10:54   #1348
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
hej

Super, że spędzicie tak miło dzień Bawcie się dobrze

Cytat:
Ja wstawilam zupke. dzis ogorkowa, ogarnelam troszke mieszkanie, wstawilam pranie
Ale bym zjadła ogórkową!!
Ja mam jeszcze obiad ze wczoraj, ale może wieczorem ugotuję w końcu barszcz, który miał być w zeszłym tygodniu

Cytat:
Ojj nie brzmi to dobrze Pisz co się stało, a może coś zaradzimy?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:59   #1349
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Jej
Tasiu co sie stało?
Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
[

Ale bym zjadła ogórkową!!
Ja mam jeszcze obiad ze wczoraj, ale może wieczorem ugotuję w końcu barszcz, który miał być w zeszłym tygodniu

]
ja juz dawno nie jadlam, wiec bedzie dzis
Stary 2012-10-29, 11:05   #1350
Baobabek
Zakorzenienie

tasia - tulam mocno mam nadzieję, ze to nic tak poważnego jak brzmi z Twojego postu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości