|
|
#1051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Cytat:
super ze wszystko ok i dzidzia juz duza ![]() moj szkrabek cos malo wazy no ale lekarka mowila ze ok w sumie cora tez nie urodzila sie zbyt wielka...Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- sliczny a czytając o tych wspolnych prysznicach i kąpielach to niezle sie usmialam
|
|
#1052 |
|
Rozeznanie
|
Debrah ta waga miała być odnośnie ciebie, czyba się pomyliłam i wysłałam do Bokeh
|
#1053 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
coś mnie głowa boli od rana. A jeszcze moja Karinka ma dziś imieninki i moi rodzice przyjechali i przywieźli jej taką różdżkę która świeci i gra i już od godziny Niuńka jej z rąk nie wypuszcza |
|
|
|
#1054 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, a powiedzcie mi: czy kupujecie jeszcze przed porodem osłonki na piersi? Są one w ogóle potrzebne czy dopiero w razie problemów? No i w ogóle: z czym to się je
![]() edit. aaaa no i jak dobrać rozmiar??
Anulka 2.02.2013 Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2012-11-07 o 10:02 |
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1056 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z rana
Gratuluje wczorajszych udanych wizy i zdrowych maluchów ![]() Jak mówicie o tych prysznicach i kąpielach z tż to śmiac mi się chce jak sobie to wyobrażam teraz, ja to sama się ledwo do wanny mieszcze Też mi się marzy romantyczny wieczór z mężem przy winie lub tequili , świece, muzyka, i dziki sex aaach .... Wczoraj kupiliśmy w końcu mebelki i komplet pościeli do tego : http://allegro.pl/ala-i-as-14el-kolo...770626404.html kolor kratka rózowa/ biel http://allegro.pl/lozeczko-materac-k...746470220.html Mam nadzieję że będzie to ładnie wyglądało razem i że szybko przywiozą
|
|
|
|
#1057 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
po karmieniu ściągasz i myjesz (one są z silikonu).edit: a rozmiar zależy od wielkości brodawek - ja mam mały biust (nic nie chciał urosnąć) więc wzięłam S, ale najlepiej pójść do sklepu i sobie popatrzeć na oko które będą dobre. Edytowane przez e_vel Czas edycji: 2012-11-07 o 10:07 |
|
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Podczytuję Was od dłuższego czasu już,ale dopiero teraz postanowiłam odezwać się do Was. Mam termin porodu na 22.01 a dzisiaj zaczynam 29 tydz. Przyjmiecie mnie?
|
#1059 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
wiesz już co będziecie mieć? imię wybrane?
Edytowane przez e_vel Czas edycji: 2012-11-07 o 10:09 |
||
|
|
|
#1060 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Heloł!
Witamy nowa mamusię! pisz z nami jak najwięcej!!! Cytat:
![]() Spoko Dziadek! ![]() No a bandzioszek konkretny Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ewcia, dziekujemy za listę, bardzo sie przyda |
||||
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1062 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam termin na 20 czyli jestesmy blisko , z tym że ja dziś 30 tydzien zaczynam. Napisz coś więcej o sobie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1063 |
|
Zadomowienie
|
Witam nowe mamy
![]() cieszę się, że lista się przyda. mi też brzuch twardnieje od czasu do czasu, ale zauważyłam, że wtedy jak jestem chociaż trochę zmęczona...jak odpocznę, to już nie, jest cały czas mięciutki, no ale no spe też biorę...
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
hehe wygrałam trójkę w totka
![]() ale dziś dzień z dupy, usypiam przed kompem kurde jutro muszę w delegacje jechać już myślałam,że będę mieć labę ale to na pewno bedzie mój ostatni wyjazd przed porodem |
|
|
|
#1065 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytefotelik wczoraj zostal wysłany, mam nadzieje ze dzis dotrze. najlepiej to jakbys sobie weszla na strone www.maxi-cosi.com i tak jest wszystko opisane. z tego co ja sie orientuje to sa 2 rozne bazy, jedna typowo do isofixa a druga tzw. easy base ktora montuje sie za pomoca pasów. sam iso fix, w porowaniu do bazy i fotelika to pikus, ja dalam 150zl w ASO wiec jak macie lub myslicie nad ta baza ale do isofixa to mysle ze warto zamontowac sobie i w drugim aucie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dla Dzidzi! Super że wszystko dobrze Cytat:
jakbys po zakupach napisala co dokladnie kupiłas to juz w ogole bym Cie wysławiała pod niebiosa ![]() dzis mi sie sniła moja wyprawka a właściwie jej BRAK musze zaczac cos kompletowac bo zaczynam sie stresowac ze nie zdążę, tylko kurka wodnista na koncie 200 zl czekam na wypłatę męża ![]() |
||||||||
|
|
|
#1066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1067 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Łóżeczko boskie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bo u mnie organizaują jak się grupa zbierze więc nie mam jakiś stałych terminów rozpoczęcia. Cytat:
Gratuluje wszystkim udanych wizyt. Ja dziś po krótkim wolnym w pracy znowu i miła niespodzianka bo miała imieniny 3 i moi współpracownicy mi niespodziankę zrobili chociaż ze wzgledu na okoliczności mogli sobie odpuścic a jednak się postarali. Dużo mam teraz różnych załtwień i wydatek finansowy duży więc w tym miesiacu dla dzidzi nic nie kupuję. Miłego dzionka
