|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 3 części naszego wątku ?? | |||
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.III |
2 | 4,08% |
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
2 | 4,08% |
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
3 | 6,12% |
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.III |
1 | 2,04% |
Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 |
18 | 36,73% |
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
2 | 4,08% |
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
0 | 0% |
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.III |
3 | 6,12% |
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Goffka bardzo mi przykro. Swoje na pewno przezylas, ale podziwiam Cie, ze tak szybko doszlas do siebie. Silna z Ciebie babka. Nie opuszczaj nas, u nas jest zawsze dla Ciebie miejsce.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1442 | ||||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Witam gaduły!! ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Zakorzenienie
|
Ag_nes, dobrze, że już humorek poprawiony
![]() ja zjadłam sobie kaszkę mannę z owocami leśnymi. teraz jeszcze muszę spróbować coś wypić ![]()
#1444 |
Zadomowienie
|
Kurka, wiedziałam, że nie zacytowało mi postów.
![]() Któraś pisała czy może słuchać kolędy. A mogę już stroić choinkę? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | |
Zakorzenienie
|
Nie zamierzam nigdzie iść zaglądać bede do Was
![]() anoxee nie ma co sie stresować.. stres najmniej potrzebny Ci jest teraz ciesz się z tego co masz .. serio mówie ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
![]()
![]() wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776062 Szukam książek==>https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=668260 Wymienie książki==> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=669482 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776062 Szukam książek==>https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=668260 Wymienie książki==> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=669482 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, na grouponie są badania w Sosnowcu obejmujące:
149 zł zamiast 309 zł za pakiet dla kobiet planujących ciążę - badanie ogólne moczu, OB, morfologia krwi, glukoza, elektrolity, lipidogram, próby wątrobowe, mocznik, żelazo, wapń całkowity, fosfor nieorganiczny, magnez, prolaktyna, HBs przeciwciała ( anty HBs), HCV przeciwciała ( anty HCV), USR, toksoplazmoza IgG, różyczka IgG, chlamydia trochomatis przeciwciała IgG, CMV (cytomegalia) IgG, anty HIV -III generacja Szkoda, że tak daleko . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1448 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No i też mieliśmy Madzię, super autko, ale Mężu napalił się na Hanię i teraz śmigamy za☠☠☠istą Hanią, a Madzia poszła do kumpla ![]() Cytat:
![]() (a z tymi lekarzami na NFZ to tak już niestety jest) Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1450 |
Zakorzenienie
|
a pisz, ja próbuję drugiego łyka wody z cytryną wypić tak, żeby mi się ulało... wierz mi, ani mi się nie śni teraz alkohol
![]() oj, czytałam, czytałam!!! tylko nie zacytowało mi się... przerabiałam podobne "wymiary" we wtorek, tylko ciut więcej i było u mnie 10t0d ![]() oglądałam z małżem dzisiaj butelki dla dzieci. i małż stwierdził, że chce szklaną, bo jednak jakaś taka bardziej... czysta i bezpieczna się wydaje. co myślicie? w sumie póki to nie dziecko sobie butlę trzyma, to chyba dobrze mieć tą szklaną, co?
#1451 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aaaa no i nie opuszczaj nas pod żadnym pozorem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Colorblue nie wiem czemu nie zacytowało mi Twojego postu.. ![]() Gratulacje ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1452 | |
siedzę i myślę
|
A ja wolę sprzątać
![]() Cytat:
![]() ![]() A miałyśmy się spotkać pod kliniką na kawusię... Może się spotkamy... Ty jeszcze z brzuszkiem, a ja już z maluszkiem ![]() ![]() Colorblue cieszę się, że wszystko dobrze ![]()
![]() |
#1453 | |
Zakorzenienie
|
hmmm.. dziwne, bo ja zacytowałam Twój wpis i mi się nie pojawił, może coś nie działało i reszcie też tak się zrobiło
![]() Cytat:
A może ma któraś iphona albo jakiegoś innego smartphona, z którego jest bardzo zadowolona i może mi polecić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1454 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a niestety nie znam się Nie mogę z Wami.. znów nadrobiłam tylko trochę bo miałam dziś beznadziejny dzień ![]() Oby kolejne były lepsze ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Zakorzenienie
|
jeeestem,ale napisałyście!!
![]() ja mam chwilę przerwy bo od południa godzimy się z tż ![]() wszystko mnie boli ![]() nadrobię jakoś..powoli.. :P chyba,że ktoś skróci? ![]() biedna guffka ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Zakorzenienie
|
Co do teściów to mój teść jest cudownym człowiekiem, za to teściowa.. ehh. dzień, dwa daje radę wytrzymać ale nie dlużęj...Na szczęście jest 230 km ode mnie więc mi na głowę nie włazi..
Dzisiaj bylam na jodze dla cięzarnych. Trochę to nudne - w porównaniu do ścianki wspinaczkowej którą wcześniej uprawiałam, ale całkiem relaksujące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1458 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najbardziej zależy mi na zdjęciach, a Twój jakiej jakości zdjęcia robi? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1460 | |||
Wtajemniczenie
|
ja nie płacę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Colorblue świetnie, że wizyta udana ![]() ![]() a propos świąt - ostatnio patrzyłam na allegro na bombki, chciałam kupić jakieś ładne plastikowe, bo przy kocie szklane nie mają prawa bytu ![]() Edytowane przez vil84 Czas edycji: 2012-11-09 o 21:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Zakorzenienie
|
ojjj przepraszam, wyślij Tż do maca i Ci przyniesie
![]() uciekam oglądać sekrety chirurgii na tvn style miłej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehehehe A kawa jak najbardziej aktualna ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1463 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zapraszamy!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Prenatalne w Żorach kosztują 240zł a z testem podwójnym 400zł. Co do telefonu to mam Nokię500 i robi fajne zdjęcia ale na dworze, w pomieszczeniu średnie ale nie najgorsze ![]() --- My już po wizycie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maluch rozwija się bardzo dobrze, akurat na swój wiek, termin porodu jedynie przesunął się o jeden dzień (na 20.05) ale taka zmiana to nie zmiana ![]() Jedynie jestem przerażona wielkością nosa ![]() ![]() ![]() Następna wizyta 10.12 i wtedy prawdopodobnie poznamy płeć, dziś było jeszcze za wcześnie ale nie spodziewałam się nawet ![]() No i niespodzianka dla mnie - schudłam 2kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Męża zawołałam do gabinetu przed samym USG i został już do końca wizyty ![]() ![]() No! Jestem szczęśliwa ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1464 | |||||
Raczkowanie
|
nuna ja nie lubię ani piec, ani sprzątać a już na pewno nie bratu (też ma 20lat)
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, jestem z siebie dumna. Chyba pojęłam trudną sztukę cytowania kilku postów ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Byłam ciekawa Twojej relacji, bo teraz przynajmniej wiem czego się spodziewać na kolejnej wizycie ![]() A co do płci to nie było dzisiaj nic jeszcze widać czy gin nie chciał powiedzieć ?? Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1467 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę Ci tych 2kg na minusie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1468 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() super,że wszystko ok ![]() Cytat:
![]() tommy tippe są dobre ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale pooglądaliśmy Malucha z każdej strony ![]() Cytat:
![]() Ja sobie też zazdroszczę ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- dziękuuuję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To super! ![]() Mam nadzieję, że nasz bąbel też będzie chętny do pokazania się kolejnym razem ![]() ![]() ![]() --- Dobra zmykam do męża, bo będziemy oglądać jakiś film ![]() Do usłyszenia jutro albo po weekendzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.