Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.II - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 3 części naszego wątku ??
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.3 0 0%
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.III 2 4,08%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.III 6 12,24%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III 2 4,08%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III 3 6,12%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.III 6 12,24%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.III 1 2,04%
Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 18 36,73%
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.3 2 4,08%
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.3 0 0%
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.III 3 6,12%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.III 6 12,24%
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-08, 22:03   #1171
karolina2121
siedzę i myślę

Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Ale mnie dziś suszy Bez przerwy piję i sikam i nie mogę ugasić pragnienia Przydałaby się szklaneczka zimnej coli
Mogę Ci nalać, bo stoi w lodówce
Stary 2012-11-08, 22:04   #1172
vil84
Wtajemniczenie

Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c

Dziewczyny, tak sobie przeglądałam inne wątki, i jedna z dziewczyn pisała (mam nadzieję, że mnie nikt nie zlinczuje za kopiowanie): oglądała konferencję prasową poświęconą tym dłuższym urlopom, i "wygląda na to że obejmie on Mamy, które będą na tym zwykłym urlopie do 13 września 2013 (łącznie z tymi wydłużonymi 4 tygodniami czyli w sumie w np 24 tyg też)"
czyli jeśli tak, to się łapiemy no ale czekajmy spokojnie, znając nasz rząd to pewnie nawet tego nie wprowadzą

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 22:05   #1173
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Mogę Ci nalać, bo stoi w lodówce

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 22:07   #1174
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
I do dna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 65146.jpg (51,8 KB, 3 załadowań)
Stary 2012-11-08, 22:09   #1175
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
I do dna
Oooo jaaaaa dzięki, dzięki, dzięki

Stary 2012-11-08, 22:12   #1176
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Oooo jaaaaa dzięki, dzięki, dzięki
Służę pomocą

A teraz spadam bo Seks w wielkim mieście się zaczął na CC Family

Dobrej nocy mamuśki
Stary 2012-11-08, 22:32   #1177
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dobranoc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-08, 23:18   #1178
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Nadrobilam was na tel. Śpimy dziś u przyjaciół i o dziwo przez tyle godzin dżinsy nie było nic o ciąży. Aż się dziwnie poczułam. Ha ha
Umowę podpisaliśmy.
Dziękuje za komentarze brzuszka ale ją raczej rozmiar xl niż m.

Sharpnowaja pytała o leginsy . Te zwykle o wiele lepsze niż ocieplanie. W tych cieplnych są słabe szwły i się rozchodzą.

Wszystke brzuszki są piekne .
Czytałam. Że którąś tak jak ją miała bóle brzucha u mnie mam nadzieję że to skręt kiszek . Czuje się ostatnio dobrze aż się marfwie .

Axella spionoj chłopa swego bo normalnie gorzej niż baba w ciąży. Hi hi

Dobranoc piękne

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Edytowane przez MoTyleKsw
Czas edycji: 2012-11-08 o 23:23
MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 06:43   #1179
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
To i tak nieźle, mój na pewno by tego nie przeżył samochód to świętość - oznakowane lusterka, wynajęty garaż, 2 odkurzacze do sprzątania w środku i w bagażniku, a przeglądy częstsze niż moje wizyty u ginekologa podczas ciąży
Nowy nabytek? Mój tak dmuchał i chuchał jak kupił swój. Teraz po paru latach się go pytam, że może by tak na myjnię, a on się na mnie patrzy, że niby po co ... na wiosnę może pojedzie.
Chociaż ostatnio był, bo oklejaliśmy rdzawe kropki i musiał być czysty.
Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Sharpnowaja pytała o leginsy . Te zwykle o wiele lepsze niż ocieplanie. W tych cieplnych są słabe szwły i się rozchodzą.
Dla mnie te ocieplane już na dzisiaj są zbyt cienkie.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 07:01   #1180
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
na razie śpię na nim jak na poduszce, ale wczoraj włożyłam sobie ten dół między uda i było spoko, myślę, że jak będzie brzuszek to fajnie będzie się sprawdzał. Co do planu to ja realizujęPolecam, jesli tylko będziesz dobrze się czuła trochę ruchu da Ci dużo energii

