|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
ale jak romantycznie!!!
w czwartek mam usg 3d
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do zajęc to dzisiaj to byla kicha totalna.. takie nudy ze ojej..
|
|
|
#2434 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37594690]Ja po kąpieli wieczorem kropiłam, zawsze w nocy bardziej śluzówka jest wysuszana niż w dzień.[/QUOTE]
ok dzięki ![]() Swoją drogą to Ty powinnaś jakąś infolinię dzieciową założyć ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2436 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
chociaż to mogłoby być całkiem śmieszne, osmarkać kogoś w trakcie wariuję już w domu!!! chcę do pracy!! do ludzi!! na dwór !! a to dopiero 2 dni ehhh. |
|
|
|
|
#2437 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
No ja też bym chciała tak normalnie a nie że nie daje rady bo tu boli przy każdej próbie jakiegokolwiek obrotu czy czegokolwiek :P no i na górze mojej ulubionej a nie że brzuch mi juz przeszkadza jak chce sie nachylić.... i ten sex potem taki ehhhh nieporadny
![]() Ale się wkurzyłam !!!! 2 dni temu mój tz robił zapiekanke z mięsem i ziemniakami, wyobraźcie sobie że dzis otwieram piekarnik a tam brytfanka z tymi ziemniakami w środku ! myślałam że szlag mnie trafi dobrze że otwarłam bo w innym wypadku chyba samo by wyszło ze środka ![]()
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/podklady-ginekolog...785965996.html
to są wielgachne podpaski tak? ![]() Kurczę, spotykam je już na którejś z rzędu aukcji, mogą być? czy to tak naprawdę obojętne?
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bokeh: super te półeczki dzieciowe wyglądają, tak ładnie wszystko się komponuje... <3 Co do rzeczy pielęgnacyjnych i dla siebie i dla Malucha : nie mam jeszcze nic. Zacznę chyba od tych droższych : koszule nocne, kapcie, szlafrok, torba, a potem drobnica kosmetyczna...chociaż zaczynam lekko panikować, że tego jest więcej niż myślałam Jutro gin - zobaczymy co z Malutką i z tym cukrem. Dziewczyny cukrzycowe/ z nietolerancją : normalnie jecie biały chleb/ziemniaki, obiady takie jak mąż? Bo, że słodycze nie i herbata gorzka no to kumam. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten sex jest strasznie nieporadny i tylko jedna,dwie pozycje bo w innych niewygodnie i boli wszystko W dodatku przez ten brzuch nie czuje się atrakcyjna w czasie seksu
|
|
#2443 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie resztki ryby też sobie siedziały i czekały na mnie
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
przeleciałam was - tempo dzisiaj zabójcze
zaznaczylam cytowanie i szlag mi trefił neta.... dopiero teraz po 1,5 godz jako tako sie zalogowałam....wiec już nie bede sie odnosic, bo bym chyba nerwicy dostała..... co do wyprawki to mi brakuje staników do karmienia, ręczników dla małego i typowo aptecznych spraw (kremu, masci na sutki, wody do noska), aaaaaaaaaaa i smoczka ![]() wiecie co? ale dzisiaj bączę, aż wstyd dobrze, że mąż do pracy pojechal na 14 bo by chyba nie wytrzymał w pokoju nastawiłam sobie mięsko i nóżki na galarete ja nie jem w ogóle, ale mąż lubi- to go dopieszcze, bo straszne milutki ostatnio jest
|
|
|
|
#2446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
|
|
#2447 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, o czym będę myśleć na następnych zajęciach ![]() Cytat:
w aptece 4,50 za paczkęCytat:
zrób to następnym razem tak, żebyśmy poczuły ![]() ja właśnie czekam na przesyłkę ze stanikami jak przyjdą to zdam opinię i dam linki
|
|||
|
|
|
#2448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Albo przywiozłam od mamy jabłka, leżą na podłodze w reklamówce już 4 dni.On ale zjadłbym jabłka, ja się na niego patrze jak na wariata i mówię, że przecież są. Nawet się nie zainteresował co to jest !!! |
||
