|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() INUTIL! ja poprosze jednego!!! ![]() Cytat:
![]() Dzieki jeszcze raz dziewczynki! a juz taka spokojna byłam, a tu zawsze musi cos byc! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
![]() ![]() Cytat:
![]() próbowałam wczoraj, aparat jaki mam robi fatalnie zdjęcia. Wypiłam kawkę, zbieram się na spowiedź. ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- ja nie. Podczas porodu dostaje się antybiotyk, żeby dzidziuś się nie zaraził. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 | ||||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37345639] Wczoraj przylazł do mnie do pracy taki gość, co sobie lubi pogadać. Coś tam się sprzeczamy i on mi mówi: "jak pani może mówić, że w wieku 19 lat [ ![]() [/QUOTE] Ludzie to też nie mają kompletnie wyczucia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja po pracy.Wczoraj skończyłam leki,i dziś od rana plamienie ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-31 o 14:46 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do lekarza, to nic nir poradzę. nie przeskoczę. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam jeszcze pytanie o te badania lh,fsh i estradiol.Bo jak @ dostane np.jutro to 3 dzień wypadnie mi w sobote,a wtedy u nas laboratoria nie czynne
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 | |||
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() psychicznie czuje się dużo lepiej bo wiem że jestem "zabezpieczona" Cytat:
![]() ![]() Także z dwojga złego wole brać wcześniej niepotrzebnie niż jakby miało być za pozno ![]() Cytat:
Bardzo się bałam, ale niestety dużo dziewczyn go ma i wystarczy poinformowac przy porodzie ze tak owy jest, a wszystko bedzie dobrze ![]() wiec nie martw się kochana, paciorkowiec jest bardzo grozny jak o nim nie wiesz, ale jak o nim wiesz to najważniejsze i bedzie dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
hmm tak jakby, chociaż mikołajek nie obchodzę, wymazuję w ogóle z pamięci ten dzień
hmm wydaje mi się że badania w 2dc to zły pomysł, lepiej w poniedziałek iść
![]() |
#728 |
Rozeznanie
|
dziewczyny ratunku, zepsul mi sie wizaz. wszytsko mam pogrubione, wiecie jak to naprawic?
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Rozeznanie
|
chcialam, odpisac i mnie sie wszytsko pogrubilo, nie wiem gdzie w ustawieniach to zienic, probowalam juz wszytskiego
![]()
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
to moze napisz do admina lub moderatora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Rozeznanie
|
no nic, poczekma do jutra i moze mi sie naprawi, albo mnie oswieci gdzie zmienic czcionke z pogrubionej na normalną. Bo ja nawet wasze posty, tytul wąstku i wszytsko mam pogrubione. esz
![]() |
#734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
esz jednak nie, esz makabro! no właśnie chciałabym sobie pocienic ![]() dziewczyny, naprawiłam achaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa ![]() dałam zoom out w ustawieniach mozilli i pomogło ![]() ![]()
do śmierci trzeba dożyć Edytowane przez _Trufla_ Czas edycji: 2012-10-31 o 18:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ale na czuja bym klikala w ustawieniach....
![]() |
![]() |
#737 |
Rozeznanie
|
dzięki dziewczęta za rady i chęci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#738 | |
Zakorzenienie
|
Taaaaaa
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Robie dziś romantyko wieczorek. Piwko, łosoś, serki itp. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tż właśnie wrócił ze sklepu z piwkiem i chipsami ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() błagam o choć malutkie streszczenie ![]()
![]() |
#743 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() super. ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 | ||
Konto usunięte
|
Cześć,
Co za dzień.... Rano leciałam umyć grób, potem szukałam po całym mieście ładnej palemki, wreszcie pani mi powiedziała, że mi taką zrobi. Potem praca - miałam mały stresik na wstępie, ale potem już było OK. No i potem... Poszłam odebrać kwiatki, no faktycznie ładne, wszystko OK. I poszłam na autobus. Na przystanku o 18.08, busa mam mieć 18.18. 18.30 nie ma. Czekam na następny. 18.48 - nie ma. 18.58 - dalej nie ma.... Stwierdziłam, że lecę na następny przystanek, gdzie odjeżdża więcej autobusów, ale miałam strasznie ciężkie te rzeczy wszystkie (te kwiatki, reklamówki jak na polską siatkarkę przystało...), na szczęście na następnym przystanku w miarę szybko przyjechał bus. Ale byłam taka wściekła... Jak dotarłam do domu, to myślałam, że mi ręce odpadną z bólu :/ I zaplanuj tu coś, bus nie przyjedzie i po ptokach :/ Cytat:
Ja miewam tak często ![]() Cytat:
No faktycznie, szkoda, że już do końca będziesz na fenku, ale najważniejsze, żeby wszystko było OK. PS. Masz jakiś Ispotin do kompletu? Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2012-10-31 o 20:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 | |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37358167]