a w avku nie ja, ale pi razy oko tak wyglądam, nie aż tak szczupło, ale coś tam się mięśnie odznaczają
Z tymi ćwiczeniami - to obaczę , jestem w fazie przygotowywania się, najgorzej zacząć, później z górki
Avek- niezły czekam w takim razie na zdjęcia brzuszka hi hi
Stary 2012-11-09, 07:02   #1181
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal
A taka ładna bajka była w TV, że 100% pierwsze pół roku, a drugie 80% ... uwierzę, że mnie dotyczy jak wprowadzą.
taaa.. i mówili też że wprowadzą od wakacji, a wakacje zaczynają się w czerwcu

maarchewka brawa za basen i super że kolczyki udało się odzyskać

dzień dobry
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-09, 07:04   #1182
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Ddzień dobry.

No na sroga zimę się nie nadają ale jak ktoś rusza się autem to jest okk. Ale bez spodni się nie obejdzie.

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 07:05   #1183
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość

Czyli my możemy na 60%? A gdzie obiecane 80%?
Aczkolwiek zawsze to lepsze niż bezpłatny wychowawczy ...
Coś czuję, że tak posiedzę do roku maluszka jak będzie można i dużo do gadania mieć nie będę. Jak się mężuś z rodzicami zgada to ja mogę tylko się podporządkować Już kiedyś coś mówili, że jak będzię ich stać to nam coś dadzą co miesiąc, a dziecko ma być z matką do roczku.
Hmmm będą 2 opcje :

1. możemy iść na urlop macierzyński na 24 tygodnie płatne 100 %, później można iść do pracy albo przedłużyć urlop o dalsze pół roku, wtedy będzie płatny 60 % (suma sumarum i tak Ci wyjdzie 80%)

2. możemy iść na urlop macierzyński od razu na cały rok, i wtedy dostajemy 80%

Jeśli ustawa wejdzie tak jak planują czyli 1 września 2013, to nas obejmie, bo wtedy będziemy na swoich urlopach. Tak więc 3mamy kciuki żeby się udało, ja z chęcią posiedzę z dzieckiem dłużej w domu
Stary 2012-11-09, 07:05   #1184
Margosia__
Zakorzenienie

Dzień dobry

Kto mi zrobi śniadanie? Bo mam strasznego lenia
A już w brzuszku zaczyna burczeć

Ja Was chyba nigdy nie nadrobię gaduły
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 07:08   #1185
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Witam się! i zmykam szybko, zawieźć mocz do badania a później do pracy.. Miłego dnia!
Stary 2012-11-09, 07:35   #1186
lonely_lady
Zakorzenienie

Dzień dobry, dziś już piątek

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 07:43   #1187
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Dzień dobry, dziś już piątek

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 07:49   #1188
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
No ja już też nie mam zamiaru. Szkoda tylko tych dzieci Ostatnio jedna darła się na chłopczyka, że zrobił kupę w majtki, on płakał strasznie... To było okropne
no właśnie.. szkoda tych biednych dzieci. Wczoraj też dziewczynkę samą zostawili i płakała strasznie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, tak sobie przeglądałam inne wątki, i jedna z dziewczyn pisała (mam nadzieję, że mnie nikt nie zlinczuje za kopiowanie): oglądała konferencję prasową poświęconą tym dłuższym urlopom, i "wygląda na to że obejmie on Mamy, które będą na tym zwykłym urlopie do 13 września 2013 (łącznie z tymi wydłużonymi 4 tygodniami czyli w sumie w np 24 tyg też)"
czyli jeśli tak, to się łapiemy no ale czekajmy spokojnie, znając nasz rząd to pewnie nawet tego nie wprowadzą
Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Hmmm będą 2 opcje :