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na wyjscia kupie jeden z tych stanikow, ktore Debrah wstawiala kiedys
A po domu zwykle sportowe. Zaczelam przegladac te rzeczy higieniczne na allegro, zachcialo mi sie wyyyyyyc i olalam
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w grę wchodza tylko łyżeczki albo jezdziec- a raczej jeźdźczyni i weż tu kobieto dogódz Tżtowi jak jeszcze dobrze sie nie rozkręcisz, a tu już zadyszka, kolka- nie ma sznas dojechac do finału |
|
|
|
|
#2451 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobra pytanie za 100 pkt-trochę wstyd ale co tam, nigdy nie obcowałam z niemowlakami..... Skąd wiedzieć, że dziecię się zsikało/skupkało?? Będzie zawsze płakać czy muszę mu zaglądać/wąchać...no właśnie, co?Ja mam wizyty u ginki co 3 tyg. Ciekawe czy niedługo będzie co 2? ![]() Wyobraźcie sobie, że Teściowa mi pożycza swoją nową kurtkę na zimę na te 2 miesiące Nie będę marzła wreszcie.Co do seksu to TŻ mnie prawie udusił ostatnio hehe czułam się jak 70-latka ![]() A golenie zajęło mi ostatnio prawie 1 h Na czuja wszystko bo lusterko paruje![]() Aaaa no i od dziś biorę się za masaż krocza!! Od dwóch dni intensywnie ćwiczę Kegla i mam zamiar nauczyć się oddychać przeponowo-o takie moje przygotowania do porodu żebym później nie miała do siebie pretensji
|
||||
|
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczęta,przywitam się tylko i spróbuje co nie co nadrobić,chociaż nie wiem czy mi się uda. Jestem po wizycie u dentysty i niestety jestem wymeczona jak cholera,zrobiła mi dwa zęby bez znieczulenia i teraz nerwy mi dają popalić
w ogóle bardzo dziwnie się czuje,są momenty że nie mogę oddechu złapać i mam uczucie jakby gardło mi puchło,nie wiem czy to po tej wizycie czy dzień taki bezlitosny dla mnie
|
#2453 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja dziś mam jakiś wyjątkowo dobry dzień, nawet się pomalowałam i uczesałam co u mnie ostatnio jest rzadkością dziewczyny, powiedzcie mi, chociaż wiem, że to baaardzo subiektywne i ciężko to opisać, ale jak czujecie wasze dziecko? mocno? bo kurczę, mi dzisiaj np Ania wariuje, każdy jej ruch jest wyczuwalny nawet jak coś robię i jak przyłożę rękę to też czuję. Ale czasem mam takie dni, a w zasadzie najczęściej , że muszę się bardzo skupić na tym, żeby ją poczuć, brak takich prawdziwych kopniaków, tylko jakieś pływanie i wypinanie, naprężanie czy coś takiego... i wtedy czasem i 6 h mogę jej nie czuć, i trochę mnie to martwi, bo na tym etapie chyba powinnam już ją czuć normalnie?
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
A pytałaś się lekarza o te ćwiczenia Kegla czy możesz ?? mojej koleżance lekarz nie pozwolił, ale nie określił jej z jakich względów.
|
|
|
|
#2455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurierem wyślę, albo gołębiem pocztowym ![]() Cytat:
ja nawet ostatnio zaczęłam z mężem rozmowe, czy miałabym powodzenie jako "ssak przydrożno-leśny" i ile na tych przyjemnościach można by zarobic na opinie czekamy jak najbardziej |
||
|
|
|
#2456 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tez mi sie wydaje, ze na tym etapie ciazy powinnysmy czuc bardziej regularne ruchy... |
||
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulka, tez tak mam, tzn np dzisiaj Piotrunio mi szaleje non stop od 5 rano, ale zdarza sie, ze pokopie o 5 rano, potem cisza sporadycznie sie przeslizgnie do 19-20, a po tej godzinie dyskoteka niemal
![]() Dlatego tez strasznie mnie dziwi, ze niby ma byc te 10 ruchow na godzine, no u mnie nie ma kompletnie na to szans czasami.......
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.

chociaż to mogłoby być całkiem śmieszne, osmarkać kogoś w trakcie 

czy to tak naprawdę obojętne?

a byłam swiecie przekonana ze jest

Będzie zawsze płakać czy muszę mu zaglądać/wąchać...no właśnie, co?