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za miłe przywitanie
![]() A więc napiszę coś o sobie. Mam na imię Agata Mieszkam w Chorzowie (koło Katowic). Mam zamiar rodzić w szpitalu w Rudzie Śląskiej na Goduli. Dzisiaj zaczynam 29 tydzień,termin porodu mam na 22.01 według OM i usg. Mam 26 lat. Z moim Tż 1 września tego roku wzieliśmy ślub cywilny a razem jesteśmy już 8 lat. O dzidziusia staraliśmy się 4 lata W lutym tez byłam w ciąży ale okazała się pusta ciąża,bez zarodka i w 8 tc trzeba było usunąć Mam nadzieję że teraz wszystko będzie dobrze. 3 dni temu byłam na usg i lekarz potwierdził że na 100% będzie dziewczynka imię wybrane -Daria
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2012-11-07 o 10:27 |
|
|
|
#1069 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja już w pracy i oczywiście zaczynam od wizażu
|
|
|
|
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
Marsi- jak tyle godzin w aucie wytrzymasz?
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]() Pstryczku tu masz link przykładowy http://allegro.pl/patyczki-higienicz...743471533.html |
|
|
|
|
#1071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
piore w dzidziusiu, białym i kolorowym. czy to mozliwe że ten biały mniej pachnie niz ten kolorowy? prałam najpierw białe i jasne rzeczy w biąłym i troszke byłam zniesmaczona bo ubranka po wyjeciu z pralki praktycznie w ogole nie pachniały a przeciez w ciązy nochala mam wyczulonego! wczoraj prałam kolorowe ciuszki w dzidziusiu kolorowym i juz po otwarciu pudełka zapach byl o wiele bardziej intensywniejszy niz ten biały, a po wyjeciu z pralki ciuszki były... hmmm taka roznica w zapachu jest normalna czy tylko mi sie trafiło jakies kiepawe pudełko? termin przydatności do spożycia jest ok ![]() Lenova, supciozakupy! z komody bedziesz baaaardzo zadowolona! nie wiem czy widzialas ja na zywo ale ma baaaaaardzo pojemne szuflady! |
||
|
|
|
#1072 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki za linka!
|
|
|
|
|
#1074 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To dopiero była masakra, wino a raczej siara za 3 zł w plastikowej butli ;p Cytat:
Cytat:
Maaatko ale mi przypomniałyście czasy licealne , wtedy to się imprezowało na potęgę ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
To super bo zastanawiałam się gdzie ja to wszystko upchnę |
||||
|
|
|
#1075 |
|
Rozeznanie
|
Moja siostra ma córkę 1 msc, akurat dziś kończy
|
#1076 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Zgwałcony?
![]() Ja może i bym mojego zgwałciła, ale w nocy to mi się taaaaak spać chce! Cytat:
Też mam takiego bzika [QUOTE=Wisienka_0809;37470 619] Cytat:
na 1 wizycie, tylko 3 razy betą potwierdzona ciąża, jeszcze usg nie miałam - lekarka mnie zbadała i dała skierowanie na usg i mówi: to pani na piętro teraz pójdzie, ja tam zaraz będę robiła usg i musiałam dać jej to skierowanie które ledwo co mi wystawiła Cytat:
Cytat:
Tak sobie przypomniałam, że na ostatnim usg malutka buzię łapkami zasłaniała, ale nogi rozkraczyła ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja też kiedyś rozcinałam, co prawda córa w 7mcu już była i akurat rotawirusa miała, ale jednak - chyba 2 sztuki pocięłam, bo się nie dało zdjąć tego, takie obkupane. Cytat:
![]() Ja też na Goduli chcę rodzić, do kogo chodzisz? |
||||||||
|
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
a odnosnie tych majtek siatkowych to już sie dopytalam- lepiej wziac rozmiar wieksze niz sie nosi- bo przeciez ten pampers poporodowy musi sie w nich zmiescic...
|
|
|
|
#1078 |
|
Raczkowanie
|
u mnie dzis smetny dzien pada i zimno i smutno jeszcze po koszatniczce
mialam dzis sprztac w domu ale przelozylam sobie na jutro i sie umowilam z kolezanka wlasnie dzwonil mi maz bo go wyslalam zeby obadal foteliki do aut ze jest pomocja i juz kupil fotelik firmy cybex ( podobno jest na rowni z maxi cosi) juz z baza do auta za 750 zl nowy model podobno, ale ze mozna oddac. wiecie cos o tych fotelikach sa ok czy lepsze maxi cosi??
|
|
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37475311]Zgwałcony? ![]() Ja może i bym mojego zgwałciła, ale w nocy to mi się taaaaak spać chce! [QUOTE] Mój ma teraz II zmianę, jak wraca to ja nie tomna jestem.
|
|
#1080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn nie goliłby, ale akurat wlazł mi do łazienki. Zabierał się do tego jak pies do jeża, ale dał radę .... Przynajmniej wie teraz, ze to nie takie hop siup, bo ciagle mu mówiłam: jeszcze tu, i tu, a on: o jezu, tam też? No i popuścił wodze fantazji i wygolił mnie na łyso całkiem ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

ja nie biorę fenoterolu 

i jest ułożona już główką do dołu, co raczej nie powinno się już zmienić, bo się jej trochę ciasno zrobiło
Śliczną ma już buźkę
ale zapewniam, że jest śliczna i słodka 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

musze zaczac cos kompletowac bo zaczynam sie stresowac ze nie zdążę, tylko kurka wodnista na koncie 200 zl
czekam na wypłatę męża

22.05.2008
14.08.2011