1. możemy iść na urlop macierzyński na 24 tygodnie płatne 100 %, później można iść do pracy albo przedłużyć urlop o dalsze pół roku, wtedy będzie płatny 60 % (suma sumarum i tak Ci wyjdzie 80%)

2. możemy iść na urlop macierzyński od razu na cały rok, i wtedy dostajemy 80%

Jeśli ustawa wejdzie tak jak planują czyli 1 września 2013, to nas obejmie, bo wtedy będziemy na swoich urlopach. Tak więc 3mamy kciuki żeby się udało, ja z chęcią posiedzę z dzieckiem dłużej w domu
ajjj... na prawdę super by było gdybyśmy się na to załapały
może się uda, ale nie ma co się nastawiać- to tylko Polska

Pezypomniał mi się cytat kuby w. "Polska jest jak Dziecko z Zespołem Downa- trzeba ją kochać, ale nie mieć nadziei, że się zmieni"
Smutne, drastyczne, kontrowersyjne.. ale coś w tym jest

Stary 2012-11-09, 07:58   #1189
Atena564
Zadomowienie

Witam się i ja
Gardło mnie boli okropnie i jak zwykle nic mi się niechce
taka pogoda okropna, pada a ja musze do sklepu wyskoczyć na zakupy

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

co do tych macierzyńskich urlopów, to fajnie jakby można było sobie z dzieciakiem posiedzieć dłużej w domu, tymbardziej, że o dobry żłobek bardzo trudno, a o miejscu w państwowym to można zapomnieć a jeszcze ostatnio tyle się słyszało w tv o tych prywatnych przedszkolach- zgroza co te osoby robiły z dzieciaczkami nawet wczorej w tv mówili,że 3 dzieci małych (chyba 4 letnich) przedszkolanki zgubiły w lesie:pala
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-09, 08:06   #1190
axella
Zakorzenienie

GG do axella

siemka..
pogoda szara,obrzydliwa,deszczow a..
z tż nadal cisza..
zakopałam się w łóżku z milionem kołder,kocy,poduch i gorącą poziomkową herbatą.. przez pare godzin nic mnie stąd nie ruszy

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 08:09   #1191
nuna2
Zakorzenienie

niech mnie ktoś przytuli...
Stary 2012-11-09, 08:11   #1192
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
zakopałam się w łóżku z milionem kołder,kocy,poduch i gorącą poziomkową herbatą..
też sobie leże pod kołdrą i też sobie zrobie herbatki poziomkowej- dobry pomysł

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
:przytul :
ściskam, przytulam, całuje!!!!!
co się stało???!!!!
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 08:15   #1193
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
Witam się i ja
Gardło mnie boli okropnie i jak zwykle nic mi się niechce
taka pogoda okropna, pada a ja musze do sklepu wyskoczyć na zakupy

co do tych macierzyńskich urlopów, to fajnie jakby można było sobie z dzieciakiem posiedzieć dłużej w domu, tymbardziej, że o dobry żłobek bardzo trudno, a o miejscu w państwowym to można zapomnieć a jeszcze ostatnio tyle się słyszało w tv o tych prywatnych przedszkolach- zgroza co te osoby robiły z dzieciaczkami nawet wczorej w tv mówili,że 3 dzieci małych (chyba 4 letnich) przedszkolanki zgubiły w lesie:pala
jak tak Ci dokucza to może spróbuj wziąć coś na gardełko. Jeśli miód z mlekiem i inne domowe sposoby nie działają, zapytaj w aptece co można. Co do tych żłobków i przedszkoli to prawda, aż ciarki przechodzą jak się słyszy w mediach ciągle nowe negatywne wiadomości..