No faktycznie, szkoda, że już do końca będziesz na fenku, ale najważniejsze, żeby wszystko było OK. PS. Masz jakiś Ispotin do kompletu?[/QUOTE] mam, mam ![]() Cytat:
![]() miałam robić szarlotke ale to moze rano bo zawsze wtedy mi lzej na brzuchu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37358167]Cześć,
Co za dzień.... Rano leciałam umyć grób, potem szukałam po całym mieście ładnej palemki, wreszcie pani mi powiedziała, że mi taką zrobi. Potem praca - miałam mały stresik na wstępie, ale potem już było OK. No i potem... Poszłam odebrać kwiatki, no faktycznie ładne, wszystko OK. I poszłam na autobus. Na przystanku o 18.08, busa mam mieć 18.18. 18.30 nie ma. Czekam na następny. 18.48 - nie ma. 18.58 - dalej nie ma.... Stwierdziłam, że lecę na następny przystanek, gdzie odjeżdża więcej autobusów, ale miałam strasznie ciężkie te rzeczy wszystkie (te kwiatki, reklamówki jak na polską siatkarkę przystało...), na szczęście na następnym przystanku w miarę szybko przyjechał bus. Ale byłam taka wściekła... Jak dotarłam do domu, to myślałam, że mi ręce odpadną z bólu :/ I zaplanuj tu coś, bus nie przyjedzie i po ptokach :/ [/QUOTE] znam ten ból ![]() ![]() a w sobotę za to ja szczęśliwa, że tramwaj pieknie przyjechał (bo w środku zawsze cieplej niż na zewnątrz no i dziecko w domu na mnie czeka) długo się nie nacieszyłam bo jakieś 2 przystanki dalej się wziął i "spsuł" ![]() ![]()
![]() |
#747 |
Konto usunięte
|
Alfa i w takich właśnie sytuacjach przeklinam samą siebie za to, że się zniechęciłam do tego prawka po drugim razie
![]() Szczerze mówiąc nienawidzę komunikacji miejskiej. To jedna z moich największych życiowych udręk. Wiecznie się spóźniają lub wypadają, psują się, szarpią, a busach śmierdzi, zwłaszcza latem + nie cierpię słuchać rozmów innych ludzi rano ![]() A propos, dzisiaj kupiłam sobie nauszniki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37359919]Alfa i w takich właśnie sytuacjach przeklinam samą siebie za to, że się zniechęciłam do tego prawka po drugim razie
![]() Szczerze mówiąc nienawidzę komunikacji miejskiej. To jedna z moich największych życiowych udręk. Wiecznie się spóźniają lub wypadają, psują się, szarpią, a busach śmierdzi, zwłaszcza latem + nie cierpię słuchać rozmów innych ludzi rano ![]() A propos, dzisiaj kupiłam sobie nauszniki ![]() ja mam prawko, ale po mieście ciężko jeździć (tzn w sumie jeździć się jeszcze da, ale zaparkować już wcale ![]() ![]() ![]() ![]() a jeszcze jeździłam i wracałam ze świetnymi ludźmi żarty i rozmówki genialne z nimi były... ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- a z prawkiem też przeprawy miałam, po 4 razie tak się zraziłam, że rok odwlekałam kolejny egzamin ![]() szkoda mi było wydanej kasy więc po roku jak się zdystansowałam to zdałam bez problemu... mnie zjadały nerwy, a jak znów ja byłam opanowana to egzaminator mnie uwalił ![]()
![]() |
#749 | |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37358167]C
A ja Wam dam radę: kupcie sobie w pasmanterii taką jakby dodatkową haftkę. [/QUOTE]stanik, ktory dostalam od mamy ma triumphowskie 80 pod biustem i jest jak najbardziej OK. ale mi sie z miseczki wylewa. i to jest problem... Cytat:
jutro dwulatka do nas przyjezdza i chlop stwierdzil, ze nie bedzie sie wstydzil jak jej cos pod kanape wpadnie, wiec odsuwal wszystkie meble, za ciosem pomyl karnisze, pierze kotary... dzielnie pomagalam w lzejszym kalibrze ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37359919] Szczerze mówiąc nienawidzę komunikacji miejskiej. [/QUOTE] a ja lubie. jest masa mankamentow (wymienionych przez Ciebie), ale Krakow (te punkty w kt. jezdze) jest dobrze skomunikowany. dlatego auta nie mamy (po najpiew w scislej strefie mieszkalismy, teraz bylby raczej problem z parkowaniem). jak w pewnym momencie pracowalam na dwa etaty, to zawsze modlilam sie zeby nikt nie chcial mnie po pracy do centrum podrzucic. tramwajem mam max. 15 minut a autem i dwie godziny zdarzalo sie jechac... [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37359919]A propos, dzisiaj kupiłam sobie nauszniki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
brzuch mnie zaczął boleć. a i wkładka całkiem czysta nie była. poleżałam i przeszło.
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37358167]A ja Wam dam radę: kupcie sobie w pasmanterii taką jakby dodatkową haftkę. Nie trzeba wtedy tak często zmieniać stanika, tylko się powiększa jego obwód dowolnie. Mnie to bardzo ułatwiło życie. [/QUOTE] mi taka haftka nie pomoże bo obwód zmienił mi się minimalnie, chodzi o miseczki. niby jak kupowałam większy stanik to i w obwodzie wzięłam większy, ale część starych dalej dobra w obwodzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.