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:

:glaszcze:

co się stało? opowiadaj, zaraz Cie pocieszymy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-09, 08:15   #1194
becik_4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Tylko czy to nie będzie dotyczyć tylko tych co rodzą od września?
A taka ładna bajka była w TV, że 100% pierwsze pół roku, a drugie 80% ... uwierzę, że mnie dotyczy jak wprowadzą.
do kładnie też tak myślałam bo tak trąbili po ekspoze premiera a tu proszę już ajkieś zmiany i to na gorsze z 80% na 60% ah dadzą ajkieś ochłapy i myślą że to polityka prorodzinna jakiej nie ma w europie
becik_4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 08:15   #1195
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
też sobie leże pod kołdrą i też sobie zrobie herbatki poziomkowej- dobry pomysł

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

:przytul :
ściskam, przytulam, całuje!!!!!
co się stało???!!!!
czuje się strasznie samotna... dziwne co?? po 1,5 msc ślubu... siedzę w domu, czuje, że wszyscy do mnie mają jakieś pretensje... nie mam sił na sprzątanie, na gotowanie.... taka niezdarna...
Stary 2012-11-09, 08:15   #1196
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:

Ja bym nie wieszała psów na tych prywatnych tylko
Sama prowadziłam półtora roku Klub Malucha i teraz moje dzieci są w żłobku państwowym i jak się słyszy od rodziców co się tam dzieje to dopiero się włos jeży na głowie
Różnica polega na tym, że w prywatnym płacisz i możesz żądać a w razie jak ktoś się nie dostosuje można zrobić w około aferę a w państwowym nic Ci nie wolno... bo jak zaczniesz się stawiać to dziecko nie dostanie miejsca w przedszkolu i rodzic, który pracuje nie ma nic do powiedzenia!
Pisze to z perspektywy małej miejscowości w której nie ma wyboru żłobków i przedszkoli bo jest tylko jedno...

Cytat:
Stary 2012-11-09, 08:16   #1197
becik_4
Zadomowienie

Cytat:
a co się stało żle sie czujesz?
becik_4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 08:19   #1198
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
czuje się strasznie samotna... dziwne co?? po 1,5 msc ślubu... siedzę w domu, czuje, że wszyscy do mnie mają jakieś pretensje... nie mam sił na sprzątanie, na gotowanie.... taka niezdarna...
Ja Cie trochę rozumiem...
mieszkam z mężem od września... od października wiem, że jestem w ciąży więc przestałam szukać pracy (notabene nawet na wolontariat mnie nie chcieli przyjąć do przedszkola z powodu ciąży)
A że jeszcze nikt nie wie, że spodziewamy się dziecka to myślą, że tak mi wygodnie, że mnie mąż będzie całe życie utrzymywał...
Ech ale cóż na to poradzić
Uszy do góry
Stary 2012-11-09, 08:21   #1199
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez becik_4 Pokaż wiadomość
a co się stało żle sie czujesz?
a co do czucia to no właśnie... nic nie czuje... żadnych mdłości, nic,... na wieczór mnie plecy bolą i tyle...
skóra mnie na brzuchu swędzi ale to nie objaw...
Stary 2012-11-09, 08:22   #1200
potterka
Zakorzenienie

Miałyścvie nie pisać dużo
Wróciłam wcozraj póóóóóźno i dopiero teraz nadrabiam.. żeby mi nic nie wcięło to będzie w częściach
Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
1. Oooo super, też o tym myślałam, ale poczekam i zajmę się tym po porodzie. Jeśli mogę wyrazić swoje zdanie to na Twoim miejscu nie płaciłabym najwyższych składek, bo straaaaaaaasznie się później czepiają. Wiem z opowieści znajomych. W każdym razie powodzenia, oby wszystko poszło po Twojej myśli
Mi księgowy też poradził najwyższe składki 2 miesiące rpzed porodem, ale ja 2 lata już prowadze działalność więc to trochę inaczej

Cytat:
A jutro wizyta

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Jesteście niemożliwe!! Nadrobiłam tylko kilkanaście stron z kilkudziesięciu.

Na zus nie ma reguły. U znajomej, którą jakiś tam znajomy zatrudnił fikcyjnie nie byli ani razu na kontroli, a u koleżanki, która pracowała kilka lat w barze chodzili co miesiąc. Także, jeśli jest możliwości zatrudnienia, to nie zastanawiajcie się, bo zus nas dyma na każdym kroku (question: ile z nas chodzi do lekarza na nfz? ).

Witam się i przepraszam
Byłam przedwczoraj na wizycie, pierwszy raz prywatnie - to jakiś kosmos. Pan doktor spytał nawet czy może wziąć ode mnie płaszcz i odwiesił na wieszak, a później dżentelmeńsko chciał pomóc mi go ubrać. Ale do rzeczy. Wizyta naprawdę klasa. Dałam wypis ze szpitala i powiedział, że bardzo dobrze zrobiłam, że nawet z niewielkim plamieniem zgłosiłam się do szpitala. Dzięki temu mam wykonanych bardzo dużo badań. Później mnie zbadał i zrobił usg. Widziałam moją dzidzię. Okruszka z bijącym serduszkiem. Powiedział, że wszystko jest w porządku. Maluszek ma 1,28cm i 167 ud/min. Mam 3 fotki, ale tak jak mówię, na razie to okruszek.

dla wszystkich mam.
Ja jak widzę comiesięczne składku ZUS to mnie trzęsie.. złodzieje i tyle
klaski za Okruszka
Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Ja po badaniu w ginekologa. Ech...po tym wczorajszym krwawieniu byłam ciekawa co powie mój ginekolog.
No i nagle się okazało, że to krwiak i to w dodatku ma podobną wielkość jak zarodek ( !!!!) 3 cm.
W rezultacie mam L4 i 3 wersje jak potoczy się historia:
1. krwiak się powiększy i organizm i tak zarodek odrzuci.
2. Krwiak sie nie powiększy ale pojawił się albo pod wpływem niedoborów hormonalnych albo uszkodzenia płodu i w 11 tygodniu dopiero dowiem się czy czasem płód nie jest uszkodzony, a my go sztucznie podtrzymujemy
3. Krwiak się wchłonie ( lub po prostu niepowiększy) a Maluszek rozwinie się zdrowo i dalej.
Póki co mam być w domu, przyjmować leki i 19.11 kolejne badanie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość

faceci nie myślą. przynajmniej mój
prosiłam tż by potwierdził mi z tydzień temu,czy jego mama wleci na urodziny moje(niedziela).
i milczał więc stwierdziłam,że z jakiś tam powodów nie chce to nie.
NAGLE TERAZ jak jestem w pracy wysyla mi sms,że jednak będzie.
A w domu mamy taki rozpiździel,że wstyd!
Szafy w pudłach na ziemi w salonie, kartony z rzeczami SYF totalny!
gdzie mam ją przyjąć-w sypialni?!
Nosz ku%$#a!

I oczywiście MOJA WINA bo przecież JA zaprosiłam.
Z tym,że zrobiłam to z miesiac temu, by mieć czas to zorganizować.

no ja nie wytrzymam

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość

faceci czasem z nimi gorzej niż z małymi dziećmi.
u nas też wczoraj była ostra wymiana zdań, bo poprosiłam o podanie lapka, żeby nie wstawać niepotrzebnie, to stwierdził, że jestem "leniwa dupa" i że sama mam się ruszyć no fajnie, tylko że nadal powinnam leżeć, bo lekarz mówił, że się poprawia, ale że leżeć nadal, a ja wczoraj posprzątałam w garderobie, w sypialni, zrobiłam mu kanapki do pracy, pościerałam kurze na półkach w łazience i kosmetyki - potem miałam straszne wyrzuty sumienia, że mogłam zaszkodzić maluszkowi, bo mnie w brzuchu mocno kłuło - ale nie, jestem leniwa i leżę całymi dniami, bo tak mi wygodniej
uuu nieładnie
Mój D. czasem buczy pod nosem ale tak czy siak w końcu robi to o co poproszę.. tylko, że ja nadużywam jego uprzejmości w podawaniu, przynoszeniu, robieniu
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości